back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 >> Sari la pagina:

a_irimescu

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:26

Romania in 2010. Dezvoltare asigurata. Noii investitori vor fi cei care fac parte din clasa inalta a societatti romanesti. O Romanie re-nascuta - un popor motivat, modern si intreprinzator.

mirceapopavessa

1 mesaj

Nu mai este color este alb negru.

9am123758

1 mesaj

Romania in 2010 va fi probabil la fel ca si Romania anului 2009, buna pentru cei care au puterea si bani si destul de rea, saraca si vitrega pentru cei fara posibilitati. Mi-ar placea sa spun ca lucrurile se vor schimba in bine pentru toti si ca vom trai mai bine, dar cu siguranta totul ramane doar o utopie.

gantnerana

1 mesaj
Oras: Bistrita

Eu din punct de vedere nu prea vad Romania in 2010 un an mai bun ca ceilalti ani dar sper din suflet sa revenim la normalitate si sa fie un an mai bun

constzak

2 mesaje

In general sint un tip optimist, dar pentru anul 2010 voi fi un "optimist suprarealist" adica pesimist. Avind in vedere neimplinirile, circul politic si mediatic ale anului care trece nu pot decit sa cred, ca orice cetatean roman cu bun simt, ca 2010 pe o relativa scala de comparatie, va fi cu cel putin 20% sub nivelul anului precedent. Sper, totusi, ca "Razboiul Rozelor" sa ia sfirsit iar vesnic noul guvern Boc- reloaded pentru a nu stiu cita oara- impreuna cu asa zisii politicieni sa lucreze intr-adevar pentru Romania si pentru cetatenii ei. S'auzim numai de bine. Sarbatori fericite, La multi Ani!!!

lupishor1977

5 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:27

�omaj maxim , taxe mai mari , instabilitate politic� �i economic� , greve , oameni care-�i pierd casele din cauza b�ncilor.

alinalina_ch

1 mesaj

dupa parerea mea, anul 2010 nu o sa difere foarte mult de cel anterior..din contra, cred ca o sa fie mai rau din punct de vedere economic. Criza financiara o sa scoata in strada oamenii si or sa fie greve, pentru ca, oamenii nu vor avea bani sa-si plateasca ratele si nici macar bani pentru alimentatia de zi cu zi,,,ce sa mai vorbim de luxul de a-si pemite macar o vacanta pe an! o sa fie greu...

9am144631

1 mesaj

Multi dintre oamenii din jurul meu spun ca 2010 va fi mult ma greu ca 2009 si speram sa trecem cu bine prin criza economica, care in 2010 se va simti si mai mult....eu sunt o fire optmista si vad 2010 un an mai bun care va aduce mai multe bucurii ca acum!......sper sa fie asa.....Doamne-ajuta!!........LA MULTI ANI!!!

Buiul

2 mesaje

Daca TU, STAT ROMAN, ai da dreptul real la munca, nu prin simpozioane sau targuri de munca, unde nu se obtin multe jobb-uri, daca ai deschide adevarate santiere de munca pt infrastructura in special, drumuri, autostrazi si cai ferate, sa le dai romanilor DE LUCRU, ai ocupa cel putin 60-70% din forta de munca disponibila acum, atunci tu ai putea lua impozite, iar prin ocuparea muncii, fosti someri n-ar mai fi o povara pt buget, omul ar merge la lucru, ar avea salariu, l-ar cheltui pe mancare, bautura, utilitati, haine, electrocasnice,servicii, n-ar mai avea timp sa stea in cafenele si sa-ti dea in cap pt o paine,atunci si sectorul privat ar creste, prin consum si...atunci nu ar mai fi discordie intre privat si bugetar, caci TU, STAT, vei avea grija doar cum sa realoci banii incasati prin diverse taxe si impozite. Chiar e asa de greu pt TINE, STAT, sa dai de lucru la oameni???

mdolcianuf

4 mesaje

Speram ca totul sa fie mai bine ca in 2009, dar.....nu cred,vom avea un an tare greu de parcurs in toate problemele tarii si chiar ale noastre a tuturor romanilor si va fii chiar si peste hotare probleme.Sper sa ma insel ,poate sa ne revenim ceva mai bine spre sfirsitul anului 2010.Va doresc inainte de toate sa aveti ,,SANATATE,SI FERICIRE" LA MULTI ANI !!! SARBATORI FERICITE !! LA INTREAGA ECHIPA.

dorina23tm

1 mesaj

Cand spui Romania te duce gandul la multe lucruri posibile si imposibile, posibilitatea de a ne fi noua oamenilor de rand bine e foarte mica , dar cum suntem obisnuiti cu acest lucru nimic nu ni se mai pare ca fiind greu,am trecut prin toate greutatile pe care altii in tarile dezvoltate nici nu si le-au imaginat si am iesit invingatorii. Probabil ca ne va fi greu dar trebuie sa ne bucuram de lucrurile mici care aduc marii bucurii, in viata fiecarui om. Cu speranta ca va fi bine si cum speranta moare ultima astept sa vad ce se mai intampla cacii sigur nimic nu ne va invinge atata timp cat suntem sanatosii,luptatori si optimistii. Un an nou 2010 cu multe realizari la toata lumea si cand va va fi greu ganditiva ca altii o duc si mai rau din pacate. LA MULTII ANI !

mariana_dumitrache

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Romania in 2010 va fi din pacate "cenusie"........deci mai rau ca-n 2009

fabiaoctavia

1 mesaj

Sper pentru anul 2010 la o Romanie in curs de revenire pe linia de plutire. Asta, asa, in general. In mod particular sper la o Romanie care sa ne ofere posibilitatea sa ne consideram norocosi ca ne-am nascut aici, pe meleaguri romanesti! La luti ani! Eva Ana Boncea

9am039905

1 mesaj

Romania... in 2010... greu de spus si greu de vazut luminita de la capatul tunelului. Sper ca Romania va merge pe calea reformelor si a consolidarii democratiei. Sper un 2010 mai bun din punct de vedere politic si economic.

dimoiu_ioanadiana

1 mesaj
Oras: Ramnicu Valcea

Cred ca fiecare roman isi doreste ca pentru anul 2010 Romania sa fie o tara demna si de laudat,dar din pacate acest lucru nu il vad sa se adevereasca.Sunt prea multi oameni falsi si ignoranti in societatea noastra, asta daca se mai poate numi ca mai avem o societate.Pana la urma toti oamenii cu politicienii in frunte am facut ca tara asta sa ajunga asa cum este.Imi doresc si cred ca fiecare roman in parte isi doreste ca totul sa se redresesze si macar sa ajungem la o linie de plutire.Sper sa se intample acest lucru in 2010 si sper sa fim o tara mai buna.Speranta moare ultima!Daca nu mai avem speranta totul o sa se duca de rapa.

xada_xada

1 mesaj

Un inceput de an greu si o ameliorare a situatiei din tara pe parcursul acestuia, asta in conditiile in care politicienii, acesti alesi care cica ne reprezinta, pun in gatul mamei lor osul la treaba! Sa termine cu fatarnicia asta ,, ca noi nu vrem la guvernare dar asa s-a decis in Biroul permanent,sa intram!" caci dupa ce bagi degetele in borcanul de miere greu te desprinzi de el. Doamne ce multe sunt de spus! E plina politica si parlamentul de boureni! Hai noroc si sanatate!

maricec_99

1 mesaj
Oras: Cluj

Buna ziua Din pacate nu prea cred ca situatia economica se va modifica foarte mult in 2010.

doruta_1976

1 mesaj
Oras: Bistrita

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:28

Buna ziua! Eu personal nu vad nici o imbunatatire din nici un punct de vedere. La felul in care decurg lucrurile nu se poate sa fie mai bine. Eu pesonal am avut un an foarte greu, am fost data in somaj dupa cativa ani buni de munca, desi am doi copii mici ( 5 ani respectiv 3 ani) si nu vad nici o iesire din acest impas nici in anul 2010. Acest lucru m-a afectat si din punct de vedere financiar dar si a sanatatii. Sunt foarte dezamagita de masurile luate de cei din conducere. Sunt atat de suparata incat nu pot in acest moment sa gandesc pozitiv. Dar asta e. Si mai grav e ca nu se poate face nimic in momentul de fata si nici in viitorul apropiat, parerea mea.

ancafodi

1 mesaj

In usor regres comparativ cu 2009. Am speranta ca ultimul trimestru al anului 2010 va aduce un plus economic dar nivelul de viata nu va inregistra un trend ascendent.

adriancaramalau

1 mesaj

Romania,din punctul meu de vedere,in 2010 va fi una destul de agitata...nu o vad prea bine si nu cred ca o sa-si revina prea curand din situatia actuala.Ne ramane doar speranta ca Dumnezeu sa nu ne fi uitat si sa faca a.i sa le lumineze mintile celor care ne conduc.Doamne ajuta!

etanasescu

1 mesaj

in recesiune , nici o speranta ....

9am053136

1 mesaj

in 2010 Romania se va schimba.va suferi o transformare.si cred ca una buna.eu am speranta ca va fi bine si ca ne vom indrepta catre o tara prospera.domnu presedinte ne va ajuta sa trecem si peste criza si ne va aduce pe un fagas bun sunt sigur de asta.sper sa nu ne dezamageasca.si noi romani ar trebui sa fim mai uniti.

9am15627

1 mesaj

In viziunea mea, Romania in 2010 are sanse de 50% sa isi revina miraculos, dar si 50% sa decada si mai rau. Totul depinde de situatia politica si de raspunderea comunitatii...Avand in vedere ca il avem printre noi iarasi, pe Boc s-ar putea sa devenim la propriu un colaps, dar eu totusi sunt optimista, ce a fost mai greu a trecut, acum va iesi si Soarele! Si pentru ca anul 2010 este anul Pestilor - zodia mea, o zodie deloc egoista -doresc pentru toti ceea ce vreau eu: sanatate, corectitudine si pace! La multi ani, Romania!

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj

Romania va fi in continuare macinata de lupte politice, initiate de actualul presedinte, care a simtit si simte din plin gustul puterii, in folosul sau personal si al acolitilor sai. Situatia economica si sociala se va inrautati pe acest fond. Executivul cu toate componentele sale din teritoriu, nu va fi in stare nici in 2010 sa atraga fonduri europene si nimeni nu va lua nici o masura impotriva lor. Populatia nu are nici o sansa sa isi imbunatateasca conditiile de viata, asa cum ar fi normal dupa Constitutie, pentru ca acest guvern si-a dovedit incapacitatea executiva.Premierul Boc va fi in continuare o marioneta in mainile murdare ale presedintelui Basescu care avid de putere(cu toate ca a demonstrat ca este un caracter slab si lipsit de scrupule) va teroriza sub diferite forme tara, dupa bunul lui plac.Relatiile cu statele vecine se vor deteriora iar U.E.ne va supune multor presiuni, pentru diferite cauze. Imaginea tarii in exterior deasemenea va fi una dintre cele mai dezastruoase, pentru ca nimeni nu este in stare sa o "repare." Situatia financiara interna va avea de suferit, iar populatia va ramane inglodata in datorii. Romania trebuie sa fie atenta la bancile straine de pe teritoriul ei,care au tendinte nu prea ortodoxe. Partidele din opozitie vor demonstra patriotism, pe cand cel de la putere va lua numai masuri de rau augur. In concluzie, nici in anul 2010 nu va fi bine pentru tara.

carmen_rx

42 mesaje
Oras: Brasov

Romania nu se va schimba radical in anul ce va urma, Este posibila o usoara imbunatatire a segmentului economic, dar nu se va resimti direct asupra noastra... Romania cu bune si cu rele va fi aceeasi, la fel de gri, corupta si afectata de lucrurile negative dinspre exterior. Poate totusi oamenii vor deveni mai intelepti la doua decenii de la dobandirea libertatii... Sarbatori Fericite tuturor Romanilor!

marcucornel

1 mesaj
Oras: Sibiu

Mizerabila, lovita peste obraz cu Drepatea si Adevarul ( ale lor!)

lavi_barna

1 mesaj

Dupa parerea mea,anul 2010 va fi un an plin de surprize, atat in ceea ce priveste mediul politic, social cat si economic. Cred ca economia din Romania va progresa incert, insa in prima parte a anului vor avea loc o serie de disponibilizari in ceea ce priveste pe angajati, dar totodata spre sfarsitul anului se va incerca sa se amelioreze efectele crizei econonice si incetul cu incetul, lucrurile sa revina la normal. In ceea ce priveste politica, conflictele vor continua, insa nu vor lua o asa mere amploare precum au fost in 2009(datorinta campaniei politice). Ceea ce ma ingrijoreaza , sunt efectele noii gripe, care va crea un numar destul de mare de victime (numeroase decese in randul populatiei). Sa speram ca lucrurile vor evolua spre un viitor mai bun, Iar Cel de Sus , care detine controlul asupra tuturor sa isi aminteasca si de tara noastra, sa o ocroteasca si sa o fereasca de rele si de nenorociri.

9am168969

1 mesaj

Nu o o vad nici optimist , nici pesimist. Cred ca va fi o perioada de incertitudine, cu multe semne de intrebare, va fi o perioada mai grea decat in 2009. Va fi o perioada cand oamenii vor face cheltuieli cu mai multa prudenta, vor cauta alternative mai ieftine. Daca totusi cei implicati vor cheltui cu mai multa responsabilitate banul public, poate spre sfarsitul anului va fi mai bine.Poate. Giorgiana Ene

Fosta membra 9am.ro

10 mesaje
Oras: BUCURESTI

In 2010? Partea proasta:intram in a doua jumatate a dictaturii basescu de 10 ani, partea buna :au trecut deja 5 ani!

alinasturza

2 mesaje

Din pacate cred ca ne vom adancii si mai mult in criza economica in anul 2010.

Pagini: << 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: