back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 >> Sari la pagina:

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 13:03

De la: 9am121159, la data 2014-01-01 12:49:02
pai tocmai aici este oximoronul societatii omenesti...fiecare are dreptate si cunoaste adevarul si ...cu toate astea adevarurile difera intre ele..
--------------
Nu adevarurile difera, ci capacitatea oamenilor de a vedea adevarul. Dumnezeu este Adevarul.

el este ,secta care va indoctrineaza nu este

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 13:16

Ce nu poate fi inteles nu inseamna ca nu poate fi inteles niciodata.
----------
Aici ai mare dreptate, pana la urma tu vei intelege ce spunem noi ca Dumnezeu exzista cu adevarat.Cei ce au ajuns la acest mare adevar, nu vor ajunge niciodata sa creada la fel ca tine caci ei au siguranta ca ce cred este adevarat. Da Dumnezeu exzista, Dumnezeu exzista, Dumnezeu exzista.

Raporteaza abuz de limbaj
9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 13:20

pai tocmai aici este oximoronul societatii omenesti...fiecare are dreptate si cunoaste adevarul si ...cu toate astea adevarurile difera intre ele..
--------------
Nu adevarurile difera, ci capacitatea oamenilor de a vedea adevarul. Dumnezeu este Adevarul.
--------
---------
Exzista si Dumnezeu, exzista si secta, care a intrat pe poarta stramta, de aici Dumnezeu isi va alege poporul Sau. Multa pace.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 13:27

De la: 9am121159, la data 2014-01-01 13:20:48 pai tocmai aici este oximoronul societatii omenesti...fiecare are dreptate si cunoaste adevarul si ...cu toate astea adevarurile difera intre ele..
--------------
--------
---------
Exzista si Dumnezeu, exzista si secta, care a intrat pe poarta stramta, de aici Dumnezeu isi va alege poporul Sau. Multa pace.

secta ta traieste si va indeamna la minciuna draguta asa cum ti am aratat in nenumarate randuri,,poarta stramta sunt sfintii parinti pustnicii calugarii maicilee si toti cei ce fac voia lui dumnezeu,,voi draguta sunteti in ratacire ,,din nestiinta ta ai fost lesne de corupt,,pleaca din secta matrix

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 13:27

pooarta cea stramta sunteti voi doar in mintea si in visele tale,,,,poarta cea stramta sunt cei ce nu se rup de biserica si fac voia lui dumneze,,nu cei ce mint ca hristos a avut frati,sau ca ikona inseamna icoana de astazi sau aseamana chipul cioplit cu dumnezeu cand el se refera tocmai la altii dumnezei zei ciopliti de mintea umana inchipuiri,,poarta cea stramta sunt calugarii maicile toti ce au lasat tot pentru hristos si fac voia lui si nu traiesc in minciuna precum face ti voi sectele
=======
Exod 20/ 3 Sã nu ai alþi dumnezei afarã de Mine.
4 Sã nu-þi faci chip cioplit, nici vreo înfãþiºare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pãmânt, sau în apele mai de jos decât pãmântul.
5 Sã nu te închini înaintea lor ºi sã nu le slujeºti; cãci Eu, Domnul Dumnezeul tãu, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea pãrinþilor în copii, pânã la al treilea ºi la al patrulea neam al celor ce Mã urãsc,
6 ºi Mã îndur pânã la al miilea neam de cei ce Mã iubesc ºi pãzesc poruncile Mele.
Tu spui ca citesti ce nu s'a scris in Biblie, din aceasta cauza spui doar o frantura din aceasta porunca si din alte versete Biblice.
Mai citeste inca o data, scrie clar"chip cioplit, (virgula) nici vrei infatisare a lucrurilor care sant sus in ceruri....." In icoanele tale sant numai infatiseri....cat de clar sa-ti mai vorbeasca Dumnezeu in Biblie ca sa intelegi si tu o data pentru totdeauna ca icoanele sant idoli (alti dumnezei facuti de maini omenest) Nu conteaza in ce biserica te-ai nascut, conteaza adevarul. Apostolul Pavel nu s-a nascut intr-o biserica si prigonea credinciosi, totusi cand si-a dat seama a schimbat biserica in care s-a nascut cu biserica Domnului Isus, trecand la adevar. .Si da Domnul Isus are frati dupa mama.
Trezeste-te ratacitule.

esti in mare ratacire valentina i ,,,din nestiinta ta ,a pus secta ta mana pe tn

ce vezi tu cand te uiti la cer valentina,,o vezi cumva pe maica domnului si pe sfinti??????ca daca ii vezi inseamna ca ii recunosti de sfinti si ca sunt in cer,,,draguta in cer vezi ,,,SOOOARE STELE LUNA si altele asemenea,,cui i se inchinau egiptenii ce picturi aveau ei pe pereti,,,ei astea le au cooãpiat draguto evreii pricepi????????zeul RA soarele,,chipurile de oameni cu capete de caini bou si alte asemenea ,,,vezi si idolul care si lau facut cand era moise pe multe,,pricepi draguta care nu sti de unde ai biblia si ce semnificatie ai cuvintele de acolo

sanatate la multi ani
---------
Iar gresesti, nu scrie pe cer ci in cer, ca voi nu faceti icoana soarelui, ci lui Dumnezeu, care este in cer....nu pe cer.
LA MULTI ANI! cu pace.
--------
dumnezeu nu este in cer ca de aia le a zis oamenilor sa nu si faca ce e in cer adica ce vedeau ei in cer ca pe dumnezeu nu aveau ei cum sa l vada in cer dar tu cum esti indoctrinata logic ca intelegi stramb,,dumnezeu este in imparatia cerurilor nu in cer iaR CAND SE MAI FACE REFERIRE LE CER SUNT 2 ASPECTE CERUL LUI DUMNEZEU ADICA IMPARATIA CERURILOR PE CARE TU NU L VEZI DECI NU AVEA CUM SA LE ZICA OAMENILOR SA NU SI FACA CVA DIN ACEL CER PPANTRU CA EI NU AU CUM SA LE VADA,,DIUMPOTRIVA IA ZIS LUI MOISE SA FACA 2 HERUVIMI SI ASA MAI DEPARTE CARE SUNT IN CERUL NEVAZUT,,TIE TIA ZIS SA NU TI FACI DIN CERUL VAZUT ADICA,,SORI CONSTELATII CARE REPPREZENTA ANIMALE SAU PASATI ,PRICEPI DRAGUTA,,,NU TE MAI LAsa manipulata

pleaca din secta
----------
Sa inteleg ca nu poti sa discerni intre adevar si minciuna? Pe Dumnezeu nu la-ti vazut, dar icoana ia-ti facut. Si Imparatia Lui nu este in cer? Tie cine-ti vorbeste in urechi de nu poti vedea adevarul?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 13:29

nu exista secta ,sectele sau tupt de la iserica lui hristos si corup oamenii care nu si cunosc religia

pleaca din sacta matrix

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 13:35

De la: 9am121159, la data 2014-01-01 13:27:54 pooarta cea stramta sunteti voi doar in mintea si in visele tale,,,,poarta cea stramta sunt cei ce nu se rup de biserica si fac voia lui dumneze,,nu cei ce mint ca hristos a avut frati,sau ca ikona inseamna icoana de astazi sau aseamana chipul cioplit cu dumnezeu cand el se refera tocmai la altii dumnezei zei ciopliti de mintea umana inchipuiri,,poarta cea stramta sunt calugarii maicile toti ce au lasat tot pentru hristos si fac voia lui si nu traiesc in minciuna precum face ti voi sectele
=======
4 Sã nu-þi faci chip cioplit, nici vreo înfãþiºare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pãmânt, sau în apele mai de jos decât pãmântul.
5 Sã nu te închini înaintea lor ºi sã nu le slujeºti; cãci Eu, Domnul Dumnezeul tãu, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea pãrinþilor în copii, pânã la al treilea ºi la al patrulea neam al celor ce Mã urãsc,
6 ºi Mã îndur pânã la al miilea neam de cei ce Mã iubesc ºi pãzesc poruncile Mele.
Tu spui ca citesti ce nu s'a scris in Biblie, din aceasta cauza spui doar o frantura din aceasta porunca si din alte versete Biblice.
Mai citeste inca o data, scrie clar"chip cioplit, (virgula) nici vrei infatisare a lucrurilor care sant sus in ceruri....." In icoanele tale sant numai infatiseri....cat de clar sa-ti mai vorbeasca Dumnezeu in Biblie ca sa intelegi si tu o data pentru totdeauna ca icoanele sant idoli (alti dumnezei facuti de maini omenest) Nu conteaza in ce biserica te-ai nascut, conteaza adevarul. Apostolul Pavel nu s-a nascut intr-o biserica si prigonea credinciosi, totusi cand si-a dat seama a schimbat biserica in care s-a nascut cu biserica Domnului Isus, trecand la adevar. .Si da Domnul Isus are frati dupa mama.
Trezeste-te ratacitule.

esti in mare ratacire valentina i ,,,din nestiinta ta ,a pus secta ta mana pe tn

ce vezi tu cand te uiti la cer valentina,,o vezi cumva pe maica domnului si pe sfinti??????ca daca ii vezi inseamna ca ii recunosti de sfinti si ca sunt in cer,,,draguta in cer vezi ,,,SOOOARE STELE LUNA si altele asemenea,,cui i se inchinau egiptenii ce picturi aveau ei pe pereti,,,ei astea le au cooãpiat draguto evreii pricepi????????zeul RA soarele,,chipurile de oameni cu capete de caini bou si alte asemenea ,,,vezi si idolul care si lau facut cand era moise pe multe,,pricepi draguta care nu sti de unde ai biblia si ce semnificatie ai cuvintele de acolo

sanatate la multi ani
---------
Iar gresesti, nu scrie pe cer ci in cer, ca voi nu faceti icoana soarelui, ci lui Dumnezeu, care este in cer....nu pe cer.
LA MULTI ANI! cu pace.
--------
dumnezeu nu este in cer ca de aia le a zis oamenilor sa nu si faca ce e in cer adica ce vedeau ei in cer ca pe dumnezeu nu aveau ei cum sa l vada in cer dar tu cum esti indoctrinata logic ca intelegi stramb,,dumnezeu este in imparatia cerurilor nu in cer iaR CAND SE MAI FACE REFERIRE LE CER SUNT 2 ASPECTE CERUL LUI DUMNEZEU ADICA IMPARATIA CERURILOR PE CARE TU NU L VEZI DECI NU AVEA CUM SA LE ZICA OAMENILOR SA NU SI FACA CVA DIN ACEL CER PPANTRU CA EI NU AU CUM SA LE VADA,,DIUMPOTRIVA IA ZIS LUI MOISE SA FACA 2 HERUVIMI SI ASA MAI DEPARTE CARE SUNT IN CERUL NEVAZUT,,TIE TIA ZIS SA NU TI FACI DIN CERUL VAZUT ADICA,,SORI CONSTELATII CARE REPPREZENTA ANIMALE SAU PASATI ,PRICEPI DRAGUTA,,,NU TE MAI LAsa manipulata

pleaca din secta
----------
Sa inteleg ca nu poti sa discerni intre adevar si minciuna? Pe Dumnezeu nu la-ti vazut, dar icoana ia-ti facut. Si Imparatia Lui nu este in cer? Tie cine-ti vorbeste in urechi de nu poti vedea adevarul?[/quote

fata mea tu nu ai nici un fel de adevar ,tot ce ai este minciuna si indoctrinarea sectei tale,,,eronat pe dumnezeu l am vazut hristos dumnezeu adevarat si om adevarat ,iar el nu este in cerul tau vazut,ci in imparatia cerurilor sau cerul lui dumnezeu,,tu esti in cerul tau precum si stelele tale nu pe cer,,imparatia cerurilor draguta nu imparatia cerului pricepi?,,intoarcete la religia din care ai plecat fara sa o cunosti si incepi sa o cunosti,ca nu degeaba te a nascut dumnezeu unde te a nascut,,nu te mai lasa aburita si indoctrinata de cei care sau rupt de la biserica lui hristos ,,fi desteapta

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 13:36

--------------
--------
---------
--------
secta ta traieste si va indeamna la minciuna draguta asa cum ti am aratat in nenumarate randuri,,poarta stramta sunt sfintii parinti pustnicii calugarii maicilee si toti cei ce fac voia lui dumnezeu,,voi draguta sunteti in ratacire ,,din nestiinta ta ai fost lesne de corupt,,pleaca din secta matrix
----------
750, tu nu poti vedea adevarul ca esti orbit de ura pe care o porti sectei mele care de fapt este un cult.Tu nu ai ce sa arati la nimeni, convingerile tale sant ratacite cu adevarat, dar ca sa scoti in sus minciuna, calci adevarul in picioare. Pe mine nu m-a corupt nimeni,ca nu ei au venit la mine sa ma corupa ci eu am mers la ei calauzita de Dumnezeu.Tu ai convingerile tale si te las pana cand te trezesti, dar convigerile mele sant de nezdruncinat.Nu uita ca Dumnezeu va judeca intre oaie si oaie.Hai sa avem cu adevarat un an nou.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 13:45

De la: 9am121159, la data 2014-01-01 13:36:27 pai tocmai aici este oximoronul societatii omenesti...fiecare are dreptate si cunoaste adevarul si ...cu toate astea adevarurile difera intre ele..
--------------
--------
---------
--------
----------
750, tu nu poti vedea adevarul ca esti orbit de ura pe care o porti sectei mele care de fapt este un cult.Tu nu ai ce sa arati la nimeni, convingerile tale sant ratacite cu adevarat, dar ca sa scoti in sus minciuna, calci adevarul in picioare. Pe mine nu m-a corupt nimeni,ca nu ei au venit la mine sa ma corupa ci eu am mers la ei calauzita de Dumnezeu.Tu ai convingerile tale si te las pana cand te trezesti, dar convigerile mele sant de nezdruncinat.Nu uita ca Dumnezeu va judeca intre oaie si oaie.Hai sa avem cu adevarat un an nou.

ca ti zic realitatea nu inseamna ura draguta,,ti am zis de cate ori vorbesti cu mn sa ti aduci aminte de sfarsitul dialogului cu sectari,,,tu nu ai absolut nici un adevar decat minciuna caci adevarul este unul singur si el este hristos de la al carui trup ,,biserica,,, secta ta sa rupt ,,ti am demonstrat ca tot ce spui tu sunt tampenii neadevaruri pentru ca esti indoctrinata,tu ai fost indemnata de visele tale nu de dumnezeu,pentru ca lui dumnezeu nu te rogi cu,,sa arda si sa se faca scrum niciodata,,,el nu are cum sa te indrume in ratacire ci visele tale,,ai fost simplu si usor de corupt pentru ca nu ti ai cunoscut religia cum nu ti o cunosti nici acum,,nu te mai lasa indoctrinata valentina pleaca din secta matrix,

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 15:13

De la: KARP0V_, la data 2013-12-31 20:41:49
De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-31 20:35:00
De la: KARP0V_, la data 2013-12-31 20:25:50Nu si-a pus nimeni problema de ce ateii nu se organizeaza. Explicatia ar fi ca ei au tendinta de a gandi liber, nesuportand autoritatea cuiva.

aici da-mi voie sa te contrazic....exista ,,biserica ateista''.....unde pastor-sef ,,este''----adica dupa puscarie----nea sorin a lu' placinta....ala cu accidentu'....si cu mama pedelista ....
io banuiesc ca sunt pe-acolo numai ,,atei'' handicapati...

Tu poate ai adevarul tau, eu pe al meu.Un crestin si un ateu gandesc fiecare in parte cu aceeasi pasiune adevarul lor. Atunci cand doua puncte de vedere sunt exprimate cu aceeasi forta nu inseamna ca adevarul se afla undeva la mijloc. Este posibil ca una din parti sa nu aiba dreptate pur si simplu. Acest fapt justifica dorinta fiecaruia de a-si impune dreptatea.

Si placinta poate are dreptate.

sau, refuza sa accepte ca vorbesc despre acelasi lucru, dar cu cuvinte diferite si asta li se-ntimpla celor prea habotnici intr-ale religiei sau, de ce nu, ale stiintei !?!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 17:52

De la: symy1, la data 2014-01-01 12:50:02
De la: hammerady1, la data 2013-12-31 14:04:29
De la: 9am121159, la data 2013-12-31 13:50:17pooarta cea stramta sunteti voi doar in mintea si in visele tale,,,,poarta cea stramta sunt cei ce nu se rup de biserica si fac voia lui dumneze,,nu cei ce mint ca hristos a avut frati,sau ca ikona inseamna icoana de astazi sau aseamana chipul cioplit cu dumnezeu cand el se refera tocmai la altii dumnezei zei ciopliti de mintea umana inchipuiri,,poarta cea stramta sunt calugarii maicile toti ce au lasat tot pentru hristos si fac voia lui si nu traiesc in minciuna precum face ti voi sectele
=======
Trezeste-te ratacitule.

Sunt niste legende, ale unor primitivi si astea trebuia sa insemne explicatia lor pt lumea inconjuratoare. Nimic din legendele astea nu mai sunt valabile astazi pt ca nu reflecta realitatea. Orice incercare de a conecta mitologia primitiva cu realitatea de astazi este o eroare mare. E ca si cum te-ai duce la un vraci pentru un transplant de inima. Religia asta era un punct de reper pt oamenii primitivi cu viziune ingusta nu pentru omul din ziua de azi. In loc sa fiti receptivi la prezent incercati sa adaptati prezentul la trecut. Niciun om matur nu trebuie sa mai dea in mintea copiilor si niciun om conteporan nu trebuie sa mai creada ca adevarate miturile alea. Maturizati-va si traiti.
Eu zic sa citesti cu atentie acest articol,si trage alte concluzii...www.evz.ro/detalii/stiri/nu-a-fost-facut-public-niciodata-ce-se-...]

zamfirica...ce-ai vrut tu sa demonstrezi prin linku' asta...ca io am citit articolu' si nici nu m-am luminat da' nici nu m-am schimbat...tot io sunt...punerea unui asemenea link in care se vorbeste despre nimic la patrat demonstreaza cat de mult mai are omenirea pana sa-si dea seama cum functioneaza sistemul social din zilele noastre si cata ceata mai au unii semeni de-ai nostri pe creiere si cat de usor pot fii manipulati de toti golanii cu oaresce studii...daca le au...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 17:55

De la: 9am_750, la data 2014-01-01 12:51:09luati va eolutia

stiri.tvr.ro/un-craniu-descoperit-in-georgia-schimba-istoria-spe...]

gicule....tu esti alt specimen dubios...pai prin articolu' asta nu faci altceva decat sa infirmi teoria biblica ...aia cu creatia de-acu' 6.000 de ani....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 18:05

De la: gabigabi2, la data 2014-01-01 15:13:33
De la: KARP0V_, la data 2013-12-31 20:41:49
De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-31 20:35:00
De la: KARP0V_, la data 2013-12-31 20:25:50Nu si-a pus nimeni problema de ce ateii nu se organizeaza. Explicatia ar fi ca ei au tendinta de a gandi liber, nesuportand autoritatea cuiva.

aici da-mi voie sa te contrazic....exista ,,biserica ateista''.....unde pastor-sef ,,este''----adica dupa puscarie----nea sorin a lu' placinta....ala cu accidentu'....si cu mama pedelista ....
io banuiesc ca sunt pe-acolo numai ,,atei'' handicapati...

Tu poate ai adevarul tau, eu pe al meu.Un crestin si un ateu gandesc fiecare in parte cu aceeasi pasiune adevarul lor. Atunci cand doua puncte de vedere sunt exprimate cu aceeasi forta nu inseamna ca adevarul se afla undeva la mijloc. Este posibil ca una din parti sa nu aiba dreptate pur si simplu. Acest fapt justifica dorinta fiecaruia de a-si impune dreptatea.

Si placinta poate are dreptate.

sau, refuza sa accepte ca vorbesc despre acelasi lucru, dar cu cuvinte diferite si asta li se-ntimpla celor prea habotnici intr-ale religiei sau, de ce nu, ale stiintei !?!

nu se poate vorbi de ,,habotnic'' intr-ale stiintei...termenul de habotnic face referire stricta la religiosi...la bigotism...

dexonline.ro/definitie/habotnic

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 18:07

De la: Fl_Orion999, la data 2014-01-01 17:55:06

gicule....tu esti alt specimen dubios...pai prin articolu' asta nu faci altceva decat sa infirmi teoria biblica ...aia cu creatia de-acu' 6.000 de ani....

eronat,,este dooar oo datare gresita ca tooate celelalte,,important este ca evolutia inexistenta iese la iveala pentru creduli,,mai este unul,datarile,urmeaza

IonOOO

376 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 22:11

De la: 9am_750, la data 2013-12-30 19:53:25
De la: IonOOO, la data 2013-12-30 18:14:41Domnule Ion trei nule, care Dumnezeu va da putere? Pentru noi, Dumnezeu este unul singur iar credinta in el este veche de 200 de ani, transmisa din generatie in generatie prin cei care au pastrat traditiiile originale. Adventistii atat de putini, 0.1% dar atat de vocali si inveninati impotriva ortodocsilor, cred intr-un Dumnezeu inventat acum vreo 160 de ani de catre o handicapata mintal, lovita in copilarie cu o piatra in cap. Ellen White asta, a fost intai metodista, apoi millerista, ca apoi, dupa ce a dat chix cu sectele respective a inceput sa propovaduiasca tampeniile pe care le sustineti voi acum, tampenii datorate unor crize ale ei de epilepsie...

In conditiile astea, cum aveti tupeul sa mai deschideti gura? Vreti sa credeti in Dumnezeul evreilor, nu aveti decat, dar nu mai sustineti ca sunteti crestini.

Domnule Black Friday:
--Puterea mai mica sau mai mare (in functie de voia lui Dumnezei,de masura de credinta a fiecarui credincios in parte), o primim de la singurul Dumnezeu adevarat,adica de la Dumnezeul Bibliei.
--Cred ca confundati credinta in Dumnezeu,cu credinta in Biserica dvs.
--Cum poate fi credinta dvs cea originala pastrata din generatie in generatie,cand:
--- primii crestini auzeau evanghelia ca si oameni maturi,si apoi credeau,in timp ce dvs
botezati copii care nu inteleg nimic din cea ce se cheama Evanghelie?
---Credinciosii Bisericii primare cautau si credeau in nasterea din nou,asteptau inca de atunci revenirea Mantuitorului,cercetau Scripturile,pe cand azi nu se pomeneste si nu se practica aceste lucruri…..ect ???
---Se stie ca odata cu intrarea in lumea religioasa a lui Constantin cel Mare,Biserica a intrat in lume,si nu invers cum era normal caci lumea pagana, in masa, a invadat Biserica prin intrarea ei in Ea. Normal ar fi fost ca individual ce era pagan,prin credinta lui in Isus,sa devina un crestin autentic,si nu o masa de oameni pagana ce peste noapte sa devina “crestina”. Astfel Biserica s-a trezit invadata cu un bagaj de paganism specific. (Hristos ne invata sa iesim din lume,sa nu iubim lumea nici lucrurile din lume..ect)
Apoi adevaratii credinciosi ai lui Dumnezeu s-au separat de nevoie,fiind prigoniti de crestinii de forma. Printre alte multe interdictii,crestinii de forma ce conduceau aproape totul,in anul 1229,printr-un decret,interzic credinciosilor lui Dumnezeu sa citeasca Biblia.

Nu va dau dreptate cand spuneti ca adventistii sunt inveninati impotriva ortodocsilor. Stiu ca ei sunt impotriva pacatului,si se folosesc de Biblie pentru a-si argumenta ideile. Mai stiu ca ei (adventistii) iubesc pe toti oamenii,asa cum este scris in Biblie.(La ei,si laicii,citesc si studiaza Biblia)

Imi pare rau ca va contrazic dar adventistii nu exista doar de 160 de ani. Daca ati citi Biblia,ati vedea ca prezenta unor credinciosi a lui Dumnezeu cu practici ca ale adventistilor de azi este milenara.:

Apoi va intreb: Ce dovezi aveti cand spuneti ca Ellen White a fost hanticapata mintal? Faptul ca in copilarie a fost lovita cu o piatra de o fata in fata,nu dovedeste ca a fost handicapata. Cati mari oameni din Istoria Universala nu au avut o sanatate subreda,sau evenimente in copilarie si totusi nu au fost hanticapati. (Sa nu fim rautaciosi)
Spuneti apoi ca E White si-a schimbat Biserica. Trebuie de stiut faptul ca Bisericile schimbate de E W nu difera prea mult intre ele,si mutarea ei dintr-un loc in altul nu este un pacat potrivit invataturilor Bibliei. Intradevar ea intareste ideia tinerii zilei de sambata,dar acest fapt nu contravine invataturilor biblice.

Citindu-va ultimile 5 randuri,imi dau seama inca odata ca aveti o nevoie acuta de o intoarcere la Dumnezeu,ca si de citirea si studierea Bibliei in mod personal,cu o inima noua predata lui Dumnezeu. (Ca orice om,aveti nevoie de mantire.)
Sa stiti apoi ca un credincios a lui Dumnezeu,nu poate si nu stie sa urasca pe nici un alt om,caci Duhul Sfant ce se afla in acel credincios nu-I da voie!

www.youtube.com/watch?v=jTgCWeS-qz4

vorbesti prostii ioane ,,iar biblia nu o cunosti,,nici macar niu sti de unde o ai,,adventistii si tu existati de vreo 3 4 sute de ani si derivati din catolici care la randul lor sau departat de adevarata credinta,,iar ca unii erau rataciti si atunci precum sunteti voi azi nu inseamna ca erau adventisti precum visezi tu,,iar biserica precum si practicile care se faceau pana atunci coonstantin nu a facut altceva decat sa le legalizeze,,nu o mai tot dati ca vorbiti voi din biblie ca nu vorbiti delooc ,vorbiti dooar ce ati fost influentati sa vorbiti si sa interpretati din ea,,iar pacatul nu este acceptat in ortodoxie nici unde decat in mintea voastra,,ca oamenii pacatuiesc nu este vina bisericii ci vina oamenilor,,insa voi cum nu sunteti altfel decat influentati ce era sa spuneti,,pleaca din secta la care ai aderat din nestiinta

In ziua Judecatii lui Dumnezeu,se va vedea cine vorbeste prostii dintre noi doi!

Ady_ZYN

968 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 23:59

De la: 9am_750, la data 2014-01-01 18:07:46

eronat,,este dooar oo datare gresita ca tooate celelalte,,important este ca evolutia inexistenta iese la iveala pentru creduli,,mai este unul,datarile,urmeaza

esti de pe alta lume tu :)))))) Iti jur ca nu stii pe ce lume traiesti. Daca nu e dramatic asta esti nostim. De fapt e tragic ca inca mai sunt oameni de nivelul tau. Sper sa va imputinati si sa fiti din ce in ce mai putin ignoranti.

Adevarul nu exista. Adevarul este doar o eticheta prin care atribui niste valori unor observatii. Adevar indepent nu exista. Sa cauti ADEVARUL e ca si cum ai incerca sa intelegi o propozitie care nu are subiect si nici predicat. Folosesti etichetarea cu adevar ca sa etichetezi niste observatii conform unor reguli impuse. Poti numi adevar orice enunt.

http://revansaratiunii.blogspot.ro/
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 10:18

De la: hammerady1, la data 2014-01-01 23:59:35

esti de pe alta lume tu :)))))) Iti jur ca nu stii pe ce lume traiesti. Daca nu e dramatic asta esti nostim. De fapt e tragic ca inca mai sunt oameni de nivelul tau. Sper sa va imputinati si sa fiti din ce in ce mai putin ignoranti.

Adevarul nu exista. Adevarul este doar o eticheta prin care atribui niste valori unor observatii. Adevar indepent nu exista. Sa cauti ADEVARUL e ca si cum ai incerca sa intelegi o propozitie care nu are subiect si nici predicat. Folosesti etichetarea cu adevar ca sa etichetezi niste observatii conform unor reguli impuse. Poti numi adevar orice enunt.

sigur adriane,,tu sti pe ce lume traiesti lumea nimicului si a evolutiei inexistente,,,iar adevaarul exista si e unul singur si e hristos

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 10:38

gicule...io-ti recomand din toata inima sa iei o pauza bre....poate-ti faci drum pe la o chilie....un observator astronomic...o manastire sau de ce nu prin vreun institut de cercetare biologica sau genetica...dup-aia poti veni sa ne povestesti cum a fost....altfel bati campii cu gratie in continuare nespunand nimic si enervand pe ceilalti cu tupeul, ignoranta,nesimtirea,nestiinta si extremismul tau....

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 10:57

De la: Fl_Orion999, la data 2014-01-02 10:38:13gicule...io-ti recomand din toata inima sa iei o pauza bre....poate-ti faci drum pe la o chilie....un observator astronomic...o manastire sau de ce nu prin vreun institut de cercetare biologica sau genetica...dup-aia poti veni sa ne povestesti cum a fost....altfel bati campii cu gratie in continuare nespunand nimic si enervand pe ceilalti cu tupeul, ignoranta,nesimtirea,nestiinta si extremismul tau....

sanatate florine sa traiesti,,la multi ani

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 13:07

De la: 9am_750, la data 2014-01-02 10:18:01

sigur adriane,,tu sti pe ce lume traiesti lumea nimicului si a evolutiei inexistente,,,iar adevaarul exista si e unul singur si e hristos

Dramatic este ca faci din mediocritate si ignoranta niste virtuti cu care te mandresti. In rest esti nostim.

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 13:10

Sper sa fie edificator clipul asta in legatura cu termenul de adevar. www.youtube.com/watch?v=7Ucq9-c6snY
Are si traducere in limba romana.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 13:35

De la: hammerady1, la data 2014-01-02 13:07:45
De la: 9am_750, la data 2014-01-02 10:18:01

Dramatic este ca faci din mediocritate si ignoranta niste virtuti cu care te mandresti. In rest esti nostim.

sigur,,intradevar este dramatic sa crezi in nimic si sa te nimesti ateu sau in evolutia inexistenta

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 13:38

De la: hammerady1, la data 2014-01-02 13:10:31Sper sa fie edificator clipul asta in legatura cu termenul de adevar. www.youtube.com/watch?v=7Ucq9-c6snY

foarte edificator la fel ca toate linkurile tale infantile,,adearul exista si este hristos,,iar adevarul nu este relativ ,este unul singur,,ca au unii diferite pareri nu inseamna ca fiecare are adevarul sau ci ca unul sau altul este mai aproape de adevar

sanatate la multii ani

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 14:29

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 14:42

De la: 9am_750, la data 2014-01-02 13:38:57
De la: hammerady1, la data 2014-01-02 13:10:31Sper sa fie edificator clipul asta in legatura cu termenul de adevar. www.youtube.com/watch?v=7Ucq9-c6snY

foarte edificator la fel ca toate linkurile tale infantile,,adearul exista si este hristos,,iar adevarul nu este relativ ,este unul singur,,ca au unii diferite pareri nu inseamna ca fiecare are adevarul sau ci ca unul sau altul este mai aproape de adevar

sanatate la multii ani

gicule...sanatate....la multi ani...da' sa stii ca vazui si io filmuletu'...si nu-i deloc infantil...acu' depinde ce intelegi tu prin termenul ,,infantil''....sincer daca un asemenea film despre logica reprezinta pt.tine o infantilitate...pai sa fii sigur ca tot ce prezinti,scrii sau aberezi talica este cu certitudine DEBIL...

dexonline.ro/definitie/infantil

dexonline.ro/definitie/debil

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 14:44

De la: 9am_750, la data 2014-01-02 14:29:06www.youtube.com/watch?v=Yzp0tFydohQ[/quote]

exact ce vorbeam mai sus...doamne miluieste....doamne miluieste si-altceva nimic concret....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 14:46

De la: Fl_Orion999, la data 2014-01-02 14:44:42
De la: 9am_750, la data 2014-01-02 14:29:06www.youtube.com/watch?v=Yzp0tFydohQ[/quote]

exact ce vorbeam mai sus...doamne miluieste....doamne miluieste si-altceva nimic concret....

www.google.ro/search?q=ioan+vladuca&client=firefox-a&hs=VbO&rls=...

gicule....daca asta-ti pare om intreg....normal la cap...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 14:55

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 15:04

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 15:13

De la: Fl_Orion999, la data 2014-01-02 14:42:33
De la: 9am_750, la data 2014-01-02 13:38:57

sanatate la multii ani

gicule...sanatate....la multi ani...da' sa stii ca vazui si io filmuletu'...si nu-i deloc infantil...acu' depinde ce intelegi tu prin termenul ,,infantil''....sincer daca un asemenea film despre logica reprezinta pt.tine o infantilitate...pai sa fii sigur ca tot ce prezinti,scrii sau aberezi talica este cu certitudine DEBIL...

dexonline.ro/definitie/infantil

dexonline.ro/definitie/debil[/quote]

prietene,poti tu sa vz zeci de filmulete infantile ca o sa le judeci cu acelasi ateism inexistent care ti a incoltit in minte,,eu daca ti zic ca am o cana de cafea pe masa este un adevar restul e filoozofie ieftina,,iar adevarul este unul singur si e hristos,,eu sunt calea adevarul si viata nu pot exista 2 adevaruri

Pagini: << 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: