back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 >> Sari la pagina:

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 16:38

si sa nu aderni la aceste guverne care ti iau tot,,inclusiv libertatea de a gandi

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 16:43

De la: 9am_750, la data 2013-12-21 16:38:43si sa nu aderni la aceste guverne care ti iau tot,,inclusiv libertatea de a gandi

"Prima Poruncã
Eu sunt Domnul, Dumnezeul tãu.Sã nu ai alți dumnezei afarã de mine!

Dacã se va ridica în mijlocul tãu un prooroc sau un visãtor de vise care-þi va vesti un semn sau o minune, ºi se va împlini semnul sau minunea aceea de care þi-a vorbit el zicând: "Haidem dupã alþi dumnezei", - dumnezei pe care tu nu-i cunoºti, - "ºi sã le slujim"!

Sã n-asculþi cuvintele acelui prooroc sau visãtor de vise, cãci Domnul, Dumnezeul vostru, vã pune la încercare ca sã ºtie dacã iubiþi pe Domnul, Dumnezeul vostru, din toatã inima voastrã ºi din tot sufletul vostru.
Voi sã mergeþi dupã Domnul, Dumnezeul vostru, ºi de El sã vã temeþi; poruncile Lui sã le pãziþi; de glasul Lui sã ascultaþi; Lui sã-I slujiþi, ºi de El sã vã alipiþi.

Proorocul sau visãtorul acela de vise sã fie pedepsit cu moartea, cãci a vorbit de rãzvrãtire împotriva Domnului, Dumnezeului vostru, care v-a scos din þara Egiptului ºi v-a izbãvit din casa robiei, ºi a voit sã te abatã de la calea în care þi-a poruncit Domnul, Dumnezeul tãu, sã umbli. Sã scoþi astfel rãul din mijlocul tãu.

Dacã fratele tãu, fiul mamei tale, sau fiul tãu, sau fiica ta, sau nevasta care se odihneºte la sânul tãu, sau prietenul tãu pe care-l iubeºti ca pe tine însuþi, te aþâþã în tainã, zicând: "Haidem, ºi sã slujim altor dumnezei!" - dumnezei pe care nici tu, nici pãrinþii tãi nu i-aþi cunoscut, dintre dumnezeii popoarelor care vã înconjoarã, lângã tine sau departe de tine, de la o margine a pãmântului pânã la cealaltã - sã nu te învoieºti ºi sã nu-l asculþi; sã n-arunci spre el o privire de milã, sã nu-l cruþi, ºi sã nu-l ascunzi.

Ci sã-l omori; întâi mâna ta sã se ridice asupra lui ca sã-l omoare, ºi apoi mâna întregului popor;
sã-l ucizi cu pietre, ºi sã moarã, pentru cã a cãutat sã te abatã de la Domnul, Dumnezeul tãu, care te-a scos din þara Egiptului, din casa robiei.

Dacã vei auzi spunându-se despre una din cetãþile pe care þi le-a dat ca locuinþã Domnul, Dumnezeul tãu:
"Niºte oameni rãi au ieºit din mijlocul tãu, ºi au amãgit pe locuitorii din cetatea lor zicând: ,Haidem ºi sã slujim altor dumnezei!" - dumnezei pe care tu nu-i cunoºti - sã faci cercetãri, sã cauþi ºi sã întrebi cu de-amãnuntul.
Dacã este adevãrat, dacã lucrul este întemeiat, dacã urâciunea aceasta a fost fãcutã în mijlocul tãu, atunci sã treci prin ascuþiºul sabiei pe locuitorii din cetatea aceea, s-o nimiceºti cu desãvârºire împreunã cu tot ce va fi în ea, ºi sã-i treci chiar ºi vitele prin ascuþiºul sabiei.

Sã strângi toatã prada în mijlocul pieþei, ºi sã arzi de tot cu foc cetatea ºi toatã prada ei, înaintea Domnului, Dumnezeului tãu: sã rãmânã pentru totdeauna un morman de dãrâmãturi, ºi niciodatã sã nu fie ziditã din nou.

Nimic din ce va fi blestemat ca sã fie nimicit cu desãvârºire, sã nu se lipeascã de mâna te, pentru ca Domnul sã Se întoarcã din iuþimea mâniei Lui, sã Se îndure de tine, sã te ierte, ºi sã te înmulþeascã, dupã cum a jurat lucrul acesta pãrinþilor tãi, dacã vei asculta de glasul Domnului, Dumnezeului tãu, pãzind toate poruncile Lui pe care þi le dau astãzi, ºi fãcând ce este plãcut înaintea Domnului, Dumnezeului tãu."

Raporteaza abuz de limbaj
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 16:49

tocmai aia e prietene ca nu gandesti,,creatorul tuturor e dumnezeu ,,tuturor,,astea au fost create pentru om el e stapanul lor,,,sa ti faci ati dumnezei inseamna sa desconsideri tooot,,sa fi un ignorat,simplu ,sa nu gandesti,

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 16:51

nu exista cale de mijloc ori esti al lui dumnezeu ori nu,,,vezi fii lui dumnezeu si fii oamenilor

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 16:54

nu exista alte religii nu exista toleranta pentru asa cva,ele vin din mintile oamenilor,creatiile mintilor lor

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 17:04

De la: 9am_750, la data 2013-12-21 16:54:49nu exista alte religii nu exista toleranta pentru asa cva,ele vin din mintile oamenilor,creatiile mintilor lor

6. De te va îndemna în tainã fratele tãu, fiul tatãlui tãu, sau fiul mamei tale, sau fiul tãu, sau fiica ta, sau femeia de la sânul tãu, sau prietenul tãu care este pentru tine ca sufletul tãu, zicând: Haidem sã slujim altor dumnezei, pe care tu ºi pãrinþii tãi nu i-aþi ºtiut,
7. Dumnezeilor acelor popoare, care locuiesc împrejurul tãu, aproape sau departe de tine, de la un capãt pânã la celãlalt al pãmântului,
8. Sã nu te învoieºti cu ei, nici sã-i asculþi; sã nu-i cruþe ochii tãi, sã nu-þi fie milã de ei, nici sã-i ascunzi;
9. Ci ucide-i; mâna ta sã fie înaintea tuturor asupra lor, ca sã-i ucidã, ºi apoi sã urmeze mâinile a tot poporul.
10. Sã-i ucizi cu pietre pânã la moarte, cã au încercat sã te abatã de la Domnul Dumnezeul tãu, Care te-a scos din pãmântul Egiptului ºi din casa robiei.

..........

12. De vei auzi de vreuna din cetãþile tale, pe care Domnul Dumnezeul tãu þi le dã ca sã locuieºti,
13. Cã s-au ivit în ea oameni necredincioºi dintre ai tãi ºi au smintit pe locuitorii cetãþii lor, zicând: Haidem sã slujim altor dumnezei, pe care voi nu i-aþi ºtiut,
14. Cautã, cerceteazã ºi întreabã bine, ºi de va fi adevãrat cã s-a întâmplat urâciunea aceasta în mijlocul tãu,
15. Sã loveºti pe locuitorii acelei cetãþi cu ascuþiºul sabiei, s-o dai, blestemului pe ea ºi tot ce este în ea ºi dobitoacele ei sã le treci prin ascuþiºul sabiei.
16. Iar prãzile ei sã le aduni toate în mijlocul pieþii ei ºi sã arzi cu foc cetatea ºi toatã prada ei, ca ardere de tot Domnului Dumnezeului tãu; sã fie ea pe vecie dãrâmatã ºi niciodatã sã nu se mai zideascã.

Biblia Ortodoxã-Deuteronomul Capitolul 13 :
www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=17&cap=13

Mincunel, SICTIR !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 17:16

pricepi greu credinciosule la fel ca teoria nimicului,,,,,,,,,

odata ce ai facut asta slujind altor ,,,dumnezei,,imaginati,de mintea ta,,,mori prietene si ti duci un intreg neam cu tn la pieire,,,eu nu zic ca asiatici sau alte popoare or sa moara ,dumnezeu decide asta,,,insa asta e intelesul,,pentru ca duci un intreg neam in ratacire,,iar viata timpurie e nimic pe langa viata vesnica

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 18:11

De la: 9am_750, la data 2013-12-20 22:33:47
De la: __hakon__, la data 2013-12-20 22:19:41Black, REMEMBER:
Nu, si-am sa-ti argumentez acest: nu! si aceasta nemultumire, cu exact ceea ce i-am raspuns Giovicului, Black.

Tu ai impresia,subiectiva, ca un om de stiinta, conjunctural,chiar credincios fiind, este lipsit de aptitudinea cognitiva de-a distinge intre, adevar si minciuna, intre : realitatea obiectiv-stiintifica cu al sau adevar relativ-evolutiv, si eternele realitati subiective fabulant-utopice religioase?

Tu ai impresia ca este ok.si esti liber sa crezi in orice zeu, sau in tot ceea ce doresti dpdv religios, insa, atunci cand : credinta ta,crezul tau intr-un oarecare zeu, genereaza si intretine de mii de ani conflicte atroce interumane, mentine pe majoritatea dintre semenii tai - specia umana-, intr-o retrograda si grava stare de ignoranta manipulandu-i simbolistic, mediatic, sau direct, prin tot ceea ce acesti feluriti clerici care le propovaduiesc , numeste-o propaganda/prozelitism manipulativ psihologic prin: temple, lacase de cult, mass-media, inclusiv prin intermediul sistemului de invatamant al statului, reusind sa-ti imbecilizeze aceasta majoritate dintre semenii tai, arunci, stimabile Black, acel ceva in care tu , CREZI, sau credinta ta, NU mai este OK., DIMPOTRIVA !

OK. Back?

oamenii sau imbecilizat si oamenii sau omorat intre ei datorita imbecilitati nicidecum dumnezeu

Ai dreptate! Dumnezeu a creat numai imbecili, atat l-a dus capul...... desi e putin probabil sa aiba...cap. El are duh...sfant violator de fecioare, destul de des...virginate.

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 18:20

Eu nu sunt coana Valerica care vorbeste in dodii, propunand de exemplu casatoria intre copii de 8-10 ani,
-----------
Blak, aceasta nu este o propunere ca nu trece prin parlament ci este o parere, in urma vizionari unui serial indian, pentru ca lumea crestina s'a umplut de curvie si preacurvie.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 18:28

De la: KARP0V_, la data 2013-12-21 18:11:42
Nu, si-am sa-ti argumentez acest: nu! si aceasta nemultumire, cu exact ceea ce i-am raspuns Giovicului, Black.

Tu ai impresia,subiectiva, ca un om de stiinta, conjunctural,chiar credincios fiind, este lipsit de aptitudinea cognitiva de-a distinge intre, adevar si minciuna, intre : realitatea obiectiv-stiintifica cu al sau adevar relativ-evolutiv, si eternele realitati subiective fabulant-utopice religioase?

Tu ai impresia ca este ok.si esti liber sa crezi in orice zeu, sau in tot ceea ce doresti dpdv religios, insa, atunci cand : credinta ta,crezul tau intr-un oarecare zeu, genereaza si intretine de mii de ani conflicte atroce interumane, mentine pe majoritatea dintre semenii tai - specia umana-, intr-o retrograda si grava stare de ignoranta manipulandu-i simbolistic, mediatic, sau direct, prin tot ceea ce acesti feluriti clerici care le propovaduiesc , numeste-o propaganda/prozelitism manipulativ psihologic prin: temple, lacase de cult, mass-media, inclusiv prin intermediul sistemului de invatamant al statului, reusind sa-ti imbecilizeze aceasta majoritate dintre semenii tai, arunci, stimabile Black, acel ceva in care tu , CREZI, sau credinta ta, NU mai este OK., DIMPOTRIVA !

OK. Back?

oamenii sau imbecilizat si oamenii sau omorat intre ei datorita imbecilitati nicidecum dumnezeu

Ai dreptate! Dumnezeu a creat numai imbecili, atat l-a dus capul...... desi e putin probabil sa aiba...cap. El are duh...sfant violator de fecioare, destul de des...virginate.

minti,,ia creat liberi,ei singuri sau imbecilizat

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 18:39

tocmai aia e prietene ca nu gandesti,,creatorul tuturor e dumnezeu ,,tuturor,,astea au fost create pentru om el e stapanul lor,,,sa ti faci ati dumnezei inseamna sa desconsideri tooot,,sa fi un ignorat,simplu ,sa nu gandesti,
-------------
La prima porunca, Hakon are dreptate, dar tu inca nu-ti dai seama ca ai alti dumnezei, icoanele, oamenii, moastele, ori Biblia spune clar ca numai lui Dumnezeu i se cuvine inchinare, si Domnui Isus spune la fel cand a invatat pe ucenici si pe noi toti sa spunem rugaciunea " Tatal nostru" Putea sa spuna inchinati-va Mie", dar El ne indruma spre Tatal.Stiu ca si voi va preinchipuiti la Dumnezeu, dar puneti intre Dumnezeu si om icoanele, oamenii si moastele, adica pe diavol .Nu iti spun cu rautate nici ca sa te contrazic, ci iti spun ca o data si o data o sa-ti dai seama de acest mare adevar.Si-ti mai spun ceva pentru ca imi tot ceri sa plec de la secta mea, care de fapt este un cult.Popa la care mergeam cat am fost in ortodoxie mi-a iesit in cale dupa ce am trecut la Adventisti, si are si el teologia si practica meseria de preot si a spus asa " La voi este adevarul , nu la noi, dar noi nu avem voie sa spunem, dar nici unul care a trecut la voi, nu s'a mai intors inapoi"Deci iti dai seama ca nimeni nu poate pleca din adunarea in sarbatoare, impreuna cu ingerii lui Dumnezeu nu se mai poate intoarce la voi. Dar voi puteti veni la noi daca iubiti adevarul si poruncile lui Dumnezeu. Multa pace si sarbatori fericite.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 18:43

De la: 9am121159, la data 2013-12-21 18:39:08tocmai aia e prietene ca nu gandesti,,creatorul tuturor e dumnezeu ,,tuturor,,astea au fost create pentru om el e stapanul lor,,,sa ti faci ati dumnezei inseamna sa desconsideri tooot,,sa fi un ignorat,simplu ,sa nu gandesti,
-------------
La prima porunca, Hakon are dreptate, dar tu inca nu-ti dai seama ca ai alti dumnezei, icoanele, oamenii, moastele, ori Biblia spune clar ca numai lui Dumnezeu i se cuvine inchinare, si Domnui Isus spune la fel cand a invatat pe ucenici si pe noi toti sa spunem rugaciunea " Tatal nostru" Putea sa spuna inchinati-va Mie", dar El ne indruma spre Tatal.Stiu ca si voi va preinchipuiti la Dumnezeu, dar puneti intre Dumnezeu si om icoanele, oamenii si moastele, adica pe diavol .Nu iti spun cu rautate nici ca sa te contrazic, ci iti spun ca o data si o data o sa-ti dai seama de acest mare adevar.Si-ti mai spun ceva pentru ca imi tot ceri sa plec de la secta mea, care de fapt este un cult.Popa la care mergeam cat am fost in ortodoxie mi-a iesit in cale dupa ce am trecut la Adventisti, si are si el teologia si practica meseria de preot si a spus asa " La voi este adevarul , nu la noi, dar noi nu avem voie sa spunem, dar nici unul care a trecut la voi, nu s'a mai intors inapoi"Deci iti dai seama ca nimeni nu poate pleca din adunarea in sarbatoare, impreuna cu ingerii lui Dumnezeu nu se mai poate intoarce la voi. Dar voi puteti veni la noi daca iubiti adevarul si poruncile lui Dumnezeu. Multa pace si sarbatori fericite.

dumnezei sunt prostiile din mintea ta ,pleaca din secta matrix ca ti a spalat mintea,,nici identitate n ai nu sti de unde vi nici unde te duci,,revino ti lasa visele si vedeniile ca alea s dumnezei tai defapt

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 18:49

sa ti fie rusine te a nascut dumnezeu pe pamant cu crestinatate de mii de ani cu dreapta credinta care a dat atati sfinti si la primul vis in urma probil a unei slabiciuni din cauza unei probleme care ai avuto ai dat crezare unor eretici occidentali,rusine

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 19:04

De la: 9am121159, la data 2013-12-21 18:20:19Eu nu sunt coana Valerica care vorbeste in dodii, propunand de exemplu casatoria intre copii de 8-10 ani,
-----------
Blak, aceasta nu este o propunere ca nu trece prin parlament ci este o parere, in urma vizionari unui serial indian, pentru ca lumea crestina s'a umplut de curvie si preacurvie.

Tocmai in India ti-ai gasit modelele? La imputitii aia? De ce nu ne dai exemple si din tiganie? De la casa rrregala Cioaba?

Apropo de indienii pe care ii consideri tu un exemlpu demn de urmat, citeste articlolul asta:

www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/iadul-femeilor-pe-pamant...

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 19:13

De la: Black_Friday_, la data 2013-12-21 19:04:11
De la: 9am121159, la data 2013-12-21 18:20:19Eu nu sunt coana Valerica care vorbeste in dodii, propunand de exemplu casatoria intre copii de 8-10 ani,
-----------

Tocmai in India ti-ai gasit modelele? La imputitii aia? De ce nu ne dai exemple si din tiganie? De la casa rrregala Cioaba?

Apropo de indienii pe care ii consideri tu un exemlpu demn de urmat, citeste articlolul asta:

inceteaza cu rasismele

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 19:18

Aceasta energie despre care vorbesti nu prea exista din perspectiva stiintei. N-au fost observate si putin probabil sa fie observate vreodata. Conceptul de energie acopera altceva si este cuantificabil. Energia cinetica, energia potentiala, energia termica, energia vidului, energia chimica, energia electrica, energia nucleara si gravitationala sunt energiile care pot fi descrise, observate si estimate cu precizie. Energiile spirituale sunt niste speculatii, niste concepte care folosesc termeni din stiinta. In esenta energia este altceva decat ar descri-o conceptul de energie spirituala. Termenul de energie spirituala acopera doar cunoasterea incompleta a unor ramuri ale stiintei si incercarea de credibilizare a unor idei care nu poarta nimic credibil, adica reprezinta pseudostiinta.
------------
ady1, sa sti ca te apreciez mult pentru comentariile tale privind cele stiintifice,cel putin invat ceva de la tine.De exemplu eu nu cunosteam toate energiile enumerate de tine, de unele am invatat si eu dar despre energia vidului chiar nu stiu nimic, daca-mi vei spune cate ceva m-as bucura. Si cu energia spirituala ai dreptate, atat Dumnezeu Tatal, cat si Fiul, si Duhul Sfant sant persoane, nu energie, avand in vedere ca santem creati dupa chipul lui Dumnezeu.Stiu ca aceasta face parte din marturisirea mea, nu a ta, dar ai tot timpul in fata.Pe mine m-a trezit direct Dumnezeu la 48 de ani, pote te trezeste si pe tine.Desi in Biblie este scris "Ti-am aratat si ai crezut, ferice de cel ce nu i-am aratat si a crezut"Daca Dumnezeu nu m-ar fi trezit, nu va marturiseam cu atata curaj.Am vazut ca vorbesti si de fricosi.Sti ca aici ai o calitate care-i place lui Dumnezeu?.El ne spune in Apocalipsa "afara,curvari, betivi, inchinatori la idoli, dar scrie si afara fricosii"Pentru ca fiecare biserica care nu are adevarul si-a facut fiara ei, iar oamenilor le este frica sa vina la adevar.Continui sa te apreciez pentru ca tu din ce ai invatat esti capabil sa scri un comentariu cu , cuvintele tale fara copy-paste, si sa explici ceva in ele.Multa pace.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 19:37

De la: 9am121159, la data 2013-12-21 19:18:59Aceasta energie despre care vorbesti nu prea exista din perspectiva stiintei. N-au fost observate si putin probabil sa fie observate vreodata. Conceptul de energie acopera altceva si este cuantificabil. Energia cinetica, energia potentiala, energia termica, energia vidului, energia chimica, energia electrica, energia nucleara si gravitationala sunt energiile care pot fi descrise, observate si estimate cu precizie. Energiile spirituale sunt niste speculatii, niste concepte care folosesc termeni din stiinta. In esenta energia este altceva decat ar descri-o conceptul de energie spirituala. Termenul de energie spirituala acopera doar cunoasterea incompleta a unor ramuri ale stiintei si incercarea de credibilizare a unor idei care nu poarta nimic credibil, adica reprezinta pseudostiinta.
------------
ady1, sa sti ca te apreciez mult pentru comentariile tale privind cele stiintifice,cel putin invat ceva de la tine.De exemplu eu nu cunosteam toate energiile enumerate de tine, de unele am invatat si eu dar despre energia vidului chiar nu stiu nimic, daca-mi vei spune cate ceva m-as bucura. Si cu energia spirituala ai dreptate, atat Dumnezeu Tatal, cat si Fiul, si Duhul Sfant sant persoane, nu energie, avand in vedere ca santem creati dupa chipul lui Dumnezeu.Stiu ca aceasta face parte din marturisirea mea, nu a ta, dar ai tot timpul in fata.Pe mine m-a trezit direct Dumnezeu la 48 de ani, pote te trezeste si pe tine.Desi in Biblie este scris "Ti-am aratat si ai crezut, ferice de cel ce nu i-am aratat si a crezut"Daca Dumnezeu nu m-ar fi trezit, nu va marturiseam cu atata curaj.Am vazut ca vorbesti si de fricosi.Sti ca aici ai o calitate care-i place lui Dumnezeu?.El ne spune in Apocalipsa "afara,curvari, betivi, inchinatori la idoli, dar scrie si afara fricosii"Pentru ca fiecare biserica care nu are adevarul si-a facut fiara ei, iar oamenilor le este frica sa vina la adevar.Continui sa te apreciez pentru ca tu din ce ai invatat esti capabil sa scri un comentariu cu , cuvintele tale fara copy-paste, si sa explici ceva in ele.Multa pace.
se vede ca inca nu esti treaza ,,iar cand erai la ortodoxi habar nu aveai de ortodoxie,,deci ,cum sa te trezeasca cineva daca tu nu cunosti acel ceva in prealabil ,,decat cu rataciri,,iar tu esti facuta dupa chipul si asemanarea lui dumnezeu fizica decat in visele tale si ale ereziilor spuse de secta ta care ti spala mintea,,,,cum, sa fi ma valentino dupa chipul si asemanarea fizica a lui dumnezeu daca ti zice ca pamant esti omule si in pamant te vei intoarce ,,ai tu impresia dupa mintea ta aia indoctrinata ca ar lasa vreodata dumnezeu chipul si asemanarea sa in pamant sa putrezeasca,da ti seama de ereziile si imbecilitatile care le spui si pleaca din secta matrix,,,,,chipul lui dumnezeu in om este sufletul iar asemanarea iubirea

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 19:47

Eu nu sunt coana Valerica care vorbeste in dodii, propunand de exemplu casatoria intre copii de 8-10 ani,
-----------
-------

---------
Atunci spune tu o metoda prin care sa dispara curvia si preacurvia, incesti si homo, cu alte practici scarboase din ortodocsie.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 19:54

De la: 9am121159, la data 2013-12-21 19:47:43 Eu nu sunt coana Valerica care vorbeste in dodii, propunand de exemplu casatoria intre copii de 8-10 ani,
-----------
-------

---------
Atunci spune tu o metoda prin care sa dispara curvia si preacurvia, incesti si homo, cu alte practici scarboase din ortodocsie.

la un asa comentariu fata draga ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 20:36

De la: 9am121159, la data 2013-12-21 18:39:08

La prima porunca, Hakon are dreptate,.

Daca am dreptate, poti sa raspunzi unor intrebari directe si sa dezvolti in continuare ideea, conceptul , sau filosofia biblica din care rezulta asemenea porunci, indemnuri si metode ale DUMNEZEULUI TAU ?

Am convingerea ca nu doresti sa intelegi porunca si indemnul pe care DUMNEZEU insusi le impune prin legea LUI celor care cred in El, si nici s-o respecti sau aplici intocmai,@9am121159 !
Sunt convins ca nu doresti sa respecti porunca DUMNEZEUIUI tau, @9am121159, si sa procedezi intocmai cum ti-a fost poruncit de DUMNEZEU, citez:

"De te va îndemna în tainã fratele tãu, fiul tatãlui tãu, sau fiul mamei tale, sau fiul tãu, sau fiica ta, sau femeia de la sânul tãu, sau prietenul tãu care este pentru tine ca sufletul tãu, zicând: Haidem sã slujim altor dumnezei , ucide-i !
Mâna ta sã fie înaintea tuturor asupra lor, ca sã-i ucidã"

Dar, CRESTINUL care nu respecta intocmai poruncile dumnezeiesti, PACATUIESTE, iar pacatul pe care il comiti, @9am121159, prin nerespectarea poruncii lui Dumnezeu, este MOARTEA a doua, "moartea sufletului", @9am121159 !

Porunca, indemnul, si metodele, prin care esti obligata de DumnezeuL TAU, @9am121159, SA-TI UCIZI: fratele, propriul fiiu sau fiica, sotia sau sotul, prietenul, in cazul in care acestia nu cred in EXISTENTA Dumnezeului TAU, @9am121159, este o PORUNCA, sau indemn MORAL/ETIC al Dumnezeului TAU, @9am121159 ?

Ai fi, intr-adevar, intr-atat de credincioasa incat sa respecti intocmai PORUNCA DUMNEZEULUI TAU, @9am121159, si sa UCIZI pe toti cei care NU CRED in EXISTENTA Dumnezeului tau, @9am121159 ?

Ce efect ar avea o asemenea fapta pe care ai comite-o,@9am121159, si care vor fi consecintele pe care le-ai suporta daca intr-adevar ai respecta PORUNCA si INDEMNUL DUMNEZEULUI tau,@9am121159?

Ce consecinta va avea pentru tine,@9am121159, nerespectarea PORUNCII de a UCIDE pe toti cei care nu cred in existenta DUMNEZEULUI tau, sau de a UCIDE pe toti cei care se INCHINA si SLUJESC altui DUMNEZEU, @9am121159 ?

Poti sa-mi formulezi un raspuns aplicat, coerent, si logic @9am121159?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 20:45

De la: 9am_750, la data 2013-12-21 19:13:04
-----------

inceteaza cu rasismele

Fratele meu alb, asta nu este rasism ci realitatea. Tu ai cunoscut vreun indian? Sa vorbesti dupa ce o sa il cunosti, dupa ce o sa stai cu el in acelasi hotel si la aceeasi masa. Cei pe care i-am cunoscut eu au studii superioare, cu toate astea veneau desculti la micul dejun, mancau cu mainile direct din farfurie, ragaiau de iti intorceau stomacul pe dos si cameristele erau terorizate atunci cand le faceau curat in camere, pentru ca baietii nu stiau sa foloseasca periile de WC.

Te rog sa nu mai vorbesti decat dupa ce o sa te documentezi, dupa ce o sa stii despre ce este vorba. Tot asa cu ortodoxia, ai face mai bine sa te mai si abtii sa postezi, pentru ca ai adus mai mult deservicii pe topicul asta prin balariile postate de tine.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 20:48

De la: 9am121159, la data 2013-12-21 19:47:43 Eu nu sunt coana Valerica care vorbeste in dodii, propunand de exemplu casatoria intre copii de 8-10 ani,
-----------
-------

---------

Coana Valerico, in loc sa incerci sa ii mai musti de partile dorsale pe ortodocsi, mai bine ti-ai vedea de sanatate, Cand vei ajunge la poarta Raiului nu cred ca rautatea asta iti va fi iertata. Bineintees, daca nu vei ajunge in alta parte cu sectarii tai, ceea ce nu m-ar mira

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 21:13

De la: Black_Friday_, la data 2013-12-21 20:45:15
-----------

inceteaza cu rasismele

Fratele meu alb, asta nu este rasism ci realitatea. Tu ai cunoscut vreun indian? Sa vorbesti dupa ce o sa il cunosti, dupa ce o sa stai cu el in acelasi hotel si la aceeasi masa. Cei pe care i-am cunoscut eu au studii superioare, cu toate astea veneau desculti la micul dejun, mancau cu mainile direct din farfurie, ragaiau de iti intorceau stomacul pe dos si cameristele erau terorizate atunci cand le faceau curat in camere, pentru ca baietii nu stiau sa foloseasca periile de WC.

Te rog sa nu mai vorbesti decat dupa ce o sa te documentezi, dupa ce o sa stii despre ce este vorba. Tot asa cu ortodoxia, ai face mai bine sa te mai si abtii sa postezi, pentru ca ai adus mai mult deservicii pe topicul asta prin balariile postate de tine.
daca te nasteai unde sau nascut ei poate faceai la fel si oricum nu cred ca fac toti asa,,deci,,,,,,,,,,

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 23:04

-----------

inceteaza cu rasismele

Minciunel, "extremismele"exemplificate de Black, zugravesc si iti expun tabloul realitatii pure si crude, sunt evidentiate actiuni si acte discriminatorii ale ideologiei religioase Hinduist- Brahman/ Shiva/Shakti/Vishnu ; ,aplicate femeilor din India, discriminari ale caror consecinte sunt insuportabile ptr. orice fiinta umana si icalca grav principiile si scopul DECLARATIEI UNIVERSALE A DREPTURILOR OMULUI, Minciunel .

Articolul 1
Toate fiintele umane se nasc libere si egale in demnitate si in drepturi. Ele inzestrate cu ratiune si constiinta si trebuie sa se comporte unii fata de altele in spiritul fraternitatii.

Articolul 2
Fiecare om se poate prevala de toate drepturile si libertatile proclamate in prezenta Declaratie fara nici un fel de deosebire ca, de pilda, deosebirea de rasa, culoare, sex, limba, religie, opinie politica sau orice alta opinie, de origine nationala sau sociala, avere, nastere sau orice alte imprejurari.
In afara de aceasta, nu se va face nici o deosebire dupa statutul politic, juridic sau international al tarii sau al teritoriului de care tine o persoana, fie ca aceasta tara sau teritoriu sint independente, sub tutela, neautonome sau supuse vreunei alte limitari a suveranitate.

Articolul 3
Orice fiinta umana are dreptul la viata, la libertate si la securitatea persoanei sale.

Articolul 4
Nimeni nu va fi tinut in sclavie, nici in servitute; sclavajul si comertul cu sclavi sint interzise sub toate formele lor.

Articolul 5
Nimeni nu va fi supus torturii, nici la pedepse sau tratamente crude, inumane sau degradante.

Articolul 6
Fiecare om are dreptul sa i se recunoasca pretutindeni personalitatea juridica.

Articolul 7
Toti oamenii sint egali in fata legii si au, fara nici o deosebire, dreptul la o egala protectie a legii. Toti oamenii au dreptul la o protectie egala impotriva oricarei discriminari care ar viola prezenta Declaratie si impotriva oricarei provocari la o asemenea discriminare.

legislatie.resurse-pentru-democratie.org/drepturi_onu.php

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 23:36

De la: hammerady1, la data 2013-12-21 06:39:17
De la: nastasemihail, la data 2013-12-21 00:39:44
De la: 9am_750, la data 2013-12-20 22:44:37www.youtube.com/watch?v=54IWFk2s8UI

Voi chiar sinteti periculosi, din urmatoarele motive.
Indiferent ce spune stiinta, o negati, in faza primara.
Indiferent ce spune stiinta cind ajunge la rezultate ori de gindire, ori observate, certe, voi spuneti,,,,vedeti e cum spune religia.
Tot ce spune oricine care mai si gindeste, sau isi da seama de cite ceva inedit il anulati si va insusiti ideile lui, care stiti cum apar. Stiti f bine.

Stii de ce spun astea?
Fiindca ai spus ca oricine gindeste si spune altceva decit ce se spune in bibiluica aia veche, e un eretic.
Voi reluati temele evului mediu, de interzicere a gindirii, de interzicere a libertatii de constiinta.
De aceea spun ca sinteti f periculosi voi astia habotnicii cu religia. Si ca sa ma scutesti cu ...educatia religioasa ce practic anuleaza gindirea proprie.
Gindirea proprie e ptr a gasi afinitati, ptr cunoastere, nu sa fie anulata prin dogme.
Exista Dumnezeu, si nu e ce bagati voi in capul oamenilor cu forta. E o energie sau altceva ce cuprinde intregul univers. Posibil energia tuturor fiintelor vii, de aici sau din toate universurile. Posibil o energie precum materia din care ne luam substantele si le transformam in ce vrem noi. Dar nicidecum....o singura fiinta, care in viziunea voastra anuleaza viata tuturor altor fiinte.
Sinteti aberanti cind cereti oamenilor supunere fata de ce....aberatiile voastre cu o fiinta unica ce anuleaza viata si numai ea exista?

Dumnezeu viu, sau divinitatea este quasitotalitatea fiintelor vii din tot universul si toate universurile imaginabile si inimaginabile. Si cum totul e viu.......
Energiile lor realizeaza acea energie ce cuprinde tot, dar energie biostructurata, pe mai multe nivele.
Ai auzit de spirit si energie spirituala. De ce va e frica sa spuneti ce e? Fiindca va e frica, fiindca nu aveti capacitatea spirituala, inca, sa o stapiniti. Si mai deloc oamenii in general. Tocmai in corp sintem feriti de efectele ei.
E cea mai mare energie din univers, biostructurata de la oameni in sus.....IN SUS SI LA ALTE FIINTE.
Caracteristicile acestei energii sint inimaginabile, si sint superioare energiei de fuziune si fisiune nucleara ce este energia astrala, energia din sori, a emotiilor.
Voi lucrati la nivelul acestor energii....a emotiilor. Si cel mai adesea impregnati cu frica oamenii.
Energia spirituala nu poate fi stapinita cu emotii, ci prin cunoastere.
Te-as sfatui sa nu mai ameninti cu nu stiu ce erezii, pe care am vazut ca le fluturi pe aici.
Am scris atit de mult, fiindca esti insistent cu vechea biblie, depasita de acum 2000 de ani.
Tu intorci oamenii la acele vremuri.

Isus a aratat ce poti face cind ai liber arbitru, si asta e calea. A aratat cum poate fi invinsa moartea in corp, dar voi o tot dati cu sacrificiul lui, cind el a inviat. De fapt a trecut prin moarte clinica.
De ce te abati de la ce a spus si a facut el. Si ne tot dai cu el in cap.
Tu care ne tot birii cu nu stiu ce citate, poti sa te lasi executat ca sa poti invia....vindecat?
de fapt el s-a folosit de oamenii din jur ptr a realiza ceva ce el nu putea.
As mai avea multe de spus, dar imi e ca degeaba spun.
O tii pe a ta, cu biblia veche si o tii gresit.

Aceasta energie despre care vorbesti nu prea exista din perspectiva stiintei. N-au fost observate si putin probabil sa fie observate vreodata. Conceptul de energie acopera altceva si este cuantificabil. Energia cinetica, energia potentiala, energia termica, energia vidului, energia chimica, energia electrica, energia nucleara si gravitationala sunt energiile care pot fi descrise, observate si estimate cu precizie. Energiile spirituale sunt niste speculatii, niste concepte care folosesc termeni din stiinta. In esenta energia este altceva decat ar descri-o conceptul de energie spirituala. Termenul de energie spirituala acopera doar cunoasterea incompleta a unor ramuri ale stiintei si incercarea de credibilizare a unor idei care nu poarta nimic credibil, adica reprezinta pseudostiinta.

Energia spirituala este cea mai mare energie din univers.
Nu o spun eu ci e stiuta dintotdeauna.
E atit de puternica incit ea face ca intregul univers sa fie ce este, nu energia din sori.
Cam asa se spune.
dar raul cel mare ca astia cu religia ne aburesc gindirea.
Cum vine cineva in spatiul public cu informatii stiute de mii de ani, astia incep cu hobotniciile lor.
De cind sint pe acest forum, e asa.
Acest 750 e de data recenta, in acest an, dar unii nu te lasau sa scoti o vorba fara cuvinte din biblie spuse de ei ca papagalii.
Si in biblie se spune de aceasta energie, dar nu e clar ca e ea.
Nu energia astrala, sau din astre, nici cea elmg. E alta energie, infinit mai intensa.
Nu ai cum sa cuantifici ceva ce negi ca si existenta. Cum e acum.

S-ar putea sa fie energia asa zis neagra.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 01:10

De la: 9am_750, la data 2013-12-21 18:28:02

OK. Back?

sau e cu cratima....s-au....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 01:14

Regulile de viata sint din Carpati.
Duse de Rama, un om din Carpati, care cu oamenii lui au colonizat regiunile de la poalele Himalayei.
A avut ceva de lucru cu salbaticia localnicilor.
O parte din oamenii lui, s-au stabilit prin Iran. Si acum sint stiuti ca sint....arieni.
Sa nu mai spuneti la altii.
Toate celelalte inflorituri din scrierile vechi, sint mai mult abureli.

regulile erau ptr corp si minte.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 02:59

De la: nastasemihail, la data 2013-12-22 01:10:17

OK. Back?

Dumnezeu nu stie gramatica. El ne-a lasat liberul arbitru si ca urmare noi am pacatuit, am inventat cratima.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 02:59

De la: nastasemihail, la data 2013-12-22 01:10:17

OK. Back?

Dumnezeu nu stie gramatica. El ne-a lasat liberul arbitru si ca urmare noi am pacatuit, am inventat cratima.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2013, ora 03:05

De la: nastasemihail, la data 2013-12-22 01:14:54Regulile de viata sint din Carpati.
Duse de Rama, un om din Carpati, care cu oamenii lui au colonizat regiunile de la poalele Himalayei.
A avut ceva de lucru cu salbaticia localnicilor.
O parte din oamenii lui, s-au stabilit prin Iran. Si acum sint stiuti ca sint....arieni.
Sa nu mai spuneti la altii.
Toate celelalte inflorituri din scrierile vechi, sint mai mult abureli.

regulile erau ptr corp si minte.

Prin Irak, Iran, India, China, Afganistan, Egipt au trait adevaratii oameni, poate si pe la noi. Ei au creat civilizatii si acum ei au distrus tot ce era frumos si bun. Evreii au aparut mult mai tarziu si au inventat un dumnezeu si un mesia. Religiile noi inseamna crima, nu budismul, brahmanismul, etc......

Pagini: << 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: