back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:

coradu

3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Mai 2010, ora 22:15

De la: yxz, la data 2010-05-19 08:37:32

Un tip sta in Danny's Bar la aeroportul Changi din Singapore si observa o femeie foarte atragatoare la masa de langa el.
>> E atat de frumoasa, ca trebuie sa fie insotitoare de zbor, isi spune. Dar pentru ce companie o lucra?
>> Ca sa intre in vorba, se intoarce catre ea si-i sopteste sloganul Delta: "Love to fly and it shows?"
>> Femeia se uita la el derutata. "Deci nu lucreaza la Delta", isi spune omul.
>> Peste o clipa, ii vine alta idee: "Something special in the air?".
>> Ea pare la fel de derutata, deci Singapore Airlines cade de pe lista.
>> Mai incearca si sloganul Thai Airways: "Smooth as silk".
>> De data asta, femeia se intoarce catre el: "What the f*** do you want?".
>>
>> Tipul se lasa pe spate satisfacut: "Aaahhhh, TAROM !".

Trei femei, una logodita, una casatorita si o amanta stateau de vorba despre relatiile lor si au hotarat sa-si uluiasca barbatii... In acea seara toate trei s-au imbracat sexy, purtand pantofi cu tocuri cui, corset de piele si o masca pe ochi. Ziua urmatoare s-au intalnit din nou... Fata logodita a spus:
- Aseara, cand logodnicul meu a ajuns acasa, m-a gasit imbracata cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui de 7 cm si masca. Mi-a spus "Esti femeia vietii mele, te iubesc"... dupa aceea am facut dragoste toata noaptea.
Amanta s-a laudat si ea:
- Si la mine a fost incredibil! Ne-am intalnit in biroul lui. Purtam corsetul de piele, tocuri cui foarte inalte, masca si o pelerina. Cand am descheiat pelerina, n-a scos nici un cuvant. Am facut doar sex ca nebunii toata noaptea!
In cele din urma, femeia casatorita si-a spus si ea povestea:
- Eu am trimis copiii la mama, m-am pregatit, m-am echipat cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui si masca pe ochi. Sotul meu s-a intors de la lucru, a luat telecomanda si o bere si a spus:
- Hei Batman, ce-avem la cina?

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 20 Mai 2010, ora 22:19

Patru prieteni pleaca în vacanta. La hotel, neavând prea multi bani, hotarasc sa doarma câte doi în camera. Se stia ca unul dintre ei sforaie atât de cumplit, încât au convenit sa doarma pe rând în camera cu el, fiecare câte o noapte. În prima dimineata, apare cel care a tras primul la sorti cu ochii rosii si parul ravasit.
- N-am putut dormi toata noaptea, am stat în fotoliu si m-am uitat la el, smulgându-mi parul din cap.
A doua zi, urmatorul, rupt de somn si el:
- Cum sa dormi? Se clatina acoperisul de la sforaitul astuia, am stat toata noaptea pe marginea patului cu degetele înfundate în urechi.
A treia zi, iese al treilea din camera, odihnit, bine dispus.
- Am dormit ca un prunc!
- Cum ai reusit?!?
- Simplu. Înainte de a ne baga în pat, l-am strâns în brate, l-am sarutat dulce si i-am spus noapte buna. El n-a închis un ochi toata noaptea.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 20 Mai 2010, ora 22:27

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 20 Mai 2010, ora 23:36

Un om sparge o Banca si ia cativa ostateci.. **Intreaba agresiv pe
primul retinut: "Spune-mi m-ai vazut jefuind Banca?" Ostatecul raspunde:
"Da!" Fara sa mai stea pe ganduri, hotul il impusca in cap. Apoi
intreaba acelasi lucru pe cel de-al doilea ostatec. Al doilea ostatec
raspunde: " Eu nu te-am vazut, … dar te-a vazut soacra mea.*

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 20 Mai 2010, ora 23:47

> Noaptea, la o sectie de politie, suna telefonul:
> - Aici baru' Casablanca , veniti repede ca se bat homosexualii cu
lesbienele!
> La care ofiteru' de serviciu raspunde:
> - Sper sa câstige ai nostri.

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 22:41

De la: coradu, la data 2010-05-20 23:36:45Un om sparge o Banca si ia cativa ostateci.. **Intreaba agresiv pe
primul retinut: "Spune-mi m-ai vazut jefuind Banca?" Ostatecul raspunde:
"Da!" Fara sa mai stea pe ganduri, hotul il impusca in cap. Apoi
intreaba acelasi lucru pe cel de-al doilea ostatec. Al doilea ostatec
raspunde: " Eu nu te-am vazut, … dar te-a vazut soacra mea.*

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 01:39

La o expoziþie de picturã, un vizitator indignat se adreseazã custodelui:
- Înþeleg cã pictorii moderni pun operelor lor titluri ciudate, dar la tabloul ãsta, care prezintã clar o partidã de sex, titlul "Lenin la Praga" este complet nejustificat.
- Vã explic imediat. ªtiþi cine este doamna din tablou?
- Habar n-am.
- Este soþia lui Lenin.
- De acord, însã partenerul ei nu este Lenin.
- Aþi gãsit singur explicaþia. Lenin este la Praga...

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 01:48

De la: serena, la data 2010-05-22 01:39:54La o expoziþie de picturã, un vizitator indignat se adreseazã custodelui:
- Înþeleg cã pictorii moderni pun operelor lor titluri ciudate, dar la tabloul ãsta, care prezintã clar o partidã de sex, titlul "Lenin la Praga" este complet nejustificat.
- Habar n-am.
- Este soþia lui Lenin.

Ce are Praga cu sexul

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje
Oras: Vaslui

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 01:49

De la: serena, la data 2010-05-22 01:39:54La o expoziþie de picturã, un vizitator indignat se adreseazã custodelui:
- Habar n-am.
- Este soþia lui Lenin.

In 1912, la Praga Lenin conduce lucrãrile celei de-a 6-a conferinþe a P. M. S. D. R., la care sunt excluºi din partid menºevicii lichidatoriºti, punându-se bazele unui partid independent al bolºevicilor.

http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw RADU_MAMII EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 12:01

În timpul unei bãtãlii cruciale, un general a hotãrât sã atace, cu toate cã armata sa era cu mult depãºitã numeric de cea inamicã. El era încrezãtor în victorie, dar oamenii sãi erau cuprinºi de îndoialã. În drum spre câmpul de luptã s-au oprit la un altar. Dupã ce s-a rugat împreunã cu soldaþii sãi, generalul a scos o monedã ºi a zis:

“Voi arunca acum moneda. Dacã nimereºte capul vom câºtiga, dacã e pajura vom pierde. Acum e mometul pentru ca destinul sã ni se arate.”

Zis ºi fãcut. A aruncat moneda în aer. Toþi aºteptau cu nerãbdare sã vadã ce le-a hotãrât soarta. A ieºit capul. Soldaþii au rãsuflat uºuraþi. Plini de încredere au atacat armata inamicã ºi au ieºit victorioºi.

Dupã bãtãlie un locotenent remarca: “Nimeni nu poate schimba destinul!”

“Într-adevãr!” i-a replicat generalul ºi i-a arãtat locotenentului moneda. Aceasta avea capul pe ambele pãrþi.

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 12:08

De la: coradu, la data 2010-05-22 12:01:27În timpul unei bãtãlii cruciale, un general a hotãrât sã atace, cu toate cã armata sa era cu mult depãºitã numeric de cea inamicã. El era încrezãtor în victorie, dar oamenii sãi erau cuprinºi de îndoialã. În drum spre câmpul de luptã s-au oprit la un altar. Dupã ce s-a rugat împreunã cu soldaþii sãi, generalul a scos o monedã ºi a zis:

“Voi arunca acum moneda. Dacã nimereºte capul vom câºtiga, dacã e pajura vom pierde. Acum e mometul pentru ca destinul sã ni se arate.”

Zis ºi fãcut. A aruncat moneda în aer. Toþi aºteptau cu nerãbdare sã vadã ce le-a hotãrât soarta. A ieºit capul. Soldaþii au rãsuflat uºuraþi. Plini de încredere au atacat armata inamicã ºi au ieºit victorioºi.

Dupã bãtãlie un locotenent remarca: “Nimeni nu poate schimba destinul!”

“Într-adevãr!” i-a replicat generalul ºi i-a arãtat locotenentului moneda. Aceasta avea capul pe ambele pãrþi.

Bun psiholog generalul !

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 13:04

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2010, ora 15:40

Înþelepciune Zen
Un maestru zen mergea împreunã cu discipolul sãu pe drum, în toiul nopþii. Înþeleptul þinea în mânã o lampã.
- Maestre, a întrebat discipolul, este adevãrat cã vezi pe întuneric?
- Da, este adevãrat.
- ªi atunci de ce ai luat lampa?
- Ca sã nu dea alþii peste mine!

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2010, ora 15:46

De la: serena, la data 2010-05-23 15:40:30Înþelepciune Zen
Un maestru zen mergea împreunã cu discipolul sãu pe drum, în toiul nopþii. Înþeleptul þinea în mânã o lampã.
- Da, este adevãrat.

putea folosi doua triunghiuri reflectorizante....
asa îi deruta si pe alieni

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2010, ora 15:54

De la: coradu, la data 2010-05-23 15:46:21
De la: serena, la data 2010-05-23 15:40:30Înþelepciune Zen
- Da, este adevãrat.

putea folosi doua triunghiuri reflectorizante....
asa îi deruta si pe alieni

isi agata unul de spate iat pe celalalt il ducea ucenicul....hmmm mai bine ochi de pisica

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2010, ora 16:03

Buna ,Ingrid..cum e ziua ta???...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2010, ora 16:10

De la: serena, la data 2010-05-23 16:03:41
Buna ,Ingrid..cum e ziua ta???...

Relaxare, Serena, mai citesc, mai forumesc..

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 17:16

Un cuplu la a 50-a aniversare a casatoriei.
Sotul ii spune sotiei:
- Draga mea, al saselea copil al nostru nu a semanat cu restul. Acum, dupa 50 de ani, as vrea sa stiu: a avut el un alt tata ?
Sotia se uita la el si marturiseste:
- Da, draga, ai dreptate, a avut un alt tata.
- Si poti sa-mi spui cine a fost ?
- Tu !

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2010, ora 23:57

Un ateu se plimba prin padure minunandu-se de frumusetile naturii: Ce copaci impresionanti! Ce rauri cristaline! Ce animale frumoase!
La un moment dat, in timp ce se relaxa, omul aude in spatele lui zgomote ciudate. Cand se intoarce vede un urs ca-n povesti: mare, frumos, sanatos si cu pofta de mancare. Ingrozit, ateul o ia la fuga, insa ursul avea conditie fizica asa ca il urmeaza constiincios... Tipul era atat de ingrozit incat la un moment dat se impiedica si cade. Ursul il apucase deja de un picior asa ca omul, paralizat de frica, racneste:
- Doamneeee!!!
In secunda urmatoare, timpul se opri, ursul ingheta in pozitia in care se afla, padurea ramase neclintita si o lumina se revarsa din cer. Tipul, socat, auzi o voce:
- Mi-ai negat existenta toata viata, le-ai explicat si altora ca sunt un mit, ai pus toata creatia Mea pe seama intamplarii cosmice... vrei acum sa te salvez? Pot eu sa te consider credincios cu adevarat?
Ateul se uita fix in lumina si raspunse:
- As fi ipocrit sa Iti cer brusc sa ma consideri credincios, dar poate ai reusi intr-un fel sa devina ursul crestin?
- Foarte bine, raspunse vocea.
Lumina disparu, zgomotul padurii reveni. Ursul il elibera din ghearele sale, isi impreuna labele din fata si spuse:
- Doamne, binecuvanteaza aceste bucate. Amin.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 00:01

De la: coradu, la data 2010-05-23 23:57:27Un ateu se plimba prin padure minunandu-se de frumusetile naturii: Ce copaci impresionanti! Ce rauri cristaline! Ce animale frumoase!
La un moment dat, in timp ce se relaxa, omul aude in spatele lui zgomote ciudate. Cand se intoarce vede un urs ca-n povesti: mare, frumos, sanatos si cu pofta de mancare. Ingrozit, ateul o ia la fuga, insa ursul avea conditie fizica asa ca il urmeaza constiincios... Tipul era atat de ingrozit incat la un moment dat se impiedica si cade. Ursul il apucase deja de un picior asa ca omul, paralizat de frica, racneste:
- Doamneeee!!!
In secunda urmatoare, timpul se opri, ursul ingheta in pozitia in care se afla, padurea ramase neclintita si o lumina se revarsa din cer. Tipul, socat, auzi o voce:
- Mi-ai negat existenta toata viata, le-ai explicat si altora ca sunt un mit, ai pus toata creatia Mea pe seama intamplarii cosmice... vrei acum sa te salvez? Pot eu sa te consider credincios cu adevarat?
Ateul se uita fix in lumina si raspunse:
- As fi ipocrit sa Iti cer brusc sa ma consideri credincios, dar poate ai reusi intr-un fel sa devina ursul crestin?
- Foarte bine, raspunse vocea.
Lumina disparu, zgomotul padurii reveni. Ursul il elibera din ghearele sale, isi impreuna labele din fata si spuse:
- Doamne, binecuvanteaza aceste bucate. Amin.

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2010, ora 00:04

O baba mergea zilnic la biserica si se ruga cu foarte multa evlavie si cu lacrimi in ochi, mereu la aceeasi icoana, a Maicii Domnului cu Iisus in brate. Baiatul preotului, curios, intr-o zi se ascunde in apropierea icoanei. Baba isi incepe rugaciunea:
- Sfanta Fecioara, nu s-ar putea ca si azi sa mai faci o minune si sa mai imi faci rost de un litru de tuica! si repeta si repeta mereu. copilul preotului, satul, la un moment dat zice:
- Dar, femeie, o jumatate nu ti-ar fi de ajuns?
Baba se sperie, se uita la icoana si i se pare ca Iisus a glasuit.
- Tu, mucosule, sa taci! ca maica-ta stie mai bine ce ii trebuie unei femei necajite ca mine!

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2010, ora 00:07

De la: coradu, la data 2010-05-24 00:04:25O baba mergea zilnic la biserica si se ruga cu foarte multa evlavie si cu lacrimi in ochi, mereu la aceeasi icoana, a Maicii Domnului cu Iisus in brate. Baiatul preotului, curios, intr-o zi se ascunde in apropierea icoanei. Baba isi incepe rugaciunea:
- Sfanta Fecioara, nu s-ar putea ca si azi sa mai faci o minune si sa mai imi faci rost de un litru de tuica! si repeta si repeta mereu. copilul preotului, satul, la un moment dat zice:
- Tu, mucosule, sa taci! ca maica-ta stie mai bine ce ii trebuie unei femei necajite ca mine!

Te-ai pus bine cu Domnu' Tycu !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 00:18

De la: coradu, la data 2010-05-24 00:04:25O baba mergea zilnic la biserica si se ruga cu foarte multa evlavie si cu lacrimi in ochi, mereu la aceeasi icoana, a Maicii Domnului cu Iisus in brate. Baiatul preotului, curios, intr-o zi se ascunde in apropierea icoanei. Baba isi incepe rugaciunea:

www.youtube.com/watch?v=wJ31WeV14Ns&feature=related

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2010, ora 00:21

Puteam sa jur ca o sa intre niste praf de pusca si p'aci !!

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2010, ora 00:24

La ala de culoare violet am ras cu lacrimi !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 00:34

De la: serena, la data 2010-05-24 00:24:47La ala de culoare violet am ras cu lacrimi !

www.youtube.com/watch?v=Cm9APLkGy7M&feature=related

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 00:38

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2010, ora 00:42

De la: mytcor, la data 2010-05-24 00:34:48
De la: serena, la data 2010-05-24 00:24:47La ala de culoare violet am ras cu lacrimi !

www.youtube.com/watch?v=Cm9APLkGy7M&feature=related

Ma asteptam sa vii cu un tun ceva...rachete nucleare..
Of...am scapat asa ieftin ???? Coraaaaduuuu, ai fugit?

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2010, ora 00:44

Stiam eu ca urmeaza !

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2010, ora 00:46

De la: mytcor, la data 2010-05-24 00:38:03www.youtube.com/watch?v=T4y7g2GRAac&NR=1

www.youtube.com/watch?v=TCN5kRsfRkQ&NR=1&feature=fvwp[/quote]

..astea nu pot sa le ddeschid..

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
Mergi la: