back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 >> Sari la pagina:

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 15:40

De la: 9am121159, la data 2013-12-08 15:35:31 Ma gandesc si la altceva ce propaga crestinismul referitor la metoda de aducere pe luma a copiilor, metoda de perpetuare a speciei pe cale sexuala, pe care biserica o vede ca pacat . Este pacat ca un barbat si o femeie, chiar si uniti prin sfanta casatorie, sa faca dragoste si sa permita conceperea unei noi vieti, asigurandu-si urmasii.

....SAU.....

Pacatul copilasului nou venit pe lume este defapt pacatul inaintasilor sai care se rasfrange asupra sa. Acum intreb cu ce drept punem in carca unui om nevinovat belelele si actele negative comise de predecesorii sai?

mostenesti pacatul stramosesc,,adam a scuhundat neamul omenesc hristos la adus la viata prin sangele lui de aia te botezi in hristos pentru a te lepada de pacatul lui adam si pentru a te intari in hristos,,pentru ca parinti si nasi tai stiu ca i bn nu trebui sa fi tu matur sunt ei,,,lasati copii sa vina la mine
-------
Biblia precizeaza ca pacatul lui Adam a tinut pana la Moise......nu aveti nici-un drept Biblic sa botezati copii pana cand se fac mari si cred.
ce drdept ai tu sa ti vaccinezi copi daca ei nu cred in el,,,,,iar pacatul lui adam a tinut pana la moise doar in mintea ta indoctrinata nicidecum in biblie,,,hristos este cel ce a rupt lanturile mortii nesteapto si a scos pe adam si inclusiv intreaga omenire din robia pacatului

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 15:41

iar acolo era vorba despre pagani desteptilor si convertirea lor
--------
Iti place sa vezi paganii in alta parte, dar pagane sant toate bisericile care nu au si nu respecta toate cele 10 porunci si credinta lui Isus.

Raporteaza abuz de limbaj
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 15:42

De la: 9am121159, la data 2013-12-08 15:39:04 Intr-o zi, un sectant, om ratacit de la dreapta credinta, a vrut sa-l contrazica pe un preot, spunandu-i:

- Chiar daca in Biblie Mantuitorul spune sa ne botezam, eu nu cred ca e bine sa-i botezam pe copii, ci doar pe oamenii mari. Trebuie sa astepti ca cei mici sa creasca si de-abia atunci sa ii intrebi daca vor sau nu sa fie botezati. Doar asa, ca oameni in toata firea, pot hotari cu adevarat. Cum puteti voi, ortodocsii, sa-i botezati pe copii ?

- Spune-mi, ii zise preotul, dupa ce il asculta cu rabdare, stiu ca dumneata ai copii; cand erau mici, i-ai dus la doctor sa ii vaccineze ?

- Da, ii raspunse omul.

- De ce nu ai asteptat sa creasca si sa-i intrebi mai intai daca vor sau nu sa fie vaccinati ? - il mai intreba preotul pe om.

- Fiindca nu vroiam sa se imbolnaveasca si stiam ca e bine pentru ei.

- E, vezi, tot asa si noi stim ca Sfantul Botez este bun pentru copii si nu avem de ce astepta. Asa cum vaccinezi un copil micut, ca sa nu se imbolnaveasca trupul lui fragil, tot asa il si botezi, pentru a nu se "imbolnavi" sufletul lui tanar. Prin puterea Duhului Sfant, prin harul Sau, coborat astfel peste prunc, acesta e un om nou, pregatit pentru o viata noua si luminoasa: viata crestineasca.

Sectantul pleca ochii rusinat si se indeparta, gandindu-se la cele spuse de preot.
--------
Poate a plecat gandindu-se ce a mintit preotul, caci Domnul Isus spune: "Lasati copilasi sa vina la Mine ca a unora ca ei este Imparatia cerurilor".....nu a zis sa vina la mine sa-i botez ca ei nu au nevoie de botez,pana cand cred.

serios,,da tu ai nevoie de vaccin pana nu crezi ca ti e necesar?

si nu mai intrati in discutii pana nu o sa fiti in stare sa raspundeti de unde aveti biblie
------------
Tu rastalmacesti toata Biblia pentru ca traiesti in minciuna, nu in adevar.
eronat,,tu esti cea care o rastalmacesti pentru ca tu traiesti in minciuna indoctrinata de secta ta ,,nicidecum in adevarexemplele le ai mai sus ,,daca apostolii botezau familii intregi cum zici tu sa nu botezam copii,,in care adevar traiesti tu ala neadevarat?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 15:43

De la: 9am_750, la data 2013-12-08 15:19:55
De la: gabigabi2, la data 2013-12-08 15:07:33
De la: RATAVA, la data 2013-12-08 14:45:25Ma gandesc si la altceva ce propaga crestinismul referitor la metoda de aducere pe luma a copiilor, metoda de perpetuare a speciei pe cale sexuala, pe care biserica o vede ca pacat . Este pacat ca un barbat si o femeie, chiar si uniti prin sfanta casatorie, sa faca dragoste si sa permita conceperea unei noi vieti, asigurandu-si urmasii.

....SAU.....

Pacatul copilasului nou venit pe lume este defapt pacatul inaintasilor sai care se rasfrange asupra sa. Acum intreb cu ce drept punem in carca unui om nevinovat belelele si actele negative comise de predecesorii sai?

pai d'aia Cred in Legea Karmica si Reintrupare, caci este singura care Explica pe intelesul oricui ,de ce preluam de la inaintasii nostri niste datorii ! de ce exista un "destin" personal , dar si de tzara sau grup etnic ! de ce, 2 frati fiind, nascuti si crescuti in aceleasi conditii, se dezvolta altfel ! de ce 2 copii , colegi de clasa fiind si studiind aceleasi materii, unul nu se descurca prea bine si altul prea bine inca !
ptr. ca Sufletele venite la intrupare sunt de virste diferite, cu experiente multiple si diverse si, ca atare, cu o Cunoastere diferita si asa se face ca, unul ajunge Patriarh si fratele sau, de ex., ramine cioban in satul sau !
nu exista reintrupare dcat in mintea ta,,nu i nevoie sa ti explice nici o carma nimic ca ti explica foarte clar credinta ta care e la 3 metri de tn si o ocolesti,,destinul ti l faci astazi si tie si urmasilor tai insa lor nu il faci definitoriu ci doar il influentezi

la 3 m de mine , asa departe zici ca e ? GRESIT, frate: e in TINE, e chiar in inima ta !

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 15:48

De la: 9am_750, la data 2013-12-08 15:42:02
eronat,,tu esti cea care o rastalmacesti pentru ca tu traiesti in minciuna indoctrinata de secta ta ,,nicidecum in adevar

Tampitel Minciunel, care adevar buey Sarlatane , subiectiv sau obiectiv ?
Si n-am selectat decat 2 dintre multele adevaruri cum ar fi : relativ,probabilistic, juridic etc...

habarnistule !
Esti in stare, SUNTETI, tu ortodocsul si vasilica protestanta, sa-mi spuneti in ce fel de adevar credeti voi, CREsTINILOR?
Hete-te, buey Minciunel, nici Tigaia nu stie, cat e Ea de reintrupata,reincarnata, chakruita, raskundalinita si ortodoxatoxidata entitate existentiala paranoico-schizofrenica, nici ea nu stie !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 15:50

De la: 9am121159, la data 2013-12-08 15:41:27iar acolo era vorba despre pagani desteptilor si convertirea lor
--------
Iti place sa vezi paganii in alta parte, dar pagane sant toate bisericile care nu au si nu respecta toate cele 10 porunci si credinta lui Isus.
toata lumea era ppagana desteapto pentru ca nu exista crestinatate,,,cum era sa creada copii in ceva ce nici tatii si mamele lor nu cunosteau pentru ca era ceva nou pentru intreaga omenire,,insa acum stim si credem,,cum ar fi sa ne privam copii de asa ceva??ar fi acelasi lucru cum i ai ppriva de vaccin,,,voi toti sectarii nu ati stiut lucrurile astea pentru ca nu ati cautat cu adevarat ci doar la suprafata,,de aia ati fost si usor de inselat de sectele voastre pentru ca ati fost usor de manipulat

innainte sa mai dati vreo replica raspundeti la intrebarea la care nu sunteti in stare sa raspundeti,,,de unde aveti biblie

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 15:52

De la: gabigabi2, la data 2013-12-08 15:43:39
De la: 9am_750, la data 2013-12-08 15:19:55
De la: gabigabi2, la data 2013-12-08 15:07:33
De la: RATAVA, la data 2013-12-08 14:45:25Ma gandesc si la altceva ce propaga crestinismul referitor la metoda de aducere pe luma a copiilor, metoda de perpetuare a speciei pe cale sexuala, pe care biserica o vede ca pacat . Este pacat ca un barbat si o femeie, chiar si uniti prin sfanta casatorie, sa faca dragoste si sa permita conceperea unei noi vieti, asigurandu-si urmasii.

....SAU.....

pai d'aia Cred in Legea Karmica si Reintrupare, caci este singura care Explica pe intelesul oricui ,de ce preluam de la inaintasii nostri niste datorii ! de ce exista un "destin" personal , dar si de tzara sau grup etnic ! de ce, 2 frati fiind, nascuti si crescuti in aceleasi conditii, se dezvolta altfel ! de ce 2 copii , colegi de clasa fiind si studiind aceleasi materii, unul nu se descurca prea bine si altul prea bine inca !
ptr. ca Sufletele venite la intrupare sunt de virste diferite, cu experiente multiple si diverse si, ca atare, cu o Cunoastere diferita si asa se face ca, unul ajunge Patriarh si fratele sau, de ex., ramine cioban in satul sau !
nu exista reintrupare dcat in mintea ta,,nu i nevoie sa ti explice nici o carma nimic ca ti explica foarte clar credinta ta care e la 3 metri de tn si o ocolesti,,destinul ti l faci astazi si tie si urmasilor tai insa lor nu il faci definitoriu ci doar il influentezi

la 3 m de mine , asa departe zici ca e ? GRESIT, frate: e in TINE, e chiar in inima ta !
daca era stiai lucrurile astea nu o ziceai doar de dragul de a da bine

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 15:56

De la: _hakon_, la data 2013-12-08 15:48:09
eronat,,tu esti cea care o rastalmacesti pentru ca tu traiesti in minciuna indoctrinata de secta ta ,,nicidecum in adevar

Si n-am selectat decat 2 dintre multele adevaruri cum ar fi : relativ,probabilistic, juridic etc...

habarnistule !
Esti in stare, SUNTETI, tu ortodocsul si vasilica protestanta, sa-mi spuneti in ce fel de adevar credeti voi, CREsTINILOR?
Hete-te, buey Minciunel, nici Tigaia nu stie, cat e Ea de reintrupata,reincarnata, chakruita, raskundalinita si ortodoxatoxidata entitate existentiala paranoico-schizofrenica, nici ea nu stie !
credinciosule daca te ducea mintea nu mai vorbeai de dragul de a vorbi fara sa spui nimic,,,adevarul este unul singur si nicidecum nu poate exista adevar subiectiv decat in mintea ta,,si nu incepe cu prostiile tale cu sa ti aduc demonstratii ca iar o sa ti dau peste nas,,,tu schimbati avatarul si vb frumos

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:01

Ma gandesc si la altceva ce propaga crestinismul referitor la metoda de aducere pe luma a copiilor, metoda de perpetuare a speciei pe cale sexuala, pe care biserica o vede ca pacat . Este pacat ca un barbat si o femeie, chiar si uniti prin sfanta casatorie, sa faca dragoste si sa permita conceperea unei noi vieti, asigurandu-si urmasii.

....SAU.....

mostenesti pacatul stramosesc,,adam a scuhundat neamul omenesc hristos la adus la viata prin sangele lui de aia te botezi in hristos pentru a te lepada de pacatul lui adam si pentru a te intari in hristos,,pentru ca parinti si nasi tai stiu ca i bn nu trebui sa fi tu matur sunt ei,,,lasati copii sa vina la mine
-------
Biblia precizeaza ca pacatul lui Adam a tinut pana la Moise......nu aveti nici-un drept Biblic sa botezati copii pana cand se fac mari si cred.

ce drdept ai tu sa ti vaccinezi copi daca ei nu cred in el,,,,,iar pacatul lui adam a tinut pana la moise doar in mintea ta indoctrinata nicidecum in biblie,,,hristos este cel ce a rupt lanturile mortii nesteapto si a scos pe adam si inclusiv intreaga omenire din robia pacatului
-------------
Este scris in Biblie, dar nu-ti mai dau mura in gura, ca eu te invat si tu ma jignesti.Decat sa te iei dupa nesfiti,citeste Biblia daca vrei sa sti adevarul.

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:04

De la: 9am_750, la data 2013-12-08 15:56:01

habarnistule !
credinciosule daca te ducea mintea nu mai vorbeai de dragul de a vorbi fara sa spui nimic,,,adevarul este unul singur si nicidecum nu poate exista adevar subiectiv decat in mintea ta,,si nu incepe cu prostiile tale cu sa ti aduc demonstratii ca iar o sa ti dau peste nas,,,tu schimbati avatarul si vb frumos

Cercetãtorii britanici au descoperit cã ignoranþa nu este o binecuvântare, ci semn al prostiei.

Oamenii ignoranþi nu sunt mai fericiþi, cum greºit suþinea inclusiv o celebrã doctrinã religioasã, sunt de pãrere cercetãtorii britanici. Reputaþii oameni de ºtiinþã spun cã ignoranþa e semn al prostiei, nicidecum sursã de fericire. Asta dupã ce au analizat la microscop, comparativ, creierele persoanelor ignorante ºi ale celor care îºi folosesc intelectul.

„Ignoranþii se chinuie”, e verdictul dincolo de orice dubiu al britanicilor. „Ei sperã într-o viaþã de apoi tocmai pentru cã sunt conºtienþi cã cea actualã nu le poate oferi nimic. Desigur, dacã definim fericirea drept dat gãuri cu bormaºina în timp ce asculþi manele la cãºti sau lãsat tone de gunoaie dupã ce faci un grãtar la iarbã verde, atunci da, se poate spune despre ignoranþi cã sunt fericiþi. Altminteri, nu!”

În schimb, o persoanã care îºi foloseºte intelectul este mult mai îndreptãþitã sã pretindã cã este fericitã. „Una e sã afli cã timpul ºi spaþiul sunt relative, sau cã separarea Unului de Multiplu eºueazã prin dubla insinuare a unui principiu katabatic al Unului în Multiplu, respectiv al unui principiu anabatic al Multiplului în Unu, ºi cu totul altceva sã descoperi cã un anume hypermarket are promoþie la tigãi. Parcã nu e totuna”, cred cercetãtorii britanici."

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:06

De la: 9am121159, la data 2013-12-08 16:01:54 Ma gandesc si la altceva ce propaga crestinismul referitor la metoda de aducere pe luma a copiilor, metoda de perpetuare a speciei pe cale sexuala, pe care biserica o vede ca pacat . Este pacat ca un barbat si o femeie, chiar si uniti prin sfanta casatorie, sa faca dragoste si sa permita conceperea unei noi vieti, asigurandu-si urmasii.

....SAU.....

-------

-------------
Este scris in Biblie, dar nu-ti mai dau mura in gura, ca eu te invat si tu ma jignesti.Decat sa te iei dupa nesfiti,citeste Biblia daca vrei sa sti adevarul.

asa cum ti am zis nu este nimic scris in biblie despre asa ceva decat in mintea ta indoctrinata de secta ta probabil asta este foarte plauzibil,,si ca ti zic minte indoctrinata nu i o jignire este un fapt pe care tu o ei ca o jignire,,jignire e cu totul altceva,,si ti am zis pana nu spui de unde ai biblie chiar nu are rost si sens sa vorbesti despre biblie

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:08

De la: _hakon_, la data 2013-12-08 16:04:39
De la: 9am_750, la data 2013-12-08 15:56:01

habarnistule !

Cercetãtorii britanici au descoperit cã ignoranþa nu este o binecuvântare, ci semn al prostiei.

Oamenii ignoranþi nu sunt mai fericiþi, cum greºit suþinea inclusiv o celebrã doctrinã religioasã, sunt de pãrere cercetãtorii britanici. Reputaþii oameni de ºtiinþã spun cã ignoranþa e semn al prostiei, nicidecum sursã de fericire. Asta dupã ce au analizat la microscop, comparativ, creierele persoanelor ignorante ºi ale celor care îºi folosesc intelectul.

„Ignoranþii se chinuie”, e verdictul dincolo de orice dubiu al britanicilor. „Ei sperã într-o viaþã de apoi tocmai pentru cã sunt conºtienþi cã cea actualã nu le poate oferi nimic. Desigur, dacã definim fericirea drept dat gãuri cu bormaºina în timp ce asculþi manele la cãºti sau lãsat tone de gunoaie dupã ce faci un grãtar la iarbã verde, atunci da, se poate spune despre ignoranþi cã sunt fericiþi. Altminteri, nu!”

În schimb, o persoanã care îºi foloseºte intelectul este mult mai îndreptãþitã sã pretindã cã este fericitã. „Una e sã afli cã timpul ºi spaþiul sunt relative, sau cã separarea Unului de Multiplu eºueazã prin dubla insinuare a unui principiu katabatic al Unului în Multiplu, respectiv al unui principiu anabatic al Multiplului în Unu, ºi cu totul altceva sã descoperi cã un anume hypermarket are promoþie la tigãi. Parcã nu e totuna”, cred cercetãtorii britanici."
ignoranta e doar in mintea ta,,daca eram ignorant nu te bagam in seama

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:12

si pe cine vrei tu sa inveti viorico cand ai dat chjx despre multe din biblie,,cum sa inveti pe altii daca tu dai dovada ca nu cunosti biblia,,ce sa i inveti sa indoctrinezi cu ideile tale nefondate precum ai fost tu

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:17

apostolii boteaza familii intregi ei cica sa nu botezam copii,,,pai voi sunteti mai mari ca apostoli sau cum

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:18

habarnistule !
---------------
hakon, mai destepti santem noi care-ti raspundem decat tu care intrebi, ti se raspunde, dar tu nu raspunzi la intrebari.Eu ti-am scris si adevarul Obiectiv care este scris in Biblie,si ti-am scris si adevarul subiectiv care este adevarul meu personal asa cum este el scris in Biblie.Ca altii inteleg altfel adevarul subiectiv, inteleg asa ca nu pot sa discearna adevarul....asa cum nu discerni nici tu ca nu ai fost capabila sa raspunzi, si nu ai fost in stare sa distingi nici adevarul din raspunsul meu.Nu ai fost in stare sa discerni nici explicatia data de gabigabi2.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:19

habarnistule !

fleoscone , ti-am dat raspunsul....nu ti-a placut ptr. ca nu l-ai inteles, ceea ce-nseamna ca si tu esti un ignorant ce traieste si gindeste din automatismele invatate !
cit despre ceea ce au" descoperit " britanicii ....ha, iarasi e o mare flatulenta, caci daca "ignorantul " si-a dat seama ca nu are nici o speranta de la lumea in care traieste , cu politica ei, cu inselatoriile ei, inseamna ca-i ingrozitor de REALIST si atit i-a mai ramas : un Dumnezeu !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:21

De la: 9am121159, la data 2013-12-08 16:18:13Tampitel Minciunel, care adevar buey Sarlatane , subiectiv sau obiectiv ?

habarnistule !
---------------
hakon, mai destepti santem noi care-ti raspundem decat tu care intrebi, ti se raspunde, dar tu nu raspunzi la intrebari.Eu ti-am scris si adevarul Obiectiv care este scris in Biblie,si ti-am scris si adevarul subiectiv care este adevarul meu personal asa cum este el scris in Biblie.Ca altii inteleg altfel adevarul subiectiv, inteleg asa ca nu pot sa discearna adevarul....asa cum nu discerni nici tu ca nu ai fost capabila sa raspunzi, si nu ai fost in stare sa distingi nici adevarul din raspunsul meu.Nu ai fost in stare sa discerni nici explicatia data de gabigabi2.
nu exista adevar subiectiv ,,iar tu n ai raspuns la nici o intrebare,,de unde ai biblie

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:23

apostolii boteaza familii intregi ei cica sa nu botezam copii,,,pai voi sunteti mai mari ca apostoli sau cum
--------
Tu ce scri, nu poti demonsta cu Biblia, eu tot ce ti-am scris a fost Biblic, dar tu inabus adevarul in minciuna, roaga-te la Dumnezeu sa te schimbe.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:25

De la: 9am121159, la data 2013-12-08 16:23:45apostolii boteaza familii intregi ei cica sa nu botezam copii,,,pai voi sunteti mai mari ca apostoli sau cum
--------
Tu ce scri, nu poti demonsta cu Biblia, eu tot ce ti-am scris a fost Biblic, dar tu inabus adevarul in minciuna, roaga-te la Dumnezeu sa te schimbe.
nu pot ,,ppai vezi ca ai exemple mai sus desteapto pe care le ocolesti indoctrinata de secta ta

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:28

habarnistule !
---------------

nu exista adevar subiectiv ,,iar tu n ai raspuns la nici o intrebare,,de unde ai biblie
----------
ba da exzista,adevarul pe care-l marturisesti tu este subiectiv ca nu bate cu adevarul obiectiv care este scris in Biblie.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:30

--------

nu pot ,,ppai vezi ca ai exemple mai sus desteapto pe care le ocolesti indoctrinata de secta ta
-----------
Doctrina mea este Biblia si numai Biblia.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:30

ia uzi domnita valentina,,da vezi sa ti ei perdeaua dp fata pusa de secta ta

Sfântul Apostol Pavel face corintenilor referiri legate de misiunea sa, precizeazã cã a „botezat și casa lui Ștefana” (I Cor. 1, 16), apoi în cazul vânzãtoarei de porfirã – Lidia – a fost botezatã „ea și casa ei” (Fap. 16, 12-13) –și oare din cine se putea compune casa unei vãduve dacã nu din copii –, iar în cartea scripturisticã Faptele Apostolilor, ni se menționeazã despre temnicerul din Filipi care „s-a botezat el și toți ai casei lui” (Fap. 16, 30-33), apoi despre Corneliu sutașul cã s-a botezat cu toatã casa lui (Fap. 10, 44-48) de unde se înțelege clar cã s-au botezat și copiii lor și nu numai pãrinții. Deci, dacã Apostolii, așa cum se vede din lucrãrile lor misionare, botezau familii întregi (Fap. 16, 15, 30-39; 18, 8; I Cor. 1, 16), precum și pe toți cei ce aparțineau unei familii (Fap. 16, 1), putem lesne conchide cã se botezau și copiii ce aparțineau acestor familii. Este greu de admis cã aceste „case” n-ar fi avut și copii în alcãtuirea lor, mai ales cã în Noul Testament când se vorbește de „casã”, se înțelege adeseori de-a dreptul „familie”

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:31

De la: 9am_750, la data 2013-12-08 16:21:53
De la: 9am121159, la data 2013-12-08 16:18:13Tampitel Minciunel, care adevar buey Sarlatane , subiectiv sau obiectiv ?

habarnistule !
---------------

usoooor, frate !
in discutia asta Adevarul Obiectiv esta ca toti, credinciosi fiind, consideram ca fiind de la Sine inteles , Existenta lui Dumnezeu ! si-l acceptam cu toti !
dar acest Adevar devine Subiectiv- asa cum a spus si Valentina , devenind crezul ei Personal si imbratisat cu toata inima , in momentul Revelatiei Divine - am spus eu si omul i se daruieste cu totul ,iar amanuntele diverselor culte ce ne diferentiaza pe unii de altii , imi par a fi fara rost , devreme ce TOTI IL MARTURISIM ,iar el este UNUL SINGUR, nu-s mai multi ....!

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:33

De la: 9am121159, la data 2013-12-08 16:28:31 Tampitel Minciunel, care adevar buey Sarlatane , subiectiv sau obiectiv ?

habarnistule !
---------------

----------
ba da exzista,adevarul pe care-l marturisesti tu este subiectiv ca nu bate cu adevarul obiectiv care este scris in Biblie.
tu nu ti dai seama ce vorbesti,,iar adevarul,,subiectiv ,,in ghilimele pentru ca el este inexistent este redat de secta ta care bate campii,,ca eu din biblie iti zic da tu ai oo perdea trasa pe fata

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:36

De la: gabigabi2, la data 2013-12-08 16:31:10
De la: 9am_750, la data 2013-12-08 16:21:53

habarnistule !
---------------

usoooor, frate !
in discutia asta Adevarul Obiectiv esta ca toti, credinciosi fiind, consideram ca fiind de la Sine inteles , Existenta lui Dumnezeu ! si-l acceptam cu toti !
dar acest Adevar devine Subiectiv- asa cum a spus si Valentina , devenind crezul ei Personal si imbratisat cu toata inima , in momentul Revelatiei Divine - am spus eu si omul i se daruieste cu totul !
voorbiti tampenii nu exista adevar subiectiv,,ca fiecaruia i se releva dumnezeu intrun fel e altceva adevarul este unul singur,,caile multe,,nu poate exista adevar subiectiv,,iar subiectiv nu se refera la tine ca persoana,,ci tratat subiectiv adica cu preconceptii facute de mintea ta,insa el nu este adevar caci nu poate exista adevarul subiectiv,,este nonsens

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:39

Ai intalnit vreun prost care sa-si dea seama de prostia in care dospeste?
N-ai intalnit, si nici n-o sa intalnesti vreodata vreun prost care se desteapta din prostia care-i domina mintea, tu esti unul dintre f. mul;tele exemplare, in viata, inca !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:41

De la: _hakon_, la data 2013-12-08 16:39:06Ai intalnit vreun prost care sa-si dea seama de prostia in care dospeste?
N-ai intalnit si nici n-o sa intalnesti vreodata vreun prost care se desteapta din prostia care-i domina mintea, tu esti unul dintre f. mul;tele exemplare in viata, inca !
cam asa zice omul cand ramane fara argumente si cuvinte,,,lasa ca te faci tu mare credinciosule

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:44

De la: 9am121159, la data 2013-12-08 16:30:26 apostolii boteaza familii intregi ei cica sa nu botezam copii,,,pai voi sunteti mai mari ca apostoli sau cum
--------

-----------
care biblie ca vad ca nu o cunosti,,,,si nu sti nici de unde o ai

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:54

De la: 9am_750, la data 2013-12-08 16:44:10
De la: 9am121159, la data 2013-12-08 16:30:26 apostolii boteaza familii intregi ei cica sa nu botezam copii,,,pai voi sunteti mai mari ca apostoli sau cum
--------

-----------
care biblie ca vad ca nu o cunosti,,,,si nu sti nici de unde o ai

Aia d-ta lu' Cornilescu, Minciunel OPARIT !
Da' tu, Minciunel Sarlatan, de unde ai Terfeloaga ?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:57

iauzi zi valentino care te faci ca nu mai auzi

biblia care zici ca ai studiato dar dovedesti ca nu sti ce zice si ca esti indoctrinata,,auzi ce zice valentino

Iar Pavel a strigat cu glas mare, zicând: Sã nu-þi faci nici un rãu, cã toþi suntem aici.
29. Iar el, cerând luminã, s-a repezit înãuntru ºi, tremurând de spaimã, a cãzut înaintea lui Pavel ºi a lui Sila;
30. ªi scoþându-i afarã (dupã ce pe ceilalþi i-a zãvorât la loc), le-a zis: Domnilor, ce trebuie sã fac ca sã mã mântuiesc?
31. Iar ei au zis: Crede în Domnul Iisus ºi te vei mântui tu ºi casa ta.
32. ªi i-au grãit lui cuvântul lui Dumnezeu ºi tuturor celor din casa lui.
33. ªi el, luându-i la sine, în acel ceas al nopþii, a spãlat rãnile lor ºi s-a botezat el ºi toþi ai lui îndatã.
34. ªi ducându-i în casã, a pus masa ºi s-a veselit cu toatã casa, crezând în Dumnezeu.

Pagini: << 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: