back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 >> Sari la pagina:

Nikku

1 mesaj
Oras: Pitesti

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:24

Ca tot romanul mi-as dori ca 2010 sa fie un an mai bun, sa iesim din inpas, sa ne fie mai bine. Nu vreau sa fiu pesimist, dar dupa cum decurg lucrurile la ora actuala 2010 va fi un an cam la fel de greu ca si cel ce tocmai se incheie - sper ca nu mai greu - asta datorita crizei profunde in care Romania practic a naufragiat si pe plan financiar, politic si chiar social as putea spune deoarece dupa cum se vede nu suntem un popor unit in masura in care ar trebui sa fim la momentul de fata. Unda aceasta de pesimism nu mi- o pot retine si datorita faptului ca de aproape doua luni sunt somer iar locurile de munca disponibile tind alarmant spre zero. Dar cum spune o vorba din popor ''speranta moare ultima'' si trebuie sa ne zbatem cu totii , impreuna, inarmati si cu bunatatea si caldura Sfintelor Sarbatori sa trecem peste criza si deruta in care ne aflam si sa revenim pe linia de plutire. La multi ani si sanatate!

dorinagugonatu

1 mesaj

Romania 2010? Cum as putea vedea cand tot timpul la televizor ni se spune ca vom avea un an si mai greu. Sunt pensionara si abia ma descurc dar daca in 2010 ni se vor reduce din pensie ce vom face? De altfel in aceeasi situatie sunt toti cetatenii acestei frumoase tari nesiguranta zilei de miine. a locului de munca, trimiterea in concediu fara plata a bugetarilor, industria este asa cum este . Am impresia ca visez un vis ffff. urat si nu stiu cand acest vis se va termina .Pacat de tara aceasta si de oamenii.ei. Muncesti o viata si cand zici ca te bucuri de o pensie nu ai din ce trai .Traim cu speranta ca va veni o zi frumoasa si pentru noi. Sarbatori fericite

ogurita

4 mesaje

Cu certitidine,2010 va fi un an mai rau decat 2009. Anul viitor ne asteptam sa vedem cum saracia populatiei se va accentua, intr-un scenariu neutru, la ample miscari sociale, din partea bugetarilor care vor fi dati afara, dar si din mediu privat, din sectoare cum ar fi constructiile navale, in care perspectivele sunt destul de sumbre.Daca tara nu va fi zguduita de aceste manifestari avem sansa de a iesi din recesiune incepand cu 2011

9am074895

28 mesaje
Oras: BUCURESTI

Domnilor eu cred (sper) ca Boc se va tine de promisiuni sa vedem care e guvernul, pe cine alege Daca umbla la justitie,finante, interne,infrastructura,mai ales justitia ,cu mafiotii e muma iar cu oamenii de rind cima cine le face SA PLATEASCA corectitudinea din tara asta lasa de dorit. Sti ti ce mia spus cineva (un investitor) HOTIA si parsivia cam greu dispare din ROMANIA.Sa fim uniti sa punem umarul la munca ,romanii (unii)sau invatat vor bani pe de geaba.Nu mai scormonesc .cei cu masini blengloase ducetiva la cantinele de ajutor sa vedeti cum incarca gamelele SA fiti iubiti!

nicoleta_mihalcea

2 mesaje

Tu cum vezi Romania in 2010??...Poate doar foarte aprope de 21.12.2012!! :D Cred ca este paranoia, agravata de criza...eu sunt socata de faptul ca omenirea nu mai are planuri si bucurii simple sau nu mai vorbeste despre acestea, precum faptul de a-si creste copii si a-i trimite la cele mai bune scoli, de a merge intr-o vacanta in Maldive la pensie sau de a lupta pentru viata aceasta, minunata...si singura oferita, deocamdata, de Dumnezeu... Nimic bun in 2010. Acesta este o completare a mesajului anterior. Multumesc!! Ce Dumnezeu, nu ati vazut Apocalypto lui Mel Gibson?...ne bazam pe scrierile descreieratilor alora...

mirelaoprik77

1 mesaj

Daca o as castig mini-vacanta la Viena o sa am un 2010 superb.

eml_turchian

1 mesaj

Parerea mea este ca Romania nu va progresa in primele 6 luni datorita conditiilor imprevizibile in respectarea si realizarea planului de redresare facuta in campania actualului partid majoritar care va fi in componenta Guvernului.Faptul ca totusi isi asuma riscul de a combate criza economica actuala ,noul Guvern va face pasi mici deoarece opozitia nu va mai fi stabila din punct de vedere politic dupa februrie 2010 daca economia pimeste gura de oxigen de la FMI.Ca cetatean imi doresc ca banii imprumutati de la FMI sa fie gestionati corect ,chiar daca managementul romanesc a avut mai multa recunoastere in strainatate sper sa dovedeasca onestitate ,calitate si eficacitate pentru Romania.Daca acest tren din februarie 2010 va avea un start bun si economia se va misca.Guvernul trebuie sa lucreze consecvent si sa imprumute din programele care au stat la baza redresarii statelor din UE care au iesit din criza pentru ca e mai usor sa compari si sa alegi solutia corecta dupa ce ai cernut toate ideile .Daca legile actuale vor fi revizuite atat in favoarea persoanelor fizice cat si juridice ca sa fie sanse egale pentru toti ca rotitele economiei sa se invarta ,adica cetatenii acestei tari sunt contribuabilii care pot sa dea tarii tot suportul,daca aceasta ofera conditii generale favorabile din punct de vedere social-aconomic.Destinul Romaniei in 2010 va fi decis de actiunea celor din Guvern si daca se va pune mai presus interesele natiunii asa cum s-a promis de catre actualul presedinte si se va termina teatrul politic din ultimele 4 luni care au defavorizat si au adancit redresarea tarii ,practit a fost un pas innapoi,eu cred ca in a doua jumatate a anului vor fi rezultate minore dar totusi pozitive si in 2011 va fi un an mai stabil si se va promova intens progresul economic ,asta daca 2010 va permite.Somajul va scadea daca se vor crea noi locuri de munca prin incurajarea IMM-urilor si tuturor entitatilor care vor o legislatie mai facila pentru urmatorii 3 ani privind impozitele si taxele astfel ca daca se percepe mai putin ,toti vor plati la timp ,dar daca va fi crestere nimeni nu va colabora pentru ca timpul inseamna bani ,daca totul vine la timp si rezultatul asteptat se iveste cand il astepti si nu mai tarziu,principiul ajuta-ma ca sa te ajut poate sta la baza relatiei contribuabil-stat.De economie depinde si dezvoltarea educatiei ,sanatatii si a celorlalte in 2010 deci trebuie sa avem o stabilitate economico-sociala si nu un haos in cadrul institutiilor statului.Pentru ca visul oricarui muritor de rand este de a trai mai bine in propria tara nu vad de ce sa nu speram la mai bine in 2010 pentru cetatenii Romanii.LA MULTI ANI,ROMANIA!

elena_radulescu

1 mesaj

SINCER... SINCER NU CRED CA NE ASTEAPTA VREMURI PREA BUNE CU UN ASA PARLAMENT SI TOTUSI ... SPERANTA MOARE ULTIMA UN AN MAI BUN NE DORIM CU TOTII

irina_kiss2001

1 mesaj

Cu Basescu la conducere va fi acelasi lucru...nu cred ca se vor schimba foarte multe in 2010 poate doar ca vom fi furati mai mult, mai ales acum ca unii au si mai multa experienta in acest domeniu. Din pacate nu se prea poate avea o atitutinea pozitiva avand niste oameni la conducere egoisti si care nu se gandesc la poporul lor.

danielle78ro

1 mesaj

Jale mare...

laurentiumosoiu

1 mesaj

In 2010 Romania va fi ca si pana acum asemenea unei nave fara carmaci. Toate evenimentele majore pozitive se vor datora hazardului, iar meritul nostru nu va fi decat acela de a ne afla in 2010 aici.In ce priveste evenimentele negative acelea sunt de asteptat ca masura a activitatii celor care ne conduc atat economia cat si politica. In concluzie nu sunt optimist, dar cu certitudine ceea ce se face la noi nu ne duce intr-o directie buna, dar asta nici nu conteaza. Vom fi dusi cu valul.

alinutza_16_2003

1 mesaj

Romania in 2010??? sincer...nu o vad prea bine. Chiar daca se vehiculeaza zvonuri ale iesirii din criza si ale redresarii situatiei economice, din punctul meu de vedere nu se vor schimba prea multe. Noua guvernare nu va contribui nici ea la o viata mai buna in Romania...societatea romaneasca este la pamant...conducerea, ca si in anii trecuti, manipulatoare si egoista...in continuare vor exista discrepante uluitoare intre oamenii care nu au ce pune pe masa si cei care se desfata in tari straine, vile si masini luxoase, cu salarii exorbitante...jalnic...imi pare rau sa o spun,dar imi doresc sa plec din tara asta cat mai repede cu putinta:)

ionela_popa22

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:25

Din punctul meu de vedere,eu vad o Romanie mult mai indatorata, mai multi someri, o tara ca nu va merge inainte va merge tot inapoi. Oamenilor de rand le va fi mult mai greu. Un ne va oferi nimeni nimic.

ganea_danielz

1 mesaj

2010 nu va exista. Romania trece peste el si va ateriza direct in epoca de AUR. Vom facem cu totii golden shower !!

9am4736

1 mesaj

Romania va fi intr-o situatie dificila din punct de vedere economoc.Nu se va redresa imediat ,doar o crestere usoara pe la sfasitul acestui an (2010).In aceste conditii numarul locurilor de munca vor fi la fel sau o crestere nesemnificativa .Investitiile nu vor progresa ,iar bugetarii,somerii si pensionarii vor trai cu banii de la FMI.Iesirea din criza nu o vom putea face cu ajutorul Guvernului (e slab si nici nu poate) ,ci printr-o conjuctura economica mondiala favorabila(daca vom intra in socotelile celor care au provocat criza si fac jocurile pe plan mondial).

lacry_acky

1 mesaj
Oras: Cluj

2010 va fi un an greu pentru romani ..din nefericire ..nu intrevad nici o schimbare inspre mai bine....oameni agitati ..stresati..nervosi ...o tara mizera : ((((( .....pana cand ..Dzeu stie ....

9am057695

1 mesaj

In 2010 sper ca economia Romaniei sa fie pusa putin pe roate tinand cont ca este criza si tara noastra depinde economic de alte tari sper sa ne revenim odata cu celelalte tari.Mai incet si mai greu o revenire de 10 0/0 sper sa fie create locuri de munca nu locuri de somaj.Coruptia o sa fie in floare incepind cu mai mari politicieni si oameni de afaceri.Traiul oamenilor simpli nu se va inbunatati vor creste preturile la mincare la gaze curent electric apa potabila,alimentele de baza vor creste cu cel putin 20 0/0 medicamentele se vor scumpi cu 30 0/0 spaga va fi necesara unde ai nevoie pt.rezolvarea unor probleme personale.Curatenia in marile orase va fi cum este si acum ,mijloacele de transpot vor fi mai putine si serviciile mai putin bune.Daca sar lua un exemplu din tarile nordice din toata economia am duceo mai bine putin.Invatamintul la tara e dezastruos si va ramine asa la oras se vor inregistra rezultate mai bune.

flitercorina

1 mesaj

Eu vad Romania in 2010 la fel ca in 2009 sau chiar mai rau : dezordine,disponibilizari,scandal pe ciolan,poate chiar greve si iesiri masive in strada... lumea nu va mai rabda mult pentru ca multi in Romania lui 2010 mor de foame si cersesc mancare si hainute ptr copii, multi o duc foarte greu si toate se trag de la conducerea de doi bani...pe care noi i-am reales sau poate noi n-am mai avut nici un cuvant de spus..

ionutremus

2 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:26

2010 va fi anul in care vom incepe sa ne revenim din punct de vedere financiar. din punct de vedere politic nu cred ca se va schimba vreo ceva: tot certuri, acuzatii, coruptie si dezinteres pentru mine - cetateanul de rand. In 2010 ma astept sa imi fie mai bine, dar in nici un caz datorita statului roman.

peteucristina

1 mesaj

Eu vad anul 2010 un an mai bun, in inceput nou si posibilitatea de a face mai multe. Nu doresc sa vorbesc din prisma economiei sau a politicii, ci doar din perspectiva mea si a viselor mele, o tanara de 25 de ani.

mailileana

1 mesaj

Din pacate, Romania nu prea are sanse la un viitor bun. Lipsa unei legislatii adecvate, o clasa politica marcata de schimbari dese si prea multe certuri, la care se adauga si faptul ca suntem vazuti ca o natiune careia nu ii place sa munceasca ci mai degraba sa se distreze si sa huzureasca, lipsa de civilizatie si a elementarului bun simt, toate acestea nu ne onoreaza. Ceea ce este insa si mai grav, pe langa lipsa modelelor, este faptul ca se incurajeaza incompetenta si nonvaloarea, desi avem oameni talentati si capabili, care de multe ori sunt marginalizati sau uitati in umbra cenusiului autohton. In concluzie, nu am motive sa fiu mandra ca sunt romanca si nici nu prevad imbunatatiri majore pentru 2010 in Romania.

carmen2

1 mesaj

Sincer ,ar trebui sa credem mai mult....si sa nu mai asteptam de la altii sa rezolve probleme noastre!!! Cred ca Romania merge intr-o directie buna,cu pasi f mici insa,...spun asta deoarece "oamenii sunt problema",toti suntem neseriosi si barfitori...gasim nod in papura la oricine...dar daca am face un minim efort de a fi mai buni ,mai atenti in jurul nostru,mai responsabili,am avea sanse mai bune...altfel sa fim optimisti sa nu ne pierdem cu firea..sa avem puterea sa ne declaram toti vinovati si sa incercam sa facem toti cate ceva.cu bine...

iulian_slc

2 mesaje

Romania in 2010 nu va fi mai bine ca in anum aceasta deoare sistemu abordat de conducerea din tara noastra este dezastros in loc sa mai creasca salariile ei le scad si cresc preturile la toate si va fi foarte greu de a gasi si un loc de numca in tara chira foarte greu va fi .

9am072585

1 mesaj

Vad o Romanie macinata de convulsii politice, indatorata peste masura si afectata de greve ale angajatilor bugetari, in primul rand. Cred ca vom iesi din recesiune abia in anul 2011.

9am075763

1 mesaj

Va fi un an plin cu probleme, dar speram sa avem si zile bune

scorpioandreea

1 mesaj

..Eu sunt foarte optimista.Desi lucrez in educatie si ceea ce s a intamplat in acest an e de neiertat sper intr un an cu o economie la limita dar existenta,taxe de bun simt si sa dea Dumnezeu sa scapam de tot neamul de virusi si sa fim sanatosi sa traim asa cum putem in tara noastra,ca un gram de fericire ne putem oferi si singuri!!! LA MULTI ANI!si Dvs,sa aveti putere de munca si sa ne informati in continuare pentru ca meritati pentru tot efortul pe care l depuneti pentru noi!!!Am gasit in sfarsit o cale sa va multumesc!!!

9am064775

3 mesaje

In 2010 o sa fie mai bine ,sau mai rau ca pana acum ,desi fac fac propaganda cand e campanie ,toata lumea vede cum se invart unul pe celalalt domnii politicieni. Parerea mea nu stiu,sunt mi de tineri cu facultate terminata care stau acasa ,daca termini o facultate de drept nu te poti angaja daca nu ai bani sau daca nu esti nepotul unui unchi de 60 de ani care e procuror;(sunt atatea cazuri .

georgeta_din

1 mesaj

ROMANIA in anul 2010 va inregistra usoare progrese pe plan economic,stabilitate pe plan politic.Cred ca va fi ceva mai bun decat 2009, din momentul desemnarii unui nou guvern, se va lucra intens la proiectele propuse,dar in mod special la stabilirea si aplicarea unei solutii eficiente de maxima urgenta in scopul redresarii economiei..Cred ca in primul trimestru din 2010,Romania va inregistra o usoara crestere economica ,totul va reveni la normalitate.

Fosta membra 9am.ro

18 mesaje

Ar fi bine sa va ganditi si la cei neputincioase fiinte negraitoare ,copilasi ,care nu stiu sa spuna '' mama'' nu stiu sa-si ceara drepturile. nu stiu sa ceara de mancare, stiu doar sa planga ,pana se usuca pe picioare. oare putem fi asa de caini? nu mai avem mila? atunci ii dau dreptate la hitler cand a gazat pe toti. toti ! sa murim...nu meritam sa mai traim sa facem copii sa-i chinuim/ crestem o generatie traumatizata, suferinda de mici, asa ca ,,guvernul sa ne dea cadou injectiii letale,asta meritam .

anynast

2 mesaje

inainte de un hohat de ras.... eu cred ca in Romania in anul 2010 va fi foarte bine.salarii mari ...locuri de munca pe toate drumurile....someri nu vor mai exista.....fiecare tanar casatorit va primi locuinta si butelie...premii lunare bugetarilor ....toti deputatii, parlamentarii si ministri isi vor dona salariile in scopuri caritabile ....si apoi Dumnezeu cu mila....

Pagini: << 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: