Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 17:31
De la: 9am121159, la data 2013-09-26 17:12:07moartea este "despartirea sufletului de trup"; odata aceasta despartire savarsita, trupul este dat pamantului si putrezeste. Asadar, ultima menire a omului pe pamant este moartea, despre care Sfanta Scriptura marturiseste astfel: "Si se va intoarce tarana in pamant, de unde s-a luat, si duhul se va intoarce la Dumnezeu, la Cel ce l-a dat pe el" (Eccl.12,7).prin oamenii pacatosi ai invatat si tu tot ce sti din biblia ta trunchiata vrbele vin de la dumnezeu prin oameni,,sufletul tau ca doar nu te duci cu trupul tau prin vami valentina cred ca te duce mintea
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 17:35
De la: 9am121159, la data 2013-09-26 17:23:07Moartea il rapeste pe om cand a ajuns la termenul predestinat de judecata lui Dumnezeu pentru indeplinirea rostului ce-i este impus. Acest termen acordat omului contine - prin prevederea dumnezeiasca - tot ce este folositor omului; deci moartea este de folos omului.nu doar biblia este cuvantul lui dumnezeu,,si uiti ca acesti 2 oameni de care voorbesti vor venii din nou pe pamant si vor trai 3 ani jumate si vor fi omorati si ei,,,cu moartea pe moarte calcand,,altfel nu se pate valentina
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 17:36
Sufletul, la iesirea sa din trup, trece in imparatia fiintelor asemenea lui, adica in imparatia spirituala a ingerilor. Dupa faptele sale bune sau rele, sufletul se uneste cu ingerii cei buni in rai sau cu ingerii cazuti in iad. Acest adevar ni se descopera noua de catre Iisus Hristos, in parabola bogatului si a lui Lazar, ne invata ca sufletele, dupa ce s-au despartit de trup, intra in aceeasi zi in rai sau in iad. "Adevar zic tie ca astazi vei fi cu Mine in rai." (Lc. 23, 43), a zis Hristos talharului celui bun.
-------------- De ce incurci tu marfa cu ambalajul.Domnul Isus a zis "Astazi vei fi cu Mine in rai".Iar tu zici ca se plimba din rai in iad si prin 20 de vami.......hotaraste-te, ca Domnul sau ca tine.Cuvantul "Astazi" este ziua in care crezi.Talharul a crezut Vinerea cand a fost rastignit Domnul,tu poate te-ai trezit la credinta miercuri, altul joi etc. dar dupa ce te-ai trezit ce faci?, cercetezi Biblia si asculti de Legile si poruncile lui Dumnezeu, caci orice nelegiuire este pacat, si omul faradelegi este omul diavolului, dar ce asculta de Legile si poruncile si sfaturile lui Dumnezeu, este nascut din Dumnezeu si este al lui. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 17:38
De la: nastasemihail, la data 2013-09-26 17:25:15bloocarea gandurilor negative din fasa caci ele vrand nevran vin peste om insa cu timpul daca le ignori o sa disparaDe la: 9am_750, la data 2013-09-26 15:31:16De la: nastasemihail, la data 2013-09-26 14:57:06Dumnezeu agresiv.nici unde dumnezeu nu i agresiv si nu ti interzice sa gandesti ba dimpotriva
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 17:41
De la: nastasemihail, la data 2013-09-26 17:28:59nu are nici un sens filozofia aici inteleg ce zici,,insa eu dar am citit sursa,,am citit unde trebui radacina caci ea vine de la sfintii parintii urmasii apostolilorDe la: 9am_750, la data 2013-09-26 15:29:48De la: nastasemihail, la data 2013-09-26 14:55:10Munca fizica te face sa te gindesti la aspecte abstracte, dar dintr-un anumit moment, cind nu mai suporti acea munca.
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 17:45
moartea este "despartirea sufletului de trup"; odata aceasta despartire savarsita, trupul este dat pamantului si putrezeste. Asadar, ultima menire a omului pe pamant este moartea, despre care Sfanta Scriptura marturiseste astfel: "Si se va intoarce tarana in pamant, de unde s-a luat, si duhul se va intoarce la Dumnezeu, la Cel ce l-a dat pe el" (Eccl.12,7).
-------------- Daca tarana se intoarce in pamant, si duhul se intoarce la Dumnezeu, cine mai trece prin cele 20 de vami, pe care le-ai invatat de la oamenii pacatosi? prin oamenii pacatosi ai invatat si tu tot ce sti din biblia ta trunchiata vrbele vin de la dumnezeu prin oameni,,sufletul tau ca doar nu te duci cu trupul tau prin vami valentina cred ca te duce mintea ----------- Dar omule oscilant intre adevar si minciuna, Biblia spune ca cei ce cred si asculta de Dumnezeu vor invia in trup ca si Domnul Isus. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 17:46
De la: 9am121159, la data 2013-09-26 17:36:56Sufletul, la iesirea sa din trup, trece in imparatia fiintelor asemenea lui, adica in imparatia spirituala a ingerilor. Dupa faptele sale bune sau rele, sufletul se uneste cu ingerii cei buni in rai sau cu ingerii cazuti in iad. Acest adevar ni se descopera noua de catre Iisus Hristos, in parabola bogatului si a lui Lazar, ne invata ca sufletele, dupa ce s-au despartit de trup, intra in aceeasi zi in rai sau in iad. "Adevar zic tie ca astazi vei fi cu Mine in rai." (Lc. 23, 43), a zis Hristos talharului celui bun.iar gresesti,,talharul este primul care intra in rai ca daca vrea dumnezeu printr o singura parere de rau din inima te trece in rai fara sa mai treci vamile mai ales daca erai langa crucea lui hristos,,,iar cuvantul astazi inu are timp nu exista timp decat la noi oamenii Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 17:49
De la: 9am121159, la data 2013-09-26 17:45:43 moartea este "despartirea sufletului de trup"; odata aceasta despartire savarsita, trupul este dat pamantului si putrezeste. Asadar, ultima menire a omului pe pamant este moartea, despre care Sfanta Scriptura marturiseste astfel: "Si se va intoarce tarana in pamant, de unde s-a luat, si duhul se va intoarce la Dumnezeu, la Cel ce l-a dat pe el" (Eccl.12,7).asta scrie doar in mintea ta iar eu nu sunt nici unde oscilant ,,nu este vorba de trup material cum ai acum va fi ceva translucid ceva de genul,,nicidecum material Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 17:49
De la: 9am121159, la data 2013-09-26 17:45:43 moartea este "despartirea sufletului de trup"; odata aceasta despartire savarsita, trupul este dat pamantului si putrezeste. Asadar, ultima menire a omului pe pamant este moartea, despre care Sfanta Scriptura marturiseste astfel: "Si se va intoarce tarana in pamant, de unde s-a luat, si duhul se va intoarce la Dumnezeu, la Cel ce l-a dat pe el" (Eccl.12,7).asta scrie doar in mintea ta iar eu nu sunt nici unde oscilant ,,nu este vorba de trup material cum ai acum va fi ceva translucid ceva de genul,,nicidecum material Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 17:54
moartea este "despartirea sufletului de trup"; odata aceasta despartire savarsita, trupul este dat pamantului si putrezeste. Asadar, ultima menire a omului pe pamant este moartea, despre care Sfanta Scriptura marturiseste astfel: "Si se va intoarce tarana in pamant, de unde s-a luat, si duhul se va intoarce la Dumnezeu, la Cel ce l-a dat pe el" (Eccl.12,7).
-------------- Daca tarana se intoarce in pamant, si duhul se intoarce la Dumnezeu, cine mai trece prin cele 20 de vami, pe care le-ai invatat de la oamenii pacatosi? prin oamenii pacatosi ai invatat si tu tot ce sti din biblia ta trunchiata vrbele vin de la dumnezeu prin oameni,,sufletul tau ca doar nu te duci cu trupul tau prin vami valentina cred ca te duce mintea ----------- Dar omule oscilant intre adevar si minciuna, Biblia spune ca cei ce cred si asculta de Dumnezeu vor invia in trup ca si Domnul Isus. asta scrie doar in mintea ta iar eu nu sunt nici unde oscilant ,,nu este vorba de trup material cum ai acum va fi ceva translucid ceva de genul,,nicidecum material ----------- Domnul Isus a inviat in trup.....sau nu ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 18:07
De la: 9am121159, la data 2013-09-26 17:54:32 moartea este "despartirea sufletului de trup"; odata aceasta despartire savarsita, trupul este dat pamantului si putrezeste. Asadar, ultima menire a omului pe pamant este moartea, despre care Sfanta Scriptura marturiseste astfel: "Si se va intoarce tarana in pamant, de unde s-a luat, si duhul se va intoarce la Dumnezeu, la Cel ce l-a dat pe el" (Eccl.12,7).logic dar ce le a spus ucenicilor ca inca nu sa ridicat la tatal trupul tau nu va mai fi ca aici valentina plin de pofte trupesti amant esti si in pamant te vei intoarce
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 18:18
el a venit sa arate lumii ca toti ce cred in el va avea viata vesnica insa inca nu se inaltase la cer ,
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 18:29
Fiind ortodoxa, invatam sa ma rog dupa cartea de rugaciuni ortodoxa si dupa rugaciunile asa zisilor sfinti ortodocsi.Niciodata nu mi-a raspuns Dumnezeu la acest fel de rugaciuni.
Rugaciunea in duh si adevar Rugaciunea in duh si adevar este rugaciunea personala a omului care-L cauta pe Dumnezeu si adevarul Sau.Aceasta rugaciune se face in Numele Domnului Isus Hristos, care spune "Tot ce veti cere de la Tatal, in Numele Meu in duh si adevar, veti primi" Bineinteles ca nu ne rugam sa ne dea masini, case, averi, pentru ca este scris "Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si toate acestea vi le voi da pe desupra" Dupa ce am inceput sa citesc Biblia, am vazut ca nu este permis de Dumnezeu sa mancam porcul,iepurele si camila, sa le privim ca necurate.Nu-mi venea sa cred ochilor.Atunci m-am plecat in rugaciune , in prima mea rugaciune in duh si adevar in Numele Domnului Isus Hristos si am zis: Doamne Dumnezeule cel atotputernic eu am citit in cartea ta.Daca este adevarat ce scrie in cartea aceasta, iar eu cresc iepuri la gradina, tai si mananc, fa prin puterea ta sa moara toti deodata si sa nu apuc sa mananc carne din ei . Te-m rugat in Numele Domnului Isus Hristos..Dumnezeu mi-a implinit rugaciunea, si de atunci nu mai mananc, animalele si tot ce este scris in Biblie ca necurat Deci nu un om m-a convins sa nu mananc animale necurate, cum ar fi mai ales porcul pe care ortodocsi il mananca din plin, ci Dumnezeu m-a convis.As mai putea eu Geoge sa mai vin la ortodocsi, care mancati porcul si alte animale necurate? Voi nu aveti sfiintirea.Voi nu ascultati de Legile si poruncile lui Dumnezeu.Nu stiti altceva decat sa aruncati ci pietre in cei ce va marturisesc adevarul. Prin rugaciunea in duh si adevar te inchini numai Tatalui......altcineva nu merita inchinare.Cand Sfinti Apostoli, au rugat pe Domnul Isus sa-i invete cum sa se roage, Domnul Isus nu a zis rugati-va mie desi merita ci le-a spus rugaciunea "Tatal nostru" Deci numai lui Dumnezeu i se cuvine inchinare......nu oamenilor, nu lemnelor, nu statuilor, nu moastelor, nu soarelui etc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 18:38
-------------- Daca tarana se intoarce in pamant, si duhul se intoarce la Dumnezeu, cine mai trece prin cele 20 de vami, pe care le-ai invatat de la oamenii pacatosi? prin oamenii pacatosi ai invatat si tu tot ce sti din biblia ta trunchiata vrbele vin de la dumnezeu prin oameni,,sufletul tau ca doar nu te duci cu trupul tau prin vami valentina cred ca te duce mintea ----------- Dar omule oscilant intre adevar si minciuna, Biblia spune ca cei ce cred si asculta de Dumnezeu vor invia in trup ca si Domnul Isus. asta scrie doar in mintea ta iar eu nu sunt nici unde oscilant ,,nu este vorba de trup material cum ai acum va fi ceva translucid ceva de genul,,nicidecum material ----------- Domnul Isus a inviat in trup.....sau nu ? logic dar ce le a spus ucenicilor ca inca nu sa ridicat la tatal trupul tau nu va mai fi ca aici valentina plin de pofte trupesti amant esti si in pamant te vei intoarce ------------ Deci invierea este in trupuri ceresti ca si Domnul,in ziua de apoi.Atunci cine se plimba prin inchipuitele vami marturisite de oameni?. Si daca oamenii inviaza in trupuri ceresti, iar trupurile pamantesti raman aici pe pamant va dati seama ce mare gresala faceti cand va inchinati la trupurile moarte ale oamenilor, care sant pline de pacate? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 18:49
Nu oricine primeste Duhul Sfant Duhul Sfant se primeste de la Dumnezeu Tatal in urma paziri Poruncilor......altfel se primeste un duh de ratacire. Ioan 14/ Pãzirea poruncilor. 15. Dacã Mã iubiþi, veþi pãzi poruncile Mele. 16. ªi Eu voi ruga pe Tatãl, ºi El vã va da un alt Mângâietor (Greceºte: Paraclet, apãrãtor, ajutor.), care sã rãmânã cu voi în veac; 17. ºi anume, Duhul adevãrului, pe care lumea nu-l poate primi, pentru cã nu-L vede ºi nu-L cunoaºte; dar voi Îl cunoaºteþi, cãci rãmâne cu voi, ºi va fi în voi. 18. Nu vã voi lãsa orfani, Mã voi întoarce la voi. 19. Peste puþinã vreme, lumea nu Mã va mai vedea, dar voi Mã veþi vedea; pentru cã Eu trãiesc, ºi voi veþi trãi. 20. În ziua aceea, veþi cunoaºte cã Eu sunt în Tatãl Meu, cã voi sunteþi în Mine, ºi cã Eu sunt în voi. 21. Cine are poruncile Mele ºi le pãzeºte, acela Mã iubeºte; ºi cine Mã iubeºte, va fi iubit de Tatãl Meu. Eu îl voi iubi, ºi Mã voi arãta lui." Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 18:52
B. DESCOPERIRE UIMITOARE DESPRE NUMELE DATE DUHULUI SFÂNT
1. El este numit „Duhul Dumnezeului Celui Viu” : a. 1 Cor. 3,16; 2 Cor. 3,3 b. Isa. 61,1 Aratã relaþia Sa în raport cu Dumnezeu Tatãl! 2. El este deschis ca fiind „Duhul lui Isus Hristos” : a. Fapte 2,33; Gal.4,6 b. Filip.1,19; Fapte 16,7 R.V. 3. El este numit „Duhul Înfierii” - Rom. 8,15 4. Numele sunt cele care descoperã caracterul Sãu: a. Duhul Sfânt - Luca 11,13; 1 Pet.1,2 b. Duhul adevãrului - Ioan 14,17; 16,13 c. Duhul nimicirii (arderii) - Rom.1,4; Isa.4,4 5. Numele sunt acelea care aratã influenþa Sa: a. Duhul vieþii - Rom. 8,2; Ioan 6,63 b. Duhul înþelepciunii, priceperii ºi puterii - Isa.11,2 c. Duhul harului - Evr.10,29 d. Duhul slavei - 1 Pet. 4,14 e. Mângâietorul - Ioan 14,26; 15,26 f. Numele Lui descrie rãbdarea Sa; El este numit „Duhul cel veºnic” - Evr. 9,14 C. GÂNDURI SPECIALE LEGATE DE NUMELE DUHULUI SFÂNT 1. Câteva personaje biblice în inima cãrora a locuit Duhul Sfânt au descoperit în ei înºiºi Duhul Înþelepciunii: a. Daniel ºi Iosif au descoperit în vieþile lor pe Duhul înþelepciunii - Dan. 5,12;6.3; Gen. 41,35.39 b. Moise a manifestat pe faþã Duhul blândeþii - Num.12,13; 1 Cor. 4,31 c. Iov a avut Duhul îndelungii rãbdãri - Iac.5,11; Ecl.7,8 2. Alte personaje biblice au dat pe faþã: a. Duhul dragostei - 1 Ioan 3,1-3; 4,8;5.1-5 b. Duhul milosteniei - Fapte 9,36-42 c. Ilie a dat pe faþã Duhul nimicii, judecãþii, sfinþeniei - 2 Regi 1,12. Acelaºi lucru se confirmã ºi în cazul lui Ioan Botezãtorul - Ioan 5,35 3. Cunoaºterea faptului cã Duhul Sfânt întipãreºte caracterul Sãu în inimile credincioºilor ne inspirã laudã ºi cinste la adresa lui Dumnezeu. El este reprezentantul Tatãlui ºi al Fiului ºi va aduce în fiinþa noastrã natura divinã - 2 Pet.1,2-7 Acest lucru înseamnã cã El va schimba natura noastrã fireascã - 2 Cor.5,14-17 4. Lucrarea Duhului Sfânt este naºterea din nou. a. Aceasta este învãþãtura lui Isus - Ioan 3,1-9 b. El se foloseºte de Cuvântul lui Dumnezeu pentru a transforma natura noastrã - 1 Pet.1,23-25;Evr.4,12 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 18:55
CÂTEVA DIN ACTIVITÃÞILE DUHULUI SFÂNT
1. Contribuþia Sa la creaþiunea acestei lumi: a. El S-a miºcat în mod creator deasupra apelor - Gen. 1,2; Ps. 104,30 b. Spunea Iov, „Duhul lui Dumnezeu m-a fãcut” - Iov.33,4 2. Prin Duhul lui Dumnezeu este susþinutã întreaga varietate a proceselor vieþii: a. Ps. 104,29-30 b. Gen. 2,7 3. Contribuþia Sa în cadrul planului de mântuire: a. El este Autorul Bibliei - Isa. 34,18; 2 Pet. 1,19.20 b. El se luptã cu pãcãtoºii - Gen. 6,1-3; Isa. 63,10 c. El dovedeºte vinovãþia lumii - Ioan 16,8; Fapte 2,37 d. El convinge inima cu privire la neprihãnire - 5,6 e. El mângâie pe poporul lui Dumnezeu - Ioan 14,26;15,26 f. El cãlãuzeºte pe sfinþi în tot adevãrul - Ioan 16,12.13 4. O lucrare deosebitã pe care o împlineºte Dumnezeu pentru copiii Sãi, prin intermediul Duhului Sfânt: a. El îi reînnoieºte. Aceasta înseamnã, cã regenerarea caracterului nostru, schimbarea naturii noastre constituie lucrarea Duhului Sfânt - Tit. 3,5; Rom.12,2; 2 Cor. 5,17 b. El ne împãrtãºeºte de fapt natura divinã. Acesta este un adevãr plin de slavã ce trebuie privit cu interes. (1) Prin natura sa, omul este firesc, vândut pãcatului - Rom. 7,14 (2) Gândirea fireascã reprezintã vrãjmãºie împotriva lui Dumnezeu ºi a legii Sale - Rom. 8,7 (3) Duhul Sfânt creeazã înlãuntrul nostru o naturã dumnezeiascã - 2 Pet. 1,37; Ps. 51,10; Zah. 4,6 c. El ne înzestreazã cu putere în omul dinlãuntrul nostru - Efes. 3,16. R.V. d. El ne conduce paºii cãtre o viaþã sfântã - Rom. 8,14; Gal. 5,22-28 e. El ne aduce în memorie fãgãduinþele lui Dumnezeu - Ioan 14,26; Mat.10,19; 1 Cor.2,9-12 f. El este susþinãtorul nostru în rugãciune - Fapte 1,8 h. El va învia trupurile noastre moarte la prima înviere - Rom. 8,11 5. Care este atitudinea noastrã personalã faþã de cea de-a treia persoanã a dumnezeirii? a. Îl primim în vieþile noastre? b. Îl ascultãm cu bunãvoinþã? Fapte 5,32 c. Îl întristãm uneori? Efes. 4,30.31 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 18:58
DUHUL SFÂNT ESTE O PERSOANÃ
Biblia descrie atribute ale Duhului Sfânt pe care doar o persoanã cu individualitate ºi personalitate, poate sã le aibã: - poate vorbi - se poate ruga - poate geme (Rom.8:26)- poate mãrturisi (despre Isus - Ioan 15:26) - poate învãþa - poate fi întristat - poate fi minþit - hulit - etc. EXEMPLE : DUHUL SFÂNT ESTE DUMNEZEU (o persoanã a Dumnezeirii): Fapte 5:1-9 Fapte 13:2 (vorbeºte) Fapte 28:25 (vorbeºte) 1 Tim.4:1-4 (vorbeºte) Duhul Sfânt este o persoanã, nu doar o putere a lui Dumnezeu. Noi avem nevoie de o relaþie personalã cu El pentru a putea sã fim mântuiþi în Hristos, sã cunoaºtem dragostea ºi puterea lui Dumnezeu, sã fim perfecþionaþi ºi cãlãuziþi de El. Duhul Sfânt este esenþial vieþii creºtine. De fapt fãrã El nu poate fi vorba de vreo spiritualitate. În timp ce a fi religios este posibil ºi prin puterea fireascã a omului, a fi creºtin ºi a fi mântuit, nu este posibil decât prin Duhul Sfânt al lui Dumnezeu! El ne împuterniceºte pentru slujire ºi mãrturie. Doar prin El închinarea noastrã este plãcutã lui Dumnezeu ºi intrarea noastrã în prezenþa lui Dumnezeu posibilã Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 19:02
De la: 9am121159, la data 2013-09-26 18:29:21Fiind ortodoxa, invatam sa ma rog dupa cartea de rugaciuni ortodoxa si dupa rugaciunile asa zisilor sfinti ortodocsi.Niciodata nu mi-a raspuns Dumnezeu la acest fel de rugaciuni.nu asta inseamna rugaciunea in duh si adevar valenyina,,mai incearca si nu ti zice nimeni sa mananci pprc sau nu,,sunt manastiri in care nu sa mancat carne de 100 de ani,,si ti am mai zis nu mai zi la rugaciune ,,,sa mara si altele asemenea
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 19:06
De la: 9am121159, la data 2013-09-26 18:38:38 moartea este "despartirea sufletului de trup"; odata aceasta despartire savarsita, trupul este dat pamantului si putrezeste. Asadar, ultima menire a omului pe pamant este moartea, despre care Sfanta Scriptura marturiseste astfel: "Si se va intoarce tarana in pamant, de unde s-a luat, si duhul se va intoarce la Dumnezeu, la Cel ce l-a dat pe el" (Eccl.12,7).eronat din nou,,ia vezi tu esti tu cumva hristos ca sa invii pe ppamant???el a trebuit sa faca asta ca sa ne arate ca a inviat,,ca este calea adevarul si viata,,insa nu plecase inca la tatal,asta le a zis si uncenicilor dar binenteles ca ti e greu sa recunosti cand gresesti,,la fel ca secta ta despre moaste este alta poveste si o sa ti umplu iar pagina daca doresti ca sa pricepi ce nai pricepput cand a trebuit
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 19:07
De la: 9am121159, la data 2013-09-26 18:55:53CÂTEVA DIN ACTIVITÃÞILE DUHULUI SFÂNT Serios ? Are si carte de munca ? Ce salariu are ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 19:15
ca duhul sfant este persoana asta zburda doar in minrea ta,,ca gandesti cu mintea ta omeneasca la fizioonomia ,,,in gilimele,,a lui dumnezeu nu te raporta la firea ta omeneasca despre dumnezeu duhul sfant fiul sau tatal
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 19:21
uriasii au fostprimii oameni care au mancat carne valentina
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 19:24
De la: 9am121159, la data 2013-09-26 18:58:27DUHUL SFÂNT ESTE O PERSOANÃ Tanti , la cine se roaga duhul sfant ? Se roaga la el insusi ? Cred ca geme de extaz la cat de indoctrinati pot fi unii ca dumneata ! Dumneata citesti bazaconiile pe care le copiezi p'aici ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 19:27
cum ai putea tu sa l minti pe dumnezeu valentina
ne mintim pe noi insine nicidecum pe dumnezeu
|
Fosta membra 9am.ro 678 mesaje Membru din: 9/09/2013 |
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 19:53
Auch, tuca-v-as scafarliile voastre halea destepte , s-a spart conducta magistrala cu enoriasi si yoghini criogenati inundandu-se tembeloteca numai cu desteptaciosi inteligosi.
Minciunel, si tu Valentina, sa fiti cu mintea treaza si cu ochii cat sarmaua zgaiti la cele sfinte, c-au inceput sa va invadeze yoghini cu mintea criogenata, asia sunt periculosi, leviteaza, teleporteaza, telekizeste odoarele sfinte, sunt telepati recunoscuti galactic prin toate multiversurile. O sa va submineze fundametele balbaloteco-religioaee do'ne, Minciunel si Valentina, atacati-i preventiv cu arsenalul pisicotronic din dotarea parohiei in care sunteti inregistrati nominal, si olograf, c-altfel aia or sa declanseze printr-o bazdagarie preantamata telepatic vreo teleportare spiralata in masa a enoriasilor de teapa voastra, si-o sa va trimita direct in cine stie ce apocalipsa pedictionata de vreun Sarlatan Ordinar sau Ascet Smekeras.
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 20:11
De la: _1075_, la data 2013-09-26 19:53:56Auch, tuca-v-as scafarliile voastre halea destepte , s-a spart conducta magistrala cu enoriasi si yoghini criogenati inundandu-se tembeloteca numai cu desteptaciosi inteligosi.tu vezi de tabloul tau ca poate prinde contur si ratezi momentul credinciosule
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 20:11
De la: _1075_, la data 2013-09-26 19:53:56Auch, tuca-v-as scafarliile voastre halea destepte , s-a spart conducta magistrala cu enoriasi si yoghini criogenati inundandu-se tembeloteca numai cu desteptaciosi inteligosi.tu vezi de tabloul tau ca poate prinde contur si ratezi momentul credinciosule
|
Fosta membra 9am.ro 678 mesaje Membru din: 9/09/2013 |
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 22:39
De la: 9am_750, la data 2013-09-26 20:11:14De la: _1075_, la data 2013-09-26 19:53:56Auch, tuca-v-as scafarliile voastre halea destepte , s-a spart conducta magistrala cu enoriasi si yoghini criogenati inundandu-se tembeloteca numai cu desteptaciosi inteligosi.tu vezi de tabloul tau ca poate prinde contur si ratezi momentul credinciosule Hait ! Minciunel, incerci sa fii ironic ? Vrei sa-mi propui vreo declaratie prin care sa declansezi vreo situatie in care doresti sa-mi rezolvi problema intr-un stil beligerant, Minciunel? Astept raspunsurile, Minciunel. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2013, ora 22:55
raspunsurile le ai ,tu astepti sa prinda tabloul contur,pe cine crezi tu ca pacalesti credinciosule
|
|
|

vrbele vin de la dumnezeu prin oameni,,sufletul tau ca doar nu te duci cu trupul tau prin vami valentina cred ca te duce mintea
ai cautat mult psihologia asta fara vreun fundament
Serios ?