back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 >> Sari la pagina:

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 16:45

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-09-27 16:39:19
De la: 9am_750, la data 2013-09-27 15:58:36de ce ma intrebati pe mine lucrurile acestea,si nu le cautati unde trebui?ca va gaseati tooate raspunsurile,,in schimb preferati sa fugiti prin secte si alte asemenea ca vi se nazareste voua fara insa sa cautati rasppunsuri cu adevarat,,ca daca le cautati le gaseati

fratioare...te rog io frumos uita-te la toate filmuletele despre fizica cuantica si absolut toate filmuletele cu si despre nassim haramein....daca tot nu reusesti sa intelegi nimic despre universul in care traim cu totii inseamna ca ai ceva blocat in creier datorita intoxicarii religioase agresive la care ai fost supus sau la care te-ai autosupus prin autosugestionare....

youtu.be/3bh1oJVInFE

si-ti mai recomand filmuletele cu david icke si greg bradden...discutam dupa...te rog frumos...nu te mai incrancena sa crezi si sa incerci sa explici ceva ce nu exista,nu a existat si nici nu poate exista....

youtu.be/upcGXHjzSxU

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 17:02

De la: 9am_750, la data 2013-09-27 15:58:36de ce ma intrebati pe mine lucrurile acestea,si nu le cautati unde trebui?ca va gaseati tooate raspunsurile,,in schimb preferati sa fugiti prin secte si alte asemenea ca vi se nazareste voua fara insa sa cautati rasppunsuri cu adevarat,,ca daca le cautati le gaseati

fratioare...te rog io frumos uita-te la toate filmuletele despre fizica cuantica si absolut toate filmuletele cu si despre nassim haramein....daca tot nu reusesti sa intelegi nimic despre universul in care traim cu totii inseamna ca ai ceva blocat in creier datorita intoxicarii religioase agresive la care ai fost supus sau la care te-ai autosupus prin autosugestionare....

youtu.be/3bh1oJVInFE

si-ti mai recomand filmuletele cu david icke si greg bradden...discutam dupa...te rog frumos...nu te mai incrancena sa crezi si sa incerci sa explici ceva ce nu exista,nu a existat si nici nu poate exista....
prietene crede ma ca s primul care se uita la documentare desppre univers,,insa voi confundati capra cu varza cum face si stephen hawking zicand ca omul este ca un calculator care cand nu mai este bun il arunci,,,vedeti ca tot cercetatri il contrazic cand zic ca sufletul omului traieste dupa mooarte,,sau ca lumea nu a avut nevoie de dumnezeu pentru a se crea si a aparut din niste fluctuatii cuantice pai ma frate ploaia nu are nevoie de nori sa apara sau apare din senin dar cum apar norii,,pprin incalzirea apei de catre soare si tot asa ,,acesta este mecanismul ce la ppus dumnezeu in functiune prin cuvant,,,eu nu am nimik cu hawking doamne fereste el a descooerit gaurile negre si multe altele,,insa aici se erijeaza in ceva care nu are treaba cu domeniul lui,desi initial era de acoord ca totul a avut nevoie de un creator,,nu stiu ce l determina sa spuna ceva deviant ppentru ca nu face parte din domeniul sau ca sa nu mai zic ca s o gramada de fizicieni si cosmologi ce imbratisaza existenta uni creartor,,insa nu asta este important caci nu parerea lor conteaza pentru ca nu fac doomeniul specificului loor,,si va dau eu destule doocumentare daca vreti

Raporteaza abuz de limbaj
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 17:07

De la: _1075_, la data 2013-09-27 16:40:54
De la: 9am121159, la data 2013-09-27 16:12:44 Auch, tuca-v-as scafarliile voastre halea destepte , s-a spart conducta magistrala cu enoriasi si yoghini criogenati inundandu-se tembeloteca numai cu desteptaciosi inteligosi.

Minciunel, si tu Valentina, sa fiti cu mintea treaza si cu ochii cat sarmaua zgaiti la cele sfinte, c-au inceput sa va invadeze yoghini cu mintea criogenata, asia sunt periculosi, leviteaza, teleporteaza, telekizeste odoarele sfinte, sunt telepati recunoscuti galactic prin toate multiversurile.
O sa va submineze fundametele balbaloteco-religioaee do'ne, Minciunel si Valentina, atacati-i preventiv cu arsenalul pisicotronic din dotarea parohiei in care sunteti inregistrati nominal, si olograf, c-altfel aia or sa declanseze printr-o bazdagarie preantamata telepatic vreo teleportare spiralata in masa a enoriasilor de teapa voastra, si-o sa va trimita direct in cine stie ce apocalipsa pedictionata de vreun Sarlatan Ordinar sau Ascet Smekeras.
------------
Teleportarea va fi, dar nu acum ci pe noul pamant.

in mintea ta va fi teleportare si a celor ce te pacalesc,,,va fi cer nou si pamant nou ca prezenta ta ppoate fi oriunde nu inseamna teleportarea ce o crezi tu cu mintea de acum gandindu te la spatiul si timpul acesta
-----------
te las la mintea ta.......tu joci cancan

Minciunico, este valabil si pentru tine ceea ce i-am sugerat lui Minciunel !
Observ , si constat in acelasi timp ca : l-ati cooptat si pe @giovica in hora naivilor imbecilizati care incearca sa-si strige crezurile in gura mare prin buricul targului virtual, " bravo voua!", mai enoriasilor mincinosi ordinari, ati reusit sa-l scoateti dintr-un peisaj social cat de cat acceptabil si sa-l determinati sa va devina examinator, "pare-se dezinteresat" , in ale cunostintelor si aptitudinilor religioase pe care voi le-ati dobandit de la o cohorta de Sarlatani Religiosi Ordinari si mincinosi.
Succes, @giovica, in testarea aptitudinilor religiase ale tuturor naivior imbecilizat de tehnicile de manipulare informatico-psihologica pe care le folosesc acei Sarlatani Ordinari aflati si ierarhizati meticulos fruntea tuturor cultelor, a religiilor.

stai cumintel pretenas stim cu totii ca esti cel mai credincioos

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 17:10

De la: 9am_750, la data 2013-09-27 17:02:32

youtu.be/3bh1oJVInFE

prietene crede ma ca s primul care se uita la documentare desppre univers,,insa voi confundati capra cu varza cum face si stephen hawking zicand ca omul este ca un calculator care cand nu mai este bun il arunci,,,vedeti ca tot cercetatri il contrazic cand zic ca sufletul omului traieste dupa mooarte,,sau ca lumea nu a avut nevoie de dumnezeu pentru a se crea si a aparut din niste fluctuatii cuantice pai ma frate ploaia nu are nevoie de nori sa apara sau apare din senin dar cum apar norii,,pprin incalzirea apei de catre soare si tot asa ,,acesta este mecanismul ce la ppus dumnezeu in functiune prin cuvant,,,eu nu am nimik cu hawking doamne fereste el a descooerit gaurile negre si multe altele,,insa aici se erijeaza in ceva care nu are treaba cu domeniul lui,desi initial era de acoord ca totul a avut nevoie de un creator,,nu stiu ce l determina sa spuna ceva deviant ppentru ca nu face parte din domeniul sau ca sa nu mai zic ca s o gramada de fizicieni si cosmologi ce imbratisaza existenta uni creartor,,insa nu asta este important caci nu parerea lor conteaza pentru ca nu fac doomeniul specificului loor,,si va dau eu destule doocumentare daca vreti

vezi tu....asta e cusuru' tau...esti incapatanat si n-ai manere...cine ti-a pomenit ceva despre hawking....io-ti recomandasem cu totul altceva....oricum daca presupunand c-ai urmarit atatea documentare...inseamna ca ori faceai sex in timp ce mancai , ori striveai seminte de floare in timp ce le priveai....

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 17:15

De la: IonOOO, la data 2013-09-27 16:41:04
De la: 9am_750, la data 2013-09-27 13:12:30
De la: IonOOO, la data 2013-09-27 06:30:00
De la: 9am_750, la data 2013-09-25 21:56:50
De la: IonOOO, la data 2013-09-25 21:38:00
De la: 9am_750, la data 2013-09-23 10:31:46
De la: IonOOO, la data 2013-09-23 06:27:50
De la: IonOOO, la data 2013-09-22 10:37:20
De la: 9am_750, la data 2013-09-21 18:04:07
De la: IonOOO, la data 2013-09-21 14:22:49DEX = ICOÁNÃ, icoane, s. f. 1. Imagine pictatã sau, mai rar, sculptatã, care reprezintã diferite divinitãți sau scene cu temã religioasã și care servește ca obiect de cult. ♦ P. ext. (Înv.) Tablou, desen, ilustrație. 2. Fig. Imagine, chip. – Din sl. ikona. (Extras din Dictionarul explicativ al limbii romane)

"ªi al treilea înger a venit dupã ei, strigând cu glas puternic: Cine se închinã fiarei ºi chipului ei ºi primeºte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,. Va bea ºi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, ºi se va chinui în foc ºi în pucioasã, înaintea sfinþilor îngeri ºi înaintea Mielului.. ªi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. ªi nu au odihnã nici ziua nici noaptea cei ce se închinã fiarei ºi chipului ei ºi oricine primeºte semnul numelui ei. (Extras din Biblia Ortodoxa,din cartea Apocalipsei)

Au fost si sunt oameni ce se inchina religios,folosind icoane,statuete,chipuri cioplite....ect.
: Vor veni vremuri,cand diavolul va amagi locuitorii Pamantului folosindu-se si de o icoana sau de o sculptura ( o reprezentare grafica)
INTREBARE: Care credinciosi vor fi amagiti mai usor,cei ce folosesc in inchinarile lor religioase icoanele,sculpturile...sau cei ce nu folosesc nici un fel de icoane,sculpturi, in inchinarile lor ?

eronat prietene icoana vine din grecescul EIKON = a asemãna,
asemãnare. În limba latinã avem în mod similar, cuvântul IMAGO,,,,eu ti am zis ca nu era asa raspandit atunci,,el a incaput in bibliile sectarilor ca icoana vrand sa para ca sa nu ti faci chip cioplit inseamna sa nu ti faci icoane sau sclupturi,,nicidecum,,minciuni,,,inseamna sa nu ti faci vreo asremanare in mintea ta falsa despre dumnezeu adica,,, sa nu ai alti dumnezei afara de mine ,,,caci tu cand te inchini in fata icoanei te inchini celui reprezentat de ea nu altui dumnezeu,,,deci inca o data este vorba sa nu ti faci chi cioplit in mintea ta despre dumnezeu

Poate ati citit in fuga,caci se vede: eu am intrebat ceva,iar fvs ati scris (raspuns) cu totul altceva.
Eu nu am intrebat si nu am pomenit nimic de etimologia cuvantului icoana. La fel nu am scris nimic de alti credinciosi,sau de bibliile lor. Eu am folosit DEXul si Biblia Ortodoxa pentru a arata o perioada de timp ingrozitoare pentru omenire ce va veni folosindu-ma de cartea Apocalipsa 14: 9-11din Biblia Ortodoxa. Repet intrebarea:
Care credinciosi vor fi amagiti mai usor,cei ce folosesc in inchinarile lor religioase icoanele,sculpturile...sau cei ce nu folosesc nici un fel de icoane,sculpturi, in inchinarile lor religioase? Daca stiti,si doriti puteti raspunde la aceasta intrebare.

Domnule 9am_750. Raspunsul la intrebare este urmatorul: Diavolul,va amagi mai usor pe cei ce se inchina religios pe cei ce folosesc chipuri,(reprezentari grafice).
nu eu am intrebat asa ceva,,,,iar diavolul ii amageste usor pe cei fara cresinta nu pe cei care se inchina lui dumnezeu reprezentat prin icoane,,,ci pe cei care se inchina idolilor si slujesc lor adica pacatului idoliloor minciunii curviei betiei si alte asemenea

Iarasi pomeniti ceva,despre care eu nu am zis nimic. Ati vorbit despre idoli. Dar sa vorbim pe limba dvs si pentru-ca anterior capitolului 14 din Apocalipsa,se afla capitolul 13,unde vorbeste de timpuri ce au sa vina peste intraga omenire.

ªi face semne mari, încât ºi foc face sã se pogoare din cer, pe pãmânt, înaintea oamenilor,. ªi amãgeºte pe cei ce locuiesc pe pãmânt prin semnele ce i s-au dat sã facã înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pãmânt sã facã un chip fiarei care a fost rãnitã cu sabia ºi a rãmas în viaþã.. ªi i s-a dat ei sã insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei sã ºi grãiascã ºi sã omoare pe toþi câþi nu se vor închina chipului fiarei.. ªi ea îi sileºte pe toþi, pe cei mici ºi pe cei mari, ºi pe cei bogaþi ºi pe cei sãraci, ºi pe cei slobozi ºi pe cei robi, ca sã-ºi punã semn pe mâna lor cea dreaptã sau pe frunte.. Încât nimeni sã nu poatã cumpãra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adicã numele fiarei, sau numãrul numelui fiarei.. Aici este înþelepciunea. Cine are pricepere sã socoteascã numãrul fiarei; cãci este numãr de om. ªi numãrul ei este ºase sute ºaizeci ºi ºase. (Extras din Biblia Ortodoxa)

Fie ca este vorba de divinitati false,sau de Singurul Dumnezeu adevarat,facerea reprezentarilor grafice este oprita de Dumnezeu!
De regula, cei ce-si fac reprezentari grafice, folosesc un text biblic,ce vorbeste despre Chivotul Legii in Iesirea 25 Unde Dumnezeu porunceste: “Apoi sã faci doi heruvimi de aur; ºi sã-i faci ca dintr-o bucatã, ca ºi cum ar rãsãri din cele douã capete ale capacului;” (Extras din Biblie) , (Dumnezeu a poruncit deci o singura data, poporului Sau ales adica doar evreilor..)
Astazi avem un numar extreme de mare de icoane,statuete,troite…si fel de fel de reptrezentari grafice. INTREBARE: Tot Dumnezeu a poruncit ca acestea sa fie facute? Nu domnule. Oamenii au facut lucrul acesta de la sine putere (de exemplu nu cred ca iconarii,inainte de a picta primesc revelatii Divine)
---In noul Testament,Dumnezeu nu porunceste Bisericii,ca aceasta sa-si faca icoane sau altceva,in sensul acesta.
---Nu scrie nicaieri apoi ca Domnul Isus,ucenicii,mucenicii,sau alti crestini s-au inchinat lui Dumnezeu prin mijlocirea unor icoane…sau prin alte reprezentari grafice.

Vorbeste Hristos: “Dar vine ceasul, si acum a si venit, cand inchinatorii adevarati se vor inchina Tatalui in duh si in adevar; fiindca astfel de inchinatori doreste si Tatal. . Dumnezeu este Duh; si cine se inchina Lui trebuie sa I se inchine in duh si in adevar." (Extras din NT)

nici unde nu scrie sau nu zice sa nu faci icoana adica reprezentayia grafica ce il ilustreaza pe dumnezeu ci zice sa nu faci reprezentari ale altor zeitati ,,o spun pentru a nu stiu cata oara nu icoanei te inchini ci celui reprezentat de ea care este dumnezeu si am dat 3 exemple mai sus unde el insusi sa lasat sa fie infatisat ppe panza daca doresti citeste mai sus,deci intelegeti ca nu icoanei in sine va inchinati ci lui dumnezeu simbolizat de ea,,,ia zi mi tu ce inseamna rugaciune in duh si adevar de care vorbesti??ce inseamna sa te rogi in duh si in adevar?

Ati scris: ,o spun pentru a nu stiu cata oara nu icoanei te inchini ci celui reprezentat de ea care este dumnezeu" Cum vine asta? Sunt icoane cu Maria mama lui Isus,Petru,Parascheva..... Si cand cineva se inchina in fata icoanei lor,se inchina lui Dumnezeu? Nu va inteleg deloc.
pai ia sa vedem,,,nu face confuzie cu a te inchina ati face cruce sau a te ruga,,,icana este doar o forma vizuala de a te aduce mai aproape de dumnezeu ca binenteles ca tot in inima ta te rogi ea este o forma ajutatoare a vazului mijlocitoare,,,,acum ia sa vedem noi,,,nu le a zis hrists appostolilor ca oricine face voia sa este ,,mama fratele sau sora lui???asta nicidecum micsorand rolul fecioarei maria precum cred unii,,,,,,,,deci acesti sfinti desppre care vorbesti vezi intai cum si au dobandit aceasta sfintenie vezi vietile lor ca sau jerfit pentru hristos si au capatatintaietate la hristos ca ti a zis doar ca ooricine face voia lui este,,,,,,,,,,,,deci acesti oameni au facut voia lui iar ei ai devenit mijlocitori intre noi si hristos,,tu daca ai un prieten foarte bun iar eu il cunosc nu capat intaietate la tine????asa si noi ne rugam la acesti sfinti sa fie mijlocitoorii nostri in dialogul nostru cu hristos si sa l roage ppentru sufletele nooastre,,in special fecioarei maria care a fost camara duhului sfand iti daii seama ca la purtat pe dumnezeu in pantece 9 luni la alaptat la crescut ,,pai daca se roaga cineva mamei noastre sa i facem un favor poti tu sa o refuzi pe mama ta??cata insemnatate au mamele in vietile nooastre?enorma,,,,cu atat mai mult fecioara maria care la purtat in pantece pe insusi dumnezeu inca nu ai raspuns ce inseamna rugaciunea in duh si adevar,,,toti puneti intrebari insa nici unul nu raspundeti

Doar Dumnezeu poate fi omniprezent,omniscient,omnipotent.....si inca un infinit de atribute. Omul in schimb nu ramane decat un om chiar daca este un sfant. Sunt sigur ca daca Parascheva,Maria mama lui Isus,apostolul Petru, sau altcineva ar sti ca primeste inchinare,ar refuza-o. De ce? Pentru-ca orice om a lui Dumnezeu stie ca Dumnezeu opreste inchinarea religioasa adresata adresata de catre om,omului. Dam cateva exemple mai jos extrase din Biblia Ortodoxa

"ªi când a fost sã intre Petru, Corneliu, întâmpinându-l, i s-a închinat, cãzând la picioarele lui. Iar Petru l-a ridicat, zicându-i: Scoalã-te. ªi eu sunt om."

"ªi eu, Ioan, sunt cel ce am vãzut ºi am auzit acestea, iar când am auzit ºi am vãzut, am cãzut sã mã închin înaintea picioarelor îngerului care mi-a arãtat acestea. ªi el mi-a zis: Vezi sã nu faci aceasta! Cãci sunt împreunã-slujitor cu tine ºi cu fraþii tãi, proorocii, ºi cu cei ce pãstreazã cuvintele cãrþii acesteia. Lui Dumnezeu închinã-te! "

Trebuie de stiut ca in vechime,oamenii,care erau f putini,in practicille lor se aruncau la pamant sub forma de salut,respect unii in fata altora. Sau se inchinau. Acest salut era unul social si nu religios.
Domnule dumneavoastra invatati oamenii in mod gresit ca se pot inchina in mod religios sfintilor. Inchinarea religioasa este cu totul altceva. In Biblie gasim scris ca atunci cand oamenii erau sa primeasca inchinare religioasa,au refuzat.

Despre inchinarea in Duh si Adevar ,nu va scriu deocamdata nimic . De ce? Va intreb: Dvs v-ati intors la Dumnezeu? Tineti minte acea zi? Dumnevoastra credeti in Isus Hristos?
nu ai fost atent precum ti am zis,,,nu coonfunda inchinarea cu semnul crucii sau rugaciunea,,iar petru era inca om nu si ispasise viata aceasta,,deci ir rogi ai priceput??sa fie mijlocitari tai,,,din nou dooar intrebati toti ca de raspuns pauza,,,nu prietene eu sunt un pacatos mint fur curvesc nu am nimic bun ci numai rau,,, si tooate cele daca tu te crezi mai presus bravo

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 17:19

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-09-27 17:10:31
De la: 9am_750, la data 2013-09-27 17:02:32

youtu.be/3bh1oJVInFE

vezi tu....asta e cusuru' tau...esti incapatanat si n-ai manere...cine ti-a pomenit ceva despre hawking....io-ti recomandasem cu totul altceva....oricum daca presupunand c-ai urmarit atatea documentare...inseamna ca ori faceai sex in timp ce mancai , ori striveai seminte de floare in timp ce le priveai....
iti poovestesc eu prietene caci este unul dintre cei mai de seama fizicieni,,iar daca multi dintre cei mai de seama fizicieni cred in dumnezeu iti dai seama cat de inteligent pooti fi tu

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 17:23

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 17:33

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 17:33

IonOOO

376 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 17:59

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 18:10

De la: IonOOO, la data 2013-09-27 17:59:38 UNA ESTE SA CUNOSTI MULTE DESPRE DUMNEZEU,SI CU TOTUL ALTA ESTE SA-L CUNOSTI PE DUMNEZEU!

www.youtube.com/watch?v=WvveaNGJGkY

www.youtube.com/watch?v=--m-EqVW2UY

www.youtube.com/watch?v=nApt0ZaeEhc

www.scribd.com/doc/57256637/Esti-Sigur-de-Petru-Popovici

aaa aha bravo tie,,inseamna ca tu si baptistii tai care traiti in aceasta lume plina si incoltita de pacate daca ziceti ca l cunoasteti a ti trait o viata mai buna ca oameni precum arsenie boca arsenie papacioc daniel sihastru ilie cleopa paisie olaru oamenii de genul asta,,,minuni faceti???daca l cunoaste ti pe dumnezeu??bonlavi vindecati??/sunteti in stare sa le spuneti oamenilor pe nume si ce probleme au fara sa i cunoasteti??

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 18:13

acesti oameni ziceau ca nu au facut nici un bine pe pamant si ca nu s vrednici sa intre in rai ,,tu si ceata ta zice ti ca l cunoasteti pe dumnezeu,,bravo prietene,,felicitari

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 18:25

Mai George, mai bine te-ai concentra asupra staretului de la Cotmeana, ca l-am vazut blestemand enoriasii dezamagiti ca nu a functionat molifta...sau cum s-o fi chemand.
Cum sa te mai duci la un lacas de rugaciune al carui sef zice facandu-si cruci:,,Arza-i-ar focu' sa aiba ei atata bine cata liniste am eu" ..? Asta-i omul lui Dumnezeu? ca eu stiam ca e pacat mare sa doresti raul cuiva, si uite ca Dumnezeu nu l-a trasnit instantaneu!

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 18:29

De la: IonOOO, la data 2013-09-27 17:59:38 UNA ESTE SA CUNOSTI MULTE DESPRE DUMNEZEU,SI CU TOTUL ALTA ESTE SA-L CUNOSTI PE DUMNEZEU!

gata nea ioane dublu zero....m-am prins....talica esti d'aia de la biserica evanghelista...tot sectar...ia-l @750....e-al tau....soo pe el....

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 18:30

De la: _Ingrid, la data 2013-09-27 18:25:18Mai George, mai bine te-ai concentra asupra staretului de la Cotmeana, ca l-am vazut blestemand enoriasii dezamagiti ca nu a functionat molifta...sau cum s-o fi chemand.
Cum sa te mai duci la un lacas de rugaciune al carui sef zice facandu-si cruci:,,Arza-i-ar focu' sa aiba ei atata bine cata liniste am eu" ..? Asta-i omul lui Dumnezeu? ca eu stiam ca e pacat mare sa doresti raul cuiva, si uite ca Dumnezeu nu l-a trasnit instantaneu!
ingrid pentru ce fac unii preoti nu trebui nicidecum sa te indepartezi de religia ta,,ei sunt oameni la fal ca noi si mai gresesc,,exista blestemul arhiereului ,,,doar un fel de a spune,,multi alti preoti nu s de acoord cu asa ceva .dar,,,,,,,,tot ooameni sunt si ei si au niste limite,,asta nu inseamna nicidecum ca toti procedeaza asa

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 18:31

De la: _Ingrid, la data 2013-09-27 18:25:18Mai George, mai bine te-ai concentra asupra staretului de la Cotmeana, ca l-am vazut blestemand enoriasii dezamagiti ca nu a functionat molifta...sau cum s-o fi chemand.

ia uite aici ....exemple biblice....

www.biblia-ortodoxa.ro/noul-testament/faptele-sfintilor-apostoli/

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 18:32

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-09-27 18:29:47

gata nea ioane dublu zero....m-am prins....talica esti d'aia de la biserica evanghelista...tot sectar...ia-l @750....e-al tau....soo pe el....
eu nu ,,,sopp pe nimeni,,mi am dat seama ca face parte dintr o secta era aproape evident

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 18:43

De la: 9am_750, la data 2013-09-27 18:30:51
ingrid pentru ce fac unii preoti nu trebui nicidecum sa te indepartezi de religia ta,,ei sunt oameni la fal ca noi si mai gresesc,,exista blestemul arhiereului ,,,doar un fel de a spune,,multi alti preoti nu s de acoord cu asa ceva .dar,,,,,,,,tot ooameni sunt si ei si au niste limite,,asta nu inseamna nicidecum ca toti procedeaza asa

Eu ma gandesc la cat de slaba e credinta lui daca dupa ani de studiu si viata dedicata lui Dumnezeu poate face astfel de gesturi. Si daca el are asa natura slaba, nu e deloc in posibilitate de a ajuta pe altii intru credinta...si n-am vazut ca un reprezentant ortodox superior sa faca vreo corectie sa indrepte cumva impresia pe care a facut-o acest reprezentant al bisericii.
Reiese ca Biserica Ortodoxa Romana nu are nimic de obiectat.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 19:58

De la: _Ingrid, la data 2013-09-27 18:43:00

Eu ma gandesc la cat de slaba e credinta lui daca dupa ani de studiu si viata dedicata lui Dumnezeu poate face astfel de gesturi. Si daca el are asa natura slaba, nu e deloc in posibilitate de a ajuta pe altii intru credinta...si n-am vazut ca un reprezentant ortodox superior sa faca vreo corectie sa indrepte cumva impresia pe care a facut-o acest reprezentant al bisericii.
noi sa ne vedem de ale noastre ingrid,,sunt oameni la fel ca noi cum gresim noi pot gresii si ei

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 20:06

De la: 9am_750, la data 2013-09-27 19:58:38
De la: _Ingrid, la data 2013-09-27 18:43:00

noi sa ne vedem de ale noastre ingrid,,sunt oameni la fel ca noi cum gresim noi pot gresii si ei

Da, dar la mine nu vine nimeni sa-mi dea bani cand gresesc si sa-mi pupe mainile.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 20:23

nu i dai bani ca greseste ingrid,,ii dai bani sa ti oficializeze niste ceremoni slujbe,,,daca el isi face pacate sau nu este treaba lui,,,ca zice asa arsenie papacioc,,,daca vezi un preot beat inre un sant ia l si du l acasa ,iar a 2 zi dute sa te spovedesti la el caci harul nu i se ia niciodata,,ei vor fi cercetati pentru ce fac nu trebui sa i cercetam noi cum nici noua nu ne place sa ne cerceteze altii,,iar cu sarutatul m,ainii nu te obliga nimeni,ilie cleopa saruta mainile celor de varsta mult mai mica ca el care veneau si i saruta mana lui este un gest parintesc,

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 20:23

nu i dai bani ca greseste ingrid,,ii dai bani sa ti oficializeze niste ceremoni slujbe,,,daca el isi face pacate sau nu este treaba lui,,,ca zice asa arsenie papacioc,,,daca vezi un preot beat inre un sant ia l si du l acasa ,iar a 2 zi dute sa te spovedesti la el caci harul nu i se ia niciodata,,ei vor fi cercetati pentru ce fac nu trebui sa i cercetam noi cum nici noua nu ne place sa ne cerceteze altii,,iar cu sarutatul m,ainii nu te obliga nimeni,ilie cleopa saruta mainile celor de varsta mult mai mica ca el care veneau si i saruta mana lui este un gest parintesc,

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 20:32

De la: 9am_750, la data 2013-09-27 20:23:43nu i dai bani ca greseste ingrid,,ii dai bani sa ti oficializeze niste ceremoni slujbe,,,daca el isi face pacate sau nu este treaba lui,,,ca zice asa arsenie papacioc,,,daca vezi un preot beat inre un sant ia l si du l acasa ,iar a 2 zi dute sa te spovedesti la el caci harul nu i se ia niciodata,,ei vor fi cercetati pentru ce fac nu trebui sa i cercetam noi cum nici noua nu ne place sa ne cerceteze altii,,iar cu sarutatul m,ainii nu te obliga nimeni,ilie cleopa saruta mainile celor de varsta mult mai mica ca el care veneau si i saruta mana lui este un gest parintesc,

Nu pot sa cred ca un popa beat in sant, sau unul care afuriseste, sau aia care iau 1000 de euro ca sa oficieze ceremonia in afara bisericii au har. Harul se lasa tavalit in noroi?
Nu ma convinge nici Dumnezeu in persoana de asa ceva.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 21:55

De la: _Ingrid, la data 2013-09-27 20:32:01
De la: 9am_750, la data 2013-09-27 20:23:43nu i dai bani ca greseste ingrid,,ii dai bani sa ti oficializeze niste ceremoni slujbe,,,daca el isi face pacate sau nu este treaba lui,,,ca zice asa arsenie papacioc,,,daca vezi un preot beat inre un sant ia l si du l acasa ,iar a 2 zi dute sa te spovedesti la el caci harul nu i se ia niciodata,,ei vor fi cercetati pentru ce fac nu trebui sa i cercetam noi cum nici noua nu ne place sa ne cerceteze altii,,iar cu sarutatul m,ainii nu te obliga nimeni,ilie cleopa saruta mainile celor de varsta mult mai mica ca el care veneau si i saruta mana lui este un gest parintesc,

Nu pot sa cred ca un popa beat in sant, sau unul care afuriseste, sau aia care iau 1000 de euro ca sa oficieze ceremonia in afara bisericii au har. Harul se lasa tavalit in noroi?
cand esti uns preot primesti si o misiune iar aceasta este cea a apostoliloor este mai mult o datorie uni au har mai putin altii mai mult,,nu trebui sa ne interesam noi de greselile lor trebui sa le vedem pe ale noastre

Di_Baciu

18 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 22:02

De la: 9am_750, la data 2013-09-27 21:55:14

cand esti uns preot primesti si o misiune iar aceasta este cea a apostoliloor este mai mult o datorie uni au har mai putin altii mai mult,,nu trebui sa ne interesam noi de greselile lor trebui sa le vedem pe ale noastre

Nene, ai mai pus si tu mana pe-o carte in ultimii ani? Macar sa faci un cornet, ceva.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 23:09

De la: Di_Baciu, la data 2013-09-27 22:02:08

Nene, ai mai pus si tu mana pe-o carte in ultimii ani? Macar sa faci un cornet, ceva.
nu

Di_Baciu

18 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 23:13

De la: 9am_750, la data 2013-09-27 23:09:42
De la: Di_Baciu, la data 2013-09-27 22:02:08

nu

Da' din biblie cum dai citate? Iti povesteste cineva seara, inainte sa adormi?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2013, ora 23:33

nu ,le copiez

Iisus

250 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 00:54

De la: Dorinel, la data 2010-01-28 02:11:02Sa fie oare Dumnezeu nevoia noastra de raspunsuri ? Eu zic ca da. Ne e greu sa admitem ca suturile pe care le luam uneori de la viata sunt absolut gratuite. E mai usor de suportat sentimentul de neputinta, atunci când poti sa dai "vina" pe imaginarul D-zeu. Cineva pe care nu-l poti trage la raspundere, nu-l poti amenda, pe care nu te poti supara si pe care, la randul tau ... sa-i tragi suturi in fund.
Si totusi ....

Milioane de ani pamintul a fost stapinit de tot felul de vietati.Universul este nedefinit,dar singura planeta din Univers locuita este PAMINTUL.
Urmare unor catastrofe petrecute in Univers,reasezarea planetelor,disparitia unor planete surori invecinate pamintului ,pe care traiau populatii mult asemanatoare cu oamenii de astazi dar mult mai hidoase,care au invadat pamintul si sau adaptat conditiilor favorabile de pe pamint.In decursul miloanelor de ani invadatorii prin modul nou de viata au ajuns sa devina actualii oameni ,care in timp au stapinit planeta fiind singurii care au capacitatea folosirii capacitatilor mentale si singurii care pot comunica prin grai.Conditiile climaterice,resursele de hrana nefiind uniforme pe intreg pamintul,populatiile sau dezvoltat in mod diferit,au ajuns la razboaie intre comunitati pentru suprematia teritoriului,a surselor de hrana.Astfel cei care au fost biruitori ,au instituit religia si legile.
Omul invingator din vechime s-a autointitulat Dumnezeu,Alah,Buda,iar prostire populatiilor ramase in urma dinpunct de vedere social -economic,dainuie si in prezent,fiind o forma usoara de exploatare,la care se adauga si politica .Diversi indivizi au dorit intodeauna de-a lungul timpurilor sa fie stapinii lumii.

Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi. On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses. Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss. Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
Iisus

250 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 01:07

Ai dreptate,popa poate fi un criminal,un hot,un macelar,unul cu defectele oamenilor ascuns sub sutana,asa cum un politician este cel mai mare tilhar purtator de costum si cravata.
Dumnezeu se crede Basescu,se credea Hitler,Napoleon,si alti psihopati schizofrenici care savisesc crime umanitare in numele si cu acordul cui? Intele un ciine sau orce animal care se sperie de trasnet ,tunet,ploaie,ca nu are ratiune sa judece ,dar omul este de neinteles ca se lasa pacalit de asemenea fenomene,inseamna ca-i prost,neinstruit sau redus mintal,daca inca nu-si poate explica fenomenele naturale si asteapta sa-l pocneasca preotul cu o cruce'n cap.Citi oameni exista pe pamint,atitia dumnezei sunt,cei drept uni mai prosti ca altii.

Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi. On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses. Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss. Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
Pagini: << 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: