Info
x
Tu cum vezi romania in 2010?
Acest topic este inchis!
|
markator 2 mesaje Membru din: 18/12/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:04
Logica e simpla. Mai putini privati care trimit bani la stat sub forma de impozite = stat mai sarac = stat obligat sa reduca cheltuielile. Inteleg ca daca nu e suficient, sa se ajunga si la masuri de reducere a salariilor sau concedieri, sau zile libere. In locul bugetarilor as prefera zile libere. Asa macar pot sa profite de ocazia sa stea cu familia, sa castige bani din surse alternative, sa isi rezolve problemele pentru care nu aveau niciodata timp etc. Asa ca fratilor - in tot raul e si un bine - daca esti dispus sa il vezi.
|
|
Anca1204 1 mesaj Membru din: 22/06/2009 Oras: Sf Gheorghe |
2010 va fi un an foarte greu pentru Romania, criza financiara, probleme cu locurile de munca, multe firme care se vor desfiinta, probleme politice.
|
|
marisia 1 mesaj Membru din: 17/06/2009 |
Din pacate, fac parte din categoria profesionala cea mai hulita in ultimul timp "FUNCTIONARUL PUBLIC". Deja circula zvonuri referitoare la concedieri sau, in cel mai bun caz, cate 6 - 8 zile concediu fara plata, dar cu munca, cu multa munca. Din pacate, ma numar printre oamenii care fac tot ce pot (si uneori chiar peste limita posibilului) pentru a-si indeplini sarcinile de serviciu cu brio, adica cei care pun suflet in munca si vor rezultate (PROSTI !!! - dupa unii). Ce sanse mai am eu de promovare, de mai bine, daca nu am CULOAREA ?? Z E R O. Romania lui 2010 va fi Romania lui Basescu, Udrea, et. compania, ....... si in teritoriu va fi si mai rau. Vor fi schimbati toti, desi unii DIRECTORI, SEFI chiar sunt f. capabili, pe un singur criteriu: PORTOCALIU. Rom�nia lui 2010 va fi o tara in care nu as vrea sa fiu in 2010 dar ... cum o vrea Dumnezeu. Se poate si mai rau ? Da, Romania lui 2012 .
|
|
9am154720 1 mesaj Membru din: 18/12/2009 |
Romania in 2010? 2010 probleme economice, 2010 neajunsuri, 2010 certuri in Parlament, dar si 2010 de sperante pentru tineri si pensionari.
|
|
dsleu2004 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Romania,in anul 2010 nu o vad bine,absolut deloc!!unde nu-i CAP(sefi,conducere,administratie foarte buna,programe de salvare economica,educationala,sociala....) vai !!!!!! de PICIOARE ( =noi romanii,din tara)vai de noi,cei ,care incercam sa facem zilele, faptele,activitatile mai bune, mai reusite , mai competenti!
|
|
banu_doina 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
mai urata decat in 2009 !!!!
|
|
raluca01ci 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Piatra Neamt |
In primul rand, Romania, in 2010, va fi o tara impartita in oameni bogati si oameni saraci. In al doilea rand, Romania ar putea deveni o tara care si-ar dezvolta economia, agricultura si alte industrii in cel mai frumos mod. Ce bine ar fi daca noi oamenii nu ne-am mai gandi doar la castig..Sunt oameni care nu stiu cum sa faca rau celuilalt pentru a putea ajunge ei in frunte. De ce sa nu facem si noi un bine pentru aproapele nostru? Si cand te gandesti ca cei din guvern au niste salarii de nu-ti vine sa crezi....Lor de ce nu li se dau zile libere fara plata? Ei de ce nu traiesc cu minimum pe economie? Ei nu sunt in perioada de criza? Cum se poate ca o persoana cu 2 facultati si un master sa aiba 1000 ron salariu???Am ajuns de rusine.....Un vanzator din piata are un salar aproape dublu si cu ce studii?Poate doar cu liceul.... In al treilea rand, as vrea ca in 2010 sa se calculeze salariile in functie de studiile pe care le avem, sa se faca o diferenta totusi... Si cu libertatea asta ce am castigat?Au murit atatia oameni in tara asta la revolutie pentru libertate..Care libertate? Poate democratie( ma refer la tinerii-liceeni si studenti- din zilele noastre care se gandesc numai la sex , la droguri , la bautura, la tigari,care nu se gandesc la viitor...''lasa ca au parintii bani"), poate prostie.... In al patrulea rand, as vrea ca in 2010 sa fie oamenii mai uniti, sa se iubeasca , sa nu mai fie criza,sa nu mai fie atea certuri, atatea crime, atatea violuri, pedepsele sa fie mai dure pentru cei care gresesc. Ar mai fi multe de spus , dar pentru cine? Va multumesc! Cu stima, O cititoare fidela.
|
|
alina_bucur2005 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Din pacate, cred ca nu se va schimba nimic, anul 2010 nu va fi cu nimic mai special decat 2009, la nivel national. Cred ca si in 2010 autoritatile vor fi luate prin surprindere de caderea zapezii, cred ca si anul viitor multi oameni fara locuinte vor dormi in plina iarna in aer liber, cred ca cei interesati vor inventa o noua forma de virus gripal si mai mult de atat cred ca nimeni nu se va gandi cu adevarat la Romania. Dar... cu toate astea ... inca mai sper ca 2010 sa fie mai bun si sa ne dea posibilitatea sa nu ne mai batem joc de viata nostra si sa incercam ca macar o singura data intr-un an sa facem ceva si pentru cei de langa noi fara a astepta ceva in schimb.
|
|
|
|
|
9am099140 1 mesaj Membru din: 15/08/2009 |
Buna ziua, este o reala onoare va pot scrie, sa va multumesc si sa va felicit pentru informatiile corecte pe care le furnizati. In viziunea mea, Romania va avea o evolutie buna in anul 2010 in majoritatea domeniilor (sau cel putin asa imi doresc) si sper sa nu se mai resimta criza aceasta care ne-a dat batai de cap tuturor...
|
|
je_eduard 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Romania anului 2010 va arata, fara doar si poate, ca o tara desprinsa dintr-un basm. Nu va entuziasmati! Nu este vorba despre tara lui Fat Frumos in care totul este lapte si miere, ci este mai degraba meleagul peste care domneste capcaunul care isi asupreste supusii, un neam de oameni fara prea multa minte si care, sincer, isi cam merita soarta. Nu exista in toata lumea asta niciun Fat Frumos care sa-si doreasca sa elibereze acest popor pentru ca vitejii cu minte au inteles ca oamenii de pe acele taramuri au ceea ce isi doresc.
|
|
hackmarius 1 mesaj Membru din: 19/05/2009 |
In prima jumatate de an , situatia Romaniei va fi cel putin la fel de grea ca si ultima jumatate a anului curent . Din vara situatia va incepe sa devina mai pozitiva, ca din toamna sa simtim chiar incetarea situatiei de criza. Dr. Marius Hack
|
|
marius_cheres 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Intr-o tara framantata de ambitii si orgolii politice,in care suntem doar spectatori neputinciosi si in care oamenii cu adevarat valorosi si onesti nu au acces la fraiele puterii,nu vad decat varianta unor compromisuri care,pe termen lung,ar putea avea efecte ireparabile.Realegerea lui Boc ca prim ministru ma face sa fiu foarte rezervat in a prognoza o iesire spectaculoasa din criza politico-economica.
|
|
ilisandu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:05
Vad cum se apropie de tarisoara noastra un nou val de sumpiri in lant,lipsa locurilor de munca,romani bolnavi fara nici un ajutor din partea nimanui, romani care vor rabda de foame,dar mai vad si alti Romani care se bat pe putere,care isi fac averi colosale din bani poporului si pe care nimeni nu-i intreaba de unde au atata lux si bogatie,daca furi ceva de mancare faci puscarie ,iar daca furi o tara intreaga ajungi presedinte,asta vad eu.
|
|
CAMES 2 mesaje Membru din: 1/07/2009 Oras: Galati |
Eu vad anul 2010 mari schimbari politice, si cred ca va fi inceputul unei "mici dictaturi"-iar noi oamenii de rand vom fi nevoiti sa ne intoarcem la vechiurile obiceiuri -DOAR PENTRU A PUTEA SUPRAVIETUI DECENT. Mi-as dori sa ma insel dar se pare ca asta este solutia care o vad eu in prezent cand ma gandesc daca mi-ar fi mai rau de atat. Va doresc sarbatori linistite !
|
|
9am11950 1 mesaj Membru din: 18/03/2009 |
daca as spune ca o vad intr-o culoare roz, a-ti crede ca sunt un pic...... dar, din pacate realitatea este alta.....Oricum ar fi Romania este totusi o tara frumoasa .
|
|
liviu_n_popescu 1 mesaj Membru din: 29/01/2009 |
Ma uit in jurul meu si vad oameni dezamagiti, deziluzionati, scarbiti, ba chiar... plictisiti de toata aceasta "nebunie" iscata de recentele alegeri. Si cum Romania de maine nu poate fi rupta de politic, chiar imi este greu sa-mi inchipui ceva bun. Dar SPER!
|
|
f0rwardinho 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Ca sa fiu realist,la fel ca-n 2009 sau mai rau .
|
|
9am154159 1 mesaj Membru din: 18/12/2009 |
haos total
|
|
badila_catalin88 1 mesaj Membru din: 7/01/2009 |
NICI O SCHIMBARE . De 21 de ani de cand sunt pe lumea asta, aceeasi Romanie vad in fiecare an. Se zice ca Romania este cea mai bogata tara. De ce? Pentru ca de 2000 de ani se fura incontinuu si tot mai este si acum ceva de furat.
|
|
9am130645 1 mesaj Membru din: 7/09/2009 |
Anul viitor o sa fie mult mai greu , cu asa oameni care ne conduc . Oamenii ar mai intelege situatia dezastruoasa in care ne aflam si ar mai strange cureaua dar cand conducatorii se lafaie in banii tarii de parca ar fi ai lor de acasa nu ai cum sa accepti asa ceva si sa spui ca o sa fie mai bine.Somajul ne bantuie pe toti , nu avem bani de intretinere si caldura ca sa nu mai vorbim de cadouri pentru copii si bani pentru mancare asta in cazul fericit in care suntem sanatosi cu totii ,ca daca ar mai trebui sa mai platim si medicamente sau consultatii sau operatii ar fi jalnic.
|
|
carme_dia 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Din punctul meu de vedere, sunt o persoan� angajat� la prim�rie cu contract de munc� pe o perioad� determinat� (contractul �mi expir� �n 28.12.2009 cu slabe posibilit��i de prelungire) viitorul an 2010 se vede foarte sumbru: �omer sau angajat �n continuare cu salariul diminuat din cauza zilelor de concediu f�r� plat� impuse de primministrul BOC. �ns� tot omul sper� la mai bine �i dac� tot moare speran�a ultima, tr�im sper�nd �n continuare. Eu v� doresc vou� - redac�iei 9AM �i tuturor rom�nilor S�rb�tori Fericite �i un An Nou mai bun!!!!!!
|
|
fluture 1 mesaj Membru din: 18/09/2009 |
va fi un an greu financiar și distractiv politic b�sescu și-a luat juc�ria nu a renunțat la ea (boc)
|
|
ingridtecsi 4 mesaje Membru din: 21/01/2009 Oras: Timisoara |
Sumbra, trista dar speranta nu moare niciodata si poate vom renaste si noi romanii!
|
|
inda_gal2006 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Romania in 2010. v-a fii un dezastru in care ff multa lume nu v-a mai avea ce manaca. in nici un caz nu vad ce ar putea fii mai bun decat in anii ce au trecut. IN ROMANIA criza financiara este din anii 90 asa ca nu ar trebui atat de mult sa-si faca probleme omul de rand, deoarece saraci am fost si saraci vom muri.
|
|
ioistodor 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
O Romanie ff trista
|
|
9am085739 5 mesaje Membru din: 26/06/2009 Oras: Slobozia |
Romania in 2010 va incerca sa iasa la mal la fel cum incearca unul ce se aflla in pericol de INEC si da din miini din piciore cerind ajutor din toate puterile , fara sa stie cui se adreseaza si care ar fi ce-a mai buna solutie.
O molecula de AMONIAC
|
|
lae_draghiciu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
RAOMANIA anului 2010, va fi o tara a dezastrelor naturale si sociale.Daca pentru cele naturale nu suntem in totalitate vinovati, pentru cele sociale clasa politica este in totalitate vinovata.Romania vafi o tara a somajului in crester,a reducerii drastice a nivelului de trai,a miscarilor sociale de amploare,a nemultumirilor celor multi si saraci si ceea ce e si mai grav o tara vopsita in portocaliu cu derapaje spre totalitarism ,in care un singur om decide.In aceste conditii vor exploda criminalitatea de toate felurile si haosul general.In acelasi timp vor prospera cei aflati trup si suflet in slujba puterii portocalii.Nu exclud ca mamaliga romaneasca sa mai explodeze odata.Se va trai dupa princiliul scapa cine poate.
|
|
rocsana_09 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
hhmm..stiti cum vad Romania anului urmator? Umpic mai educata, un strop mai civilizata si putin mai infloritoare ( in domeniul sanatatii, educatiei, economiei) Si mi-as dori ca fiecare cetatean al Romaniei sa vizualizeze ceva bun pentru anul ce vine pentru ca puterea vizualizarii este mai mare decat am crede:) Multumim Domnului ca ne-a lasat un folclor, traditii si obiceiuri cum numai la noi gasesti! Sarbatori fericite doresc tuturor si in special ecihpei 9AM pentru ca datorita lor nu mai privesc tv si sunt si informata! Va pup si va doresc un 2010 asa cum vi-l doriti si dvs! Roxana Mag
|
|
roxana_radut 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
...un singur lucru il vad ca fiind pozitiv pentru noul an: faptul ca numai cei tineri si motivati vor ramane '' in lupta''.viata economica va avea un aer nou din moment ce ''jucatorii'' batrani si obositi incep(sunt nevoiti) sa aleaga hibernarea. ;) poate e o sansa pt o schimbare in bine.
|
|
clipsy 1 mesaj Membru din: 24/11/2009 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:06
Mi`as dori sa o pot vedea intr`o lumina favorabila, cu soare, joc si voie buna pt toata lumea dar din pacate acest lucru nu cred ca o sa fie posibil. Sper doar ca Romania anului 2010 sa isi revina din aceasta criza nesfarsita si mai sper din tot sufletul ca bunul simt sa renasca. M`am saturat de atata mizerie.
|
|
|
|