back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 >> Sari la pagina:

gyzzmo_ro

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:12

nu vreau sa par pesimist dar nu vad Romania intro lunima favorabil in anul 2010. NU cred ca va reusi cineva sa scoata tzara din situatia in care este, sau mai bine zis NU CRED CA VREA CINEVA S-O FACA. Oricum dupa cum stau lucrurile sunt multe de facut pt a imbuna situatia economica si politica din aceasta minunata tzara, dar sa avem nadejdea ca cineva inca mai e roman in propia lui tzara.

9am064400

1 mesaj

rata somajului in crestere mare, lipsa locurilor de munca, locurile de munca care rezista si firmele care rezista micsoreaza salariile angajatilor, pensiile la acelasi nivel si saracirea populatie din ce in ce mai accentuata, furturi din magazine si banci mult mai dese ca pina acum, frica de a iesi seara si noaptea din apartamente colaborarea politiei cu gruparile interlope pentru obtinerea unor venituri negre. in concluzie o romanie din zi in zi mai corupta si murdara!

botezatu

1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE

Romania anului 2010 va fi una nefiresc de calma dupa un an zbuciumat precum 2009, iar lucrurile vor lua o intorsatura fericita, astfel incat majoritatea romanilor vor fi marcati de o stare de optimism moderat. Cum doresc eu sa fie Romania anului 2010? - o veti vedea peste 10 ani!

9am101096

1 mesaj

Imi place sa spun ca anul care urmeaza va fi un an mai bun, daca nu as trai cu aceasta speranta nu as fi motivata sa merg si sa lupt in continuare. Romania este o tara foarte frumoasa din toate punctele de vedere, iar pentru mine este si va ramane cel mai frumos loc din intreaga lume din mai multe motive: Romania este tara mea, tara in care m-am nascut si in care traiesc, tara in care am primit o educatie, tara in care nu ma simt niciodata singura, ci ma simt inconjurata de apropiatii si familia mea. Avand toate resursele necesare pentru a trai in aceasta tara imi doresc din tot sufletul meu ca lucrurile sa mearga bine. Romania are nevoie de noi, de cetatenii ei, spun aceasta din unghiul in care un cetatean strain doreste sa impuna ordinea la noi in tara,dc? noi cand mergem intr-o tara straina acest lucru il facem? Daca romanii s-ar unii si ar lupta impreuna pentru un an mai bun si un viitor mai bun in acelasi timp am fi cu siguranta un popor puternic. Personal vad anul 2010 ca o poarta intredeschisa, de o parte a ei ne asteapta o lume mare gata sa ne primesca, iar de cealalta parte vad romani care duc o lupta din tot sufletul lor ca bogatiile romanilor sa ramana ale romanilor. Depinde de noi in ce parte vom trage poarta, daca noi ne vom face un trai mai bun in aceasta tara sau vom lasa un alt stat sau o alta comunitate sa ne stapanesca ceea ce avem si ceea ce suntem. Vreau ca Romania sa demonstreze intregii lumi ca are in componenta sa o multime de minti minunate. Anul 2010 va fi un an mai bun daca noi romanii ne dorim cu adevarat acest lucru. Anul 2010 trebuie sa fie un an mai bun, pentru ca suntem oameni,suntem romani, iubim Romania si suntem mandrii ca suntem romani. Va multumesc, Daniela Orasan

ursu_bv

1 mesaj

La fel ca in 2009,poate chiar mai rau,dar speranta moare ultima! La multi ani si sarbatori fericite 9AM SI LA ANUL SA FITI NR.1!!!

9am157447

1 mesaj

Romania anului 2010 va fi asa cum o simtim fiecare dintre noi,mai buna sau mai rea ,in raport cu posibilitatile noastre fizice si morale dar,mai ales ,materiale.In orice situatie ,va fi nevoie si de putin patriotism:este cheia succesului.

deeasaris

1 mesaj

Romania in 2010?!?...sunt convinsa ,realista fiind,ca-si va mentin trendul descendent ....

toxi1969

2 mesaje
Oras: Constanta

Mai rau ca in 2009 pt majoritatea romanilor.

veronicadoli2

1 mesaj

Cat as fi de increzatoare nu pot spune ca anul 2010 va fi un an prosper ci din contra va fi anul cel mai afectat de criza pe plan economic. Dar sper sa trecem cu bine de acest an pentru ca 2011 se arata a fi foarte prosper pe mai multe planuri pentru Romania. Veronica

pnice13

2 mesaje

Offf! 2010 va fi un an greu pentru toti romanii.Instabilitate politica, somaj, deprecierea leului, venituri diminuate, alte 150 000 de IMM inchise, crestere economica invizibila, un sac de datorii catre banci si FMI, optimism zero, saracie, intr-un cuvant supravietuire.

szokegore

1 mesaj
Oras: Sf Gheorghe

Cum terminam asa si incepem.In nesiguranta,stresati,fara bani dar fara alegeri.Deci vom avea economii. Promisiuni neonorate,salarii platite cu intirzieri,masuri de economii drastice la cheltuieli bugetare,concedieri pe nivel de judete.Salarii,venituri mari pe nivelul institutiilor guvernamentale.Posturi deblocate,nou create pentru cei"loiali" si rudele lor.Milioane,sute de milioane aruncate cu diverse motivatii de ministrii etc.. Somaj pentru cei mici,prosperitate pentru cei mari.De patura de mijloc nici nu mai putem vorbii.Haos total in economie,certuri politice,invrajbiri in momente de criza... Pentru oameni simpli ramine speranta pentru o redresare cit de mica,pentru cei mari speranta sa nu cada ca atunci vine treaba cu subsemnatul..... In general va fii suportabil, cu o crestere considerabila a somajului, o crestere a ratei sinucigasiilor dar hai Sa traim bine!

9am036827

1 mesaj

Eu sunt o persoana optimista! Si stiu k Romania isi va reveni cel mult pana in vara anului 2010.

tiberiubretfelean

1 mesaj

In primul rand as dori sa va multumesc pentru initiativa si va doresc Sarbatori Fericite! si un An Nou cum vi'l doriti! In al doilea rand sa va raspund la intrebare. Eu vad anul 2010 asa: - un nivel al somajului crescut fata de 2009 - proteste de strada din partea Confederatiilor Sindicale - scandaluri politice intre principalele formatiuni aflate la guvernare si cele din opozitie - scaderea puterii de cumparare a populatiei - falimente sonore si suspendari de activitate ale multor firme - cresterea exporturilor va mai redresa cat de cat balanta economica - va creste datoria publica - scaderea interesului pentru activitati de turism din partea populatiei - lipsa investitiilor reale in infrastructura - politizarea la nesfarsit a centrelor cheie din economie si administratie - coruptia ca mod de existenta si populismul ca mod de exprimare Concluzie: 2010, an foarte dificil, insa exista solutii de redresare, totul este sa te uiti in jurul tau si sa fii receptiv. Inca o conditie: sa fii competitiv. Oricum, Romania este o tara dezbinata, iar sansele ca mental, lucrurile sa se schimbe, sunt foarte mici. Motivarea lipseste cu desavarsire, si aici ma refer la motivarea de progres, ceea ce vedeti in jurul vostru este motivarea de subzistenta. Multumesc ca mi'ati acordat sansa sa'mi exprim punctul de vedere si sper ca predictiile mele sa nu se indeplineasca. Nu m'ar deranja. Oricum sunt foarte multe de spus. Sa aveti o zi extraordinara! Dumnezeu sa ne ajute! Cu stima, Tiberiu Bretfelean

ovidiurosca

1 mesaj

Noi speram ca in anul 2010 Romania va fi pe un drum ascendent dar asta nu o poate garanta nimeni, noi oamenii de rand speram ca oamenii pe care i-am ales sa isi faca bine treaba si scoata odata tara asta din impas...deci in concluzie parerea mea e ca o sa ne fie putin mai bine, nu mult mai bine dar speram sa fie un an imbucurator si datator de speranta pentru anii care vor urma.
La fiecare sfarsit de an traim cu speranta ca la anul va fi mai bine si vom traii mai usor...

LA MULTI ANI SI UN AN NOU FERICIT !!!

Rosca Ovidiu

borlangs

1 mesaj
Oras: Baia Mare

2009 a fost prea rau: criza economica, scandaluri politice, pana si cu fotbalul, unde ne tineam tari, ne-am facut de ras. 2010 trebuie sa fie mai bun. Sper ca in primul rand sa se linisteasca politicienii, apoi sa dea bani primariilor pentru investitii si cofinantari la proiectele europene, deblocand astfel economia. Daca ne vom vedea toti de treaba, e imposibil sa nu ne fie mai bine.

9am144650

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:13

Cred ca anul 2010 nu va fi la fel ca anul 2009, dar nici nu trebuie sa ne asteptam la schimbari majore.Romania va inregistra un avans economic mult mai mic decat al celorlalte tari emergente.Pentru a reveni pe crestere, ne trebuie un guvern stabil, un buget si un cadru fiscal care sa asigure companiilor siguranta ca pot face afaceri in Romania fara surprize.

alinutz_1983

1 mesaj

In 2010 Romania va trece printr-o perioada grea ( aproximativ la fel ca in 2009) in prima jumatate a anului, in a doua jumatate a anului, in special cand clasa politica isi va reveni si se va gandi la Romania nu la ambitiile lor prostesti, incet ne vom revenii si noi, investitorii straini vor prinde curaj si vor investi in Romania. Nu va fi o revenire fenomenala ci una usoara, poate de unii insesizabila dar cu siguranta ne va fi un pic mai bine. :)

florincreanga

1 mesaj

Eu vad din pacate o Romania reloaded ( back 5 years ) Aceiasi oameni ne conduc, si culmea acum problemele sunt mult mai mari decit atunci Nu au reusit atunci, nu vor reusi nici acum Vad o Romanie fifty-fifty ( cu sau fara romanii din strinatate ) Singura speranta e ca tara merge si fara ei

anca_urcan

1 mesaj

Buna Dimineata, In opinia mea, in 2010 situatia economica, sociala si politica in Romania va continua sa fie confuza, iar nivelul de trai va fi in scadere. Va urez La multi ani si multa sanatate in 2010!

tudor70

1 mesaj
Oras: Pitesti

Romania 2010 : o tara care se zbate sa iasa din criza, macinata de lupte politice . Situatie dezastruoasa a somajului

veronik_5ant

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Sa speram ca 2010 va fii un an mai bun pe plan economic.

9am175464

1 mesaj

Romania in 2010 va arata la fel de rau ca si in 2009 sau chiar mai rau.Vad o schimbare in Romania peste 20 de ani.Nu au ce face intr-un an.

prajanuvasile

1 mesaj

mai stabila

sorin_zaharie

1 mesaj
Oras: Baia Mare

Prevad un inceput de an mult mai greu in comparatie cu 2009,sper sa ma insel!

nickpuscas

1 mesaj

se va revigora economia si de la acest lucru se va imbunatatii nivelul de trai

Gabitzuk

2 mesaje

O tara plina de conflicte politice si de nerezolvari financiare, imprumuturi bancare, oameni fara locuri de munca, companii private ce profita de astfel de situatii, oameni stresati si nervosi, tristi si fara sperante.... viata o sa fie grea si astfel poate o sa castigam mila celor de afara astfel incat sa fim ajutati pe plan international cu fonduri pentru pensii si salariile bugetarilor....studentii vor pleca din tara si nu se vor mai intoarce pentru ca vor ramane doar cu imaginea de Romania 2009-2010....daca am reusi sa exploatam aceasta minunata tara...am avea motive sa locuim aici fericiti si linistiti....asta poate prin 2020...

9am175723

1 mesaj

Negocierile cu Fondul Monetar International, confirma oficial existenta crizei in Romania ,criza care este de fapt o criza interna. In anul 2009 Romania a fost afectata de recesiune, iar din pacate guvernul Boc nu a fost si nu va fi in stare sa redreseze tara. Astfel vom ramane izolati si cu mana intinsa datorita incapacitatii guvernantilor. Tari ca Germania Spania si SUA vor depasi cu succes. Una dintre cauzele crizei economice in Romania a fost consumul excesiv, stimulat si prin introducerea taxei unice de 16%. Probabil vom mai introduce taxe peste taxe care nu vor putea decat sa ne adanceasca in criza. Economia subterana va continua sa pagubeasca bugetul de stat, si ca urmare evaziunea fiscala va ramane uriasa in Romania. Depasirea recesiunii va fi un proces lent, iar economia romaneasca isi va reveni abia spre sfarsitul anului 2010.. Prognozele economice arata de asemenea ca somajul va creste in Romania in 2010 pana la 12%, inflatia ar putea ajunge la 6%, iar deficitul bugetar va cobori pana la 7%.

9am062518

2 mesaje

buna parerea mea este ca 2010 datorita crizei care va aparea in Statele Unite si Rominia va avea de suferi,norocul nostru este ca nu am pierdut total contactul cu natura cu satul cu agricultura cred ca vom suporta mai usor ceea ce urmeaza .mai cred ca vor fi dreeglarii climatice severe ,economia se va prabusi in continuare .piata imobiliara va scadea dramatic cea ce a fost nu va mai fi .

mardaremihai66

1 mesaj

Din pacate, se anunta un an greu, pe toate planurile. Imaginea Romaniei pe plan international este una sumbra. Nu cred ca politicienii vor intelege sa schimbe "macazul" acum, dupa 20 de ani de democratie, relansarea economica este primordiala in 2010. Parerea mea e ca speranta moare ultima.

9am162503

1 mesaj

Romania in 2010...grea intrebare...o vad la fel!o tara in perioada de criza cu acceasi oameni care se zbat pentru a-si gasi un loc de munca si se zdrobesc pentru bunastarea familiei! nu o sa se ajunga niciodata la nivelul unei tari precum Germania,Elvetia pentru ca Romania nu este condusa cum ar trebui..Romania este o tara din care se fura,o tara care o sa evina chiar saraca de tot la un moment dat! Mi-as dori intr-adavar sa se schimbe ceva,sistemul de conducere sa fie corect nu numai sa se imbogateasca d p urma noastra...sa lupte pentru a scoate tara din aceasca infundatura in care a intrat!Sper ca o sa fie bine la un moment dat...inca mai sper...

Pagini: << 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: