back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 09:55

De la: _Ingrid, la data 2013-09-27 18:43:00
De la: 9am_750, la data 2013-09-27 18:30:51
De la: _Ingrid, la data 2013-09-27 18:25:18Mai George, mai bine te-ai concentra asupra staretului de la Cotmeana, ca l-am vazut blestemand enoriasii dezamagiti ca nu a functionat molifta...sau cum s-o fi chemand.
Cum sa te mai duci la un lacas de rugaciune al carui sef zice facandu-si cruci:,,Arza-i-ar focu' sa aiba ei atata bine cata liniste am eu" ..? Asta-i omul lui Dumnezeu? ca eu stiam ca e pacat mare sa doresti raul cuiva, si uite ca Dumnezeu nu l-a trasnit instantaneu!
ingrid pentru ce fac unii preoti nu trebui nicidecum sa te indepartezi de religia ta,,ei sunt oameni la fal ca noi si mai gresesc,,exista blestemul arhiereului ,,,doar un fel de a spune,,multi alti preoti nu s de acoord cu asa ceva .dar,,,,,,,,tot ooameni sunt si ei si au niste limite,,asta nu inseamna nicidecum ca toti procedeaza asa

Eu ma gandesc la cat de slaba e credinta lui daca dupa ani de studiu si viata dedicata lui Dumnezeu poate face astfel de gesturi. Si daca el are asa natura slaba, nu e deloc in posibilitate de a ajuta pe altii intru credinta...si n-am vazut ca un reprezentant ortodox superior sa faca vreo corectie sa indrepte cumva impresia pe care a facut-o acest reprezentant al bisericii.
Reiese ca Biserica Ortodoxa Romana nu are nimic de obiectat.

mai poate reiesi ca oamenii ce Slujesc biserica la cel mai inalt nivel, sunt Decazuti si bine zice vorba aia cu :" fa ce zice popa si nu ce face el !"
dar, e de mirare ptr. mine de ce tocmai ateii sunt atita de preocupati si cer socoteala de aia- de ailalta, desi ei chiar Nu cred si atunci, care-i problema ? de ce sunt asa de inversunati pe credinciosi ? de ce nu-i lasa-n pace sa-si rezolve ei nelamuririle sau nemultumirile in legatura cu mai marii lor ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 10:45

De la: gabigabi2, la data 2013-09-28 09:55:30
mai poate reiesi ca oamenii ce Slujesc biserica la cel mai inalt nivel, sunt Decazuti si bine zice vorba aia cu :" fa ce zice popa si nu ce face el !"
dar, e de mirare ptr. mine de ce tocmai ateii sunt atita de preocupati si cer socoteala de aia- de ailalta, desi ei chiar Nu cred si atunci, care-i problema ?

Poftim? pai care-i scopul discutiei, sa isi imparta diversele culte felii de Dumnezeu?
Poate chiar initiatorul topicului este un ateu care vrea sa inteleaga punand o intrebare directa.
Cata vreme religia este atat de prezenta in viata tuturor, indiferent de gradul de credinta, nu poti sa nu vezi modul in care ea se prezinta.
Ca sa vorbesc numai despre mine, eu apreciez la religie valorile educationale si morale.
Cand vad un individ imoral , brutal, etc, apreciez ca nu a fost educat.
Cand acest individ este ,,omul lui Dumnezeu" insa, mi se pare lucru foarte grav, caci isi tradeaza propriul lui crez, necum sa mai poata sa il transmita si altora.
Ma astept ca persoanele credincioase sa fie bune si cuviincioase, asa cum persoanele de la asigurari sunt la cravata si costum.

De la: gabigabi2, la data 2013-09-28 09:55:30 de ce sunt asa de inversunati pe credinciosi ? de ce nu-i lasa-n pace sa-si rezolve ei nelamuririle sau nemultumirile in legatura cu mai marii lor ?

Sper ca nu te-ai referit la mine, eu nu sunt deloc inversunata, respect credinta si valorile oricui, desi nu sunt obligata.
Eu ma mir ca nu te revolti pe acei ,,mai mari" care obligatoriu ar trebui sa fie pilda, insa ei sunt contraexemple. Pot intelege ca un preot isi pierde cumpatul, la un moment dat, dar ma astept ca tot el, sau un superior al lui sa arate ca acel moment este regretabil si nu ar fi trebuit sa se intample.

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 15:00

Ati scris: ,o spun pentru a nu stiu cata oara nu icoanei te inchini ci celui reprezentat de ea care este dumnezeu" Cum vine asta? Sunt icoane cu Maria mama lui Isus,Petru,Parascheva..... Si cand cineva se inchina in fata icoanei lor,se inchina lui Dumnezeu? Nu va inteleg deloc.

pai ia sa vedem,,,nu face confuzie cu a te inchina ati face cruce sau a te ruga,,,icana este doar o forma vizuala de a te aduce mai aproape de dumnezeu ca binenteles ca tot in inima ta te rogi ea este o forma ajutatoare a vazului mijlocitoare,,,,acum ia sa vedem noi,,,nu le a zis hrists appostolilor ca oricine face voia sa este ,,mama fratele sau sora lui???asta nicidecum micsorand rolul fecioarei maria precum cred unii,,,,,,,,deci acesti sfinti desppre care vorbesti vezi intai cum si au dobandit aceasta sfintenie vezi vietile lor ca sau jerfit pentru hristos si au capatatintaietate la hristos ca ti a zis doar ca ooricine face voia lui este,,,,,,,,,,,,deci acesti oameni au facut voia lui iar ei ai devenit mijlocitori intre noi si hristos,,tu daca ai un prieten foarte bun iar eu il cunosc nu capat intaietate la tine????asa si noi ne rugam la acesti sfinti sa fie mijlocitoorii nostri in dialogul nostru cu hristos si sa l roage ppentru sufletele nooastre,,in special fecioarei maria care a fost camara duhului sfand iti daii seama ca la purtat pe dumnezeu in pantece 9 luni la alaptat la crescut ,,pai daca se roaga cineva mamei noastre sa i facem un favor poti tu sa o refuzi pe mama ta??cata insemnatate au mamele in vietile nooastre?enorma,,,,cu atat mai mult fecioara maria care la purtat in pantece pe insusi dumnezeu inca nu ai raspuns ce inseamna rugaciunea in duh si adevar,,,toti puneti intrebari insa nici unul nu raspundeti
-----------------
Noi iti raspundem dar nu vrei sa inveti nimic din raspunsurile noastre bazate pe etalon care este Biblia
Iata un raspuns din biblia ortodoxsa, ca sa intelegi o data pentru totdeauna ca in toate Bibliile scrie la fel, dar nu te-i documentat sau vrei sa pacalesti pe toti inclusiv pe cei ce cunosc adevarul.
1 Timotei 2/5.Caci unul este Dumnezeu,unul este si Mijlocitorul intre Dumnezeu si oameni,omul Hristos Iisus.
Tu ai o alta Biblie de ai atatia mijlocitori???

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 15:07

suspine negraite insa tu le graieasti si il faci persoana dupa mintea ta
------------
Cred ca tu nu prea mergi nici la biserica ortodoxasa.Intreaba si tu popi sau pe mai mari lor si vei afla ca Duhul Sfant este o persoana.Sau ai ajuns asa de mare ca sa contrazici si popi?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 15:15

De la: _Ingrid, la data 2013-09-28 10:45:19
dar, e de mirare ptr. mine de ce tocmai ateii sunt atita de preocupati si cer socoteala de aia- de ailalta, desi ei chiar Nu cred si atunci, care-i problema ?

Poftim? pai care-i scopul discutiei, sa isi imparta diversele culte felii de Dumnezeu?
Poate chiar initiatorul topicului este un ateu care vrea sa inteleaga punand o intrebare directa.
Cata vreme religia este atat de prezenta in viata tuturor, indiferent de gradul de credinta, nu poti sa nu vezi modul in care ea se prezinta.
Ca sa vorbesc numai despre mine, eu apreciez la religie valorile educationale si morale.
Cand acest individ este ,,omul lui Dumnezeu" insa, mi se pare lucru foarte grav, caci isi tradeaza propriul lui crez, necum sa mai poata sa il transmita si altora.
Ma astept ca persoanele credincioase sa fie bune si cuviincioase, asa cum persoanele de la asigurari sunt la cravata si costum.

De la: gabigabi2, la data 2013-09-28 09:55:30 de ce sunt asa de inversunati pe credinciosi ? de ce nu-i lasa-n pace sa-si rezolve ei nelamuririle sau nemultumirile in legatura cu mai marii lor ?

Sper ca nu te-ai referit la mine, eu nu sunt deloc inversunata, respect credinta si valorile oricui, desi nu sunt obligata.
Eu ma mir ca nu te revolti pe acei ,,mai mari" care obligatoriu ar trebui sa fie pilda, insa ei sunt contraexemple. Pot intelege ca un preot isi pierde cumpatul, la un moment dat, dar ma astept ca tot el, sau un superior al lui sa arate ca acel moment este regretabil si nu ar fi trebuit sa se intample.

uite-aici pilde educationale si morale....

www.bibliaortodoxa.ro/vechiul-testament/46/Judec%C4%83tori

www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=46&cap=2---in acest capitol insusi ,,dumnezeul bibliei'' recunoaste ca mai exista multi,, dumnezei ''in afara de el....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 15:19

ba m-am revolta, Ingrid, undeva cam pe la sfertul acestui topic !
pe urma am explicat de ce se-ntimpla ca Biserica sa fie deja altceva decit a fost la inceput si de ce slujitorii ei fac altceva decit spun spre marea mirare a celor care vad si nu inteleg ce -i ? care-i cauza acestei rataciri ! ?
nu mai vreau sa reiau , ca devine plictisitor si nici nu prea intereseaza, dar atita timp cit Mamona conduce aceasta lume, ceea ce se-ntimpla este/ face parte din scenariul cu finalul de dinainte anuntat !

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 15:20

Auch, tuca-v-as scafarliile voastre halea destepte , s-a spart conducta magistrala cu enoriasi si yoghini criogenati inundandu-se tembeloteca numai cu desteptaciosi inteligosi.

Minciunel, si tu Valentina, sa fiti cu mintea treaza si cu ochii cat sarmaua zgaiti la cele sfinte, c-au inceput sa va invadeze yoghini cu mintea criogenata, asia sunt periculosi, leviteaza, teleporteaza, telekizeste odoarele sfinte, sunt telepati recunoscuti galactic prin toate multiversurile.
O sa va submineze fundametele balbaloteco-religioaee do'ne, Minciunel si Valentina, atacati-i preventiv cu arsenalul pisicotronic din dotarea parohiei in care sunteti inregistrati nominal, si olograf, c-altfel aia or sa declanseze printr-o bazdagarie preantamata telepatic vreo teleportare spiralata in masa a enoriasilor de teapa voastra, si-o sa va trimita direct in cine stie ce apocalipsa pedictionata de vreun Sarlatan Ordinar sau Ascet Smekeras.
------------
Teleportarea va fi, dar nu acum ci pe noul pamant.

in mintea ta va fi teleportare si a celor ce te pacalesc,,,va fi cer nou si pamant nou ca prezenta ta ppoate fi oriunde nu inseamna teleportarea ce o crezi tu cu mintea de acum gandindu te la spatiul si timpul acesta
-----------
Tu din Biblie, de la mine si fratii mei ai ce invata,dar noi de la tine nu avem ce invata.Totusi este bine ca marturisesti chiar la nivelul tau de cunostinte, ca poti invata de la altii daca-ti lasi orgoliul,Deasemenea cei fara credinta, pot invata de la tine invataturile incepatoare, iar cine vrea mai mult trebuie sa iese afara din biserica ortodoxa care este o biserica lumeasca a datinilor si obiceiurilor.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 15:40

www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=46&cap=2---in acest capitol insusi ,,dumnezeul bibliei'' recunoaste ca mai exista multi,, dumnezei ''in afara de el..
-----------
Dar este scris in Biblie ca mai sant si alti dumnezei.Acestia sant facuti dumnezei de catre Dumnezeul cel Atotputeric, lor le-a vorbit Dumnezeu de cand erau in viata.In psalmi este scris ca Dumnezeu se plimba prin adunarea dumnezeilor.Asa cum Dumnezeu a facut pe unii prooroci,apostoli, evanghelisti.....pe unii i-a facut dumnezei ,oameni care au ajuns la desavarsirea ceruta de El.Dar mai sant si dumnezei facuti de maini omenesti si cine se inchina lor se inchina dracilor scrie in Bibl;ie.......dar Biblia trebuie studiata, caci cine se ia dupa alte basme lumesti nu ajunge la Dumnezeu.

IonOOO

376 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 15:46

De la: 9am121159, la data 2013-09-28 15:07:56suspine negraite insa tu le graieasti si il faci persoana dupa mintea ta
------------
Cred ca tu nu prea mergi nici la biserica ortodoxasa.Intreaba si tu popi sau pe mai mari lor si vei afla ca Duhul Sfant este o persoana.Sau ai ajuns asa de mare ca sa contrazici si popi?

Duhul Sfant este o persoana. In Biblie gasim foarte multe dovezi in acest sens. Iata cateva.Caracterul Persoanei Divine a Duhului Sfant,rezulta din faptele urmatoare:
--El are putere si dragoste
--gandeste,judeca,mijloceste,cerceteaza ,cunoaste,invata convinge,.....vorbeste....ect. Dam doar un exemplu unde vedem ca Duhul Sfant vorbeste si de unde reiese clar ca Duhul Sfant este o Persoana.

"Pe cand slujeau Domnului si posteau, Duhul Sfant a zis: "Puneti-Mi deoparte pe Barnaba si pe Saul, pentru lucrarea la care i-am chemat." (Extras din Biblie)

Atata timp cat oamenii nu se intorc la Dumnezeu prin credinta in Isus Hristos,depind de alti oameni,si Duhul Sfant nu-I calauzeste in tot adevarul.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 15:51

De la: 9am121159, la data 2013-09-28 15:40:47www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=46&cap=2---in acest capitol insusi ,,dumnezeul bibliei'' recunoaste ca mai exista multi,, dumnezei ''in afara de el..
-----------
Dar este scris in Biblie ca mai sant si alti dumnezei.Acestia sant facuti dumnezei de catre Dumnezeul cel Atotputeric, lor le-a vorbit Dumnezeu de cand erau in viata.In psalmi este scris ca Dumnezeu se plimba prin adunarea dumnezeilor.Asa cum Dumnezeu a facut pe unii prooroci,apostoli, evanghelisti.....pe unii i-a facut dumnezei ,oameni care au ajuns la desavarsirea ceruta de El.Dar mai sant si dumnezei facuti de maini omenesti si cine se inchina lor se inchina dracilor scrie in Bibl;ie.......dar Biblia trebuie studiata, caci cine se ia dupa alte basme lumesti nu ajunge la Dumnezeu.

ahaaaaa.... acum am inteles.... era inca mic si prostut si-si crease niste jucarii...sa se joace in timpu' liber... in vacante...in concedii....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 15:53

De la: IonOOO, la data 2013-09-27 17:59:38 UNA ESTE SA CUNOSTI MULTE DESPRE DUMNEZEU,SI CU TOTUL ALTA ESTE SA-L CUNOSTI PE DUMNEZEU!

www.youtube.com/watch?v=WvveaNGJGkY

www.youtube.com/watch?v=--m-EqVW2UY

www.youtube.com/watch?v=nApt0ZaeEhc

www.scribd.com/doc/57256637/Esti-Sigur-de-Petru-Popovici

Cunoasterea lui te apropie de finalul vietii terestre.
Sau cu alte cuvinte, atunci intelegi.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 16:23

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-09-27 18:29:47
De la: IonOOO, la data 2013-09-27 17:59:38 UNA ESTE SA CUNOSTI MULTE DESPRE DUMNEZEU,SI CU TOTUL ALTA ESTE SA-L CUNOSTI PE DUMNEZEU!

gata nea ioane dublu zero....m-am prins....talica esti d'aia de la biserica evanghelista...tot sectar...ia-l @750....e-al tau....soo pe el....

Nu sunt ortodox. A fi ortodox este un lucru cu adevarat mare. Ferice de cine este ortodox. Eu ma anevoiesc ca sa devin ortodox. Este un drum lung.
In viata,de copil chiar,mi-a placut frumosul si adevarul pe care-l strang de peste tot ,si cand am o ocazie il daruiesc cu dragoste semenilor mei. La un moment dat,in timp,Dumnezeu s-a indurat de mine,marit sa fie EL,si mi-a facut de cunoscut Adevarul. Se stie ca Adevarul este Isus si nu o dominatiune,o Biserica sau alta,caci Isus este Calea,Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin EL. El,Isus,apoi este Usa. A ne intoarce la Dumnezeu este ceva normal,natural,logic chiar caci cu totii avem nevoie de Dumnezeu.
Inca ceva: Din experienta mea si altor credinciosi cu oamenii am observat ca mai usor se intoarce un necredincios la Dumnezeu,decat un om ce are o credinta gresita (sau partial gresita) ,la auzirea Evangheliei Lui Hristos Domnul.

www.youtube.com/watch?v=lMf5iGf-M64

www.youtube.com/watch?v=-DZCUsaAevw

www.youtube.com/watch?v=j4LQYL8_Jz8

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 17:37

De la: 9am_750, la data 2013-09-27 18:10:08

aaa aha bravo tie,,inseamna ca tu si baptistii tai care traiti in aceasta lume plina si incoltita de pacate daca ziceti ca l cunoasteti a ti trait o viata mai buna ca oameni precum arsenie boca arsenie papacioc daniel sihastru ilie cleopa paisie olaru oamenii de genul asta,,,minuni faceti???daca l cunoaste ti pe dumnezeu??bonlavi vindecati??/sunteti in stare sa le spuneti oamenilor pe nume si ce probleme au fara sa i cunoasteti??

Aveti prejudecati domnule! Si din acest motiv nu va scriu ce inseamna inchinarea in Duh si Adevar,caci "sigur" veti gasi "greseli".
Dumneavoastra interpretati orice prin lumina Traditiei,inclusiv parti ale Bibliei cea ce este f trist. Isus spune unor oameni contemporani ai Lui ca se ratacesc pentru-ca nu cunosc Scripturile si nici puterea lui Dumnezeu... Scriptura inseamna vechi. Iar sfanta inseamna pus deoparte pentru Dumnezeu. Sfanta Scriptura =Biblia.

Am postat 4 linckuri ce insumeaza ca timp de vizionare aproape 3 ore,deci aproape 180 de minute. Eu am postat la ora 17,59,iar dvs ati "raspuns" dupa 11 minute adica la ora 18,10. Era imposibil ca dvs sa vizitati materialul pe care l-am postat . Pentru-ca nu urmariri dialogul si deja "stiti" despre ce este vorba, voi fi ceva mai rezervat cu dvs. De aceia,realizez ca aveti prejudecati si ca nu merita ca cineva sa se cheltuiasca cu timpul cu dvs care nu v-ati intors la Dumnezeu prin credinta in Isus.

Vorbiti de niste inaintasi ai nostri ai romanilor. Cu tot respectul ce-l avem pentru unii oameni,Dumnezeu ne invata ca trebuie ca sa calcam pe urmele lui Pavel,caci orice om poate gresi,dar NU si scrisul Bibliei. De exemplu Arsenie Boca. Intr-un video-clip, invata pe oameni ca sa pacatuiasca spunandu-le sa se inchine la sfantul soare, la minutul 5 secunda 15 in acest linck www.youtube.com/watch?v=xA8Vey2HeDw&feature=related Dumnezeu opreste acesta inchinare a omului la soare si numeste aceasta pacat:

"Apoi m-a dus în curtea cea dinãuntru a templului Domnului ºi iatã la uºa templului Domnului, între pridvor ºi jertfelnic, stãteau vreo douãzeci ºi cinci de oameni cu spatele spre templul Domnului, iar cu feþele spre rãsãrit ºi se închinau spre rãsãrit la soare. ªi mi-a zis Domnul: "Vezi, fiul omului? Nu i-a ajuns casei lui Iuda sã-ºi facã astfel de urâciuni, ca acele pe care le fac aceºtia aici, ci au umplut ºi þara de necredinþã, îndoit mâniindu-Mã. Iatã ei apropie ramuri de nãrile lor." (Extras din Biblia Ortodoxa)

De aceia indemn pe toti oamenii sa nu se increada in oameni.. Dragii mei sa nu va incredeti in domnul 9 am 750. La fel doamnelor,domnilor,sa nu va incredeti in mine,si nici in vreun om. Va rog in schimb ca sa va incredeti si sa-L credeti pe Isus Hristos Domnul,El care este tinta desavarsirii noastre. A lui Dumnezeu sa fie slava in veci!

"Aºa zice Domnul: "Blestemat fie omul care se încrede în om ºi îºi face sprijin din trup omenesc ºi a cãrui inimã se depãrteazã de Domnul. Acela va fi ca ierburile pustiului ºi nu va vedea când va veni binele, ci va locui în locurile arse ale pustiului, în pãmânt neroditor ºi nelocuit. Binecuvântat fie omul care nãdãjduieºte în Domnul ºi a cãrui nãdejde este Domnul, Deoarece acesta va fi ca pomul sãdit lângã ape, care-ºi întinde rãdãcinile pe lângã râu ºi nu ºtie când vine arºiþa; frunzele lui sunt verzi, la timp de secetã nu se teme ºi nu înceteazã a rodi. Inima omului este mai vicleanã decât orice ºi foarte stricatã! Cine o va cunoaºte! " (Extras din Biblia Ortodoxa)

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 21:01

De la: 9am_750, la data 2013-09-27 20:23:43

,,ii dai bani sa ti oficializeze niste ceremoni slujbe,,,

Ce sa oficieze aia, Minciunel, au primit vreun mandat special, sau au fost imputerniciti printr-un act,document oficial parafat si semnat de insusi autoritatea suprema la care va inchinati voi naivii si toti intarziatii mintali?
Ce sa oficieze niste Sarlatani Ordinari, Minciunel?

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 21:16

De la: gabigabi2, la data 2013-09-28 15:19:49

atita timp cit Mamona conduce aceasta lume, ceea ce se-ntimpla este/ face parte din scenariul cu finalul de dinainte anuntat !

Zau !?
Atunci, de ce nu-l refuzi pe nenea postasul atunci cand doreste sa-ti inmaneze Mamoney reprezentand suma inscrisa pe talonul pensie, Madam Tigaie?
De ce sa nu te hranesti, imbraci, achiti costul utilitatilor (WebNet-ul) cu: rugaciuni, inchinaciuni si matanii, eventual cu ceea ce ti-o da al de sus ?
Ia sa vedem, ai sa reusesti sa mai supravietuiesti, sa existi, Madam Tigaie?
Da-i drakului pe Mamoney.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 21:20

mai ingrid,,ei sunt oameni la fel ca noi,,intr un fel si au luat o cruce mai grea de dus,,,,sa nu crezi ca daca alegi calea asta nu mai ai ispite,,ba din cate stiu esti chiar mai ispitit,,,,,,,sa ne vedem de ale noastre

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 21:45

De la: 9am121159, la data 2013-09-28 15:00:09 Ati scris: ,o spun pentru a nu stiu cata oara nu icoanei te inchini ci celui reprezentat de ea care este dumnezeu" Cum vine asta? Sunt icoane cu Maria mama lui Isus,Petru,Parascheva..... Si cand cineva se inchina in fata icoanei lor,se inchina lui Dumnezeu? Nu va inteleg deloc.

pai ia sa vedem,,,nu face confuzie cu a te inchina ati face cruce sau a te ruga,,,icana este doar o forma vizuala de a te aduce mai aproape de dumnezeu ca binenteles ca tot in inima ta te rogi ea este o forma ajutatoare a vazului mijlocitoare,,,,acum ia sa vedem noi,,,nu le a zis hrists appostolilor ca oricine face voia sa este ,,mama fratele sau sora lui???asta nicidecum micsorand rolul fecioarei maria precum cred unii,,,,,,,,deci acesti sfinti desppre care vorbesti vezi intai cum si au dobandit aceasta sfintenie vezi vietile lor ca sau jerfit pentru hristos si au capatatintaietate la hristos ca ti a zis doar ca ooricine face voia lui este,,,,,,,,,,,,deci acesti oameni au facut voia lui iar ei ai devenit mijlocitori intre noi si hristos,,tu daca ai un prieten foarte bun iar eu il cunosc nu capat intaietate la tine????asa si noi ne rugam la acesti sfinti sa fie mijlocitoorii nostri in dialogul nostru cu hristos si sa l roage ppentru sufletele nooastre,,in special fecioarei maria care a fost camara duhului sfand iti daii seama ca la purtat pe dumnezeu in pantece 9 luni la alaptat la crescut ,,pai daca se roaga cineva mamei noastre sa i facem un favor poti tu sa o refuzi pe mama ta??cata insemnatate au mamele in vietile nooastre?enorma,,,,cu atat mai mult fecioara maria care la purtat in pantece pe insusi dumnezeu inca nu ai raspuns ce inseamna rugaciunea in duh si adevar,,,toti puneti intrebari insa nici unul nu raspundeti
-----------------
Noi iti raspundem dar nu vrei sa inveti nimic din raspunsurile noastre bazate pe etalon care este Biblia
Iata un raspuns din biblia ortodoxsa, ca sa intelegi o data pentru totdeauna ca in toate Bibliile scrie la fel, dar nu te-i documentat sau vrei sa pacalesti pe toti inclusiv pe cei ce cunosc adevarul.
1 Timotei 2/5.Caci unul este Dumnezeu,unul este si Mijlocitorul intre Dumnezeu si oameni,omul Hristos Iisus.
Tu ai o alta Biblie de ai atatia mijlocitori???
pai nu ti am pus decat o singura intrebare la care ti am zis sa mai incerci sa raspunzi,,,trebui sa intelegi sensul de mijlocitor ,,binenteles singurul mijlocitor rascumparator este isus omul Aºadar, înainte de toate vã îndemn sã faceþi cereri, rugãciuni, mijlociri, mulþumiri pentru toþi oamenii” (1 Timotei 2,1)

Acesta, împreunã cu versetele 5 și 6 lãmuresc întreaga problemã a mijlocirii, respectiv a celor douã înțelesuri ale acestui cuvânt: în primul verset e vorba de mijlocire în rugãciune, în celelalte e vorba de Hristos Mijlocitorul și Rãscumpãrãtorul.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 21:56

De la: 9am121159, la data 2013-09-28 15:07:56suspine negraite insa tu le graieasti si il faci persoana dupa mintea ta
------------
pai si cum te gandesti tu ca e o persoana ,,ca tn asa ca noi omeneasca??ce fel de persoana ,,cum te gandesti tu cu mintea ta umana la aceasta persoana???cum vroiai sa i spuna ,entitate/

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 22:00

De la: 9am121159, la data 2013-09-28 15:40:47www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=46&cap=2---in acest capitol insusi ,,dumnezeul bibliei'' recunoaste ca mai exista multi,, dumnezei ''in afara de el..
-----------
ia uziii,,pai zi eu la care dumnezeu sa ma rog ca eu stiam ca unu i dumnezeu,,,,,,intelege fetito ca oricine face voia lui dumnezeu este fratele sora mama lui,,nicidecum egalul lui dumnezeu,unul a vrut sa fie egalul sau si a cazut ca un fulger din cer

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 22:01

De la: IonOOO, la data 2013-09-28 15:46:52
------------

Duhul Sfant este o persoana. In Biblie gasim foarte multe dovezi in acest sens. Iata cateva.Caracterul Persoanei Divine a Duhului Sfant,rezulta din faptele urmatoare:
--El are putere si dragoste
--gandeste,judeca,mijloceste,cerceteaza ,cunoaste,invata convinge,.....vorbeste....ect. Dam doar un exemplu unde vedem ca Duhul Sfant vorbeste si de unde reiese clar ca Duhul Sfant este o Persoana.

"Pe cand slujeau Domnului si posteau, Duhul Sfant a zis: "Puneti-Mi deoparte pe Barnaba si pe Saul, pentru lucrarea la care i-am chemat." (Extras din Biblie)

Atata timp cat oamenii nu se intorc la Dumnezeu prin credinta in Isus Hristos,depind de alti oameni,si Duhul Sfant nu-I calauzeste in tot adevarul.

exact cum am zis mai sus,,daca are aceste simtiri ,voi mai aveti putin si l asimilati cu o persoana fizica umana

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 22:27

De la: IonOOO, la data 2013-09-28 17:37:41
De la: 9am_750, la data 2013-09-27 18:10:08

aaa aha bravo tie,,inseamna ca tu si baptistii tai care traiti in aceasta lume plina si incoltita de pacate daca ziceti ca l cunoasteti a ti trait o viata mai buna ca oameni precum arsenie boca arsenie papacioc daniel sihastru ilie cleopa paisie olaru oamenii de genul asta,,,minuni faceti???daca l cunoaste ti pe dumnezeu??bonlavi vindecati??/sunteti in stare sa le spuneti oamenilor pe nume si ce probleme au fara sa i cunoasteti??

Aveti prejudecati domnule! Si din acest motiv nu va scriu ce inseamna inchinarea in Duh si Adevar,caci "sigur" veti gasi "greseli".
Dumneavoastra interpretati orice prin lumina Traditiei,inclusiv parti ale Bibliei cea ce este f trist. Isus spune unor oameni contemporani ai Lui ca se ratacesc pentru-ca nu cunosc Scripturile si nici puterea lui Dumnezeu... Scriptura inseamna vechi. Iar sfanta inseamna pus deoparte pentru Dumnezeu. Sfanta Scriptura =Biblia.

Am postat 4 linckuri ce insumeaza ca timp de vizionare aproape 3 ore,deci aproape 180 de minute. Eu am postat la ora 17,59,iar dvs ati "raspuns" dupa 11 minute adica la ora 18,10. Era imposibil ca dvs sa vizitati materialul pe care l-am postat . Pentru-ca nu urmariri dialogul si deja "stiti" despre ce este vorba, voi fi ceva mai rezervat cu dvs. De aceia,realizez ca aveti prejudecati si ca nu merita ca cineva sa se cheltuiasca cu timpul cu dvs care nu v-ati intors la Dumnezeu prin credinta in Isus.

Vorbiti de niste inaintasi ai nostri ai romanilor. Cu tot respectul ce-l avem pentru unii oameni,Dumnezeu ne invata ca trebuie ca sa calcam pe urmele lui Pavel,caci orice om poate gresi,dar NU si scrisul Bibliei. De exemplu Arsenie Boca. Intr-un video-clip, invata pe oameni ca sa pacatuiasca spunandu-le sa se inchine la sfantul soare, la minutul 5 secunda 15 in acest linck www.youtube.com/watch?v=xA8Vey2HeDw&feature=related Dumnezeu opreste acesta inchinare a omului la soare si numeste aceasta pacat:

"Apoi m-a dus în curtea cea dinãuntru a templului Domnului ºi iatã la uºa templului Domnului, între pridvor ºi jertfelnic, stãteau vreo douãzeci ºi cinci de oameni cu spatele spre templul Domnului, iar cu feþele spre rãsãrit ºi se închinau spre rãsãrit la soare. ªi mi-a zis Domnul: "Vezi, fiul omului? Nu i-a ajuns casei lui Iuda sã-ºi facã astfel de urâciuni, ca acele pe care le fac aceºtia aici, ci au umplut ºi þara de necredinþã, îndoit mâniindu-Mã. Iatã ei apropie ramuri de nãrile lor." (Extras din Biblia Ortodoxa)

De aceia indemn pe toti oamenii sa nu se increada in oameni.. Dragii mei sa nu va incredeti in domnul 9 am 750. La fel doamnelor,domnilor,sa nu va incredeti in mine,si nici in vreun om. Va rog in schimb ca sa va incredeti si sa-L credeti pe Isus Hristos Domnul,El care este tinta desavarsirii noastre. A lui Dumnezeu sa fie slava in veci!

"Aºa zice Domnul: "Blestemat fie omul care se încrede în om ºi îºi face sprijin din trup omenesc ºi a cãrui inimã se depãrteazã de Domnul. Acela va fi ca ierburile pustiului ºi nu va vedea când va veni binele, ci va locui în locurile arse ale pustiului, în pãmânt neroditor ºi nelocuit. Binecuvântat fie omul care nãdãjduieºte în Domnul ºi a cãrui nãdejde este Domnul, Deoarece acesta va fi ca pomul sãdit lângã ape, care-ºi întinde rãdãcinile pe lângã râu ºi nu ºtie când vine arºiþa; frunzele lui sunt verzi, la timp de secetã nu se teme ºi nu înceteazã a rodi. Inima omului este mai vicleanã decât orice ºi foarte stricatã! Cine o va cunoaºte! " (Extras din Biblia Ortodoxa)

n am nici o prejudecata prietene ,n am de ce ,,,eu nu caut nici o gresala si iata eu iti raspund la tot ce ma intrebi,,binenteles nu din mintea mea ci de la cei in masura care nu vorbesc de la ei cum credeti voi,,,eu interpretez si prin traditie si prin scriptura ca una fara alta nu exista ,,,nu eu,,sfintii parinti,,,nu merg bine una fara alta,,,se completeaza,,,,prietene eu nu am vazut inca nici un sfert din ce spun cei ce au suferit cu adevarat pentru hristos si tu vrei sa ma uit la ce mi dai,,dai celoor ce vreti sa i racolati cum a ti fost si voi,,ca daca stiati mai multe nu mai era ti racolati de nimeni,,pentru ca aveti in ortodoxie tot ce aveti nevoie,,,,,,,nici eu nu s ortodox adevarat sau crestin adevarat,,,,sa crezi in dumnezeu inseamna si sa faci ce ti cere el,,,,,,,,,nu m am intors prietene adevarat iti zic ca s cel mai pacatos dintre toti,,daca tu te ai intors iti urez succes in continuare orice om poate gresii prietene iar oameni dintre acestia sunt cei mai aproape de invataturile apostolilor,,,,,,,prietene dumnezeu se mai numeste si soarele dreptati, (Maleahi IV, 2) si rasarit (Zaharia VI, 12; Luca I, 78) si ca acolo a fost sadait raiul: "Dumnezeu a rasadit raiul spre rasarit in Eden" (Facerea II, 8.) "Cercetatu-ne-ai pe noi de sus, Mantuitorul nostru, Rasaritul rasariturilor; si cei din intuneric si din umbra am aflat adevarul: ca din Fecioara S-a nascut Domnul!" La rasarit este lumina, la apus este intunericul.
"Lumina lumineaza intru intuneric si intunericul nu a cuprins'o pe ea." (I Ioan 1, 5)Sfantul Ioan Damaschin spune ca intreaga comunitate prezenta la slujba traieste in asteptarea Fiului Lui Dumnezeu care spune ca: "asa cum se arata fulgerul de la rasarit spre apus asa va fi si venirea Fiului lui Dumnezeu"

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 22:36

ai uitat sa precizezi ca acei oameni se inchinau la animale si probabil chiar la soare

Joshua_Caleb_1

3 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 29 Septembrie 2013, ora 14:02

dar, ....tu.....stii.??

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2013, ora 15:54

Azi e duminica, nu se lucreaza. Ce se intelege prin a lucra?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2013, ora 16:00

Trebuie sa stai ca o leguma.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2013, ora 16:13

De la: _Ingrid, la data 2013-09-29 15:54:48Azi e duminica, nu se lucreaza. Ce se intelege prin a lucra?

dupa intelesul meu ,inseamna a nu spala, ara, treiera...adica a nu munci pamintul, adica a lasa materia sa se odihneasca ! in schimb ,tot ce tine de bucuria inimii si imbogatirea mintii se permite ....un film, o carte, un spectacol, o iesire-n aer liber ....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2013, ora 16:25

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2013, ora 16:44

De la: _1075_, la data 2013-09-28 21:16:18
De la: gabigabi2, la data 2013-09-28 15:19:49

atita timp cit Mamona conduce aceasta lume, ceea ce se-ntimpla este/ face parte din scenariul cu finalul de dinainte anuntat !

Zau !?
Atunci, de ce nu-l refuzi pe nenea postasul atunci cand doreste sa-ti inmaneze Mamoney reprezentand suma inscrisa pe talonul pensie, Madam Tigaie?
De ce sa nu te hranesti, imbraci, achiti costul utilitatilor (WebNet-ul) cu: rugaciuni, inchinaciuni si matanii, eventual cu ceea ce ti-o da al de sus ?
Ia sa vedem, ai sa reusesti sa mai supravietuiesti, sa existi, Madam Tigaie?
Da-i drakului pe Mamoney.

ba, da' tare esti in clanta, dar de vorba aia cu " Da'i Cezarului ce-i a Cezarului si lui Dumnezeu ce e a lui Dumnezeu" se pare ca n-ai auzit....sau, daca ai auzit-o, n-ai dibacit-o la intelesurile adinci !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2013, ora 16:50

-Mama de ce ti se zice mamona?
-De-ai dracului.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2013, ora 18:16

De la: gabigabi2, la data 2013-09-29 16:13:13
De la: _Ingrid, la data 2013-09-29 15:54:48Azi e duminica, nu se lucreaza. Ce se intelege prin a lucra?

dupa intelesul meu ,inseamna a nu spala, ara, treiera...adica a nu munci pamintul, adica a lasa materia sa se odihneasca ! in schimb ,tot ce tine de bucuria inimii si imbogatirea mintii se permite ....un film, o carte, un spectacol, o iesire-n aer liber ....

Pagini: << 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: