back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 >> Sari la pagina:

luminita_jeleriu

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:14

ROMANIA IN 2010 nu va arata prea bine. Sunt sigura ca va fi un an foarte greu avand in vedere concedierile masive care se anunta , vor fi miscari sindicale, de strada.Vor fi multe nemultumiri si neimpliniri, falimente ale firmelor mici si mijlocii, nici celor mari nu le va fi usor, si de aici somaj si tot raul care va decurge din lipsa banilor. va fi o reactie in lant cu rezultate devastatoare pentru societatea romaneasca. Pacat!

9am067714

2 mesaje

Anul 2010 va fi un an greu din cauza crizei economice, poate reusim sa ne redresam prin trim.II-III. Cred ca randurile somerilor vor creste(in special din domeniul bugetar), salariile vor ramane ca pana acum iar preturile vor continua sa cresca...... vom trai bine.

bitza_tim

1 mesaj

Cu siguranta , dupa tot balciul politic care s-a facut in tururile de scrutin , in 2010 Romania va atinge apogeul crizei economice. Mai multi someri ( cel putin in prima parte a anului care ar fi fost o perioada "moarta" oricum dupa Sarbatorile de iarna ), mariri de preturi si stagnari , daca nu chiar micsorari ale salariilor. In viziunea mea as spera enorm ca anul 2010 sa finalizeze o data pentru totdeauna aceasta "tranzitie" nesfarsita de la comunism la democratie, la modernizare...Pentru ca de 20 de ani singura democratie practicata a fost a celor care s-au imbogatit peste noapte distrugand industrie, agricultura, resurse, saracind restul populatiei.Si-au luat cu totii drepturi mai presus de legi si au practicat coruptia la cel mai inalt nivel...pentru ca se pare ca"li s-a urcat democratia la cap".Sarbatori fericite si un calduros "La multi ani!" tuturor romanilor!

DonPedro

1 mesaj

Din punct de vedere politic nu cred ca vor exista schimbari majore in 2010 in schimb daca primim acel imprumut de la fmi cred ca economia va creste si vor redeveni profitabile acele afaceri cu care se ocupa baietii 'smecheri' din Romania ! Cu alte cuvinte vom revenii la viata minunata pe care o aveau unii inainte de asa zisa 'criza economica'! Deci poate sa fie un an bun sau un an rau depinde cum il privesti si din ce tabara faci parte! Un An Nou Fericit! :)

pety_stefan86

2 mesaje

Vad Romania intr-o usoara ascensiune din punct de vedere economic,mai ales din al doilea semestru al anului.

alin_gavril

1 mesaj

In conditiile actuale nu poate sa imi placa Romania lui 2010. Vad o Romanie trista, saraca, cu oameni stresati ca isi vor pierde locurile de munca sau oameni care deja si-au pierdut locurile de munca. Vad o Romanie in care politicienii se vor certa, in continuare, intre ei in loc sa faca ceva pentru oamenii acestei tari. Vad o Romanie din care tot mai multi tineri, si nu numai, isi vor dori sa emigreze, satului de ceea ce se intampla de atata timp in aceasta tara.Vad o Romanie in care vom trai intrebandu-ne:"ce necazuri ne va aduce oare ziua de maine?".

mcclau13_2

1 mesaj
Oras: Craiova

Va fi un an greu, fara bani si cu multi someri.Grija zilei de maine va deveni obiectivul prioritar pentru milioane de romani.Salariati muncind fara bani , pensionari cu pensii intarziate si toate la mila celor de la FMI.Perspectiva sumbra pentru 2010.

micu_tudor

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:15

nu vreau sa raman pesimist sa zic ca in 2010 va fi mai ok din punct de vedere financiar,lucrurile au sa ramana la fel poate ne dezghetam un pic,coruptia o sa ramana la fel.poate dupa 2010 va fi ceva mai diferit deocamdata asta ramane parerea mea

9am065160

3 mesaje

Chiar daca din raspunsul meu va razbate simpatia mea politica, nu ma dau la o parte sa comentez si eu. Deci: La asa cap, asa caciula! Nu ca as fi pesimist, dar sansele noastre cu conducatorii actuali, indiferent ca-i cheama Basescu sau Geoana sau Antonescu, sunt la genunchiul broastei! Se platesc: polite, servicii de ,, buna credinta", linguseli, voturi, locuri in Parlamentul european. Suntem ca pe timpul fanariotilor: se cumpara ispravnicii. Chirita ot Barzoi traieste, chiar daca o cheama Elena Udrea, Ridzi Pitzi, Raluca Turcan sau altfel. Iar ispravnici sunt Blaga, Adriean(ce beat trebuie sa fi fost secretarul de la sfat cand i-a scris numele!!!!!!!!) Videanu si altii! Nici cu ceilalti nu mi-e rusine! Si cand te gandesti ca mosnegii stau la gura sobei si spun povesti, iar Iliescu iese pe ,,sticla " si ne mananca noua sufletul!

ionmircescutoni

1 mesaj

VA FI UN CONTINU RAZBOI POLITIC, IAR CETATEANUL VA FI INDATORAT IN TAXE SI IMPOZITE SI NU SE VA MAI GANDI DECT UNDE SA MUNCEASCA CA SA LE PLATEASCA, CU STIMA, ION MIRCESCU LA MUTI ANI!

