back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist

Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 22:55

Un roman, ajuns in Franta, isi ia "petit dejuner"-ul (cafea, croissant, paine, unt si marmelada), cand un
francez, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza langa el.
Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru, francezul il apostrofeaza:
- Voi painea o mancati toata?
Romanul raspunde, prost dispus:
- Evident.
Francezul facand un balon cu guma:
- Noi nu. In Franta mancam doar miezul. Coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem in Romania, continua, cu o strambatura insolenta.
Romanul pastreaza tacerea.
Francezul insista:
- Voi puneti marmelada pe paine?"
Romanul:
- Evident.
Francezul, intorcand guma intre dinti si ranjind,zice:
- Noi nu. In Franta, la micul dejun, noi mancam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facem marmelada si o vindem in Romania.
Atunci, romanul intreaba:
- Voi francezii faceti sex?
- Bine-nteles! raspunde francezul cu un zambet imens.
- Si ce faceti cu prezervativele folosite? continua sa intrebe romanul.
- Le aruncam, bine-nteles.
- Noi nu, conchide romanul. In Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si le vindem in Franta.

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 22:55

De la: serena, la data 2010-02-25 22:48:05
De la: coradu, la data 2010-02-25 22:35:18
De la: nastasemihail, la data 2010-02-25 00:01:12
De la: coradu, la data 2010-02-24 23:57:18
De la: nastasemihail, la data 2010-02-24 23:37:23
De la: serena, la data 2010-02-24 23:34:22
De la: nastasemihail, la data 2010-02-24 23:28:23Leul rominesc e mai tare.

Asta e reclama . Te mananca mouse-ul???
E promovare. Si ce e rau in a-ti face reclama. Altii si-au facut-o pe gratis zeci de ani. Cei care sint miliardari acum. E una din sursele saraciei interzicerea promovarii.

cred ca doar romanii si-au ales ca moneda sa fie denumita ca si un animal ce nu se egzista p-acilea....
cata inspiratie...
Cea mai buna inspiratie. Nici o grija ca daca mai dureaza incalzirea, apar si lei in realitate. Cine ii poate opri? Granitele?

E posibil..Poate se impotmolesc la granitza...pe fasie..mai stii????

..Paraleii de la granita ...

DAAAA...la noi paraleii au ocupatii casnice..se indeletnicesc cu traficul de tigari

Ati vazut prea bine, ca la consultatii
Doctorii te-ntreaba despre emanatii
Vor sa stie tonul, abundenta, faze,
Unii le zic vânturi, altii le zic gaze.
Dar sa nu va mire daca medicina
Studiaza astazi foarte mult basina
Fiindca-n biologie pentru toti e clar:
A basi e-un lucru foarte necesar.
Toata lumea bese. Asta-i axioma.
Nu intereseaza tonul, sunet sau aroma
În privinta asta toti suntem la fel
Bese si-mparatul în palat la el,
Florea nobilimii, preoti, printi, printese,
Papa de la Roma, bese si iar bese.
Înca-o chestiune trebuie-nteleasa:
Fiecare bese, dar la el acasa!
Fara martori, merge, tare sau încet
Nimeni nu-ti dicteaza ca sa besi discret.
Vrei rafale scurte, sau prelungi sa sune?
Treaba ta, esti liber, poti sa faci si spume.
Si chiar daca nimeni nu-ti sta împrejur
Poti sa besi în lege, pâna cazi în cur.
Eticheta însa cere sa fii pudic,
Bunul simt pretinde sa nu besi în public !
Ce-ar fi, bunaoara, s-auzi pe cutare
C-a basit în public doamna ... nu stiu care
Sau ca domnisoara, profesoara X
S-a basit în clasa, ieri, la 2 fix?!
Cum ar fi privite sau calificate?
Ar mai fi prestigiu, autoritate?
As, le-ar spune neted "de-al de bese tare"
Cine le-ar mai crede fiinte gratioase?
Ar fi pur si simplu niste basinoase.
Dar ma-ntorc acuma iar la medicina.
Sa-ti risti sanatatea pentru o basina?
Sa n-o lasi sa iasa daca esti în public,
Fiindca eticheta cere sa fii pudic ?
În privinta asta sunt pareri mai multe
Cine-ar sta pe toate sa le mai asculte?
Astfel, dupa unii, poti sa besi oricât
Dar sa stii la vreme sa le strângi de gât.
Poti sa fii acelasi om cu demnitate
De-a le da fâsâite drumu-n libertate.
Asta-i o parere, una dintr-o mie
Dar morala spune ca-i ipocrizie
Ce deosebire e-ntre om si cal?
Ar mai fi însa si-un aspect moral
Când te-arati în public falnic, gras, falos
Si-n realitate esti un basinos.
Câti nu sunt dintr-astia care bas de zor
Parca stii vreodata ce-i la curul lor!?
Dar ramâne lege ca e indecent
Sa slobozi la gaze de esapament.
Fie, cu morala nu te poti certa
Dar mai iese gazul fara voia ta.
Suiera si geme cu prelung ecou
Iar tu ai nesansa sa fii la birou.
În astfel de cazuri, spune, ce te faci ?
Sa recurgi la scuze, sau sa te prefaci ?
Din experienta, eu va spun cinstit
Ca oricând în viata nu am îndraznit
Sa recurg la scuze; ar fi fost mai rau
Sa roseasca lumea toata-n jurul tau !
Am târsâit un scaun, am facut ceva
Ca sa nu se creada c-am basit cumva.
Si oricât se spune ca sunt ipocrit,
S-au facut si ceilalti ca n-au auzit.
Chiar îndragostitii când admira luna
Cu sau fara voie scapa câte una,
Si cu-o tuse seaca, bine regizata,
Sau cu-o melodie mai pe nas cântata,
Fac ca sa vibreze tot a poezie
Chiar si nedorita, scurta galagie.
Ce-a trecut pin mate si s-a dus în vânt
Si-n care se-ncurca viata pe pamânt
Dar astfel de cazuri, când ipocrizia
Este-asociata chiar cu poezia
Crime moralistii nostri le socot,
Caci morala-si baga nasul peste tot.
În final tot omul se întreaba trist
Sa-l asculti pe medic sau pe moralist?
Si mai e un lucru, fara vorba multa :
Ce te faci cu curul daca nu te-asculta ?????

George Toparceanu-Dilema

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 23:07

Ce de-a flatulatii...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2010, ora 21:18

Seara, la culcare, Bulã a sãrutat-o pe nevastã-sa pe obraz ºi a adormit. Când s-a trezit, a vãzut un tip ciudat care stãtea la capul patului, îmbrãcat cu o robã albã:
- Cine dracu’ eºti? întreabã Bulã, ºi ce cauþi în dormitorul meu?
- Ãsta nu e dormitorul tãu, iar eu sunt Sfântul Petru.
- Adicã … sunt mort? Nu se poate! þipã Bulã. Mai am atâtea lucruri de fãcut în viaþã! Nici nu mi-am luat la revedere de la familie. Trebuie sã mã trimiþi înapoi!
- Bine, zice Sfântul Petru, poþi sã te reîncarnezi dar nu te putem trimite înapoi decât ca un câine sau o ca o gãinã.
Bulã a fost devastat, dar ºtiind cã era o fermã nu prea departe de casa sa, l-a rugat pe Sfântul Petru sã-l facã gãinã.
O luminã orbitoare apare în faþa lui Bulã. Când se trezeºte, Bulã se vede acoperit de pene ºi ciugulind de pe pãmânt.
- Nu e chiar aºa de rãu, s-a gândit Bulã, pânã când a simþit o chestie ciudatã crescând în el.
Cocoºul s-a dus la el ºi i-a zis:
- Deci, tu eºti gãina cea nouã? Cum îþi place prima zi aici?
- Nu e chiar aºa de rãu, zice Bulã, dar am aºa o senzaþie ciudatã, de parcã o sã explodez.
- Sã nu-mi spui cã n-ai mai fãcut niciodatã un ou? se mirã cocoºul.
- Niciodatã! zice Bulã.
- Ei, relaxeazã-te ºi lasã sã se întâmple.
Câteva secunde mai târziu, un ou iese de sub coadã lui Bulã. Un sentiment intens de relaxare îl cuprinde, iar emoþiile îl copleºesc, devenind mamã pentru prima oarã. Când a fãcut al doilea ou, sentimentul de fericire a fost ºi mai copleºitor ºi a ºtiut atunci cã reîncarnarea sa ca gãinã a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodatã. Cuprins de fericire, a continuat, ºi exact când trebuia sã scoatã ºi al treilea ou, a simþit o loviturã incredibil de puternicã în ceafã ºi a auzit-o pe nevastã-sa:
- Bulã! Trezeºte-te dracu’, beþiv nenorocit! Te caci în pat!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 21:22

De la: coradu, la data 2010-03-02 21:18:47Seara, la culcare, Bulã a sãrutat-o pe nevastã-sa pe obraz ºi a adormit. Când s-a trezit, a vãzut un tip ciudat care stãtea la capul patului, îmbrãcat cu o robã albã:
- Adicã … sunt mort? Nu se poate! þipã Bulã. Mai am atâtea lucruri de fãcut în viaþã! Nici nu mi-am luat la revedere de la familie. Trebuie sã mã trimiþi înapoi!
- Bine, zice Sfântul Petru, poþi sã te reîncarnezi dar nu te putem trimite înapoi decât ca un câine sau o ca o gãinã.
Bulã a fost devastat, dar ºtiind cã era o fermã nu prea departe de casa sa, l-a rugat pe Sfântul Petru sã-l facã gãinã.
O luminã orbitoare apare în faþa lui Bulã. Când se trezeºte, Bulã se vede acoperit de pene ºi ciugulind de pe pãmânt.
- Nu e chiar aºa de rãu, s-a gândit Bulã, pânã când a simþit o chestie ciudatã crescând în el.
- Nu e chiar aºa de rãu, zice Bulã, dar am aºa o senzaþie ciudatã, de parcã o sã explodez.
- Niciodatã! zice Bulã.
Câteva secunde mai târziu, un ou iese de sub coadã lui Bulã. Un sentiment intens de relaxare îl cuprinde, iar emoþiile îl copleºesc, devenind mamã pentru prima oarã. Când a fãcut al doilea ou, sentimentul de fericire a fost ºi mai copleºitor ºi a ºtiut atunci cã reîncarnarea sa ca gãinã a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodatã. Cuprins de fericire, a continuat, ºi exact când trebuia sã scoatã ºi al treilea ou, a simþit o loviturã incredibil de puternicã în ceafã ºi a auzit-o pe nevastã-sa:

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2010, ora 21:23

De la: coradu, la data 2010-03-02 21:18:47Seara, la culcare, Bulã a sãrutat-o pe nevastã-sa pe obraz ºi a adormit. Când s-a trezit, a vãzut un tip ciudat care stãtea la capul patului, îmbrãcat cu o robã albã:
- Niciodatã! zice Bulã.

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2010, ora 22:58

Un bãrbat supãrat sunã la pompieri ca sã raporteze un incendiu în cartier.
Operatorul îl întreabã:
- Cum ajungem acolo?
Bãrbatul rãspunde:
- Pai nu mai aveþi maºinile alea mari ºi roºii?

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2010, ora 23:00

Dintr-un turn de pazã al unui fort din vestul sãlbatic, santinela strigã:
- Domnule cãpitan, vin indienii!
- Prieteni sau duºmani? întreabã cãpitanul.
- Cred cã-s prieteni, cã vin împreunã!

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 03:51

Hmmm ! Nu prea ma pricep la buburuze si gandaci-ma las pagubas !

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2010, ora 19:17

Doi beþivi, în faþa cârciumii.
- Ce ai în sticla aia? întreabã primul.
- Apã.
La care al doilea se uitã urât ºi zice:
- Credeam cã ai ºi tu ceva de bãut.

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2010, ora 23:19

Dumnezeu a creat barbatul cu volanul in mana. Cand loveste cu piciorusele burta mamei, baietelul cauta de fapt ambreiajul si frana. La 3-4 ani conduce prima masina (teleghidata), iar la 14-15 ani e deja expert in masini si femei. Chiar daca experienta lui se reduce la Dacia lu' tata si la mana lui dreapta ...

La 18 ani isi cumpara o Dacie, iar dupa 1 an o vinde. N-a impresionat nicio fata. Masina trebuie sa fie de vina!

In viata unui baiat, Dacia e precum armata. Il face barbat. Invata sa sufle in jiglere, sa desfunde carburatorul si sa curete rugina de la praguri. O are, dar nu-l ajuta cu nimic.

La 20 de ani, barbatul iese cu masina la agatat. Barbatii capata curaj doar in spatele volanului. Daca ii dai jos din masina, se rusineaza ca niste fete mari. Daca vede o femeie cu decolteu generos si fusta mini, ce credeti ca face? Ii cumpara flori? Ii recita o poezie? O invita in oras? Nu. O claxoneaza ca tembelu'. Ca doar atat il duce capul. Sa claxoneze.

Barbatul este atat de obsedat de masini, incat trateaza femeile de parca ar fi autoturisme. In ambele cazuri, el vrea sa fie PRIMUL. Primul care "da in ea", primul care-i rupe "tzipla"... de ce sa ia una "alergata" de altii? Ce, el e mai prost?!?

Daca nu are bani, barbatul se afla intr-o dilema existentiala. Daca ar avea bani, si-ar lua o masina frumoasa, scumpa si noua. Prin analogie, si-ar lua si o femeie frumoasa, inalta si virgina. Dar nu are bani. Ce sa aleaga? O masina frumoasa, dar second-hand sau o masina urata, dar noua (a se citi " Dacia Logan ")? La femei e la fel: o femeie frumoasa, dar "alergata" de altii, sau una urata, dar virgina?

Viata e cruda. Dumnezeu e sus. Iar barbatul e jos. Jos de tot. El sfarseste intr-un Logan (visand la Mercedes E-Klasse), alaturi de o femeie grasa si urata (visand o frumusete hollywoodyana)...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2010, ora 07:34

Un tânãr ziarist îi ia un interviu unui cãlãu:
- Domnule, nu vã este greu cu meseria aceasta?
- Ce vreþi? zice cãlãul. Toatã lumea trebuie sã trãiascã!

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2010, ora 23:47

Se duc evreii la rabin ºi-l întreabã:
- Rabine, înþeleptule care le ºtii pe toate, spune-ne ce ne rezervã viitorul! Va fi pace sau rãzboi? Rabinul se gândeºte o vreme ºi le rãspunde:
- Rãzboi n-o sã fie, dar va fi o luptã pentru pace de n-o sã mai rãmânã piatrã peste piatrã.

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2010, ora 22:10

În pãdure se întâlnesc doi cerbi jigãriþi – unul numai coaste, iar celãlalt numai coarne.
- Salut, Costele!
- Noroc, Cornele!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 22:16

De la: coradu, la data 2010-03-03 23:19:04Dumnezeu a creat barbatul cu volanul in mana. Cand loveste cu piciorusele burta mamei, baietelul cauta de fapt ambreiajul si frana. La 3-4 ani conduce prima masina (teleghidata), iar la 14-15 ani e deja expert in masini si femei. Chiar daca experienta lui se reduce la Dacia lu' tata si la mana lui dreapta ...

La 18 ani isi cumpara o Dacie, iar dupa 1 an o vinde. N-a impresionat nicio fata. Masina trebuie sa fie de vina!

In viata unui baiat, Dacia e precum armata. Il face barbat. Invata sa sufle in jiglere, sa desfunde carburatorul si sa curete rugina de la praguri. O are, dar nu-l ajuta cu nimic.

La 20 de ani, barbatul iese cu masina la agatat. Barbatii capata curaj doar in spatele volanului. Daca ii dai jos din masina, se rusineaza ca niste fete mari. Daca vede o femeie cu decolteu generos si fusta mini, ce credeti ca face? Ii cumpara flori? Ii recita o poezie? O invita in oras? Nu. O claxoneaza ca tembelu'. Ca doar atat il duce capul. Sa claxoneze.

Barbatul este atat de obsedat de masini, incat trateaza femeile de parca ar fi autoturisme. In ambele cazuri, el vrea sa fie PRIMUL. Primul care "da in ea", primul care-i rupe "tzipla"... de ce sa ia una "alergata" de altii? Ce, el e mai prost?!?

Daca nu are bani, barbatul se afla intr-o dilema existentiala. Daca ar avea bani, si-ar lua o masina frumoasa, scumpa si noua. Prin analogie, si-ar lua si o femeie frumoasa, inalta si virgina. Dar nu are bani. Ce sa aleaga? O masina frumoasa, dar second-hand sau o masina urata, dar noua (a se citi " Dacia Logan ")? La femei e la fel: o femeie frumoasa, dar "alergata" de altii, sau una urata, dar virgina?

Viata e cruda. Dumnezeu e sus. Iar barbatul e jos. Jos de tot. El sfarseste intr-un Logan (visand la Mercedes E-Klasse), alaturi de o femeie grasa si urata (visand o frumusete hollywoodyana)...

e timpul de o schimbare de conceptie, n'asa??

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2010, ora 07:35

da..ar trebui schimbate unele opinii..
doar ca atunci nu am avea de ce
si ar fi plictisitor..

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2010, ora 07:44

Sondaj de opinie, într-o fabricã, pe tema : “Care este cel mai rapid lucru din lume?”.
- Eu cred cã cel mai rapid lucru din lume e gândul, zice primul muncitor. Te gândeºti la cineva ºi nici nu-þi dai seama când o faci.
- Dupã pãrerea mea, clipitul e cel mai rapid, zice al doilea muncitor. Nici nu-þi dai seama când clipeºti, atât de rapid e.
- Dom’le, zice al treilea muncitor, eu sunt de pãrere cã lumina este cel mai rapid lucru. Doar apeºi pe întrerupãtor ºi imediat se umple toatã camera de luminã.
- Cum sã va spun eu, zice maistrul, dupã pãrerea mea, diareea e cel mai rapid lucru. Asearã m-am cãcat pe mine ºi n-am avut timp nici sã mã gândesc, nici sã clipesc ºi nici sã aprind lumina.

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2010, ora 20:21

Am citit azi un articol care m-a amuzat teribil..eu il consider un pamflet

Home › International › Aproape adevarat
O falie din Pacificul de Nord se indreapta catre Romania
02/03/2010 - 01:07 — Livia

"O falie din Pacificul de Nord, desprinsa in urma unei miscari tectonice longitudinale, care a dus la fisurarea scoartei Pamantului, a inceput sa se deplaseze catre Romania, cu o viteza de 0.693X10^3, o viteza destul de mare pentru o falie.
Acest lucru poate aduce o veste extrem de proasta pentru romani: falia va provoca un rift, adica o serie de rupturi ale scoartei terestre in albia Dunarii, incepand cu zona Calafat si pana la Marea Neagra. "Punctul cel mai vulnerabil al tarii este Calafatul, de aceea falia a ales sa patrunda pe aici", a declarat Ministrul Apararii Nationale.
Conform seismologilor de la Institutul Cervantes din Chile, desprinderea faliei din Pacific este cauza principala pentru lantul de cutremure din ultimele 2 luni. "In Romania, nu va fi un cutremur la fel de mare ca in alte tari, falia nu va atinge zona Vrancea, ci mai degraba Oltul si Dobrogea. Consecinta cea mai probabila va fi aceea ca Romania nu va mai avea deschidere la mare", a declarat reputatul seismolog Gheorghe Marmureanu, aflat momentan in Chile.
Premierul Emil Boc, considera ca sosirea faliei in Romania trebuie intampinata cu optimism. "Nici ungurii n-au iesire la mare si nu se mai plang. E intr-adevar neplacut ce se intampla, dar ce sa-i faci, n-o sa ne ia falia pe toti, intra si ea, sta putin si se duce la bulgari", a spus Emil Boc la aflarea vestii.
Desi miscarile tectonice vor fi abia sesizabile, mediul va fi puternic afectat, de aceea vor aparea schimbari majore inclusiv la nivelul florei si faunei. Guvernul a indemnat populatia sa ramana calma pana la sosirea faliei. Dintre calafateni vor fi evacuati doar cei cu casele construite pe placile tectonice situate pe marginea granitei"

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 20:38

De la: serena, la data 2010-03-09 20:21:11Am citit azi un articol care m-a amuzat teribil..eu il consider un pamflet

"O falie din Pacificul de Nord, desprinsa in urma unei miscari tectonice longitudinale, care a dus la fisurarea scoartei Pamantului, a inceput sa se deplaseze catre Romania, cu o viteza de 0.693X10^3, o viteza destul de mare pentru o falie.
Acest lucru poate aduce o veste extrem de proasta pentru romani: falia va provoca un rift, adica o serie de rupturi ale scoartei terestre in albia Dunarii, incepand cu zona Calafat si pana la Marea Neagra. "Punctul cel mai vulnerabil al tarii este Calafatul, de aceea falia a ales sa patrunda pe aici", a declarat Ministrul Apararii Nationale.
Conform seismologilor de la Institutul Cervantes din Chile, desprinderea faliei din Pacific este cauza principala pentru lantul de cutremure din ultimele 2 luni. "In Romania, nu va fi un cutremur la fel de mare ca in alte tari, falia nu va atinge zona Vrancea, ci mai degraba Oltul si Dobrogea. Consecinta cea mai probabila va fi aceea ca Romania nu va mai avea deschidere la mare", a declarat reputatul seismolog Gheorghe Marmureanu, aflat momentan in Chile.
Premierul Emil Boc, considera ca sosirea faliei in Romania trebuie intampinata cu optimism. "Nici ungurii n-au iesire la mare si nu se mai plang. E intr-adevar neplacut ce se intampla, dar ce sa-i faci, n-o sa ne ia falia pe toti, intra si ea, sta putin si se duce la bulgari", a spus Emil Boc la aflarea vestii.
Desi miscarile tectonice vor fi abia sesizabile, mediul va fi puternic afectat, de aceea vor aparea schimbari majore inclusiv la nivelul florei si faunei. Guvernul a indemnat populatia sa ramana calma pana la sosirea faliei. Dintre calafateni vor fi evacuati doar cei cu casele construite pe placile tectonice situate pe marginea granitei"

Cum poti sa razi, Serena!!! Iti dai tu seama de toate consecintele? Deci Dunarea nu se va mai varsa in mare ci in falie!!!! si atunci Symy nu va mai putea da la rosioara!

Si MAREA se va varsa in falie, logic, fiind o falie oceanica! si atunci, nu vom mai avea unde sa invatam sa inotam iar daca nu vom sti sa inotam, ne vom ineca cu totii! Si delfinii?? si,si unde vom mai deversa tot rahatul oraselor sudice???/ a, stiu!!!! in falie !!! deci falia e un lucru bun, pentru ca nu vom mai polua apele. Cred ca asa o vestte bune ne-o va da insusi Basescu!!!

Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2010, ora 20:42

De la: serena, la data 2010-03-09 20:21:11Am citit azi un articol care m-a amuzat teribil..eu il consider un pamflet

din ciclul -,,ma dusei sa trec FALIA,,

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2010, ora 20:47

Eu am ras azi cat o juma' de ora dupa ce-am citit...pot sa plang acum ????

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 20:51

De la: serena, la data 2010-03-09 20:47:09Eu am ras azi cat o juma' de ora dupa ce-am citit...pot sa plang acum ????

...Din cauza marii? ai terminat-o cu litoralul...baga jale mare!!!

Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2010, ora 20:59

De la: GigiOctan, la data 2010-03-09 20:51:57
De la: serena, la data 2010-03-09 20:47:09Eu am ras azi cat o juma' de ora dupa ce-am citit...pot sa plang acum ????

..nu mai...noua ne ia marea..dar iti dai seama ca falia asta ucigasa tooocmai din oceanul atlantic...fix la Calafat a depistat un punct sensibil !!!

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2010, ora 23:54

De la: serena, la data 2010-03-09 20:59:49
De la: GigiOctan, la data 2010-03-09 20:51:57

..nu mai...noua ne ia marea..dar iti dai seama ca falia asta ucigasa tooocmai din oceanul atlantic...fix la Calafat a depistat un punct sensibil !!!

Cutremurologul de serviciu SEISMO-BOC e la OTV..
Pare cel mai bine adaptat la cutremure..De cate ori prabuseste guvernul,el cade tot in picioare

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 10 Martie 2010, ora 00:08

De la: coradu, la data 2010-03-09 07:44:26Sondaj de opinie, într-o fabricã, pe tema : “Care este cel mai rapid lucru din lume?”.
- Eu cred cã cel mai rapid lucru din lume e gândul, zice primul muncitor. Te gândeºti la cineva ºi nici nu-þi dai seama când o faci.
- Dupã pãrerea mea, clipitul e cel mai rapid, zice al doilea muncitor. Nici nu-þi dai seama când clipeºti, atât de rapid e.
- Dom’le, zice al treilea muncitor, eu sunt de pãrere cã lumina este cel mai rapid lucru. Doar apeºi pe întrerupãtor ºi imediat se umple toatã camera de luminã.
- Cum sã va spun eu, zice maistrul, dupã pãrerea mea, diareea e cel mai rapid lucru. Asearã m-am cãcat pe mine ºi n-am avut timp nici sã mã gândesc, nici sã clipesc ºi nici sã aprind lumina.

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2010, ora 22:53

A fost odata o fata oarba care se ura pe sine din cauza ca era oarba.
Ura de fapt pe toata lumea, cu exceptia prietenului ei iubitor. El era intotdeauna gata sa o ajute.

Intr-o zi ea i-a spus prietenului:
"Daca as putea sa vad lumea, m-as casatori cu tine."

Intr-o zi cineva i-a donat o pereche de ochi.

Cand bandajele au fost date jos, ea a putut sa vada totul, inclusiv pe prietenul ei.

El a intrebat-o:
- Acum ca poti vedea lumea, te casatoresti cu mine?

Fata s-a uitat la el si a vazut ca acesta era orb. Numai vazand ochii lui inchisi a fost socata. Ea nu se asteptase la asta. Gandul ca va trebui sa se uite la ochii lui inchisi toata viata ei a facut-o sa-l refuze.

Prietenul ei a plecat si a doua zi i-a scris o nota: "Sa ai grija de ochii tai, draga mea, pentru ca inainte sa fie ai tai, au fost ai mei!"

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2010, ora 23:41

Intr-o buna zi, magarul unui taran cazu intr-o fantana. Nefericitul animal se puse pe zbierat, ore intregi, in timp ce taranul cauta sa vada ce e de facut.

Pana la urma, taranul hotari ca magarul si-asa era batran, iar ca fantana, oricum secata, tot trebuia sa fie acoperita odata si-odata.
El a ajuns la concluzia ca nu mai merita osteneala de a-l scoate pe magar din adancul fantanii. Asa ca taranul isi chema vecinii, ca sa-i dea o mana de ajutor.

Fiecare dintre ei apuca cate o lopata si incepu sa arunce de zor pamant inauntrul fantanii.

Magarul pricepu ce i se pregatea si se puse si mai abitir pe zbierat. Dar, spre mirarea tuturor, dupa cateva lopeti bune de pamant, magarul se potoli si tacu.
Taranul privi in adancul fantanii si ramase uluit de ceea ce vazu. Cu fiecare lopata de pamant, magarul cel batran facea ceva neasteptat: se scutura de pamant si pasea deasupra lui.

In curand, toata lumea fu martora cu surprindere cum magarul, ajuns pana la gura fantanii, sari peste ghizduri si iesi frematand...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2010, ora 23:55

A fost o data un om foarte sarac care avea in schimb un cal foarte frumos, pe care dorea sa-l cumpere stapanul castelului. Dar de fiecare data, batranul il refuza.
"Pentru mine acest cal nu este doar un animal. Este un prieten. Cum pot sa-mi vand prietenul?"

Intr-o dimineata s-a dus la grajd si a descoperit ca disparuse calul.

Toti satenii au zis,"Ti-am spus doar! Ar fi trebuit sa vinzi calul. Acum a fost furat. Ce ghinion teribil."

"Ghinion sau noroc?" a spus batranul. "Cine poate spune?"
Toata lumea a ras de el. Dar peste 15 zile calul s-a intors, urmat de o intreaga herghelie de cai salbatici. A scapat din grajd, a curtat o iapa tanara si s-a intors cu intreg alaiul dupa el.

"Ce noroc!" au strigat satenii.

Batranul si fiul sau au inceput sa antreneze caii salbatici. Dar, o saptamana mai tarziu fiul sau si-a rupt piciorul incercand sa imblanzeasca un cal salbatic.

"Ghinion," i-au spus prietenii. "Ce-ai sa te faci acum fara ajutorul fiului tau? Esti si asa vai de capul tau!"
"Ghinion, noroc, cine poate spune?" a replicat batranul.

Cateva zile mai tarziu armata stapanului pamantului a fortat toti tinerii din sat sa devina soldati. Toti in afara de unul... fiul batranului, care avea piciorul rupt.

"Cat de norocos poti sa fii," au urlat satenii. "Toti copii nostri merg la razboi, dar tu poti sa-ti pastrezi fiul acasa. Fii nostri probabil vor fi ucisi..."

Batranul a replicat, "Ghinion, noroc, cine poate sti?"

Viitorul vine spre noi fragmentat.
Nu putem sti niciodata ce ne rezerva.
Dar daca mentii tot timpul o atitudine pozitiva, usile sanselor raman deschise, vei fi o persoana mai fericita.

"...Fericirea nu depinde de ceea ce esti sau de ceea ce detii, ci doar de ceea ce gandesti..."

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 23:58

De la: coradu, la data 2010-03-11 23:55:07A fost o data un om foarte sarac care avea in schimb un cal foarte frumos, pe care dorea sa-l cumpere stapanul castelului. Dar de fiecare data, batranul il refuza.
"Pentru mine acest cal nu este doar un animal. Este un prieten. Cum pot sa-mi vand prietenul?"

Intr-o dimineata s-a dus la grajd si a descoperit ca disparuse calul.

Toti satenii au zis,"Ti-am spus doar! Ar fi trebuit sa vinzi calul. Acum a fost furat. Ce ghinion teribil."

"Ghinion sau noroc?" a spus batranul. "Cine poate spune?"
Toata lumea a ras de el. Dar peste 15 zile calul s-a intors, urmat de o intreaga herghelie de cai salbatici. A scapat din grajd, a curtat o iapa tanara si s-a intors cu intreg alaiul dupa el.

"Ce noroc!" au strigat satenii.

Batranul si fiul sau au inceput sa antreneze caii salbatici. Dar, o saptamana mai tarziu fiul sau si-a rupt piciorul incercand sa imblanzeasca un cal salbatic.

"Ghinion," i-au spus prietenii. "Ce-ai sa te faci acum fara ajutorul fiului tau? Esti si asa vai de capul tau!"
"Ghinion, noroc, cine poate spune?" a replicat batranul.

Cateva zile mai tarziu armata stapanului pamantului a fortat toti tinerii din sat sa devina soldati. Toti in afara de unul... fiul batranului, care avea piciorul rupt.

"Cat de norocos poti sa fii," au urlat satenii. "Toti copii nostri merg la razboi, dar tu poti sa-ti pastrezi fiul acasa. Fii nostri probabil vor fi ucisi..."

Batranul a replicat, "Ghinion, noroc, cine poate sti?"

Viitorul vine spre noi fragmentat.
Nu putem sti niciodata ce ne rezerva.
Dar daca mentii tot timpul o atitudine pozitiva, usile sanselor raman deschise, vei fi o persoana mai fericita.

"...Fericirea nu depinde de ceea ce esti sau de ceea ce detii, ci doar de ceea ce gandesti..."

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2010, ora 21:35

Era odata o insula, unde traiau toate sentimentele si valorile umane:
Buna Dispozitia, Tristetea, Intelepciunea si cu toti
ceilalti, Iubirea. Intr-o zi sentimentele fura anuntate ca insula
sta sa se scufunde, si isi pregatira navele si plecara. Doar Iubirea
ramase pana in ultimul moment. Cand insula fu pe punctul sa se scufunde,
Iubirea decise sa ceara ajutor.
Bogatia trecu pe langa Iubire cu o barca luxoasa si Iubirea ii zise:
Bogatie, ma poti lua cu tine? Nu te pot lua, caci e mult aur si
argint in barca mea si nu am loc pentru tine. Iubirea atunci se hotari
sa ceara ajutorul Orgoliului care trecea pe-acolo
intr-o superba nava, Orgoliu, te rog, ma poti lua cu tine?' , Nu
te pot ajuta, Iubire raspunse Orgoliul, "aici e totul perfect, mi-ai
putea strica nava . Atunci Iubirea intreba Tristetea, care trecea pe
langa el Tristete, te rog, lasa-ma sa vin cu tine , Oh Iubire
raspunse Tristetea, sunt atat de trista incat trebuie sa stau singura
. Chiar si Buna Dispozitie trecu pe langa Iubire,
dar era atat de multumit incat nu auzi ca il striga. Dintr-o data o
voce spuse: Vino Iubire, te iau cu mine". Era un batran cel care
vorbise. Iubirea se simti atat de recunoscatoare si plina de bucurie
incat uita sa il intrebe pe batran cum il cheama. Cand sosira pe tarm,
batranul pleca. Iubirea isi dadu seama cit de mult ii datora si intreba
Cunoasterea: Cunoastere, imi poti spune cine m-a ajutat? Era Timpul
raspunse Cunoasterea. Timpul? se intreba Iubirea, Dar de ce tocmai
Timpul m-a ajutat? Cunoasterea, plina de intelepciune, ii raspunse:

Pentru ca numai Timpul e capabil sa inteleaga cit de importanta e
Iubirea in viata .

Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
Mergi la: