cipriandorin
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:31
Din pacate din ce in ce mai prost atat pe plan politic cat si economic si in loc sa ne revenim eu vad ca si in 2010 ne vom afunda in crize.
|
|
|
renegade_blackthorn
1 mesaj
|
sper si vreau sa vad romania incepand sa se dezvolte mai mult decat este acum,sa fie brazdata in lung si-n lat de autostrazi,spitale noi,sa vad cum adevarata munca este platita iar oamenii sa fie mai linistiti. sa fie oare irealizabil? poate da,dar macar putem so vedem astfel prin ochii mintii
|
katy_dobrin
1 mesaj
Oras: Galati
|
Anul 2010 , sper ca va fi un an mai bun in comparatie cu 2009. Si cred acest lucru deoarece va fi stabilitate pe plan politic, astfel incercandu-se reabilitarea Romaniei pe plan financiar, si nu numai.
|
rgm_acasa
1 mesaj
|
In 2010 va fi si mai mult circ pentru tot poporul (ca sa-l tina ocupat). Nu stiu cum se va rezolva a doua conditie ,adica painea.
|
|
|
marypetrea
1 mesaj
|
Sper sa fie un an mai bun decat 2009 pe plan economic si social.
|
paslarucecilia
1 mesaj
|
La fel ca si pina acum.Oameni saraci, mizerie si huliganism.Nu o sa ne civilizam niciodata.
|
alex_damiescu
1 mesaj
Oras: Timisoara
|
Mi-ar place sa vad o Romanie stabila politic si cu legi care sa puna economia si agricultura pe picioare. Din pacate sunt doar sperante, dar speranta moare ultima. Cred ca noul guvern nu va ajunge pana in primavara, reprezentantii UDMR vor forta obtinerea unor facilitati etnice suplimentare. Se va lovi in continuare in sectorul de populatie direct productiv iar in aparatul bugetar se vor subtia randurile acolo unde sfoara este mai subtire. Din fericire pentru Romania fiava economie merge din inertia sistemului in care este prinasa fara sa fie ajutata in mod concret de executiv si legislativ. Vom merge inainte dar nu in ritmul normal si firesc ci cu icneli si opintiri cu ajutor din exterior, ajutor care va ghida Romania spre directia dorita de restul puterilor economice si nu de directia normala de dezvoltare a Romaniei.
|
|
|
sorin_rdlsc
1 mesaj
|
Romania anului 2010: un an greu pentru oameni de rand, un an bun pentru politicieni si asociatii lor. Va continua lupta politica, se vor musamaliza afacerile ilegale, vor creste taxele, rata somajului, se vor inchide firme (dispar contributiile catre "bugetari"), va creste datoria externa, doar trebuie sa le asiguram salariile "smecherilor" din administratie, parlament, justitie, guvern etc. Sa ne rugam sa trecem cu bine. Doresc la toti un an 2010 mai bun.
|
|
|
nadia_incau
1 mesaj
|
Cred ca Romania va cunoste in 2010 apogeul crizei economice , fenomen amplificat si de criza politica ce stapaneste tara noastra la aceasta ora.Asadar ...nori negri!
|
9am175649
1 mesaj
|
Romania 2010 este in primul rand tara viitorului, tara unui vis frumos pe care cu totii il avem de 20 de ani. Romania 2010 nu are legatura cu politica ea este suma dorintei noastre de a deveni mai buni mai toleranti si mai corecti. Este un vis pentru care s-au straduit asisderea corporatisti, muncitori, cei din mediul rural, intreprizatori toti cei care au muncit din greu sa iasa din zona gri si murdara a unei tari in care venitul mediu pe cap de locuitor era de 300 eur/ loc, iar 70% din populatie era sub acest prag. Este un vis al iesiri dintr-o criza care a venit peste romani fara sa fiavut nici o vina, iar iesire din impas nu vine din partea unei maini salvatoare, a unui guvern sau printr-un miracol. Salvarea va veni din partea celor care muncesc 12 ore pe zi pentru a schimba ceva in viata lor. Romania 2010 este lumea prin care 50.000 de copii romani vor vedea pentru prima data viata, lumea prin care 50.0000 de adolescenti vor fi constienti de ce se intampla in jurul lor si vor considera lucrurile anormale si gresite drept normalitate. Este lumea in care vom trai si de care va trebui sa avem grija, este singurul an 2010 pe ca eu il voi vedea si de care intentionez sa ma bucur din toata inima. Toate cele bune, Stefan Andrei
|
9am075519
4 mesaje
|
sunt un pustan de 19 ani.. cred ca situatia din tara se va agrava in primele luni ale anului in ciuda tuturor previziunilor bune facute de diversele organizatii de profil.. situatia politica va fi daca nu mai instabila cel putin la fel ca si pana acum. totusi in sectorul afacerilor se vor inregistra cresteri semnificative multe din ramurile de baza revenindu-si.
|
drtecar
1 mesaj
|
somaj ,greve .scaderea nivelului de trai , alegeri anticipate nimic bun din pacate !
|
mmaarriiaa05
1 mesaj
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:32
E greu de spus,cum va fi Romania in 2010,mai bine, nu am vre-o speranta sa fie dar macar asa sa ramana si sa nu fie afectata de criza mai rau.Din punctul meu de vedere ,este un plus ca nu sunt la putere cei de la PSD,pentru ca era mai putin bine decat ne este asa.
|
mtadouane
2 mesaje
Oras: Buzau
|
Din pacate nu o vad prea bine , totul imi apare intr-un viitor nu prea luminos.Din pacate pentru noi locuitorii acestei tari. Guvernantii se bat in continuare pentru ciolan si o sa o faca sute de ani de acum incolo dar din fericire nu o sa mai traim atat sa ai vedem si sa ne ingretoseze.Din cauza conflictului lor de interese pe noi nu ne mai baga nimeni in seama, OAMENII ACESTEI TARI CHINUITE DE ATATIA ANI !Am fost inzapezita 26 ore intre Cosereni si Urziceni si in tot acest timp petrecut in iad , nu am vazut un politai ,un guvernant , nici o patura , apa, NIMIC, ei erau ocupati sa minta la televizor si sa se instaureze .Cum sa vad o tara pe care au vandut-o pe bucatele??? Am 41 ani si am obosit sa mai astept sa se intample o minune , ca de americani nici vorba .Sunt scarbita ca traiesc intr-o tara in care ne platim taxele la stat pentru sanatate , drumuri , protectie etc, taxe care nu sunt deloc de neglijat , si vezi cum se duc in buzunarele lor, numai ei stiu ca noi suntem " prea prosti sa ne prindem"si in care vezi cum esti tratat fara pic de respect ???
|
k4t4lin_22
1 mesaj
|
Eu nu vad ca tara noastra sa prospere in anul care v-a urma,fata de precedentul....cu toate ca asta ne dorim cu totii...insa am inceput sa fim din ce in ce mai pesimisti,noi romanii ,cand vine vorba de prosperitate in tara noastra... Un An Nou fericit tuturor locuitorilor romani si nu numai si un 2010,sper,mult mai bun si sa trecem cu bine peste aceasta criza. LA MULTI ANI!!!!!
|
srbngbrl
2 mesaje
Oras: Braila
|
revolte sociale,disperare,salarii micsorate sau/si intarziate,pensii intarziate,saracie,motiuni de cenzura si schimbari de guvern,demisii din guvern din cauza neputintei sau lipsei de solutii
|
9am3381
1 mesaj
|
|
corbu_gabriel
41 mesaje
|
E foarte simplu!Va fi un an cu foarte multe framantari politice si foarte posibil si sociale.Financiar, daca vor fi luate niste masuri ferme situatia se va ameliora,daca nu situatia se va deteriora pe zi ce trece.Vor exista in continuare foarte multi someri si nu vom fi capabili sa ii reorientam si nici sa ii absorbim catre alte domenii unde sintem deficitari(ex domeniul medical).I.M.M-urile se vor inchide in continuare intr-un procent mai mult decat ingrijorator pentru ca sincer nu cred ca va exista un sprijin real catre acestea,desi de aici ar fi trebuit sa inceapa sprijinul si de aici ar fi inceput roata economiei sa se invarta.Lipsa finantarilor pe baza unor proiecte reale si concrete va ingreuna si mai mult urnirea economiei.Ne vom multumi in continuare sa luam bani de la F.M.I sau alte organisme pentru a acoperi golurile si nu pentru a finanta activitatile i.m.m.-urilor ceea ce ar produce o cerere de locuri de munca.Si asa va trece tot anul 2010 iar la final ne vom gandi oare cum va arata Romania 2011?
|
alinaatitu
1 mesaj
|
mi e teama sa spun ca va fi rau pt romania in 2010, dar trebuie sa fiu sincera si sa recunosc ca va fi foarte greu pt romani....nu pentru toti romanii :)
|
9am163905
1 mesaj
|
imi doresc ca anul 2010 sa fie mai bun ca in ultimii 5 ani.as vrea ca anul2010 sa aduca o adevarata schimbare in bine,sa existe locuri de munca,sant multi romani amarati care nu au nici-o posibilitate sa se descurce.
|
badala_84
1 mesaj
Oras: Pitesti
|
Situatia Roamniei nu se va imbunatati in anul 2010...cel putin nu din punct de vedere economic deoarece bancile nu si-au atins inca scopul urmarit si anume preluarea controlului economic...sunt de parere ca tara va intra intr-un declin economic si mai mare in anul ce va urma....rata somajului va creste enorm,multi oameni imprumutati de banci devin insolvabili si vor ramane fara bunurile cu care au girat la banca...statul nsotru va face eforturi considerabile sa achite dobanzile la enorma datorie pe care o avem ,eforturi pe care le vom suporta tot noi...oamenii de rand...cred ca o sa fie un an critic...vai de noi
|
9am126145
1 mesaj
|
putin mai bine ca anul ast...........
|
necunoscut
1 mesaj
|
O tara macinata de problemele iscate intre politicieni,o tara disfunctionala datorita unui management prost a fondurilor interne si mai ales externe, avem nevoie la conducerea acestei tari de un MANAGER BUN nu de conducatori lacrimogeni si fara rezultate .Ce mai in 2010 va fi cred cel mai "jalnic" de dupa '47 si va continua si in 2011 o sa vedeti ample miscari sindicale,sociale ....sistemul sanitar la pamant,cel educational mai grav(!!!!),institutiile statului au devenit unitati de"stat degeaba"intrebati omul simplu de pe strada si o sa vedeti cate o sa auziti cum se fura legal(!) in comert...................
|
alinaoncica04
1 mesaj
|
Cum o vad? Cu guvernul Boc??? Ne indreptam spre infern... Iar in conditiile in care sotul meu este bugetar si avem o fetita de 2 luni, deci, implicit, si eu depind de banii de la buget pt indemnizatie,numai o instanta divina probabil ca ne mai poate ajuta sa avem ce sa le dam de mancare copiilor...
|
CIOCLODAIOTI
1 mesaj
|
romania in 2010 va arata mai rau ca in 2009.
|
9am134477
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:33
In primul rand, in 2010, in Romania va veni reforma imobiliara! Eu o pregatesc deja de doua luni! Din punct de vedere financiar, in 2010 Romania va stagna, daca nu va fi o usoara scadere. Pe plan personal, in 2010, din punct de vedere financiar, va fi o urcare spectaculoasa! In al doilea rand, de 20 de ani, ne merge din ce in ce mai rau, noua, romanilor din patura de mijloc, si cei saraci. Si cu actualul guvern, nu vad cum s-ar putea remedia situatia. Daca ma intrebati cum vad Romania in 2015-2020? da, v-as putea spune ca o vad ca o tara dezvoltata la nivel european, pe aproximativ 90% din capitole! Cu Stima si respect, Furdu Andi! Va doresc tuturor SARBATORI FERICITE! Si, sa ne vedem in Viena!
|
borgovanp
1 mesaj
Oras: Bistrita
|
Am credinta ca vom reusi sa trecem cu bine peste criza economica si politica si nivelul de trai va creste simtitor pentru toti cetatenii Romaniei.
|
nstoican
2 mesaje
|
Sincer , nu sunt elemente in plan politic si economic sa ne faca sa fim optimisti. Cunoastem foarte bine limitele si "viciile " celor care conduc si contextul relatiilor economice europene si internetionale. Bancile si implicatiile economicosociale vor scadea pretul proprietatilor , fiscalitatea exagerata si alte "inventii" ne obliga sa fim si mai dependenti de cei care ne ajuta. Resursele strategice ale tarii au fost furate inteligent , datoria nationala creste si in 2010 , si fara prezentarea altor aspecte cunoscute ... O Romanie trista si pregatita sa accepte multe conditii ! MULTUMESC PENTRU TOT SI VA DORESC UN AN BUN ! LA MULTI ANI ! Drr. Ing. Ec. Nicolae Stoican
|
9am114759
1 mesaj
|
Eu vad Romania ca o tara in care se fura pe rupte, toti fug de responsabilitati iar cand iesi din tara ti-e si rusine sa spui ca esti roman. Toti fug de tine sau sunt suspiciosi cand le zici ca esti roman. In 2010 nu cred ca va fi mai bine. Am vrut sa scapam de rau si de ce ne-a fost frica n-am scapat. Ne-am intors de unde am plecat. Acelasi presedinte, acelasi guvern. Mai rau de atat nu cred ca exista altundeva in lumea asta. Vom trai si vom vedea ce va fi mai incolo, dar in ritmul acesta nu cred ca vom mai rezista mult si va fi poate, dupa mai bine de 20 de ani, o alta revolutie. Eu asta cred.
|
9am099880
1 mesaj
|
Pentru ca suntem inainte de Sfintele sarbatori de iarna si trebuie sa avem ganduri bune dar si speranta in mai bine si eu am aceasta speranta in legatura cu Romania in 2010 ca va fi un an mai bun pentru tara si pentru noi romanii , dar tot ce se va intampla va depinde cel mai mult de daruirea, vointa si dorinta noasta si a celor pe care i-am desemnat sa ne reprezinte tara.
|
|
|