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj

o sa fie de doua ori mai rau ca in 2009

ana_maria4u2

1 mesaj

Va fi un an greu pentru toata lumea si asa ar trebui sa fie daca dorim sa se schimbe ceva in bine...se vor face sacrificii (in randul bugetarilor in randul politicienilor) dar nici o civilizatie nu a prosperat fara ele...Speram sa punem capat asa ziselor reforme si sa ne apucam de treaba din greu cu adevaratele reforme in sanatate, invatamant justitie agricultura, avem nevoie pt ca putem produce , avem nevoie doar de oameni competenti pt a reforma asa cum trebuie ...

danielakaty

3 mesaje

Cum vad eu Romania in 2010? E prea usoara intrebarea iar raspunsul il stim cu toti! Eu sincer o vad la fel de ingropata in datorii externe, asteptand sa vina "altii" sa ne scoata din..."rahat". Turismul la pamant. Avem o tara frumoasa , dar ne batem joc de ea si noi poporul nu numai politicienii.

9am107346

1 mesaj

Cu un presedinte prim-ministru, marinar de meserie, tara noastra nu poate " acosta " intr-un port european sau nord-american, ci intr-unul african sau sud-american, o sa ne mai chinuim inca un an ,doi, pina totusi cineva o sa incerce sa faca intradevar ceva pentru tara si poporul roman spre binele tuturor paturilor sociale, mai ales cele defavorizate si atunci intradevar sa putem spune ca " traim bine ". Multa sanatate si " Sarbatori fericite".

vasiliu_madalina

1 mesaj
Oras: Iasi

Romania anului 2010 va fi aceeasi tara a oamenilor pentru care siguranta locului de munca ramane o utopie. Vom fi o tara vanduta prin imprumuturile facute, in cazul in care vom reusi sa avem un guvern in timp util si probabil vom ramane la fel de egoisti, de usor de mituit si de lipsiti de initiative ca in anii precedenti. Nu stiu daca nu cumva in zbuciumul nostru de a ajunge din urma tarile civilizate din europa nu regresam tot mai mult si nu ne intoarcem la instinctele primare de surpavietuire.

9am047842

1 mesaj

cred k romania va fi la un nivl mai jos decat a fost in 2009..din pct de vedere ec.dupa cum se aude in momentul de fata..cred k suntem intr-un pct critic..si cred k ne trebui in om capabil sa ne scoata din faza asta..dar docamdata nu s-a gasit acet om..in concluzie trebuie sa mai suportam momentele astea..

reio

486 mesaje

Rau in prima parte a anului. In cazul in care pe la jumatatea anului viitor va avea loc o noua criza politica majora, s-ar putea ca tot anul 2010 sa fie compromis. Oricum, pe la jumatatea 2010 cred ca economia va da semne de stabilizare (stagnare). Plusul care se asteapta in partea a doua a anului, cred ca va fi de fapt o ramanere la o anumita cota a economiei.

astelyk

1 mesaj

Anul 2010 va fi mult mai greu pentru Romania, iar pentru noi cei din sectorul bugetar va fi si mai greu, dat fiind faptul ca mister boc intentioneaza sa stam tot anul cate 4 zile in concediu fara plata. Ce sa o mai ,,lãlãim" va fi mai rau decat 2009.

green_boy

1 mesaj

Cred ca anul 2010 va fi un an la fel de greu ca acesta, in care tara noastra se va lupta cu criza si promisiunile mincinoase ale celor care se joaca de-a condusul tarii si care isi vad doar propriul interes. Insa sper ca anul ce urmeaza sa ne aduca mai multa stabilitate pe toate planurile si sa ne remarcam in intreaga lume prin adevaratele noastre valori, care ,din pacate, pleaca in alte tari sa se afirme si nu prin mascaricii demni de tot dispretul!

marinmrc

1 mesaj

Romania in 2010 isi va reveni greu din criza actuala. Trebuie sa credem ca acest nou guvern isi va face treaba cum trebuie. Pe plan politic sper ca si partidele care sunt in opozitie sa inteleaga ca vor face ceva pentru tara si sa nu blocheze actiunile intreprinse de guvernul Boc. Sa lasam mandria la o parte si sa intelegem ca vom face ceva pentru aceasta tara frumoasa numita Romania.

9am109586

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:16

Romania in 2010 nu o vad prea buna cu toate ca sunt o persoana optimista de data asta nam de ce sa fiu optimist si nu din cauza alegerilor(oricum cine ar fi iesit nar fi facut mare lucru) ci din cauza a ce sa facut pana acum in 20 de ani de cand comunismul a fost "daramat", am vrut libertate ... insa unii oameni aflati la putere au luat libertate drept -libertatea de a face ce vrea cu cine vrea fara sa tina cont de legi si de drepturile fiecaruia din pacate am ajuns o tara in care fiecare trage pentru el si pentru nimeni altcineva o tara in care aproape toti suntem la fel de la presedinte la ultimul om din tara o tara in care oamenii ajung sa se uite si la 100 ron si sunt prostiti sa voteze cu unu cu altu o tara in care oamenii de rand nu au nici o sansa o tara in care daca ai bani poti sa faci ce vrei... Sincer nu cred ca Romania are putearea necesara sa fie mai buna in 2010, doar cetatenii de rand ai Romaniei pot sa schimbe asta dar din pacate fiecare roman este manipulat de oamenii cu banii oamenii care detin putere in Romania prin presa si televiziune. Din pacate Romania se vede bine in 2010 doar pentru oamenii "jmecheri" lipsiti de grija celorlalti care nu isi urmaresc decat interesul personal, si mai trist este ca din ce in ce mai multi romani au inceput sa gandeasca asa "Daca ei fac eu de ce sa nu fac nu ma mai intereseaza daca celalalt nu mai are ce sa manance mie si familiei sa ne fie bn" din pacate anul 2010 nu il vad cu nimik mai bun decat 2009. imi scuzati prescurtarile.

mirela_sulea

1 mesaj
Oras: Iasi

Romania in 2010 o vad impovarata de taxe,impozite si preturi marite, pentru a se diminua gaurile din bugetul statului; o vad o tara cu oameni aproape disperati ca nu isi vor mai putea plati ratele la banca, si cu un somaj peste masura; dar in fapt poate ca ar trebui macar un pic sa imprumutam din optimismul altor tari, pentru a nu mai vedea Romania asa o gaura neagra, si pentru a ne putea trezi in fiecare dimineata sa o luam de la capat, fara deprimarea specific romaneasca; as vrea sa fiu optimista, dar nu stiu daca in 2010 vom avea macar mica bucurie sa vedem ca celor care ne conduc chiar le pasa de noi, oamenii de rand, si chiar fac ceva in folosul nostru. Va multumesc pentru ocazia pe care mi-o oferiti de a-mi exprima un gand; tot respectul.Mirela

9am151403

2 mesaje

De la: 9am151403, la data 2009-12-18 12:08:46cu actuala conducere se duce tara de rapa

zinca_marius

1 mesaj

Anul 2010 va fi mai rau decat 2009.

hebeanflorin

4 mesaje
Oras: BUCURESTI

Vad o Romanie intr-un proces accentuat de aliniere la standardele europene si de dezvoltare. Salariile or sa creasca treptat iar piata muncii se va dezgheta, numarul somerilor incepand sa scada. Cred ca o buna parte din veniturile ce se vor realiza in 2010 vor veni din Turism.

adiboer

1 mesaj

O sa fie o Romanie jalnica cel putin in prima jumatate a anului cu scaderea nivelului de trai si asa nu prea ridicat.

9am044681

1 mesaj

Romania din 2010 va avea nori grei deasupra capului. Framantari, jocuri - interese, si saracie!

milovicielena

1 mesaj

La inceput de an, o tara sub ometi. In timp, o tara ce va incerca sa iasa din criza (si nu ma refer neaparat la criza mondiala).

9am172892

1 mesaj

Cred ca 2010 va fi un an marcat de framantari sociale si poate chiar de revendicari ale unor grupuri profesionale, toate sprijinite de organizatii sindicale sau grupuri patronale Acestea pot avea rolul de a tine echilibrul la limita suportabilitatii a unor reforme nepopulare in vremuri de criza. Pe plan mondial, ma stept la una din duna variante de evolutie a economiei, in funchtie de modul de evolutie sau involutie a crizei; graficul crizei poate fi in forma de "V", si atunci deja suntem pe latura urcatoare a graficului, sau poate fi in forma de "W", caz in care suntem in mijlocul graficului si ne mai asteapta o coborare. In plan intern depindem intr-o proportie covarsitoare de evolutia UE si cred ca va avea loc o crestere economica, in special datorita intreprinderilor mici si mijlocii. Cred ca in anul urmator se va reusi o absorbtie mai buna a fondurilor europene, mai ales pentru dezvoltarea infrastructurii si dezvoltare rurala, ceea ce va duce si la o oarecare scadere a somajului prin ocuparea fortei de muinca .

dodo_coroi

1 mesaj

Consider ca va fi un an greu cauzat de incompetenta oamenilor politicii,de faptul ca in 20 ani de dupa revolutie romanii au ales intotdeauna rau Cu stima

Pagini: << 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: