Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
ion00 367 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 27 Martie 2013, ora 07:48
De la: 9am121159, la data 2013-03-26 15:01:22 Oameni de confesiuni diferite,pe aceiasi lungime de unda. Rar vezi asa ceva! www.youtube.com/watch?v=j4LQYL8_Jz8 |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 27 Martie 2013, ora 08:30
De la: nastasemihail, la data 2013-03-26 21:29:21De la: Razzyy, la data 2013-03-26 21:17:25De la: 9am121159, la data 2013-03-26 15:01:22 a deocheat Primavara atunci cind a plecat la pescuit si mi-e ca-l gasim om de zapada pe vreundeva ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 27 Martie 2013, ora 15:29
sa aduc un preot aici sa faca o slujba??
----------- Stiati ca preoti, nu fac parte din Biserica lui Dumnezeu de la Domnul Isus incoace? 1 Corinteni 12/ 28 Și Dumnezeu a rânduit în Biserică, întâi, apostoli; al doilea, proroci; al treilea, învățători; apoi, pe cei ce au darul minunilor; apoi, pe cei ce au darul tămăduirilor, ajutorărilor, cârmuirilor și vorbirii în felurite limbi. Observati ca preotia a fost desfiintata de la rastignirea Domnului Isus. ------ Oameni de confesiuni diferite,pe aceiasi lungime de unda. Rar vezi asa ceva! -------- Asta face parte din ingaduinta crestina de care vorbeste Apostolul Pavel.Daca discutam, automat si crestem in credinta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
sunt_al_naibii 3127 mesaje Membru din: 7/08/2010 |
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 13:39
De la: Black_Friday, la data 2013-03-25 22:14:51De la: sunt_al_naibii, la data 2013-03-25 16:16:24De la: ion00, la data 2013-03-25 07:44:51In Biblie,gasim scris ca primii crestini slujeau lui Dumnezeu:Sambata,duminica,in fiecare zi. si care ar fii amestecul meu in tot ce insiri talica p'aici......???
Raporteaza abuz de limbaj
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor
mistico-religioase sălbatice pot ajunge la
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 13:40
De la: 9am121159, la data 2013-03-27 15:29:23 sa aduc un preot aici sa faca o slujba?? ai grija sa nu-ti creasca aripi....
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 14:19
sa aduc un preot aici sa faca o slujba??
----------- Stiati ca preoti, nu fac parte din Biserica lui Dumnezeu de la Domnul Isus incoace? 1 Corinteni 12/ 28 Și Dumnezeu a rânduit în Biserică, întâi, apostoli; al doilea, proroci; al treilea, învățători; apoi, pe cei ce au darul minunilor; apoi, pe cei ce au darul tămăduirilor, ajutorărilor, cârmuirilor și vorbirii în felurite limbi. Observati ca preotia a fost desfiintata de la rastignirea Domnului Isus. ------ Oameni de confesiuni diferite,pe aceiasi lungime de unda. Rar vezi asa ceva! -------- Asta face parte din ingaduinta crestina de care vorbeste Apostolul Pavel.Daca discutam, automat si crestem in credinta. ---- ai grija sa nu-ti creasca aripi... ------ Intr-o noapte mi-au crescut aripi asa de mari ca am zburat pana la cer,si am vazut cat de stramta este poarta de intrare in cer.......are loc doar cate o persoana pe ea.Ce am scris este adevarat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 14:27
De la: 9am121159, la data 2013-03-28 14:19:27 sa aduc un preot aici sa faca o slujba?? este ca te-ai visat gaina....sau...vreo gasculita....???
|
|
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 14:28
De la: 9am121159, la data 2013-03-28 14:19:27 sa aduc un preot aici sa faca o slujba?? tanti...noi te credem pe cuvant...da' promite-ne si talica sa nu mai minti....
|
|
|
|
|
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 14:42
adica : unde ar fi minciuna ? ca a visat ca are aripi si zboara ? poiii, si eu am visat ca zbor si multi alti oameni se viseaza ca zboara si, ce-i rau in asta ? daca visele noastra dau un indiciu asupra a ceea ce gindim , un asemenea vis nu face decit sa dovedeasca Inariparea gindului si e foarte frumos si bine !P.S si, oricum eu cred ca visele cu zburatul mai dovedesc ceva : teoria reincarnarii si inclin sa cred ca sunt amintiri dintr-un Stadiu prin care am trecut cindva ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 19:44
De la: gabigabi2, la data 2013-03-28 14:42:41 Te cred! Si eu patesc acelasi lucru, dar pe dos. Cand zbor, visez. Nici nu apuca sa decoleze avionul si ma ia somnul.... BTW, doamna cu secta nu a zis ca a visat ca zboara, ci ca A ZBURAT, ceea ce e o alta mancare de peste! Nu pot sa pun la indoiala ce a scris, pentru ca sectarii nu mint, nu fura, nu preacurvesc, nu se masturbeaza, nu violeaza gaini...Asta numai ortodocsii fac, sectarii nu!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 02:05
multumim doamne pt.painea cea de toate zilele si pt.bucatele de le vom pune pe masa si nu ne duce pe noi in ispita si ne izbaveste de munca si astazi....
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 03:08
De la: 9am121159, la data 2013-03-28 14:19:27 sa aduc un preot aici sa faca o slujba?? Cum mai merge treaba prin Olteniomania? Am cunoscut un grup de 10 olteni, si rideau incontinuu. Nu ii putea opri nimic din veselie.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 14:57
De la: Black_Friday, la data 2013-03-28 19:44:15De la: gabigabi2, la data 2013-03-28 14:42:41 n-a specificat ca a Visat, dar a spus ca intr-o noapte i-au crescut aripi ....eu am inteles ca despre vis e vorba ! da' nu te-ai visat niciodata , zburind ? cind eram mai copil , pina pe la vreo 12 ani , ma visam inconjurata de niemti pa ulitza si ultima scapare era sa-mi iau zborul din incercuirea lor si visul asta revenea frecvent , desi de nascut m-am nascut dupa razboi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 16:24
adica : unde ar fi minciuna ? ca a visat ca are aripi si zboara ? poiii, si eu am visat ca zbor si multi alti oameni se viseaza ca zboara si, ce-i rau in asta ? daca visele noastra dau un indiciu asupra a ceea ce gindim , un asemenea vis nu face decit sa dovedeasca Inariparea gindului si e foarte frumos si bine !
P.S si, oricum eu cred ca visele cu zburatul mai dovedesc ceva : teoria reincarnarii si inclin sa cred ca sunt amintiri dintr-un Stadiu prin care am trecut cindva ! Te cred! Si eu patesc acelasi lucru, dar pe dos. Cand zbor, visez. Nici nu apuca sa decoleze avionul si ma ia somnul.... BTW, doamna cu secta nu a zis ca a visat ca zboara, ci ca A ZBURAT, ceea ce e o alta mancare de peste! Nu pot sa pun la indoiala ce a scris, pentru ca sectarii nu mint, nu fura, nu preacurvesc, nu se masturbeaza, nu violeaza gaini...Asta numai ortodocsii fac, sectarii nu! ---------- Normal ca am visat,numai pe noul pamant vom fi teleportati , ci nu o data ci de mai multe ori. Daca la adventisti face vreunul ce ai scris tu mai sus, sant dati afara din adunare.Nu ti-am mai raspuns ca asa ai cerut,sau ai uitat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 18:53
De la: 9am121159, la data 2013-03-29 16:24:09 adica : unde ar fi minciuna ? ca a visat ca are aripi si zboara ? poiii, si eu am visat ca zbor si multi alti oameni se viseaza ca zboara si, ce-i rau in asta ? daca visele noastra dau un indiciu asupra a ceea ce gindim , un asemenea vis nu face decit sa dovedeasca Inariparea gindului si e foarte frumos si bine ! Nu, nu am uitat, dar nu pot sa ma stapanesc cand iti citesc aberatiile stiintifico-fantastice. Faci un real deserviciu celor care cred in Dumnezeu. Visezi ca vizitezi Raiul, pe ortodocsi ii tavalesti in mocirla gandirii tale, spui ca exista o conspiratie la nivel planetar impotriva ta, propovaduiesti teleportarea...Pe bune, nu crezi ca ar trebui sa consulti si un medic? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 20:46
De la: Black_Friday, la data 2013-03-29 18:53:45De la: 9am121159, la data 2013-03-29 16:24:09 adica : unde ar fi minciuna ? ca a visat ca are aripi si zboara ? poiii, si eu am visat ca zbor si multi alti oameni se viseaza ca zboara si, ce-i rau in asta ? daca visele noastra dau un indiciu asupra a ceea ce gindim , un asemenea vis nu face decit sa dovedeasca Inariparea gindului si e foarte frumos si bine ! Nu cred ca aduce un deserviciu nimanui atata timp cat asemenea practici se gasesc scrise in Sf Scriptura. Cat priveste conspiratia,sunt oameni care cred asa ceva. De exemplu si dvs,cu cateva zile in urma nu spuneati pe acest subiect de forum ca sectele sunt platite de masoni ca sa strice ortodoxia?....abia astea sunt aderatii . www.youtube.com/watch?v=FjNCQ6iTXFA Ce folos să am prieteni și să fiu iubit Ce folos în lumea-aceasta să fiu împlinit Ce folos, ce folos Să câștig o lume-ntreagă /: Și să nu Îl am :/ Pe Cristos, ce folos?.. / Ce folos Să câștig o lume-ntreagă /:Dar să nu îl am:/ Pe Cristos, ce folos / x2 Ce folos să știu Cuvântul dacă-n viață nu-L aplic Ce folos s-ascult mesajul dacă inima nu-mi schimb Ce folos, ce folos Să cunosc atâtea lucruri /: Și să nu-L urmez :/ Pe Cristos, ce folos?.. Ce folos să fac o faptă și să-mi iau răsplata aici Ce folos să fur din slava Domnului Ce folos, ce folos Să mă laud cu viața-mi /: Și să nu-L slăvesc :/ Pe Cristos, ce folos?.. Amin Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 23:43
Escrocherie in stil adventist, 300 de milioane de euro
Posted on 18/09/2010 by mihailandrei 3 Votes Adventistul Dănuț Liga -deputat PDL, pastorul adventist Viorel Patrana și Dan Diaconescu au spălat 300 milioane de euro prin megaescrocheria 100% Adevarat. In spatele mediatizatului show 100% Adevarat, difuzat in fiecare duminica la OTV, se afla adventistul Danut Liga si Theodor Berna, unul dintre controversatii regi ai asfaltului. Deputatul PD-L Dănuț Liga, de meserie adventist (fost PRM-ist )era doar un pion din ingineria financiară pe care o orchestrează OTV. Tombola 100% adevărat, era finanțată de membrii ai cultului ADVENTIST din SUA și Marea Britanie și avea ca scop spălarea de bani, premiile oferite câștigătorilor având valoarea de piață sub cea declarată oficial. Videoprod Industries SRL, cu sediu pe strada Hristo Botev Bucuresti, este organizatorul concursului.Videoprod SRL a cumpărat spațiu de emisie de la OTV, a investit în premiie oferite telespectatorilor norocoși și încasează banii plătiți de cei care trimit SMS-uri pentru a se înscrie la concurs. Fratii Robert si Ionut Negoita, adventisti si ei ca si Viorel Patrana-pastor, au vandut firmei Videoprod apartamentele oferite ca premiu de OTV si Dan Diaconescu. Administratorul SRL-ului este pastorul adventist Viorel Patrana, un apropiat al familiei Liga si locatar intr-una dintre vilele acesteia din Balotesti. Tot confesiunii adventiste apartin si fratii Liga. La fel, si Laurentiu Serban, un roman naturalizat in Statele Unite, care reprezinta offshore-ul britanic in relatiile cu tertii. La randul lor, fratii Robert (deputat PSD) si Ionut Negoita provin dintr-o familie adventista, fiind cunoscuti in comunitatea religioasa , cei doi castiga bani cinstiti din afacerea televizata. FBI a început o anchetă amplă, care îi incriminează pe Dan Diaconescu, Dănuț Liga(adventist)si alții. În SUA, evaziunea fiscală e asimilată cu crima, iar pedeapsa e de 20 de ani de închisoare, plus confiscarea averilor. Pana mai ieri, televiziunea poporului, OTV, era, în fapt, parte în escrocarea oamenilor de rand care trimiteau milioane de SMS-uri, ce umpleau buzunarele adventidtului Dănuț Liga, Dan Diaconescu și alții.Pentru a participa la tragerea la sorti, doritorii trebuiau sa se aboneze la revista online 100% ADEVARAT prin trimiterea unui sms, dupa care primea o parola de acces pe site-ul revistei, iar valoarea abonamentului era de 3,57 euro cu TVA inclus. Pentru cetatenii romani stabiliti in alte tari, precum Italia, Spania, pretul abonamentului este de 6 euro. Emisiunea Sută la sută adevărat era sută la sută țeapă adventista! Fratii Negoita au de recuperat aproape 2 milioane de euro pentru cele 39 de apartamente acordate prin tragere la sorti, in cadrul emisiunii 100% ADEVARAT .Contractul a fost respectat timp de o lună, astfel încât, din cele 33 de apartamente livrate, Videoprod a achitat decat 17, după care nu a mai efectuat plățile.Victimele sunt câștigătorii apartamentelor, care s-au mutat în niște case din care vor fi evacuați. CNA a suspendat această escrocherie, garda financiară a descoperit că emisiunea nu avea licență pentru jocuri de noroc, iar DNA, DIICOT și Parchetul de pe lîngă Tribunalul București (condus de prietenul lui Dan Diaconescu, Max Bălășescu) au un Dosar Penal în lucru, în acest sens. Banii au fost transferați din SUA în Anglia, mai precis la Londra, pe Regent Street, la RTMP Production LLP, ce aparține familiei de adventiști, Liga. Cam astia sunt cei care ne vor prozeliti,lupi in piele de oaie,nimic mai mult! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 30 Martie 2013, ora 11:59
Anul trecut, Deutsche Welle a publicat un articol incisiv unde remarca faptul ca in Romania se termina o biserica la doua zile, dar se inchid trei scoli pe zi.
|
|
Postat pe: 30 Martie 2013, ora 12:01
Deutsche Welle: In Romania se termina o biserica la doua zile, dar se inchid trei scoli pe zi Deutsche Welle a realizat un reportaj destul de rusinos la adresa Romaniei tinem mai mult la superstitii decat la educatie. In Romania, se termina o biserica la doua zile, in vreme ce trei scoli se inchid in fiecare zi, comenteaza jurnalistii de la Deutsche Welle(DW), intr-un reportaj despre Catedrala Mantuirii Neamului. Edificiul, a carui constructie avanseaza cu repeziciune, va costa aproape 600 de milioane de euro, iar guvernul pune si el umarul la ridicarea noii catedrale. Banii nu par sa fie o problema, iar actualul guvern doreste sa pastreze o relatie apropiata cu Biserica Ortodoxa Romana, spun jurnalistii, transmite Gandul. "In ultimii 20 de ani, peste 4.000 de biserici au fost construite in Romania, multe cu sustinere guvernamentala. Statistic, acest lucru inseamna ca la fiecare doua zile o noua biserica este terminata. Intre timp, trei scoli sunt inchise iin fiecare zi si din ce in ce mai multe spitale, iar acest lucru ii nemultumeste pe multi oameni", comenteaza DW. Santierul a ajuns la ultima etapa Santierul la Catedrala Mantuirii Neamului a ajuns la ultima etapa, cea a fundatiilor speciale, una dintre cele mai dificile actiuni intrucat se lucreaza sub nivelul apei subterane, inclusiv sapatura, introducerea armaturii si betonarea acestora, spune consilierul patriarhal, Vasile Cracauanu. Catedrala Mantuirii Neamului va reprezenta, atunci cand toate finisajele vor fi executate, "si un simbol al traditiei constructiilor sacre romanesti exprimata intr-un limbaj arhitectural contemporan", a spus acesta, transmite MEDIAFAX. Corpul navei catedralei se va inalta in forma de cruce pana la cornisa desfasurata la 45 de metri. Nava principala se imparte in trei registre orizontale preluate din traditia bisericilor romanesti medievale. De asemenea, porticele sunt o sinteza intre cerdacul popular si colonadele din arhitectura manastirilor si palatelor brancovenesti. Acestea sunt amplasate la intrarea principala, protejeaza intrarile laterale din dreptul pronaosului si inconjoara semicircular absida altarului. Cele sapte turle sunt inconjurate de colonade, asemenea porticelor de la primul nivel, dialogand armonic cu celalalt registru compozitional, iar cea principala se va inalta pana la 120 de metri. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 30 Martie 2013, ora 15:34
De la: Black_Friday, la data 2013-03-29 23:43:51Escrocherie in stil adventist, 300 de milioane de euro Cred ca este bine ca pe acest subiect de forum: sa discutam,sa ne informam,sa ne sfatuim,dar niciodata sa nu ne judecam unii pe altii. Si pentru-ca acest subiect de pe acest forum este unul religios,propun ca Biblia sa fie izvorul de baza de unde sa ne tragem idile,invataturile....totul. "Din toate partile se spune ca intre voi este curvie; si inca o curvie de aceea care nici chiar la pagani nu se pomeneste; pana acolo ca unul din voi traieste cu nevasta tatalui sau. . Si voi v-ati falit! Si nu v-ati mahnit mai degraba, pentru ca cel ce a savarsit fapta aceasta sa fi fost dat afara din mijlocul vostru! . Cat despre mine, macar ca n-am fost la voi cu trupul, dar fiind de fata cu duhul, am si judecat, ca si cand as fi fost de fata, pe cel ce a facut o astfel de fapta. . In Numele Domnului Isus, voi si duhul meu, fiind adunati laolalta, prin puterea Domnului nostru Isus, . am hotarat ca un astfel de om sa fie dat pe mana Satanei, pentru nimicirea carnii, ca duhul lui sa fie mantuit in ziua Domnului Isus. . Nu va laudati bine. Nu stiti ca putin aluat dospeste toata plamadeala? . Maturati aluatul cel vechi, ca sa fiti o plamadeala noua, cum si sunteti, fara aluat; caci Hristos, Pastile nostru, a fost jertfit. . Sa praznuim, dar, praznicul nu cu un aluat vechi, nici cu un aluat de rautate si viclenie, ci cu azimele curatiei si adevarului. . V-am scris in epistola mea sa n-aveti nicio legatura cu curvarii. . Insa n-am inteles cu curvarii lumii acesteia, sau cu cei lacomi de bani, sau cu cei hrapareti, sau cu cei ce se inchina la idoli, fiindca atunci ar trebui sa iesiti din lume.. Ci v-am scris sa n-aveti niciun fel de legaturi cu vreunul care, macar ca isi zice "frate", totusi este curvar, sau lacom de bani, sau inchinator la idoli, sau defaimator, sau betiv, sau hraparet; cu un astfel de om nu trebuie nici sa mancati. . In adevar, ce am eu sa judec pe cei de afara? Nu este datoria voastra sa judecati pe cei dinauntru? Cat despre cei de afara, ii judeca Dumnezeu. Dati afara, dar, din mijlocul vostru pe raul acela". "Este destul pentru omul acesta pedeapsa care i-a fost data de cei mai multi; . asa ca, acum, este mai bine sa-l iertati si sa-l mangaiati, ca sa nu fie doborat de prea multa mahnire. . De aceea, va rog sa va aratati iarasi dragostea fata de el;. caci v-am scris si cu gandul ca sa va pun la incercare si sa vad daca sunteti ascultatori in totul. . Dar pe cine iertati voi, il iert si eu. In adevar, ce am iertat eu - daca am iertat ceva - am iertat pentru voi, in fata lui Hristos, . ca sa nu lasam pe Satana sa aiba un castig de la noi; caci nu suntem in nestiinta despre planurile lui" (Doua locuri extrase din Biblie). 1) Bisricile neo-protestante de regula folosesc aceste doua locuri din Biblie (printre alte texte) pentru a disciplina,indrepta pe cineva din randurile membrilor lor. In contextul celor aratate mai sus de dvs (daca sunt adevarate),Biserica locala Adventista unde acesti domni sunt membri,in mod sigur se va autosesiza de la sine si acesti oameni adventisti vor da ample explicatii unui comitet sau intregii Biserici. Daca faptele acestor oameni se vor dovedi ca sunt reale,atunci acesti oameni vor fi pusi sub disciplina,exclusi,dupa caz ..... in functie de gravitatea faptei lor. De dragul discutiei,sa punem o situatie in care cativa membri dintr-o parohie ortodoxa oarecare de la noi din tara fac fapte asemanatoare ca acesti adventisti,parohia respective se autosesizeaza? Ei vor avea parte de acelasi tratament ca si adventistii in cauza,ne intrebam? 2) Ati spus ceva de lupi rapitori. Eu nu sunt de parerea dvs. De ce? Doar un motiv va dau: Cand Biblia vorbeste despre lupi rapitori imbracati in haina de oae,spune ca ei sunt prooroci mincinosi,ca dupa faptele lor,roadele lor rele sa-i cunoastem. Acesti oameni care au incalcat legea s-au declarat prooroci? Sunt ei prooroci mincinosi? Nu domnule. Ei pot fi credinciosi ce nu au vegheat asupra vietii lor de viata crestina,sau pot fi frati mincinosi, dar nicidecum lupi imbracati in piele de oae cum afirmati dvs. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Martie 2013, ora 18:22
adica : unde ar fi minciuna ? ca a visat ca are aripi si zboara ? poiii, si eu am visat ca zbor si multi alti oameni se viseaza ca zboara si, ce-i rau in asta ? daca visele noastra dau un indiciu asupra a ceea ce gindim , un asemenea vis nu face decit sa dovedeasca Inariparea gindului si e foarte frumos si bine !
P.S si, oricum eu cred ca visele cu zburatul mai dovedesc ceva : teoria reincarnarii si inclin sa cred ca sunt amintiri dintr-un Stadiu prin care am trecut cindva ! Te cred! Si eu patesc acelasi lucru, dar pe dos. Cand zbor, visez. Nici nu apuca sa decoleze avionul si ma ia somnul.... BTW, doamna cu secta nu a zis ca a visat ca zboara, ci ca A ZBURAT, ceea ce e o alta mancare de peste! Nu pot sa pun la indoiala ce a scris, pentru ca sectarii nu mint, nu fura, nu preacurvesc, nu se masturbeaza, nu violeaza gaini...Asta numai ortodocsii fac, sectarii nu! ---------- Normal ca am visat,numai pe noul pamant vom fi teleportati , ci nu o data ci de mai multe ori. Daca la adventisti face vreunul ce ai scris tu mai sus, sant dati afara din adunare.Nu ti-am mai raspuns ca asa ai cerut,sau ai uitat. ------------ Nu, nu am uitat, dar nu pot sa ma stapanesc cand iti citesc aberatiile stiintifico-fantastice. Faci un real deserviciu celor care cred in Dumnezeu. Visezi ca vizitezi Raiul, pe ortodocsi ii tavalesti in mocirla gandirii tale, spui ca exista o conspiratie la nivel planetar impotriva ta, propovaduiesti teleportarea...Pe bune, nu crezi ca ar trebui sa consulti si un medic? ----------- Spre stiinta ta si a tuturor de pe acest sait.M-am consultat la 2 medici psihiatri.Unul a spus ca eu niciodata nu voi suferi psihic si o doctorita a spus ca nu gaseste nimic la mine din acest punct de vedere.Deasemenea te anunt ca am avut pe cineva bolnav cu adevarat si am mers ani si ani cu el la medici psihiatri care-l internau frecvent.Daca aceasta ceata de medici psihiatri,ar fi observat ceva la mine ,nu ma internau si pe mine? Am mers la ei nu un an sau doi ci 40 de ani.Deci retrageti cuvintele ca te pot da si in judecata.Tu nu ai vazut ca si alti dupa acest sait s'au visat zburand? Deci nu sant aberatii. Si in Biblie sant oameni carora le-a vorbit in vis ingeri sau Dumnezeu.Nu tavalesc pe nimeni in mocirla ci doar marturisesc ca nu au cele 10 porunci ale lui Dumnezeu ca sa se indrepte.Dumnezeu imi da dreptul sa marturisesc,tu cine esti sa ma opresti.De conspiratie la nivel planetar nu am scris niciunde si nici nu mi-a trecut prin gand asa ceva.Poate sti tu ceva in acest sens de la altcineva,informeaza-ma si pe mine.Despre teleportare pe noul pamant este scris in Biblie,iar eu cred ca toata Biblia este adevarata.Care este problema ta de te iei mereu de mine,deodata ce ti-am arata Decretul lui Constantin si faptu ca pana in anul 321 au pazit ca zi de odihna Sambata,nu duminica toti crestini.....asta inseamna la tine ca am eu ceva cu ortodocsi? Te inseli, eu nu doresc decat sa-i luminez , pentruca am petrecut o mare parte din viata impreuna cu ei, si vreu sa le fac un bine, nu un rau cum crezi tu. Oricum eu nu pot sa trec pe nimeni la biserica adventista, numai Dumnezeu poate, dar mie imi cere sa marturisesc si asta fac. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Martie 2013, ora 18:33
Escrocherie in stil adventist, 300 de milioane de euro
Posted on 18/09/2010 by mihailandrei 3 Votes Adventistul Dănuț Liga -deputat PDL, pastorul adventist Viorel Patrana și Dan Diaconescu au spălat 300 milioane de euro prin megaescrocheria 100% Adevarat. In spatele mediatizatului show 100% Adevarat, difuzat in fiecare duminica la OTV, se afla adventistul Danut Liga si Theodor Berna, unul dintre controversatii regi ai asfaltului. Deputatul PD-L Dănuț Liga, de meserie adventist (fost PRM-ist )era doar un pion din ingineria financiară pe care o orchestrează OTV. Tombola 100% adevărat, era finanțată de membrii ai cultului ADVENTIST din SUA și Marea Britanie și avea ca scop spălarea de bani, premiile oferite câștigătorilor având valoarea de piață sub cea declarată oficial. Videoprod Industries SRL, cu sediu pe strada Hristo Botev Bucuresti, este organizatorul concursului.Videoprod SRL a cumpărat spațiu de emisie de la OTV, a investit în premiie oferite telespectatorilor norocoși și încasează banii plătiți de cei care trimit SMS-uri pentru a se înscrie la concurs. Fratii Robert si Ionut Negoita, adventisti si ei ca si Viorel Patrana-pastor, au vandut firmei Videoprod apartamentele oferite ca premiu de OTV si Dan Diaconescu. Administratorul SRL-ului este pastorul adventist Viorel Patrana, un apropiat al familiei Liga si locatar intr-una dintre vilele acesteia din Balotesti. Tot confesiunii adventiste apartin si fratii Liga. La fel, si Laurentiu Serban, un roman naturalizat in Statele Unite, care reprezinta offshore-ul britanic in relatiile cu tertii. La randul lor, fratii Robert (deputat PSD) si Ionut Negoita provin dintr-o familie adventista, fiind cunoscuti in comunitatea religioasa , cei doi castiga bani cinstiti din afacerea televizata. FBI a început o anchetă amplă, care îi incriminează pe Dan Diaconescu, Dănuț Liga(adventist)si alții. În SUA, evaziunea fiscală e asimilată cu crima, iar pedeapsa e de 20 de ani de închisoare, plus confiscarea averilor. Pana mai ieri, televiziunea poporului, OTV, era, în fapt, parte în escrocarea oamenilor de rand care trimiteau milioane de SMS-uri, ce umpleau buzunarele adventidtului Dănuț Liga, Dan Diaconescu și alții.Pentru a participa la tragerea la sorti, doritorii trebuiau sa se aboneze la revista online 100% ADEVARAT prin trimiterea unui sms, dupa care primea o parola de acces pe site-ul revistei, iar valoarea abonamentului era de 3,57 euro cu TVA inclus. Pentru cetatenii romani stabiliti in alte tari, precum Italia, Spania, pretul abonamentului este de 6 euro. Emisiunea Sută la sută adevărat era sută la sută țeapă adventista! Fratii Negoita au de recuperat aproape 2 milioane de euro pentru cele 39 de apartamente acordate prin tragere la sorti, in cadrul emisiunii 100% ADEVARAT .Contractul a fost respectat timp de o lună, astfel încât, din cele 33 de apartamente livrate, Videoprod a achitat decat 17, după care nu a mai efectuat plățile.Victimele sunt câștigătorii apartamentelor, care s-au mutat în niște case din care vor fi evacuați. CNA a suspendat această escrocherie, garda financiară a descoperit că emisiunea nu avea licență pentru jocuri de noroc, iar DNA, DIICOT și Parchetul de pe lîngă Tribunalul București (condus de prietenul lui Dan Diaconescu, Max Bălășescu) au un Dosar Penal în lucru, în acest sens. Banii au fost transferați din SUA în Anglia, mai precis la Londra, pe Regent Street, la RTMP Production LLP, ce aparține familiei de adventiști, Liga. Cam astia sunt cei care ne vor prozeliti,lupi in piele de oaie,nimic mai mult! -------- Ti-am mai scris ca la noi cei ce sant prinsi ca incalca Legea lui Dumnezeu,sant dati afara din biserica si vin la voi,iar de la voi nu este dat nimeni afara pentru ca biserica voastra nu are cele 10 porunci. Deasemenea printe noi se infiltreza multi ortodocsi si fac fapte urate ca sa ne critice sau sa ne scada pe noi,dar Dumnezeu ne spune ca neprihanirea noastra sa o aratam in fata Lui nu in fata oamenilor,asa ca nu aveti nici-un castig in fata lui Dumnezeu care stie toate lucrurile.Poti pacali pe cativa de pe sait cu comentariile tale,dar pe Dumnezeu nu-l poti pacali. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Martie 2013, ora 21:58
De la: 9am121159, la data 2013-03-30 18:33:57Escrocherie in stil adventist, 300 de milioane de euro Madam, eu nu vreau sa pacalesc pe nimeni, pentru ca ce scrie mai sus nu este o pacaleala, ci adevar. Ma distreaza infatuarea ta si ravna cu care ii scuipi pe ortodocsi si ii consideri vinovati de toate porcariile. Cand iti arat ce mizerii sunt si la voi, se schimba foaia, tot ortodocsii sunt de vina. Vezi, din cauza asta eu te consider o persoana falsa si infecta din punct de vedere moral, in niciun caz o crestina, ci o persoana macinata de ura. Ma durea in cot de sectarii tai, daca nu te apucai tu sa ii scuipi pe ortodocsi, pentru ca eu nu dau doua parale pe voi! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 31 Martie 2013, ora 09:42
hai, nu va mai suparati unii pe altii, ca TOTI CAUTAM Adevarul si fiecare a gasit unde a gasit ,ce a cautat si, Nestiute/ necunoscute sunt Caile Domnului !
... eu cred ca toate duc la el....fie ca e mai pe ocolite, fie ca e direct si , fara discutie, Toti suntem Creeatia si Manifestarea Lui, chiar daca padurea mai are si uscaturi ! deci : Pace !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Martie 2013, ora 10:10
De la: Black_Friday, la data 2013-03-30 21:58:10De la: 9am121159, la data 2013-03-30 18:33:57Escrocherie in stil adventist, 300 de milioane de euro Domnule! Nu este frumos ca sa folositi asemenea cuvinte. Macar tineti cont ca dialogati cu sexul slab,cu sexul frumos. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Martie 2013, ora 20:15
De la: ion00, la data 2013-03-31 10:10:03De la: Black_Friday, la data 2013-03-30 21:58:10De la: 9am121159, la data 2013-03-30 18:33:57Escrocherie in stil adventist, 300 de milioane de euro dar cand jigneste nu mai este slab? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Martie 2013, ora 23:53
De la: gabigabi2, la data 2013-03-31 09:42:42hai, nu va mai suparati unii pe altii, ca TOTI CAUTAM Adevarul si fiecare a gasit unde a gasit ,ce a cautat si, Nestiute/ necunoscute sunt Caile Domnului ! Inteleg ca ptr mine sint bilutele, ca astia se cearta pe bibilica. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2013, ora 10:36
e tare draguta Bibilica ....nu stiu cum e la gust, ca n-am mincat niciodata dar, tot pasare e, asa ca tre' sa fie cam la fel ca puiu !
dar, revenind la subiect , ca citim din Biblie, Tora, Coran sau alta carte sfinta, Dumnezeu e UNUL SINGUR si cine-l Cauta si Gaseste intr-adevar , atunci Nu se mai incurca in bibiluri si nu mai are de reprosat nimic, nimanui ! ADEVARUL este Unul Singur ....in rest, sunt vorbe omenesti menite sa incurce si sa-nvrajbeasca ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2013, ora 14:49
Domnule! Nu este frumos ca sa folositi asemenea cuvinte. Macar tineti cont ca dialogati cu sexul slab,cu sexul frumos.
------- dar cand jigneste nu mai este slab? --------- Black, eu nu jignesc pe nimeni, ci marturisesc adevarurile Biblice pentru ca asa cere Dumnezeu in Cartea Sfanta.Dar tu ma urasti ca am plecat din ortodoxie, iar eu ti-am spus de ce am plecat pentru ca nu aveti cele 10 porunci ale lui Dumnezeu, nu aveti adevaratul botez care se face dupa ce crezi nu la 2 luni, din aceasta cauza si calugari care sant ai vostri fac al doilea botez prin credinta. Deasemenea nu aveti sfintirea,mancati porcul, iepurele....si altele pe care Dumnezeu ne-a spus sa le privim ca necurate,luati impartasania cu vin adunat de la pomenile mortilor, faceti pomeni interzise de Dumnezeu in Testamentul vechi si nou,iar dupa ce plecati de la pomana,dati la rele pomana ca nu v-a dat strachina la colac etc.Aceasta nu este ura,ci va marturisesc sa va indreptati dupa cum este scris in Biblie Multa pace.....vine pastile Black.Sarbatori fericite. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2013, ora 15:11
De la: 9am121159, la data 2013-04-01 14:49:39 Domnule! Nu este frumos ca sa folositi asemenea cuvinte. Macar tineti cont ca dialogati cu sexul slab,cu sexul frumos. dar, te-ai intrebat DE CE se face Botezul , prunc fiind ? ca si Isus tot prunc a fost botezat ! nu te-ai gindit ca este PAVAZA sub care se pune pruncul , intrind in lumea Inselatorului ? si CIND s- a spus sa nu mincati aia sau ailalta, cind TOATE animalele si Roadele pamintului vin de la Dumnezeu , daruite Omului ptr. a se hrani cu ele ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

nu te contrazic! dar io tot cred ca trebuie sa aduc un preot.....