back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2013, ora 15:14

...91% dintre enoriasii ortodocsi sunt de acord cu reintroducerea pedepsei capitale in codul penal, iar 88% dintre enoriasi, doresc pedepsirea penala, inchisoare,pentru toti cei care indraznesc sa "denigreaze", critice, religiile sau practicile religioase.

...doi bani, ar fi un pret prea mare oferit unor asemenea specimene umane a caror gandiri primitive, manipulate, imbecilizate, isi dau arama pe fata, -conf. sondajelor de opinie respective- fiind lipsiti de minima ratiune si umanism.

...halal morala religioasa, vai de ei enoriasi, ar reinstaura practicile inchizitiei si maine, daca ar fi dupa mintea lor, sau, daca ar accede aceste conceptii prin constitutie si/sau functii decizionale.

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Aprilie 2013, ora 21:08

De la: 9am121159, la data 2013-04-01 14:49:39 Domnule! Nu este frumos ca sa folositi asemenea cuvinte. Macar tineti cont ca dialogati cu sexul slab,cu sexul frumos.
-------
dar cand jigneste nu mai este slab?
---------
Black, eu nu jignesc pe nimeni, ci marturisesc adevarurile Biblice pentru ca asa cere Dumnezeu in Cartea Sfanta.Dar tu ma urasti ca am plecat din ortodoxie, iar eu ti-am spus de ce am plecat pentru ca nu aveti cele 10 porunci ale lui Dumnezeu, nu aveti adevaratul botez care se face dupa ce crezi nu la 2 luni, din aceasta cauza si calugari care sant ai vostri fac al doilea botez prin credinta. Deasemenea nu aveti sfintirea,mancati porcul, iepurele....si altele pe care Dumnezeu ne-a spus sa le privim ca necurate,luati impartasania cu vin adunat de la pomenile mortilor, faceti pomeni interzise de Dumnezeu in Testamentul vechi si nou,iar dupa ce plecati de la pomana,dati la rele pomana ca nu v-a dat strachina la colac etc.Aceasta nu este ura,ci va marturisesc sa va indreptati dupa cum este scris in Biblie Multa pace.....vine pastile Black.Sarbatori fericite.

Ca nu mananci porc, te inteleg, poate esti iudaica sau musulmanca, dar cu iepurele ce ai? Are urechile prea lungi...il privesti ca pe cel care aduce ouale de Pasti? Chiar nu inteleg ce legtura are! Sau poate ca esti tiganca, pentru ca stiu ca tiganii fug de shoshoi...

Ma asasinezi cu poruncile! Cui au fost date cele zece porunci? Evreilor! Sunt eu evreu? In niciun caz.Sunt evreii crestini? Nu, nu sunt. Si atunci? Care este problema ta?!!

Tu tii cele zece porunci? Stii ce spune a zecea dintre ele?

„Să nu poftești casa aproapelui tău; să nu poftești nevasta aproapelui tău, nici robul lui, nici roaba lui, nici boul lui, nici măgarul lui, nici vreun alt lucru care este al aproapelui tău.”

Esti de acord? Dupa porunca asta, tu, ca femeie, esti cu doua trepte mai sus decat boul, cu o treapta mai sus decat roaba, dar cu o treapta mai jos decat casa barbatului. Daca accepti asta, iti poruncesc sa taci din gura si sa ma scutesti, pentru ca imi esti inferioara. Eu sunt stapan, iar tu roaba. Multumita?

La voi, la adventisti, barbatii poarta barba, iar femeile isi acopera capul? In poza tu esti cu capul gol!

Apoi, tu care respecti legile evreilor, daca depistezi ca o femeie calca stramb, comite un adulter, o ucizi cu pietre? Esti si sub incidenta legilor penale in cazul asta.
Dar de Paste, ungi cu sange de miel usa casei tale?

Isus Cristos a adus schimbarea. Credinta in EL presupune dragostea aproapelui, iertarea pacatelor. Noul Testament a inlocuit Vechiul Testament, adresat doar evreilor.

Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 02:02

Acum 2000 de ani, s-a spus ca legea de baza si singura este cea a propriilor tale decizii.
Acum iese la iveala ca notiunea de lege, legi, este depasita.
Poti face o infinitate de legi, toate sint bazate pe instrainarea intre oameni.
Era ce a trecut dictonul de baza era...iubeste-ti aproapele.
Si oricine poate vedea ca unde nu exista iubire si intelegere intre oameni, apar o sumedenie de....reguli, obligatorii.
Probabil iubirea aproapelui era ca o inlocuire a tuturor regulilor. Fiindca liberul arbitru, poate duce si la conflicte, si a dus.
Era care urmeaza are ca dicton,...sa facem impreuna.
Posibil tot ca o inlocuire a ...lenei sociale ce se prefigureaza dupa atita iubit de apropiati.
Iar liberul arbitru, din moment ce e liber nici nu mai poate fi numit ...lege.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 15:17

Domnule! Nu este frumos ca sa folositi asemenea cuvinte. Macar tineti cont ca dialogati cu sexul slab,cu sexul frumos.
-------
---------
Black, eu nu jignesc pe nimeni, ci marturisesc adevarurile Biblice pentru ca asa cere Dumnezeu in Cartea Sfanta.Dar tu ma urasti ca am plecat din ortodoxie, iar eu ti-am spus de ce am plecat pentru ca nu aveti cele 10 porunci ale lui Dumnezeu, nu aveti adevaratul botez care se face dupa ce crezi nu la 2 luni, din aceasta cauza si calugari care sant ai vostri fac al doilea botez prin credinta. Deasemenea nu aveti sfintirea,mancati porcul, iepurele....si altele pe care Dumnezeu ne-a spus sa le privim ca necurate,luati impartasania cu vin adunat de la pomenile mortilor, faceti pomeni interzise de Dumnezeu in Testamentul vechi si nou,iar dupa ce plecati de la pomana,dati la rele pomana ca nu v-a dat strachina la colac etc.Aceasta nu este ura,ci va marturisesc sa va indreptati dupa cum este scris in Biblie Multa pace.....vine pastile Black.Sarbatori fericite.

Ca nu mananci porc, te inteleg, poate esti iudaica sau musulmanca, dar cu iepurele ce ai? Are urechile prea lungi...il privesti ca pe cel care aduce ouale de Pasti? Chiar nu inteleg ce legtura are! Sau poate ca esti tiganca, pentru ca stiu ca tiganii fug de shoshoi...

Ma asasinezi cu poruncile! Cui au fost date cele zece porunci? Evreilor! Sunt eu evreu? In niciun caz.Sunt evreii crestini? Nu, nu sunt. Si atunci? Care este problema ta?!!

„Să nu poftești casa aproapelui tău; să nu poftești nevasta aproapelui tău, nici robul lui, nici roaba lui, nici boul lui, nici măgarul lui, nici vreun alt lucru care este al aproapelui tău.”

Esti de acord? Dupa porunca asta, tu, ca femeie, esti cu doua trepte mai sus decat boul, cu o treapta mai sus decat roaba, dar cu o treapta mai jos decat casa barbatului. Daca accepti asta, iti poruncesc sa taci din gura si sa ma scutesti, pentru ca imi esti inferioara. Eu sunt stapan, iar tu roaba. Multumita?

La voi, la adventisti, barbatii poarta barba, iar femeile isi acopera capul? In poza tu esti cu capul gol!

Apoi, tu care respecti legile evreilor, daca depistezi ca o femeie calca stramb, comite un adulter, o ucizi cu pietre? Esti si sub incidenta legilor penale in cazul asta.

Isus Cristos a adus schimbarea. Credinta in EL presupune dragostea aproapelui, iertarea pacatelor. Noul Testament a inlocuit Vechiul Testament, adresat doar evreilor.
---------
Black eu ti-as raspunde la ce ai scris si precis ai intelege dar am vazut ca nu esti dispus sa asculti invatatura cea adevarata si nu mai vreau sa avem conflict in loc de pace mai ales ca vine pastele la tine ca la mine a trecut.Dupa Biblie pastele este pe 14 Nisan..Oricum sa sti ca nu sant roaba ta ci aproapele tau. Sarbatori fericite.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 15:21

De la: gabigabi2, la data 2013-04-01 15:11:35
De la: 9am121159, la data 2013-04-01 14:49:39 Domnule! Nu este frumos ca sa folositi asemenea cuvinte. Macar tineti cont ca dialogati cu sexul slab,cu sexul frumos.
-------
---------

dar, te-ai intrebat DE CE se face Botezul , prunc fiind ? ca si Isus tot prunc a fost botezat !
nu te-ai gindit ca este PAVAZA sub care se pune pruncul , intrind in lumea Inselatorului ?
si CIND s- a spus sa nu mincati aia sau ailalta, cind TOATE animalele si Roadele pamintului vin de la Dumnezeu , daruite Omului ptr. a se hrani cu ele ?

hai, raspunde-mi si mie te rog : te-ai gindit vreodata ce PAVAZA este botezul pruncului ?

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 15:33

dar, te-ai intrebat DE CE se face Botezul , prunc fiind ? ca si Isus tot prunc a fost botezat !
nu te-ai gindit ca este PAVAZA sub care se pune pruncul , intrind in lumea Inselatorului ?
si CIND s- a spus sa nu mincati aia sau ailalta, cind TOATE animalele si Roadele pamintului vin de la Dumnezeu , daruite Omului ptr. a se hrani cu ele ?
------
Este scris: "toate lucrurile sant ingaduite, dar nu toate zidesc".Este o smerenie si o sfiintire ca sa nu mananci animale necurate stabilite de Dumnezeu, eu am intrebat pe Dumnezeu in rugaciune si mi-a raspuns.
Copii nu au nevoie de botez.Domnul Isus a zis:"lasati copilasi sa vina la Mine ca a unora ca ei este Imparatia lui Dumnezeu" si mai zice "daca nu va faceti ca niste copilasi cu nici-un chip nu veti intra in Imparatia lui Dumnezeu"Domnul Isus a fost botezat la 30 de ani.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 15:46

avea vreo 30 de ani.... sa fi fost prunc?

Daniela
ion00

367 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 18:46

De la: Black_Friday, la data 2013-04-01 21:08:58
-------
---------

Domnule nu va inteleg! In ultimile randuri la aceasta postare a dvs ati scris " Isus Cristos a adus schimbarea. Credinta in EL presupune dragostea aproapelui, iertarea pacatelor. Noul Testament a inlocuit Vechiul Testament, adresat doar evreilor".
Daca Vechiul Testament este adresat doar evreilor,se pune intrebarea: De ce Cartile de rugaciuni, de invataturi ortodoxe, au in randurile lor scrise cele 10 porunci din Vechiul Testament?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2013, ora 10:33

De la: 9am121159, la data 2013-04-02 15:33:21dar, te-ai intrebat DE CE se face Botezul , prunc fiind ? ca si Isus tot prunc a fost botezat !
------
Este scris: "toate lucrurile sant ingaduite, dar nu toate zidesc".Este o smerenie si o sfiintire ca sa nu mananci animale necurate stabilite de Dumnezeu, eu am intrebat pe Dumnezeu in rugaciune si mi-a raspuns.
Copii nu au nevoie de botez.Domnul Isus a zis:"lasati copilasi sa vina la Mine ca a unora ca ei este Imparatia lui Dumnezeu" si mai zice "daca nu va faceti ca niste copilasi cu nici-un chip nu veti intra in Imparatia lui Dumnezeu"Domnul Isus a fost botezat la 30 de ani.

la 30 ani a fost botezat in apa Iordanului de catre Ioan Botezatorul, dar Legamintul cu Dumnezeu a fost facut prunc fiind !

nu exista animale necurate, caci toate au fost facute de EL !
asta este o Inventie omeneasca si daca are un rost ptr. evrei sau arabi , sa nu se consume carne de porc- de ex., - este ptr. ca e profilactica interdictia : traiesc in clima calda si carnea de porc e grea si se digera destul de lent !

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2013, ora 15:35

la 30 ani a fost botezat in apa Iordanului de catre Ioan Botezatorul, dar Legamintul cu Dumnezeu a fost facut prunc fiind !

nu exista animale necurate, caci toate au fost facute de EL !
asta este o Inventie omeneasca si daca are un rost ptr. evrei sau arabi , sa nu se consume carne de porc- de ex., - este ptr. ca e profilactica interdictia : traiesc in clima calda si carnea de porc e grea si se digera destul de lent !
------
Este opinia ta draga Gabi,dar eu iti dau versete Biblice cu animalele necurate,sa-mi dai si tu versete ca Domnul Isus, prunc fiind a facut legamant cu Dumnezeu.
Ezechel 4/ 14 Eu am zis: „Ah! Doamne Dumnezeule, iată, sufletul meu n-a fost pângărit niciodată; din tinerețea mea și până acum, niciodată n-am mâncat dintr-un dobitoc mort sau sfâșiat și nicio carne necurată n-a intrat în gura mea.”
Levitic 20/ 25 Să faceți deosebire între dobitoacele curate și necurate, între păsările curate și necurate, ca să nu vă spurcați prin dobitoacele, prin păsările, prin toate târâtoarele de pe pământ, pe care v-am învățat să le deosebiți ca necurate.
26 Voi să-Mi fiți sfinți, căci Eu sunt sfânt, Eu, Domnul; Eu v-am pus deoparte dintre popoare ca să fiți ai Mei.
Leviticul 11/Dobitoacele curate și necurate.
1 Domnul a vorbit lui Moise și lui Aaron și le-a zis:
2 „Vorbiți copiilor lui Israel și spuneți-le: „Iată dobitoacele pe care le veți mânca dintre toate dobitoacele de pe pământ:
3 Să mâncați orice dobitoc care are unghia despicată, copita despărțită și rumegă.
4 Dar să nu mâncați din cele ce rumegă numai sau care au numai unghia despicată. Astfel, să nu mâncați cămila, care rumegă, dar n-are unghia despicată: s-o priviți ca necurată.
5 Să nu mâncați iepurele de casă, care rumegă, dar n-are unghia despicată: să-l priviți ca necurat.
6 Să nu mâncați iepurele, care rumegă, dar n-are unghia despicată: să-l priviți ca necurat.
7 Să nu mâncați porcul, care are unghia despicată și copita despărțită, dar nu rumegă: să-l priviți ca necurat.;
8 Să nu mâncați din carnea lor și să nu vă atingeți de trupurile lor moarte: să le priviți ca necurate.
9 Iată viețuitoarele pe care să le mâncați dintre toate cele ce sunt în ape. Să mâncați din toate cele ce au aripi (înotătoare) și solzi și care sunt în ape, fie în mări, fie în râuri.
10 Dar să priviți ca o urâciune pe toate cele ce n-au aripi și solzi, din tot ce mișună în ape și tot ce trăiește în ape, fie în mări, fie în râuri.
11 Să le priviți ca o urâciune, să nu mâncați din carnea lor, și trupurile lor moarte să le priviți ca o urâciune.
12 Să priviți ca o urâciune pe toate cele care n-au aripi și solzi în ape.
13 Iată dintre păsări, cele pe care le veți privi ca o urâciune și din care să nu mâncați: vulturul, gripsorul și vulturul de mare;
14 șorecarul, șoimul și tot ce este din neamul lui;
15 corbul și toate soiurile lui;
16 struțul, bufnița, pescărelul, coroiul și tot ce ține de neamul lui;
17 huhurezul, eretele și cocostârcul;
18 lebăda, pelicanul și corbul de mare;
19 barza, bâtlanul și ce este din neamul lui, pupăza și liliacul.
20 Să priviți ca o urâciune orice târâtoare care zboară și umblă pe patru picioare.
21 Dar dintre toate târâtoarele care zboară și umblă pe patru picioare, să mâncați pe cele ce au fluierul picioarelor dinapoi mai lung ca să poată sări pe pământ.
22 Iată pe care să le mâncați: lăcusta, lăcusta Solam, lăcusta Hargol și lăcusta Hagab, după soiurile lor.
23 Pe toate celelalte târâtoare care zboară și care au patru picioare să le priviți ca o urâciune.
24 Ele vă vor face necurați: oricine se va atinge de trupurile lor moarte va fi necurat până seara,
25 și oricine va purta trupurile lor moarte să-și spele hainele și va fi necurat până seara.
26 Să priviți ca necurat orice dobitoc cu unghia despicată, dar care n-are copita despărțită și nu rumegă: oricine se va atinge de el va fi necurat.
27 Să priviți ca necurate toate acele dobitoace cu patru picioare care umblă pe labele lor: oricine se va atinge de trupurile lor moarte va fi necurat până seara;
28 și oricine le va purta trupurile moarte își va spăla hainele și va fi necurat până seara. Să le priviți ca necurate.
29 Iată, din vietățile care se târăsc pe pământ, cele pe care le veți privi ca necurate: cârtița, șoarecele și șopârla, după soiurile lor;
Isa 66.17;
30 ariciul, broasca, broasca țestoasă, melcul și cameleonul.
31 Să le priviți ca necurate dintre toate târâtoarele: oricine se va atinge de ele moarte va fi necurat până seara.
32 Orice lucru pe care va cădea ceva din trupurile lor moarte va fi necurat, fie vas de lemn, fie haină, fie piele, fie sac, fie orice alt lucru care se întrebuințează la ceva; să fie pus în apă și va rămâne necurat până seara; după aceea va fi curat.

33 Tot ce se va găsi într-un vas de pământ în care va cădea ceva din aceste trupuri moarte va fi necurat, și veți sparge vasul.

34 Orice lucru de mâncare pe care va cădea ceva din apa aceasta va fi necurat; și orice băutură care se întrebuințează la băut, oricare ar fi vasul în care se va găsi, va fi necurată.
35 Orice lucru pe care va cădea ceva din trupurile lor moarte va fi necurat; cuptorul și vatra să se dărâme: vor fi necurate, și le veți privi ca necurate.
36 Numai izvoarele și fântânile, care alcătuiesc grămezi de ape, vor rămâne curate; dar cine se va atinge de trupurile lor moarte va fi necurat.
37 Dacă se întâmplă să cadă ceva din trupurile lor moarte pe o sămânță care trebuie semănată, ea va rămâne curată.
38 Dar dacă se pusese apă pe sămânță și cade pe ea ceva din trupurile lor moarte, va fi necurată.
39 Dacă moare una din vitele care vă slujesc ca hrană, cine se va atinge de trupul ei mort va fi necurat până seara;
40 cine va mânca din trupul ei mort își va spăla hainele și va fi necurat până seara; și cine va purta trupul ei mort își va spăla hainele și va fi necurat până seara.

41 Pe orice târâtoare care se târăște pe pământ s-o priviți ca necurată; să nu se mănânce.
42 Din toate târâtoarele care se târăsc pe pământ, din toate cele ce se târăsc pe pântece să nu mâncați; nici din toate cele ce umblă pe patru picioare sau pe un mare număr de picioare; ci să le priviți ca o urâciune.
43 Să nu vă faceți urâcioși prin toate aceste târâtoare care se târăsc; să nu vă faceți necurați prin ele, să nu vă spurcați prin ele.

44 Căci Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru; voi să vă sfințiți și fiți sfinți, căci Eu sunt sfânt; să nu vă faceți necurați prin toate aceste târâtoare care se târăsc pe pământ.

45 Căci Eu sunt Domnul, care v-am scos din țara Egiptului ca să fiu Dumnezeul vostru, și să fiți sfinți; căci Eu sunt sfânt.

46 Aceasta este legea privitoare la dobitoacele, păsările, toate viețuitoarele care se mișcă în ape și toate vietățile care se târăsc pe pământ,
47 ca să faceți deosebire între ce este necurat și ce este curat, între dobitocul care se mănâncă și dobitocul care nu se mănâncă.”

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2013, ora 15:47

VERSETE DIN TESTAMENTUL NOU

2 Corinteni 6/ 17 De aceea: „Ieșiți din mijlocul lor și despărțiți-vă de ei, zice Domnul; nu vă atingeți de ce este necurat, și vă voi primi.
Isa 52.11; 2Cor 7.1; Apoc 18.4;
18 Eu vă voi fi Tată, și voi Îmi veți fi fii și fiice, zice Domnul cel Atotputernic.”
Fapte 10/ 14 „Nicidecum, Doamne”, a răspuns Petru. „Căci niciodată n-am mâncat ceva spurcat sau necurat.”
1 Tealonicieni 4/ 7 Căci Dumnezeu nu ne-a chemat la necurăție, ci la sfințire.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Aprilie 2013, ora 21:11

De la: gabigabi2, la data 2013-04-03 10:33:44
De la: 9am121159, la data 2013-04-02 15:33:21

Domnul Isus a fost botezat la 30 de ani.

Ce le mai intorci ca la Ploiesti....de parca toti am fi tantalai, amnezici sau cel putin orbi
Te mai si superi cand ti se arata evidentul, ca vezi Doamne, ura si ranchiuna inlocuieste obiectivitatea.
Iar vei spune ca n-am inteles eu ce-ai gandit Stai linistita! nu te mai crede nimeni.

Daniela
Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2013, ora 21:52

De la: daniela_, la data 2013-04-03 21:11:55

Ce le mai intorci ca la Ploiesti....de parca toti am fi tantalai, amnezici sau cel putin orbi
Te mai si superi cand ti se arata evidentul, ca vezi Doamne, ura si ranchiuna inlocuieste obiectivitatea.
Iar vei spune ca n-am inteles eu ce-ai gandit Stai linistita! nu te mai crede nimeni.

...vai toooo!.. ce stii, toooo ? ...nah, toooo!... auch, tooo !...raportat la varstele matusalemice ale fiintei umane pe care le notifica biblia, la numai cei 30 de ani pe care ii avea iisus atunci cand a fost la scaldat in apa iordanului, era catalogat bebelus.

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 08:39

De la: 9am121159, la data 2013-04-03 15:47:08VERSETE DIN TESTAMENTUL NOU

2 Corinteni 6/ 17 De aceea: „Ieșiți din mijlocul lor și despărțiți-vă de ei, zice Domnul; nu vă atingeți de ce este necurat, și vă voi primi.
Isa 52.11; 2Cor 7.1; Apoc 18.4;
18 Eu vă voi fi Tată, și voi Îmi veți fi fii și fiice, zice Domnul cel Atotputernic.”
Fapte 10/ 14 „Nicidecum, Doamne”, a răspuns Petru. „Căci niciodată n-am mâncat ceva spurcat sau necurat.”
1 Tealonicieni 4/ 7 Căci Dumnezeu nu ne-a chemat la necurăție, ci la sfințire.
Eu ati recomand frateste sa nu vezi doar ''adevarul''tau.!!!!Citeste si te minuneaza...
1 Primiți bine pe cel slab în credință și nu vă apucați la vorbă asupra părerilor îndoielnice.
Rom 15.1-7; 1Cor 8.9-11; 1Cor 9.22;
2 Unul crede că poate să mănânce de toate; pe când altul, care este slab, nu mănâncă decât verdețuri.
Rom 14.14; 1Cor 10.25; 1Tim 4.4; Tit 1.15;
3 Cine mănâncă să nu disprețuiască pe cine nu mănâncă; și cine nu mănâncă să nu judece pe cine mănâncă, fiindcă Dumnezeu l-a primit.
Col 2.16;
4 Cine ești tu, care judeci pe robul altuia? Dacă stă în picioare sau cade, este treaba stăpânului său; totuși va sta în picioare, căci Domnul are putere să-l întărească pentru ca să stea.
Iac 4.12;
5 Unul socotește o zi mai presus decât alta; pentru altul, toate zilele sunt la fel. Fiecare să fie deplin încredințat în mintea lui.
Gal 4.10; Col 2.16;
6 Cine face deosebire între zile, pentru Domnul o face. Cine nu face deosebire între zile, pentru Domnul n-o face. Cine mănâncă, pentru Domnul mănâncă; pentru că aduce mulțumiri lui Dumnezeu. Cine nu mănâncă, pentru Domnul nu mănâncă; și aduce și el mulțumiri lui Dumnezeu.

symy-apocalipsa.blogspot.ro
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 08:45

Special pentru sora mea in Domnul;'' Să mâncați din tot ce se vinde pe piață, fără să cercetați ceva din pricina cugetului.'''1Corinteni10/vs25... asa ca mananca si...TACI.. '

symy-apocalipsa.blogspot.ro
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 09:01

nu inteleg ce spui ! chiar nu inteleg : ce-am intors ca la ploiesti ? despre care "evidentul " spui ? lamureste-ma , te rog, ca nu inteleg de ce spui ca va iau de amnezici sau cum ai mai spus ? chiar nu inteleg cu ce te-am contrariat !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 09:12

De la: 9am_1705, la data 2013-04-03 21:52:18

...vai toooo!.. ce stii, toooo ? ...nah, toooo!... auch, tooo !...raportat la varstele matusalemice ale fiintei umane pe care le notifica biblia, la numai cei 30 de ani pe care ii avea iisus atunci cand a fost la scaldat in apa iordanului, era catalogat bebelus.

stiu ca ,de fapt, nu numai ca nu te intereseaza , ci-ti place sa batjocoresti ,dar la momentul nasterii lui Isus, functiona legea veche si Legamintul cu Dumnezeu era actul circumciziei ....Botezul ca atare , prin scufundarea in apa ,il face Ioan Botezatorul si Isus este printre primii botezati de el si de atunci gestul a fost integrat in cultul crestin !

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 10:15

De la: symy1, la data 2013-04-04 08:45:50 Special pentru sora mea in Domnul;'' Să mâncați din tot ce se vinde pe piață, fără să cercetați ceva din pricina cugetului.'''1Corinteni10/vs25... asa ca mananca si...TACI.. '

cum mancam....cu mainile murdare sau ne spalam oleaca....???

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sălbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 15:01

De la: gabigabi2, la data 2013-04-04 09:12:34
De la: 9am_1705, la data 2013-04-03 21:52:18

stiu ca ,de fapt, nu numai ca nu te intereseaza , ci-ti place sa batjocoresti ,dar la momentul nasterii lui Isus, functiona legea veche si Legamintul cu Dumnezeu era actul circumciziei ....Botezul ca atare , prin scufundarea in apa ,il face Ioan Botezatorul si Isus este printre primii botezati de el si de atunci gestul a fost integrat in cultul crestin !

...egiptenii nu practicau circucizia ?...aveau si ei vreun legamant cu "Dumnezeul" evreilor?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 15:10

habar n-am ce inteles / simboliza sau ce semnificatie dadeau ei acestui act dar, unul tot avea caci nimic nu-i fara sens in culturile religioase !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 15:17

De la: gabigabi2, la data 2013-04-04 15:10:46habar n-am ce inteles / simboliza sau ce semnificatie dadeau ei acestui act dar, unul tot avea caci nimic nu-i fara sens in culturile religioase !

...strict: igiena organului , f. m.

e.g.
sanatate.bzi.ro/public/upload/photos/22/circumcizie.jpg

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 15:23

De la: 9am_1705, la data 2013-04-04 15:17:54
De la: gabigabi2, la data 2013-04-04 15:10:46habar n-am ce inteles / simboliza sau ce semnificatie dadeau ei acestui act dar, unul tot avea caci nimic nu-i fara sens in culturile religioase !

e.g.
sanatate.bzi.ro/public/upload/photos/22/circumcizie.jpg[/quote]

hai, mai, lasa-ma cu explicatiile astea care sar in ochi de evidente ce sunt, dar dincolo de asta , exista un ritual cu o incarcatura mistica si ginduri ce depasesc limita cunoasterii !
cind vei reusi sa intelegi Sensul acestor " non-sensuri" ptr. tine, ai mai facut un pas in devenirea ta !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 15:30

De la: gabigabi2, la data 2013-04-04 15:23:44
De la: 9am_1705, la data 2013-04-04 15:17:54

e.g.
sanatate.bzi.ro/public/upload/photos/22/circumcizie.jpg[/quote]

hai, mai, lasa-ma cu explicatiile astea care sar in ochi de evidente ce sunt, dar dincolo de asta , exista un ritual cu o incarcatura mistica si ginduri ce depasesc limita cunoasterii !
cind vei reusi sa intelegi Sensul acestor " non-sensuri" ptr. tine, ai mai facut un pas in devenirea ta !

...esti varza, nimic nu stii, de aceea nici nu poti intelege vreodata realitatea in care traiesti.
...poate-mi spui: cand s-au inventat chilotii, si-apoi o sa observi importanta circumciziei ptr acei primitivi din deserturile africii.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 15:55

vorbesc chinezeste, cumva ?
pai nu spusei ca este evident aspectul igienic ? e clar ca e ptr. protectia impotriva prafului, nisipului si lipsa apei din belsug., etc.etc ...dar am spus ca dincolo de acest aspect mai EXISTA CEVA al carui sens tu nu-l pricepi si nici acum n-ai inteles ....daca trebe, reiau acest lucru ptr. a 3 a oara !

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 15:57

Doar in Romania: Manastire folosita ca paravan pentru spalare de bani
In aceasta dimineata, au avut loc 23 de perchezitii, in sapte judete din tara, la locuintele mai multor persoane suspectate de spalare de bani.

Sunt cautate 17 persoane care au incasat aproape un milion de lei din "sponsorizari" pentru presupuse achizitii de lumanari, tamaie, tabla sau alte bunuri destinate Manastirii "Sfantei Cruci", din Oradea.

Surse din randul anchetatorilor au declarat pentru evz.ro ca banii proveneau de la Rofarma, producator si distribuitor de medicamente.

Practic, societatea vira in contul mamastirii Sfintei Cruci bani drept sponsorizare iar maica stareta, care avea drept de semnatura, ii vira mai departe spre conturile celor 17 angajati. "Era o modalitate de a nu plati taxele catre stat"; au explicat pentru evz.ro aceleasi surse.

Din primele informatii, la aceasta ora sunt aduse la audieri atat maica satreta cat si beneficiarii celui aproape un milion de lei "spalati" prin acest circuit financiar.

Activitatile au loc pe pe raza localitatilor Targu-Mures (9), Reghin (2), Iernut (1), Brasov (2), Cluj Napoca (1), Oradea (2), Iasi (2), Vaslui (1) si Bacau (3).

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sălbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 15:59

De la: gabigabi2, la data 2013-04-04 15:55:57 vorbesc chinezeste, cumva ?
pai nu spusei ca este evident aspectul igienic ? e clar ca e ptr. protectia impotriva prafului, nisipului si lipsa apei din belsug., etc.etc ...dar am spus ca dincolo de acest aspect mai EXISTA CEVA al carui sens tu nu-l pricepi si nici acum n-ai inteles ....daca trebe, reiau acest lucru ptr. a 3 a oara !

te rog frumos sa reiei acel aspect ...io n-am fost pe faza...multumesc....

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 16:03

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-04-04 10:15:08
De la: symy1, la data 2013-04-04 08:45:50 Special pentru sora mea in Domnul;'' Să mâncați din tot ce se vinde pe piață, fără să cercetați ceva din pricina cugetului.'''1Corinteni10/vs25... asa ca mananca si...TACI.. '

cum mancam....cu mainile murdare sau ne spalam oleaca....???

Sfânta Evanghelie după Matei

Capitolul 15
1. Atunci au venit din Ierusalim, la Iisus, fariseii și cărturarii, zicând:
2. Pentru ce ucenicii Tăi calcă datina bătrânilor? Căci nu-și spală mâinile când mănâncă pâine.
3. Iar El, răspunzând, le-a zis: De ce și voi călcați porunca lui Dumnezeu pentru datina voastră?

10. Și chemând la Sine mulțimile, le-a zis: Ascultați și înțelegeți:
11. Nu ceea ce intră în gură spurcă pe om, ci ceea ce iese din gură, aceea spurcă pe om.

adica...cu alte cuvinte....puteti sa mancati si cu jegu' pe voi da' sa nu vomitati....

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 16:03

De la: gabigabi2, la data 2013-04-04 15:55:57 vorbesc chinezeste, cumva ?

...cu chilotii cum ramane, Eva purta chiloti ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 16:08

dupa cum bine stii, NU , caci inca nu se facuse departajarea intre bine- rau ; moral- imoral ; frumos- urit ! care va sa zica, Lumea nu intrase in dilema inca !

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 16:11

mai bine zis ...in incultura religioasa se practica si inca se practica----desi s-au pierdut sensurile originale sau au fost denaturate----simbolistica la greu...singura religie fara simbolistica proprie este cea crestina...cei care au compilat biblia , contrafacand toate vechile scrieri religioase si culturale ale popoarelor stravechi au preluat si simbolisticile acelor religii...dar in cele mai multe din cazuri au inteles pe dos sau au contrafacut cu buna stiinta sensurile originale....astfel rezultand haloimasu' care se mentine si-n ziua de azi...

Pagini: << 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: