back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 >> Sari la pagina:

ion00

367 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 17:58

Dupa Dictionarul explicativ al limbii romane,troitele sunt chipuri cioplite sau icoane:
TRÓIȚĂ ~e f. 1) Cruce mare (de lemn sau piatră) ornamentată cu picturi sau sculpturi pe teme religioase, instalată la fântâni, la răspântii etc. 2) Icoană care reprezintă cele trei fețe ale divinității (Tatăl, Fiul și Sfântul Duh). 3) fig. Reunire de trei persoane sau de trei lucruri care constituie o unitate; trinitate. [G.-D. troiței; Sil. tro-i-] /

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 19:52

Textele antice se caracterizeaza prin faptul ca in stadiul original erau scrise numai consoanele, aparand intr-un sir continu cu un spatiu foarte mic intre cuvinte. Odata cu inceputul erei crestine, scribii evrei au fost deosebiti de constienti de necesitatea acuratetei in transmiterea textului ebraic. Cercetatorii scolastici care s-au devotat in mod deosebit acestei sarcini in secolele urmatoare au fost cunoscuti sub numele de masorecti. Ei au copiat textul cu multa grija iar cu timpul au numerotat chiar si versetele, cuvintele si literele fiecarei carti. Masorectii au socotit numarul total al literelor Vechiului Testament: 1 152 207 impartite pe carti si versete. Diviziunea pe capitole a inceput in secolul 13, prin episcopul Stephen Langton, mort in 1228. Cea mai importanta contributie a masorectilor a fost introducerea de simboluri vocalice in text, ca ajutor de citire.
Unii oameni de stiinta afirma ca Vechiul Testament a fost scris de-a lungul unei perioade de aproximativ 1000 de ani (cca. 1400-400 i.e.n.) de cel putin treizeci de autori diferiti, insa paternitatea unui numar de carti este necunoscuta. Limba originala pentru cea mai mare parte a Vechiului Testament a fost ebraica, o ramura a marii familii de limbi semitice care include limba feniciana, asiriana, babiloneana, araba etc. Pana in perioada exilului, ebraica a continuat sa fie vorbita in Palestina, iar in decursul timpului, aramaica a devenit lingua-franca, astfel ca parti din Ezra (4:8, 6:18, 7:12-26); Ieremia (10:11) si Daniel (2:4-7:28) au fost scrise in aceasta limba.
In 1488 la Soncino in Italia, a aparut prima Biblie ebraica tiparita, iar fiecare copie era scrisa de mana. Desi aparusera copii particulare atat pe pergament cat si in forma de carte, textele sinagogice erau limitate la suluri de piele, fiind copiate cu grija extrema. Pana la descoperirea sulurilor de la Marea Moarta, cel mai vechi manuscris ebraic existent era datat in jurul anului 900 e.n.

Septuanginta (LXX), o traducere greceasca a Vechiului Testament, a inceput sa circule in Egipt in vremea lui Ptolomeu Filadelful (285-246 i.e.n.). A existat cererea din partea evreilor care vorbeau greceste de a avea copii ale Vechiului Testament, disponibile pentru uzul personal si in sinagogi in lingua-franca din zona de est-mediteraneana. Este foarte probabil ca o copie oficiala sa fi existat in renumita biblioteca din Alexandria. Aceasta versiune a fost utilizata nu numai de evreii de limba greaca, ci a fost adoptata si de Biserica Crestina. Dupa toate probabilitatiile, Pavel si alti apostoli au folosit un Vechi Testament grecesc pentru a argumenta ca Isus este Mesia (Fapte 17:2-4). In decursul secolului al doilea a intrat in uz forma codexului- formatul de carte actual- cu file aranjate pentru legat.

Necesitatea unei alte traduceri a aparut atunci cand greaca a fost inlocuita de latina ca limba oficiala si specifica lumii mediteraniene. Desi in Africa circulase mai devreme o versiune a Septuagintei in latina veche, eforturile savante ale lui Ieronim se datoreaza unei traduceri in latina a Vechiului Testament ebraic, care a aparut spre sfarsitul secolului al IV-lea. In urmatorul mileniu, aceasta versiune cunoscuta sub numele de Vulgata a fost cea mai populara editie a Vechiului Testament. Pana in ziua de azi, Vulgata, cu adaosul cartilor apocrife respinse de Ieronim, ramane traducerea acceptata de Biserica Romano-Catolica.

9am246905

29 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 19:52

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
da D. Vale...desigur ca nu sunteti dumneavoastra cea care ma suparat dar sa stiti ca nu sunt suparat nici pe adventisti din zona mia .....dar nu pot sa tac cand vad ca o femeie moarta de mult conduce biserica adventista Ellen W...si se lauda cu poruncile pe care si ei le calca ...doar ii atentionez la ce pericol se expun atunci cand marturisesc ei ca respecta vechea lege si de fapt o incalca ajung sub BLESTEM potrivit cu ---------
Galateni 3:10
10 Toți cei care se bazează pe fapte reprezentând respectarea cerințelor legii mozaice, sunt sub incidența blestemului. Și se întâmplă așa, pentru că este scris: „Oricine nu manifestă ascultare față de toate prevederile legii mozaice, este blestemat”.
11 Acum, având în vedere faptul c㠄cel drept, va trăi prin credință”, este evident că prin intermediul legii mozaice, nimeni nu este considerat drept în raportul lui cu Dumnezeu.
12 De fapt, legea mozaică nu conține principiul credinței; ci ea spune c㠄acela care face aceste lucruri, va trăi prin ele.”
13 În Scriptură (mai) este scris: „Oricine va fi spânzurat pe lemn, este un om blestemat.” Cristos ne-a răscumpărat de sub incidența blestemului legii mozaice, acceptând ca în locul nostru să fie El sub efectul blestemului.
14 A făcut acest lucru pentru ca binecuvântarea oferită lui Avraam să vină asupra națiunilor prin El; și astfel, prin credință, noi să primim Spiritul promis.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 20:43

Intrebarea nu este cine ne-a facut sau cine ne-a creat....poate corect ar fi sa ne intrebam ....cum am aparut.....
Ateii nu trebuie să îl invalideze pe dumnezeul criminal din vechiul testament, fiindca ei n-au responsabilitatea să aducă toate răspunsurile la toate întrebările din lume atâta timp cât credincioșii nu aduc nici măcar o dovadă palpabilă în susținerea religiei lor.
Povara dovezii e pe credincioși, nu invers.

Problema nu-i că ateii n-au răspunsuri, problema e că întrebările sunt greșite! De obicei doar răspunsurile religioșilor sunt greșite, ei bine în cazul acesta și întrebările sunt fără sens.

O constatare im...personală: dacă un apologet va aduce unul din argumentele ilogice cunoscute (antice, vechi și demontate de demult) în apărarea poziției sale, există o mare probabilitate că le va aduce și pe celelalte.

Cu alte cuvinte, o minciună nu vine niciodată singură.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 20:47

La intrebarile pe care si le puneau evreii pe vremuri s-au gasit niste prostavani ....sa dea un raspuns ,scriind vechiul testament....Intrebarile sunau cam asa :

...... prostii isi pun intrebari... Deseori intrebari prostesti. Intrebarile pot fi si de tipul: cate fire de par are un proton? Ce culoare are blana electronului? Cum musca mezonii? In ce fel fac sex neutrinii? Cine tine volanul la un sistem care se deplaseaza rectiliniu si uniform? Cine face focul in subteran de e asa de cald? Cine a aprins soarele? Cine a vopsit stelele de au culori diferite? Cine a varuit cerul albastru? Cine si-a taiat venele seara de apare soarele si cerul in zona aia sangeriu?

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 20:55

putem sa demonstram existenta unui microb dar voi nu puteti demonstra existenta unei fiinte mult mai mari. E dumnezeul vostru mai "pitic" decat un microb?

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 21:02

De la: _KARPOV, la data 2011-07-18 20:55:06

putem sa demonstram existenta unui microb dar voi nu puteti demonstra existenta unei fiinte mult mai mari. E dumnezeul vostru mai "pitic" decat un microb?

Ah...nuuuuuu! El este doar "puțin" inexistent!
Eu pun mai multă bază pe când vine vorba de "existență"

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 21:05

Toate animalele care dispun de senzori ce le furnizeaza informatii despre exterior, reusesc in majoritatea timpului sa detecteze sabloane repetetive, sa identifice forme, zone, spatii, asemanari, in mod automat si instinctual. Aceste capacitati ofera animalelor o performanta ridicata in identificarea mediului si luarea de decizii rapid si eficient pentru a se hrani, fugi, reproduce.

Acest mecanism este insa prea asociativ, prezinta defecte. Mai exact, capacitatile senzoriale "ne arata" lucruri acolo unde ele nu sunt. Mai rau, unele pot produce comportamente ciudate. Gainile se feresc instictual de obiecte care arata ca nevastuici sau serpi, deci un animalut de plus sau un con de brad pot induce astfel de reactii. Leii au probleme in a identifica zebrele ce doresc a le ataca, intrucat nu vad decat o mare de linii contrastate, ce le afecteaza negativ capacitatile de perceptie a volumului si distantei.

Noi il avem pe dumnezeu....nu trebuie sa intelegem sau sa ne punem intrebari....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 21:10

Religia ?

...nevoia de a fi protejat pe de o parte si supus pe de alta provine din copilarie

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 21:11

Natura criminala a unui om nu a fost niciodata anulata de nici un grad de indoctrinare, ba mai rau, a fost motivata deseori pentru a identifica alte victime... (inchizitia...jihadul....)

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 21:14

.....pana acum 3000 de ani, conform lui Jaynes toti oamenii erau schizofrenici....cu exceptia lui Moise....ala era nebun....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 21:18

Cred că oamenii vor să se simtă superiori animalelor. De aceea Biblia a avut atât de mult succes.
Le-a mângâiat orgoliul

omul l-a creat pe Dumnezeu iar acesta a creat omul.....deci noi suntem superiori animalelor....uneori....

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 21:18

De la: _KARPOV, la data 2011-07-18 21:11:56

Natura criminala a unui om nu a fost niciodata anulata de nici un grad de indoctrinare, ba mai rau, a fost motivata deseori pentru a identifica alte victime... (inchizitia...jihadul....)

Cât de mult sau de puțin suntem criminali este înscris în codul genetic al fiecărui individ!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 21:20

Ignoranța și frica nasc zei, până și oamenii inteligenți cred lucruri stupide.

"E nevoie de religie pentru ca oameni buni să facă lucruri rele." - Steven Weinberg

9am246905

29 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 21:21

D.Vale. de ce ati acuzat astfeli...Arvuna Duhului Sfant se primeste prin credinta si esti pecetluit cu Duhul Sfant chiar atunci cand depui marturia de credinta in apa botezului.Dar tu de unde ai primit Duhul Sfant cand ai primit botezul,de la soare? Ca tu pazesti duminica si nu ai semnul lui Dumnezeu.Veniti-va in fire oameni cu inima impartita,

nu prea este adevarat ca Duhul sfant se primeste instantaneu la depunerea marturiei pentru botez.....in primul rand cred ca cunosti ca marturia la adventisti se face in numele LEGALISMULUI----ti se zice vei tinea cutare lege? vei respecta ZECIUIALA in BISERICA?vei supus scriirilor si invataturilor ELENEI w..?((((despre ce vorbim...oare D.Iisus cand a venit la Ioan asa ceva i sa pus in vedere ?desigur ca nu....

apoi despre ce soare vorbesti----ce legatura este intre SOARE SI DUMINICA SAU SAMBATA?
daca ai citi in GENESZA 1-4 3 Dumnezeu a zis: „Să fie lumină!” Și a fost lumină.
4 Dumnezeu a văzut că lumina era bună; și Dumnezeu a despărțit lumina de întuneric.
5 Dumnezeu a numit lumina zi, iar întunericul l-a numit noapte. Astfel, a fost o seară, și apoi a fost o dimineață: aceasta a fost ziua întâi.

CE SA FACUT IN PRIMA ZI DUMINICA---LUMINA SI NU SOARELE ATENTIE CA VOI CONFUNDATI LUMINA CU SOARELE CA SI INVATATOAREA VOASTRA EGW.

14 Dumnezeu a zis: „Să fie niște luminători în întinderea cerului, ca să despartă ziua de noapte; ei să fie niște semne care să arate vremurile, zilele și anii;
15 și să slujească de luminători în întinderea cerului, ca să lumineze pământul.” Și așa a fost.
16 Dumnezeu a făcut cei doi mari luminători, și anume: luminătorul cel mai mare ca să stăpânească ziua, și luminătorul cel mai mic ca să stăpânească noaptea; a făcut și stelele.
17 Dumnezeu i-a așezat în întinderea cerului ca să lumineze pământul,
18 să stăpânească ziua și noaptea și să despartă lumina de întuneric. Dumnezeu a văzut că lucrul acesta era bun.
19 Astfel, a fost o seară, și apoi a fost o dimineață: aceasta a fost --------ziua a patra.MIERCURI

IATA CA MULT MAI TARZIU A FOST CREAT SI SOARELE .....SI NU ARE NICIUN AMESTEC CU DUMINICA-----

ATUNCI TE INTREBI CINE A LUMINAT DUMINICA NUI ASA'?
IA GANDESTE CINEI LUMINA---
Habacuc 3:4
Strălucirea Lui este ca lumina soarelui. Din mâna Lui provin raze; și puterea Lui este ascunsă acolo.

Matei 17:2
El Și-a schimbat aspectul feței sub privirea lor: fața Lui a strălucit ca soarele și hainele I s-au făcut albe ca lumina.

Ioan 8:12
Isus le-a zis din nou: „Eu sunt Lumina lumii. Cine Mă urmează, nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieții.”

vedeti dar sa nu umblati in intuneric adventist inventat de Ellen Wayt....

de aceia sarbatorim ziua lumini pentru ca Iisus este lumina lumi de aceia a si inviat tot in ziua lumini DUMINICA

AUZITI CE DECLARA DESPRE SABAT....FIINDCA OMUL A PACATUIT D.ZEU A FOST NEVOIT SA LUCREZE SIN SABAT PANA LA REINSTAURAREA OMULUI IN PARADIS IA CITESTE..
---16 Din pricina aceasta, iudeii au început să urmărească pe Isus și căutau să-L omoare, fiindcă făcea aceste lucruri în ziua Sabatului.
17 Dar Isus le-a răspuns: „Tatăl Meu lucrează până acum; și Eu, de asemenea, lucrez.”
18 Tocmai de aceea căutau și mai mult iudeii să-L omoare, nu numai fiindcă dezlega ziua Sabatului, dar și pentru că zicea că Dumnezeu este Tatăl Său și Se făcea astfel deopotrivă cu Dumnezeu.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 21:21

"Religia s-a născut când primul ticălos l-a întâlnit pe primul prost." - Voltaire

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 21:26

Biblia ne obliga sa ducem o viata morala si sa ne dorim o viata dupa moarte ....Si daca nu vrem eternitatea ce trebuie sa facem ?

Vorba lu' unu mai destept decat mine ....."este frapant faptul că toate acestea sunt exact ceea ce suntem obligați să ne dorim." - Sigmund Freud

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 21:29

]

"Toate religiile sunt întemeiate pe teama celor mulți și pe istețimea câtorva." - Stendhal

9am246905

29 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 21:31

De la: _KARPOV, la data 2011-07-18 21:20:15

"E nevoie de religie pentru ca oameni buni să facă lucruri rele." - Steven Weinberg

da ce Stiven Weinberg o fi un fel de Dumnezeu de pe el il crezi mai mult decat pe D. Iisus..?

9am246905

29 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 21:35

De la: _KARPOV, la data 2011-07-18 21:21:32

"Religia s-a născut când primul ticălos l-a întâlnit pe primul prost." - Voltaire

mult iti place filozofi astia mincinosi (((((((( nui tot una o religie cu CREDINTA....atentie una este o religie si alta este Credinta in D.Iisus

9am246905

29 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 21:39

De la: _KARPOV, la data 2011-07-18 21:18:43

Cred că oamenii vor să se simtă superiori animalelor. De aceea Biblia a avut atât de mult succes.
Le-a mângâiat orgoliul

omul l-a creat pe Dumnezeu iar acesta a creat omul.....deci noi suntem superiori animalelor....uneori....

AAAAA.........RECUNOSTI CA BIBLIA ARE CEL MAI MARE SUCCES.....TU INCA CREZI CA AI FOST FACUT DIN MAIMUTA ? TE IEI DUPA COMUNISTI ?CARE SAU LUAT SI EI DUPA DARVIN ...

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 22:33

De la: 9am246905, la data 2011-07-18 21:31:17

da ce Stiven Weinberg o fi un fel de Dumnezeu de pe el il crezi mai mult decat pe D. Iisus..?

Cine este isus ? Ce a scris ? Si eu care credeam ca le stiu pe toate....mea culpa...

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 22:35

De la: 9am246905, la data 2011-07-18 21:35:27

mult iti place filozofi astia mincinosi (((((((( nui tot una o religie cu CREDINTA....atentie una este o religie si alta este Credinta in D.Iisus

Tot un ....e de la evrei citire...... Noi il avem pe Zalmoxe

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 22:37

De la: 9am246905, la data 2011-07-18 21:39:49

Le-a mângâiat orgoliul

AAAAA.........RECUNOSTI CA BIBLIA ARE CEL MAI MARE SUCCES.....TU INCA CREZI CA AI FOST FACUT DIN MAIMUTA ? TE IEI DUPA COMUNISTI ?CARE SAU LUAT SI EI DUPA DARVIN ...

Evolutia mea incepe acolo unde a ta se termina !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 22:46

Le-a mângâiat orgoliul

Comunistii cel putin isi puneau intrebari...crestinii nu isi pun....ei cred orbeste tot ce scrie in biblie....ei stiu ca dumnezeul vechiului testament era cam criminal ...insa nu isi fac probleme....considera ca e un comportament logic pentru un dumnezeu paranoic....ucigas de femei,copii si prunci.....

9am246905

29 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 23:17

De la: _KARPOV, la data 2011-07-18 22:33:22

Cine este isus ? Ce a scris ? Si eu care credeam ca le stiu pe toate....mea culpa...

D.Iisus este cel cara a LUMINAT INTREGUL PAMANT INAINTE DE APARITIA SOSRELUI.

GENESZA---.3 Dumnezeu a zis: „Să fie lumină!” Și a fost lumină.
4 Dumnezeu a văzut că lumina era bună; și Dumnezeu a despărțit lumina de întuneric.
5 Dumnezeu a numit lumina zi, iar întunericul l-a numit noapte. Astfel, a fost o seară, și apoi a fost o dimineață: aceasta a fost ziua întâi.

SI TOT LA FELI SI LA VREMEA SFARSITULUI SOARELE VA INCETA SA LUMINEZE ....SI DIN NOU D.IiSUS ISI VA ROLUL DE LUMINATOR IN NOUL PAMANT....
3 Și am auzit un glas tare care ieșea din scaunul de domnie și zicea: „Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, și ei vor fi poporul Lui, și Dumnezeu însuși va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor.
4 El va șterge orice lacrimă din ochii lor. Și moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici țipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut.”
5 Cel ce ședea pe scaunul de domnie a zis: „Iată, Eu fac toate lucrurile noi.” Și a adăugat: „Scrie, fiindcă aceste cuvinte sunt vrednice de crezut și adevărate.”
6 Apoi mi-a zis: „S-a isprăvit! Eu sunt Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul. Celui ce îi este sete îi voi da să bea fără plată din izvorul apei vieții.

deci iata cine este ALFA SI OMEGA---
AI GRIJA SA NU TE INCADREZI AICEA-----

8 Dar, cât despre fricoși, necredincioși, scârboși, ucigași, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli și toți mincinoșii, partea lor este în iazul care arde cu foc și cu pucioasă, adică moartea a doua.”

.

9am246905

29 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 23:29

De la: _KARPOV, la data 2011-07-18 22:35:43

ZALMOXE E MORT DE MULT ----ASA CA AR TREBUI SA TE INCREZI IN CINEVA INCA VIU....

9am246905

29 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 23:40

De la: _KARPOV, la data 2011-07-18 22:46:45

Le-a mângâiat orgoliul

Comunistii cel putin isi puneau intrebari...crestinii nu isi pun....ei cred orbeste tot ce scrie in biblie....ei stiu ca dumnezeul vechiului testament era cam criminal ...insa nu isi fac probleme....considera ca e un comportament logic pentru un dumnezeu paranoic....ucigas de femei,copii si prunci.....

NUI RAU SATI PUI INTREBARI ....NIMAI CA COMUNISTI SIAU PUS IN APLICATIE ATEISMUL SI VEZI UNDE AU AJUNS.....CAPI LOR INPUSCATI ....SI SISTEMUL LOR PRABUSIT IN TOATA LUMEA ....PENTRU CA BAZA LOR ERA MINCIUNA DECI PE CINE IA UCIS D.ZEU ?
DOAR PE POTRIVNICI LUI ...SI PE CEI CE VROIAU SA DISTRUGA POPORUL LUI ALES....ISRAEL

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 09:42

De la: 9am246905, la data 2011-07-18 23:17:23
De la: _KARPOV, la data 2011-07-18 22:33:22

D.Iisus este cel cara a LUMINAT INTREGUL PAMANT INAINTE DE APARITIA SOSRELUI.

GENESZA---.3 Dumnezeu a zis: „Să fie lumină!” Și a fost lumină.

SI TOT LA FELI SI LA VREMEA SFARSITULUI SOARELE VA INCETA SA LUMINEZE ....SI DIN NOU D.IiSUS ISI VA ROLUL DE LUMINATOR IN NOUL PAMANT....
3 Și am auzit un glas tare care ieșea din scaunul de domnie și zicea: „Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, și ei vor fi poporul Lui, și Dumnezeu însuși va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor.
4 El va șterge orice lacrimă din ochii lor. Și moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici țipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut.”
5 Cel ce ședea pe scaunul de domnie a zis: „Iată, Eu fac toate lucrurile noi.” Și a adăugat: „Scrie, fiindcă aceste cuvinte sunt vrednice de crezut și adevărate.”
6 Apoi mi-a zis: „S-a isprăvit! Eu sunt Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul. Celui ce îi este sete îi voi da să bea fără plată din izvorul apei vieții.

deci iata cine este ALFA SI OMEGA---
AI GRIJA SA NU TE INCADREZI AICEA-----

8 Dar, cât despre fricoși, necredincioși, scârboși, ucigași, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli și toți mincinoșii, partea lor este în iazul care arde cu foc și cu pucioasă, adică moartea a doua.”

.

Pai tot nu mi-ai spus ,ce a scris isus ? Cum putem discuta despre el daca eu nu am acces la opera lui ....As vrea sa citesc macar o fraza scrisa de el ....ca sa pot sa-i fac profilul psihologic.....

Si mai am o nelamurire ....
."4 Dumnezeu a văzut că lumina era bună; și Dumnezeu a despărțit lumina de întuneric.
5 Dumnezeu a numit lumina zi, iar întunericul l-a numit noapte. Astfel, a fost o seară, și apoi a fost o dimineață: aceasta a fost ziua întâi"

Cum adica....marele omnipotent .....a vazut ca lumina era buna ? Pai el in marea lui potenta ...nu trebuia sa stie asta inca inainte de a fabrica lumina....ca doar cunoaste viitorul......Sau la acea vreme nu avea puteri nici cat mama Omida ?
Si ce o fi fost inainte de a fi lumina ....daca nici intuneric nu era ? Ce o fi fost inainte de ziua intai ? Exista dumnezeu inainte de ziua intai ? El a aparut inca inainte de a se naste sau a murit inainte de a se naste ?

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 09:48

De la: 9am246905, la data 2011-07-18 23:29:13
De la: _KARPOV, la data 2011-07-18 22:35:43

ZALMOXE E MORT DE MULT ----ASA CA AR TREBUI SA TE INCREZI IN CINEVA INCA VIU....

Si isus e mort de mult iar despre dumnezeu nu se mai stie nimic din momentul violului asupra mariei precista ! Viu este doar Becali -razboinicul luminii ....la el te referi ?

Pagini: << 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: