back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 09:59

De la: 9am246905, la data 2011-07-18 23:40:13
De la: _KARPOV, la data 2011-07-18 22:46:45
De la: 9am246905, la data 2011-07-18 21:39:49
De la: _KARPOV, la data 2011-07-18 21:18:43

Cred cã oamenii vor sã se simtã superiori animalelor. De aceea Biblia a avut atât de mult succes.
Le-a mângâiat orgoliul

omul l-a creat pe Dumnezeu iar acesta a creat omul.....deci noi suntem superiori animalelor....uneori....

AAAAA.........RECUNOSTI CA BIBLIA ARE CEL MAI MARE SUCCES.....TU INCA CREZI CA AI FOST FACUT DIN MAIMUTA ? TE IEI DUPA COMUNISTI ?CARE SAU LUAT SI EI DUPA DARVIN ...

Comunistii cel putin isi puneau intrebari...crestinii nu isi pun....ei cred orbeste tot ce scrie in biblie....ei stiu ca dumnezeul vechiului testament era cam criminal ...insa nu isi fac probleme....considera ca e un comportament logic pentru un dumnezeu paranoic....ucigas de femei,copii si prunci.....

NUI RAU SATI PUI INTREBARI ....NIMAI CA COMUNISTI SIAU PUS IN APLICATIE ATEISMUL SI VEZI UNDE AU AJUNS.....CAPI LOR INPUSCATI ....SI SISTEMUL LOR PRABUSIT IN TOATA LUMEA ....PENTRU CA BAZA LOR ERA MINCIUNA DECI PE CINE IA UCIS D.ZEU ?
DOAR PE POTRIVNICI LUI ...SI PE CEI CE VROIAU SA DISTRUGA POPORUL LUI ALES....ISRAEL

Ma faci "sa ma rad"....Deci dumnezeul tau asasina pruncii lui Amalec deoarece reprezentau un pericol ? Pai atunci pe Noe de ce l-a salvat ? Sa prezumam ca dumnezeu stia ca pruncii lui Amalec vor fi niste jigodii ....de ce atunci nu a prevazut ca pruncii lui Noe il vor asasina pe Isus ? De ce nu a prevazut ca urmasii lui Noe nu vor crede in dumnezeu si mai ales in isus ? Si gogorita cu poporul ales......poporul ales care nu crede in isus.....Daca mergem pe o intelegere bazata pe o logica elementara si credem in vechiul testament ....atunci poporul ales trebuia sa creada orbeste in isus....Aceeasi logica ma face sa cred ca isus daca a existat nu a fost decat un simplu muritor ....caruia apostolii lui i-au inventat niste puteri paranormale pentru a-si castiga si ei o paine nemuncita....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 10:12

Cred cã oamenii vor sã se simtã superiori animalelor. De aceea Biblia a avut atât de mult succes.
Le-a mângâiat orgoliul

omul l-a creat pe Dumnezeu iar acesta a creat omul.....deci noi suntem superiori animalelor....uneori....

AAAAA.........RECUNOSTI CA BIBLIA ARE CEL MAI MARE SUCCES.....TU INCA CREZI CA AI FOST FACUT DIN MAIMUTA ? TE IEI DUPA COMUNISTI ?CARE SAU LUAT SI EI DUPA DARVIN ...

Comunistii cel putin isi puneau intrebari...crestinii nu isi pun....ei cred orbeste tot ce scrie in biblie....ei stiu ca dumnezeul vechiului testament era cam criminal ...insa nu isi fac probleme....considera ca e un comportament logic pentru un dumnezeu paranoic....ucigas de femei,copii si prunci.....

NUI RAU SATI PUI INTREBARI ....NIMAI CA COMUNISTI SIAU PUS IN APLICATIE ATEISMUL SI VEZI UNDE AU AJUNS.....CAPI LOR INPUSCATI ....SI SISTEMUL LOR PRABUSIT IN TOATA LUMEA ....PENTRU CA BAZA LOR ERA MINCIUNA DECI PE CINE IA UCIS D.ZEU ?
DOAR PE POTRIVNICI LUI ...SI PE CEI CE VROIAU SA DISTRUGA POPORUL LUI ALES....ISRAEL

China nu a crezut in dumnezeu....a fost si comunista....inca mai este intr-o oarecare masura.....si a inceput sa "cumpere" tari chiar si pe cele crestine.....Am impresia ca nici japonia si nici coreea nu sunt tari crestine .....si totusi se descurca......
Tu uiti ca tarile crestine au cam asasinat in numele lui isus ,schizoidul.....milioane de oameni.....Mai exista si alte carti ,nu doar biblia.......Citeste si tu despre asasinarea Hypatiei.....despre inchizitie...despre noaptea sfantului Bartolomeu,despre albigenzi,despre cavalerii templieri...... Esti adeptul unei organizatii criminale....Pentru mai putine crime alte organizatii au fost scoase in...afara legii....Miscarea Legionara....organizatiile mafiote din italia si america.....

Raporteaza abuz de limbaj
9am246905

29 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 13:45

---a existat desigur inainte de prima zi...a pamantului...se refera doar la tera cand a inceput prima zi---dar nu uita can CER exista milioane si milioane de INGERI si chiar LUCIFER Exista inainte de TERA dar avea functie inportanta si era cel mai stralucitor INGER dar MANDRIA la intunecat si sa razvlatit inpotriva creatorului sau inpreuna cu o treime de ingeri ai lui si astfeli sa facut POTRIVNIC sau SATAN ...

9am246905

29 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 13:52

De la: _KARPOV, la data 2011-07-19 09:48:53
De la: 9am246905, la data 2011-07-18 23:29:13
De la: _KARPOV, la data 2011-07-18 22:35:43
De la: 9am246905, la data 2011-07-18 21:35:27
De la: _KARPOV, la data 2011-07-18 21:21:32

"Religia s-a nãscut când primul ticãlos l-a întâlnit pe primul prost." - Voltaire

mult iti place filozofi astia mincinosi (((((((( nui tot una o religie cu CREDINTA....atentie una este o religie si alta este Credinta in D.Iisus

Tot un ....e de la evrei citire...... Noi il avem pe Zalmoxe

ZALMOXE E MORT DE MULT ----ASA CA AR TREBUI SA TE INCREZI IN CINEVA INCA VIU....

Si isus e mort de mult iar despre dumnezeu nu se mai stie nimic din momentul violului asupra mariei precista ! Viu este doar Becali -razboinicul luminii ....la el te referi ?

poate vrei sa spui ca a fost mort dar a inviat au fost multi martori care lau vazut si au vorbit cu el.....in primul rand Maria a acceptat de buna voie sa fiie insarcinata de la DUHUL SFANT ...asa ca ai zbaliato iarasi

OprisVasile

570 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 14:21

De la: 9am246905, la data 2011-07-18 23:17:23
De la: _KARPOV, la data 2011-07-18 22:33:22
De la: 9am246905, la data 2011-07-18 21:31:17
De la: _KARPOV, la data 2011-07-18 21:20:15

Ignoranþa ºi frica nasc zei, pânã ºi oamenii inteligenþi cred lucruri stupide.

"E nevoie de religie pentru ca oameni buni sã facã lucruri rele." - Steven Weinberg

da ce Stiven Weinberg o fi un fel de Dumnezeu de pe el il crezi mai mult decat pe D. Iisus..?

Cine este isus ? Ce a scris ? Si eu care credeam ca le stiu pe toate....mea culpa...

D.Iisus este cel cara a LUMINAT INTREGUL PAMANT INAINTE DE APARITIA SOSRELUI.

GENESZA---.3 Dumnezeu a zis: „Sã fie luminã!” ªi a fost luminã.
4 Dumnezeu a vãzut cã lumina era bunã; ºi Dumnezeu a despãrþit lumina de întuneric.
5 Dumnezeu a numit lumina zi, iar întunericul l-a numit noapte. Astfel, a fost o searã, ºi apoi a fost o dimineaþã: aceasta a fost ziua întâi.

SI TOT LA FELI SI LA VREMEA SFARSITULUI SOARELE VA INCETA SA LUMINEZE ....SI DIN NOU D.IiSUS ISI VA ROLUL DE LUMINATOR IN NOUL PAMANT....
3 ªi am auzit un glas tare care ieºea din scaunul de domnie ºi zicea: „Iatã cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, ºi ei vor fi poporul Lui, ºi Dumnezeu însuºi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor.
4 El va ºterge orice lacrimã din ochii lor. ªi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici þipãt, nici durere, pentru cã lucrurile dintâi au trecut.”
5 Cel ce ºedea pe scaunul de domnie a zis: „Iatã, Eu fac toate lucrurile noi.” ªi a adãugat: „Scrie, fiindcã aceste cuvinte sunt vrednice de crezut ºi adevãrate.”
6 Apoi mi-a zis: „S-a isprãvit! Eu sunt Alfa ºi Omega, Începutul ºi Sfârºitul. Celui ce îi este sete îi voi da sã bea fãrã platã din izvorul apei vieþii.

deci iata cine este ALFA SI OMEGA---
AI GRIJA SA NU TE INCADREZI AICEA-----

8 Dar, cât despre fricoºi, necredincioºi, scârboºi, ucigaºi, curvari, vrãjitori, închinãtorii la idoli ºi toþi mincinoºii, partea lor este în iazul care arde cu foc ºi cu pucioasã, adicã moartea a doua.”

.

Buna ziua .

Mereu admir exactitatea cu care un credincios citeaza din biblie .Este insa un fapt mai putin cunoscut ca Bilia asa cum este ea este rezultatul unei cenzuri pertinente astfel incat nici prea logica sa fie dar nici prea fantastica ...

In ideea de fantastic va reamintesc o carte apocrifa numita Micul Iisus in care sunt trecute faptele micului Iisus pana cand acesta rastoarna mesele fariseilor din templu .Aduc aici aminte ca ni se povesteste cum Iisus omora copii pentru lucruri minore , este arogant , orbeste persoane , vindeca sau invie aceleasi persoane pe care le-a ranit/ucis....

Textul e destul de clar si nu lasa loc de interpretari ...este acelasi iisus despre care dvs speculati ca era un fel de bec primordial ....pe mine nu ma intereseaza ce forte avea el ci doar moralitatea caci pe mine nu ma afecteaza cu nimic ca iisus facea pe dioda dar ma afecteaza cand se cere unui copil de clasa a-I-a sa aiba " o relatie " religioasa cu el ( sa ceri iertare daca ai facut rau , sa multumesti ca ai ce manca , sa multumesti ca nu esti acum in etiopia , etc )

Forta religioasa rezida in injosirea fiinte umane si asezarea ei intre angoasa si schizofrenie ...se recomanda des rugi si xanax ...mai putina gandire mai multa emotie ...a murit pentru noi deci suntem datori , datori cu ce ? daca credem in el o sa scapam de ce ? eu sunt un om cinstit si teoretic nu pot sa merg in iad dar am o problema : nu cred in iisus ...treaba e prea dubioasa ...deci unde ma vedeti dupa obstescul meu sfarsit ?....desigur doar domnul o sa stie ....

Inchei cu o mica speculatie asemanatoare celei facuta de dvs :

numarul miracolelor facute de iisus cand era mic este de 13 , numar care in tarot semnifica moartea , adaugand la aceasta si observatia savantului de renume mondial Freud care zice ca in copilarie ni se formeaza caracterul , este evident ca iisus semnifica moartea ....moartea inteligentei .

numai bine.

The text describes the life of the child Jesus, with fanciful, and sometimes malevolent, supernatural events, comparable to the trickster nature of the god-child in many a Greek myth. One of the episodes involves Jesus making clay birds, which he then proceeds to bring to life, an act also attributed to Jesus in Qur'an 5:110;[1] although in the Quran it is not attributed to him as a child. In another episode, a child disperses water that Jesus has collected, Jesus then curses him, which causes the child's body to wither into a corpse, found in the Greek text A, and Latin versions. The Greek text B doesn't mention Jesus cursing the boy, and simply says that the child "went on, and after a little he fell and gave up the ghost," (M.R. James translation). Another child dies when Jesus curses him when he apparently accidentally bumps into him. In the latter case, there are three differing versions recorded the Greek Text A, Greek Text B, and the Latin text. Instead of bumping into Jesus in A, B records that the child throws a stone at Jesus, while the last says the boy punched him.

When Joseph and Mary's neighbors complain, they are miraculously struck blind by Jesus. Jesus then starts receiving lessons, but arrogantly tries to teach the teacher instead, upsetting the teacher who suspects supernatural origins. Jesus is amused by this suspicion, which he confirms, and revokes all his earlier apparent cruelty. Subsequently he resurrects a friend who is killed when he falls from a roof, and heals another who cuts his foot with an axe.

After various other demonstrations of supernatural ability, new teachers try to teach Jesus, but he proceeds to explain the law to them instead. There are another set of miracles in which Jesus heals his brother who is bitten by a snake, and two others who have died from different causes. Finally, the text recounts the episode in Luke in which Jesus, aged twelve, teaches in the temple.

Although the miracles seem quite randomly inserted into the text, there are three miracles before, and three after, each of the sets of lessons. The structure of the story is essentially:

Bringing life to a dried fish (this is only present in later texts)
(First group)
3 Miracles - Breathes life into birds fashioned from clay, curses a boy, who then becomes a corpse (not present in Greek B), curses a boy who falls dead and his parents become blind
Attempt to teach Jesus which fails, with Jesus doing the teaching
3 Miracles - Reverses his earlier acts, resurrects a friend who fell from a roof, heals a man who chopped his foot with an axe [1]
(Second group)
3 Miracles - Carries water on cloth, produces a feast from a single grain, stretches a beam of wood to help his father finish constructing a bed
Attempts to teach Jesus which fails, with Jesus doing the teaching
3 Miracles - Heals James from snake poison, resurrects a child who died of illness, resurrects a man who died in a construction accident
Incident in the temple paralleling Luke

It is also seen in the Infancy Gospel of Thomas that from the age of five years old until the age of twelve, the young Jesus had killed at least three people, two children and one adult teacher. They were not brought back to life.

9am246905

29 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 14:41

De la: _KARPOV, la data 2011-07-19 09:59:01

Le-a mângâiat orgoliul

Ma faci "sa ma rad"....Deci dumnezeul tau asasina pruncii lui Amalec deoarece reprezentau un pericol ? Pai atunci pe Noe de ce l-a salvat ? Sa prezumam ca dumnezeu stia ca pruncii lui Amalec vor fi niste jigodii ....de ce atunci nu a prevazut ca pruncii lui Noe il vor asasina pe Isus ? De ce nu a prevazut ca urmasii lui Noe nu vor crede in dumnezeu si mai ales in isus ? Si gogorita cu poporul ales......poporul ales care nu crede in isus.....Daca mergem pe o intelegere bazata pe o logica elementara si credem in vechiul testament ....atunci poporul ales trebuia sa creada orbeste in isus....Aceeasi logica ma face sa cred ca isus daca a existat nu a fost decat un simplu muritor ....caruia apostolii lui i-au inventat niste puteri paranormale pentru a-si castiga si ei o paine nemuncita....

_____________________________________________________________________________-

Exodul 17:16
El a zis: „Pentru cã ºi-a ridicat mâna împotriva scaunului de domnie al Domnului, Domnul va purta rãzboi împotriva lui Amalec, din neam în neam!”

iata ca Amalec sia ridicat mana inpotriva lui D.zeu...prin ISRAELsi au fost DISTRUSI...iar azi EDOMITI fac atentate inpotriva lui Israel dar nu au sansa sa biruiasca pe ISRAEL la feli si ei pana la urma vor fi distrusi...

Israelu a fost inpietrit ca sa nul accepte pe Mesia din pricina NEAMURILOR ca si tine .....ca sa se intoarca la Domnul mai intai cei care au fost Altoiti in mladita Originala iar dupa ce se va inplini mumarul deplin a neamurilor TOT ISRAELUI VA FI MANTUIT

SEMNELE SE ARATA MULTI DIN POPORUL ALES ACCEPTA PE iISUS CA MESIA
youtu.be/H_3Va7QG9u0

9am246905

29 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 14:44

OprisVasile

570 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 14:56

De la: 9am246905, la data 2011-07-19 14:41:18
De la: _KARPOV, la data 2011-07-19 09:59:01

Le-a mângâiat orgoliul

_____________________________________________________________________________-

Exodul 17:16
El a zis: „Pentru cã ºi-a ridicat mâna împotriva scaunului de domnie al Domnului, Domnul va purta rãzboi împotriva lui Amalec, din neam în neam!”

iata ca Amalec sia ridicat mana inpotriva lui D.zeu...prin ISRAELsi au fost DISTRUSI...iar azi EDOMITI fac atentate inpotriva lui Israel dar nu au sansa sa biruiasca pe ISRAEL la feli si ei pana la urma vor fi distrusi...

Israelu a fost inpietrit ca sa nul accepte pe Mesia din pricina NEAMURILOR ca si tine .....ca sa se intoarca la Domnul mai intai cei care au fost Altoiti in mladita Originala iar dupa ce se va inplini mumarul deplin a neamurilor TOT ISRAELUI VA FI MANTUIT

SEMNELE SE ARATA MULTI DIN POPORUL ALES ACCEPTA PE iISUS CA MESIA
youtu.be/H_3Va7QG9u0[/quote]

uuuuuuuu......

acilea facusi harcea parcea religia si o luasi pe aratura fascista a teoriei raselor ....

adica cum doar cei " altoiti " se vor intoarce la domnu ? si daca sa zicem ca printre cei altoiti mai sunt si " inpietriti" care nu scapara iasca sa priceapa vreascu ?

este din nou evident ca a "inpietri" este sinonim cu prostia adica bagi la matanii si biletele in zidul plangerii de nu te vezi si tot de stanca esti pentru ca parintii tai s-au "altoit " aiurea prin baruri si prin diferite gauri nereproductive anatomico-fiziologic ...

no fiecare cu perceptia lui ....

9am246905

29 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 15:03

De la: OprisVasile, la data 2011-07-19 14:21:25

"E nevoie de religie pentru ca oameni buni sã facã lucruri rele." - Steven Weinberg

da ce Stiven Weinberg o fi un fel de Dumnezeu de pe el il crezi mai mult decat pe D. Iisus..?

Cine este isus ? Ce a scris ? Si eu care credeam ca le stiu pe toate....mea culpa...

4 Dumnezeu a vãzut cã lumina era bunã; ºi Dumnezeu a despãrþit lumina de întuneric.
5 Dumnezeu a numit lumina zi, iar întunericul l-a numit noapte. Astfel, a fost o searã, ºi apoi a fost o dimineaþã: aceasta a fost ziua întâi.

SI TOT LA FELI SI LA VREMEA SFARSITULUI SOARELE VA INCETA SA LUMINEZE ....SI DIN NOU D.IiSUS ISI VA ROLUL DE LUMINATOR IN NOUL PAMANT....
3 ªi am auzit un glas tare care ieºea din scaunul de domnie ºi zicea: „Iatã cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, ºi ei vor fi poporul Lui, ºi Dumnezeu însuºi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor.
4 El va ºterge orice lacrimã din ochii lor. ªi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici þipãt, nici durere, pentru cã lucrurile dintâi au trecut.”
5 Cel ce ºedea pe scaunul de domnie a zis: „Iatã, Eu fac toate lucrurile noi.” ªi a adãugat: „Scrie, fiindcã aceste cuvinte sunt vrednice de crezut ºi adevãrate.”
6 Apoi mi-a zis: „S-a isprãvit! Eu sunt Alfa ºi Omega, Începutul ºi Sfârºitul. Celui ce îi este sete îi voi da sã bea fãrã platã din izvorul apei vieþii.

8 Dar, cât despre fricoºi, necredincioºi, scârboºi, ucigaºi, curvari, vrãjitori, închinãtorii la idoli ºi toþi mincinoºii, partea lor este în iazul care arde cu foc ºi cu pucioasã, adicã moartea a doua.”

.

Buna ziua .

Mereu admir exactitatea cu care un credincios citeaza din biblie .Este insa un fapt mai putin cunoscut ca Bilia asa cum este ea este rezultatul unei cenzuri pertinente astfel incat nici prea logica sa fie dar nici prea fantastica ...

In ideea de fantastic va reamintesc o carte apocrifa numita Micul Iisus in care sunt trecute faptele micului Iisus pana cand acesta rastoarna mesele fariseilor din templu .Aduc aici aminte ca ni se povesteste cum Iisus omora copii pentru lucruri minore , este arogant , orbeste persoane , vindeca sau invie aceleasi persoane pe care le-a ranit/ucis....

Textul e destul de clar si nu lasa loc de interpretari ...este acelasi iisus despre care dvs speculati ca era un fel de bec primordial ....pe mine nu ma intereseaza ce forte avea el ci doar moralitatea caci pe mine nu ma afecteaza cu nimic ca iisus facea pe dioda dar ma afecteaza cand se cere unui copil de clasa a-I-a sa aiba " o relatie " religioasa cu el ( sa ceri iertare daca ai facut rau , sa multumesti ca ai ce manca , sa multumesti ca nu esti acum in etiopia , etc )

Forta religioasa rezida in injosirea fiinte umane si asezarea ei intre angoasa si schizofrenie ...se recomanda des rugi si xanax ...mai putina gandire mai multa emotie ...a murit pentru noi deci suntem datori , datori cu ce ? daca credem in el o sa scapam de ce ? eu sunt un om cinstit si teoretic nu pot sa merg in iad dar am o problema : nu cred in iisus ...treaba e prea dubioasa ...deci unde ma vedeti dupa obstescul meu sfarsit ?....desigur doar domnul o sa stie ....

numarul miracolelor facute de iisus cand era mic este de 13 , numar care in tarot semnifica moartea , adaugand la aceasta si observatia savantului de renume mondial Freud care zice ca in copilarie ni se formeaza caracterul , este evident ca iisus semnifica moartea ....moartea inteligentei .

numai bine.

The text describes the life of the child Jesus, with fanciful, and sometimes malevolent, supernatural events, comparable to the trickster nature of the god-child in many a Greek myth. One of the episodes involves Jesus making clay birds, which he then proceeds to bring to life, an act also attributed to Jesus in Qur'an 5:110;[1] although in the Quran it is not attributed to him as a child. In another episode, a child disperses water that Jesus has collected, Jesus then curses him, which causes the child's body to wither into a corpse, found in the Greek text A, and Latin versions. The Greek text B doesn't mention Jesus cursing the boy, and simply says that the child "went on, and after a little he fell and gave up the ghost," (M.R. James translation). Another child dies when Jesus curses him when he apparently accidentally bumps into him. In the latter case, there are three differing versions recorded the Greek Text A, Greek Text B, and the Latin text. Instead of bumping into Jesus in A, B records that the child throws a stone at Jesus, while the last says the boy punched him.

When Joseph and Mary's neighbors complain, they are miraculously struck blind by Jesus. Jesus then starts receiving lessons, but arrogantly tries to teach the teacher instead, upsetting the teacher who suspects supernatural origins. Jesus is amused by this suspicion, which he confirms, and revokes all his earlier apparent cruelty. Subsequently he resurrects a friend who is killed when he falls from a roof, and heals another who cuts his foot with an axe.

After various other demonstrations of supernatural ability, new teachers try to teach Jesus, but he proceeds to explain the law to them instead. There are another set of miracles in which Jesus heals his brother who is bitten by a snake, and two others who have died from different causes. Finally, the text recounts the episode in Luke in which Jesus, aged twelve, teaches in the temple.

Although the miracles seem quite randomly inserted into the text, there are three miracles before, and three after, each of the sets of lessons. The structure of the story is essentially:

(First group)
3 Miracles - Breathes life into birds fashioned from clay, curses a boy, who then becomes a corpse (not present in Greek B), curses a boy who falls dead and his parents become blind
3 Miracles - Reverses his earlier acts, resurrects a friend who fell from a roof, heals a man who chopped his foot with an axe [1]
(Second group)
3 Miracles - Carries water on cloth, produces a feast from a single grain, stretches a beam of wood to help his father finish constructing a bed
3 Miracles - Heals James from snake poison, resurrects a child who died of illness, resurrects a man who died in a construction accident

It is also seen in the Infancy Gospel of Thomas that from the age of five years old until the age of twelve, the young Jesus had killed at least three people, two children and one adult teacher. They were not brought back to life.

BUNA.....VAD CA PENTRU TINE E MAI CREDIBIL CORANUL DECAT BIBLIA-----SI DE ACEIA VAD CA TE ALIEZI CU EDOMITI ...INPOTRIVA CREDINTEI CRESTINE...
NU DOMNUL trebuie sa stie unde vei merge dupa .....ci chiar tu ar trebui sa stii la ce sa te astepti .
din moment stii de partea cui esti...e clar nu poti sa intri in staulul oilor decat pe poarta principala care este CRISTOS.....cei ce vor sa sara gardul pe alta parte vor fi prinsi...acuma vezi pe unde vrei sa intri?

OprisVasile

570 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 15:23

De la: 9am246905, la data 2011-07-19 15:03:55
De la: OprisVasile, la data 2011-07-19 14:21:25

.

Buna ziua .

numai bine.

(First group)
(Second group)

BUNA.....VAD CA PENTRU TINE E MAI CREDIBIL CORANUL DECAT BIBLIA-----SI DE ACEIA VAD CA TE ALIEZI CU EDOMITI ...INPOTRIVA CREDINTEI CRESTINE...
NU DOMNUL trebuie sa stie unde vei merge dupa .....ci chiar tu ar trebui sa stii la ce sa te astepti .
din moment stii de partea cui esti...e clar nu poti sa intri in staulul oilor decat pe poarta principala care este CRISTOS.....cei ce vor sa sara gardul pe alta parte vor fi prinsi...acuma vezi pe unde vrei sa intri?

Nu !

Dar pentru prima data in viata imi este ciuda ca nu m-am facut cioban .....

Dece cand apar relatari si despicari in patru de fire religioase , crestinii in general se apuca de beletristica ?... vorbeai de comunisti ...nu este atitudine comunista ideea ca daca nu esti cu mine ( a se citit israel ) esti impotriva mea ( si deci esti edomit ) ?

Tocmai prin aceasta atitudine de partizanat fortat religia a supravietuit milenii , ori cu noi ori dracu te-a luat , noaptea sfantului bartolomeu e un exemplu clasic de iubire religioasa ...cam asa era si comunismul adicatelea fiti fericiti ca va ia gaia !...

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 15:26

Dumnezeu,nu a fost pe pamant,deci stim numai cine a fost,este si va fi fiul LUI!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 16:39

De la: 9am246905, la data 2011-07-19 13:52:44

"Religia s-a nãscut când primul ticãlos l-a întâlnit pe primul prost." - Voltaire

mult iti place filozofi astia mincinosi (((((((( nui tot una o religie cu CREDINTA....atentie una este o religie si alta este Credinta in D.Iisus

ZALMOXE E MORT DE MULT ----ASA CA AR TREBUI SA TE INCREZI IN CINEVA INCA VIU....

Si isus e mort de mult iar despre dumnezeu nu se mai stie nimic din momentul violului asupra mariei precista ! Viu este doar Becali -razboinicul luminii ....la el te referi ?

poate vrei sa spui ca a fost mort dar a inviat au fost multi martori care lau vazut si au vorbit cu el.....in primul rand Maria a acceptat de buna voie sa fiie insarcinata de la DUHUL SFANT ...asa ca ai zbaliato iarasi

Pai tu esti sigur ca maria era sanatoasa ? De unde stii tu ce a vorbit cu duhu' sfant ....au existat martori ? La acea vreme nu exista sfanta treime ....exista doar sfanta doime-dumnezeu si sfantu' duh....Daca duhu' a lasat-o bortoasa insa isus e fiul lui dumnezeu ....s-ar parea ca a avut relatii cu doua entitati.....cand e de la unul in sus se numeste PTTR......

Si isus a cam inviat "pe ascuns" sa nu stie toata lumea ....doar cei care vagabondau cu el ....de ce atata mister ? Care era interesul ca nu toti evreii sa afle ca el a inviat ? Eu cred ca nu a inviat ....corpul lui ,daca totusi a existat a fost furat sau poate ca de fapt nici nu a murit.....
De ce dupa nasterea lui isus dumnezeu s-a dat la fund ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 16:42

A fost moarte clinica.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Sil100

250 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 16:48

In multe comentarii am vazut ca religia e vazuta ca o organizatie care a facut rau in trecut. Sunt citate foarte des abuzurile catolicilor (cruciadele) sau ale musulmanilor (razboaiele de cucerire ale arabilor, turcilor, etc. in numele Islamului), etc...

Toate aceste discutii creaza cumva impresia ca astfel de fapte se puteau petrece numai in trecut si ca acum situatia s-a schimbat. Asa sa fie oare? Sa examinam cateva fapte recente:
1. Ce ziceti de numarul de victime cauzate de atentatul din 11 septembrie 2001 din New York?
2. Cati oameni au murit in urma actiunilor talibanilor in Afganistan si Pakistan in ultimul deceniu?
3. Cate victime a produs razboiul religios dintre protestanti si catolici in Irlanda?
4. Cati oameni au murit in 1978 in Guiana cand Jim Jones a hotarat sa-i trimita "la domnul" pe toti cei care-i urma invataturile?

Am dat numai cateva exemple din trecutul cat de cat apropiat. Cred ca sunt suficiente pentru a le da de gandit celor care sustin ca religia e un lucru bun.

Celor care nu s-au regasit in exemple (fac parte dintr-o organizatie religioasa despre care eu n-am amintit in exemplele de mai sus) le sugerez sa nu se bucure prea mult. Doar faptul ca eu am ales doar cateva exemple cu multe victime le-a "protejat". Pe langa exemplele de mai sus un pastor cu 4-5 neveste (unele minore) sau cateva zeci de copii maltratati sexual mai conteaza? Sau cativa bolnavi psihici morti la o exorcizare? Sau prunci care au murit inecati la botez?

Un alt exemplu de abuz "ceva mai finut":

www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Lagare_in_numele_Domnului_...

De ce nu vede nimic din toate astea D-zeu? Sau ar trebuie sa-l chem pe Tepes Voda?

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 17:13

De la: 9am246905, la data 2011-07-19 13:45:25

Cand esti inteligent si vrei sa comunici ceva semenilor tai atunci lasi macar cateva randuri scrise .
Era un simplu analfabet nenea isus ( daca a existat ) ..... si era putin paranoic.....posibil si schizofrenic.... Si tu ai putea sa-ti faci ceva probleme.......De peste 2000 de ani omul a evoluat..... noi am putea avea pretentia in sec.21 sa fim mai isteti decat Socrate sau Platon.....insa nu prea suntem....Nici pe tin nu te-a prea ajutat credinta .... esti la nivelul celor care traiau pe vremea lui Socrate (acum 2500 de ani)...... nu stii decat sa scrii cateva cuvinte insa nu folosesti gramatica..... Ingeri nu au existat si nici in prezent nu exista iar e la fel de real ca dumnezeul tau....exista doar in mintea unora.... Realitatea este alta si putini o simt si o inteleg.... Pune bre mana pe o carte....sterge-o de praf si o sa vezi ca vei intelege adevarul............

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 22:17

Tot cu mumiile din vechiul testament va luptati ?

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 22:21

De la: 9am246905, la data 2011-07-19 13:52:44

A lu' matale esti ruda cu isus ? Nici ala nu prea stia gramatica , matale vad ca stii sa tastezi litere Io am fost coleg de celula cu el , vorbea singur si se credea INRI

9am246905

29 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 23:12

De la: OprisVasile, la data 2011-07-19 14:56:41[quote name='9am246905' date='2011-07

uuuuuuuu......

acilea facusi harcea parcea religia si o luasi pe aratura fascista a teoriei raselor ....

adica cum doar cei " altoiti " se vor intoarce la domnu ? si daca sa zicem ca printre cei altoiti mai sunt si " inpietriti" care nu scapara iasca sa priceapa vreascu ?

este din nou evident ca a "inpietri" este sinonim cu prostia adica bagi la matanii si biletele in zidul plangerii de nu te vezi si tot de stanca esti pentru ca parintii tai s-au "altoit " aiurea prin baruri si prin diferite gauri nereproductive anatomico-fiziologic ...

Romani 11:17
Iar dacã unele din ramuri au fost tãiate, ºi dacã tu, care erai dintr-un mãslin sãlbatic, ai fost altoit în locul lor ºi ai fost fãcut pãrtaº rãdãcinii ºi grãsimii mãslinului,

Romani 11:19
Dar vei zice: „Ramurile au fost tãiate, ca sã fiu altoit eu.”

Romani 11:24
Fiindcã, dacã tu, care ai fost tãiat dintr-un mãslin care din fire era sãlbatic, ai fost altoit, împotriva firii tale, într-un mãslin bun, cu cât mai mult vor fi altoiþi ei EVREII, care sunt ramuri fireºti, în mãslinul lor?

ce este asa de greu de inteles...undei teoria raselor....la urma ei vor fi altoiti natural in maslinul lor

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 23:42

De la: 9am246905, la data 2011-07-19 23:12:00
De la: OprisVasile, la data 2011-07-19 14:56:41[quote name='9am246905' date='2011-07

uuuuuuuu......

Romani 11:17
Iar dacã unele din ramuri au fost tãiate, ºi dacã tu, care erai dintr-un mãslin sãlbatic, ai fost altoit în locul lor ºi ai fost fãcut pãrtaº rãdãcinii ºi grãsimii mãslinului,

Romani 11:19
Dar vei zice: „Ramurile au fost tãiate, ca sã fiu altoit eu.”

Romani 11:24
Fiindcã, dacã tu, care ai fost tãiat dintr-un mãslin care din fire era sãlbatic, ai fost altoit, împotriva firii tale, într-un mãslin bun, cu cât mai mult vor fi altoiþi ei EVREII, care sunt ramuri fireºti, în mãslinul lor?

ce este asa de greu de inteles...undei teoria raselor....la urma ei vor fi altoiti natural in maslinul lor

A lu' matale esti un altoi gresit , cred ca-ti lipsesc cateva sinapse din arborele cotit !

9am246905

29 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 23:55

_____________________________________________________________-
despre ce mister vorbesti....Matei 27:64
Dã poruncã, dar, ca mormântul sã fie pãzit bine pânã a treia zi, ca nu cumva sã vinã ucenicii Lui noaptea sã-I fure trupul ºi sã spunã norodului: „A înviat din morþi!” Atunci înºelãciunea aceasta din urmã ar fi mai rea decât cea dintâi.”

cum sal fure daca porunca a fost sal pazeasca 3 zile....

Matei 28:7
ºi duceþi-vã repede de spuneþi ucenicilor Lui cã a înviat dintre cei morþi. Iatã cã El merge înaintea voastrã în Galileea; acolo Îl veþi vedea. Iatã cã v-am spus lucrul acesta.”

Faptele apostolilor 17:31
pentru cã a rânduit o zi în care va judeca lumea dupã dreptate, prin Omul pe care L-a rânduit pentru aceasta ºi despre care a dat tuturor oamenilor o dovadã netãgãduitã, prin faptul cã L-a înviat din morþi…”

18 Isus S-a apropiat de ei, a vorbit cu ei ºi le-a zis: „Toatã puterea Mi-a fost datã în cer ºi pe pãmânt

...........................iata ca D.zeu Tatal ia incredintat toata autoritatea FIULUi....de aceia ti se pare tie ca sa dat la fund pentru ca nul recunosti pe Iisus ca DUMNEZEU..

19 Duceþi-vã ºi faceþi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatãlui ºi al Fiului ºi al Sfântului Duh.
20 ªi învãþaþi-i sã pãzeascã tot ce v-am poruncit. ªi iatã cã Eu sunt cu voi în toate zilele, pânã la sfârºitul veacului.” Amin.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 00:03

De la: 9am246905, la data 2011-07-19 23:55:38

Bre ! Cum adica s-a dat dumnezeu la fund ? Asta cam suna a blasfemie. O sa te arda focul ghenei de gunoi ! Sau e vorba doar de discriminare pozitiva ?

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 00:28

De la: The_Mummy, la data 2011-07-20 00:03:42

..spui drept cã ºi io mã întreb...sã fie "dispariþie" ori "sodomie"... ...da' parcã mai conteazã?!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 00:37

De la: Dorulet, la data 2011-07-20 00:28:49
De la: The_Mummy, la data 2011-07-20 00:03:42

Poi,s-ar putea sa conteze ! Avem vechiul si noul testament,se simte lipsa unui testament contemporan . Lumea a evoluat e nevoie de o noua conceptie , eventual un joc video in care dumnezeu in sfarsit isi va putea arata adevarata sa fata. Daca timpul va trece s-ar putea ca noua divinitate , Harry a lu' Potera sa-i ia locul . Ca Precista aia din Anglia a scos o groaza de scripturi cu privire la acest mesia !

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 00:58

De la: _KARPOV, la data 2011-07-19 09:42:50

.

Hmmmm...
...No, io am o problemã cu textul ãsta ce i-ai dat copy-paste...tu ºti de pe unde ...problemã discutatã ºi rãs-discutatã acum vreo 3 ani, aici pe forum!
Hai acum sã-þi dau o þârã cu ºtiinþa-n cap:
1. Dumnealui Isus, nu avea cum sã lumineze Terra înainte de apariþia Soarelui pentru simplul fapt cã Terra s-a format la vreo câteva miliarde de ani dupã formarea Soarelui.
2. Cu propoziþia asta m-ai dat pe spate, citez: "SI TOT LA FELI SI LA VREMEA SFARSITULUI SOARELE VA INCETA SA LUMINEZE ....SI DIN NOU D.IiSUS ISI VA ROLUL DE LUMINATOR IN NOUL PAMANT."...LOL...nenea....nu-i drept ºi-þi spui io de ce: Micuþa noastã stea, Soarele, întradevãr v-a devenii o "piticã albã"...dar înainte de a ajunge aºa se vor întâmpla niºte chestii ciudate (pentru cei sãraci cu duhul, aºa cum eºti mãtãluþã) dom'le...cum ar fi mãrirea în volum, în aºa fel încât va devenii o "giganticã roºie" ºi va înghiþii la propriu primele 3 planete din sistemul solar, deci inclusiv Terra...dar asta se va întâmpla peste aprox. 5 miliarde de ani....suficienþi cât sã se mai reproducã prostimea pe Pãmânt!
Deci, dacã nu ºtii nimic altceva decât biblia...nici o problemã, se rezolvã...te învãþãm!!!
3. Totuºi, ca sã nu crezi cã sunt vreo "novice" care n-a citit sau pricipit biblia, hai sã-þi mai spui ceva: ãla de era cu zeul tãu la Genezã...nu era mã bãiatule Isus...ci Lucifer, cã doar el era îngerul responsabil cu electricitatea...pe vremurile alea...pricipiºi tu?!
No þ-aº mai zâce...da' m-am plictisit!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 01:03

Mai sint 22 milioane pina la 7 miliarde.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 01:15

De la: nastasemihail, la data 2011-07-20 01:03:43Mai sint 22 milioane pina la 7 miliarde.

d'ãºtia ce se reproduc...zâci? aºa o fi...dar nu le-am mai "fãcut" statistica de ceva vreme...am gãsit chestii mai interesante

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 01:53

da D. Vale...desigur ca nu sunteti dumneavoastra cea care ma suparat dar sa stiti ca nu sunt suparat nici pe adventisti din zona mia .....dar nu pot sa tac cand vad ca o femeie moarta de mult conduce biserica adventista Ellen W...si se lauda cu poruncile pe care si ei le calca ...doar ii atentionez la ce pericol se expun atunci cand marturisesc ei ca respecta vechea lege si de fapt o incalca ajung sub BLESTEM potrivit cu ---------
-----------------
Fanica,cu ce te-a suparat pe tine Elen White de nu o lasi sa doarma linistita.Daca ai simtit tu ca nu toti pazesc poruncile,afla ca Elen White le-a pazit.
Biblia spune ca Legea este sfanta,dreapta si buna.
Deasemenea spune ca prin credinta sau prin har nu desfintam Legea.
Nici fagaduinta data lui Avraam,nu desfinteaza Legea.
Nici DomnulIsus,nu desfinteaza Lege,dimpotriva o intareste.Domnul spune:
Matei 5/17Sã nu credeþi cã am venit sã stric Legea sau Proorocii; am venit nu sã stric, ci sã împlinesc.
18Cãci adevãrat vã spun, câtã vreme nu va trece cerul ºi pãmântul, nu va trece o iotã sau o frânturã de slovã din Lege, înainte ca sã se fi întâmplat toate lucrurile.
19Aºa cã, oricine va strica una din cele mai mici din aceste porunci, ºi va învãþa pe oameni aºa, va fi chemat cel mai mic în Împãrãþia cerurilor; dar oricine le va pãzi, ºi va învãþa pe alþii sã le pãzeascã, va fi chemat mare în Împãrãþia cerurilor.
20Cãci vã spun cã, dacã neprihãnirea voastrã nu va întrece neprihãnirea cãrturarilor ºi a Fariseilor, cu nici un chip nu veþi intra în Împãrãþia cerurilor.
Despre ucidere.

21Aþi auzit cã s-a zis celor din vechime: "Sã nu ucizi; oricine va ucide, va cãdea sub pedeapsa judecãþii."
22Dar Eu vã spun cã oricine se mânie pe fratele sãu, va cãdea sub pedeapsa judecãþii; ºi oricine va zice fratelui sãu: "Prostule!" va cãdea sub pedeapsa Soborului; iar oricine-i va zice: "Nebunule", va cãdea sub pedeapsa focului gheenei.
Trebuie sa intelegi ca dupa Noul Testament crestini tin Legea slobozeniei,prin har,prin credinta,ei au murit fata de Lege,ca sa slujeasca intr-un Duh nou.Ei nu prin fapte se mantuiesc ci prin credinta,daca asculta de Dumnezeu si face ce a facut si Domnul Isus.El nu numai ca a pazit Poruncile,dar le-a si intarit,in acest fel a invins pe diavol si moartea.Si la biserica ta se pazeste Legea,dar numai 9 porunci in loc de 10.
Ori in verstele de mai sus Domnul Isus spune ,cine va strica una din cele mai mici porunci adica ale aproapelui,de cele mari nici nu poate fi vorba sa fie stricate,si voi tocmai una din cele mari ati stricat ,anume pazirea Sambetei.Multa pace Fanica,.....mai cugeta.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 01:54

De la: Dorulet, la data 2011-07-20 01:15:05
De la: nastasemihail, la data 2011-07-20 01:03:43Mai sint 22 milioane pina la 7 miliarde.

d'ãºtia ce se reproduc...zâci? aºa o fi...dar nu le-am mai "fãcut" statistica de ceva vreme...am gãsit chestii mai interesante

Am cronometre.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 15:08

Dumnezeu este Ileana Cosanzeana !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 15:16

Dumnezeu este Mos Craciun !

Pagini: << 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: