Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 678 mesaje Membru din: 9/09/2013 |
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 23:17
De la: 9am_750, la data 2013-09-26 22:55:49raspunsurile le ai ,tu astepti sa prinda tabloul contur,pe cine crezi tu ca pacalesti credinciosule Minciunel, tu chiar vrei sa te las repetent? Hai repede cu raspunsurile despre: suflet, duh, si spirit. alfel o sa te consider si pe tine din gashca Sarlatanilor Ordinari Mincinosi, sa nu te scuzi prin faptul ca n-ai fi "in masura"sa-mi raspunzi deoarece tu ai generat afirmatiile despre duh si suflet. Ai grija, sa nu te prind cu copiute, te elimin din examiner session, Minciunel! |
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 23:26
raspunsurile le ai,,vegheaza in continuare la tablou credinciosule ca mare ti este credinta
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 01:32
@750, n-am primit vreun raspuns de la tine, baietel, toate raspunsurile pe care le-ai oferit au fost copiate din textele pe care le-au scris acei Sarlatani Ordinari, si Mincinosi, care au reusit sa te imbecilizeze tocmai datorita faptului ca esti un naiv care a crezut minciunile, balivernele, si toate absurditatile iluzorii incluse in textele religioase ale tuturor Sarlatanilor Religiosi Ordinari din cele mai vechi timpuri si pana in prezent.
Fraiere, mergi la scoala si instruieste-te, nu te lasa prostit in fata de asemenea indivizi jmekeri ale caror texte contin numai minciuni halucinogene. Hai, Noapte Buna si, Fii Destept @750 !
|
IonOOO 376 mesaje Membru din: 28/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 06:30
De la: 9am_750, la data 2013-09-25 21:56:50De la: IonOOO, la data 2013-09-25 21:38:00nici unde nu scrie sau nu zice sa nu faci icoana adica reprezentayia grafica ce il ilustreaza pe dumnezeu ci zice sa nu faci reprezentari ale altor zeitati ,,o spun pentru a nu stiu cata oara nu icoanei te inchini ci celui reprezentat de ea care este dumnezeu si am dat 3 exemple mai sus unde el insusi sa lasat sa fie infatisat ppe panza daca doresti citeste mai sus,deci intelegeti ca nu icoanei in sine va inchinati ci lui dumnezeu simbolizat de ea,,,ia zi mi tu ce inseamna rugaciune in duh si adevar de care vorbesti??ce inseamna sa te rogi in duh si in adevar?De la: 9am_750, la data 2013-09-23 10:31:46De la: IonOOO, la data 2013-09-23 06:27:50nu eu am intrebat asa ceva,,,,iar diavolul ii amageste usor pe cei fara cresinta nu pe cei care se inchina lui dumnezeu reprezentat prin icoane,,,ci pe cei care se inchina idolilor si slujesc lor adica pacatului idoliloor minciunii curviei betiei si alte asemeneaDe la: IonOOO, la data 2013-09-22 10:37:20De la: 9am_750, la data 2013-09-21 18:04:07De la: IonOOO, la data 2013-09-21 14:22:49DEX = ICOÁNÃ, icoane, s. f. 1. Imagine pictatã sau, mai rar, sculptatã, care reprezintã diferite divinitãți sau scene cu temã religioasã și care servește ca obiect de cult. ♦ P. ext. (Înv.) Tablou, desen, ilustrație. 2. Fig. Imagine, chip. – Din sl. ikona. (Extras din Dictionarul explicativ al limbii romane) Ati scris: ,o spun pentru a nu stiu cata oara nu icoanei te inchini ci celui reprezentat de ea care este dumnezeu" Cum vine asta? Sunt icoane cu Maria mama lui Isus,Petru,Parascheva..... Si cand cineva se inchina in fata icoanei lor,se inchina lui Dumnezeu? Nu va inteleg deloc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
KARP0V_ 1890 mesaje Membru din: 28/02/2013 |
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 08:12
De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-26 11:26:11pretenas @ 750....esti mult prea plin de tine...mult prea orgolios....si cu mult prea prost ca sa intelegi ceva din lumea in care din greseala traiesti....ca atare nu meriti nici macar sa fi scuipat....daramite sa mai fi bagat in seama de cineva...du-te cu ,,dumnezeul'' tau.... Poate ca totusi merita sa fie scuipat. Sustine un criminal si niste escroci!
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 12:54
De la: _1075_, la data 2013-09-27 01:32:13@750, n-am primit vreun raspuns de la tine, baietel, toate raspunsurile pe care le-ai oferit au fost copiate din textele pe care le-au scris acei Sarlatani Ordinari, si Mincinosi, care au reusit sa te imbecilizeze tocmai datorita faptului ca esti un naiv care a crezut minciunile, balivernele, si toate absurditatile iluzorii incluse in textele religioase ale tuturor Sarlatanilor Religiosi Ordinari din cele mai vechi timpuri si pana in prezent.nici nu aveai cum sa primesti raspunsuri de la mine,,raspunsurile astea nu se dobandesc de noi stand pe net la gratare la bere si alte asemenea ci urmand calea lui hristos iar acei oameni de la care ti am dat raspunsurile asta au incercat sa faca si nicidecum nu au cum sa fie sarlatani oamenii care si au dat viata pentru hristos sau au fost decapitati si altele asemenea deci nici decum nu ai avea cum sa minti cand este viata ta in joc si nici entru ce ca nu capeti nimic acesti oameni nu au avut nici o bogatie dimpotriva ,,ei au bogatii in imparatia lui dumnezeu scoale nu te insreuieste impotriva invataturilor acestea ci dimpotriva tu vegheaza in continuare la tabloul tau ca te contrazici singur credincisule,,,mare credinta ai
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 13:12
De la: IonOOO, la data 2013-09-27 06:30:00pai ia sa vedem,,,nu face confuzie cu a te inchina ati face cruce sau a te ruga,,,icana este doar o forma vizuala de a te aduce mai aproape de dumnezeu ca binenteles ca tot in inima ta te rogi ea este o forma ajutatoare a vazului mijlocitoare,,,,acum ia sa vedem noi,,,nu le a zis hrists appostolilor ca oricine face voia sa este ,,mama fratele sau sora lui???asta nicidecum micsorand rolul fecioarei maria precum cred unii,,,,,,,,deci acesti sfinti desppre care vorbesti vezi intai cum si au dobandit aceasta sfintenie vezi vietile lor ca sau jerfit pentru hristos si au capatatintaietate la hristos ca ti a zis doar ca ooricine face voia lui este,,,,,,,,,,,,deci acesti oameni au facut voia lui iar ei ai devenit mijlocitori intre noi si hristos,,tu daca ai un prieten foarte bun iar eu il cunosc nu capat intaietate la tine????asa si noi ne rugam la acesti sfinti sa fie mijlocitoorii nostri in dialogul nostru cu hristos si sa l roage ppentru sufletele nooastre,,in special fecioarei maria care a fost camara duhului sfand iti daii seama ca la purtat pe dumnezeu in pantece 9 luni la alaptat la crescut ,,pai daca se roaga cineva mamei noastre sa i facem un favor poti tu sa o refuzi pe mama ta??cata insemnatate au mamele in vietile nooastre?enorma,,,,cu atat mai mult fecioara maria care la purtat in pantece pe insusi dumnezeuDe la: 9am_750, la data 2013-09-25 21:56:50De la: IonOOO, la data 2013-09-25 21:38:00nici unde nu scrie sau nu zice sa nu faci icoana adica reprezentayia grafica ce il ilustreaza pe dumnezeu ci zice sa nu faci reprezentari ale altor zeitati ,,o spun pentru a nu stiu cata oara nu icoanei te inchini ci celui reprezentat de ea care este dumnezeu si am dat 3 exemple mai sus unde el insusi sa lasat sa fie infatisat ppe panza daca doresti citeste mai sus,deci intelegeti ca nu icoanei in sine va inchinati ci lui dumnezeu simbolizat de ea,,,ia zi mi tu ce inseamna rugaciune in duh si adevar de care vorbesti??ce inseamna sa te rogi in duh si in adevar?De la: 9am_750, la data 2013-09-23 10:31:46De la: IonOOO, la data 2013-09-23 06:27:50nu eu am intrebat asa ceva,,,,iar diavolul ii amageste usor pe cei fara cresinta nu pe cei care se inchina lui dumnezeu reprezentat prin icoane,,,ci pe cei care se inchina idolilor si slujesc lor adica pacatului idoliloor minciunii curviei betiei si alte asemeneaDe la: IonOOO, la data 2013-09-22 10:37:20De la: 9am_750, la data 2013-09-21 18:04:07De la: IonOOO, la data 2013-09-21 14:22:49DEX = ICOÁNÃ, icoane, s. f. 1. Imagine pictatã sau, mai rar, sculptatã, care reprezintã diferite divinitãți sau scene cu temã religioasã și care servește ca obiect de cult. ♦ P. ext. (Înv.) Tablou, desen, ilustrație. 2. Fig. Imagine, chip. – Din sl. ikona. (Extras din Dictionarul explicativ al limbii romane) inca nu ai raspuns ce inseamna rugaciunea in duh si adevar,,,toti puneti intrebari insa nici unul nu raspundeti
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 13:14
De la: KARP0V_, la data 2013-09-27 08:12:12criminal este omul prietene nu dumnezeu,,vezi ca pe timpul uriasilor papau carnita de om ca tine mititelDe la: Fl_Orion999, la data 2013-09-26 11:26:11pretenas @ 750....esti mult prea plin de tine...mult prea orgolios....si cu mult prea prost ca sa intelegi ceva din lumea in care din greseala traiesti....ca atare nu meriti nici macar sa fi scuipat....daramite sa mai fi bagat in seama de cineva...du-te cu ,,dumnezeul'' tau.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 14:26
DUHUL SFÂNT ESTE O PERSOANÃ
Biblia descrie atribute ale Duhului Sfânt pe care doar o persoanã cu individualitate ºi personalitate, poate sã le aibã: - poate vorbi - se poate ruga - poate geme (Rom.8:26)- poate mãrturisi (despre Isus - Ioan 15:26) - poate învãþa - poate fi întristat - poate fi minþit - hulit - etc. ----------- Tanti , la cine se roaga duhul sfant ? Se roaga la el insusi ? Cred ca geme de extaz la cat de indoctrinati pot fi unii ca dumneata ! Dumneata citesti bazaconiile pe care le copiezi p'aici ? --------- Romani 8 /26 ªi tot astfel ºi Duhul ne ajutã în slãbiciunea noastrã: cãci nu ºtim cum trebuie sã ne rugãm. Dar însuºi Duhul mijloceºte pentru noi cu suspine negrãite. 27 ªi Cel ce cerceteazã inimile ºtie care este nãzuinþa Duhului; pentru cã El mijloceºte pentru sfinþi dupã voia lui Dumnezeu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 14:33
De la: 9am121159, la data 2013-09-27 14:26:22 DUHUL SFÂNT ESTE O PERSOANÃsi unde vezi tu ca este persoana mai valentina Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 14:35
suspine negraite insa tu le graieasti si il faci persoana dupa mintea ta
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 14:36
Auch, tuca-v-as scafarliile voastre halea destepte , s-a spart conducta magistrala cu enoriasi si yoghini criogenati inundandu-se tembeloteca numai cu desteptaciosi inteligosi.
Minciunel, si tu Valentina, sa fiti cu mintea treaza si cu ochii cat sarmaua zgaiti la cele sfinte, c-au inceput sa va invadeze yoghini cu mintea criogenata, asia sunt periculosi, leviteaza, teleporteaza, telekizeste odoarele sfinte, sunt telepati recunoscuti galactic prin toate multiversurile. O sa va submineze fundametele balbaloteco-religioaee do'ne, Minciunel si Valentina, atacati-i preventiv cu arsenalul pisicotronic din dotarea parohiei in care sunteti inregistrati nominal, si olograf, c-altfel aia or sa declanseze printr-o bazdagarie preantamata telepatic vreo teleportare spiralata in masa a enoriasilor de teapa voastra, si-o sa va trimita direct in cine stie ce apocalipsa pedictionata de vreun Sarlatan Ordinar sau Ascet Smekeras. ------------ Teleportarea va fi, dar nu acum ci pe noul pamant. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 14:41
zicea parintele arsenie papacioc asa,,
Orice clipã poate sã fie un timp și orice suspin poate sã fie o rugãciune Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 14:44
De la: 9am121159, la data 2013-09-27 14:36:28Auch, tuca-v-as scafarliile voastre halea destepte , s-a spart conducta magistrala cu enoriasi si yoghini criogenati inundandu-se tembeloteca numai cu desteptaciosi inteligosi.in mintea ta va fi teleportare si a celor ce te pacalesc,,,va fi cer nou si pamant nou ca prezenta ta ppoate fi oriunde nu inseamna teleportarea ce o crezi tu cu mintea de acum gandindu te la spatiul si timpul acesta
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 15:06
Isus a spus:Orice veti cere in numele meu,vi se v-a da>Nu a zis,in numele mamei mele...
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 15:08
De la: 9am_750, la data 2013-09-27 12:54:11De la: _1075_, la data 2013-09-27 01:32:13@750, n-am primit vreun raspuns de la tine, baietel, toate raspunsurile pe care le-ai oferit au fost copiate din textele pe care le-au scris acei Sarlatani Ordinari, si Mincinosi, care au reusit sa te imbecilizeze tocmai datorita faptului ca esti un naiv care a crezut minciunile, balivernele, si toate absurditatile iluzorii incluse in textele religioase ale tuturor Sarlatanilor Religiosi Ordinari din cele mai vechi timpuri si pana in prezent.nici nu aveai cum sa primesti raspunsuri de la mine,,raspunsurile astea nu se dobandesc de noi stand pe net la gratare la bere si alte asemenea ci urmand calea lui hristos iar acei oameni de la care ti am dat raspunsurile asta au incercat sa faca si nicidecum nu au cum sa fie sarlatani oamenii care si au dat viata pentru hristos sau au fost decapitati si altele asemenea deci nici decum nu ai avea cum sa minti cand este viata ta in joc si nici entru ce ca nu capeti nimic acesti oameni nu au avut nici o bogatie dimpotriva ,,ei au bogatii in imparatia lui dumnezeu scoale nu te insreuieste impotriva invataturilor acestea ci dimpotriva Mai Minciunel, mai baietel, daca au reusit acei Sarlatani Ordinari sa te prosteasca pe tine cu toate minciunelele lor, foarte bine ti-au facut, insa, de ce nu incerci sa-ti pastrezi prostia pe care ti-ai insusit-o de la acei Sarlatani Ordinari pentru tine, Credinciosulew Naiv,si incerci la randul tau sa ne prostesti si pe noi cu ineptiile, aberatiile, si minciunile altora? Mai Minciunel, tu n-ai scoala si n-ai absolvit vreodata inaltele studii ale facultatilor de prostologie filosofico-manipulativa pe care le-au absolvit acei Sarlatani Ordinari, si nici stofa unui credincios cat de cat acceptabil, discret. Asa ca, Mai Minciunel, las-o moarta ! Pastreaza-ti credinta numai pentru tine si nu incerca sa-mi decolorezi tabloul pensulat cu vopsele naturale ale realitatii evidente, ai inteles Minciunel? Sa fii DESTEPT@705, lasa minciunile ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 15:24
De la: giovausaro, la data 2013-09-27 15:06:15Isus a spus:Orice veti cere in numele meu,vi se v-a da>Nu a zis,in numele mamei mele...ceri prin numele mamelui in numele lui
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 15:28
De la: _1075_, la data 2013-09-27 15:08:56De la: 9am_750, la data 2013-09-27 12:54:11De la: _1075_, la data 2013-09-27 01:32:13@750, n-am primit vreun raspuns de la tine, baietel, toate raspunsurile pe care le-ai oferit au fost copiate din textele pe care le-au scris acei Sarlatani Ordinari, si Mincinosi, care au reusit sa te imbecilizeze tocmai datorita faptului ca esti un naiv care a crezut minciunile, balivernele, si toate absurditatile iluzorii incluse in textele religioase ale tuturor Sarlatanilor Religiosi Ordinari din cele mai vechi timpuri si pana in prezent.nici nu aveai cum sa primesti raspunsuri de la mine,,raspunsurile astea nu se dobandesc de noi stand pe net la gratare la bere si alte asemenea ci urmand calea lui hristos iar acei oameni de la care ti am dat raspunsurile asta au incercat sa faca si nicidecum nu au cum sa fie sarlatani oamenii care si au dat viata pentru hristos sau au fost decapitati si altele asemenea deci nici decum nu ai avea cum sa minti cand este viata ta in joc si nici entru ce ca nu capeti nimic acesti oameni nu au avut nici o bogatie dimpotriva ,,ei au bogatii in imparatia lui dumnezeu scoale nu te insreuieste impotriva invataturilor acestea ci dimpotriva Raporteaza abuz de limbaj |
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 15:40
De la: 9am_750, la data 2013-09-27 15:24:03De la: giovausaro, la data 2013-09-27 15:06:15Isus a spus:Orice veti cere in numele meu,vi se v-a da>Nu a zis,in numele mamei mele...ceri prin numele mamelui in numele lui Nu am inteles..Ceri prin numele mamelui in numele lui mergand mai departe .Isus fiind pe cruce o vede pe mama lui si ii zice:femeie(nu mama),iata fiul tau,adica Ioan.Ioan a dus-o pe mama lui Isus la el acasa.Ioan nu mai pomeneste nimic dupa aceia despre Maria si nimeni altcineva... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 15:55
De la: giovausaro, la data 2013-09-27 15:40:42De la: 9am_750, la data 2013-09-27 15:24:03De la: giovausaro, la data 2013-09-27 15:06:15Isus a spus:Orice veti cere in numele meu,vi se v-a da>Nu a zis,in numele mamei mele...ceri prin numele mamelui in numele lui fi atent,,sau atenta nu stiu daca esti barbat sau femeie,,,,dooamne isuse hristoase fiul lui dumnezeu pentru rugagiunile tuturor sfintilor tai si a maici tale miluestema pe mine pacatosul,,,,deci lui ii ceri pentru rugaciunile lor care sunt mijlocitooare,,si invers,,sfanta fecioare marie nascatoare de dumnezeu te rog roaga pe fiul tau pentru mine pacatosul,,,,deci tot ce ceri ceri in numele lui hristos prin mijlocitorii sai,,,acum,,hristos a avut 2 firi cand a fost pe pamant oom si dumnezeu,,,hristos dumnezeu este innainte sa se nasca el pe pamant,,insa el este si fiul omului care sa nascut din fecioara,,fecioara maria,care are o insemnatate enorma si este cea mai de seama mijlocitoare catre fiul sau
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 15:55
De la: giovausaro, la data 2013-09-27 15:40:42De la: 9am_750, la data 2013-09-27 15:24:03De la: giovausaro, la data 2013-09-27 15:06:15Isus a spus:Orice veti cere in numele meu,vi se v-a da>Nu a zis,in numele mamei mele...ceri prin numele mamelui in numele lui fi atent,,sau atenta nu stiu daca esti barbat sau femeie,,,,dooamne isuse hristoase fiul lui dumnezeu pentru rugagiunile tuturor sfintilor tai si a maici tale miluestema pe mine pacatosul,,,,deci lui ii ceri pentru rugaciunile lor care sunt mijlocitooare,,si invers,,sfanta fecioare marie nascatoare de dumnezeu te rog roaga pe fiul tau pentru mine pacatosul,,,,deci tot ce ceri ceri in numele lui hristos prin mijlocitorii sai,,,acum,,hristos a avut 2 firi cand a fost pe pamant oom si dumnezeu,,,hristos dumnezeu este innainte sa se nasca el pe pamant,,insa el este si fiul omului care sa nascut din fecioara,,fecioara maria,care are o insemnatate enorma si este cea mai de seama mijlocitoare catre fiul sau
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 15:58
de ce ma intrebati pe mine lucrurile acestea,si nu le cautati unde trebui?ca va gaseati tooate raspunsurile,,in schimb preferati sa fugiti prin secte si alte asemenea ca vi se nazareste voua fara insa sa cautati rasppunsuri cu adevarat,,ca daca le cautati le gaseati
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 16:12
Auch, tuca-v-as scafarliile voastre halea destepte , s-a spart conducta magistrala cu enoriasi si yoghini criogenati inundandu-se tembeloteca numai cu desteptaciosi inteligosi.
Minciunel, si tu Valentina, sa fiti cu mintea treaza si cu ochii cat sarmaua zgaiti la cele sfinte, c-au inceput sa va invadeze yoghini cu mintea criogenata, asia sunt periculosi, leviteaza, teleporteaza, telekizeste odoarele sfinte, sunt telepati recunoscuti galactic prin toate multiversurile. O sa va submineze fundametele balbaloteco-religioaee do'ne, Minciunel si Valentina, atacati-i preventiv cu arsenalul pisicotronic din dotarea parohiei in care sunteti inregistrati nominal, si olograf, c-altfel aia or sa declanseze printr-o bazdagarie preantamata telepatic vreo teleportare spiralata in masa a enoriasilor de teapa voastra, si-o sa va trimita direct in cine stie ce apocalipsa pedictionata de vreun Sarlatan Ordinar sau Ascet Smekeras. ------------ Teleportarea va fi, dar nu acum ci pe noul pamant. in mintea ta va fi teleportare si a celor ce te pacalesc,,,va fi cer nou si pamant nou ca prezenta ta ppoate fi oriunde nu inseamna teleportarea ce o crezi tu cu mintea de acum gandindu te la spatiul si timpul acesta ----------- te las la mintea ta.......tu joci cancan Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 16:15
Isus a spus:Orice veti cere in numele meu,vi se v-a da>Nu a zis,in numele mamei mele...
--------- El crede in basme lumesti, nu in ce este scris in Cuvantul lui Dumnezeu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 16:19
De la: 9am121159, la data 2013-09-27 16:12:44 Auch, tuca-v-as scafarliile voastre halea destepte , s-a spart conducta magistrala cu enoriasi si yoghini criogenati inundandu-se tembeloteca numai cu desteptaciosi inteligosi.ma lasi pentu ca te vezi infranta de argumente,,credeai ca sunt vreunu ca tine si altii ca tine care nu stiau ce si cum ca de aia ati fost influentati ,,incercati la cei de pe la tara insa aia au credinta cea mai mare va este greu
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 16:22
De la: 9am121159, la data 2013-09-27 16:15:49Isus a spus:Orice veti cere in numele meu,vi se v-a da>Nu a zis,in numele mamei mele...asta te au mintit si ti au spalat creierul tot cei din secta ta tot ce ai ai prin oameni de la dumnezeu atata timp cat nu ai fost contemporan cu el,,inclusiv biblia ta trunchiata care ii zici basm lumesc ca de la dumnezeu o ai prin oameni
|
sunt_al_naibii 3127 mesaje Membru din: 7/08/2010 |
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 16:39
De la: 9am_750, la data 2013-09-27 15:58:36de ce ma intrebati pe mine lucrurile acestea,si nu le cautati unde trebui?ca va gaseati tooate raspunsurile,,in schimb preferati sa fugiti prin secte si alte asemenea ca vi se nazareste voua fara insa sa cautati rasppunsuri cu adevarat,,ca daca le cautati le gaseati fratioare...te rog io frumos uita-te la toate filmuletele despre fizica cuantica si absolut toate filmuletele cu si despre nassim haramein....daca tot nu reusesti sa intelegi nimic despre universul in care traim cu totii inseamna ca ai ceva blocat in creier datorita intoxicarii religioase agresive la care ai fost supus sau la care te-ai autosupus prin autosugestionare.... youtu.be/3bh1oJVInFE si-ti mai recomand filmuletele cu david icke si greg bradden...discutam dupa...te rog frumos...nu te mai incrancena sa crezi si sa incerci sa explici ceva ce nu exista,nu a existat si nici nu poate exista....
Raporteaza abuz de limbaj
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor
mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 16:40
De la: 9am121159, la data 2013-09-27 16:12:44 Auch, tuca-v-as scafarliile voastre halea destepte , s-a spart conducta magistrala cu enoriasi si yoghini criogenati inundandu-se tembeloteca numai cu desteptaciosi inteligosi. Minciunico, este valabil si pentru tine ceea ce i-am sugerat lui Minciunel ! Observ , si constat in acelasi timp ca : l-ati cooptat si pe @giovica in hora naivilor imbecilizati care incearca sa-si strige crezurile in gura mare prin buricul targului virtual, " bravo voua!", mai enoriasilor mincinosi ordinari, ati reusit sa-l scoateti dintr-un peisaj social cat de cat acceptabil si sa-l determinati sa va devina examinator, "pare-se dezinteresat" , in ale cunostintelor si aptitudinilor religioase pe care voi le-ati dobandit de la o cohorta de Sarlatani Religiosi Ordinari si mincinosi. Succes, @giovica, in testarea aptitudinilor religiase ale tuturor naivior imbecilizat de tehnicile de manipulare informatico-psihologica pe care le folosesc acei Sarlatani Ordinari aflati si ierarhizati meticulos fruntea tuturor cultelor, a religiilor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
IonOOO 376 mesaje Membru din: 28/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 16:41
De la: 9am_750, la data 2013-09-27 13:12:30De la: IonOOO, la data 2013-09-27 06:30:00pai ia sa vedem,,,nu face confuzie cu a te inchina ati face cruce sau a te ruga,,,icana este doar o forma vizuala de a te aduce mai aproape de dumnezeu ca binenteles ca tot in inima ta te rogi ea este o forma ajutatoare a vazului mijlocitoare,,,,acum ia sa vedem noi,,,nu le a zis hrists appostolilor ca oricine face voia sa este ,,mama fratele sau sora lui???asta nicidecum micsorand rolul fecioarei maria precum cred unii,,,,,,,,deci acesti sfinti desppre care vorbesti vezi intai cum si au dobandit aceasta sfintenie vezi vietile lor ca sau jerfit pentru hristos si au capatatintaietate la hristos ca ti a zis doar ca ooricine face voia lui este,,,,,,,,,,,,deci acesti oameni au facut voia lui iar ei ai devenit mijlocitori intre noi si hristos,,tu daca ai un prieten foarte bun iar eu il cunosc nu capat intaietate la tine????asa si noi ne rugam la acesti sfinti sa fie mijlocitoorii nostri in dialogul nostru cu hristos si sa l roage ppentru sufletele nooastre,,in special fecioarei maria care a fost camara duhului sfand iti daii seama ca la purtat pe dumnezeu in pantece 9 luni la alaptat la crescut ,,pai daca se roaga cineva mamei noastre sa i facem un favor poti tu sa o refuzi pe mama ta??cata insemnatate au mamele in vietile nooastre?enorma,,,,cu atat mai mult fecioara maria care la purtat in pantece pe insusi dumnezeuDe la: 9am_750, la data 2013-09-25 21:56:50De la: IonOOO, la data 2013-09-25 21:38:00nici unde nu scrie sau nu zice sa nu faci icoana adica reprezentayia grafica ce il ilustreaza pe dumnezeu ci zice sa nu faci reprezentari ale altor zeitati ,,o spun pentru a nu stiu cata oara nu icoanei te inchini ci celui reprezentat de ea care este dumnezeu si am dat 3 exemple mai sus unde el insusi sa lasat sa fie infatisat ppe panza daca doresti citeste mai sus,deci intelegeti ca nu icoanei in sine va inchinati ci lui dumnezeu simbolizat de ea,,,ia zi mi tu ce inseamna rugaciune in duh si adevar de care vorbesti??ce inseamna sa te rogi in duh si in adevar?De la: 9am_750, la data 2013-09-23 10:31:46De la: IonOOO, la data 2013-09-23 06:27:50nu eu am intrebat asa ceva,,,,iar diavolul ii amageste usor pe cei fara cresinta nu pe cei care se inchina lui dumnezeu reprezentat prin icoane,,,ci pe cei care se inchina idolilor si slujesc lor adica pacatului idoliloor minciunii curviei betiei si alte asemeneaDe la: IonOOO, la data 2013-09-22 10:37:20De la: 9am_750, la data 2013-09-21 18:04:07De la: IonOOO, la data 2013-09-21 14:22:49DEX = ICOÁNÃ, icoane, s. f. 1. Imagine pictatã sau, mai rar, sculptatã, care reprezintã diferite divinitãți sau scene cu temã religioasã și care servește ca obiect de cult. ♦ P. ext. (Înv.) Tablou, desen, ilustrație. 2. Fig. Imagine, chip. – Din sl. ikona. (Extras din Dictionarul explicativ al limbii romane) Doar Dumnezeu poate fi omniprezent,omniscient,omnipotent.....si inca un infinit de atribute. Omul in schimb nu ramane decat un om chiar daca este un sfant. Sunt sigur ca daca Parascheva,Maria mama lui Isus,apostolul Petru, sau altcineva ar sti ca primeste inchinare,ar refuza-o. De ce? Pentru-ca orice om a lui Dumnezeu stie ca Dumnezeu opreste inchinarea religioasa adresata adresata de catre om,omului. Dam cateva exemple mai jos extrase din Biblia Ortodoxa "ªi când a fost sã intre Petru, Corneliu, întâmpinându-l, i s-a închinat, cãzând la picioarele lui. Iar Petru l-a ridicat, zicându-i: Scoalã-te. ªi eu sunt om." "ªi eu, Ioan, sunt cel ce am vãzut ºi am auzit acestea, iar când am auzit ºi am vãzut, am cãzut sã mã închin înaintea picioarelor îngerului care mi-a arãtat acestea. ªi el mi-a zis: Vezi sã nu faci aceasta! Cãci sunt împreunã-slujitor cu tine ºi cu fraþii tãi, proorocii, ºi cu cei ce pãstreazã cuvintele cãrþii acesteia. Lui Dumnezeu închinã-te! " Trebuie de stiut ca in vechime,oamenii,care erau f putini,in practicille lor se aruncau la pamant sub forma de salut,respect unii in fata altora. Sau se inchinau. Acest salut era unul social si nu religios. Domnule dumneavoastra invatati oamenii in mod gresit ca se pot inchina in mod religios sfintilor. Inchinarea religioasa este cu totul altceva. In Biblie gasim scris ca atunci cand oamenii erau sa primeasca inchinare religioasa,au refuzat. Despre inchinarea in Duh si Adevar ,nu va scriu deocamdata nimic . De ce? Va intreb: Dvs v-ati intors la Dumnezeu? Tineti minte acea zi? Dumnevoastra credeti in Isus Hristos? Raporteaza abuz de limbaj |
|
sunt_al_naibii 3127 mesaje Membru din: 7/08/2010 |
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 16:41
De la: 9am_750, la data 2013-09-27 16:22:25De la: 9am121159, la data 2013-09-27 16:15:49Isus a spus:Orice veti cere in numele meu,vi se v-a da>Nu a zis,in numele mamei mele...asta te au mintit si ti au spalat creierul tot cei din secta ta tot ce ai ai prin oameni de la dumnezeu atata timp cat nu ai fost contemporan cu el,,inclusiv biblia ta trunchiata care ii zici basm lumesc ca de la dumnezeu o ai prin oameni fratioare...intre tine si doamna TANACU nu exista diferente majore...diferentele-s de semantica...atat...
Raporteaza abuz de limbaj
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor
mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
|
|

Sustine un criminal si niste escroci!
,,singurul credincios esti tu,,iti dai seama cat de realist esti cand crezi ca la un momentdat o panza fara sa o picteze nimeni va prinde contur