back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Martie 2013, ora 21:22

De la: 9am121159, la data 2013-03-06 18:05:32Nu ma puteti convinge de nimic stimata doamna, asa ca nu mai incercati. Eu m-am nascut si am fost botezat in Credinta Ortodoxa si asa am sa mor.
Cetele de sectanti desprinsi din credinta adevarata, nu imi inspira decat sila. Ma enerveaza insistenta cu care vor sa convinga oamenii, de zici ca au un "target" fixat sa adune in fiecare luna un anumit numar de credinciosi. De ce atata insistenta? Poate pentru "zeciuaiala" ...Si voi aveti tupeul sa condamnati popii ortodocsi pentru ca sunt mercantili si cer bani la nunti, botezuri si inmormantari?!!!

Tin sa va reamintesc ca aceasta credinta ortodoxa este veche de 2000 de ani, avand legatura deci cu credinta initiala, crestina, pe cand sectele voastre sunt nascociri recente, rezultate ale experientelor onirice ale unor persoane susceptibile de a avea si niste afectiuni psihice gen Helen White asta care visa nu stiu ce bazaconii. Fara aceasta credinta ortodoxa, pe care romanii au imbratisat-o de la vladica pina la opinca, tara asta nu s-ar mai fi numit Romania, iar romanii ar fi fost imprastiati intre alte granite. Voievozii nostri au tinut romanii impreuna pe pamanturile astea cu spada intr-o mana si cu crucea in cealalta. Iar cand ne-a fost greu, nimeni nu a venit sa ne ajute, desi erau tot crestini si cei care puteau sa o faca.

Povesti referitoare la sambata in care nu se munceste si alte traditii evreiesti...eu sunt crestin, nu de rit mozaic. Isus Hristos a fost renegat de catre evreii pe care vreti dumneavoastra sa-i urmati, asa ca eu nu am ce sa caut pe calea aceasta. Sa o urmati voi sanatosi, dar lasati-i pe cei care sunt ortodocsi sa-si urmeze calea lor, data acum 2000 de ani. Ura cu care vorbiti la adresa crestinilor ortodocsi sa stiti ca cel putin in fata mea va descalifica si va plaseaza pe aceasi treapta cu talibanii.
--------
Dai raspunsuri acuzatoare si nefondate.Nu stii sa dai raspunsuri dupa Biblie ca ortodoxia nu te invata asa ceva.Esti atat de departe de adevarurile lui Dumnezeu cum sant cerurile de pamant.Eu doar marturisesc adevarul Biblic,nu sa aduc pe cineva la noi.Vino si vei vedea ca nici nu esti primit daca nu ai credinta.Noi platim pentru Dumnezeul cel adevarat dar voi dati bani la demoni........este o diferenta mare de tot.Studiaza Biblia zi si noaopte cu rugaciune si Dumnezeu te va trezi.Biblia spuna ca copii se vor trzi din minciunile proorocilor mincinosi de la voi,si va vor face de rusine.Nu am nimic cu ortodocsii chiar ii iubesc dar imi este mila de ei,ca nu cunosc calea care duce la mantuire.Nici nu trebuie sa veniti la noi transformati bisericile voastre,scoateti afara din biserica toate icoanele oameni si moastele la care va inchinati si traiti dupa Cuvantul lui Dumnezeu.Unul din Tg.Jiu.consilier,a platit bani si la desenat si pe el in biserica si tu te inchini la el in loc sa te inchini la Dumnezeul cel adevarat.Voi nu iubiti Tara si locuitorii ei ca-i mintiti privind religia.Respectati ce este scria in Biblie si nimeni nu mai pleaca din ortodoxie.Dar nu puteti ca este o ordine internationala ca omul lui Dumnezeu sa discearna adevarul,sa iese din minciuna si sa vina la adevar.Nu ne mai invinovatiti degeaba ca toti ne iubim tara si nu luam nimic din ea cand plecam la cele vesnice.

Doamna, nu eu am strecurat primul acuze nefondate, ci dumneavoastra ati acuzat si denigrat crestinii ortodocsi, asta ca sa stabilim clar de unde incepe discutia. Daca nu faceati acele afirmatii, fiti convinsa ca nu intranm in polemica cu dumneavoastra, de vrenme se sunt destui care sa ma injure pe aici, nu aveam chef sa mai polemizez si cu altii pe care ii credeam de aceeasi orientare.

De fapt nici nu vad ce am putea discuta! Cum sa compari o credinta veche de 2000 de ani, primita de la Apostolul Andrei, cu una veche de 200 de ani, izvorata din interpretarile unui agricultor american?
In felul asta poti sa consideri si mormonii ca fiind niste crestini adevarati, desi sunt depravati, nu-i asa?

Ascultati voi de profetii vostri, unul mai nebun decat ceilalti si lasati-ne pe noi in pace sa credem in ceea ce ne-au transmis parintii. Si sperati voi ca a voastra va fi imparatia cerurilor, dupa ce va veti dona a zecea parte din agoniseala ca sa-i imbuibati pe smecherii care va conduc!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2013, ora 21:49

Asa grait-a Zarathustra!

Zoroastru de fapt e cel care a pus bazele crestinismului prin intermediul iudaismului.

Crestinilor pune-ti mana pe carte, nu se intampla nimic poate ca deveniti ceva mai isteti.
Invierea mortilor,inventarea dracului, victoria finala impotriva diavolului, venirea lui mesia, fiul omului, judecata de apoi apartin teologiei zoroastriste. Au fost preluate de catre evrei dupa exilul lor prin babilon, inainte de exil nu se "vorbea" despre asa ceva.

Raporteaza abuz de limbaj
KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2013, ora 22:07

Ghicitoare:

Care este numele unui sef religios care dupa Sfanta Scriptura s-a nascut din fecioara, a scapat in copilarie de un dusman puternic, a uluit inteleptii prin precocitatea cunostintelor sale, a inceput sa predice la 30 de ani, a fost ispitit de diavol in desert si l-a invins, a dat vederea unui orb, a propovaduit existenta unui dumnezeu suprem de lumina, de adevar si de bunatate...................???

Stiu ca va ganditi la Isus insa nu este el, este Zoroastru.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2013, ora 22:21

isus plagiator!

9am_1648

31 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2013, ora 23:05

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2013, ora 07:49

Crestinii afirma ca lumea este mai buna de cand a aparut isus, ultrareligiosul. Se dau mari cu morala crestina. Uitam sau nu stim ca de fapt niste atei precum Budha, Confucius sau Lao Tze au "predicat" morala cu mult timp inaintea lui isus. Chiar si legile lui Moise au fost precedate de Codul lui Hamurabi. Culmea este ca cei trei desi erau atei sunt venerati ca niste zei de catre prostime.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2013, ora 08:02

La noi crestinismul a aparut tarziu cu mult dupa ce sf.andrei a vagabondat pe plaiurile noastre. Traditia noastra milenara a fost inlocuita cu o religie care nu a adus nimic bun. Ceea ce noi avem bun in noi nu se datoreaza crestinismului, se datoreaza intelepciunii celor vechi, a celor care poate ca nu credeau in nimic sau care poate auzisera de Zoroastru, Mithra, Budha sau Confucius. Sa nu uitam de "vizita" lui Darius pe meleagurile noastre. Sa avem in vedere si "datinile" strabune, obiceiurile noastre "primitive" care nu au de a face nimic cu crestinismul. Isus nu ne-a lasat drept mostenire nimic poate doar ceva din smecheria evreiasca, am devenit mai rai, am invatat sa inselam, am simtit rautatea si lacomia bisericii si a preotilor. Nu mai vrem sa muncim, nu mai exista cultul muncii toti vrem sa "predicam" sa vagabondam prin lume in cautare de fraieri. Religia crestina este o religie uzata.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2013, ora 09:11

Preasfințitul Paisie Lugojanul, al doilea om în Mitropolia Banatului, și alți preoți sunt suspectați de șantaj, de oamenii legii, după ce ar fi obligat mai multe persoane să facă donații Bisericii.

Episcopul vicar Paisie Lugojanul și alte fețe bisericești sunt cercetați penal pentru că le-ar fi cerut angajaților a cinci centre sociale din județul Timiș, înființate pe banii UE și coordonate de Arhiepiscopia Timișoarei, să cotizeze „la negru“, din salarii, către Biserică. Pentru a-și păstra slujbele, angajații donau o treime din salariu, între 300 și 500 de lei.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2013, ora 09:27

De la: 9am_1666, la data 2013-03-07 08:02:49La noi crestinismul a aparut tarziu cu mult dupa ce sf.andrei a vagabondat pe plaiurile noastre. Traditia noastra milenara a fost inlocuita cu o religie care nu a adus nimic bun. Ceea ce noi avem bun in noi nu se datoreaza crestinismului, se datoreaza intelepciunii celor vechi, a celor care poate ca nu credeau in nimic sau care poate auzisera de Zoroastru, Mithra, Budha sau Confucius. Sa nu uitam de "vizita" lui Darius pe meleagurile noastre. Sa avem in vedere si "datinile" strabune, obiceiurile noastre "primitive" care nu au de a face nimic cu crestinismul. Isus nu ne-a lasat drept mostenire nimic poate doar ceva din smecheria evreiasca, am devenit mai rai, am invatat sa inselam, am simtit rautatea si lacomia bisericii si a preotilor. Nu mai vrem sa muncim, nu mai exista cultul muncii toti vrem sa "predicam" sa vagabondam prin lume in cautare de fraieri. Religia crestina este o religie uzata.

dupa cum ti-am mai spus, dar tu n-ai tinere de minte si atunci repet : TOATE filosofiile si religiile Lumii au un filon COMUN si acela este ideea de CREEATOR si CREEATIE ... ideea de baza a fost preluata si dezvoltata de la o religie la alta, in functie de Timpul si populatia careia i se adresa !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2013, ora 09:44

De la: 9am_1666, la data 2013-03-06 21:49:42Asa grait-a Zarathustra!

Zoroastru de fapt e cel care a pus bazele crestinismului prin intermediul iudaismului.

Crestinilor pune-ti mana pe carte, nu se intampla nimic poate ca deveniti ceva mai isteti.
Invierea mortilor,inventarea dracului, victoria finala impotriva diavolului, venirea lui mesia, fiul omului, judecata de apoi apartin teologiei zoroastriste. Au fost preluate de catre evrei dupa exilul lor prin babilon, inainte de exil nu se "vorbea" despre asa ceva.

"Crestinilor pune-ti mana pe carte..."

Asa zicea si Marean, "mai PUNETI mana pe niste almanahe!"

Bun sfat! Pune tu mana intai pe Gramatica Limbii Romane, clasa a V-a, cred!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2013, ora 10:05

De la: Black_Friday, la data 2013-03-07 09:44:21

ce dur esti ! te stiam un patimas, dar nici chiar asa !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2013, ora 20:08

De la: gabigabi2, la data 2013-03-07 10:05:29

Pai merita alt raspuns? Capra raioasa si cu coada pe sus? Mai da si lectii...

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2013, ora 22:59

Mai bine pune tu mana pe Abecedar dle. black vanghelie ca.....cam amesteci literele. Eu am o scuza era o copie-pasta din textul in limba engleza "tradus" de google asa cum stie.

Postare black vanghelie: ""fiti convinsa ca nu “intranm” in polemica cu dumneavoastra, de “vrenme” se sunt destui care sa ma injure pe aici, nu aveam chef sa mai polemizez si cu altii pe care ii credeam de aceeasi orientare.""

Ai inventat cuvinte noi? Si madam gabi nu face decat sa sustina un analfabet sau poate ca si dansa este o adepta a scrierii black/vangheliste

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2013, ora 23:23

De la: Black_Friday, la data 2013-03-07 20:08:10
De la: gabigabi2, la data 2013-03-07 10:05:29

Pai merita alt raspuns? Capra raioasa si cu coada pe sus? Mai da si lectii...

Aici chiar ti-ai nimerit stampila ""Capra raioasa si cu coada pe sus? Mai da si lectii"".. [/quote]

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 07:19

De la: 9am_1666, la data 2013-03-07 22:59:52

Mai bine pune tu mana pe Abecedar dle. black vanghelie ca.....cam amesteci literele. Eu am o scuza era o copie-pasta din textul in limba engleza "tradus" de google asa cum stie.

Postare black vanghelie: ""fiti convinsa ca nu “intranm” in polemica cu dumneavoastra, de “vrenme” se sunt destui care sa ma injure pe aici, nu aveam chef sa mai polemizez si cu altii pe care ii credeam de aceeasi orientare.""

Ai inventat cuvinte noi? Si madam gabi nu face decat sa sustina un analfabet sau poate ca si dansa este o adepta a scrierii black/vangheliste

te kki pe tine !

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 07:46

De la: gabigabi2, la data 2013-03-08 07:19:28

te kki pe tine !

Am vrut sa-ti ridic moralul

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 08:09

zau ? lasa-l asa cum e, ca oricum e mai ridicat decit al tau : al meu e pin' la cer !
al tau unde e , Sub pamint SRL ?

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 8 Martie 2013, ora 14:34

La noi crestinismul a aparut tarziu cu mult dupa ce sf.andrei a vagabondat pe plaiurile noastre. Traditia noastra milenara a fost inlocuita cu o religie care nu a adus nimic bun. Ceea ce noi avem bun in noi nu se datoreaza crestinismului, se datoreaza intelepciunii celor vechi, a celor care poate ca nu credeau in nimic sau care poate auzisera de Zoroastru, Mithra, Budha sau Confucius. Sa nu uitam de "vizita" lui Darius pe meleagurile noastre. Sa avem in vedere si "datinile" strabune, obiceiurile noastre "primitive" care nu au de a face nimic cu crestinismul. Isus nu ne-a lasat drept mostenire nimic poate doar ceva din smecheria evreiasca, am devenit mai rai, am invatat sa inselam, am simtit rautatea si lacomia bisericii si a preotilor. Nu mai vrem sa muncim, nu mai exista cultul muncii toti vrem sa "predicam" sa vagabondam prin lume in cautare de fraieri. Religia crestina este o religie uzata.
-----------
1666,vad ca studiezi cele vechi,dar poti pune vin nou in burdufuri vechi?Prin sf.Evanghelie toate au devenit noi.Stiinta se mai intoarce la carut?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2013, ora 20:29

Degeaba faci caz...Una este sa tastezi aiurea, N fiind langa M pe tastatura...si alta sa confuzi regulile de ortografie...

Daca mai si spui ca tu iti raspandesti inteligenta pe aici traducand cu "goagle" din engleza si facand copy-paste, fara sa pui macar ghilimele, lasand sa se inteleaga ca este creatia ta....mai rau te afunzi in ridicol.

Asa ca am doua sfaturi pentru tine, puisor:

1. voi ateii-stiintifico-fantastici, puneti mana pe carte si lasati "goagalul", pentru ca va faceti de ras!
2. tu pune-ti cartea de gramatica sub perna, ca poate asa o sa eviti situatiile cand esti penibil dand sfaturi altora sa puna mana pe carte, desi tu stalcesti grav limba romana!

P.S Sa ma cauti cand ai sa sesizezi diferentele in ceea ce ti-am recomandat.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 21:58

De la: Black_Friday, la data 2013-03-08 20:29:29

Degeaba faci caz...Una este sa tastezi aiurea, N fiind langa M pe tastatura...si alta sa confuzi regulile de ortografie...

Daca mai si spui ca tu iti raspandesti inteligenta pe aici traducand cu "goagle" din engleza si facand copy-paste, fara sa pui macar ghilimele, lasand sa se inteleaga ca este creatia ta....mai rau te afunzi in ridicol.

Asa ca am doua sfaturi pentru tine, puisor:

1. voi ateii-stiintifico-fantastici, puneti mana pe carte si lasati "goagalul", pentru ca va faceti de ras!
2. tu pune-ti cartea de gramatica sub perna, ca poate asa o sa eviti situatiile cand esti penibil dand sfaturi altora sa puna mana pe carte, desi tu stalcesti grav limba romana!

P.S Sa ma cauti cand ai sa sesizezi diferentele in ceea ce ti-am recomandat.

Tu crezi ca ma pacalesti asa usor? Crezi ca eu nu stiu ca de fapt tu nu stii care este "m" si care este "n"? Aveam un coleg in clasa a-II-a si el facea la fel, scria ambele litere crezand ca invatatoarea este destul de proasta ca sa nu se prinda. Ea insa spre deziluzia lui se cam prindea. Si eu m-am prins avand in vedere ca am citit Prostia omeneasca deci am ceva cunostinte despre psihologia celor care fac asemenea gafe. Iti recomand iarasi Abecedarul poate-ti revii.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 22:07

Religia nu este armonioasa este coplesita de coruptie, scorneli si prejudecati. Preotii stiu de ce!

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2013, ora 09:09

Tiganiada bisericilor.
Buddha a construit 80.000 de manastiri. S-ar parea ca toti dumnezeii isi doresc biserici sau poate preotii? Oare asta e regula celor de sus? Sa isi doreasca biserici? Sau e doar o escrocherie la mijloc? Logica elementara ma face sa inclin pentru escrocherie. Si atunci si in ultimii 2000 de ani numarul celor care nu isi puneau intrebari este acelasi. Naivii au existat mereu si tot mereu au existat si escrocii. Ar fi o coincidenta prea mare ca dumnezeu sa-si doreasca biserici si intermediari la fel ca cei care credeau intr-un ateu. Insa prostia e mare si veche.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2013, ora 09:17

Ce ar fi sa ma rog si eu la un tantar? Poate asa o sa-si dea seama crestinii cat de naiva este reprezentarea lor despre "creatie". O doamne dumnezeul meu tantar. Sa nu ne uiti. Sa vii si in acest an sa ne iei cota de sange. Sa ne ajuti sa simtim maretia Ta. Oooooo, marite tantar.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Martie 2013, ora 09:25

De la: 9am_1666, la data 2013-03-09 09:17:44Ce ar fi sa ma rog si eu la un tantar? Poate asa o sa-si dea seama crestinii cat de naiva este reprezentarea lor despre "creatie". O doamne dumnezeul meu tantar. Sa nu ne uiti. Sa vii si in acest an sa ne iei cota de sange. Sa ne ajuti sa simtim maretia Ta. Oooooo, marite tantar.
...n-am plici

Daniela
9am_1657

7 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2013, ora 21:42

Peste 20% dintre romani cred in zodii cu "sfintenie" si dupa parerea mea respectivii nu sunt atei.

9am_1657

7 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2013, ora 21:48

Religia a aparut pe pamant cu multe mii de ani in urma. A fost o inventie locala undeva in timpuri imemoriale. Acel profet care a pus "bazele" religiilor cred ca era un fel de Einstein al vremurilor sale insa traia intr-o comunitate primitiva. Si candva s-a intamplat ceva si lumea a fost nevoita sa plece peste tot in lumea larga. Fiecare a dus o parte din religia lor si in functie de cat a inteles fiecare au incercat sa o lase urmasilor. In timp insa religiile au fost modificate si la noi au ajuns deformate sau trunchiate. Acum nu mai avem nevoie de religie. Unii insa au nevoie sunt legati de trecutul din pestera.

9am_1657

7 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2013, ora 22:03

Moise a inventat o religie. El era un tip scolit si a avut acces la vechile religii povestite sau scrise mai ales de catre vechii egipteni. El a scris poate o parte a vechiului testament traducand usor din limba egiptenilor pe care o cunostea. Dupa moartea lui cei care au continuat "opera" lui nu cunosteau limba egiptenilor si nici nu intelegeau subtilitatile din opera lui Moise. Asa ca ce a scris el si altii a capatat un alt sens. Avem de fapt o biblie "gresita". Tot ce se spune in aceasta carte nu mai reprezinta adevarul. E un adevar trunchiat despre religia egiptenilor amestecata cu zoroastrismul.. Sunt niste adevaruri false. Iar Isus este un amestec de Osiris si Horus.. Moise si ceilalti au incercat sa ofere o religie evreilor nomazi e o incercare de civilizare care in parte a reusit. Crestinismul a incercat sa civilizeze lumea din imperiul roman si a "reusit" in momentul in care imparatii au considerat ca se pot plia pe religia respectiva pentru a putea tine in frau vulgul(prostimea). Si au reusit si reusesc inca.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2013, ora 09:47

De la: 9am_1657, la data 2013-03-09 21:48:55Religia a aparut pe pamant cu multe mii de ani in urma. A fost o inventie locala undeva in timpuri imemoriale. Acel profet care a pus "bazele" religiilor cred ca era un fel de Einstein al vremurilor sale insa traia intr-o comunitate primitiva. Si candva s-a intamplat ceva si lumea a fost nevoita sa plece peste tot in lumea larga. Fiecare a dus o parte din religia lor si in functie de cat a inteles fiecare au incercat sa o lase urmasilor. In timp insa religiile au fost modificate si la noi au ajuns deformate sau trunchiate. Acum nu mai avem nevoie de religie. Unii insa au nevoie sunt legati de trecutul din pestera.

exista CEVA in lumea asta care sa te intereseze ? sa-ti inaripeze gindul ? sa te miste profund ?

tu chiar te crezi Buricul Pamintului ? pe ce se-ntemeiaza aceasta CREDINTA ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2013, ora 10:33

De la: gabigabi2, la data 2013-03-10 09:47:58

...... pe ce se-ntemeiaza aceasta CREDINTA ?

pe speranta? sau vulnerabilitate...

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 10 Martie 2013, ora 15:15

Religia nu este armonioasa este coplesita de coruptie, scorneli si prejudecati. Preotii stiu de ce!
-------
Un credincios adevarat nu trebuie sa priveasca la altii.Trebuie sa se cerceteze pe sine ,sa priveasca la tinta adica la Domnul Isus ,sa pazeasca poruncile si Legile lui Dumnezeu cum le-a pazit El.

Pagini: << 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: