Info
x
Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 14 Martie 2010, ora 21:43
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 20:56
Prin anul nouã sute nouã,
Nu mai eram un oarecare, Veneam la clubul “Lumea Nouã”, ªi alte cercuri literare. Îl cunoscusem pe Gîrleanu, Pe Cincinat, pe Efitimiu, ª-a apãrut de Minulescu, “Romanþe pentru mai târziu”. Vãzând – directorul revistei – Cã am talent de pamfletar, Fãrã sã steie mult pe gânduri, M-a angajat ca secretar. Redacþia era în centru, O camerã – unde-încãpea, Biroul, scaune, dulapul, Maculaturi º-o canapea. De joi, când apãrea revista, ªi pânã Lunea care vine, Redacþia era închisã, ªi cheile erau la mine. Directorul – un om politic, Cu redingotã ºi cu cloc – Venea în timpul sãptãmânii, Însã Duminica, deloc. Aºa cã, tânãr, cu speranþe, Plutind în sferele senine, Mi-închipuiam cã-n toatã þara, Nu-i altul mai grozav ca mine. ªi într-o Sâmbãtã, pe searã, Plimbându-mi visul pe Lipscani, M-am cunoscut cu o fetiþã, Cam de vreo douãzeci de ani. De parcã Dumnezeu din ceruri, Vrând dorurile a-mi înfrâna, O nimfã mi-a trimis în cale, ªi mi-a ºoptit: - Ionicã na ! Nici nu-mi mai încãpeam în piele, De-acest potop de fericiri, C-avea cosiþã în inele, ªi-n sân ascunºi doi trandafiri. Guriþa roºie ºi micã, ªi ochii negri, plini de foc, Cã tot privindu-i mi-era fricã Sã nu pleznesc de atât noroc ! Ne-am dus la cinema, la “Clasic” – Un film cu Eva ºi Adam – O vorbã n-am scos pe-ntuneric, Ci doar prin mâini ne-nþelegeam. Târziu, ca dupã miezul nopþii, Ca un autentic amorez, Am invitat-o ca sã vadã, Redacþia unde lucrez. În camerã, printre sãruturi, Înghirlandate în rondele, Am proclamat-o, într-o poemã, Prinþesa visurilor mele. ªi dimineaþa, pe la zece, Când vream sã-i mai dedic o strofã, Deodatã a bãtut în uºã Directorul ! O catastrofã ! În clipe de-astea, turbulente, Tu nu ºtii singur ce sã faci, S-ascunzi dupã birou fetiþa, Sau cât mai grabnic sã te-mbraci? ªi s-a-ntâmplat cum se întâmplã Când n-ai un pic de prevedere: Eu numa-n pantalon ºi guler, ªi ea cu nudul la vedere. Directorul, galant din fire, Privind-o a ºoptit: - Scuzaþi ! Iar eu am spus : - Mi-e veriºoarã Venitã-asearã din Galaþi… A scotocit printre saltare, A scos grãbit un manuscris, ªi când fu gata de plecare, M-a tras de-o parte ºi mi-a zis : - Sã nu fii supãrat, Ionicã, Insã aº vrea sã-þi spun ceva: Acum trei luni fetiþa asta, A fost ºi veriºoara mea ! Ion Pribeagu Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 21:02
În ziua 8-a, Dumnezeu Prea Sfântul,
Care-a fãcut ºi cerul ºi pãmântul, Cu soare, flori, luminã, vânt ºi ceaþã, Sã-ªi încunune aceastã operã mãreaþã, A strâns vieþuitoarele-n grãdinã, De la ihtiozaur la jivinã... ªi om ºi leu ºi flutur ºi mãgar ªi elefant, mamut ºi jaguar, Hipopotam, furnicã, zebrã, miel, Lãcustã, armãsar ºi porumbel; ªi arãtându-li-se lor, de sus, A pogorât ºi omului i-a spus: - Tu, Omule, micuþa Mea insectã, Eºti creaþiunea Mea cea mai perfectã, De-aceea tu eºti hãrãzit, anume, Sã stãpâneºti de acum întreaga lume! Ocean ºi mare, câmp ºi deal ºi vale Cu-ntregul nimb de fiori ºi de minuni, ªi-n toate ale tale!… Vei spinteca vãzduhuri ºi genuni Cu transatlantice ºi cuirasate ªi te vei bucura, iubitul meu, de toate: Fecioare cu ochi plini de primãveri, Þi-or procura din amfore, plãceri ªi vin ºi fructe, nopþi cu mii de stele ªi paji cu-aripi de vis ºi peruzele. Biruitor, a tot ce te-nconjoarã, Vei cuceri a lumilor comoarã, Tronind ca un titan printre titani... ªi vei trãi-n total: 30 de ani. - 30 de ani?, rãspunse Omul, vai! Pentru atâtea bunuri care-mi dai: Comori de vis, de basm ºi de festin, Eu cred, mãrite Doamne, cã-i puþin! Mã faci stãpân pe-o lume de poveºti ªi când sã-i sorb nectarul, mã jertfeºti... Atâtea bucurii ºi-atât senin... E prea puþin, Stãpânul meu divin! - O fi! Dar mai aºteaptã, zise 'Naltul, Am sã-þi mai dau din ce iau de la altul! Rotindu-ºi blând privirea în careu, Spre Bou se-ndreptã bunul Dumnezeu ªi-i zise: Tu, pentru cã eºti Bou, atunci, Þi-am hãrãzit cele mai grele munci: Sã tragi la jug, o viaþã de durere, Sã suferi umilinþele-n tãcere. Cu creierul, tu, sã nu poþi gândi, Cu limba ta lungã sã nu poþi vorbi, Sã nu te-mbie nici soarele, nici luna, S-ai ochii plini de lacrimi, totdeauna. Nicicând sã te-odihneascã dimineaþa, Sã ragi, sã rumegi iarba, ne-ncetat ªi ca sã-þi fie viaþa ºi mai grea, Tu, Boule, sã fii încornorat! În suferinþã crâncenã ºi mutã, Ca orice Bou, trãi-vei, ani, o sutã! - E prea mult, Doamne! Pentru-atâta jale, Prea mare-i harul bunãtãþii Tale! Rãspunse bietul bou, plin de suspine. Mai ia din ei ºi te-oi slãvi în veci... - Bine - exclamã Dumnezeu - prea bine: Dã-i Omului, din ei, vreo 20! - Ham-ham! se auzi din bãlãrii, Iar Domnul cãtre câine, rar, vorbi: - Tu, câine, iatã, cât ai sã trãieºti, Sã dai din coadã ºi sã linguºeºti, Sã stai în douã labe, tu vei ºtii ªi credincios stãpânului sã fii! Sã mârâi ºi sã muºti pentr-un ciolan ªi egoist, bãnuitor, viclean Sã latri cãtre lunã, aiurit, Sã lingi nuiaua care te-a lovit. Þinut de unii-n puf, de alþii-n lanþ, Sã fii ºi poliþist ºi comediant, Sã urli ºi sã-þi furi codrul de pâine... ªi sã mori singur, sigur ca un câine. ªi astfel printre javre ºi duºmani Sã-þi duci întreaga viaþã 40 de ani! - Ham-ham! (rãspunse câinele Grivei), E prea mult Doamne, zãu, mai ia din ei! - Bine, îþi iau, îi zise Domnul. Treci... ªi Omului mai dã-i vreo 20! Veni la rând maimuþa din poveste... Vãzând-o cât de ºugubeaþã este, Eternul Domn al Zãrilor ºi-al Humii I-a zis: Tu ai sã fii de râsul lumii. În petice ºi cu vopsea pe faþã, Vei dãnþui la circ ca o paiaþã. Vei face tumbe-n cerc pe trambuline, Sã-ºi batã joc copiii toþi de tine. Zurlie sã te caþeri, sã faci saltul ªi sã te arunci dintr-un copac în altul. Sã joci, sã cazi în cap ºi în picioare ªi dosul sã-l arãþi la fiecare... Te vei hrãni cu ierburi ºi castani ªi-ai sã trãieºti... vreo 40 de ani! - E prea mult, Doamne, ºi-s atât de micã!… A zis maimuþa, cu miºcãri zevzece... - De þi se pare cã-i prea mult, maimuþicã, Din anii tãi dã-i Omului vreo zece!.. Aºa cã Omul nostru, cum vã spui, Trãieºte cei 30 de ani ai lui, Cei mai frumoºi, cu visul ºi avântul Cu care l-a învrednicit Prea Sfântul. Iubeºte, înalþã imnuri cãtre soare, Femei ºi vin ºi flori ºi sãrbãtoare. Se-mbatã de succes ºi de noroc, Se-avântã-n vraja culmilor de foc, Trãindu-ºi, dupã cum îi fuse scris, 30 de ani de cântec ºi de vis... Pe urmã-ncepe, lucrul nu e nou, Sã îºi trãiascã anii cei de Bou... Se-nsoarã, un indiciu capital C-a ºi intrat în regnul animal. Face copii ºi-n pragul dimineþii Trage amar la jugul greu al vieþii, Se îndârjeºte lumea s-o rãstoarne... ªi ca tot boul, poarta-ades ºi coarne. Dupã 50 de ani, de azi pe mâine, Devine rãu ºi latrã ca un câine... Viclean ºi egoist ºi infidel, I se tot pare cã ai ceva cu el. Te mârâie cu anasâna, Te linguºeºte-apoi ºi-þi pupã mâna. ªi bãnuie, din toate câte-i spui, Cã vrei sã te înfrupþi din ce-i al lui. Devine, din dinam, degringoladã ªi, ca un câine, dã ºi el din coadã. Apoi începe, bietul gãgãuþã, Sã îºi trãiascã anii de maimuþã. Se-mpuþineazã-n trup, încãrunþeºte. Ar vrea sã zburde, dar se'mpleticeºte. Se încovoie, jalnic, ca o drâmbã, Face figuri frivole ºi se strâmbã, Din ºolduri îi atârnã cãrnuri vechi. Îi creºte pãr pe nas ºi în urechi. Îi iese-un neg, devine surd ºi chel ªi cei mai tineri îºi bat joc de el. Copiii chicotesc cu el în cor ªi mulþi ºoptesc c-a dat în mintea lor… Pânã-ntr-o zi, cu membrele inerte, Închide ochii... Dumnezeu sã-l ierte! Aºa cã, dacã judeci o lecuþã, Te naºti un înger blond ºi mori maimuþã...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 23:19
- Bunicul vânãtor îi povesteºte nepotului:
- Sus în munþi am fost atacat acum trei ani de o haitã de zece lupi! - Bunicule, dar anul trecut când mi-ai povestit erau numai patru lupi! - Anul trecut, dragul bunicului, erai prea mic ca sã afli adevãrul!... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 23:26
Un fakir, un fel de Bocso
Hipnotizator de rasã Voiaja-n expres cu o doamnã Tare dulce ºi frumoasã. Profitând cã în ora aceea Nimeni n-o sã-l deranjeze Hipnotizatorul încearcã Doamna s-o hipnotizeze O fixeazã adânc în ochi Gata gândul sã i-l sfarme Cã frumoasa închide ochii Fãr voie ºi...adoarme. - Eºti sub magica-mi putere Zise el cu glas drãcesc ªi ai sã execuþi cu vrere Tot ce-am sã-þi poruncesc! - Da! Rãspunse adormita Iarã el, cu gesturi iuþi A întrebat: ce fac acuma? - Ah, pe gurã mã sãruþi! - ªi acum, ce fac scumpo? A întrebat-o el sedus - Ah, respunse ea în deliru-i îmi ridici rochiþa în sus. - ªi-acum ce mai fac pãpuº-o? Iar frumoasa în letargie A ºoptit: - acum te umpli ªtraºnic de blenoragie! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 23:52
Ion Pribeagu - Când Va Vorbi Femeia …
… vor tremura în haos vibrari de oale sparte Si-n lumile de cratiti si de tigai desarte, Vor fumega în spasme de fumuri violete Anemice sarmale, Si ftizice cotlete, Si arse maioneze vor plânge-n ziua ceea, Când, searbada, vorbi-va la Camera femeia. Va lesina pamântul si largurile firei, Se vor mândri matroane din Tei Si Dealu-Spirei. Si vor ofta barbatii, Si vor tipa copiii. S-o umple de alaiuri meleagul României, Si jale fi-va-n case si plâns afara fi-va, Când va trânti cu pumnul în masa Paraschiva. Va naste zvon de glasuri, interpelari Si tropot, Atacuri, întreruperi cu aiurari de clopot, Vor naste toalete si va domni Nimicul. Într-un proiect de lege se va trezi Ibricul, Si pudra, Si juponul, Chiulotii si caleasca, Când, searbada, vorbi-va la Camera Popeasca. ( “Vârfuri de spada “, 1915) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 23:58
Am trabant
de Laurenþiu Ghiþã Iarãºi sunt pe autostradã ªi gonesc în zbor razant. Toatã lumea vreau sã vadã Cum accelerez “la blanã” Maºinuþa mea germanã, Un Trabant. Ah, ce tare sunt, mãi frate, Ce sportiv si elegant! Fetele sunt terminate, Eu sunt cel mai tare-n zonã, Am maºinã teutonã Am Trabant! ªi, ce sentiment teribil Mã încercuie pregnant. Iatã, culme de penibil, Vãd poliþia-n oglindã Cum se chinuie sã prindã Un Trabant! Uau, ce duduie motorul, Zgomotos ºi trepidant ªi ne-nvãluie fuiorul Fumului care rãzbate! Nu e fum ca cel ce-l scoate Un Trabant! Dã-te, mãi, Merþan zãbavnic, Cã te bag acum în ºanþ! Te vei chinui zadarnic Sã mã prinzi când merg la vale, Nu-i gipan sã stea în cale La Trabant! Ce mãrime, ce amploare, Sunt un monstru impozant! Douãzeci de metri are, Mãsuraþi cu fum cu tot, De la coadã, pân’ la bot, Un Trabant! N-am probleme cu rugina, Veºnic timpul mi-e girant. Dintre toate, sunt maºina Care-ºi face tãblãria Cu lipiciul ºi hârtia, Sunt Trabant! Hai, eliberaþi-mi drumul, Daþi cu antiderapant! Pânã sã se ducã fumul, Am sã mã gonesc din stradã, Urmã nici sã nu se vadã De Trabant!
|
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 00:07
Nu s-au mai vazut aproape
De vreo cincisprezece ani, De pe cand umblau la scoala: Ambele in Botosani. Anii trec pe nesimtite Cum trec visele si ele Si s-au intalnit pe strada Amandoua tinerele: -Nici nu stii ce bine-mi pare Scumpo, ca ne-am revazut... Sa ne povestim crampeie Si-amintiri despre trecut! Au vorbit de film, de Beatles, De artistii consacrati, Despre moda, despre blanuri Si apoi despre...barbati. -Ia sa-mi spui, iubita Cleo, Insa cu sinceritate, Cum petreceti, tu cu sotul Clipele de voluptate? -Spune-mi-o cu de-amanuntul Pentru ca prin jocul firii Stim deja ce inseamna aia Care-i baza omenirii... -Draga mea, Ionel m-adora Ma dezmiarda ca pe-un miel Si in ce priveste amorul Nu pot sa ma plang defel. Ma saruta cu pasiune Si sa nu spun mai departe, Dar isi face datoria Dupa cum scrie la carte! Dar tu, scumpa mea Ortansa, Ca te-ai maritat devreme, Cum te-mpaci cu-al tau, in visul Indragirilor supreme? -Drept vorbind, a spus Ortansa, N-am ce spune despre mine, Nu o duc rau cu iubirea Insa n-o duc nici prea bine. Si Vasile-al meu e tandru Insa are-o apatie Parca e si parca nu e Cum ar trebui sa fie. Dar cum nu-s din mamaliga Ca sa rabd si nopti si zile Eu m-am dus la doctor Staicu Si mi-a dat niste pastile. Ii pun una in mancare Fara nici o emotiune Si de-atuncea merge treaba Admirabil, o minune! Da-ntr-o zi cand stam la masa Nu stiu cum, dar lui Vasile Ca sa-i stimulez dorinta I-am pus doua-trei pastile. A mancat si deodata Fara urma de rusine A sarit in sus, salbatec Si s-a napustit la mine. A smuls toata-mbracamintea, Ce sa-ti spun, m-a facut praf... Nuda, ca pe Sofia Loren De la cinematograf! Ma strangea la piept cu sete De credeam ca-mi sparge coasta Si ma imbratisa naprasnic.... -Ei, si ce vezi rau in asta ? -Nu e rau! Din contra, -mi place! A raspuns Ortans senina, Insa noi, functionarii Luam masa la cantina!
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 00:11
|
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 00:14
Doi pensionari, prieteni vechi, stau pe o terasã, la "o bericicã" rece:
- Cum te descurci cu pensia? întreabã unul. - Nu prea bine, dar mai ºi lucrez! - Unde? - Joc în filme erotice pentru bãtrâni. - ªi cum te descurci la scenele alea... tari? Mai poþi? - Aaa, nu, prietene, acolo avem cascadori!
|
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 00:18
De la: serena, la data 2010-03-20 00:14:47Doi pensionari, prieteni vechi, stau pe o terasã, la "o bericicã" rece: Daa, periculoasa e meseria asta de' cascador'...
|
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 00:21
De la: xzy, la data 2010-03-20 00:18:52De la: serena, la data 2010-03-20 00:14:47Doi pensionari, prieteni vechi, stau pe o terasã, la "o bericicã" rece: La Circ... Un accident banal — Un acrobat, Un salt mortal Si... Acrobatul nu s-a mai sculat... Alamurile din orchestra au tacut, Iar clovnii din arena au tipat... Dar publicul din staluri n-a crezut Ca poate fi si-un accident adevarat Si-a fluierat... Zadarnic — Mortul n-a mai inviat... Pacat de el !... Era un tanar acrobat frumos, Cu corpul tatuat de sus si pana jos, De care publicul se minuna, Cand il vedea-ndoit ca un inel, Sau cand pe bara fixa se-nvartea Ca o morisca de cafea Cu balerina langa el!... Dar balerina nu-l iubea!... Povestea lui? Hm!... Povestea mea — A mea, A ta Si-a altora!... Acelasi accident de circ, banal... O zi «relache», Si-apoi, la fel, Cu-aceeasi balerina langa el, Alt acrobat... Alt salt mortal!...
|
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 00:31
S-a petrecut un fenomen ciudat,
Chiar anormal considerat de lume, Ce pânǎ azi nu a fost explicat De vr’un savant mǎrunt sau cu renume : Vǎzu Mǎria, cǎ a ei grǎdinǎ Prin august spre sfârºit (sǎ vezi belea !) De pǎtlǎgele frate, era plinǎ, Dar coapte, nici chiar una de saftea, Ori sǎ fi fost în pârg, atinse-oleacǎ, ªi-aºa cum eu te vǎd ºi tu mǎ vezi, Nici semne nu dǎdeau c-or sǎ se coacǎ, Rǎmase toate roºiile…verzi ! Dar la vecinu’, chiar dǎdeau sǎ crape De coapte ce erau, plângeau pe vrej, Cǎ-n gura lui Mǎria curgeau ape ªi noduri, tot privind, simþea-n gâtlej ; “Vecineee!”, peste gard strigǎ Mǎria, (El prin grǎdinǎ gâdilând în joacǎ) “E vr’un secret, cǎ-mi vine pandalia, Ca roºiile mele sǎ se coacǎ ?!” “Nu e secret, (vecinul pus pe ºoadǎ) La noapte, dezbrǎcatǎ, nu glumesc, Sǎ umbli prin grǎdinǎ sǎ te vadǎ, Cǎ toate de ruºine se roºesc !” ; Plecǎ Mǎria, cam cu întrebare (?!) Dar pânǎ seara ea a socotit, Cǎ n-ar strica sǎ facǎ o-ncercare ªi-apoi din asta, nimeni n-a murit (!) În miez de noapte, gol-goluþǎ-goalǎ, Fǎcu Mǎria ture prin grǎdinǎ (La chestii d-astea nenee, avea ºcoalǎ !) De se fǎcu ºi semiluna, plinǎ ; A doua zi, miracol, stai sǎ vezi (!) Pǎi a cules, cǎ nu o sǎ credeþi, (Nu pǎtlǎgele, cǎ erau tot verzi) Un braþ baban de tot de…castraveþi !
|
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 00:33
Nu mai ajung la tasteeeee....am cazut pe jos de ras.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 00:41
De la: xzy, la data 2010-03-20 00:33:48 probabil fiindca MÂRIA a incercat sa vanda castraveti la gradinar...
|
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 00:43
De la: coradu, la data 2010-03-20 00:41:06De la: xzy, la data 2010-03-20 00:33:48 Totusi, poate merge metoda de 'inrosit' rosiile... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 00:50
De la: xzy, la data 2010-03-20 00:43:53De la: coradu, la data 2010-03-20 00:41:06De la: xzy, la data 2010-03-20 00:33:48 Poate..dar pana atunci mai e..acum de sezon e inrositul oualelor..tot se apropie Pastele.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 00:54
De la: coradu, la data 2010-03-20 00:50:13 Mai, ce-ai anticipat...ma gandisem si la oule rosii...dar, m-am rusinat, nu pot vorbi cu un domn despre asemenea subiect...
|
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 00:58
De la: xzy, la data 2010-03-20 00:54:26De la: coradu, la data 2010-03-20 00:50:13 EIII,Nah....Si-a invitat el ditai premierul colegii parlamentari sa-i numere ouale si nu i-a fost rusine... Referendumul e un exercitiu democratic,nu?
|
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 01:01
De la: coradu, la data 2010-03-20 00:58:01 De asta nu am votat PSD-ul...mi-era frica ca ne pune Nastase pe toti sa-i numaram ouale...
|
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 01:07
De la: xzy, la data 2010-03-20 01:01:49De la: coradu, la data 2010-03-20 00:58:01 Saracu..ar fi fost ca-n basmul cu..omleta uriasa..tragea si bunica si bunicu si nepotica si catelul.. Specialitatea casei servita la cantina partidului- ,, omleta BOMBONEL,,
|
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 01:13
De la: coradu, la data 2010-03-20 01:07:07 Asa, am ramas cu ridichea uriasa....
|
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 01:30
De la: xzy, la data 2010-03-20 01:13:07De la: coradu, la data 2010-03-20 01:07:07 mare deosebire nu-i..ca tot tra sa frecam ridichea...afurisiti politicienii astia..fac ce fac si tot ne dau de lucru..
|
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 01:39
De la: coradu, la data 2010-03-20 01:30:00 Pai, asta-i rolul lor, sa ne dea de munca...si-apoi sa ne impoziteze... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 01:55
De la: xzy, la data 2010-03-20 01:39:14De la: coradu, la data 2010-03-20 01:30:00 Eu sunt decis sa fac evaziune...nu-mi declar ouale! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 02:51
Un pitic intra intr-o farmacie si cere o aspirina. Farmacista il intreaba: - Sa v-o impachetez? - Nu, multumesc. O s-o rostogolesc...
|
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 13:47
De la: coradu, la data 2010-03-20 01:55:30
|
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 22:18
O femeie saraca cu un copil in brate, trecand pe langa o pestera a auzit o voce misterioasa care i-a spus:
,,Intra si ia tot ceea ce iti doresti, dar sa nu uiti ceea ce-i mai important. Aminteste-ti ca dupa ce vei iesi poarta se va inchide pentru totdeauna. Asa ca profita de aceasta oportunitate, dar nu uita ce-i mai important,,. Femeia a intrat in pestera si a gasit multe bogatii. Fascinata de aur si bijuterii, a asezat copilul pe o stanca si a inceput sa stranga de zor tot ce putea duce. Vocea misterioasa i-a vorbit din nou: “ Ai doar 8 minute!” Cand au trecut cele 8 minute, femeia, incarcata cu aur si pietre pretioase, a fugit afara din pestera si poarta s-a inchis. Atunci si-a amintit ca a uitat copilul inauntru, iar poarta s-a inchis pentru totdeauna. Bogatia a durat putin, iar disperarea pentru totdeauna.
|
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 22:25
De fapt, a pierdut 'bogatia' adevarata...
|
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 22:35
De la: xzy, la data 2010-03-21 22:25:49De fapt, a pierdut 'bogatia' adevarata... cred ca da..asta era ideea.. fiecare ravneste la ce nu are si nu stie sa aprecieze bogatiile pe care le detine...
|
|
|