KARP0V_
1890 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 03:13
De la: nastasemihail, la data 2013-12-21 23:36:37De la: hammerady1, la data 2013-12-21 06:39:17De la: nastasemihail, la data 2013-12-21 00:39:44De la: 9am_750, la data 2013-12-20 22:44:37www.youtube.com/watch?v=54IWFk2s8UI
Voi chiar sinteti periculosi, din urmatoarele motive.
Indiferent ce spune stiinta, o negati, in faza primara.
Indiferent ce spune stiinta cind ajunge la rezultate ori de gindire, ori observate, certe, voi spuneti,,,,vedeti e cum spune religia.
Tot ce spune oricine care mai si gindeste, sau isi da seama de cite ceva inedit il anulati si va insusiti ideile lui, care stiti cum apar. Stiti f bine.
Stii de ce spun astea?
Fiindca ai spus ca oricine gindeste si spune altceva decit ce se spune in bibiluica aia veche, e un eretic.
Voi reluati temele evului mediu, de interzicere a gindirii, de interzicere a libertatii de constiinta.
De aceea spun ca sinteti f periculosi voi astia habotnicii cu religia. Si ca sa ma scutesti cu ...educatia religioasa ce practic anuleaza gindirea proprie.
Gindirea proprie e ptr a gasi afinitati, ptr cunoastere, nu sa fie anulata prin dogme.
Exista Dumnezeu, si nu e ce bagati voi in capul oamenilor cu forta. E o energie sau altceva ce cuprinde intregul univers. Posibil energia tuturor fiintelor vii, de aici sau din toate universurile. Posibil o energie precum materia din care ne luam substantele si le transformam in ce vrem noi. Dar nicidecum....o singura fiinta, care in viziunea voastra anuleaza viata tuturor altor fiinte.
Sinteti aberanti cind cereti oamenilor supunere fata de ce....aberatiile voastre cu o fiinta unica ce anuleaza viata si numai ea exista?
Dumnezeu viu, sau divinitatea este quasitotalitatea fiintelor vii din tot universul si toate universurile imaginabile si inimaginabile. Si cum totul e viu.......
Energiile lor realizeaza acea energie ce cuprinde tot, dar energie biostructurata, pe mai multe nivele.
Ai auzit de spirit si energie spirituala. De ce va e frica sa spuneti ce e? Fiindca va e frica, fiindca nu aveti capacitatea spirituala, inca, sa o stapiniti. Si mai deloc oamenii in general. Tocmai in corp sintem feriti de efectele ei.
E cea mai mare energie din univers, biostructurata de la oameni in sus.....IN SUS SI LA ALTE FIINTE.
Caracteristicile acestei energii sint inimaginabile, si sint superioare energiei de fuziune si fisiune nucleara ce este energia astrala, energia din sori, a emotiilor.
Voi lucrati la nivelul acestor energii....a emotiilor. Si cel mai adesea impregnati cu frica oamenii.
Energia spirituala nu poate fi stapinita cu emotii, ci prin cunoastere.
Te-as sfatui sa nu mai ameninti cu nu stiu ce erezii, pe care am vazut ca le fluturi pe aici.
Am scris atit de mult, fiindca esti insistent cu vechea biblie, depasita de acum 2000 de ani.
Tu intorci oamenii la acele vremuri.
Isus a aratat ce poti face cind ai liber arbitru, si asta e calea. A aratat cum poate fi invinsa moartea in corp, dar voi o tot dati cu sacrificiul lui, cind el a inviat. De fapt a trecut prin moarte clinica.
De ce te abati de la ce a spus si a facut el. Si ne tot dai cu el in cap.
Tu care ne tot birii cu nu stiu ce citate, poti sa te lasi executat ca sa poti invia....vindecat?
de fapt el s-a folosit de oamenii din jur ptr a realiza ceva ce el nu putea.
As mai avea multe de spus, dar imi e ca degeaba spun.
O tii pe a ta, cu biblia veche si o tii gresit.
Aceasta energie despre care vorbesti nu prea exista din perspectiva stiintei. N-au fost observate si putin probabil sa fie observate vreodata. Conceptul de energie acopera altceva si este cuantificabil. Energia cinetica, energia potentiala, energia termica, energia vidului, energia chimica, energia electrica, energia nucleara si gravitationala sunt energiile care pot fi descrise, observate si estimate cu precizie. Energiile spirituale sunt niste speculatii, niste concepte care folosesc termeni din stiinta. In esenta energia este altceva decat ar descri-o conceptul de energie spirituala. Termenul de energie spirituala acopera doar cunoasterea incompleta a unor ramuri ale stiintei si incercarea de credibilizare a unor idei care nu poarta nimic credibil, adica reprezinta pseudostiinta.
Energia spirituala este cea mai mare energie din univers.
Nu o spun eu ci e stiuta dintotdeauna.
E atit de puternica incit ea face ca intregul univers sa fie ce este, nu energia din sori.
Cam asa se spune.
dar raul cel mare ca astia cu religia ne aburesc gindirea.
Cum vine cineva in spatiul public cu informatii stiute de mii de ani, astia incep cu hobotniciile lor.
De cind sint pe acest forum, e asa.
Acest 750 e de data recenta, in acest an, dar unii nu te lasau sa scoti o vorba fara cuvinte din biblie spuse de ei ca papagalii.
Si in biblie se spune de aceasta energie, dar nu e clar ca e ea.
Nu energia astrala, sau din astre, nici cea elmg. E alta energie, infinit mai intensa.
Nu ai cum sa cuantifici ceva ce negi ca si existenta. Cum e acum.
S-ar putea sa fie energia asa zis neagra.
Totul a inceput cu Nimic. Poate fi vorba de o energie in prezent insa inaintea ei cred ca era altceva. Acel ceva a inceput sa ''creeze'' energia si niste legi si principii de baza. A creat controlul. Totul in Univers este de fapt un hazard controlat. Si mai exista si o ''dorinta'', dorinta de a crea inteligenta, inteligenta capabila de a se cunoaste pe sine. Nimicul tinde spre dumnezeire.
|
|
|
KARP0V_
1890 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 03:28
Dumnezeu nu poate exista inainte de aparitia Universului. El poate fi creat de catre Univers. Fara noi dumnezeu nu exista. El exista prin noi, noi ne imaginam cum este insa ar trebui sa ne imaginam de fapt cum va fi. Acum inca nu exista. Noi suntem la baza acestui nou inceput, noi si ceilalti ca noi, cei ce bantuim acest univers al miracolului. Universul este o rezerva de energie, o rezerva creata pentru cei ce vor fi altceva decat ceea ce suntem noi. Noi facem parte in prezent din experiment si ne indreptam spre ceva ce nici macar nu putem sa ne imaginam. E vorba de ceva mai mult decat un univers si chiar decat un dumnezeu. Dumnezeu este doar o imagine naiva a ceea ce va fi. Iar raiul este de fapt poarta de intrare in universul inteligent unde vom ajunge toti chiar si cei tonti
Raporteaza abuz de limbaj
|
KARP0V_
1890 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 10:19
A inceput o noua zi. Sa ne ajute dumnezeu sa scapam de crestini.
|
Fosta membra 9am.ro
985 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 11:45
De la: KARP0V_, la data 2013-12-22 03:28:45Dumnezeu nu poate exista inainte de aparitia Universului. El poate fi creat de catre Univers. Fara noi dumnezeu nu exista.:
Adecaaaa, Mentale zici ca noi suntem creatorii Lui?
Asa e, bre Karpoave, dar cine draqu l-a inventat pe Iisus, asta de dupa grandioasa facere, ne-a cam plagiat teza de doctorat in care l-am creeat pe Dumnezeu.
In culmea creatiei crstine, si-a nemerniciei de copisti nesimtiti a crestinilor, Iisusului crestin ii sunt distribuit-atribuite toate erorile si experimentele nereusite, faulturile si defaulturile pe care noi le-am comis sau abandonat prin ciornele experimentelor intreprinse ante si post primordial creatiei noastre, bre Karpoave.
Uite-te la ei, bre Karpoave, sarmanii crestini, chiar ii compatimesc sincer, cat de strofocati sunt si cat de tare si-o zguduie incercand sa-si corecteze erorile pe care le-au comis din cauzalitatea efectului de neputirinta copisto-atotcrehatoare de Iisus dintr-o teza filfizonica copiata, de unde le-au rezultat:o analfabeta curvistina pretinsa a fi virgina, un anarhist retardat, si un duh spiritual indus pe cale bucala din care a rezultat cele patru versiuni religioase pe cale rectal-doctorala.
Na, asta e religia crestina, Karpoave!
Si-acum, hai s-o tulim la resteorant, ca-mi sar capacele de foame, un sumptuous lunch for all, iar crestinilor, le ofer un meniu fast food special compus din trei sortimente gastronmice delicioase, un Preafericit Hamburger McDaniell, o Precuvioasa Shaorma de Prost, o Chiftea Nazariteana cu din Elan Crestinesc, si-un PET cu Agiazma Damboviteana. la cel mai apropiat McDonald's de resedinta personala a crestinilor de orice rasa, sex, sau cult !
Pofta buna, si asa sa ne-ajute atotcreeatul Nost'os!
|
|
|
9am_750
3755 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 11:50
De la: nastasemihail, la data 2013-12-22 01:14:54Regulile de viata sint din Carpati.
Duse de Rama, un om din Carpati, care cu oamenii lui au colonizat regiunile de la poalele Himalayei.
A avut ceva de lucru cu salbaticia localnicilor.
O parte din oamenii lui, s-au stabilit prin Iran. Si acum sint stiuti ca sint....arieni.
Sa nu mai spuneti la altii.
Toate celelalte inflorituri din scrierile vechi, sint mai mult abureli.
regulile erau ptr corp si minte.
innainte de daci prin carpatii tai erai niste triburi nomande,,sss sa nu mai spui la nimeni
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 11:52
De la: KARP0V_, la data 2013-12-22 03:05:53De la: nastasemihail, la data 2013-12-22 01:14:54Regulile de viata sint din Carpati.
Duse de Rama, un om din Carpati, care cu oamenii lui au colonizat regiunile de la poalele Himalayei.
A avut ceva de lucru cu salbaticia localnicilor.
O parte din oamenii lui, s-au stabilit prin Iran. Si acum sint stiuti ca sint....arieni.
Sa nu mai spuneti la altii.
Toate celelalte inflorituri din scrierile vechi, sint mai mult abureli.
regulile erau ptr corp si minte.
Prin Irak, Iran, India, China, Afganistan, Egipt au trait adevaratii oameni, poate si pe la noi. Ei au creat civilizatii si acum ei au distrus tot ce era frumos si bun. Evreii au aparut mult mai tarziu si au inventat un dumnezeu si un mesia. Religiile noi inseamna crima, nu budismul, brahmanismul, etc...... evrei nu a inventat nimic,,dimpotriva ceilalti au inventat
|
Fosta membra 9am.ro
7124 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 11:53
Plugushor ... ti-am lasat o sampanie brut de cava frantuzeasca acasa la tine, pe Adevar! Sanatate si numai bine alaturi de cei dragi! Dumnezeu sa te fereasca de belele! Santé,cin-cin! LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI SI NUMAI IMPLINIRI tuturor: Valentina, 750, Symy, Gabriela, Mihai, Black, Karpov, Ingrid, Florion, DaddyCool, Sandu, Hammerday (cred ca l-am botezat, scuze, nu retin nickul tau :) ), Bursuc. Ei, trec si pe la perle, e mai potrivit!
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 11:55
De la: KARP0V_, la data 2013-12-22 03:13:53De la: nastasemihail, la data 2013-12-21 23:36:37De la: hammerady1, la data 2013-12-21 06:39:17De la: nastasemihail, la data 2013-12-21 00:39:44De la: 9am_750, la data 2013-12-20 22:44:37www.youtube.com/watch?v=54IWFk2s8UI
Voi chiar sinteti periculosi, din urmatoarele motive.
Indiferent ce spune stiinta, o negati, in faza primara.
Indiferent ce spune stiinta cind ajunge la rezultate ori de gindire, ori observate, certe, voi spuneti,,,,vedeti e cum spune religia.
Tot ce spune oricine care mai si gindeste, sau isi da seama de cite ceva inedit il anulati si va insusiti ideile lui, care stiti cum apar. Stiti f bine.
Stii de ce spun astea?
Fiindca ai spus ca oricine gindeste si spune altceva decit ce se spune in bibiluica aia veche, e un eretic.
Voi reluati temele evului mediu, de interzicere a gindirii, de interzicere a libertatii de constiinta.
De aceea spun ca sinteti f periculosi voi astia habotnicii cu religia. Si ca sa ma scutesti cu ...educatia religioasa ce practic anuleaza gindirea proprie.
Gindirea proprie e ptr a gasi afinitati, ptr cunoastere, nu sa fie anulata prin dogme.
Exista Dumnezeu, si nu e ce bagati voi in capul oamenilor cu forta. E o energie sau altceva ce cuprinde intregul univers. Posibil energia tuturor fiintelor vii, de aici sau din toate universurile. Posibil o energie precum materia din care ne luam substantele si le transformam in ce vrem noi. Dar nicidecum....o singura fiinta, care in viziunea voastra anuleaza viata tuturor altor fiinte.
Sinteti aberanti cind cereti oamenilor supunere fata de ce....aberatiile voastre cu o fiinta unica ce anuleaza viata si numai ea exista?
Dumnezeu viu, sau divinitatea este quasitotalitatea fiintelor vii din tot universul si toate universurile imaginabile si inimaginabile. Si cum totul e viu.......
Energiile lor realizeaza acea energie ce cuprinde tot, dar energie biostructurata, pe mai multe nivele.
Ai auzit de spirit si energie spirituala. De ce va e frica sa spuneti ce e? Fiindca va e frica, fiindca nu aveti capacitatea spirituala, inca, sa o stapiniti. Si mai deloc oamenii in general. Tocmai in corp sintem feriti de efectele ei.
E cea mai mare energie din univers, biostructurata de la oameni in sus.....IN SUS SI LA ALTE FIINTE.
Caracteristicile acestei energii sint inimaginabile, si sint superioare energiei de fuziune si fisiune nucleara ce este energia astrala, energia din sori, a emotiilor.
Voi lucrati la nivelul acestor energii....a emotiilor. Si cel mai adesea impregnati cu frica oamenii.
Energia spirituala nu poate fi stapinita cu emotii, ci prin cunoastere.
Te-as sfatui sa nu mai ameninti cu nu stiu ce erezii, pe care am vazut ca le fluturi pe aici.
Am scris atit de mult, fiindca esti insistent cu vechea biblie, depasita de acum 2000 de ani.
Tu intorci oamenii la acele vremuri.
Isus a aratat ce poti face cind ai liber arbitru, si asta e calea. A aratat cum poate fi invinsa moartea in corp, dar voi o tot dati cu sacrificiul lui, cind el a inviat. De fapt a trecut prin moarte clinica.
De ce te abati de la ce a spus si a facut el. Si ne tot dai cu el in cap.
Tu care ne tot birii cu nu stiu ce citate, poti sa te lasi executat ca sa poti invia....vindecat?
de fapt el s-a folosit de oamenii din jur ptr a realiza ceva ce el nu putea.
As mai avea multe de spus, dar imi e ca degeaba spun.
O tii pe a ta, cu biblia veche si o tii gresit.
Aceasta energie despre care vorbesti nu prea exista din perspectiva stiintei. N-au fost observate si putin probabil sa fie observate vreodata. Conceptul de energie acopera altceva si este cuantificabil. Energia cinetica, energia potentiala, energia termica, energia vidului, energia chimica, energia electrica, energia nucleara si gravitationala sunt energiile care pot fi descrise, observate si estimate cu precizie. Energiile spirituale sunt niste speculatii, niste concepte care folosesc termeni din stiinta. In esenta energia este altceva decat ar descri-o conceptul de energie spirituala. Termenul de energie spirituala acopera doar cunoasterea incompleta a unor ramuri ale stiintei si incercarea de credibilizare a unor idei care nu poarta nimic credibil, adica reprezinta pseudostiinta.
Energia spirituala este cea mai mare energie din univers.
Nu o spun eu ci e stiuta dintotdeauna.
E atit de puternica incit ea face ca intregul univers sa fie ce este, nu energia din sori.
Cam asa se spune.
dar raul cel mare ca astia cu religia ne aburesc gindirea.
Cum vine cineva in spatiul public cu informatii stiute de mii de ani, astia incep cu hobotniciile lor.
De cind sint pe acest forum, e asa.
Acest 750 e de data recenta, in acest an, dar unii nu te lasau sa scoti o vorba fara cuvinte din biblie spuse de ei ca papagalii.
Si in biblie se spune de aceasta energie, dar nu e clar ca e ea.
Nu energia astrala, sau din astre, nici cea elmg. E alta energie, infinit mai intensa.
Nu ai cum sa cuantifici ceva ce negi ca si existenta. Cum e acum.
S-ar putea sa fie energia asa zis neagra.
Totul a inceput cu Nimic. Poate fi vorba de o energie in prezent insa inaintea ei cred ca era altceva. Acel ceva a inceput sa ''creeze'' energia si niste legi si principii de baza. A creat controlul. Totul in Univers este de fapt un hazard controlat. Si mai exista si o ''dorinta'', dorinta de a crea inteligenta, inteligenta capabila de a se cunoaste pe sine. Nimicul tinde spre dumnezeire.
te contrazici singur,,totul a inceput cu nimic ,la urma zici ca defapt era cva,,,cand incerci sa te mai minti singur macar pentru sinea ta chinuiete ptn sa ti explici tie insuti ce ti zici
|
|
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 11:57
De la: KARP0V_, la data 2013-12-22 03:28:45Dumnezeu nu poate exista inainte de aparitia Universului. El poate fi creat de catre Univers. Fara noi dumnezeu nu exista. El exista prin noi, noi ne imaginam cum este insa ar trebui sa ne imaginam de fapt cum va fi. Acum inca nu exista. Noi suntem la baza acestui nou inceput, noi si ceilalti ca noi, cei ce bantuim acest univers al miracolului. Universul este o rezerva de energie, o rezerva creata pentru cei ce vor fi altceva decat ceea ce suntem noi. Noi facem parte in prezent din experiment si ne indreptam spre ceva ce nici macar nu putem sa ne imaginam. E vorba de ceva mai mult decat un univers si chiar decat un dumnezeu. Dumnezeu este doar o imagine naiva a ceea ce va fi. Iar raiul este de fapt poarta de intrare in universul inteligent unde vom ajunge toti chiar si cei tonti
aha,,deci daca eu creez ceva inseamna ca n am existat innaintea lui nu??bravo ma karpoave  ,,gradinita ai terminato?
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 12:01
vrand sa va mintiti singuri pana si logica dispare din mintea voastra
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 12:02
|
Fosta membra 9am.ro
985 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 12:11
De la: Daphne, la data 2013-12-22 11:53:06Plugushor ... ti-am lasat o sampanie brut de cava frantuzeasca acasa la tine, pe Adevar! Sanatate si numai bine alaturi de cei dragi! Dumnezeu sa te fereasca de belele! Santé,cin-cin! LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI SI NUMAI IMPLINIRI tuturor: Valentina, 750, Symy, Gabriela, Mihai, Black, Karpov, Ingrid, Florion, DaddyCool, Sandu, Hammerday (cred ca l-am botezat, scuze, nu retin nickul tau :) ), Bursuc. Ei, trec si pe la perle, e mai potrivit!
Ptr. time am un menuu special, Transparento, un Preafericit Big McDaniell, o Precuvioasa Big Chick Nazariteana, un Crespyshtin Arhanghelit din Elan Crestinesc, si-un PET cu Agiazma Delirant-Damboviteana, dar n-ai voie sa te-nfupti din bunatati, Transarento, decat dupa ce iti indeplinesti cu succes, constinciozitate si responsabilitate absoluta, traditionala sarcina a sorcoviutului de enoriasi smeriti si cuviosi !
|
IonOOO
376 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 13:17
“Intrati pe poarta cea stramta. Caci larga este poarta, lata este calea care duce la pierzare, si multi sunt cei ce intra pe ea. . Dar stramta este poarta, ingusta este calea care duce la viata, si putini sunt cei ce o afla. . Paziti-va de prorocii mincinosi! Ei vin la voi imbracati in haine de oi, dar pe dinauntru sunt niste lupi rapitori. . Ii veti cunoaste dupa roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini sau smochine din maracini? . Tot asa, orice pom bun face roade bune, dar pomul rau face roade rele. . Pomul bun nu poate face roade rele, nici pomul rau nu poate face roade bune”. (Extras din Biblie)
Mai sus sunt cuvintele Domnului Isus Hristos. El a venit pe pamant,pentru salvarea intregului neam omenesc. Poarta stramta fiind EL,adica Domnul Isus Hristos Domnul,marit sa fie Numele Lui! Sa intram deci pe poarta cea strimta.
Cum stau insa lucrurile cu proorocii mincinosi? Cine sunt acestia? In acest sens Isus ne invata : “Ii veti cunoaste dupa roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini sau smochine din maracini? . Tot asa, orice pom bun face roade bune, dar pomul rau face roade rele. . Pomul bun nu poate face roade rele, nici pomul rau nu poate face roade bune”. Oricine (mai ales credinciosii),se pot edifica usor despre roadele rele sau roadele bune ale unui prooroc adevarat sau a unuia fals,daca citesc capitolul 2 din a doua epistola a lui Petru,ce se gaseste scris in Biblie.
In aceasta epistola,Petru,in contextul invataturilor lui Isus,in acest capitol 2, ne vorbeste despre prooroci mincinosi,despre invatatori mincinosi ca si despre roadele lor,tocmai pentru a fi depistati de credinciosii Domnului.
Din roadele invatatorilor mincinosi,a proorocilor mincinosi descrisi de Petru,am extras doar roadele rele ale lor pentru invatatura noastra: destrabalarile,lacomia,folosesc cuvantari inselatoare pentru un castig. In pofta lor necurata, umbla poftind trupul altuia si dispretuiesc stapanirea. Ca niste indrazneti si incapatanati ce sunt, ei nu se tem sa batjocoreasca dregatoriile, Le scapara ochii de preacurvie si nu se satura de pacatuit. Momesc sufletele nestatornice, au inima deprinsa la lacomie, sunt niste blestemati! Ei vorbesc cu trufie lucruri de nimic, momesc, cu poftele carnii si cu desfranari, pe cei ce de abia au scapat de cei ce traiesc in ratacire.
|
Fosta membra 9am.ro
985 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 13:44
De la: IonOOO, la data 2013-12-22 13:17:49
Momesc sufletele nestatornice, au inima deprinsa la lacomie, sunt niste blestemati! Ei vorbesc cu trufie lucruri de nimic, momesc, cu poftele carnii si cu desfranari, pe cei ce de abia au scapat de cei ce traiesc in ratacire.
Asa este, Nul Ioane, dar incearca sa-ti raspandesti vastele cunostinte religioase pe forumuri dedicate celor care traiescr adevarate rataciri induse in mintea lor tocmai de ineptiile pe care le citesc in biblie,Ihoan !
clubadventist.com/forum/
www.landoverbaptist.net/
churchforum.es/yahve-o-jehova.htm
www.crestinortodox.ro/forum/
etc.
|
Fosta membra 9am.ro
985 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 13:56
Totul pentru bani!
Patriarhul Daniel ºi-a ras barba pentru a deveni imaginea Gillette
Dezamãgit de rezultatele slabe ale colectei naþionale pentru construirea Catedralei Neamului, Patriarhul Daniel a luat imediat mãsuri. În primã fazã a cerut bani de la consiliile judeþene dar, cum a fost refuzat, a trecut la planul de rezervã: a acceptat sã devinã imaginea Gillette, contra unei sume fabuloase de bani.
„Dacã Mântuitorul s-a jertfit pentru pãcatele noastre, pot ºi eu sã-mi jertfesc barba pentru construirea Catedralei Mânturirii Neamului. Mai ales cã barba creºte la loc, dupã câteva luni pot sã mai cer încã o turã de bani, ca s-o rad din nou. ªi, pânã la urmã, tot pentru mântuire renunþ ºi eu la barbã, sunt un Iisus al vremurilor noastre”, a spus, deloc lipsit de modestie, Patriarhul Daniel.
Cei de la Gillette sunt extrem de încântaþi de parteneriatul cu Patriarhul. „De-a lungul timpului, i-am avut sub contract pe David Beckham, Zinedine Zidane sau Michael Schumacher, dar toþi la un loc nu ne-au adus promovarea pe care ne-o va aduce Patriarhul Daniel. Mai ales cã Preafericitul ne-a promis cã va modifica ºi niºte icoane, sã aparã sfinþii fãrã barbã ºi cu un aparat Gillette în mânã”, exultã ºeful marketingului de la Gillette.
|
9am121159
2234 mesaje
Oras: Craiova
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 14:30
A inceput o noua zi. Sa ne ajute dumnezeu sa scapam de crestini.
-------
Si voi ce santeti?
|
9am121159
2234 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 14:41
Plugushor ... ti-am lasat o sampanie brut de cava frantuzeasca acasa la tine, pe Adevar! Sanatate si numai bine alaturi de cei dragi! Dumnezeu sa te fereasca de belele! Santé,cin-cin! LA MULTI ANI!
--------
Multumesc. LA MULTI ANI! si tie....cu sanatate, fericire,noroc si tot ce doresti.Asenenea si celorlati useri de pe acest site.
|
9am121159
2234 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 14:47
Eu nu sunt coana Valerica care vorbeste in dodii, propunand de exemplu casatoria intre copii de 8-10 ani,
-----------
Blak, aceasta nu este o propunere ca nu trece prin parlament ci este o parere, in urma vizionari unui serial indian, pentru ca lumea crestina s'a umplut de curvie si preacurvie.
Tocmai in India ti-ai gasit modelele? La imputitii aia? De ce nu ne dai exemple si din tiganie? De la casa rrregala Cioaba?
Apropo de indienii pe care ii consideri tu un exemlpu demn de urmat, citeste articlolul asta:
-----
Tu ce nationalitate esti? Sa sti ca Dumnezeu nu tine seama de culoare.....toti sant creati de El.
|
9am121159
2234 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 14:57
Eu nu sunt coana Valerica care vorbeste in dodii, propunand de exemplu casatoria intre copii de 8-10 ani,
-----------
Blak, aceasta nu este o propunere ca nu trece prin parlament ci este o parere, in urma vizionari unui serial indian, pentru ca lumea crestina s'a umplut de curvie si preacurvie.
-------
Tocmai in India ti-ai gasit modelele? La imputitii aia? De ce nu ne dai exemple si din tiganie? De la casa rrregala Cioaba?
Apropo de indienii pe care ii consideri tu un exemlpu demn de urmat, citeste articlolul asta:
---------
Atunci spune tu o metoda prin care sa dispara curvia si preacurvia, incesti si homo, cu alte practici scarboase din ortodocsie.
Coana Valerico, in loc sa incerci sa ii mai musti de partile dorsale pe ortodocsi, mai bine ti-ai vedea de sanatate, Cand vei ajunge la poarta Raiului nu cred ca rautatea asta iti va fi iertata. Bineintees, daca nu vei ajunge in alta parte cu sectarii tai, ceea ce nu m-ar mira
----
Asta intelegi tu prin adevar?
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 14:58
sanatate si la multi ani valentino,sa ti de a dumnezeu ce ti trebui,,,pleaca din secta matrix
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 15:12
adevarul din mintea ta
|
9am121159
2234 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 15:31
Daca am dreptate, poti sa raspunzi unor intrebari directe si sa dezvolti in continuare ideea, conceptul , sau filosofia biblica din care rezulta asemenea porunci, indemnuri si metode ale DUMNEZEULUI TAU ?
Am convingerea ca nu doresti sa intelegi porunca si indemnul pe care DUMNEZEU insusi le impune prin legea LUI celor care cred in El, si nici s-o respecti sau aplici intocmai,@9am121159 !
Sunt convins ca nu doresti sa respecti porunca DUMNEZEUIUI tau, @9am121159, si sa procedezi intocmai cum ti-a fost poruncit de DUMNEZEU, citez:
"De te va îndemna în tainã fratele tãu, fiul tatãlui tãu, sau fiul mamei tale, sau fiul tãu, sau fiica ta, sau femeia de la sânul tãu, sau prietenul tãu care este pentru tine ca sufletul tãu, zicând: Haidem sã slujim altor dumnezei , ucide-i !
Mâna ta sã fie înaintea tuturor asupra lor, ca sã-i ucidã"
Dar, CRESTINUL care nu respecta intocmai poruncile dumnezeiesti, PACATUIESTE, iar pacatul pe care il comiti, @9am121159, prin nerespectarea poruncii lui Dumnezeu, este MOARTEA a doua, "moartea sufletului", @9am121159 !
Porunca, indemnul, si metodele, prin care esti obligata de DumnezeuL TAU, @9am121159, SA-TI UCIZI: fratele, propriul fiiu sau fiica, sotia sau sotul, prietenul, in cazul in care acestia nu cred in EXISTENTA Dumnezeului TAU, @9am121159, este o PORUNCA, sau indemn MORAL/ETIC al Dumnezeului TAU, @9am121159 ?
Ai fi, intr-adevar, intr-atat de credincioasa incat sa respecti intocmai PORUNCA DUMNEZEULUI TAU, @9am121159, si sa UCIZI pe toti cei care NU CRED in EXISTENTA Dumnezeului tau, @9am121159 ?
Ce efect ar avea o asemenea fapta pe care ai comite-o,@9am121159, si care vor fi consecintele pe care le-ai suporta daca intr-adevar ai respecta PORUNCA si INDEMNUL DUMNEZEULUI tau,@9am121159?
Ce consecinta va avea pentru tine,@9am121159, nerespectarea PORUNCII de a UCIDE pe toti cei care nu cred in existenta DUMNEZEULUI tau, sau de a UCIDE pe toti cei care se INCHINA si SLUJESC altui DUMNEZEU, @9am121159 ?
Poti sa-mi formulezi un raspuns aplicat, coerent, si logic @9am121159?
---------
Da hacon pot sa-ti raspund corect, nu degeaba am o diploma de Evanghelist deplin.Aceste practici privind prima porunca a Lui Dumnezeu scrisa cu degetul Sau pe una din cele doua lespezi de piatra si date lui Moise pe munte, erau pentru poporul Israel. Eu m-am nascut in anul 1942,si de cand m-am pocait pazesc toate cele 10 porunci ale lui Dumnezeu inclusiv porunca intaia, dar dupa Evanghelie.Domnul Isus a desfintat la cruce vechile orinduiri, punand in loc altele mai bune.El nu ne invata in Noul Testament sa ucidem, ci spune asa: " Cine nu lasa, mama, tata, frate, sora, fiu, fica, sot, si nu-mi urmeaza Mie, nu este al Meu",Deasemenea in oranduirile din Vechiul Testament si vechiul legamant se aduceau jertfe de animale care de fapt nu puteau sa-i ierte de pacate, In noul Legamant prin Sangele Domnului Isus, nu se mai aduc jertfe de animale, ci Domnul Isus, s'a adus ca jertfa pentru noi o data pentru totdeauna, aducand o data cu jertfa Sa si iertarea de pacate.Deasemenea in vechiul legamant se facea taierea imprejur in carne,dar prin Domnul Isus se face taierea imprejur a inimi si minti prin Duhul Sfant.Ca sa intelegi mai clar in vechiul legamant erau alte oranduiri, inclusiv uciderea cu pietre. In Noul legamant sant alte oranduiri, deci eu pazesc toate poruncile dar dupa oranduirile Noului Legamant. Eu nu mai plec dupa alti dumnezei straini de cand m-am pocait, nu am mai intrat in nici-o biserica care nu are toate poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Isus Dumnezeu spune sa nu-ti faci idoli, sa nu-i aduci in casa ta, sa nu te inchini inaintea lor, sa nu le slujesti si sa nu-i privesti, deaceia eu nu mai pot intra in biserica lui 750 niciodata, dar el nu intelege aceasta desi a facut teologia. Daca am omis sa-ti raspund la ceva, intreba-ma si-ti voi raspunde.Multumesc pentru intrebari.
|
9am121159
2234 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 15:37
adevarul din mintea ta
--------
Advarul dupa Biblia ta, pentru ca zici ca eu nu am Buiblie.
|
9am121159
2234 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 15:39
sanatate si la multi ani valentino,sa ti de a dumnezeu ce ti trebui,,,pleaca din secta matrix
--------
LA MULTI ANI! si tie 750 si binecuvantari ceresti pline de lumina in adevarurile Biblice.
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 16:23
De la: 9am121159, la data 2013-12-22 15:31:53
Daca am dreptate, poti sa raspunzi unor intrebari directe si sa dezvolti in continuare ideea, conceptul , sau filosofia biblica din care rezulta asemenea porunci, indemnuri si metode ale DUMNEZEULUI TAU ?
Am convingerea ca nu doresti sa intelegi porunca si indemnul pe care DUMNEZEU insusi le impune prin legea LUI celor care cred in El, si nici s-o respecti sau aplici intocmai,@9am121159 !
Sunt convins ca nu doresti sa respecti porunca DUMNEZEUIUI tau, @9am121159, si sa procedezi intocmai cum ti-a fost poruncit de DUMNEZEU, citez:
"De te va îndemna în tainã fratele tãu, fiul tatãlui tãu, sau fiul mamei tale, sau fiul tãu, sau fiica ta, sau femeia de la sânul tãu, sau prietenul tãu care este pentru tine ca sufletul tãu, zicând: Haidem sã slujim altor dumnezei , ucide-i !
Dar, CRESTINUL care nu respecta intocmai poruncile dumnezeiesti, PACATUIESTE, iar pacatul pe care il comiti, @9am121159, prin nerespectarea poruncii lui Dumnezeu, este MOARTEA a doua, "moartea sufletului", @9am121159 !
Porunca, indemnul, si metodele, prin care esti obligata de DumnezeuL TAU, @9am121159, SA-TI UCIZI: fratele, propriul fiiu sau fiica, sotia sau sotul, prietenul, in cazul in care acestia nu cred in EXISTENTA Dumnezeului TAU, @9am121159, este o PORUNCA, sau indemn MORAL/ETIC al Dumnezeului TAU, @9am121159 ?
Ai fi, intr-adevar, intr-atat de credincioasa incat sa respecti intocmai PORUNCA DUMNEZEULUI TAU, @9am121159, si sa UCIZI pe toti cei care NU CRED in EXISTENTA Dumnezeului tau, @9am121159 ?
Ce efect ar avea o asemenea fapta pe care ai comite-o,@9am121159, si care vor fi consecintele pe care le-ai suporta daca intr-adevar ai respecta PORUNCA si INDEMNUL DUMNEZEULUI tau,@9am121159?
Ce consecinta va avea pentru tine,@9am121159, nerespectarea PORUNCII de a UCIDE pe toti cei care nu cred in existenta DUMNEZEULUI tau, sau de a UCIDE pe toti cei care se INCHINA si SLUJESC altui DUMNEZEU, @9am121159 ?
---------
Da hacon pot sa-ti raspund corect, nu degeaba am o diploma de Evanghelist deplin.Aceste practici privind prima porunca a Lui Dumnezeu scrisa cu degetul Sau pe una din cele doua lespezi de piatra si date lui Moise pe munte, erau pentru poporul Israel. Eu m-am nascut in anul 1942,si de cand m-am pocait pazesc toate cele 10 porunci ale lui Dumnezeu inclusiv porunca intaia, dar dupa Evanghelie.Domnul Isus a desfintat la cruce vechile orinduiri, punand in loc altele mai bune.El nu ne invata in Noul Testament sa ucidem, ci spune asa: " Cine nu lasa, mama, tata, frate, sora, fiu, fica, sot, si nu-mi urmeaza Mie, nu este al Meu",Deasemenea in oranduirile din Vechiul Testament si vechiul legamant se aduceau jertfe de animale care de fapt nu puteau sa-i ierte de pacate, In noul Legamant prin Sangele Domnului Isus, nu se mai aduc jertfe de animale, ci Domnul Isus, s'a adus ca jertfa pentru noi o data pentru totdeauna, aducand o data cu jertfa Sa si iertarea de pacate.Deasemenea in vechiul legamant se facea taierea imprejur in carne,dar prin Domnul Isus se face taierea imprejur a inimi si minti prin Duhul Sfant.Ca sa intelegi mai clar in vechiul legamant erau alte oranduiri, inclusiv uciderea cu pietre. In Noul legamant sant alte oranduiri, deci eu pazesc toate poruncile dar dupa oranduirile Noului Legamant. Eu nu mai plec dupa alti dumnezei straini de cand m-am pocait, nu am mai intrat in nici-o biserica care nu are toate poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Isus Dumnezeu spune sa nu-ti faci idoli, sa nu-i aduci in casa ta, sa nu te inchini inaintea lor, sa nu le slujesti si sa nu-i privesti, deaceia eu nu mai pot intra in biserica lui 750 niciodata, dar el nu intelege aceasta desi a facut teologia. Daca am omis sa-ti raspund la ceva, intreba-ma si-ti voi raspunde.Multumesc pentru intrebari.
tu nu prea intelegi nimic,,si cn ti a dat diploma aia?cumva biserica ta  nu respecti legile noi,,pleaca din secta matrix
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 16:24
De la: 9am121159, la data 2013-12-22 15:37:44Asta intelegi tu prin adevar?
adevarul din mintea ta
--------
Advarul dupa Biblia ta, pentru ca zici ca eu nu am Buiblie.
eronat ,,ai demonstrat ca nu cunosti nici un adevar
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 16:25
De la: 9am121159, la data 2013-12-22 15:39:54sanatate si la multi ani valentino,sa ti de a dumnezeu ce ti trebui,,,pleaca din secta matrix
--------
LA MULTI ANI! si tie 750 si binecuvantari ceresti pline de lumina in adevarurile Biblice.
adevarurile biblice ti e iti sunt straine,,visele conteaza la tn
|
Fosta membra 9am.ro
985 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 16:50
De la: __hakon__, la data 2013-12-21 20:36:27De la: 9am121159, la data 2013-12-22 15:31:53
---------
@9am121159 , ti-am solicitat un raspuns, aplicat (pe intelesul tau, un raspuns practic) coerent si logic, dar nu ai fost apata cognitiv sa-mi oferi un asemenea raspuns, ceea ce imi demonstreaza ca te afli intr-o grava eroare de perceptie, si intelegere a unei legi /porunci divine pe care insusi atotputernicul dumezeu a dictat-o lui Moise.
Daca tu,@9am121159, ai impresia ca Iisus, pe care il credeti a fi fiiul lui dumnezeu, ar fi anulat porunca lui dumnezeu introducand o alta oranduire religioasa, iar te afli intr-o grava eroare de perceptie si intelegere corecta a sensului biblic,@9am121159, deoarece Iisus a spus, citez:
34. Nu socotiþi cã am venit sã aduc pace pe pãmânt; n-am venit sã aduc pace, ci SABIE.
35. Cãci am venit sã despart pe fiu de tatãl sãu, pe fiicã de mama sa, pe norã de soacra sa…..etc.
Matei 10:34-35, @9am121159
In concluzie: Iisus , nu a anulat porunca legea lui dumnezeu, de a ucide pe toti cei care nu cred in dumnezeu, sau se inchina la alti zei,@9am121159, iar noile "oranduiri" introduse in religia crestina de catre Iisus, pe care tu le invoci, @9am121159, sunt simple eschive ale unui enorias care nu este apt cognitiv sa perceapa, inteleaga, analizeze, si distinga, sensul real/corect al poruncilor/legilor divine dictate de insusi DUMNEZEU, porunci/legi pe care nerespectandu-le, @9am121159, neaplicandule (practic) crestinul PACATUESTE, i@9am121159, iar plata pacatului comis, conf bibliei crestine, @9am121159, este moartea a doua, @9am121159, a sufletului !
In final, @9am121159:
Ai fi apta/capabila sa-ti ucizi aproapele, semenul tau, in numele lui DUMNEZEU si sa-I indeplinesti porunca Nr.1, daca aproapele tau, semenul tau, nu crede in DUMNEZEUL tau,@9am121159, sau se inchina si slujeste un alt Zeu, @9am121159 ?
Doresc un raspuns simplu, @....., prin: DA as ucide, sau NU, nu as ucide in numele si pentru Dumnezeul meu ,
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 17:24
De la: __hakon__, la data 2013-12-22 16:50:53
De la: __hakon__, la data 2013-12-21 20:36:27De la: 9am121159, la data 2013-12-22 15:31:53
---------
@9am121159 , ti-am solicitat un raspuns, aplicat (pe intelesul tau, un raspuns practic) coerent si logic, dar nu ai fost apata cognitiv sa-mi oferi un asemenea raspuns, ceea ce imi demonstreaza ca te afli intr-o grava eroare de perceptie, si intelegere a unei legi /porunci divine pe care insusi atotputernicul dumezeu a dictat-o lui Moise.
Daca tu,@9am121159, ai impresia ca Iisus, pe care il credeti a fi fiiul lui dumnezeu, ar fi anulat porunca lui dumnezeu introducand o alta oranduire religioasa, iar te afli intr-o grava eroare de perceptie si intelegere corecta a sensului biblic,@9am121159, deoarece Iisus a spus, citez:
34. Nu socotiþi cã am venit sã aduc pace pe pãmânt; n-am venit sã aduc pace, ci SABIE.
35. Cãci am venit sã despart pe fiu de tatãl sãu, pe fiicã de mama sa, pe norã de soacra sa…..etc.
Matei 10:34-35, @9am121159
In concluzie: Iisus , nu a anulat porunca legea lui dumnezeu, de a ucide pe toti cei care nu cred in dumnezeu, sau se inchina la alti zei,@9am121159, iar noile "oranduiri" introduse in religia crestina de catre Iisus, pe care tu le invoci, @9am121159, sunt simple eschive ale unui enorias care nu este apt cognitiv sa perceapa, inteleaga, analizeze, si distinga, sensul real/corect al poruncilor/legilor divine dictate de insusi DUMNEZEU, porunci/legi pe care nerespectandu-le, @9am121159, neaplicandule (practic) crestinul PACATUESTE, i@9am121159, iar plata pacatului comis, conf bibliei crestine, @9am121159, este moartea a doua, @9am121159, a sufletului !
In final, @9am121159:
Ai fi apta/capabila sa-ti ucizi aproapele, semenul tau, in numele lui DUMNEZEU si sa-I indeplinesti porunca Nr.1, daca aproapele tau, semenul tau, nu crede in DUMNEZEUL tau,@9am121159, sau se inchina si slujeste un alt Zeu, @9am121159 ?
Doresc un raspuns simplu, @....., prin: DA as ucide, sau NU, nu as ucide in numele si pentru Dumnezeul meu ,
hristos acolo nu se refera la a ti omora familia ,ci la a o lasa pentru el,,vezi calugarii sau maicile
|
KARP0V_
1890 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 18:49
De la: 9am_750, la data 2013-12-22 11:57:36De la: KARP0V_, la data 2013-12-22 03:28:45Dumnezeu nu poate exista inainte de aparitia Universului. El poate fi creat de catre Univers. Fara noi dumnezeu nu exista. El exista prin noi, noi ne imaginam cum este insa ar trebui sa ne imaginam de fapt cum va fi. Acum inca nu exista. Noi suntem la baza acestui nou inceput, noi si ceilalti ca noi, cei ce bantuim acest univers al miracolului. Universul este o rezerva de energie, o rezerva creata pentru cei ce vor fi altceva decat ceea ce suntem noi. Noi facem parte in prezent din experiment si ne indreptam spre ceva ce nici macar nu putem sa ne imaginam. E vorba de ceva mai mult decat un univers si chiar decat un dumnezeu. Dumnezeu este doar o imagine naiva a ceea ce va fi. Iar raiul este de fapt poarta de intrare in universul inteligent unde vom ajunge toti chiar si cei tonti
aha,,deci daca eu creez ceva inseamna ca n am existat innaintea lui nu??bravo ma karpoave ,,gradinita ai terminato?
Si pe unde bantuia dumnezeul tau in miliardele de miliarde de ani ....pana si-a tras acest Univers?
Nimicul este mai real decat dumnezeul tau......daca intelegi .....mecanica cuantica
Materia nu poate fi creata!  Materia nu poate sa apara decat din Nimic!
|
|
|