Info
x
Tu cum vezi romania in 2010?
Acest topic este inchis!
|
9am175269 13 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:16
Romania se va menzine in 2010 in conul de umbra al incompetentzelor, al orgoliilor politice exacerbate, al rafuielilor si al afacerilor oneroase. Nu vad, din nefericire, nicio raza de speranta, nu ma astept la nimic bun din partea noii-vechi puteri si resimt profund o amara dezamagire fata de tot ce s-a intamplat spre sfarsitul lui 2009. Mai ales, ma doare ca oameni pe care-i stimam - persoane publice - s-au dovedit lipsiti de verticalitate. In 2010 va fii o Romanie cenusie, trista si uitata de lume. Deobicei, gandesc pozitiv, dar in momentul de fatza, resursele pentru o gandire pozitiva sunt aproape epuizate. PACAT !
|
|
elenus_marin 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:16
Romanul este optimist ,deci o SA TRAIM BINE
|
|
9am109586 2 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:17
Romania in 2010 nu o vad prea buna cu toate ca sunt o persoana optimista de data asta nam de ce sa fiu optimist si nu din cauza alegerilor(oricum cine ar fi iesit nar fi facut mare lucru) ci din cauza a ce sa facut pana acum in 20 de ani de cand comunismul a fost "daramat", am vrut libertate ... insa unii oameni aflati la putere au luat libertate drept -libertatea de a face ce vrea cu cine vrea fara sa tina cont de legi si de drepturile fiecaruia din pacate am ajuns o tara in care fiecare trage pentru el si pentru nimeni altcineva o tara in care aproape toti suntem la fel de la presedinte la ultimul om din tara o tara in care oamenii ajung sa se uite si la 100 ron si sunt prostiti sa voteze cu unu cu altu o tara in care oamenii de rand nu au nici o sansa o tara in care daca ai bani poti sa faci ce vrei... Sincer nu cred ca Romania are putearea necesara sa fie mai buna in 2010, doar cetatenii de rand ai Romaniei pot sa schimbe asta dar din pacate fiecare roman este manipulat de oamenii cu banii oamenii care detin putere in Romania prin presa si televiziune. Din pacate Romania se vede bine in 2010 doar pentru oamenii "jmecheri" lipsiti de grija celorlalti care nu isi urmaresc decat interesul personal, si mai trist este ca din ce in ce mai multi romani au inceput sa gandeasca asa "Daca ei fac eu de ce sa nu fac nu ma mai intereseaza daca celalalt nu mai are ce sa manance mie si familiei sa ne fie bn" din pacate anul 2010 nu il vad cu nimik mai bun decat 2009. imi scuzati prescurtarile.
|
|
9am058647 3 mesaje Membru din: 27/05/2009 |
pai cum sa fie sa fie foarte multe locuri de munca si un an nou cat mai bogat si sa ne ajute pe cei bolnavi de astm bronsic asa cum am eu
|
|
9am158795 1 mesaj Membru din: 20/10/2009 |
Pe cat posibil , o Romanie mai linistita si responsabila. Oameni politici interesati de ceea se se intampla cu noi si tara noastra, nu interesati de filmuletele stupide care le "tulbura linistea". Corina C
|
|
ancarapan 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Romania in 2010 ,pentru mine,este o Romanie a romanilor,nu a politicienilor,a hotilor,a celor care isi doresc numai beneficiile,fara a lua in calcul si eventualele dezavantaje. Vad o Romanie ecologica,o Romanie a bunului-simt ,a muncii si a seriozitatii. De fapt,s-ar putea sa fie doar o dorinta,din pacate,neimplinita.. Dar ,daca nu ne dorim sa fie asa,nici nu are cum sa fie..
|
|
Fosta membra 9am.ro 18 mesaje Membru din: 3/11/2009 |
Daca in 2009 am ajuns la disperare, in 2010 vom fi direct in groapa . nu vedeti ca se dau cadouri sicrie? am ajuns sarantoci, sarantoci,,,vom ajunge sa ne omoram pe strada pt o bucata de pita. iar snobii se chefuiesc si ne sfideaza cu mesele lor bogate si toaletele cu zwarovski.Domnilor! nu v-am raspuns pt a castiga plecarea mea la Viena, ci pt ca simteam sa-mi spun oful si durerea fata de ce se va intampla in 2010. -INCEPUTUL SFARSITULUI. Va multumesc,
|
|
9am091185 1 mesaj Membru din: 4/07/2009 |
In Romania anul 2010 va aduce schimbari in bine din puct de vedere al nivelului de trai al oamenilor.Eu cred ca anul urmator va aduce cresteri salariale considerabile.Din punct de vedere politic cred ca nu mai are rost sa spun nimic.suntem VARZA!totusi cred ca o sa iesim din criza si o sa ne revenim la normal!
|
|
|
|
|
9am155529 1 mesaj Membru din: 18/12/2009 Oras: Targoviste |
In anul 2010 Romania va fi aproape aceeasi fara prea multe schimbari pe plan economic intrucat imprumuturile din afara nu face decat sa marim datoriile externe si nu vad cand le vom rambursa,iar politic stim cu totii ca fiecare "trage sfoara sa-i mearga lui bine".Deci nu trebuie sa ne bucuram ca va fi mai bine ca nu va fi.Poate peste 10-15 ani sa speram spre mai bine. Oricum trebuie sa fim optimisti si sa mergem inainte. LA MULTI ANI!
|
|
Valy 27 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: Bacau |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:18
O tara frumoasa, dar cu mici probleme economice.
|
|
diana_kolozsi 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
cum vad Romania in 2010? pai problema este ca nu o mai vad.......din pacate asa este, noi am ales asta. speram la niste alegeri facute cu cap , dar se pare ca ne lipseste capul....este trist ce se intampla. asta a devenit Romania o tara plina de interese la nivel inalt iar " pulimea"*(citat din Basescu)din care fac si eu parte, o sa se duca naibii!!!!!!!!!
|
|
9am165875 1 mesaj Membru din: 3/11/2009 |
Buna ziua, nu stiu ce sperante mai sunt, ca va fi mai bine.... de parca e din ce in ce mai rau si rata somajului creste si tot creste !!!
|
|
johny_pusha 1 mesaj Membru din: 3/03/2009 Oras: Braila |
Sincer nu prea le am cu politica insa dupa opinia mea ,cu toate promisiunile facute de politicieni ,nu vad romania intr-o situatie prea roza.Vom avea in continuare nevoi,lipsa de locuri de munca, asta o stiu cel mai bine de un an imi caut loc de munca dar din cauza ca sunt studenta si nu am experienta nu ma angajeaza nimeni si sunt absolut sigura ca nu sunt singura in aceasta situatie.Asta ne ofera tara, noua tinerilor si cica de ce pleaca tinerii in alte tari? Vom fi in continuare in aceasta asa zisa criza ,unde traieste cel mai puternic cum se zice legea junglei. Asa vad eu romania in 2010 ,afectata de criza ,politicieni care promit in van si saracie, ca si pana acum.
|
|
droman 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
PREDOMINA CULOAREA GRI CENUSIU, MULTA NESIGURANTA, NELINISTE, SUPARARE, GREUTATI MULTE, OBOSEALA, FETE TRISTE CARE CAUTA LUMINITA DE LA CAPATUL TUNELULUI- ROMANIA 2010.
|
|
fidorel 1 mesaj Membru din: 9/04/2009 Oras: Satu Mare |
Va fi un an mai greu decat 2009, din punct de vedere economic. Depinde mult si de conducere, incepand de la presedintie, guvern, parlament si pana la structurile locale, daca vor intelege ca trebuie sa lase deoparte interesele si afacerile personale (politice) si sa se concentreze doar pe interesul national. Sa lase deoparte luptele politice si sa se concentreze pe redresarea economiei. Cred ca la nivel politic va fi un an mai linistit, mai constructiv, in care se vor lasa pe planul doi certurile fara rost. Cei care muncesc, se vor descurca si in 2010, chiar daca vor fi nevoiti sa stranga cureaua. LA MULTI ANI!
|
|
s_alina_blue 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
un pic mai bine decat in 2009, dar nu foarte mult. vor mai fi concedieri iar economia nu stiu cat se va putea redresa, oricum poate spre sfarsitul anului 2010 o sa fie un pic mai bine dar atat.
|
|
9am053588 1 mesaj Membru din: 16/05/2009 |
cum va fi Romania in 2010? sa ne imaginam o femeie fardata,cu haine de firma, dar cu o igiena corporala precara. am mostenit tot ce a fost nociv din perioada Fanariota..PACAT!
|
|
9am056689 1 mesaj Membru din: 20/05/2009 Oras: Constanta |
Mulțumesc mult 9AM. Romania pentru tot ceea ce faceți pentru noi zi de zi s� fim bine informați S� v� ajute bunul Dumnezeu la anul s� fiți și mai buni Referitor la intrbarea d-voastrā anul 2010 dup� p�rerea mea va fi un an mult mai s�rac mult mai bogat �n șomeri cu multe �ntreprinderi care vor da faliment cu o criz� mult mai promunțat� �n toate domeniile cu sc�derea nivelului de trai al oamenilor și cu multe alte probleme grave care nu se vor rezolva așa rapid pentru c� vom fi conduși de aceeași echip� guvernamental� care ne �ndatorat mult str�inilor. V� mulțumesc mult c� am putut aici s� -mi exprim mica mea p�rere. scuze dac� am sup�rat pe cuineva Numai bine doresc echipei 9AM.Romania sunt �n fiecare dimineaț� cu tine și al�turi de tine. Mulțumesc
MISU
|
|
adriana_ticu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Sincer, eu sper ca mai rau decat acuma nu o sa fie, deci sunt increzatoare ca incet se va schimba in bine.
|
|
mertoni92 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Sunt intr-o zi in care nu am motive sa fiu prea optimista dar pentru ca este vineri si se apropie si sarbatorile de iarna, nu vreau sa gandesc negativ. Sper sa nu fie mai rau decat in 2009 si daca se poate sa fie asa, eu voi fi multumita! Pentru copiii mei si in general pentru cei tineri as vrea sa fie mai bine, dar din nefericire cred ca am ratat orice sansa.
|
|
monikmesaros 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
PUTIN POSOMORATA, DAR PRIMITOARE, RECEPTIVA LA SCHIMBARE SI NOU
|
|
Ina_georgescu 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
ROMANIA in 2010 va cunoaste o usoara crestere economica dar nu cred in minuni si nu cred ca va fi o schimbare majora. Asta e ceea ce cred ca va fi, ceea ce mi-as dori insa este o Romanie mai curata din toate punctele de vedere.
|
|
titiana 42 mesaje Membru din: 17/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Romania este otara bogata in natura dar de la un timp nu-i mai apartin. In 2010 vom avea un an greu. Politic suntem la pamant, social nu mai zic iar cultural suntem intr-o regresie continua. Mass media s-a antrenat in luptele politice si nu mai avem un post TV, radio sau un ziar care sa prezinte stirile pastrand distanta politica. EEu ca pensionar care am peste 50 de ani munca am o singura grija: sanatatea. Lucru de care guvernantii nostrii il lasa cam pe ultimul plan. Deci situatia este in penumbra si pentru faptul ca in tara nu mai avem economie care sa produca si sa aduca profit. Constructiile sunt in domeniu social nu industrial. Comertul exterior (exportul) este la pamant din cauza politicii gresite prin care s-au parasit piete traditionale implicand oranduirea politica din tarile respective. Astfel locul nostru a fost luat de tarile din vest. Comertul nu se face cu ijnfluiente politice ci numai sa obtii profit pentru tine si tara ta.
|
|
geanina_tanasescu2009 1 mesaj Membru din: 8/02/2009 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:19
Inceputul de an va fi cel putin la fel de greu precum anul 2009, insa sunt convinsa ca v exista, spre mijlocul si finalul anului, o crestere economica!!!
|
|
9am114695 1 mesaj Membru din: 9/08/2009 |
Acum cand incepe sa se contureaze noul guvern si, s-a numit prim-ministrul in persoana "fostului"-realizez ca Romania va trece printr-o perioada si mai grea,va apasa pe umerii tuturora o povara greu de suportat.Cel mai grav este faptul ca acest nou guvern va actiona tot cu indolenta si minciuni.(asa cum stim deja ca s-a intaplat) si,nu va sti sa gestioneze "TARA"-cu acei vechi ministri...sau chiar cu noii.Oricum doresc Romaniei sa-i fie bine ca generatiei de astazi sa nu-i se mai spuna "de sacrificiu". Pt.echipa dumneavoastra La Multi Ani!
|
|
dana_roxii 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Asa cum ne arata stirile si analizele,viitorul nu se arata prea frumos sau mai bun decat 2009,dar totusi trebuie sa ramanem optimisti si sa speram ca lucrurile se vor redresa si Romania va intra pe calea cea dreapta.Sa speram ca cei pe care i-am ales se vor gandi la mai intai la tot romanul si nu numai la ei insisi.
|
|
ancfrch 1 mesaj Membru din: 10/11/2009 |
Romania ? Care Romania ?
|
|
9am058647 3 mesaje Membru din: 27/05/2009 |
De la: 9am158795, la data 2009-12-18 12:17:27Pe cat posibil , o Romanie mai linistita si responsabila. Oameni politici interesati de ceea se se intampla cu noi si tara noastra, nu interesati de filmuletele stupide care le "tulbura linistea". Corina C
|
|
airc5n 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Sant optimist si increzator in inteligenta poporului roman. Cred ca va fi ceva mai bine! Ar trebui sa fie constienti de acest lucru si politicienii, sa vada mai departe decat interesele personale sau cele de partid.
|
|
gogolinca 1 mesaj Membru din: 17/02/2009 Oras: Iasi |
In Romania va fi putin mai bine decat in 2009.Cred ca acel fenomen "criza", care dupa parerea mea este si a fost o minciuna , se va termina.
|
|
|
|