back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 15:15

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 15:30

dute sa vezi viata religioasa prin pustietati prin pesteri sau pe sub pamant,,sau in muntele atos,,ca neincetat se misca buzele lor daca te uiti la ei,,chiar si cand muncesc sau orice activitate fac neincetat se roaga pentru omenire,,de acoloooo ai sfintii parinti si martiri pentru hristos,,din cauza lor sa aparat scrierile ce insumeaza astazi biblia iar protestanti tai americani la care ai aderat din nestiinta au dat de ea dupa 1800 de ani si o rastalmecesc cum va rastalmaceste si mintea voastra ioane,,,imi zici mie sa ma uit la neoprotestantii tai cand tu habar n ai de martirii tai pentru hristos,,rusine
-------------
Domnul Isus nu s'a rugat Tatalui ca , cei credinciosi sa stea prin pustiuri, pesteri, pe sub pamant, pe muntele Atos ca acolo stau bine mersi linistiti , ci iata cum s-a rugat:
Ioan 17/ 14 Le-am dat Cuvântul Tãu; ºi lumea i-a urât, pentru cã ei nu sunt din lume, dupã cum Eu nu sunt din lume.

15 Nu Te rog sã-i iei din lume, ci sã-i pãzeºti de cel rãu.

16 Ei nu sunt din lume, dupã cum nici Eu nu sunt din lume.

17 Sfinþeºte-i prin adevãrul Tãu: Cuvântul Tãu este adevãrul.

18 Cum M-ai trimis Tu pe Mine în lume, aºa i-am trimis ºi Eu pe ei în lume.

19 ªi Eu însumi Mã sfinþesc pentru ei, ca ºi ei sã fie sfinþiþi prin adevãr.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 15:36

De unde stii in mod sigur c-o spus ase, bre tanti ?
Ai cam inceput sa copiezi balivernele pe care le copiaza si Minciunel, dar le intelegeti separat !
"Adevarul" tau, tontico, este "mai adevarat" decat " adevarul" lui tontel Minciunel !

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 15:48

Ai cam inceput sa copiezi balivernele pe care le copiaza si Minciunel, dar le intelegeti separat !
"Adevarul" tau, tontico, este "mai adevarat" decat " adevarul" lui tontel Minciunel !
------------
Adevarul meu este suta la suta dupa Cuvantul lui Dumnezeu si minciunel imbina traditiile, cu spusele oamenilor nesfiinti, si le impleteste cu cateva versete Biblice pe care nu le intelege. Daca tu citeai Biblia vedeai ca versetele scrise de mine sant chiar cuvintele Domnului Isus care nu ne trimite prin pesteri, pustiuri, pe sub pamant sau pe muntele Atos, ci ne trimite in lume desi nu santem din lume ca sa marturisim "Adevarul".Sti tu cine este Adevarul?

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 15:53

De la: 9am121159, la data 2013-12-05 15:48:04De unde stii in mod sigur c-o spus ase, bre tanti ?
------------
Adevarul meu este suta la suta dupa Cuvantul lui Dumnezeu si minciunel imbina traditiile, cu spusele oamenilor nesfiinti, si le impleteste cu cateva versete Biblice pe care nu le intelege. Daca tu citeai Biblia vedeai ca versetele scrise de mine sant chiar cuvintele Domnului Isus care nu ne trimite prin pesteri, pustiuri, pe sub pamant sau pe muntele Atos, ci ne trimite in lume desi nu santem din lume ca sa marturisim "Adevarul".Sti tu cine este Adevarul?

Care ADEVAR, bre, ala subiectiv, sau ala obiectiv ?
L a kkre te referi matalutza, bre!?

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 19:13

De la: 9am121159, la data 2013-12-05 15:48:04De unde stii in mod sigur c-o spus ase, bre tanti ?
------------

Asa e coana Valerico, matale ai linie directa cu Dumnezeu. EL nu face nimic fara sa te consulte pe tine!

"...ne trimite in lume desi nu santem din lume..." Dar de unde sunteti? Poate sunteti extratestri!

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 19:18

------------

------------
Dumnezeu este - Adevarul
Domnul Isus - este Adevarul
Duhul Sfant - este Adevarul
PORUNCILE LUI DUMNEZEU - SANT ADEVARUL
Cuvantul Lui Dumnezeu - este Adevarul

Daca o biserica nu are unul din aceste adevaruri se numeste ratacita.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 19:47

De la: IonOOO, la data 2013-12-05 13:57:40
De la: gabigabi2, la data 2013-12-05 10:32:52@ Ioane esti un om intelept si-ti multumesc ptr. deschiderea mintii si inimii tale !

Multumesc,si sper sa aveti dreptae,doamna! Ma rog lui Dumnezeu, s-mi dea acea intelepciune ce vine de sus:

“Intelepciunea care vine de sus este, intai, curata, apoi pasnica, blanda, usor de induplecat, plina de indurare si de roade bune, fara partinire, nefatarnica (Extras din Biblie)

Ramona Ibanescu Ce mare Esti

www.youtube.com/watch?v=C3Y2Q1IJpZk

deja te ai fatarnicit ai de grija

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 20:03

De la: 9am121159, la data 2013-12-05 19:18:20 De unde stii in mod sigur c-o spus ase, bre tanti ?
------------

------------
Dumnezeu este - Adevarul

tu nu ai nici un adevar precum nici biserica ta MATRIX INEXISTENTA NU ARE,,AI SPUS NISTE LUCRURI PE CARE NICI TU NICI CEI ce te invata nu le inteleg,,,,mai ales tu ca tu esti doar un pion de incercare

ai zis niste lucruri de care habar nu ai marioneto,,ca nu sunteti decat niste pioni de incercare,,,,,,,

nu cumva este ciudat daca mintea ta incepe cu ajutorul lui dumnezeu sa zbarnie din amorteala ca desii sfintii parinti au trait o viata pioasa buna placuta lui dumnezeu si smerita,,invatatura lor a ramas la milioane de oameni ,,,nu cumva cartile lor au intors milioane de oameni la credinta gargarito ratacita printre americani,,,nu cumva acesti oameni prin rugaciunile lor si scrierile lor au contribuit la bunavestirea lui dumnezeu de care chiar si tu te bucuri azi eretico care vorbesti idiotenii din vise si vedenii,caci cand erai la oetodoxi habar nu aveai de biblie,,cine ai impresia ca ti a deschis ochi spre erezie,,,gandeste daca ai minte

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 20:07

------------
adevarul tau este ameteala ta din cap,,marioneta fiind pentru secta ta

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 20:11

De la: 9am121159, la data 2013-12-05 19:18:20 De unde stii in mod sigur c-o spus ase, bre tanti ?
------------

------------
Dumnezeu este - Adevarul

tu nu ai nici macar vreun adevar,,nu esti in stare sa raspunzi la o singura intrebare si vorbesti de adevar ,,,penibil,,,,,de unde ai biblie eretico

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 20:16

------------
vezi ca ai inceput sa vorbesti idiotenii constransa fiind de lipsa argumentelor,,vezi ca eu nu te am facut cum te a facut persoana care ia ii raspunzi lipsita fiind de adepti incepi si vorbesti tampenii ,,vezi ti de visele si vedeniile tale eretico

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 20:21

www.youtube.com/watch?v=r6rl9i4T3lo

pentru tn valentino si ioane adepti americanilor care va ratacesc, din lipsa de credinta si stiinta

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 20:35

Cel între sfinþi Pãrintele nostru Nicolae a trãit pe vremea împãraþilor Diocleþian ºi Maximian. Mai întâi a strãlucit prin vieþuire cãlugãreascã; iar pentru viaþa lui îmbunãtãþitã a fost fãcut arhiereu. Dar pentru cã sfântul propovãduia cu îndrãznealã credinþa în Hristos a fost prins de mai-marii cetãþii, a fost bãtut ºi chinuit, apoi aruncat în temniþã, împreunã cu alþi creºtini. Când marele ºi binecredinciosul împãrat Constantin a ajuns, cu voia lui Dumnezeu, împãrat al romanilor, au fost eliberaþi din legãturi toþi cei închiºi ºi, odatã cu aceºtia, ºi Sfântul Nicolae, care s-a dus în Mira. Nu dupã multã vreme a fost adunat de marele Constantin cel dintâi sinod de la Niceea, la care a luat parte ºi minunatul Nicolae.

Sfântul Nicolae a fãcut multe minuni aºa cum aratã Istoria vieþii sale. A izbãvit de la moarte pe trei bãrbaþi nãpãstuiþi pe nedrept. Pe când aceºtia erau în închisoare au aflat de timpul când aveau sã fie omorâþi ºi au chemat pe sfânt în ajutor; i-au pomenit ºi de binefacerile ce le fãcuse cu alþii, cum izbãvise de moarte pe alþi trei bãrbaþi din Lichia. Iar Sfântul Nicolae, cel grabnic spre ajutor ºi gata spre apãrare, s-a arãtat în vis împãratului ºi eparhului; pe eparh l-a mustrat pentru cã a defãimat împãratului pe cei trei bãrbaþi, iar împãratului i-a arãtat ºi i-a dovedit ca bãrbaþii aceia sunt nevinovaþi ºi cã din pizmã au fost pârâþi cã au uneltit împotriva lui. ªi aºa i-a izbãvit Sfântul Nicolae de la moarte.

Pe lângã acestea a fãcut încã ºi alte minuni. A pãstorit dumnezeieºte poporul ortodox ºi ajungând la adânci bãtrâneþi, s-a mutat cãtre Domnul.

Dar Sfântul Nicolae nici dupã moarte nu ºi-a uitat turma sa. Cã în fiecare zi face cu îmbelºugare bine celor ce au nevoie ºi-i izbãveºte de tot felul de primejdii ºi nevoi, Cãci ºi acum, ca ºi atunci, Acelaºi Dumnezeu lucreazã prin sfântul Sãu minunile Sale cele fãrã de numãr.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 20:40

Sfantul Ierarh Nicolae este cel mai cunoscut sfant al Bisericii noastre. Indiferent pe cine intrebi, iti poate spune despre el ca este sfantul care aduce daruri. Noaptea dinaintea zilei de 6 decembrie este cunoscuta ca fiind noaptea darurilor. Este momentul in care vine "Mos Nicolae".

Cand eram copil, imi lustruiam ghetele si le puneam la fereastra ca sa fie umplute de daruri. Aveam prieteni care isi asezau incaltarile la usa, semn ca pe acolo avea sa vina Mos Nicolae. Nu m-am intrebat pe unde venea, pentru ca atat eu cat si prietenii mei ne trezeam cu daruri in ghete, semn ca Sfantul Nicolae putea veni si pe usa si prin geam. Si datorita sfinteniei sale, cunostea ce iti lipseste si iti aducea ceea ce iti doreai. Datorita acestei bunatati, multi copii il confundau pe Dumnezeu cu Sfantul Nicolae.

Sfantul Ierarh Nicolae nu este un personaj mitologic. A fost arhiepiscopul Mirei, o localitate din vechea Licia, in Asia Mica. Teodor Anagnostul, autorul "Istoriei Tripartite", afirma ca Sfantul Ierarh Nicolae a participat la primul Sinod Ecumenic de la Niceea, din anul 325. Pentru ca acest autor s-a folosit de documentele provenite direct de la primul Sinod Ecumenic sau de la persoanele care au participat la acest sinod, istoricitatea Sfantului Nicolae nu trebuie pusa sub semnul intrebarii.

Amintim ca la sinodul de la Niceea, din anul 325, a fost condamnata erezia lui Arie, care sustinea ca Iisus Hristos nu este Fiul lui Dumnezeu, ci doar un om cu puteri supranaturale. Potrivit Traditiei, atat de puternic a argumentat Sfantul Nicolae si atat de incapatanat a fost Arie, incat, ingrijorat de ruptura care se putea face in Biserica, Nicolae i-a dat ereticului o palma in cadrul sinodului. De la palma Sfantului Nicolae a ramas obiceiul ca, in ziua de 5 decembrie, celor neascultatori sa li se dea un bat in semn de avertisment.

Dar nu prin aceasta fapta a ajuns Sfantul Nicolae intruchiparea darniciei lui Dumnezeu. Potrivit traditiei, Sfantul Nicolae a aflat intr-o zi, ca un tata din cetatea Mira, de durere ca este lipsit de ajutor in a-si marita fiicele, dorea sa le ofere spre desfranare. Sfantul Nicolae i-a daruit omului aflat in nevoie trei pungi cu aur, iar fiicele acestuia s-au putut casatori. De atunci si pana in zilele noastre, in fiecare noapte a Sfantului Nicolae, cei dragi si in special copiii primesc daruri de la Sfantul Nicolae.

Ziua trecerii Sfantului Nicolae la cele vesnice a fost data de 6 decembrie 334, potrivit lucrarii "Legenda Aurea" ("Legenda Sanctorum") a lui Jacoppo da Voragine (+ 1298). In prezent, moastele sale se afla la Bari, din anul 1087. Mentionam ca in biserica "Sfantul Gheorghe Nou" din Bucuresti, se afla mana dreapta a Sfantului Nicolae. Exista credinta ca aceasta mana i-a fost trimisa lui Mihai Viteazul chiar de Cardinalul de Bari, printr-un pelerin roman, in semn de pretuire pentru lupta domnitorului impotriva paganismului.

Va indemn sa luati chipul Sfantului Nicolae, ca nimeni sa nu mai planga pentru lipsa darurilor. Nu uitati ca in viata vesnica luam cu noi doar atat cat am daruit.

La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfantului Nicolae.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 21:05

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 21:11

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 21:18

IonOOO

376 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 22:46

De la: 9am_750, la data 2013-12-05 20:11:51
------------

------------
Dumnezeu este - Adevarul

tu nu ai nici macar vreun adevar,,nu esti in stare sa raspunzi la o singura intrebare si vorbesti de adevar ,,,penibil,,,,,de unde ai biblie eretico

Domnule,folositi vorbe grele,si nu aveti dreptate. Doamna nu este o eretica.
Va cer scuze doamna,in numele oamenilor de bine

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 23:17

De la: IonOOO, la data 2013-12-05 22:46:45
De la: 9am_750, la data 2013-12-05 20:11:51
------------

------------
Dumnezeu este - Adevarul

Domnule,folositi vorbe grele,si nu aveti dreptate. Doamna nu este o eretica.
Va cer scuze doamna,in numele oamenilor de bine
nu va victimizatii ioane facand pe neprihanitii,,,toti cei rupti de biserica lui hristos sunt eretici,,,insa binenteles ca nu va convine

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 23:22

nu exista 2 adevaruri,,adevarul este unul singur

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 23:34

Erezia este un atentat la jertfa Mantuitorului. Iti pasa de lucrul acesta?
Luaþi seama dar la voi înºivã ºi la toatã turma peste care v’a pus Duhul Sfînt episcopi (Sau: priveghetori.), ca sã pãstoriþi Biserica Domnului, pe care a cîºtigat -o cu însuº sîngele Sãu. ªtiu bine cã, dupã plecarea mea, se vor vîrî între voi lupi rãpitori, cari nu vor cruþa turma; ºi se vor scula din mijlocul vostru oameni, cari vor învãþa lucruri stricãcioase, ca sã tragã pe ucenici de partea lor. Faptele Apostolilor 20: 28-30
Pastorirea inseamna in egala masura edificarea bisericii cat si pazirea ei de lupi rapitori. In Romania pazirea turmei este un lucru aproape inexistent. Argumentul suprem a lui Pavel impotriva ereticilor este faptul ca actiunea lor se atinge de rezultatul jertfei Domnului Cristos, si anume Biserica Domnului. Pavel spune ca pretul rascumpararii credinciosilor este infinit, adica sangele Domnului, de aceea raspunderea pastorilor si liderilor de biserica in a pazii turma este extrema!
Erezia nu apare deodata in mintea ereticului; Iacov ne arata ce se intampla cand se naste un pacat
Erezia este o convingere adanca. Este un intreg proces mintal si spiritual. Putem compara mintea noastra cu un aeroport unde avioane vin si pleaca. Oricare dintre noi avem tot felul de ganduri care vin si pleaca. Satana nu ocoleste pe nimeni in ai trimite ganduri de necredinta sau idei cu caracter eretic. Depinde de fiecare in parte daca lasa ca ideile celui rau sa prinda radacini.
Iata ce ne spune Iacov:
Ci fiecare este ispitit, cînd este atras de pofta lui însuº ºi momit. Apoi pofta, cînd a zãmislit, dã naºtere pãcatului; ºi pãcatul odatã fãptuit, aduce moartea. Iacov 1:14-15
In versetul de mai sus Iacov descrie cum se naste un pacat major. Este ceva similar cu gestatia, adica este un proces ce se dezvolta in timp. De aceea Iacov foloseste cuvantul “a zamisli (sullambanó)” care are si sensul de gestatie. Pacatul poate fi de natura morala sau doctrinara. Erezia este pacat de natura doctrinara. Pacatul doctrinar este cel mai grav.
Pentru eretici nu exista compasiune. Ei au lasat ca erezia sa le lucreze mintea si inima pe perioade indelungate, fara ca sa spuna fratilor sau pastorilor. Iar apoi deodata incep sa imprastie otrava lor ideologica.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 23:36

De la: Daphne, la data 2013-12-04 15:12:58Nici eu nu cred ca ar exista reincarnare. Cred de asemenea, precum domnul 750, ca suntem unici din toate punctele de vedere, afectand unicitatea asupra intregii noastre existente: fizic, psihic, spiritual samd.

750 multumesc de lumina ce mi-o inspiri in anumite momente!

O zi frumoasa tuturor si numai ganduri bune!

sferele de constiinta sint indestructibile si eterne.
De aici provine reincarnarea.
Cei care insista ca nu exista reincarnare nu stiu ce urmaresc.
Scoaterea oamenilor din materie ca fiind ceva bun ptr constiinte, sau vor sa fiinteze doar ei.
Nu stiu si nu ma preocupa.
Sa spuna ei cum e posibil intr-o viata sa fim ceea ce sintem.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 23:37

Mintea ereticului este atat de imbolnavita de doctrina draceasca incat este nevoie intai de shocul excomunicarii ca apoi acesta sa inceapa sa-si puna intrebari. Orice ingaduinta si tolerare a ereticului va face ca acesta sa creada ca el are dreptate si ca liderii bisericii nu au convingeri ferme. Ereticul are ca singur scop injectarea cu ideologie falsa a mintii liderilor si membrilor bisericii. Ereticii au scoala manipularii si a zambetului fatarnic. Ei sunt gata sa promita schimbare si colaborare in timp ce lucreaza de zor la avansarea agendei lor. Excomunicarea imediata ii aduce cu picioarele pe pamant si isi dau seama ca biserica este stalpul si temelia adevarului

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 23:38

De la: 9am_750, la data 2013-12-05 23:22:20nu exista 2 adevaruri,,adevarul este unul singur
Adevarul e ca tu postezi de unul singur pe aici, crezind ca citeste cineva tot ce scrii
Fiecare ia cite un comentariu.
Nu faci decit sa te autoconvingi de ce spui.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 23:43

De la: 9am_750, la data 2013-12-05 23:37:33Mintea ereticului este atat de imbolnavita de doctrina draceasca incat este nevoie intai de shocul excomunicarii ca apoi acesta sa inceapa sa-si puna intrebari. Orice ingaduinta si tolerare a ereticului va face ca acesta sa creada ca el are dreptate si ca liderii bisericii nu au convingeri ferme. Ereticul are ca singur scop injectarea cu ideologie falsa a mintii liderilor si membrilor bisericii. Ereticii au scoala manipularii si a zambetului fatarnic. Ei sunt gata sa promita schimbare si colaborare in timp ce lucreaza de zor la avansarea agendei lor. Excomunicarea imediata ii aduce cu picioarele pe pamant si isi dau seama ca biserica este stalpul si temelia adevarului

Du-te ma in evul mediu si propaga acolo ideile astea tembele. Cu ereziile.
Ai un calculator de unde spui mai mult timpenii, datorilta ereticilor dupa mintea ta, ce au iesit din influenta unora ca tine si au construit instrumente de comunicare de genul asta.

Parca 8000-12000 de biserici si 2000-4000 de scoli. In tara asta.
V-ati pus de o revolutie in domeniul cunoasterii, cu megalomania de care ati dat dovada. vi s-a urcat la cap ce ati facut.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 23:46

Avertismentul apostolului Pavel: ereticii sunt anatemizati!

Pavel anatemizeaza pe eretici! Pe vremea lui erau Iudaizantii, astazi sunt adventistii, carismaticii, poonistii, kwasizabantu, branhamistii, iehovistii, mormonii, ucenicii lui Chris Oyakilome, si restul de secte si aberatii ce vor sa-si faca loc in Romania.
Dar chiar dacã noi înºine sau un înger din cer ar veni sã vã propovãduiascã o Evanghelie, deosebitã de aceea pe care v’am propovãduit -o noi, sã fie anatema! Cum am mai spus, o spun ºi acum: dacã vã propovãduieºte cineva o Evanghelie, deosebitã de aceea pe care aþi primit -o, sã fie anatema! Galateni 1:8,9

RATAVA

888 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 23:48

De la: nastasemihail, la data 2013-12-05 23:36:57
De la: Daphne, la data 2013-12-04 15:12:58Nici eu nu cred ca ar exista reincarnare. Cred de asemenea, precum domnul 750, ca suntem unici din toate punctele de vedere, afectand unicitatea asupra intregii noastre existente: fizic, psihic, spiritual samd.

750 multumesc de lumina ce mi-o inspiri in anumite momente!

O zi frumoasa tuturor si numai ganduri bune!

sferele de constiinta sint indestructibile si eterne.
De aici provine reincarnarea.
Cei care insista ca nu exista reincarnare nu stiu ce urmaresc.
Scoaterea oamenilor din materie ca fiind ceva bun ptr constiinte, sau vor sa fiinteze doar ei.
Nu stiu si nu ma preocupa.
Sa spuna ei cum e posibil intr-o viata sa fim ceea ce sintem.

Nu stiu si cred ca nimeni nu stie cum si de ce suntem. Insa faptul ca suntem o singura data, mi se pare cel mai cert.

Lasati fluturii sa zboare!
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 23:48

Avertismentul apostolului Petru: ereziile sunt nimicitoare!

Petru, ca slujitor al bisericii de la Ierusalim si-a facut datoria avertizand bisericile din diaspora ca in mod inevitabil vor aparea intre ei invatatori mincinosi. El arata ca ereziile sunt nimicitoare, nu doar ca ereticii au o gandire diferita. Petru a inteles ca turma trebuie hranita dar si pazita.
În norod s’au ridicat ºi prooroci mincinoºi, cum ºi între voi vor fi învãþãtori mincinoºi, cari vor strecura pe furiº erezii nimicitoare, se vor lepãda de Stãpînul, care i -a rãscumpãrat, ºi vor face sã cadã asupra lor o pierzare nãpraznicã. 1 Petru 2:1

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 23:53

Avertismentul apostolului Ioan: ereticii sunt anticristi!

Ioan ii numeste anticristi pe falsii profeti. Lui nu i-a fost nici rusine si nici frica, cu toate ca era apostolul iubirii. Dragostea lui Dumnezeu nu tolereaza demonii, ereticii, si ereziile! O “dragoste” care iubeste erezia, neadevarul, lucrurile dubioase teologic, este de fapt afectiunea diavolului pentru lucrurile lui. Stai si te intrebi cum de multi lideri si pastori, cat si o multime de enoriasi fac apel la dragoste, cand erezia este foarte clar vizibila in viata lui Ton, Poonen, Oyakilome, Branhamistilor, etc? Unde este Duhul lui Cristos in cei care ii trateaza cu dragoste pe acesti eretici? Dar voi aþi primit ungerea din partea Celui sfînt, ºi ºtiþi orice lucru. 1 Ioan 2:20

Copilaºilor, este ceasul cel de pe urmã. ªi, dupã cum aþi auzit cã are sã vinã anticrist, sã ºtiþi cã acum s’au ridicat mulþi anticriºti: prin aceasta cunoaºtem cã este ceasul de pe urmã. Ei au ieºit din mijlocul nostru, dar nu erau dintre ai noºtri. Cãci dacã ar fi fost dintre ai noºtri, ar fi rãmas cu noi; ci au ieºit, ca sã se arate cã nu toþi sînt dintre ai noºtri. 1 Ioan 2:18,19

Pagini: << 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: