back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2013, ora 19:43

Minune dumnezeiasca:

generatia crescuta in genunchi

Romania a ramas un stat laic doar cu numele. Sursa tuturor absurditatilor de care ne lovim de fiecare data cand citim cate o stire despre ce ispravi au mai facut slujitorii Domnului este infratirea si complicitatea dintre institutiile statului si Biserica Ortodoxa Romana.

Pentru ca s-a dovedit ca ambele domenii au de profitat daca lucreaza mana-n mana, reprezentantii statului au acordat in timp tot mai multa putere BOR, cedand astfel o buna parte din atributiile care intr-un stat laic sunt fara exceptii in afara influentei religiei.

Asa s-a ajuns, printre multe altele, ca Guvernul sa finanteze obsesia faraonica a Patriarhului Daniel de a ridica monstruoasa Catedrala a Mantuirii Neamului cu zeci si zeci de milioane de euro.

La fel a procedat si Parlamentul cand a votat legi care scutesc BOR de taxe si impozite, deschizandu-i astfel portile catre lumea afacerilor fara concurenta - principiul de baza al oricarei organizatii mafiote.

Datorita acestor privilegii a ajuns BOR direct in topul celor mai profitabile institutii din tara, cu venituri care depasesc ordinul zecilor de milioane de euro si cu profituri care bat cifrele companiilor multinationale.

Amuzant e ca indiferent cat de mult s-a scris in presa despre afacerile variate ale Arhiepiscopiilor si Mitropoliilor din tara, despre terenurile si cladirile prin intermediul carora isi propaga afacerile, institutiile statului care ar putea sa opreasca avantul sfidator al bogatiilor Bisericii nu fac decat sa le incurajeze in continuare spre un si mai mare profit.

Iar cine stie cum merg treburile in interiorul BOR, unde fiecare lacas de cult trebuie sa colecteze sume tot mai mari pentru implinirea singurului vis al Patriarhului, altfel pedepsele fiind cat se poate lumesti, intelege mai bine spiritul care guverneaza astazi Biserica Ortodoxa Romana.

Dar de departe cea mai grava problema a scaparii de sub control a Bisericii este propaganda si prozeletismul pe care aceasta il desfasoara in societate, din nou cu acordul si sub obladuirea statului laic.

Indoctrinarea incepe din scoli, unde elevii invata dupa manuale de religie al caror continut intolerant sminteste si distorsioneaza pentru o lunga perioada de timp mintea copiilor. In ciuda criticilor venite din partea tot mai multor organizatii non-guvernamentale si a societati civile, Ministerul Educatiei nu a scos niciun manual din cele care predica elevilor despre diavoli, iad, pacat si condamnarea eterna a sufletului.

Desi e greu de imaginat ca ar putea exista ceva si mai groaznic de atat, ei bine limita a fost depasita. Un reportaj recent vorbeste despre copii cu varste intre 3 si 7 ani, din mai multe gradinite din tara, care sunt obligati sa faca matanii, sa spuna rugaciuni, sa se prosterneze in fata sutanelor bisericesti si sa picteze icoane.

Se intampla astfel pentru ca, in Romania, orele de religie nu sunt reglementate la gradinita, cum sunt pentru invatamentul primar, gimnazial sau liceal.

In lipsa unei minime protectii a legii, asaltul indoctrinarii religioase din partea unei institutii mai puternice decat statul da nastere unor astfel de excese.

Nu conteaza ca orele de religie nu ar trebui sa aiba loc fara acordul parintilor - parteneriate intre gradinite de stat si biserici rasar peste tot in tara, pentru ca educatoarele vor sa formeze "buni crestini". O multime de alte marturii, mai mult sau mai putin socante, sunt citate de asemenea in reportajul respectiv.

E un punct delicat si dureros, intrucat daca putem intelege si ierta slabiciunea celor mari, ambitiile inaltilor prelati si ale politicienilor de a se ajuta reciproc, saracindu-i si mai mult pe cei saraci pentru visele lor megalomanice, e foarte greu sa le iertam teroarea psihologica pe care o inoculeaza unor copii de 3-4 ani. Pentru ca aceasta este varsta cand se formeaza cele mai importante trasaturi ale caracterului si personalitatii, iar schilodirea lor prin indoctrinare religioasa, prin inducerea unor spaime si idei false, nu face decat sa puna bazele ignorantilor de maine.

Pot sa am toleranta fata de pacatele celor mari si pot intelege disperarea unor ratati ajunsi in varful celor mai importante institutii ale statului - ei sunt primii care se tem de raspandirea informatiei si cunoasterii in randul cetatenilor.

Dar nu ar trebui sa avem nicio urma de intelegere pentru prostia care incearca sa se propage si sa taie orice sansa copiilor de a-si construi un viitor mai bun.

In fata unor astfel de practici, reactia ar trebui sa fie extrema. Asa cum este si nesabuinta celor care schilodesc mintea celor fara nicio aparare

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 18 Decembrie 2013, ora 19:44

ma hacoane ce ai ma baiatule de nu vb si tu frumos,,hai ca nu i greu
------------
poti sa-mi raspunzi onest catorva intrebati ?

1 Care este ultima forma de invatamant pe care ai absolvit-o ?
2 Ce profesie/meserie practici ?
3 Ce varsta ai, @750?
4 Esti castorit, ai copii ?

Multumesc Anticipat, in cazul in care vei raspunde , @750!
------------
harkoane, da' tu de ce nu ne-ai spune care-i ultima forma de invatamint ?
ce profesie practici ?
ce virsta ai, Harkoane ?
esti casatorit , ai copii ?
iti seamana ?
cum te-ntelegi cu ei ?
multumesc Anticipat, in cazul in care vei raspunde , @Harkoane !
-----------
Completez si eu intrebandu-l pe pocnitiv, ba Harkoave, ia marturiseste:

1. de ce ai suferit cand ai fost mic?
2. te-au rugat parintii sa fugi de acasa?
3. ce medicamente iti prescrie doctorul?
4. s-a sinucis cineva in familia ta?
4 bis. ce ar fi sa fii tu primul?
----------
Tu s-o intrebi pe fiica-ta ,Black, dar sunt sigur ca i-ai distrus viitorul cu "educatia" pe care i-ai oferit-o !
Nu mai copia sintagmele si termenii pe care ii folosesc, ce draqu, ofera-ne si tu cateva diversitati lingvistice elevate, abandoneaza-le pe cele de mahala, nu dau bine in spatii vrtale publice, mahalagiule ofticos !
--------
Hakon, tu te lauzi ca esti inteligenta,daca ai fi asa ar observa si altii de pe acest sait si te-ar lauda. Dupa cele scrise mai sus nu esti inteligenta , nici cum scriu alti despre tine, nici cum raspunzi tu la cei de pe acest topic.Pe cei credinciosi ii subestimezi total, dar noua nu ne cere Dumnezeu sa avem doctorat in stiinte ci in credinta iar tu la acest punct esti pierduta. Pocaieste-te, si vei invata ca nu este bine sa-ti jignesti semenii pe nedrept.
Iata ce ai scris cu inteligenta ta care lipseste cu desavarsire si ma face sa intreb ":oare nu eti tu cea senila"
----
"apraxie conceptual-analitico-distinctuala
Cap de Tabla Ruginit cu mintea intepenita printre nituri oxidate si=o moaca de bidon turtit, lombroziana
Ce pretentii sa ai de la Omul de Tinichea !?
Atat ii poate conserva !"
Acestea sant cuvintele tale stiintifice hakon? Eu ti-am raspuns frumos cand ai intrebat ceva, vorbeste si tu la fel la toti, si vei primi la randul tau cuvinte frumoase.
-------
Valentina , dinsul- @Hakon....ca , de fapt, e un barbat in travesti , ceva mai sensibil ca femeile si care se isterizeaza repede, la mine facea referire cind zicea de "batrina senila" .... deci , tu nu-ti face probleme, treci mai departe !
-----------
Draga Gabita, cum putea sa-ti spuna tie asa ceva ca tu nu esti in varsta. Dar mi-a spus si mie destule si la fiecare in parte asa cum facea si pe BibgBang.Tu zici ca este barbat dar va inselati, aceasta nu poate fi decat Dorinel sau cam asa ceva, o cunosc dupa comportament si pe acel site tot asa se comporta , cred ca-ti aduci aminte de ea. Sarbatori fericite.

Raporteaza abuz de limbaj
KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2013, ora 19:45

De la: __hakon__, la data 2013-12-18 19:39:18Pastor penticostal saltat pentru pedofilie: Mascatii l-au gasit cu un copil in pat

Un pastor penticostal din Caras-Severin a fost retinut, miercuri dimineata, pentru pedofilie. Cand a fost saltat de procurorii DIICOT si de cei de la crima organizata, predicatorul se afla cu un baiat in pat. Se pare ca predicatorul, in varsta de 45 de ani, facea parte dintr-o retea care racola baieti cu varste cuprinse intre 13 si 15 ani, transmite Realitatea TV.

Poate nu e vina pastorului. Copilul era crestin ortodox(botezat) si ca urmare eu cred ca a fost ajutat de dumnezeu sa-l introduca-n ispita pe pastorul penti-co-stat

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2013, ora 19:45

"La 20 noiembrie 2012, a fost semnat un protocol între Patriarhia Românã ºi Ministerul Finan-þelor Publice care consfiinþea colaboarea dintre cele douã entitãþi

„prin schimb de informaþii în scopul identificãrii ºi sancþionãrii activitãþii de producþie ºi/sau comerþ neautorizat cu obiecte ºi veºminte de cult. Pãrþii bisericeºti îi revine misiunea de a transmite trimestrial Agenþiei Naþionale de Administrare Fiscalã (ANAF) situaþia agenþilor economici care efectueazã activitãþi comerciale “.

Popii, TURNATORI, SIFONARI, la FISC !
MMMDe fac si ei ceea ce stiu mai bine, exact asa cum au turnat la securitateacomunista, acum va toarna la fisc , CIRIPITORII lui D-zeu, au fost unsi cu darul vorbirii in LIMBI !

Biserica Ortodoxa Romana le-a interzis manastirilor sa mai cazeze sau sa hraneasca turistii care ajung acolo prin agentiile de turism sau pe cont propriu, fara sa existe binecuvantare din partea Patriarhiei. Hotararea Sfantului Sinod

Afaceri neortodoxe chiar in curtea bisericii: Un preot vinde alcool fara timbru

Preotul din localitatea damboviteana Movila vinde in mod ilegal bautura in curtea casei parohiale, in incinta careia se afla si biserica. Slujitorul Domnului si-a deschis un adevarat magazin de bauturi alcoolice in curtea casei sale, acolo unde se afla si lacasul de cult din localitate, transmite Romania TV.

Vehicule bisericesti de lux, inchiriate de BOR la preturi colosale: Cat costa o plimbare pe Calea Domnului

Biserica Ortodoxa Romana (BOR), cunoscuta pentru modul extrem de ingenios in care isi administreaza resursele, face o noua afacere profitabila: isi inchiriaza parcul auto. Potrivit anunturilor facute de agentia de turism Basilica Travel, o parte dintre microbuzele si autocarele Bisericii, precum si autoturismul pentru VIP-uri, un Ford Mondeo..

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2013, ora 19:47

De la: KARP0V_, la data 2013-12-18 19:45:21
De la: __hakon__, la data 2013-12-18 19:39:18Pastor penticostal saltat pentru pedofilie: Mascatii l-au gasit cu un copil in pat

Un pastor penticostal din Caras-Severin a fost retinut, miercuri dimineata, pentru pedofilie. Cand a fost saltat de procurorii DIICOT si de cei de la crima organizata, predicatorul se afla cu un baiat in pat. Se pare ca predicatorul, in varsta de 45 de ani, facea parte dintr-o retea care racola baieti cu varste cuprinse intre 13 si 15 ani, transmite Realitatea TV.

Poate nu e vina pastorului. Copilul era crestin ortodox(botezat) si ca urmare eu cred ca a fost ajutat de dumnezeu sa-l introduca-n ispita pe pastorul penti-co-stat

Sarmanul Minciunel, o fi vreun Stan Patitu si el !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2013, ora 19:50

Preotul de penitenciar prins cu telefoane sub sutana comercializa vin in inchisori

Preotul Penitenciarului Bacau, arestat dupa ce a fost prins cu telefoanele pentru detinuti sub sutana, introducea si vin in inchisoare. Parintele Octavian Balan a fost suspendat din functie si a primit si interdictia de a mai sluji in biserica, fiind acuzat de luare de mita pentru ca lua bani de la rudele detinutilor ca sa le dea telefoane la spovedanie, transmite Romania TV

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2013, ora 19:54

De la: __hakon__, la data 2013-12-18 19:50:04Preotul de penitenciar prins cu telefoane sub sutana comercializa vin in inchisori

Preotul Penitenciarului Bacau, arestat dupa ce a fost prins cu telefoanele pentru detinuti sub sutana, introducea si vin in inchisoare. Parintele Octavian Balan a fost suspendat din functie si a primit si interdictia de a mai sluji in biserica, fiind acuzat de luare de mita pentru ca lua bani de la rudele detinutilor ca sa le dea telefoane la spovedanie, transmite Romania TV

Poate-si racola clienti si pentru nevoi....personale atunci cand infractorii se spovedeau si veneau la capela sa pupe poala popii.

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2013, ora 20:07

Zboara un zvon prin targ, cica :
patriarhia romana, fara aldine, ar fi transmis o circulara adresata tuturor administratiilor locale pri care solicita donatii de pana la 500.000 de lei (RON) pentru finantarea constructiilor finalizate/2013 la catedrala mantuirii neamului.

suma estimata pe care p.r . spera s-o incaseze prin donatiile efectuate de adm.-iile pub. centrale-locale ar fi de cca. 80-100 mil de euro.

Baifrate, astia si-au reinsusit dupa 89, L18/ "90 ? proprietatile care le-au fost secularizate de Cuza-Kogalniceanu, de ce nu le scot pe piata imobiliara ptr. a-si procura in mod cinstit banii necesari construirii catedralei ?
poi ? vor pomeni, Sarlatani Ordinari Mincinosi si Cersetori dracului !

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2013, ora 20:27

De la: __hakon__, la data 2013-12-18 20:07:40

patriarhia romana, fara aldine, ar fi transmis o circulara adresata tuturor administratiilor locale pri care solicita donatii de pana la 500.000 de lei (RON) pentru finantarea constructiilor finalizate/2013 la catedrala mantuirii neamului.

suma estimata pe care p.r . spera s-o incaseze prin donatiile efectuate de adm.-iile pub. centrale-locale ar fi de cca. 80-100 mil de euro.

Baifrate, astia si-au reinsusit dupa 89, L18/ "90 ? proprietatile care le-au fost secularizate de Cuza-Kogalniceanu, de ce nu le scot pe piata imobiliara ptr. a-si procura in mod cinstit banii necesari construirii catedralei ?

Cred ca Patriarhul ar trebui sa faca apel mai intai la un medic psihiatru! Si pentru mai multa siguranta, la cate un medic psihiatru din fiecare judet pentru acuratetzea diagnosticului.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2013, ora 21:23

Exact zic si eu. Doar educatia poate inlatura religiozitatea. Alta cale nu-i. Sa inlaturi religiozitatea cu forta este o abjectie. Lumea trebuie educata si s-o puna la locul ei, langa mituri. Pana la urma religiile sunt niste chestii faine si ar fi pacat sa fie distruse. Trebuiesc studiate si trebuiesc pastrate dar in niciun caz nu trebuiesc folosite ca fiind adevaruri incontestabile si surse de morala. Atunci religia devine pur si simplu o crima, un mod de a handicapa un om.
-----------
Hammerady, am citit cateva din comentariile tale,si reiese ca esti un baiat la locul tau,si sustii bine atat cat sti tu. Educatia este buna,dar iata ce am observat.Sant familii nevoiase si fara prea multa pregatire, iar din ele ies niste fii buni din multe puncte de vedere,care nu au prea avut ce lua de la parintii lor din punct de vedere educativ.Sant si familii cu facultati, doctorate, masterate iar copii lor sau se drogheaza, sau au facut in facultate niste firme fantoma ilegale, i-a prins si sant prin puscarii, sau au ucis ca fata studenta la medicina si prietenul ei, iar acum este in puscarie, a ramas gravida acolo , vrut sa iese din puscarie prin fetita dar fetita a murit, si ca ei sant mii de exemple. Dupa cate vezi nu este suficient sa fi educat, ca si diavolul are treaba lui, fiind o forta mai mare-i atrage cu toata educatia lor si cad in pacat.Nu numai ei cad in pacat ci toti pacatuim pe parcursul vieti fiecare dupa cum l-a prins diavolul in plasa lui.Te intreb tu cum vei scapa de pacate si cum vor scapa toti care au pacatuit, caci pri educatie nu se poate, caci forta diavolului este mai mare ca forta noastra.Pe diavol nu l-a invins decat Domnul Isus si Dumnezeu, iar noi ca sa-l biruim pe diavol avem nevoie de Dumnezeu, caci educatia ne depaseste pe toti.Gandeste-te bine la ce ti-am scris si te rog sa-mi raspunzi cu pace.

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2013, ora 00:40

"Cine s-ar fi aºteptat ca tocmai Bucureºtiul sã beneficieze de cel mai ecologic sistem de transport în comun din lume? Potrivit ultimului comunicat al RATB, flota de autobuze a Capitalei va putea curând funcþiona exclusiv cu ajutorul curentului electric dat de pensionari, care vor fi dotaþi cu un dinam la mâna dreaptã, producând energie de fiecare datã când îºi fac cruce.

Conform specialiºtilor, un singur pensionar poate produce 500 waþi de energie electricã de câte ori autobuzul trece pe lângã o bisericã. “În cazul celor foarte credincioºi, putem vorbi chiar de 2-3 kW din doar câteva cruci executate cu miºcãri ample ºi hotãrâte. Înmulþiþi aceste cifre cu numãrul pensionarilor care circulã zilnic cu autobuzul - câteva sute de mii - ºi veþi constata cã bãtrânii cu dinam pot genera zilnic mai mult curent electric decât Porþile de Fier. Practic, nu doar autobuzele, ci întreg oraºul ar putea funcþiona pe bazã de fricã de dumnezeu.”

Primii pensionari cu dinam ar putea pune în miºcare autobuze ºi tramvaie începând din ianuarie 2014.. “Dacã s-ar construi ºi mai multe biserici pe traseele des frecventate de seniori, astfel încât aceºtia sã îºi facã cruce non-stop, nu doar þara noastrã, ci întreaga Europã ar putea deveni independentã energetic. Adio, gaze ruseºti, bun venit, curent duhovnicesc!”, a sugerat un expert în teologie electricã."

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2013, ora 00:54

De la: KARP0V_, la data 2013-12-18 20:27:32
De la: __hakon__, la data 2013-12-18 20:07:40

Cred ca Patriarhul ar trebui sa faca apel mai intai la un medic psihiatru! Si pentru mai multa siguranta, la cate un medic psihiatru din fiecare judet pentru acuratetzea diagnosticului.

"Dumnezeu, declarat duºman al ortodoxiei dupã ce a dat semne cã nu e de acord cu Catedrala Neamului

Cel mai recent comunicat al Patriarhiei, semnat de însuºi Preafericitul Daniel, îl înfiereazã pe îndrãgitul zeu Dumnezeu, numindu-l “duºman al Ortodoxiei” ºi “adept al celui mai crunt stalinism” dupã ce acesta a dat semne subtile cã nu ar fi de acord cu ridicarea Catedralei Neamului în plinã crizã economicã.

Intitulat “Rãspuns al Patriarhiei la dezinformãrile lui Dumnezeu”, comunicatul atrage atenþia cã divinitatea ar avea “motive ascunse” pentru care se opune construcþiei, Dumnezeu “fiind cel mai probabil pe statul de platã al unor agenturi strãine al cãror scop este sã smulgã rãdãcinile Ortodoxiei româneºti, trupul ºi sufletul acestui popor de peste 3000 de ani, când dacii i-au creºtinat pe Iisus ºi sfântul Andrei.”

“Dumnezeu a dovedit încã de acum douã milenii”, spune Patriarhul, “cã se opune practicilor misionare ale Bisericii, când l-a trimis pe fiul sãu sã devasteze afacerile cinstite ale negustorilor din Templu, cu scopul vãdit de a manipula opinia publicã ºi de a-i îndepãrta pe oameni de adevãrata credinþã. Astãzi ‘sugereazã’ prin tot felul de 'semne divine' cã n-ar trebui sã ridicãm mãreaþa noastrã Catedralã, aducând aceleaºi pseudo-argumente ca mulþi alþi denigratori de aceeaºi teapã.”

“Acestui Dumnezeu rãtãcit trebuie sã-i arãtãm cã aici e o þarã de oameni credincioºi, nu grãdina maicã-sii”, a adãugat Preafericitul."

Ady_ZYN

968 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 19 Decembrie 2013, ora 07:07

De la: 9am121159, la data 2013-12-18 21:23:18Exact zic si eu. Doar educatia poate inlatura religiozitatea. Alta cale nu-i. Sa inlaturi religiozitatea cu forta este o abjectie. Lumea trebuie educata si s-o puna la locul ei, langa mituri. Pana la urma religiile sunt niste chestii faine si ar fi pacat sa fie distruse. Trebuiesc studiate si trebuiesc pastrate dar in niciun caz nu trebuiesc folosite ca fiind adevaruri incontestabile si surse de morala. Atunci religia devine pur si simplu o crima, un mod de a handicapa un om.
-----------
Hammerady, am citit cateva din comentariile tale,si reiese ca esti un baiat la locul tau,si sustii bine atat cat sti tu. Educatia este buna,dar iata ce am observat.Sant familii nevoiase si fara prea multa pregatire, iar din ele ies niste fii buni din multe puncte de vedere,care nu au prea avut ce lua de la parintii lor din punct de vedere educativ.Sant si familii cu facultati, doctorate, masterate iar copii lor sau se drogheaza, sau au facut in facultate niste firme fantoma ilegale, i-a prins si sant prin puscarii, sau au ucis ca fata studenta la medicina si prietenul ei, iar acum este in puscarie, a ramas gravida acolo , vrut sa iese din puscarie prin fetita dar fetita a murit, si ca ei sant mii de exemple. Dupa cate vezi nu este suficient sa fi educat, ca si diavolul are treaba lui, fiind o forta mai mare-i atrage cu toata educatia lor si cad in pacat.Nu numai ei cad in pacat ci toti pacatuim pe parcursul vieti fiecare dupa cum l-a prins diavolul in plasa lui.Te intreb tu cum vei scapa de pacate si cum vor scapa toti care au pacatuit, caci pri educatie nu se poate, caci forta diavolului este mai mare ca forta noastra.Pe diavol nu l-a invins decat Domnul Isus si Dumnezeu, iar noi ca sa-l biruim pe diavol avem nevoie de Dumnezeu, caci educatia ne depaseste pe toti.Gandeste-te bine la ce ti-am scris si te rog sa-mi raspunzi cu pace.

Eu n-am pacate. Fac greseli dar nu le consider pacate. Oamenii fac greseli in viata lor, unii fata de altii, fata de ei insisi cand se raporteaza la altii, pt ca sunt fiinte sociale care traiesc cu aspiratii individuale in comunitati. E imposibil sa nu faci greseli. Dar pacatul este o eticheta stupida care nu face decat sa decada omul din postura de om, fiinta demna, in cea de animal supus, gata sa-si sacrifice libertatea si exercitiul responsabilitatii in fata unor oameni fara principii. Ideea de pacat te face sa nu mai gandesti, sa nu te mai maturizezi si iti face si copiii creduli gata sa-si deschida picioarele in fata celor care le promit mantuirea in schimbul unor mici servicii cerute de divinitate. Ideea de pacat este un mod de santaj emotional, o talharie, o rusine si o iresponsabilitate. Daca ar exista Dzeu si Iisus ar trebui trasi de barba vreo 10 ani continuu pt tampeniile astea iresponsabile, dar cum nu exista trebuie trasi la raspundere parazitii care le tot induc oamenilor in cap prostiile astea. Acesti viermi profita de pe urma ta inducandu-ti sentimentul de vina. Obtin bunuri materiale si putere asupra ta inducandu-ti vine imposibile. Asa ca, de cate ori te consideri nedemna datorita pacatelor tale sau cineva te convinge ca esti o pacatoasa diin fragdeda pruncie de atatea ori cineva iti scuipa seminte in cap si te crede o fiinta jalnica si inferioara.

Acum or fi familii de intelectuali care sunt macinate de diverse probleme si familii sarace care nasc genii dar statistic familiile sarace sunt cele mai multe care produc copiii fara capatai, aurolacii, hotii si talharii. Aceste familii sarace si fara prea multa carte isi duc copiii la case de copii pt ca n-au cunostintele necesare sa nu se mai reproduca fara cap cand resursele nu le permit. Aceste familii sarace isi lasa copiii acasa singuri si se duc in strainatate sa lucreze la capsuni. Dezechilibrul intre educatie si lipsa educatiei se observa iar comunitatea prospera doar de pe urma celor cu familii cu educatie si repere solide iar reperele solide sunt in principal de pe urma educatiei. Saracia in foarte putine cazuri ajuta la ridicarea unor persoane cu valori reale, dar in cele mai multe saracia = mizerie si sufleteasca si materiala. 3 sferturi din detinutii din inchisori vin din familii dezbinate de saracie. Exemplele de oameni intelectuali care fac lucruri negative palesc ca si numar in raport cu numarul celor din familii sarace.

http://revansaratiunii.blogspot.ro/
Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2013, ora 13:27

Lasa-i Domne, i-am surmenat suficient!
Minciunel s-o dus sa bata toaca, iar prodestanta sa bata drumurile, sunt in misiune cu treburi specifice in slujba celui de sus !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2013, ora 13:46

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Decembrie 2013, ora 15:55

De la: hammerady1, la data 2013-12-18 16:47:15
De la: 9am_750, la data 2013-12-18 16:41:41
De la: hammerady1, la data 2013-12-18 16:34:16
De la: 9am_750, la data 2013-12-18 16:29:31
De la: hammerady1, la data 2013-12-18 16:28:18
De la: 9am_750, la data 2013-12-18 16:26:26
De la: hammerady1, la data 2013-12-18 16:23:54
De la: 9am_750, la data 2013-12-18 16:17:53
De la: hammerady1, la data 2013-12-18 16:12:42Cam asa pretuiesc crestinii viata. revansaratiunii.blogspot.ro/2013/07/cat-valoreaza-viata-ta.html
De fapt noi intelegem prost.

inceteaza cu situl tau infantil ,,asa cum cica mi ai dat si dovada ieri dupa niste spuse ridicole,,penibil

Nu cred ca ai tu autoritatea sa faci judecati de valoare
iti dai seama ca tu o ai,,,nimicul care nu e nimic,,,,dovada de innalta judecata

No comment, amice

pai de unde daca n ai prietene

Recunosc ca sistemul tau de gandirea ma depaseste. O sa te dau exemplu de gandire absolut ilogica si lipsa celor mai elementare notiuni de intelegere a sensurilor cuvintelor in limba romana. O sa te fac celebru.
dar chiar crezi ca eu sunt cel ilogic ,,nimicul care nu e nimic tabloul fara pictor ,ferariul fara constructor,,,,mai gandeste te odata care dintre noi e ala ilogic

Ar trebui sa realizezi ca intr-o discutie cu un om care are repere logice normale la cap as putea sa-i demonstrez ca afirmatiile tale despre nimic, tablou si ferrari, sunt niste aberatii care n-au nicio legatura cu vreo argumentatie anume. Dar cand stiu ca e vorba despre tine, nu ma mai obosesc. Mereu ai tu dreptate chiar si cand minti.

Ai o rabdare de invidiat ! Iti apreciez efortul depus dar mi-e teama ca e inutil sa combati un spalat pe creier care s-a intersectat mai mult cu poala popii decat cu scoala .
Astora n-ai ce sa le faci , vor muri fara sa constientizeze vreodata ca au facut umbra pamantului degeaba .Pentru ei conteaza doar iluzia vietii vesnice si raiul promis de sarlatani .

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2013, ora 18:04

Eu n-am pacate. Fac greseli dar nu le consider pacate. Oamenii fac greseli in viata lor, unii fata de altii, fata de ei insisi cand se raporteaza la altii, pt ca sunt fiinte sociale care traiesc cu aspiratii individuale in comunitati. E imposibil sa nu faci greseli. Dar pacatul este o eticheta stupida care nu face decat sa decada omul din postura de om, fiinta demna, in cea de animal supus, gata sa-si sacrifice libertatea si exercitiul responsabilitatii in fata unor oameni fara principii. Ideea de pacat te face sa nu mai gandesti, sa nu te mai maturizezi si iti face si copiii creduli gata sa-si deschida picioarele in fata celor care le promit mantuirea in schimbul unor mici servicii cerute de divinitate. Ideea de pacat este un mod de santaj emotional, o talharie, o rusine si o iresponsabilitate. Daca ar exista Dzeu si Iisus ar trebui trasi de barba vreo 10 ani continuu pt tampeniile astea iresponsabile, dar cum nu exista trebuie trasi la raspundere parazitii care le tot induc oamenilor in cap prostiile astea. Acesti viermi profita de pe urma ta inducandu-ti sentimentul de vina. Obtin bunuri materiale si putere asupra ta inducandu-ti vine imposibile. Asa ca, de cate ori te consideri nedemna datorita pacatelor tale sau cineva te convinge ca esti o pacatoasa diin fragdeda pruncie de atatea ori cineva iti scuipa seminte in cap si te crede o fiinta jalnica si inferioara.

Acum or fi familii de intelectuali care sunt macinate de diverse probleme si familii sarace care nasc genii dar statistic familiile sarace sunt cele mai multe care produc copiii fara capatai, aurolacii, hotii si talharii. Aceste familii sarace si fara prea multa carte isi duc copiii la case de copii pt ca n-au cunostintele necesare sa nu se mai reproduca fara cap cand resursele nu le permit. Aceste familii sarace isi lasa copiii acasa singuri si se duc in strainatate sa lucreze la capsuni. Dezechilibrul intre educatie si lipsa educatiei se observa iar comunitatea prospera doar de pe urma celor cu familii cu educatie si repere solide iar reperele solide sunt in principal de pe urma educatiei. Saracia in foarte putine cazuri ajuta la ridicarea unor persoane cu valori reale, dar in cele mai multe saracia = mizerie si sufleteasca si materiala. 3 sferturi din detinutii din inchisori vin din familii dezbinate de saracie. Exemplele de oameni intelectuali care fac lucruri negative palesc ca si numar in raport cu numarul celor din familii sarace.
-------------
hammerady1,mai intai iti multumesc ca ai dat un raspuns cu pace, asa trebuie sa discute adevarati oameni intre ei.Trebuie totusi sa facem distinctie intre greseli si pacate, si ai dreptate greseli sant intre noi oamenii.Ex de greseli:ti-a cazut ceva din mana si s-a deteriorat, ai promis mamei ,sotiei,ficei ca la ora "x" esti acasa pentru ceva important, dar s-a intamplat ca prietenul tau sa aibe un accident , a trebuit sa-l ajuti si ai intarziat fara sa vrei, si sant tot felul de greseli intre oameni care se iarta intre ei.Dar pacatul este altceva, este calcarea uneia din poruncile lui Dumnezeu si pentru aceasta trebuie sa capatam iertare de la Dumnezeu, nu de la semeni.Dar tu spui ca Dumnezeu nu exzista, dar daca exzista ce vom face cand vom ajunge la El plini de pacate pentru ca nu am crezut noi ca exzista.Ce vom face atunci? Nu mai avem nici-o sansa daca in viata nu l-am recunoscut ca , creator, iertator, salvator, mantuitor etc. Eu am implinit 71 de ani,am muncit ca sa ma intretin, sant la pensie,cu ce te-ai ocupa tu daca ai fi in locul meu? Ai incepe sa studiezi o facultate cum cer unii dupa site, ai incepe diferite afaceri si pentru ce, daca sigurul baiat student la electronica a murit miraculos in anul doi, sau ai incepe sa te interesezi de cele religioase si vesnice? Ce ocupatie m-ai sfatui sa gasesc.
Din punct de vedere al familiilor desigur ca cele de intelectuali sant mai putine decat cele sarace care au si conditii mai grele de viata, dar observam ca si unii si altii fac gresei si pacate, problema este ca eu cred ca Dumnezeu ma poate scapa si de greseli si de pacate prin transformare si ascultare.De ce spun aceasta, pentru ca avand mai mult timp la pensie, am experimentat, aceasta fiind experienta mea propie, nu bagata in cap de altii care urmaresc venitul si aici ai dreptate. As dori in continuare sa discutam cu pace.Sarbatori fericite.

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2013, ora 21:57

De la: 9am121159, la data 2013-12-19 18:04:45

Ce ocupatie m-ai sfatui sa gasesc.
.

A-Z

Austria

Ars Electronica, Linz
Haus der Musik (House of Music), Vienna
Technisches Museum Wien, Vienna
Welios, Wels (renewable energy)

Belgium

Euro Space Center, Libin
Hidrodoe, Herentals
Royal Belgian Institute of Natural Sciences, Brussels
Technopolis, Mechelen

Croatia

Nikola Tesla Memorial Center, Smiljan
Faust Vranèiæ Memorial Center, Prviæ
Czech Republic[edit]
Mendel Museum of Genetics, Brno
National Technical Museum (Prague), Prague
Techmania Science Center, Pilsen

Denmark

Steno Museum, Århus
Kroppedal, Copenhagen
Tycho Brahe Planetarium, Copenhagen
Estonia[edit]
AHHAA, Tartu
Finland[edit]
Heureka, Vantaa
Tietomaa, Oulu

France

Agropolis, Montpellier
Cité de l'espace, Toulouse
Cité des Sciences et de l'Industrie, Paris
Micropolis (La Cité des Insectes), Millau
Musée des Arts et Métiers, Paris
Palais de la Découverte, Paris
Vulcania, Saint-Ours-les-Roches

Germany

Deutsches Museum, Munich
Experimenta, Heilbronn
German Hygiene Museum, Dresden
German Museum of Technology (Berlin)
Hermann Oberth Space Travel Museum, Feucht, Bavaria
Mathematikum, Gießen
Museum für Kommunikation, Frankfurt
Otto-Lilienthal-Museum, Anklam
Phaeno Science Center, Wolfsburg
Rheinisches Industriemuseum, Oberhausen, Ratingen, Solingen, Bergisch Gladbach, Engelskirchen, Euskirchen
Sinsheim Auto & Technik Museum
Technikmuseum Speyer
TECHNOSEUM, Mannheim
Spectrum - German Museum of Technology (Berlin), Berlin
Völklinger Hütte (Völklingen Ironworks), Völklingen
Universum Science Center, Bremen

Greece

Museum of Science and Technology at the Evgenidio Foundation, Athens
OTE Museum of Telecommunications, Kifisia, Athens
Thessaloniki Science Center & Technology Museum - NOESIS, Thessaloniki
Hungary[edit]
Hungarian Natural History Museum, Budapest
Csodák Palotája, Budapest
Monaco[edit]
Oceanographic Museum

Italy

Città della Scienza, Napoli
GNS (National Sharks Museum) Avellino
Institute and Museum of the History of Science (Istituto e Museo di Storia della Scienza), Florence. Many of Galileo Galilei's original instruments are housed in this museum.
Museo della Scienza e della Tecnologia "Leonardo da Vinci", Milan
Natural History Museum, Milan
MuSe, Trento

Netherlands

Discovery Center Continium, Kerkrade [1]
Museon, The Hague
Museum Boerhaave, Leiden
Science Centre Delft, Delft [2]
Science Center NEMO, Amsterdam
Teyler's Museum, Haarlem

Norway

Norwegian Museum of Science and Technology, Oslo
Trondheim Science Museum, Trondheim
The Science Factory, Sandnes
INSPIRIA science center, Sarpsborg

Poland

Copernicus Science Centre, Warsaw
Stanis³aw Lem Science Garden, Kraków
Innovation Center Mill of Knowledge, Toruñ
Portugal[edit]
Science Museum of the University of Coimbra, Coimbra
Visionarium, Santa Maria da Feira

Romania

www.antipa.ro/ro
ªtefan Procopiu Science and Technology Museum, Iaºi
"Prof.eng. Dimitrie Leonida" National Technical Museum, Bucureºti

Russia

Museum of Military Medicine, Saint Petersburg
Kunstkamera, Saint Petersburg
Polytechnical Museum, Moscow
Memorial Museum of Astronautics, Moscow

Serbia

Nikola Tesla Museum, Belgrade
Museum of Science and Technology, Belgrade

Spain

Ciutat de les Arts i les Ciències, Valencia
CosmoCaixa Barcelona, Barcelona
Museo Nacional de Ciencias Naturales, Madrid

Sweden

Museum of Ethnography, Stockholm
Universeum, Gothenburg
Teknikens Hus, Luleå

Switzerland

Microcosm, CERN, Meyrin
Technorama, Winterthur

United Kingdom

Armagh Planetarium, Armagh, Northern Ireland
Army Medical Services Museum, Mytchett, Surrey
Anaesthesia Heritage Centre, London
At-Bristol, Bristol, England
Benjamin Franklin House, London
Bletchley Park, Bletchley, England
British Dental Association Museum, London
British Optical Association Museum, London
British Red Cross Museum, London
Catalyst, Cheshire, England
Centre for Life, Newcastle upon Tyne, England
Discovery Museum, Newcastle upon Tyne
Enginuity, Shropshire, England
Fleming Museum, London
Florence Nightingale Museum, London
Foredown Tower Countryside Centre, Portslade
Glasgow Science Centre, Glasgow, Scotland
Glenside Museum, Bristol
Herschel Museum of Astronomy, Bath
Hunterian Museum at Royal College of Surgeons, London
INTECH, Winchester
Michael Faraday Museum, London
Mills Observatory, Dundee, Scotland
Museum of Bath at Work, Bath
Museum of Science and Industry in Manchester, Manchester, England
Museum of the History of Science, University of Oxford, Oxford, England
National Conservation Centre, Liverpool
National Maritime Museum, Greenwich, England
National Space Centre, Leicester, England
Natural History Museum, London
Old Operating Theatre, London
Our Dynamic Earth in Edinburgh, Scotland, focuses especially on earth science
Porthcurno Telegraph Museum, Porthcurno, Cornwall
REME Museum of Technology, Arborfield
Royal Institution: Faraday Museum, London, England
Royal London Hospital Museum and Archives, London
Royal Pharmaceutical Society Museum, London
Satrosphere Science Centre, Aberdeen, Scotland
Science Museum, London, England
Science Oxford, Oxford, England
Shildon Locomotion Museum, Shildon, England
Snibston Discovery Park, Coalville, Leicestershire
Surgeons' Hall, Edinburgh, Scotland
Techniquest, Cardiff Bay, Wales
Thackray Museum, Leeds
Thinktank, Birmingham, Birmingham
Whipple Museum of the History of Science, University of Cambridge, Cambridge, England
Whitby Wizard, Whitby, Yorkshire, England
Woolsthorpe Manor, Woolsthorpe-by-Colsterworth

Japan

Chiba Museum of Science and Industry
Gifu City Science Museum, Gifu, Gifu Prefecture
Hiroshima Children's Museum, Hiroshima
Miraikan, Tokyo
National Museum of Nature and Science, Tokyo, Japan
Osaka Science Museum, Osaka, Japan
Science Museum of Map and Survey, Tsukuba City

maps.google.co.uk/maps/ms?hl=en&ie=UTF8&vps=1&jsv=322a&oe=UTF8&m...
Yamanashi Science Museum

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Decembrie 2013, ora 22:20

De la: 9am121159, la data 2013-12-19 18:04:45.......................Eu am implinit 71 de ani,am muncit ca sa ma intretin, sant la pensie,cu ce te-ai ocupa tu daca ai fi in locul meu? Ai incepe sa studiezi o facultate cum cer unii dupa site, ai incepe diferite afaceri si pentru ce, daca sigurul baiat student la electronica a murit miraculos in anul doi, sau ai incepe sa te interesezi de cele religioase si vesnice? Ce ocupatie m-ai sfatui sa gasesc.
....................................

Pe ce site cer unii sa faci facultate? Daca te referi la acest site, atunci esti in eroare, nu intereseaza pe nimeni daca ai facut sau ai de gand sa faci facultate, discutiile au fost despre scris in limba romana.
Asta se invata in scoala primara si se consolideaza in gimnaziu. Deja la liceu nu se mai pune problema folosirii cratimelor si a semnelor de punctuatie, .la fel cum nu se mai foloseste numaratoarea la matematica.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2013, ora 22:30

De la: _2148_, la data 2013-12-19 15:55:18
Ai o rabdare de invidiat !

si timp liber, bereket!

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2013, ora 01:02

De la: hammerady1, la data 2013-12-18 16:55:27
De la: 9am_750, la data 2013-12-18 16:52:26
De la: hammerady1, la data 2013-12-18 16:47:15
De la: 9am_750, la data 2013-12-18 16:41:41
De la: hammerady1, la data 2013-12-18 16:34:16
De la: 9am_750, la data 2013-12-18 16:29:31
De la: hammerady1, la data 2013-12-18 16:28:18
De la: 9am_750, la data 2013-12-18 16:26:26
De la: hammerady1, la data 2013-12-18 16:23:54
De la: 9am_750, la data 2013-12-18 16:17:53
De la: hammerady1, la data 2013-12-18 16:12:42Cam asa pretuiesc crestinii viata. revansaratiunii.blogspot.ro/2013/07/cat-valoreaza-viata-ta.html
De fapt noi intelegem prost.

inceteaza cu situl tau infantil ,,asa cum cica mi ai dat si dovada ieri dupa niste spuse ridicole,,penibil

Nu cred ca ai tu autoritatea sa faci judecati de valoare
iti dai seama ca tu o ai,,,nimicul care nu e nimic,,,,dovada de innalta judecata

No comment, amice

pai de unde daca n ai prietene

Recunosc ca sistemul tau de gandirea ma depaseste. O sa te dau exemplu de gandire absolut ilogica si lipsa celor mai elementare notiuni de intelegere a sensurilor cuvintelor in limba romana. O sa te fac celebru.
dar chiar crezi ca eu sunt cel ilogic ,,nimicul care nu e nimic tabloul fara pictor ,ferariul fara constructor,,,,mai gandeste te odata care dintre noi e ala ilogic

Ar trebui sa realizezi ca intr-o discutie cu un om care are repere logice normale la cap as putea sa-i demonstrez ca afirmatiile tale despre nimic, tablou si ferrari, sunt niste aberatii care n-au nicio legatura cu vreo argumentatie anume. Dar cand stiu ca e vorba despre tine, nu ma mai obosesc. Mereu ai tu dreptate chiar si cand minti.

tu nu poti sa demonstrezi nimic te am lasat sa o faci chiar te am rugat si nu ai adus absolut nimic ca sa ti sustii afirmatiile ,,,iar eu nu mint,,ferariul are constructor nimicul nu exista ,tabloul are pictor

Sondeaza pe aici. O sa gasesti multe chestii, doar mintea sa te duca, atata. korallion.blogspot.ro/2013/01/ceasul-lui-paley.html[/quote]

prietene nu am mai avut net ca ti dadeam rusini de neimaginat daca erai in fata mea,,ATENTIE a 3 oara care ma uit la ,,,argumentele,,,tale PENIBILE si penibile e mult spus,,,eu nu stiu daca tu te ai uitat la ce mi dai mie sa ma uit pe bune te intreb cu cea mai curata sinceritate,,,esti copil???????????iti place sa te minti singur??? omule sa zici ca daca gasesti cva dintr un ozn ca nu sti ca e facut de cnva pentru ca nu l ai mai vazut anterior este de a dreptul injositor,,penibil RUSINOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS,,,ma nu va este rusine?pe bune ?asta e argumentul care il pui tu la bataie???????ma chiar nu ti e rusine sa iesi cu asa cva in public si sa zici ca ai argumente?RUSINEEEEEEE,,,,,,ma adriane sau cum te cheama ppe tn,,,de unde sti ma tu ca un munte este creat de ceva sau nu???RASPUNDE,,cu atat mai mult de unde sti ca cva care sfideaza toate legile cunoscute a creat acea piesa din ozn??????????ca daca ai gasito fara doar si poate este creata natural sau artificial,,,ATENTIE desi tu sti ce e ala artificial sau neartificial ,,eu ti am dat posibilitatea sa zici ca e natural,,,de unde sti asta ma adriane????care ,,,nimic,,creaza cva ma inclusiv pe tn???care nimic ma creaza galaxi constelatii planete stele ,,,ozn uriii,,care sunt ingeri defapt si altele,,,care ma nimic creaza cva cand el nu exista??tu chiar te ai uitat la penibilull argument infantil care mi l ai da mie???te rog sa mi spui ca nu ,,ca daca discut cu cnva atat de infantil ,,,,,,,,,n am cuvinte ,,decat,,PENIBIL

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2013, ora 04:20

De la: 9am121159, la data 2013-12-18 19:44:46 ma hacoane ce ai ma baiatule de nu vb si tu frumos,,hai ca nu i greu
------------
poti sa-mi raspunzi onest catorva intrebati ?

1 Care este ultima forma de invatamant pe care ai absolvit-o ?
2 Ce profesie/meserie practici ?
3 Ce varsta ai, @750?
4 Esti castorit, ai copii ?

Multumesc Anticipat, in cazul in care vei raspunde , @750!
------------
harkoane, da' tu de ce nu ne-ai spune care-i ultima forma de invatamint ?
ce profesie practici ?
ce virsta ai, Harkoane ?
esti casatorit , ai copii ?
iti seamana ?
cum te-ntelegi cu ei ?
multumesc Anticipat, in cazul in care vei raspunde , @Harkoane !
-----------
Completez si eu intrebandu-l pe pocnitiv, ba Harkoave, ia marturiseste:

1. de ce ai suferit cand ai fost mic?
2. te-au rugat parintii sa fugi de acasa?
3. ce medicamente iti prescrie doctorul?
4. s-a sinucis cineva in familia ta?
4 bis. ce ar fi sa fii tu primul?
----------
Tu s-o intrebi pe fiica-ta ,Black, dar sunt sigur ca i-ai distrus viitorul cu "educatia" pe care i-ai oferit-o !
Nu mai copia sintagmele si termenii pe care ii folosesc, ce draqu, ofera-ne si tu cateva diversitati lingvistice elevate, abandoneaza-le pe cele de mahala, nu dau bine in spatii vrtale publice, mahalagiule ofticos !
--------
Hakon, tu te lauzi ca esti inteligenta,daca ai fi asa ar observa si altii de pe acest sait si te-ar lauda. Dupa cele scrise mai sus nu esti inteligenta , nici cum scriu alti despre tine, nici cum raspunzi tu la cei de pe acest topic.Pe cei credinciosi ii subestimezi total, dar noua nu ne cere Dumnezeu sa avem doctorat in stiinte ci in credinta iar tu la acest punct esti pierduta. Pocaieste-te, si vei invata ca nu este bine sa-ti jignesti semenii pe nedrept.
Iata ce ai scris cu inteligenta ta care lipseste cu desavarsire si ma face sa intreb ":oare nu eti tu cea senila"
----
"apraxie conceptual-analitico-distinctuala
Cap de Tabla Ruginit cu mintea intepenita printre nituri oxidate si=o moaca de bidon turtit, lombroziana
Ce pretentii sa ai de la Omul de Tinichea !?
Atat ii poate conserva !"
Acestea sant cuvintele tale stiintifice hakon? Eu ti-am raspuns frumos cand ai intrebat ceva, vorbeste si tu la fel la toti, si vei primi la randul tau cuvinte frumoase.
-------
Valentina , dinsul- @Hakon....ca , de fapt, e un barbat in travesti , ceva mai sensibil ca femeile si care se isterizeaza repede, la mine facea referire cind zicea de "batrina senila" .... deci , tu nu-ti face probleme, treci mai departe !
-----------
Draga Gabita, cum putea sa-ti spuna tie asa ceva ca tu nu esti in varsta. Dar mi-a spus si mie destule si la fiecare in parte asa cum facea si pe BibgBang.Tu zici ca este barbat dar va inselati, aceasta nu poate fi decat Dorinel sau cam asa ceva, o cunosc dupa comportament si pe acel site tot asa se comporta , cred ca-ti aduci aminte de ea. Sarbatori fericite.

De ce nu scrii cu referinta ca toata lumea.
Nu avem cum sa te urmarim din cauza asta.
Chiar daca enerveaza ....referirile la bibilica.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2013, ora 07:30

www.youtube.com/watch?v=zn67JYsnKQ4

Ma rog pentru sanatatea unei bune prietene care are astazi o cumpana in calea vietii. Ma rog pentru insanatosirea ei. Dumnezeu sa te aiba in paza si sa te ajute!

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2013, ora 08:26

De la: _Ingrid, la data 2013-12-19 22:20:25
De la: 9am121159, la data 2013-12-19 18:04:45.......................Eu am implinit 71 de ani,am muncit ca sa ma intretin, sant la pensie,cu ce te-ai ocupa tu daca ai fi in locul meu? Ai incepe sa studiezi o facultate cum cer unii dupa site, ai incepe diferite afaceri si pentru ce, daca sigurul baiat student la electronica a murit miraculos in anul doi, sau ai incepe sa te interesezi de cele religioase si vesnice? Ce ocupatie m-ai sfatui sa gasesc.

Pe ce site cer unii sa faci facultate? Daca te referi la acest site, atunci esti in eroare, nu intereseaza pe nimeni daca ai facut sau ai de gand sa faci facultate, discutiile au fost despre scris in limba romana.
Asta se invata in scoala primara si se consolideaza in gimnaziu. Deja la liceu nu se mai pune problema folosirii cratimelor si a semnelor de punctuatie, .la fel cum nu se mai foloseste numaratoarea la matematica.

Eu folosesc numaratoarea la limba romana.

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2013, ora 12:44

ai gesit adrisantu' !
rugaciunea, prostia, indaratnicia,si ipocrizia, nu-ti salveaza prieten(i)a, dar iti salveza. salvgardeaza, si consolideaza utopia !

https://www.youtube.com/watch?v=hx0wUtWqvcA
www.intermedicas.com/admin/images/temp/6741359578229_25_CyberKni...
https://www.youtube.com/watch?v=sC13gz9ULyQ

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2013, ora 14:25

MOTTO ,,,ozn uriii,,care sunt ingeri de fapt ,,,

"nu am mai avut net ca ti dadeam rusini de neimaginat daca erai in fata mea
argumentele,,,tale PENIBILE
te intreb cu cea mai curata sinceritate,,,esti copil?
iti place sa te minti singur?
este de a dreptul injositor,,penibil
RUSINOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS,,,ma nu va este rusine?
ma chiar nu ti e rusine
RUSINEEEEEEE
ca daca discut cu cnva atat de infantil
n am cuvinte ,,decat,,PENIBIL"

"prietene NU AM MAI AVUT NET ca ti dadeam RUSINI de NEIMAGINAT daca ERAI IN FATA MEA"
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
...............................................................................................................................................................................................

Incapacitatea mintala si absenta unei cognitii instruita sa perceapa, inteleaga, discearna, analizeze,si sa sconcluzioneze informatiile care ii parvin dintr-un mediu natural, sau dintr-un feedback informativ, il lipseste de posibilitatea de a-si construi un esafodaj rational contraargumentativ, coerent, si logic, care sa-i permita a raspune in mod real-concludent, IPTEZELOR/CONCEPTELOR/TEZLOR care i-au fost propse in dezbatere,sau, pur si simplu, a-si explica logicsi coerent siesi,pentru sine, unele efecte generate de-o cauzalitate fenomenologica naturala.

Ajuns intr-o asemenea postura incomoda, frustrarea pe care o resimte psihico-fizic, ii stimuleaza-activeaza neurocenrtii decizionali instinctuali ,ncd-primitivi, acestia reactioneza, CH, generand stari psiho-somaice febril-agresive gestico-verbale, si/sau violent fapic/atroce-fizic, pe care le aplica interlocutorului/rivalului fara ca agresorul sa resimta/sa aibe vreun regret, dimpotriva! Aceste atitudini si compotamente primitive sunt o reminiscenta cerebrala a acelui ancestor hominidae din cohorta mammalia, a carei evoluatie, de-a lungul celor 2,5-3 mil. de ani pana la stadiul de HOMO SAPIENS SAPIENS, o neaga acesti sarmani adepti ai creationismului.

De la: __hakon__, la data 2013-12-17 17:28:24

Iti perzi vremea acordandu-le atentie si incercand sa-i emancipezi, nu reusesti decat sa le oferi prilejul de-a raspunde unor argumente cu diferite ineptii si aberatii repetate papagaliceste, scotandu-i din anonimat.

Nu sunt in stare sa-si recunoasca lor insisi vreun merit, deoarece meritele le lipsesc in lipsa unei gandiri coerent-logice, cu cat abereaza mai mult si cu cat ineptiile pe care le expun public sunt mai gogonate, poti realiza o imagiune complexa si completa despre gandirea unor asemenea ignoranti, insa , atunci cand devin fuduli si nesimtiti, continua a-si sustine in haita ineptiile debitate, iar greata pe care mi-o provoaca asemenea specimene umane bigote, se transforma intr-o imensa scarba!

De la: __hakon__, la data 2013-12-18 16:51:03

Informeaza-te, documenteaza-te, studiaza .
Elitele Intelectuale, nu popii, ti-au oferit cu generozitare si altruism computerul si conexiunea webnet pentru a-l folosi ca pe o unealta utila dotata cu un mijloc facil si util informational, intercomunicativ, care iti ofera oportunitea de-a accesa baze de date, raspunsuri la intrebarile pe care le-ai considerat fara raspuns, sau probleme la care n-ai avut posibilitatea sa obti un raspuns explicativ corect argumentat,demonstrat.
Computerul si conexiunile IT, NU ti-au fost oferite pentru a-ti folosi unealta si mijlocul pentru a deversa in spatiul virtual diferite prostii, ineptii, imbecilitati si ad hominem-ri bezmetice pe un forum public

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2013, ora 15:01

ia ta ti argumentul infantil si penibil,,,da parca un munte nu ai sti ca este creat inca de la alcatuirea planetei prin procesul natural prin mecanismul pus in functiune deja penibil,,,infantil

Ceasul lui Paley
Argumentul Ceasulului, al lui Paley, o variaþie a Argumentului din design,, a fost prezentat de mai mulþi teleologi; unul dintre ei a fost William Paley, care l-a prezentat cam în aceastã formã:
„Imagineazã-þi cã mergi printr-o pãdure, ºi gãseºti un ceas; o sã recunoºti imediat obiectul respectiv ca fiind proiectat de un designer inteligent; în acelaºi mod, privind un ochi, un corp uman, sau un copac, recunoºti cã acestea au fost proiectate de un designer inteligent: dumnezeu !”.
ªi aici problemele sunt multe ºi numeroase. În primul rând, motivul pentru care putem recunoaºte obiectul ca proiectat este cã ºtim ce este acel obiect, în ce scop a fost proiectat, cum a fost construit. Argumentul urmãreºte sã demonstreze cã fiinþele umane recunosc automat orice este proiectat faþã de ceva neproiectat, dar asta nu este adevãrat. Puneþi în locul ceasului ceva necunoscut: o cochilie, o rocã sau poate un cristal ciudat, vreun obiect construit de un artist din cine ºtie ce materiale ciudate, sau ( hai sã facem un pas în fantastic ) un aparat luat de la bordul unei farfurii zburãtoare. În fiecare din aceste cazuri, atunci când obiectul nu este familiar observatorului, confuzia va fi maximã, nici vorbã sã poatã deosebi cineva între designul unei civilizaþii extraterestre sau exprimarea dubioasã a vreunui artist, ºi un obiect natural, ne-proiectat, dar cu un aspect mai ciudat. Vor fi necesare teste ºi analize de laborator pentru a determina ce este acel obiect, ºi posibil ºi care e scopul lui… dacã are aºa ceva.
O altã problemã este cã argumentul dateazã de pe la 1700-1800. Adicã cu zeci de ani înainte ca Darwin sã ofere o explicaþie naturalã pentru aparenþa designului în fiinþele vii. O datã cu formularea teoriei evoluþiei, argumentul din design a devenit, dintr-un apel la ignoranþã ( „nu existã explicaþie pentru aparenþa de proiectare, aºadar dumnezeu” ), doar ignoranþã, simpla ignoranþã în privinþa unei teorii ºtiinþifice.
În alte cazuri, argumentul sugereazã cã complexitatea necesitã designer, dar cunoaºtem suficiente procese naturale care duc la creºterea complexitãþii - chiar procesul de evoluþie prin selecþie naturalã o face.
„Designul inteligent”, noua formã pe care a adoptat-o creaþionismul pentru a se putea strecura în ºcolile americane pe lângã restricþiile legale, pune accent deosebit pe aceastã complexitate, pretinzând cã obiectele care prezintã un anumit grad complexitate necesitã un designer. Doar cã acest designer este foarte complex… iar conform argumentului va necesita, la rândul lui un designer ºi mai complex, care va necesita… ºi tot aºa.
Iar o altã minorã problemã este faptul cã, luat la analizat mai atent… argumentul se autocontrazice: cum se face recunoaºterea designului aproape instantaneu ? prin comparaþia cu obiectele din naturã. Dar, implicit, rezultã cã restul obiectelor din naturã nu au aceleaºi caracteristici, nu prezintã semne c-ar fi proiectate… ceea ce e o concluzie ciudatã pentru un argument încercând sã demonstreze cã lumea a fost proiectatã !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2013, ora 15:26

De la: 9am_750, la data 2013-12-20 15:01:42ia ta ti argumentul infantil si penibil,,,da parca un munte nu ai sti ca este creat inca de la alcatuirea planetei prin procesul natural prin mecanismul pus in functiune deja penibil,,,infantil

Ceasul lui Paley
Argumentul Ceasulului, al lui Paley, o variaþie a Argumentului din design,, a fost prezentat de mai mulþi teleologi; unul dintre ei a fost William Paley, care l-a prezentat cam în aceastã formã:
„Imagineazã-þi cã mergi printr-o pãdure, ºi gãseºti un ceas; o sã recunoºti imediat obiectul respectiv ca fiind proiectat de un designer inteligent; în acelaºi mod, privind un ochi, un corp uman, sau un copac, recunoºti cã acestea au fost proiectate de un designer inteligent: dumnezeu !”.
ªi aici problemele sunt multe ºi numeroase. În primul rând, motivul pentru care putem recunoaºte obiectul ca proiectat este cã ºtim ce este acel obiect, în ce scop a fost proiectat, cum a fost construit. Argumentul urmãreºte sã demonstreze cã fiinþele umane recunosc automat orice este proiectat faþã de ceva neproiectat, dar asta nu este adevãrat. Puneþi în locul ceasului ceva necunoscut: o cochilie, o rocã sau poate un cristal ciudat, vreun obiect construit de un artist din cine ºtie ce materiale ciudate, sau ( hai sã facem un pas în fantastic ) un aparat luat de la bordul unei farfurii zburãtoare. În fiecare din aceste cazuri, atunci când obiectul nu este familiar observatorului, confuzia va fi maximã, nici vorbã sã poatã deosebi cineva între designul unei civilizaþii extraterestre sau exprimarea dubioasã a vreunui artist, ºi un obiect natural, ne-proiectat, dar cu un aspect mai ciudat. Vor fi necesare teste ºi analize de laborator pentru a determina ce este acel obiect, ºi posibil ºi care e scopul lui… dacã are aºa ceva.
O altã problemã este cã argumentul dateazã de pe la 1700-1800. Adicã cu zeci de ani înainte ca Darwin sã ofere o explicaþie naturalã pentru aparenþa designului în fiinþele vii. O datã cu formularea teoriei evoluþiei, argumentul din design a devenit, dintr-un apel la ignoranþã ( „nu existã explicaþie pentru aparenþa de proiectare, aºadar dumnezeu” ), doar ignoranþã, simpla ignoranþã în privinþa unei teorii ºtiinþifice.
În alte cazuri, argumentul sugereazã cã complexitatea necesitã designer, dar cunoaºtem suficiente procese naturale care duc la creºterea complexitãþii - chiar procesul de evoluþie prin selecþie naturalã o face.
„Designul inteligent”, noua formã pe care a adoptat-o creaþionismul pentru a se putea strecura în ºcolile americane pe lângã restricþiile legale, pune accent deosebit pe aceastã complexitate, pretinzând cã obiectele care prezintã un anumit grad complexitate necesitã un designer. Doar cã acest designer este foarte complex… iar conform argumentului va necesita, la rândul lui un designer ºi mai complex, care va necesita… ºi tot aºa.
Iar o altã minorã problemã este faptul cã, luat la analizat mai atent… argumentul se autocontrazice: cum se face recunoaºterea designului aproape instantaneu ? prin comparaþia cu obiectele din naturã. Dar, implicit, rezultã cã restul obiectelor din naturã nu au aceleaºi caracteristici, nu prezintã semne c-ar fi proiectate… ceea ce e o concluzie ciudatã pentru un argument încercând sã demonstreze cã lumea a fost proiectatã !

,,Argumentul Ceasulului, al lui Paley, o variaþie a Argumentului din design,, a fost prezentat de mai mulþi teleologi; ''.....

IN SFARSIT SUNT SI IO ODATA DE ACORD IN TOTALITATE CU TINE....
ai cu ceasu' erau,, teleologi''..cu mentiunea ca dupa parerea mea erau mai mult ologi decat tele....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2013, ora 15:44

De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-20 15:26:16
De la: 9am_750, la data 2013-12-20 15:01:42ia ta ti argumentul infantil si penibil,,,da parca un munte nu ai sti ca este creat inca de la alcatuirea planetei prin procesul natural prin mecanismul pus in functiune deja penibil,,,infantil

Ceasul lui Paley

,,Argumentul Ceasulului, al lui Paley, o variaþie a Argumentului din design,, a fost prezentat de mai mulþi teleologi; ''.....

IN SFARSIT SUNT SI IO ODATA DE ACORD IN TOTALITATE CU TINE....
ai cu ceasu' erau,, teleologi''..cu mentiunea ca dupa parerea mea erau mai mult ologi decat tele....

doar cu mintea ta esti ru de acord,,,acei teologi au spus ce spune orice om normal,,orice lucru are un creatpr in urma unui proces inclusiv o piatra,,,deci cei penibili sunt cei care au incercat sa de a contra argumemtul penibil infantil care defapt nu i argument ca e stupid

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2013, ora 15:45

Eu am implinit 71 de ani,am muncit ca sa ma intretin, sant la pensie,cu ce te-ai ocupa tu daca ai fi in locul meu? Ai incepe sa studiezi o facultate cum cer unii dupa site, ai incepe diferite afaceri si pentru ce, daca sigurul baiat student la electronica a murit miraculos in anul doi, sau ai incepe sa te interesezi de cele religioase si vesnice? Ce ocupatie m-ai sfatui sa gasesc.

---------
Ingrid, nu cred ca hakon ii face prosti pe credinciosi pentru semnele de punctuatie, si repeta metru ca nu ne-a placut scoala, pana cand si lui 750 ii spune la fel desi are trei facultati.Eu recunosc ca am o scola tehnica, cu aceasta scoala avem dreptu sa intru in anul doi la subingineri fara examen, dar m-au luat problemele familiare si ale vieti.Oricum pregatirea pe care o am imi este suficienta sa cred in Dumnezeu.Daca cercetati Biblia veti vedea ca oamenii lui Dumnezeu in general nu aveau studii superioare, decat foarte rar precum Luca care era medic.Dar am observat ca si voi din cand in cand aveti greseli gramaticale si mai ales unii au un vocabular.......

Pagini: << 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: