back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 >> Sari la pagina:

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 21:56

Unul dintre unchii mei s-a nascut dintr-o mama fecioara
Acest unchi l-a strigat pe prietenul sau Vasile care era mort de ceva timp si acesta a revenit la viata
Unchiul meu fara tata a murit dar a inviat dupa 3 zile
Dupa 40 de zile de la inviere unchiul meu a disparut in cer
Mama virgina a unchiului meu nu a murit s-a dus in cer
Painea si vinul daca sunt binecuvantate de catre un preot cu testicole(preotii cu vagin nu au putere), se transforma in trupul si sangele unchiului meu
Unchiul meu aude toate gandurile oamenilor
Unchiul meu vede tot ceea ce fac oamenii.................

Daca cele de mai sus ar aparea in biblie toti crestinii ar considera ca e vorba de un adevar....biblic.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 21:58

Oamenii sunt infectati cu religie

Raporteaza abuz de limbaj
KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 22:20

Exista o morala si o falsa morala,morala crestina este o falsa morala.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 22:24

religie nu inseamna automat moralitate, ateismul are un sistem etic 'superior' ca urmare a educatiei, inteligentei sau reflectivitatii, acestea contracarand impulsurile' 'criminale' si nepermitand individului sa coboare pragul moral pana la pierderea stimei de sine

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 22:32

moralitatea/etica nu este o caracteristica stricta a mentalului uman.

Moralitatea ''biblica'' nu isi are rostul atata timp cat maimutele, albinele, furnicile....nu stiu sa citeasca.
Si aceste specii au o morala....si noi o avem.... doar crestinii nu o au si ca urmare incearca sa recupereze putin citind biblia.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 22:36

Avraam ''fondatorul'' celor 3 religii monosilabice era proxenet. Si-a bagat sotia in patul faraonului si altor regi spunand ca Sara este sora lui. Acestia s-au suparat cand au aflat, erau pagani, daca erau iudei sau crestini nu se suparau.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 22:39

De la: KARP0V_, la data 2013-12-31 22:36:54 Avraam ''fondatorul'' celor 3 religii monosilabice era proxenet. Si-a bagat sotia in patul faraonului si altor regi spunand ca Sara este sora lui(de fapt chiar era sora lui vitrega). Acestia s-au suparat cand au aflat, erau pagani, daca erau iudei sau crestini nu se suparau.

P.S. Nu este vorba de Sara, prietena lui blaque....orice asemanare de nume nu este inclusa...

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 22:41

Daca isus era ucis acum 200 de ani in Franta sau acum 20 de ani in SUA, crestinii ar fi purtat la gat lantisoare cu ghilotina sau cu scaun electric....

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 23:02

ar trebui doar sa nu ne mai folosim de prosti si atunci ei ne vor ruga sa-i ajutam si ne vor lasa sa facem ceea ce trebuie.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 23:34

Inteligenta unui popor ar trebui masurata in numarul de atei

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 23:41

Inainte de Big Bang timpul nu exista, acesta neexistand nu putem spune ca a existat un moment inainte de Big Bang. Astfel neexistand acel moment si nici timp putem intui ca nici cauza nu a existat. Ca urmare BB nu are o cauza.asa ca Ipoteza Dumnezeu cade. Nu exista posibilitatea sa existe un creator, pentru ca nu exista timpul in care creatorul sa existe si sa creeze Universul. Deoarece timpul a inceput o data cu Big Bang-ul a fost un eveniment care nu a fost creat de nimeni si de nimic.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 00:36

Doamne ajuta

KARP0V_

1890 mesaje

Doamne ajuta

KARP0V_

1890 mesaje

Doamne ajuta

KARP0V_

1890 mesaje

Doamne ajuta

KARP0V_

1890 mesaje

Doamne ajuta

KARP0V_

1890 mesaje

Doamne ajuta

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 02:02

La multi ani, celor ce intrati si pe acest topic.
Un an nou fericit si cu impliniri.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 03:08

Karpoave, ce faci ma, te-au uitat parintii acasa si ai turnat ultima serie din Homo Alone?

Naspa bai nene, la varsta ta sa o arzi pe net in loc sa faci revelionul cu niste prieteni....

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 03:21

La multi ani fericiti cu impliniri si bucurii!

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 12:07

la ulti ani sanatate la toata lumea,,karpoave nu ai copia absurditati in care nici tu nu crezi

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 12:28

Corpurile cereºti luminoase care se abat în numãr mare asupra Pãmântului de pe cerul nopþii se numãrã printre cele mai apreciate evenimente astronomice de cãtre publicul larg. Ploile de stele sau de meteori, în termeni de specialitate, sunt fenomene cauzate de fluxuri de corpuri cosmice numite meteoroizi care intrã în atmosfera planetei noastre la viteze extrem de mari ºi pe traiectorii paralele. Ele nu lovesc suprafața Pãmântului, întrucât majoritatea se dezintegreazã în atmosferã, nu înainte însã de a oferi mini-spectacole de lumini.

Ca în fiecare an, în 2014 vom beneficia de mai multe ploi de stele, însã dintre toate una singurã se va evidenþia în mod deosebit printr-un numãr foarte mare de meteori. Potrivit calendarului astronomic al anului 2014 realizat de portalul Infoniac ºi citat de ziare.com, prima ploaie de lumini din anul care va începe în câteva ore va avea loc între 3 ºi 4 ianuarie. Acesta poartã numele de Quadrantide, va putea fi observat în constelaþia Boarul ºi va ajunge de la 45 la 100 de meteori pe orã. Urmãtorul fenomen va fi în aprilie pe 21-22, în constelaþia lirei (liridele). Atunci se vor putea observa doar pânã la 20 de meteori pe orã.

În mai vom avea parte de douã fenomene notabile. Primul, care va avea loc pe 5-6 mai, se va observa cel mai bine dupã miezul nopþii ºi va aduce pânã la 70 de meteori pe orã. Potrivit skyandtelescope.com, cea mai spectaculoasã ploaie de stele din 2014 va putea fi vãzutã însã în noaptea de 23 spre 24 mai. Aceasta va avea loc în constelaþia Camelopardalis (Girafa) ºi reprezintã un fenomen nou în rândul ploilor de meteori. Specialiºtii prevãd cã vom putea vedea între 100 ºi 1000 de meteori pe orã.

Ploile de stele continuã în iulie - 28-29 (în constelaþia Vãrsãtorului, 20 meteori pe orã), dar ºi în august - 12-13 august (Perseidele, pânã la 60 meteori pe orã), octombrie - 8 (Draconidele, un curent slab) ºi 21-22 (Orionidele, 25 meteori pe orã), noiembrie - 17-18 (Leonidele, 40 meteori pe orã) ºi decembrie - 13-14 (Gemenidele, 60 meteori pe orã) ºi 23 (Ursidele, 10 meteori pe orã).

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 12:35

pooarta cea stramta sunteti voi doar in mintea si in visele tale,,,,poarta cea stramta sunt cei ce nu se rup de biserica si fac voia lui dumneze,,nu cei ce mint ca hristos a avut frati,sau ca ikona inseamna icoana de astazi sau aseamana chipul cioplit cu dumnezeu cand el se refera tocmai la altii dumnezei zei ciopliti de mintea umana inchipuiri,,poarta cea stramta sunt calugarii maicile toti ce au lasat tot pentru hristos si fac voia lui si nu traiesc in minciuna precum face ti voi sectele
=======
Exod 20/ 3 Sã nu ai alþi dumnezei afarã de Mine.
4 Sã nu-þi faci chip cioplit, nici vreo înfãþiºare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pãmânt, sau în apele mai de jos decât pãmântul.
5 Sã nu te închini înaintea lor ºi sã nu le slujeºti; cãci Eu, Domnul Dumnezeul tãu, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea pãrinþilor în copii, pânã la al treilea ºi la al patrulea neam al celor ce Mã urãsc,
6 ºi Mã îndur pânã la al miilea neam de cei ce Mã iubesc ºi pãzesc poruncile Mele.
Tu spui ca citesti ce nu s'a scris in Biblie, din aceasta cauza spui doar o frantura din aceasta porunca si din alte versete Biblice.
Mai citeste inca o data, scrie clar"chip cioplit, (virgula) nici vrei infatisare a lucrurilor care sant sus in ceruri....." In icoanele tale sant numai infatiseri....cat de clar sa-ti mai vorbeasca Dumnezeu in Biblie ca sa intelegi si tu o data pentru totdeauna ca icoanele sant idoli (alti dumnezei facuti de maini omenest) Nu conteaza in ce biserica te-ai nascut, conteaza adevarul. Apostolul Pavel nu s-a nascut intr-o biserica si prigonea credinciosi, totusi cand si-a dat seama a schimbat biserica in care s-a nascut cu biserica Domnului Isus, trecand la adevar. .Si da Domnul Isus are frati dupa mama.
Trezeste-te ratacitule.

esti in mare ratacire valentina i ,,,din nestiinta ta ,a pus secta ta mana pe tn

ce vezi tu cand te uiti la cer valentina,,o vezi cumva pe maica domnului si pe sfinti??????ca daca ii vezi inseamna ca ii recunosti de sfinti si ca sunt in cer,,,draguta in cer vezi ,,,SOOOARE STELE LUNA si altele asemenea,,cui i se inchinau egiptenii ce picturi aveau ei pe pereti,,,ei astea le au cooãpiat draguto evreii pricepi????????zeul RA soarele,,chipurile de oameni cu capete de caini bou si alte asemenea ,,,vezi si idolul care si lau facut cand era moise pe multe,,pricepi draguta care nu sti de unde ai biblia si ce semnificatie ai cuvintele de acolo

sanatate la multi ani
---------
Iar gresesti, nu scrie pe cer ci in cer, ca voi nu faceti icoana soarelui, ci lui Dumnezeu, care este in cer....nu pe cer.
LA MULTI ANI! cu pace.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 12:40

Ateii s-au eliberat de iluzia ca destinul lor este controlat de catre divinitate.Ei vor sa atinga adevarul
-------------
Din cauza unor atei ca tine, nu am cunoscut pe Dumnezeu pe timpul comunismului. ATEI= COMUNISTI in ce priveste religia. LA MULTI ANI!

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 12:42

La multi ani fericiti cu impliniri si bucurii!
---------
Un an nou cu impliniri si tie.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 12:49

pai tocmai aici este oximoronul societatii omenesti...fiecare are dreptate si cunoaste adevarul si ...cu toate astea adevarurile difera intre ele..
--------------
Nu adevarurile difera, ci capacitatea oamenilor de a vedea adevarul. Dumnezeu este Adevarul.

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 12:50

De la: hammerady1, la data 2013-12-31 14:04:29
De la: 9am121159, la data 2013-12-31 13:50:17pooarta cea stramta sunteti voi doar in mintea si in visele tale,,,,poarta cea stramta sunt cei ce nu se rup de biserica si fac voia lui dumneze,,nu cei ce mint ca hristos a avut frati,sau ca ikona inseamna icoana de astazi sau aseamana chipul cioplit cu dumnezeu cand el se refera tocmai la altii dumnezei zei ciopliti de mintea umana inchipuiri,,poarta cea stramta sunt calugarii maicile toti ce au lasat tot pentru hristos si fac voia lui si nu traiesc in minciuna precum face ti voi sectele
=======
4 Sã nu-þi faci chip cioplit, nici vreo înfãþiºare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pãmânt, sau în apele mai de jos decât pãmântul.
5 Sã nu te închini înaintea lor ºi sã nu le slujeºti; cãci Eu, Domnul Dumnezeul tãu, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea pãrinþilor în copii, pânã la al treilea ºi la al patrulea neam al celor ce Mã urãsc,
6 ºi Mã îndur pânã la al miilea neam de cei ce Mã iubesc ºi pãzesc poruncile Mele.
Tu spui ca citesti ce nu s'a scris in Biblie, din aceasta cauza spui doar o frantura din aceasta porunca si din alte versete Biblice.
Mai citeste inca o data, scrie clar"chip cioplit, (virgula) nici vrei infatisare a lucrurilor care sant sus in ceruri....." In icoanele tale sant numai infatiseri....cat de clar sa-ti mai vorbeasca Dumnezeu in Biblie ca sa intelegi si tu o data pentru totdeauna ca icoanele sant idoli (alti dumnezei facuti de maini omenest) Nu conteaza in ce biserica te-ai nascut, conteaza adevarul. Apostolul Pavel nu s-a nascut intr-o biserica si prigonea credinciosi, totusi cand si-a dat seama a schimbat biserica in care s-a nascut cu biserica Domnului Isus, trecand la adevar. .Si da Domnul Isus are frati dupa mama.
Trezeste-te ratacitule.

Sunt niste legende, ale unor primitivi si astea trebuia sa insemne explicatia lor pt lumea inconjuratoare. Nimic din legendele astea nu mai sunt valabile astazi pt ca nu reflecta realitatea. Orice incercare de a conecta mitologia primitiva cu realitatea de astazi este o eroare mare. E ca si cum te-ai duce la un vraci pentru un transplant de inima. Religia asta era un punct de reper pt oamenii primitivi cu viziune ingusta nu pentru omul din ziua de azi. In loc sa fiti receptivi la prezent incercati sa adaptati prezentul la trecut. Niciun om matur nu trebuie sa mai dea in mintea copiilor si niciun om conteporan nu trebuie sa mai creada ca adevarate miturile alea. Maturizati-va si traiti.
Eu zic sa citesti cu atentie acest articol,si trage alte concluzii...www.evz.ro/detalii/stiri/nu-a-fost-facut-public-niciodata-ce-se-...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 12:51

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 12:59

De la: 9am121159, la data 2014-01-01 12:35:37 pooarta cea stramta sunteti voi doar in mintea si in visele tale,,,,poarta cea stramta sunt cei ce nu se rup de biserica si fac voia lui dumneze,,nu cei ce mint ca hristos a avut frati,sau ca ikona inseamna icoana de astazi sau aseamana chipul cioplit cu dumnezeu cand el se refera tocmai la altii dumnezei zei ciopliti de mintea umana inchipuiri,,poarta cea stramta sunt calugarii maicile toti ce au lasat tot pentru hristos si fac voia lui si nu traiesc in minciuna precum face ti voi sectele
=======
Trezeste-te ratacitule.

esti in mare ratacire valentina i ,,,din nestiinta ta ,a pus secta ta mana pe tn

ce vezi tu cand te uiti la cer valentina,,o vezi cumva pe maica domnului si pe sfinti??????ca daca ii vezi inseamna ca ii recunosti de sfinti si ca sunt in cer,,,draguta in cer vezi ,,,SOOOARE STELE LUNA si altele asemenea,,cui i se inchinau egiptenii ce picturi aveau ei pe pereti,,,ei astea le au cooãpiat draguto evreii pricepi????????zeul RA soarele,,chipurile de oameni cu capete de caini bou si alte asemenea ,,,vezi si idolul care si lau facut cand era moise pe multe,,pricepi draguta care nu sti de unde ai biblia si ce semnificatie ai cuvintele de acolo

sanatate la multi ani
---------
Iar gresesti, nu scrie pe cer ci in cer, ca voi nu faceti icoana soarelui, ci lui Dumnezeu, care este in cer....nu pe cer.
LA MULTI ANI! cu pace.

dumnezeu nu este in cer ca de aia le a zis oamenilor sa nu si faca ce e in cer adica ce vedeau ei in cer ca pe dumnezeu nu aveau ei cum sa l vada in cer dar tu cum esti indoctrinata logic ca intelegi stramb,,dumnezeu este in imparatia cerurilor nu in cer iaR CAND SE MAI FACE REFERIRE LE CER SUNT 2 ASPECTE CERUL LUI DUMNEZEU ADICA IMPARATIA CERURILOR PE CARE TU NU L VEZI DECI NU AVEA CUM SA LE ZICA OAMENILOR SA NU SI FACA CVA DIN ACEL CER PPANTRU CA EI NU AU CUM SA LE VADA,,DIUMPOTRIVA IA ZIS LUI MOISE SA FACA 2 HERUVIMI SI ASA MAI DEPARTE CARE SUNT IN CERUL NEVAZUT,,TIE TIA ZIS SA NU TI FACI DIN CERUL VAZUT ADICA,,SORI CONSTELATII CARE REPPREZENTA ANIMALE SAU PASATI ,PRICEPI DRAGUTA,,,NU TE MAI LAsa manipulata

pleaca din secta matrix

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 13:02

De la: 9am121159, la data 2014-01-01 12:40:51Ateii s-au eliberat de iluzia ca destinul lor este controlat de catre divinitate.Ei vor sa atinga adevarul
-------------
Din cauza unor atei ca tine, nu am cunoscut pe Dumnezeu pe timpul comunismului. ATEI= COMUNISTI in ce priveste religia. LA MULTI ANI!

nu ai cunoscut ca nu ti ai cunoscut religia nu din vina comunistilor,,puteai sa ti cunosti religie chiar cu inchizitia comunistilot

Pagini: << 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: