Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 23:56
Avertismentul apostolului Iuda: este o lupta agonizanta cu ereziile!
Prea iubiților, pe cînd căutam cutot dinadinsul să vă scriu despre mîntuirea noastră de obște, mam văzut silit să vă scriu ca să vă îndemn să luptați pentru credința, care a fost dată sfinților odată pentru totdeauna. Căci sau strecurat printre voi unii oameni, scriși de mult pentru osînda aceasta, oameni neevlavioși, cari schimbă în desfrînare harul Dumnezeului nostru, și tăgăduiesc pe singurul nostru Stăpîn și Domn Isus Hristos. Iuda 3,4 |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 00:00
De la: 9am_750, la data 2013-12-05 23:53:16Avertismentul apostolului Ioan: ereticii sunt anticristi! Esti inconjurat numai de eretici. Mergi si tu cu o gluga pe cap. Sau mai bine ia plapuma in cap pe strada cind mergi. O armura de metal ar fi si mai buna. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 00:01
În 1831 - William Muller - fermier baptist din Massachusetts - a început să predice despre sfîrșitul lumii: a Doua Venire (Parusia) și împărăția de o mie de ani a lui hristos" pe pămînt, calculate de el a se petrece în 1843. Urmând principiul lansat de protestanism, conform căruia oricine poate citi Biblia, Miller s-a adâncit în analiza acesteia.
Calculul este bazat pe textul Daniel 8:14: curățirea templului peste 2300 de zile", înțelese drept ani, socotiți de la 457 î.Hr. (robia babilonică) = 1843. Anul trece fără a se petrece nimic, dar un discipol al lui Muller, Samuel Snow, susține că e o greșeală de calcul, iar data exactă este, de fapt, 10 octombrie 1844, pentru că anul mozaic (iudaic) începe toamna. Data e cunoscută ca nebunia de la Boston" - mulți își vând averile, așteptînd înfrigurați Parusia. Muller recunoaște că s-a înșelat. Se creează derută; au loc divizări și abandonarea în masă a sectei adventiste. O parte din adventiștii dezamăgiți se îndreaptă spre baptiști, dar nu sînt primiți de aceștia. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 00:03
Deci, dar, fraților, stați neclintiți și țineți predaniile pe care le-ați învățat, fie prin cuvânt, fie prin epistola noastră" (II Tesaloniceni 2, 15). Sfînta Scriptură nu cuprinde întreaga Descoperire sau Revelație supranaturală, ci numai o parte, fiindcă Descoperirea sau Revelația supranaturală este mult mai bogată decît cea cuprinsă în Sfînta Scriptură, după cum mărturisește Sfîntul Apostol și Evanghelist Ioan: Dar sînt și alte multe lucruri pe care le-a făcut Iisus și care, dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, cred că lumea aceasta n-ar cuprinde cărțile ce s-ar fi scris" (Ioan 21, 25), sau: Multe avînd a vă scrie, n-am voit să le scriu pe hîrtie și cu cerneală, ci nădăjduiesc să vin la voi și să vorbesc gură către gură, ca bucuria noastră să fie deplină" (II Ioan, 1, 12). Aceste mărturii ne încredințează că multe din învățăturile, din faptele și din minunile Mîntuitorului nu ni s-au păstrat în scris, ele fiind reținute și duse mai departe cu sfințenie prin viu grai de Sfinții Apostoli și apoi și de urmașii lor, episcopii și preoții, prin Biserica Ortodoxă pînă la noi, și care vor fi duse mai departe pîna la sfîrșitul timpurilor.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 00:06
În Noul Testament Maica Domnului a fost prea cinstită de Elisabeta, mama Sfîntului Ioan Botezătorul: Iar cînd a auzit Elisabeta salutarea Mariei, pruncul a săltat în pîntecele ei și Elisabeta s-a umplut de Duh Sfînt. Și cu glas mare a strigat și a zis: Binecuvîntată ești tu între femei și binecuvîntat este rodul pîntecelui tău." Iar Fecioara Maria, Maica Domnului spune despre Sine Că a căutat spre smerenia roabei Sale. Că, iată, de acum mă vor ferici toate neamurile. Că mi-a făcut mie mărire Cel Puternic și sfînt este numele Lui. (Luca 1, 41-42, 48-49).
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 00:07
Răscumpărarea noastră s-a făcut de către Hristos prin Sfînta Cruce: Căci cuvîntul Crucii, pentru cei ce pier, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mîntuim, este puterea lui Dumnezeu." (I Corinteni 1, 18).
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 00:09
raspunsuri pentru voi la toate intrebarile,,,,voi nu sunteti in stare sa raspundeti la una singura,,,de unde aveti biblie
|
Ady_ZYN 968 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 00:09
Stiti voi noul testament cum stiu eu limba chineza...
Raporteaza abuz de limbaj
http://revansaratiunii.blogspot.ro/
|
|
|
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 00:11
.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
IonOOO 376 mesaje Membru din: 28/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 10:23
De la: 9am_750, la data 2013-12-05 09:42:36www.youtube.com/watch?v=r6rl9i4T3lo[/quote] Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 10:43
De la: 9am_750, la data 2013-12-05 20:40:59Sfantul Ierarh Nicolae este cel mai cunoscut sfant al Bisericii noastre. Indiferent pe cine intrebi, iti poate spune despre el ca este sfantul care aduce daruri. Noaptea dinaintea zilei de 6 decembrie este cunoscuta ca fiind noaptea darurilor. Este momentul in care vine "Mos Nicolae". Nu sunt de acord,si nu sunt de parerea lui Arie despre conceptiile sale asupra naturii lui Isus. Nu sunt de acord,nici cu faptul ca sf Nicolae a dat o palma in plen unui om ce gandea diferit de el. Acest fapt este un pacat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 10:56
De la: RATAVA, la data 2013-12-05 23:48:28De la: nastasemihail, la data 2013-12-05 23:36:57De la: Daphne, la data 2013-12-04 15:12:58Nici eu nu cred ca ar exista reincarnare. Cred de asemenea, precum domnul 750, ca suntem unici din toate punctele de vedere, afectand unicitatea asupra intregii noastre existente: fizic, psihic, spiritual samd. ti se Pare acum ....ieri-alaltaieri ti se Parea a fi altfel....deci, momentan , avem pareri si discutam asupra lor , mai certindu-ne, mai intelegindu-ne ! si, uite ce zice @Valentina ,citind din biblie ca, venim in lume desi nu suntem din lume ! ....adica, exact ideea ca Sufletul, care nu-i din lumea asta, se intrupeaza si intra-n aceasta lume cu un scop ! care ? Cunoasterea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 12:42
De la: IonOOO, la data 2013-12-06 10:23:00De la: 9am_750, la data 2013-12-05 09:42:36www.youtube.com/watch?v=r6rl9i4T3lo[/quote]sa ti fie rusine,,sectari tai nu vorbesc dupa cuvant,,americani la care ai aderat din nestiinta,,toti cei ce se rup de biserica lui hristos defin eretici,caci adevarul este unul singur,,,nu pot fi 2 adevaruri precum nu pot fi 2 hristosi,,ia ti perdeaua pusa pe fata de americani Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 12:50
in seara de mos nicolae un enorias ii zice alarmat predicatorului:
- In timpul predicii de azi mi-au furat portofelul si ceasul! - Aleluia! In sfarsit ii atragem pe pacatosi!
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 12:58
De la: IonOOO, la data 2013-12-06 10:43:24vorbesti idiotenii ca de obicei,cu eretici si cei ce trunchiaza adevarul nu e de gluma,,,ca nu esti tu de acord este egal cu zero,,esti tu cumva fara de pacat stimabile domn ionica eretic?palma aceia a fost mai mult parinteasca nu se stie exact se poate sa fie adevarat sau nu,,ares de mai mult timp invata poporul ca hristos nu era dumnezeu,,cu astfel de lucruri nu se glumeste,,nu glumesti cu adevarul,,ca iata din cauza neadevarului voi ati devenit eretici ioane ,,,hristos cand a rasturnat mesele celor ce faceau negot in templu il cataloghezi cumva tot un pacat precum invatat de secta ta si indoctrinat palma parinteasca presupusa ca ia dato dfantul nicolae lui ares o socoti un pacat,,,cand iti da mama sau tatal tau cand esti mic io palma la fund il socoti tot un pacat?v au zapacit de creieri sectele voastre si vau indoctrinat impotriva dreptei credinte cu tot felu de idiootenii,penibil,,,va pacalesc cum pacales guvernele mondiale lumea,cum pacaleste uniunea europeana si altii oamenii ca daca adereaza la ei o sa le fie bine,,salta capul din pamant ioane,De la: 9am_750, la data 2013-12-05 20:40:59Sfantul Ierarh Nicolae este cel mai cunoscut sfant al Bisericii noastre. Indiferent pe cine intrebi, iti poate spune despre el ca este sfantul care aduce daruri. Noaptea dinaintea zilei de 6 decembrie este cunoscuta ca fiind noaptea darurilor. Este momentul in care vine "Mos Nicolae". Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 13:02
De la: gabigabi2, la data 2013-12-06 10:56:36ce zici tu acolo nu are nici o treaba cu reincarnareaDe la: RATAVA, la data 2013-12-05 23:48:28De la: nastasemihail, la data 2013-12-05 23:36:57De la: Daphne, la data 2013-12-04 15:12:58Nici eu nu cred ca ar exista reincarnare. Cred de asemenea, precum domnul 750, ca suntem unici din toate punctele de vedere, afectand unicitatea asupra intregii noastre existente: fizic, psihic, spiritual samd. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 13:11
de unde ai biblie ioane care nu esti in stare sa raspunzi la o singura intrebare in schimb vorbesti ca preoti nu vorbesc dupa cuvant cand iti zic ca pacatele ereticilor sau ascuns in chip tainic ca au aderat la erezie,,a te lepada de pacat dupa adevar e una a te lepada de pacat in afara adevarului este alta,, si zici sfantului nicolae ca pacatueste,,,,de unde ai biblie ioane,,de unde ai biblie ioane daca el nu era in acel sinod sa apere natura divina a lui hristos,,de unde ai bible tu ioane?crezi ca esti in stare sa raspunzi secolul asta
|
Ady_ZYN 968 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 15:01
Pt cei care citeaza adesea biblia, nu observati nicio contradictie intre evanghelia lui Matei si Ioan cu privire la originea lui Iisus? Matei zice clar ca Iisus a luat fiinta prin nasterea din fecioara iar Ioan sustine ca Iisus este incarnarea cuvantului lui dzeu. Ioan sustine ca Iisus este Dzeu, ca Iisus insusi sustine ca e dzeu, insa in evanghelia lui Matei Iisus nu vb aproape niciodata despre el insusi, cu atat mai mult nu isi sustine dumnezeitatea. Evanghelia lui Matei a fost scrisa intre anii 80-100 iar cea a lui Ioan apare dupa, intre 90-120.
In Matei Iisus nu doreste sa infaptuiasca minuni pentru a-si revela vreo identitate, insa in evanghelia lui Ioan minunile sunt motivul principal prin care isi arata originea divina. Si sunt multe alte contradictii prin care reiese ca noul testament este un basm... care nu se confirma istoric in cea mai esentiala parte a lui. Raporteaza abuz de limbaj
http://revansaratiunii.blogspot.ro/
|
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 15:03
De unde stii in mod sigur c-o spus ase, bre tanti ?
Ai cam inceput sa copiezi balivernele pe care le copiaza si Minciunel, dar le intelegeti separat ! "Adevarul" tau, tontico, este "mai adevarat" decat " adevarul" lui tontel Minciunel ! ------------ Adevarul meu este suta la suta dupa Cuvantul lui Dumnezeu si minciunel imbina traditiile, cu spusele oamenilor nesfiinti, si le impleteste cu cateva versete Biblice pe care nu le intelege. Daca tu citeai Biblia vedeai ca versetele scrise de mine sant chiar cuvintele Domnului Isus care nu ne trimite prin pesteri, pustiuri, pe sub pamant sau pe muntele Atos, ci ne trimite in lume desi nu santem din lume ca sa marturisim "Adevarul".Sti tu cine este Adevarul? Care ADEVAR, bre, ala subiectiv, sau ala obiectiv ? L a kkre te referi matalutza, bre!? ------------ Dumnezeu este - Adevarul Domnul Isus - este Adevarul Duhul Sfant - este Adevarul PORUNCILE LUI DUMNEZEU - SANT ADEVARUL Cuvantul Lui Dumnezeu - este Adevarul Daca o biserica nu are unul din aceste adevaruri se numeste ratacita. tu nu ai nici macar vreun adevar,,nu esti in stare sa raspunzi la o singura intrebare si vorbesti de adevar ,,,penibil,,,,,de unde ai biblie eretico Domnule,folositi vorbe grele,si nu aveti dreptate. Doamna nu este o eretica. Va cer scuze doamna,in numele oamenilor de bine ------------ Va multumesc mult domnule Ion ,stiti si dumneavoastra si eu ca aceasta este lupta marturisiri adevarului.Eu il iert totusi pe 750, ca face aceasta din nestiinta ca si Apostolul Pavel care chinuia pe adevarati credinciosi pana cand a fost trantit cu fata la pamant si orbit de lumina Domnului Isus, si culmea tocmai atunci a inceput sa vada.Deci nu stim daca 750 se va trzi sau nu ,dar ma rog lui Dumnezeu sa-l trezeasca El ca pe Apostolul Pavel si ca pe multi credinciosi adevarati. Iar pe dumneavoastra Domnul sa va binecuvinteze.Sarbatori fericite. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 15:15
De la: 9am_750, la data 2013-12-06 13:02:01De la: gabigabi2, la data 2013-12-06 10:56:36ce zici tu acolo nu are nici o treaba cu reincarnareaDe la: RATAVA, la data 2013-12-05 23:48:28De la: nastasemihail, la data 2013-12-05 23:36:57De la: Daphne, la data 2013-12-04 15:12:58Nici eu nu cred ca ar exista reincarnare. Cred de asemenea, precum domnul 750, ca suntem unici din toate punctele de vedere, afectand unicitatea asupra intregii noastre existente: fizic, psihic, spiritual samd. se poate , dar eu asa o interpretez si, exact asa, prin diferenta de interpretare a unui text au aparut atit de multe biserici ; tot datorita interpretarii diferite au aparut mai multe curente de gindire ; scoli de teatru , in care se studiaza diverse stiluri de interpretare ; Criticii, de orice fel, tot datorita posibilitatii mintii de a interpreta diferit un text, un film, o muzica , au aparut ! ce vreau sa spun cu asta ? ca tu, in habotnicia ta , INTERZICI oamenilor sa gindeasca diferit , ori Dumnezeu nu-si doreste asa ceva ! de ce vrei tu sa-l Corectezi pe El ,cind toata Lumea asta , Creeatia lui fiind, este o Variatiune pe aceeasi tema : Omul si Cunoasterea ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 15:25
De la: hammerady1, la data 2013-12-06 15:01:07Pt cei care citeaza adesea biblia, nu observati nicio contradictie intre evanghelia lui Matei si Ioan cu privire la originea lui Iisus? Matei zice clar ca Iisus a luat fiinta prin nasterea din fecioara iar Ioan sustine ca Iisus este incarnarea cuvantului lui dzeu. Ioan sustine ca Iisus este Dzeu, ca Iisus insusi sustine ca e dzeu, insa in evanghelia lui Matei Iisus nu vb aproape niciodata despre el insusi, cu atat mai mult nu isi sustine dumnezeitatea. Evanghelia lui Matei a fost scrisa intre anii 80-100 iar cea a lui Ioan apare dupa, intre 90-120.vorbesti prostii prietene,,,ai inteles gresit Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 15:32
De la: gabigabi2, la data 2013-12-06 15:15:02vorbesti prostii din nou,,nimeni nu i habotnic,probabl eu stiu mai multe ca tn despre ce se zice de reincarnare si altele,,asta nu inseamna sa pun botul,,,daca habotnic inseamna sa nu te abati de la adevar atunci fi sigura ca s habotnic,,,vezi ca prin nord au aparut biserici de lesbiene,,asta inseamna sa nu pastrezi adevarul,sa o ei pe araturaDe la: 9am_750, la data 2013-12-06 13:02:01De la: gabigabi2, la data 2013-12-06 10:56:36ce zici tu acolo nu are nici o treaba cu reincarnareaDe la: RATAVA, la data 2013-12-05 23:48:28De la: nastasemihail, la data 2013-12-05 23:36:57De la: Daphne, la data 2013-12-04 15:12:58Nici eu nu cred ca ar exista reincarnare. Cred de asemenea, precum domnul 750, ca suntem unici din toate punctele de vedere, afectand unicitatea asupra intregii noastre existente: fizic, psihic, spiritual samd.
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 15:36
De la: 9am_750, la data 2013-12-06 12:58:03De la: IonOOO, la data 2013-12-06 10:43:24vorbesti idiotenii ca de obicei,cu eretici si cei ce trunchiaza adevarul nu e de gluma,,,ca nu esti tu de acord este egal cu zero,,esti tu cumva fara de pacat stimabile domn ionica eretic?palma aceia a fost mai mult parinteasca nu se stie exact se poate sa fie adevarat sau nu,,ares de mai mult timp invata poporul ca hristos nu era dumnezeu,,cu astfel de lucruri nu se glumeste,,nu glumesti cu adevarul,,ca iata din cauza neadevarului voi ati devenit eretici ioane ,,,hristos cand a rasturnat mesele celor ce faceau negot in templu il cataloghezi cumva tot un pacat precum invatat de secta ta si indoctrinat palma parinteasca presupusa ca ia dato dfantul nicolae lui ares o socoti un pacat,,,cand iti da mama sau tatal tau cand esti mic io palma la fund il socoti tot un pacat?v au zapacit de creieri sectele voastre si vau indoctrinat impotriva dreptei credinte cu tot felu de idiootenii,penibil,,,va pacalesc cum pacales guvernele mondiale lumea,cum pacaleste uniunea europeana si altii oamenii ca daca adereaza la ei o sa le fie bine,,salta capul din pamant ioane,De la: 9am_750, la data 2013-12-05 20:40:59Sfantul Ierarh Nicolae este cel mai cunoscut sfant al Bisericii noastre. Indiferent pe cine intrebi, iti poate spune despre el ca este sfantul care aduce daruri. Noaptea dinaintea zilei de 6 decembrie este cunoscuta ca fiind noaptea darurilor. Este momentul in care vine "Mos Nicolae". Nu scrie in Evanghelii,ca Domnul Isus Hristos a lovit vreun om. Domnule,violenta,ca si multe alte rele vin de la diavolul,nu de la Dumnezeu! Tineri baptisti,penticostali,....reuniti in Oradea,ne cheama pe toti,sa venim sa ne inchinam Mielului Sfant (lui Isus Hristos), ce sade pe tron. www.youtube.com/watch?v=i9fVDJ8XFbM&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Di... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 15:38
De la: 9am121159, la data 2013-12-06 15:03:57 De unde stii in mod sigur c-o spus ase, bre tanti ?nu ai pentru ce sa multumesti decat pentru a arata lumii victimizarea voastra,,ca sunteti eretici nu o spun eu ci apostolii exemplele vi le am dat mai sus insa binenteles cs nu le vedeti si nu le puteti digera,,,,mai intrebat nenumarate intrebari ti am raspuns lla toate in parte,,eu va intreb aceiasi intrebare de cateva pagini si nu sunteteti in stare sa raspundeti,,,de unde ai biblie doamna valentina,,,crezi ca poti raspunde secolul asta Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 15:41
De unde stii in mod sigur c-o spus ase, bre tanti ?
Ai cam inceput sa copiezi balivernele pe care le copiaza si Minciunel, dar le intelegeti separat ! "Adevarul" tau, tontico, este "mai adevarat" decat " adevarul" lui tontel Minciunel ! ------------ Adevarul meu este suta la suta dupa Cuvantul lui Dumnezeu si minciunel imbina traditiile, cu spusele oamenilor nesfiinti, si le impleteste cu cateva versete Biblice pe care nu le intelege. Daca tu citeai Biblia vedeai ca versetele scrise de mine sant chiar cuvintele Domnului Isus care nu ne trimite prin pesteri, pustiuri, pe sub pamant sau pe muntele Atos, ci ne trimite in lume desi nu santem din lume ca sa marturisim "Adevarul".Sti tu cine este Adevarul? Care ADEVAR, bre, ala subiectiv, sau ala obiectiv ? L a kkre te referi matalutza, bre!? ------------ Dumnezeu este - Adevarul Domnul Isus - este Adevarul Duhul Sfant - este Adevarul PORUNCILE LUI DUMNEZEU - SANT ADEVARUL Cuvantul Lui Dumnezeu - este Adevarul Daca o biserica nu are unul din aceste adevaruri se numeste ratacita. tu nu ai nici macar vreun adevar,,nu esti in stare sa raspunzi la o singura intrebare si vorbesti de adevar ,,,penibil,,,,,de unde ai biblie eretico ------------- Multumesc lui Dumnezeu ca a lasat libertatea religioasa, si multumesc constitutiei ca a lasat libertatea religioasa.Stiu de ce esti asa manios ca vi s-a luat din putere,din momentul in care Biblia a inceput sa se inmulteasca pe tot pamantul.Voi ortodocsi ati ascuns-o foarte bine, din aceasta cauza 48 de ani nu am avut Biblie, v-a fost frica , ca nu cumva enoriasi cum le spuneti voi sa nu afle adevarul.Dar dupa revolutie au inceput sa apara Bibliile mult ascunse de voi.Prima Biblie daca te intereseaza am primit-o cadou de la un Evanghelist care are 12 copii, el a putut sa ofere o Biblie, dar voi ortodoxi, niciodata.Dupa aceia am cumparat multe Biblii si le-am facut cadou la multi ca oamenii sa vada de ce ascundeti voi Biblia, ca ei sa nu cunoasca adevarul, si sa nu se intoarca la Dumnezeu Cel Adevarat. Adevarul vostru este inchinarea la lemne, la oameni, si la oasele lor moarte si va credeti sfinti.Oare aceasta sa fie sfintenia ceruta de Dumnezeu? Asa citesti tu in Biblie? Atata timp cat nu urmezi adevarul esti purtat de un duh necurat."Impotriveste-te lui tare in credinta si el va fugi de la tine", asa ne invata Dumnezeul cel Atotputernic care este peste toti parintii si stramosii tai.Nu Americani ne invata pe noi ci Dumnezeu, dar asa imbroboditi voi oamenii ca sa creada minciuni.Toate bisericile ratacite sau adevarate sant in toata lumea intercalate unele printre altele.Sti tu cate biserici ortodoxe sant in America.Sti tu cate biserici ortodoxe sant in Israel, de unde aveti voi bani sa faceti atatea biserici idolatre pe tot pamantul, iar oamenii dorm prin canale.Santeti platiti si de stat si de oameni ca sa tineti populatia in intuneric, minciuna si moarte.Tu al cui interes il reprezinti, al Dumnezeului Atotputernic si adevarat, sau al dumnezeului minciuni care este diavolul.Acum sti de unde am prima Biblie,din care mi-am dat seama in ce minciuna traiam inainte de pocainta.Si sa mai sti un lucru, religia nu se invata dand cu pietre sau cuvinte de batjocora ci se face marturisind Sfanta Scriptura si numai Sfanta Scriptura ca sa nu slujim si lui mamona si lui Dumnezeu.Cugeta, fara nervi ,fara jigniri ca in acest fel nu vei ajunge la Dumnezeu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 15:44
De la: IonOOO, la data 2013-12-06 15:36:15serios,,cum se chiama cand incepi si arunci lucrurile vanzatorilor ionica,,si cine ti a zis ca palma lui nicolae poate fi catalogata ca violenta,,ca daca faci asta si gestul lui hristos il interpretezi probabil tot ca violenta,,insa nu fizica dar tot violenta,,.,pleaca de la sectarii americani care ti a spalat creierii,,domnuleDe la: 9am_750, la data 2013-12-06 12:58:03De la: IonOOO, la data 2013-12-06 10:43:24vorbesti idiotenii ca de obicei,cu eretici si cei ce trunchiaza adevarul nu e de gluma,,,ca nu esti tu de acord este egal cu zero,,esti tu cumva fara de pacat stimabile domn ionica eretic?palma aceia a fost mai mult parinteasca nu se stie exact se poate sa fie adevarat sau nu,,ares de mai mult timp invata poporul ca hristos nu era dumnezeu,,cu astfel de lucruri nu se glumeste,,nu glumesti cu adevarul,,ca iata din cauza neadevarului voi ati devenit eretici ioane ,,,hristos cand a rasturnat mesele celor ce faceau negot in templu il cataloghezi cumva tot un pacat precum invatat de secta ta si indoctrinat palma parinteasca presupusa ca ia dato dfantul nicolae lui ares o socoti un pacat,,,cand iti da mama sau tatal tau cand esti mic io palma la fund il socoti tot un pacat?v au zapacit de creieri sectele voastre si vau indoctrinat impotriva dreptei credinte cu tot felu de idiootenii,penibil,,,va pacalesc cum pacales guvernele mondiale lumea,cum pacaleste uniunea europeana si altii oamenii ca daca adereaza la ei o sa le fie bine,,salta capul din pamant ioane,De la: 9am_750, la data 2013-12-05 20:40:59Sfantul Ierarh Nicolae este cel mai cunoscut sfant al Bisericii noastre. Indiferent pe cine intrebi, iti poate spune despre el ca este sfantul care aduce daruri. Noaptea dinaintea zilei de 6 decembrie este cunoscuta ca fiind noaptea darurilor. Este momentul in care vine "Mos Nicolae".
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 15:53
De la: 9am121159, la data 2013-12-06 15:41:30 De unde stii in mod sigur c-o spus ase, bre tanti ? nu ai avut biblie 48 de ani ca erai in altele nu ca ti a ascunso cineva,,si din nou nu ai rasppuns de unde aveti vooi sectarii biblia ai luato din nou pe aratura,,nu e pornit nimeni decat in mintea ta eu iti zic doar adevarul nu prostiile cu care ti sau spalat tie creierii,, ziceai cas ai studiat biblia pai daca o studiai stiat ca in nenumarate parti fratii sunt numiti veri nepoti sau unchi deci esti in erezie si nu ai studiat nimic ci doar ti sa sppalat creierul ti am aratat si despre cruce si moaste si icone si nu ma dau in laturi niciodata sa ti arat din nou dar asa cum ti am zis voi nu mai vedeti odata ce ati devenit eretici,,,vorbesti despre biblie ca am ascuns noi ceva,,pai daca o ai de la noi de unde stiti voi ce am ascuns si ce nu DE UNDE AI BIBLIE DOMNITA VALENTINA CA SA STI TU CE E ASCUNS SI CE NU Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 16:03
De la: 9am121159, la data 2013-12-06 15:03:57 De unde stii in mod sigur c-o spus ase, bre tanti ? Acest fapt,ca si alte rele ce ni se fac,este cea ce ne spunea Domnul Isus ca vor pati credinciosii Lui,din partea lumii ce nu-L cunoaste pe EL: "Veti fi urati de toti oamenii din pricina Numelui Meu" Abia asta inseamna sa ne ducem crucea,ne spune Domnul nostru,marit sa fie Numele Lui. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 207 mesaje Membru din: 2/12/2013 |
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 16:04
Mnciunel, la tine nu ridic pretenti, esti un habarnist patentat intr-ale religiei ortodoxe, dar nici astia supradotati de la protestanti n-au stiut in ce fel de adevar -subiectiv, sau obiectiv- cred.
Asa ca, astept sa va ardeti pe rug reciproc, numai asa pot fi eliminate de pe planeta specimene umane de teapa voastra !
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 16:13
De la: IonOOO, la data 2013-12-06 16:03:38victimizare ca de obicei,,ca vi se spune adevarul nu inseamna ca va uraste nimeni decat in mintile voastre,,iar hristos se referea la biserica apostolics nicidecum la sectele voastre despre care zice ca vor aparea hristosi falsi si altele,,,,cascati ochi nu va mai lasati manipulati de niste razvratiti din americaDe la: 9am121159, la data 2013-12-06 15:03:57 De unde stii in mod sigur c-o spus ase, bre tanti ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

se poate , dar eu asa o interpretez si, exact asa, prin diferenta de interpretare a unui text au aparut atit de multe biserici ;