Info
x
Ce este ziua judecatii?
|
Fosta membra 9am.ro 1254 mesaje Membru din: 8/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iunie 2012, ora 17:03
De la: tasa_nuti, la data 2010-01-27 13:17:09Biblia spune ca,,a stabilit o zi in care urmeaza sa judece cu dreptatepamanul locuit,, -faptele apostolilor 17 cu vers 31 ,ce parere aveti? www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=TqIAvnsmbU4&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI
http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
|
|
ion00 367 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 15 Iunie 2012, ora 09:12
Mantuirea --Judecata
" Fiindcã atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, cã a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sã nu piarã, ci sã aibã viaþa veºnicã". (Vorbeste Hristos Domnul) Extras din Biblie "Adevãrat, adevãrat vã spun, cã cine ascultã cuvintele Mele, ºi crede în Cel ce M-a trimis, are viaþa veºnicã, ºi nu vine la judecatã, ci a trecut din moarte la viaþã". (Vorbeste Hristos Domnul) Extras din Biblie "Nu vã miraþi de lucrul acesta; pentru cã vine ceasul când toþi cei din morminte vor auzi glasul Lui, ºi vor ieºi afarã din ele. Cei ce au fãcut binele, vor învia pentru viaþã; iar cei ce au fãcut rãul, vor învia pentru judecatã". (Vorbeste Hristos Domnul) Extras din Biblie video.resursecrestine.ro/marturii/51686/marturie-zalau-seria-com... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Iulie 2012, ora 08:54
NASTEREA DIN NOU
(Inceputul unei noi vieti in relatia omului cu Dumnezeu) " Între Farisei era un om cu numele Nicodim, un fruntaº al Iudeilor. . Acesta a venit la Isus, noaptea, ºi I-a zis: „Învãþãtorule, ºtim cã eºti un Învãþãtor, venit de la Dumnezeu; cãci nimeni nu poate face semnele pe care le faci Tu, dacã nu este Dumnezeu cu el.” . Drept rãspuns, Isus i-a zis: „Adevãrat, adevãrat îþi spun cã, dacã un om nu se naºte din nou, nu poate vedea Împãrãþia lui Dumnezeu.” . Nicodim I-a zis: „Cum se poate naºte un om bãtrân? Poate el sã intre a doua oarã în pântecele maicii sale, ºi sã se nascã?” . Isus i-a rãspuns: „Adevãrat, adevãrat îþi spun, cã, dacã nu se naºte cineva din apã ºi din Duh, nu poate sã intre în Împãrãþia lui Dumnezeu. Ce este nãscut din carne, este carne, ºi ce este nãscut din Duh, este duh. . Nu te mira cã þi-am zis: „Trebuie sã vã naºteþi din nou." (Extras din Biblie) Orce om poate fi nascut din nou de catre Dumnezeu. Omul trebuie sa creada in mod real in Isus Hristos Domnul si atunci omul se va naste din nou cu ajutorul lui Dumnezeu. Mai jos putem vedea un exemplu al unei domnisoare,profesoara de limbi straine din Germania ce la un moment dat a crezut in Hristos si a incepint o viata noua,printr-o nastere din nou. Evident ca acest fapt o va scuti de judecata viitoare. Cineva (un pastor) povesteste: Am intilnit recent o domnisoara din Berlin,o profesoara de limbi straine. “Iertati-ma” ii spun,”un pastor are poate dreptul sa fie odata nepoliticos. Spuneti-mi,ce virsta aveti?” In general nu se face sa intrebi o domnisoara ce virsta are,dar un pastor in virsta poate sa si-o permita o data. Atunci ea raspunde fara sovaire: “Opt ani! “ ‘O clipa!’ am facut eu surprins. ‘Predati trei limbi straine si nu aveti decit opt ani?” Atunci ride si explica: Acum opt ani L-am gasit pe Isus. De atunci am inceput sa traiesc. Inainte eram moarta”. Ma minunez. “Ati exprimat-o intru-n mod amuzant!” Si atunci ea mi-a spus aceste cuvinte: Cine are pe Fiul lui Dumnezeu,are viata. Cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu n-are viata”. Si a continuat; “Vedeti,inainte n-aveam Mintuitor,nu traiam cu adevarat. Am cistigat doar bani si m-am distrat,dar aceasta nu era viata!’ Si acest om a lui Dumnezeu continua: Nu este aceasta o afirmatie curajoasa? Efectiv,cine nu se preda lui Isus,printr-un act voluntary nu poate sa spuna ca traieste. Da, fara Isus nu stim nici chiar ce e viata. Numai cine are pe Fiul lui Dumnezeu are viata!’ Tamara Laroux www.youtube.com/watch?v=mNIZe4Xfy0s&feature=related |
|
PEDELISTUL 255 mesaje Membru din: 30/09/2009 Oras: Oradea |
Postat pe: 28 Iulie 2012, ora 11:05
De la: tasa_nuti, la data 2010-01-27 13:17:09Biblia spune ca,,a stabilit o zi in care urmeaza sa judece cu dreptatepamanul locuit,, -faptele apostolilor 17 cu vers 31 ,ce parere aveti? DA ! ESTE DATA DE 29 IULIE 2012 LA REFERENDUM ,DA! www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
PRIN MINCIUNA SI HOTIE PACALIM O ROMANIE,PARLAMENTUL ESTE CHIOR ,NOI FURAM DELA POPOR!
|
|
Postat pe: 10 Octombrie 2012, ora 10:49
Un papirus Una este sa stim ceva despre Dumnezeu si cu totul alta este sa-L cunoastem pe Dumnezeu! www.ziarelive.ro/stiri/stirea-anului-cuvintele-lui-iisus-descope... Eu cred ca Isus ca om ce a locuit pe pamant acum 2000 de ani sa gandit putin la El si mult de tot la noi oamenii. Hristos si-a dat viata de buna voie pentru iertarea pacatelor noastre. Pe Isus la preucupat salvarea neamului omenesc si nu o casatorie,o viata terestra,trecatoare. Personal nu cred ca Isus Hristos din Nazaret (fiul feciarei Maria)a fost casatorit. Destinul Sau a fost cu mult mai inalt decit o viata pamanteasca. Pana la aparitia acestui manuscris de cativa centimetri patrati au fost sigur mai multi barbati care au purtat numele de Isus. De exemplu Biblia vorbeste de un anume Bar Isus si de un alt barbat cu numele de Isus zis Iust. Acest manuscris prezentat in acest Linck nu trebuie “sa zguduie pe nimeni” asa cum este prezentat el. Acest manuscris nu vorbeste de Isus Hristos din Nazaret Fiul Lui Dumnezeu ci de un anume om cu numele de Isus. Din pacate pe oameni ii intereseaza lucrurile mai putin importante. Pana la urma de ce ar conta asa de mult faptul ca Isus a fost casatorit cind a fost pe pamant? Nu este mult mai importanta mantuirea sufletului nostru personal? Nu este mai important sa ascultam de Isus? Nu este acest fapt un lucru normal,un fapt logic? Eu cred ca DA. Pentru aceasta trebuie sa ne intoarcem la Dumnezeu prin credinta in Isus. Trebuie sa-L cunoastem pe El Insusi. --Ce inseamna sa cunoastem cite ceva despre o anumita persoana? Pentru a raspunde la aceasta intrebare ma voi folosi de un monarh actual,ca exemplu: Sa presupunem ca in mod personal ma informez mult de regale Suediei Carl Gustav. As afla multe informatii despre regale Suediei: Istoria sa dinastica,.hobiuri ale sale,ce maninca,cum se imbraca,ce muzica asculta,ce carti prefera…ect. Daca eu Ion “inarmat’ cu toate aceste cunostiinte vreau sa-I fac o vizita suveranului Suediei,reusesc? Categoric ca nu caci doar cunostintele mele nu ma pot ajuta sa fac acea vizita suveranului. Pe linga cunostiinte imi mai trebuiesc multe:O f mare reputatie,relatii f bune ,recomandari de la oameni din virful uni sistem ,f multi bani,bafta multa…..ect. Apoi dupa primul al doilea al noualea …contact intre suveran si mine pot spune ca ne cunoastem. Astfel dar,cind regele ma cunoaste personal, relatia interumana se schimba radical caci am mari sanse ca el sa ma invite la el , si ambasadele,granitele,banii,strajerii,consilierii… nu constitue un impediment pentru mine si ajung usor la rege,unde ma bucur de prezenta sa. Deci este mai important SA CUNOSTEM pe cineva decat sa CUNOSTEM LUCRURI IMPORTANE despre cineva. Pe Dumnezeu incepem sa-L cunoastem din clipa din care incepem ca sa-I facem voia. Acest fapt este cel mai important de fapt. O rugaciune intima, sincera ar putea fi: Doamne Isuse: Sunt un pacatos(a) iarta-ma te rog! Atunci devii o faptura noua in Hristos. Viata ta capata cu adevarat un sens caci esti infiat de Dumnezeu si devii un copil al Sau. Apoi daca se va intimpla ca sa aluneci de pe calea cea strimta ce te duce in rai,atunci Dumnezeu te va indruma,ajuta ca sa revii caci El este bun,plin de dragoste. A fi credincios lui Dumnezeu insemna sa ai o relatie in rugaciunile tale adresate Lui,inseamna sa faci voia lui aratata in Sf Scripturi. In felul acesta putem scapa de robia pacatului si sa devenim liberi. “Ei I-au rãspuns: „Noi suntem sãmânþa lui Avraam, ºi n-am fost niciodatã robii nimãnui; cum zici Tu: ,Veþi fi slobozi!”. „Adevãrat, adevãrat, vã spun”, le-a rãspuns Isus, „cã, oricine trãieºte în pãcat, este rob al pãcatului.. ªi robul nu rãmâne pururea în casã; fiul însã rãmâne pururea. . Deci, dacã Fiul vã face slobozi, veþi fi cu adevãrat slobozi.” Extras din Biblie. Daca nu se deschid linckuri-le,copiati-le,puneti-le pe browser si dati cautare. www.youtube.com/watch?v=pMKwSuefb5U&feature=gv |
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 12 Octombrie 2012, ora 02:14
Citat din Utopii : isus a fost inventat -daca ar fi existat nu l-ar fi durut in cot de crestinii vinovati de milioanele de crime care au avut loc in evul intunecat.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 12 Octombrie 2012, ora 02:18
De la: ion00, la data 2012-10-10 10:49:51 Crezi ca daca citezi din "compediumul" antic,al crimei......isus devine credibil.....?
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2012, ora 17:45
De la: _KARPOV, la data 2012-10-12 02:14:06 In Cuvintul Sfint ni se arata ca lui Isus ia pasat intodeauna de toti oamenii. Ba inca a plins pentru cei pierduti (nemantuiti). In Cuvint apoi El ne invata ca vor veni vremuri grele pentru oameni (si pentru cei credinciosi). Mai mult: Isus vorbeste de oameni religiosi "crestini",care vor crede ca daca persecuta,schinghiuesc,omoara semeni de alte credinte,culturi.....fac voia lui Dumnezeu. Este intradevar revoltator sa vedem cum in istoria omenirii lucrurile s-au petrecut intocmai dupa cuvintele Mantuitorului. Nu doar Cruciadele si Inchizitia au produs aceste tragedii ci si alte miscari de mase ce au obligat pe altii sa creada ca ei,cei multi. Un crestin adevarat nu procedeaza astfel! Un credincios crestin din Biserica lui Hristos are inima plina de dragoste pentru toti oamenii,el iubeste . Toti acesti oameni ce au infaptuit raul vor fi judecati de Dumnezeu in Ziua Judecatii. Sa ne fie mila dar de ei, de ceia ce vor pati! -- Isus Hristos NU a fost deloc inventat ci a fost cu adevarat o persoana ce a locuit pe pamant. --Marturia unor mari oameni Daca nu se deschid linckurile,copiati-le,puneti-le pe browser si dati cautare. www.theophilos.3x.ro/Biblioteca/Carti/ONLINE/Esti%20sigur/index.html bisericiarad.ro/articol.php?id=202 |
|
|
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2012, ora 10:18
De la: _KARPOV, la data 2012-10-12 02:14:06 CITEVA DOVEZI ISTORICE DESPRE PERSOANA LUI ISUS HRISTOS ISTORICI PAGANI -Pliniu cel Tanar(61-110 d Hr) crede in existenta Lui Hristos. In corespondenta catre imparatul Traian pomeneste numele Lui Hristos de doua ori. -Tacitus istoric roman 55-120 d Hr.A scris istoria Romei in care pomeneste numele Lui Hristos,atunci cand Nero a dat foc Romei si a dat vina pe crestini -Suetoniu 120 d Hr a fost magistru epistolorum al imparatului Adrian. Cautand in arhive,a gasit date despre viata primelor 12 cezari.Descriind viata lui Claudiu,care a fost imparat intre anii 41-54 d Hr spune:"el a alungat din Roma pe evreii,care sub influenta lui Chrestus,au facut mare tumult" -Thalus un sclav eliberat al imparatului Tiberiu. Prin anii 52 a scris o istorie a Greciei si a relatiilor ei cu Asia de la razboiul Troian pana in zilele sale.In a treia carte a istoriei sale,el vorbeste de intunericul care a fost in timpul rastignirii Lui Isus',si spune ca a fost o eclipsa de soare. -Imparatul Adrian 117-138 d Hr,a scris doua scrisori lui Minucius Fundanus,procurorul din Asia pe la 125 in care se porunceste ca crestinii sa nu fie dati mortii fara dovezi si se pomeneste numele Lui Hristos. Scrisoarea este pastrata de Vopisicus in Viata lui Saturn SCRIITORI PAGANI -Lucian,satiric din timpul domniei lui Marcu Aureliu161-180 d H. Se refera la "sofistul crucificarii' si ia ridiculizeaza pe crestini ca ignoranti,creduli dar nu tagaduiesc istoricitatea Lui Isus. -Celsus filozof grec.A fost un aprig adversar a Bisericii crestine,avand cunostiinte bogate despre Isus. In anul 178 d Hr a scris a scris o lucrare impotriva crestinilor cu titlul: "Cuvant Adevarat".In aceasta lucrare ironizeaza nasterea Lui Isus din fecioara,minunile si invierea Sa. -Iulian Apostatul imparat roman care sa lepadat de credinta incercand sa restabileasca cultul pagan. A scris o carte:"Contra Galilenilor" in care huleste pe Isus,tagaduindu-I divinitatea dar nu si Istoricitatea.El a mai spus "Ce fel de celibritate are Isus...Crestiniii sint de compatimit caci si-au ales ca Dumnezeu un om simplu,ucis pe cruce NUMELE LUI ISUS SCRIS IN SCRIERELE EVREESTI -Iosif Flaviu istoric 37-100 d Hr evreu din Ierusalim.Sa nascut intr-o familie de preoti,iar la 19 ani intra in partidul fariseilo.In 63 d Hr viziteaza Roma iar in anul este numit comandant de trupe in Galilea,apoi intra in slujba romanilor,ajungand interpret a lui Titus. El scris doua lucrari de seama: 'Istoria razboaielor Iudeii" si 'Antichitati iudaice. In Antichitati" 18,3,3 gasim o marturie a lui privind o perioada grea de guvernare a lui Pilat,spunand ca in acea perioada s-a ridicat Isus,care a abatut pe multi iudei,greci.Mai departe Iosif Flavius vorbeste de rastignirea Lui Isus pe cruce in urma acuzarii de catre conducatori lor. -Talmudul,cartea doctrinelor,jurisprudenta si intelepciunea rabinica. Ea cuprinde 12 volume.folii mari..In Misna.partea a doua "Ghemara" se pomeneste de Isus spunandu-se ca a fost un fiu nelegitim ala Mariei,ca a invatat arta magiei in Egipt si ca a practicato in Palestina. NUMELE LUI ISUS POMENIT IN ALTE SCRIERI -Mara bar Seropion prin anul 73 d Hr pomeneste numele Lui ISUS intr-o scrisoare in limba siriana .Aceasta scrisoare sew gaseste in original la Muzeul Britanic. -Filozoful Quadratus din Atena a imanat imparatului Adrian o scrisoare in apararea crestinilor cand acesta a vizitat Atena in anul 125 d Hr.El scrie; 'Faptele Mantuitorului au fost intodeauna inaintea ta,caci ele au fost adevarate minuni;aceia pe care I-a vindecat,pe care I-a inviat din morti,au fost vazuti nu numai cand i-a vindecat si cand i-a inviat ci au fost intodeauna prezenti..... -Juatin Filozoful Nascot in 103 din parinti pagani la Nicopolis,de unde a emigrat in Samaria,a scris doua apologii de aparare a crestinilor. El zice:”Cand L-au crucificat,ei au scos limba si clatinau din cap zicand:”Cel ce a inviat pe morti,sa se scape acum pe sine’... -Coranul islamic in vreo 20 de pagini mentioneaza numele Lui ISUS. -Numele Lui Isua apare in unele dialoguri:Atanasius-Zachaeurs, Timotei-Acuila,Papiscus-Iason Si multi oameni necredinciosi care credeau in istiricitatea Lui Isus,dar necrezand in minunile Sale sau in Dumnezeirea Lui au scris ceva despre El. -Apoi,nu in ultimul rand ci in primul rand Biblia vorbeste despre Isus.Atat cei apropiati Lui,oamenii neutri,cat si vrajmasii Lui,L-au vazut si stiau ca este o persoana reala,un om.S-ar putea spune mai mult,dar consider ca este deajuns pentru a arata ca Isus Hristos a existat cu adevarat. Pentru a-L cunoaste si noi azi trebuie sa ne ducem la El cu pacatele noastre spunandu-I din inima:Doamne! Sunt un pacatos.Ai murit si pentru mine.Iarta-ma te rog Doamne! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Polixenia 2831 mesaje Membru din: 9/12/2012 Oras: Resita |
Postat pe: 14 Decembrie 2012, ora 11:26
De la: ion00, la data 2012-12-14 10:18:54De la: _KARPOV, la data 2012-10-12 02:14:06 Si Buda a existat si Mahomed si Confucius.Oamenii la un moment dat,in istorie,au simtit nevoia sa renunte la Horus,Mitra,Marduk,Zeus,etc. ca sa-si umanizeze zeii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Decembrie 2012, ora 03:03
Citat din popa Vasile:
-Sa dati sa manince in fiecare zi la gaini, ca altfel maninca de la vecini. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 68 mesaje Membru din: 15/12/2012 |
Postat pe: 19 Decembrie 2012, ora 13:31
Dragi prieteni, cu ocazia sarbatorilor de iarna, de acum si pana la sfarsitul anului, Mos Craciun va aduce la magazinul nostru, reduceri de 25% la toate produsele noastre. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!!!
Intrati pe www.haine-casual.ro Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 68 mesaje Membru din: 15/12/2012 |
Postat pe: 19 Decembrie 2012, ora 13:31
Dragi prieteni, cu ocazia sarbatorilor de iarna, de acum si pana la sfarsitul anului, Mos Craciun va aduce la magazinul nostru, reduceri de 25% la toate produsele noastre. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!!!
Intrati pe www.haine-casual.ro Raporteaza abuz de limbaj |
|
Polixenia 2831 mesaje Membru din: 9/12/2012 Oras: Resita |
Postat pe: 19 Decembrie 2012, ora 14:34
De la: 9am_1128, la data 2012-12-19 13:31:45Dragi prieteni, cu ocazia sarbatorilor de iarna, de acum si pana la sfarsitul anului, Mos Craciun va aduce la magazinul nostru, reduceri de 25% la toate produsele noastre. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 20 Decembrie 2012, ora 10:07
Care aveti procese de judecat maine 21-12-2012.....se vor judeca in CER...
Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 20 Decembrie 2012, ora 10:18
De la: symy1, la data 2012-12-20 10:07:38 pfiiii, dar tu o dai ca sigura ti-ai pregatit hainele de
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Aprilie 2013, ora 12:37
CREDINTA IN ISUS HRISTOS SCAPA ORICE OM DE ZIUA JUDECATII!
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/600375_10... " Cine crede in Fiul are viata vesnica; dar cine nu crede in Fiul nu va vedea viata, ci mania lui Dumnezeu ramane peste el." (Exreas din Biblie,Evanghelia dupa Ioan 3,36) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Mai 2013, ora 11:50
De la: ion00, la data 2013-04-07 12:37:15 CREDINTA IN ISUS HRISTOS SCAPA ORICE OM DE ZIUA JUDECATII! Isus din Nazaret de Franco Zeffirelli in 4 parti. rodiagnusdei.wordpress.com/2011/12/25/video-of-the-week-jesus-of... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Mai 2013, ora 12:17
De la: ion00, la data 2013-04-07 12:37:15 CREDINTA IN ISUS HRISTOS SCAPA ORICE OM DE ZIUA JUDECATII! Atat de simplu este? Chiar daca iti mananca zilele?Inseamna ca inchizitorii o duc bine de tot, desi eu ii consider criminali. Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 2 Mai 2013, ora 15:09
De la: _Ingrid, la data 2013-05-02 12:17:11De la: ion00, la data 2013-04-07 12:37:15 CREDINTA IN ISUS HRISTOS SCAPA ORICE OM DE ZIUA JUDECATII! cine, cum iti maninca zilele ? in ce fel ? si de ce-i bagi aici, acum, in discutie, pe inchizitori ? ce au facut ei ,o sa fie judecat , dar Credinta nu are legatura cu ei ; aceea este discutia ta , intima si personala, cu Dumnezeu, fara niciun intermediar uman ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Mai 2013, ora 16:58
De la: _Ingrid, la data 2013-05-02 12:17:11De la: ion00, la data 2013-04-07 12:37:15 CREDINTA IN ISUS HRISTOS SCAPA ORICE OM DE ZIUA JUDECATII! Da! Atat de simplu!: CREDINTA IN ISUS HRISTOS SCAPA ORICE OM DE ZIUA JUDECATII! Acest lucru este adevarat pentru-ca aceasta este invatatura Domnului Isus! Nu credeti? Inchipuiti-va ca sunteti in dormitorul dvs.si ca tineti o moneda de 50 de bani intr-o mana. Deschideti degetele,acelei maini si intoarceti palma mainii cu fata in jos in asa fel incat moneda sa cada. In mod sigur ca moneda va ajunge jos pe covor. pe parchet.. Infinit mai adevarat decat exemplul cu moneda ca va atinge solul,este faptul ca cuvintele lui Isus sunt Adevar absolut. Ce spune El, aceia va fi. "Dar Dumnezeu κi aratã dragostea faþã de noi prin faptul cã, pe când eram noi încã pãcãtoºi, Hristos a murit pentru noi." " El a purtat pãcatele noastre în trupul Sãu, pe lemn, pentru ca noi, fiind morþi faþã de pãcate, sã trãim pentru neprihãnire; prin rãnile Lui aþi fost vindecaþi". "Fiindcã atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, cã a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sã nu piarã, ci sã aibã viaþa veºnicã." (Citate din Biblie) www.youtube.com/watch?v=NEZFSeX_0fY Nu sunt de aceiasi parere cu dvs,cum ca Inchizitorii o duc bine. Eu cred ca ei ca si schingiutori,criminali.. ,vor fi inviati si judecati dupa masura faptelor lor. Cred ca sunt de plinsul,plinsului pentru ceia ce vor pati. Vom da un scurt citat din Biblie ce arata soarta ucigasilor si a altor necredinciosi. "Dar, cat despre fricosi, necredinciosi, scarbosi, ucigasi, curvari, vrajitori, inchinatorii la idoli si toti mincinosii, partea lor este in iazul care arde cu foc si cu pucioasa, adica moartea a doua." ACEASTA A FOST VIATA TA www.printuricrestine.ro/aceasta-a-fost-viata-ta.html Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Mai 2013, ora 18:27
De la: gabigabi2, la data 2013-05-02 15:09:55De la: _Ingrid, la data 2013-05-02 12:17:11De la: ion00, la data 2013-04-07 12:37:15 CREDINTA IN ISUS HRISTOS SCAPA ORICE OM DE ZIUA JUDECATII! Raspundeam si eu la ce-a scris domnul @ion00, vad ca dumnealui imi da voie. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Mai 2013, ora 18:50
De la: ion00, la data 2013-05-02 16:58:16De la: _Ingrid, la data 2013-05-02 12:17:11De la: ion00, la data 2013-04-07 12:37:15 CREDINTA IN ISUS HRISTOS SCAPA ORICE OM DE ZIUA JUDECATII! Dar dumneavoastra spuneti CREDINTA IN ISUS HRISTOS SCAPA ORICE OM DE ZIUA JUDECATII! Reiese ca asta ii reduce pe toti la un numitor comun, indiferent de ceea ce au facut in viata. Hitler era credincios, inchizitorii toturau si ucideau din credinta si pentru credinta. Hotii se roaga la Dumnezeu sa nu fie prinsi, curvarii se spovedesc si sunt iertati. Mie mi se pare ca axioma CREDINTA IN ISUS HRISTOS SCAPA ORICE OM DE ZIUA JUDECATII! se bate cap in cap cu paragraful "Dar, cat despre fricosi, necredinciosi, scarbosi, ucigasi, curvari, vrajitori, inchinatorii la idoli si toti mincinosii, partea lor este in iazul care arde cu foc si cu pucioasa, adica moartea a doua." In afara de necredinciosi si inchinatori la idoli, toti ceilalti este posibil sa creada in Isus, de unde rezulta ca sunt scutiti de judecata, deci scapa de ,,iazul care arde" Ce vreau sa spun este ca mi se pare insuficienta credinta, fara ca cel putin sa nu faci rau constient altor persoane. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Mai 2013, ora 10:05
De la: _Ingrid, la data 2013-05-02 18:50:37De la: ion00, la data 2013-05-02 16:58:16De la: _Ingrid, la data 2013-05-02 12:17:11De la: ion00, la data 2013-04-07 12:37:15 CREDINTA IN ISUS HRISTOS SCAPA ORICE OM DE ZIUA JUDECATII! "Adevarat, adevarat va spun ca cine asculta cuvintele Mele si crede in Cel ce M-a trimis are viata vesnica si nu vine la judecata, ci a trecut din moarte la viata. Adevarat, adevarat va spun ca vine ceasul, si acum a si venit, cand cei morti vor auzi glasul Fiului lui Dumnezeu, si cei ce-l vor asculta vor invia. . Caci, dupa cum Tatal are viata in Sine, tot asa a dat si Fiului sa aiba viata in Sine. . Si I-a dat putere sa judece, intrucat este Fiu al omului. . Nu va mirati de lucrul acesta; pentru ca vine ceasul cand toti cei din morminte vor auzi glasul Lui . si vor iesi afara din ele. Cei ce au facut binele vor invia pentru viata; iar cei ce au facut raul vor invia pentru judecata. " Extras din Biblie Sfatuiesc pe cei ce citesc Biblia sau citate din Sfanta Carte sa fie cu toata inima deschisa inaintea lui Dumnezeu. Biblia nu se contrazice,ci se completeaza. (Ideile,invataturile…. pe care le putem desprinde din Biblie,trebuiesc luate in integul context al celor 66 de carti canonice ale Bibliei.) Exista multe credinte ce pot fi corecte dar care nu te pot scapa de judecata lui Dumnezeu! Iata cateva exemple: --Stii sigur ca astazi este marti,iar maine crezi ca va fi miercuri. Si asa este --Ca om ai o problema oarecare cu sanatatea,si crezi ca un anume aliment iti face rau. Si asa este. --Poti crede in Dumnezeu,dar nu-I faci voia SA. In Biblie scrie ca si dracii cred in Dumnezeu dar se-infioara. Credinta adevarata este impletita cu fapte. Acest lucru inseamana practic ca un om care crede in Dumnezeu va face fapte,dovedind o credinta reala.. Iar Dumnezeu spune sa crezi in Isus Hristos. Acesta este mesajul lui Dumnezeu de fapt! Sunt multe credinte gresite. Credintele gresite nu te pot scapa de ziua judecatii. Cateva exemple: --- Nici o Biserica, Dominatiune crestina…, NU are mandatul,dreptul,puterea de a incalca poruncile lui Dumnezeu scrise in Biblie. Inchizitorii prin faptul ca au arestat,torturat,ucis….oameni, au incalcat poruncile lui Dumnezeu si vor fi judecati in ziua judecatii. ---Adolf Hitler credea in el,in potentialul lui in mod exagerat,credea in poporul german,in taria armelor si armatelor germane,si dorea ca intr-un viitor,impreuna cu rasa nordica de oameni sa stapaneasca lumea pentru-ca sa crezut superior celorlalti oameni de pe pamant,ceia ce ce este foarte gresit. In drumul sau ierarhic spre varful puterii in Germania s-a folosit de multe practici oprite de Biblie. Chiar daca in copilarie pe o perioada de timp Hitler,ca si catolic a ajutat un preot in timpul unor slujbe religioase,acest om ce a produs atata durere semenilor va fi judecat de Dumnezeu in ziua judecatii. Chiar daca pe 1 septembrie 1939,dimineata cand a inceput al 2lea Razboi Mondial,Hitler a folosit cuvantul Dumnezeu,el,Hitler va fi judecat pentru-ca nu a crezut in Isus Hristos. ---Au fost oameni,sunt si vor fi care cred in mod gresit ca: -- daca nu au stricat case prin curvie,adultery sau alte metode,---nu au omorat pe nimeni,---sunt mai buni ca altii (asa cred ei sau sunt),ca vor trece mai usor peste fudecata lui Dumnezeusi si ca vor fi mantuiti. Spuneti ca hotii se roaga ca sa nu fie prinsi. Stiu ca asa este. Dar va puneti intrebarea: Hotii,ca si toti oamenii ce pregatesc raul (premeditat) semenului (lor) carui dumnezeu se inchina? stiti ca Biblia il numeste pe Satan un dumnezeu al acestui veac? Am scris cateva exemple despre credinte ce pot fi corecte si despre credinte gresite, incercanad sa explic prezenta cuvantului neredinciosi din lista biblica de mai sus si jos: “Dar, cat despre fricosi, necredinciosi, scarbosi, ucigasi, curvari, vrajitori, inchinatorii la idoli si toti mincinosii, partea lor este in iazul care arde cu foc si cu pucioasa, adica moartea a doua." Vreau sa spun cat se poate de clar ca necredinciosii din aceasta lista,alaturi de fricosi,scarbosi,ucigasi,curvari,vrajitori,inchinatorii la idoli,si toti mincinosii nu au crezut in mod real in Isus Hristos. Daca ar fi crezut in mod real (adevarat) in Isus Hristos,nu ar mai fi avut parte de judecata in ziua judecatii. Credinciosii adevarati in Isus Hristos,sunt crestini adevarati. Dar ce este un crestin adevarat? Cine doreste raspunsul la aceasta intrebare,poate cauta pe acest topic la subiectul Cine este Dumnezeu?!!!, pagina 215,unde am postat o foarte mica brosurica scrisa de un crestin de origine latina pe nume Luis Plau. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iunie 2013, ora 21:36
Sa fim atenti: la ce facema,la ziua judecatii.la ce voieste Dumnezeu sa facem.
Meditatia, calea spre deceptie. www.trilulilu.ro/video-diverse/meditatia-cale-spre-deceptie Un post crestin de radio cu 24 de ore pe zi. (Se deschide cam greu) tvblip.com/online-radio/radio-moldova/22155-micul-samaritean.html Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iunie 2013, ora 11:59
De la: _Ingrid, la data 2013-05-02 18:50:37De la: ion00, la data 2013-05-02 16:58:16De la: _Ingrid, la data 2013-05-02 12:17:11De la: ion00, la data 2013-04-07 12:37:15 CREDINTA IN ISUS HRISTOS SCAPA ORICE OM DE ZIUA JUDECATII! Mai adauga un verset important...;''Dupã cum trupul fãrã duh este mort, tot aºa ºi credinþa fãrã fapte este moartã.'''
|
|
Postat pe: 7 Iunie 2013, ora 12:08
De la: ion00, la data 2013-04-07 12:37:15 CREDINTA IN ISUS HRISTOS SCAPA ORICE OM DE ZIUA JUDECATII! Fratele meu...la mine scrie ca TOTI ne vom prezenta la JUDECATA!!!dupa cum scrie in acest verset;''Dar pentru ce judeci tu pe fratele tãu? Sau pentru ce dispreþuieºti tu pe fratele tãu? Cãci TOTI ne vom înfãþiºa înaintea scaunului de JUDECATA al lui Hristos.'''Romani14/vs10....pe Ingrid o pacalesti ..da pe popa Symy..ba! pune mana pe Scripturi..
|
|
Postat pe: 8 Iunie 2013, ora 20:13
De la: symy1, la data 2013-06-07 12:08:44De la: ion00, la data 2013-04-07 12:37:15 CREDINTA IN ISUS HRISTOS SCAPA ORICE OM DE ZIUA JUDECATII! “ Gandul acesta, dar, sa ne insufleteasca pe toti care suntem desavarsiti; si, daca in vreo privinta sunteti de alta parere, Dumnezeu va va lumina si in aceasta privinta. . Dar, in lucrurile in care am ajuns de aceeasi parere, sa umblam la fel.” (Extras din Biblie) Nu de multe ori gasim in Biblie,ca oamenii lui Dumnezeu se contrazic. Pavel asa loc si de o alta parere. Mi se pare normal,logic, acest fapt caci omul NU este o masina programata. Dumnezeu,marit sa fie EL,lucreaza impreuna cu creatura SA respectand: personalitatea,caracterul…,credinciosului SAU,dupa masura de credinta a acestuia,dupa voia SA. Nu am afirmat niciodata ca credinciosii lui Dumnezeu nu se vor infatisa inaintea scaunului de judecata a lui Dumnezeu. Eu am afirmat (si cred), ca credinciosii adevarati,nu vor fi judecati in Ziua Judecatii de la sfarsitul vremurilor. Este o uriasa diferenta intre cele doua ipostaze. Este un contrast urias! Pamanteste vorbind,te poti infatisa inaintea unui scaun de judecata omenesc, pentru a fi judecat,dar mai rar, si pentru a fi pus intr-o posesie oarecare, pentru a primi ceva benefi tie…. Tot cam asa va fi si in Ziua Judecatii: Toti credinciosii adevarati ai lui Dumnezeu,se vor prezenta in fata scaunului de judecata a lui Hristos dar nu pentru a fi judecati,ci pentru a fi rasplatiti. Cum asa? Omul daca se pocaieste (la inceputul intoarcerii sale la Dumnezeu) si continu,este curatit de pacatele sale, de sangele scump al Mantuitorului Isus ce a curs si pentru el la Golgota. Din multele idei,invataturi,ale Bibliei,desprindem doar cateva: un om care –L primeste pe Isus,primeste dreptul de a fi un copii a lui Dumnezeu,Duhul Sfant poate locui intr-un om credincios lui Dumnezeu,Isus ai numeste pe credinciosi drept frati ai Sai…… CREDINCIOSII VOR FI JUDECATI,PEDEPSITI, PE ACEST PAMANT,SI NU ODATA CU LUMEA “Tot astfel, dupa Cina, a luat paharul si a zis: "Acest pahar este legamantul cel nou in sangele Meu; sa faceti lucrul acesta spre pomenirea Mea, ori de cate ori veti bea din el." . Pentru ca, ori de cate ori mancati din painea aceasta si beti din paharul acesta, vestiti moartea Domnului, pana va veni El. . De aceea, oricine mananca painea aceasta sau bea paharul Domnului in chip nevrednic, va fi vinovat de trupul si sangele Domnului. . Fiecare sa se cerceteze, dar, pe sine insusi, si asa sa manance din painea aceasta si sa bea din paharul acesta. . Caci cine mananca si bea isi mananca si bea osanda lui insusi, daca nu deosebeste trupul Domnului. . Din pricina aceasta sunt intre voi multi neputinciosi si bolnavi, si nu putini dorm. . Daca ne-am judeca singuri, n-am fi judecati. . Dar, cand suntem judecati, suntem pedepsiti de Domnul, ca sa nu fim osanditi odata cu lumea”.(Extras din Biblie) “Caci, dupa cum Tatal are viata in Sine, tot asa a dat si Fiului sa aiba viata in Sine. . Si I-a dat putere sa judece, intrucat este Fiu al omului. . Nu va mirati de lucrul acesta; pentru ca vine ceasul cand toti cei din morminte vor auzi glasul Lui . si vor iesi afara din ele. Cei ce au facut binele vor invia pentru viata; iar cei ce au facut raul vor invia pentru judecata”. (Extras din Biblie) "Cum! Cand vreunul din voi are vreo neintelegere cu altul, indrazneste el sa se judece cu el la cei nelegiuiti, si nu la sfinti? . Nu stiti ca sfintii vor judeca lumea? Si daca lumea va fi judecata de voi, sunteti voi nevrednici sa judecati lucruri de foarte mica insemnatate? . Nu stiti ca noi vom judeca pe ingeri? Cu cat mai mult lucrurile vietii acesteia?" (Extras din Biblie) www.youtube.com/watch?v=JOqa0TnOwqI www.youtube.com/watch?v=Y4aRHeycwrI Raporteaza abuz de limbaj |
|
RATAVA 888 mesaje Membru din: 18/02/2013 |
Postat pe: 8 Iunie 2013, ora 20:27
Cum trupurile neinsufletite vor invia? Ce se va intampla cu cele ce au fost arse? De ce sa fie judecat un corp?
Lasati fluturii sa zboare!
|
|
Postat pe: 10 Iunie 2013, ora 15:11
De la: 9am_1572, la data 2013-06-08 20:27:08Cum trupurile neinsufletite vor invia? Ce se va intampla cu cele ce au fost arse? De ce sa fie judecat un corp? Pai sa vdem ce scrie in Biblie..zice popa symy deschidem la 1Corinteni cap15;......................................................Cum vor învia morþii. 35 Dar va zice cineva: „Cum învie morþii? ªi cu ce trup se vor întoarce?” 36 Nebun ce eºti! Ce semeni tu nu învie, dacã nu moare mai întâi. 37 ªi când semeni, semeni nu trupul care va fi, ci doar un grãunte, cum se întâmplã: fie de grâu, fie de altã sãmânþã. 38 Apoi Dumnezeu îi dã un trup, dupã cum voieºte; ºi fiecãrei seminþe îi dã un trup al ei. 39 Nu orice trup este la fel; ci altul este trupul oamenilor, altul este trupul dobitoacelor, altul este trupul pãsãrilor, altul al peºtilor. 40 Tot aºa, sunt trupuri cereºti ºi trupuri pãmânteºti; dar alta este strãlucirea trupurilor cereºti, ºi alta a trupurilor pãmânteºti. 41 Alta este strãlucirea soarelui, alta strãlucirea lunii, ºi alta este strãlucirea stelelor; chiar o stea se deosebeºte în strãlucire de altã stea. 42 Aºa este ºi învierea morþilor. Trupul este semãnat în putrezire, ºi învie în neputrezire; 43 este semãnat în ocarã, ºi învie în slavã; este semãnat în neputinþã, ºi învie în putere. 44 Este semãnat trup firesc, ºi învie trup duhovnicesc. Dacã este un trup firesc, este ºi un trup duhovnicesc. 45 De aceea este scris: „Omul dintâi, Adam, a fost fãcut un suflet viu.” Al doilea Adam a fost fãcut un duh dãtãtor de viaþã. 46 Dar întâi vine nu ce este duhovnicesc, ci ce este firesc; ce este duhovnicesc vine pe urmã. 47 Omul dintâi este din pãmânt, pãmântesc; Omul al doilea este din cer. 48 Cum este cel pãmântesc, aºa sunt ºi cei pãmânteºti; cum este Cel ceresc, aºa sunt ºi cei cereºti. 49 ªi, dupã cum am purtat chipul celui pãmântesc, tot aºa vom purta ºi chipul Celui ceresc. 50 Ce spun eu, fraþilor, este cã nu poate carnea ºi sângele sã moºteneascã Împãrãþia lui Dumnezeu; ºi cã putrezirea nu poate moºteni neputrezirea. 51 Iatã, vã spun o tainã: nu vom adormi toþi, dar toþi vom fi schimbaþi, 52 într-o clipã, într-o clipitã din ochi, la cea din urmã trâmbiþã. Trâmbiþa va suna, morþii vor învia nesupuºi putrezirii, ºi noi vom fi schimbaþi. 53 Cãci trebuie ca trupul acesta, supus putrezirii, sã se îmbrace în neputrezire, ºi trupul acesta muritor sã se îmbrace în nemurire. 54 Când trupul acesta, supus putrezirii, se va îmbrãca în neputrezire, ºi trupul acesta muritor se va îmbrãca în nemurire, atunci se va împlini cuvântul care este scris: „Moartea a fost înghiþitã de biruinþã.'' Concluzia;Toti vom primi un trup nou,neutru(fara organe de reproducere)ne vom recunoaste unii pe altii.Ai pus problema celor care au fost incinerati,sau cei care i-au mancat pestii..ect,nici unul nu se pierde indiferent prin ce metoda ai murit!Daca mai ai nelamuriri ,treci pe la mine la beserica(virtuala) ps;info gratis
|
|
|
|

Care aveti procese de judecat maine 21-12-2012.....se vor judeca in CER...
Mai adauga un verset important...;''Dupã cum trupul fãrã duh este mort, tot aºa ºi credinþa fãrã fapte este moartã.'''
pune mana pe Scripturi..