Info
x
Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 22:38
De la: coradu, la data 2010-03-21 22:35:33Cred ca asta e unul din secretele fericirii, sa stii sa apreciezi ceea ce ai.De la: xzy, la data 2010-03-21 22:25:49De fapt, a pierdut 'bogatia' adevarata... |
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 22:44
De la: rodik_mi, la data 2010-03-21 22:38:39De la: coradu, la data 2010-03-21 22:35:33Cred ca asta e unul din secretele fericirii, sa stii sa apreciezi ceea ce ai.De la: xzy, la data 2010-03-21 22:25:49De fapt, a pierdut 'bogatia' adevarata... Citeam pe undeva despre paradoxul zilelor noastre... ,,Cu cat ne construim cladiri mai mari,avem suflete mai mici,, E logic sa ai aspiratii,altfel nu evoluezi,dar e normal sa existe si un anumit echilibru... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 22:48
Intr-o lume ,,dezechilibrata'' cu greu reusim sa ne gasim un echilibru permanent
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 22:56
De la: rodik_mi, la data 2010-03-21 22:48:12Intr-o lume ,,dezechilibrata'' cu greu reusim sa ne gasim un echilibru permanent ODATA,mai multe broscute se aflau la baza unui turn... Au inceput sa-l escaladeze sub privirile celor de jos... se auzeau tot felul de comentarii sceptice..nimeni nu credea ca vreo broscuta o sa ajunga in varf si toti se bucurau cand rand pe rand cate una..broscutele renuntau.. dupa zile si nopti ..a ramas ..una singura .. imuna la criticile privitorilor a ajuns..in varf... ERA....singura broscuta SURDA...
|
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 23:00
Asta e din ciclul ,,handicapul te ajuta in ascensiune!'
|
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 23:02
De la: rodik_mi, la data 2010-03-21 23:00:33Asta e din ciclul ,,handicapul te ajuta in ascensiune!' sau din ciclul ,,SA MOARA SI CAPRA VECINULUI,, SI apoi,BEETHOVEN era..surd si el..ca broscuta.... lucru care nu l-a impiedicat sa auda cu ochii mintii ,,SONATA LUNII,,
|
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 23:10
Da , ce frumos! Uita , in viata gasim exemple care ne-ar putea mobiliza sa luptam pentru a atinge un tel si sa perseveram pentru a iesi din anonimat
|
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 23:20
De la: rodik_mi, la data 2010-03-21 23:10:49Da , ce frumos! Uita , in viata gasim exemple care ne-ar putea mobiliza sa luptam pentru a atinge un tel si sa perseveram pentru a iesi din anonimat NU stiu daca scopul cautarilor e iesirea din anonimat... Daca ma uit la TV si vad ,,celebritatile,, zilnice........
|
|
|
|
Postat pe: 28 Martie 2010, ora 10:45
" -Esti anacronic si total depasit!
(Ii spuse odata unui bat de chibrit O bricheta Frumoasa,stilata Si foarte cocheta). Uita-te la tine cum arati! Pfui,un simplu bat! Ia seama la mine Ce aratoasa Si gratioasa Sunt! Vezi bine Nu poti sa te masori cu mine!" Batul,cuminte, si-nghiti in sec ,prea saturat de viata... Si cu o voce joasa Ii servi acest hap: "-Degeaba esti asa frumoasa ) Daca n-ai,ca mine,cap!"
|
Postat pe: 28 Martie 2010, ora 11:24
Musafirul nu mai pleaca!
Gazda-i sincer indignata, Nu mai stie ce sa faca Spre-a-l face sa plece-odata! "-Dragul meu('ndrazni sa-i spuna), Iarta-ma ca-ti zic aceasta, Esti la noi de-o saptamana, Si nu ti-ai vazut nevasta! Oare dor de ea nu-ti este, Constiinta nu te-apasa ? Nu crezi ca se plictiseste, Stand singura acum acasa?" "-Cred ca ai dreptate,-asa e, Ce-o fi fost in mintea mea? Chiar acum ma duc,bre Nae, S-o chem aici si pe ea!"
|
Postat pe: 28 Martie 2010, ora 11:29
Stateau odata cica la sueta
O vulpe si-o maimuta indiscreta. Maimuta,guraliva si zevzeaca, Se lauda:"-Nu-i nimeni sa ma-ntreaca In imitat,ca-s foc de talentata! Fara probleme eu imit pe data! Spune-mi,cumatra,daca stii cumva Vreun animal care ma poate imita?" Vazandu-i ifosele,vulpea a zambit, Si-n felu-acesta cica i-a vorbit : -TE rog numeste-mi pe-ala fara minte Care si-ar pune-n gand sa te imite!
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 05:55
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 05:57
De la: nastasemihail, la data 2010-03-29 05:55:52 hmmm,cred ca ai dreptate
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 05:58
De la: a_anca, la data 2010-03-29 05:57:43De la: nastasemihail, la data 2010-03-29 05:55:52 Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 00:12
Managerii unei edituri incearca sa afle cum de nimeni nu a observat ca unul din angajati a stat la birou, mort, timp de 5 zile, inainte sa-l intrebe cineva daca se simte bine.
George Turkelbaum, 51 de ani, angajat de 30 de ani la societatea respectiva, a suferit un atac de cord in biroul pe care il impartea cu alti 23 de angajati (e vorba despre acele "cubicule" tipic americane, spatii largi de lucru impartite in birouri cu ajutorul unor pereti din gipscarton sau sticla). Desi a murit luni, nimeni nu a observat asta pana sambata dimineata, cand ingrijitorul l-a intrebat de ce lucreaza si in weekend. Seful lui Turkelbaum,Elliot Wachiaski, a declarat pentru The New York Times: "George era intotdeauna primul la birou primul dimineata si ultimul care pleca seara, asa ca nimanui nu i-a parut neobisnuit ca sta in aceeasi pozitie si ca nu vorbeste. Era mereu absorbit de munca sa si interiorizat." Un examen medico-legal a relevat ca murise deja de cinci zile la data gasirii lui. George citea manuscrisul unei lucrari medicale cand si-a gasit sfarsitul. Poate n-ar fi rau sa le mai dati colegilor de birou cate un ghiont din cand in cand ! Morala povestirii: Nu va omorati muncind ! Oricum nu baga nimeni de seama!
|
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 19:38
Cartierul brasovean Racadau este, conform canalului Discovery, singurul loc din lume unde traieste ursul gunoier (o specie de urs inrudita cu ursul brun, cu deosebirea ca e mult mai putoare). Incercand sa-l starpeasca, autoritatile brasovene, in frunte cu primarul George Scripcaru, au luat, de-a lungul timpului, mai multe masuri ce, in final, au condus la o concluzie oarecum logica: ursul este un animal mult mai inteligent decat George Scripcaru.
Prima masura pe care a luat-o Scripcaru imediat ce a ajuns primar al Brasovului a fost sa cheme ursii la ospat, dupa care, la fel ca ilustrul sau inaintas Lapusneanu, a incercat sa le faca felul. A doua zi, dupa ce a fost amenintat de mai multe organizatii, nu i-a mai impuscat, ci i-a deportat prin alte judete. Din nefericire, ursii nu s-au acomodat la fel de bine ca moldovenii in alte judete si s-au intors la tomberoanele din Racadau. A doua mutare: mai multi baieti extrem de inteligenti de la AJVPS au pus in mancarea ursilor niste calmante ce erau, teoretic, destinate oamenilor. Drept urmare, ursii s-au enervat, iar unul dintre ei a omorat doi oameni. Concluzia logica la care s-a ajuns a fost ca ursul a turbat (in premiera mondiala, dat fiind ca ursii turbeaza, de regula, la fel de des ca balenele). Un alt edil, viceprimarul Adrian Gabor, a venit cu ideea unor bomboane anti-urs - bomboane expirate de la fabrica locala de dulciuri. Din pacate, le-au pus in apropierea iernii, cand ursii bruni, spre deosebire de cei polari, hiberneaza. In paralel, s-a decis ca gunoiul sa fie luat mai devreme. Avand probabil o sursa in interior, ursii au aflat si s-au reorientat spre cartierul Schei, dupa care s-au dus la hibernare si i-a cam durut la coada de bomboanele lui Gabor. Anul trecut, Scripcaru a montat niste tomberoane anti-urs, la 4.000 de euro bucata. La instalarea lor, autoritatile declarau ca sunt atat de sigure incat pana si oamenii or sa aiba dificultati in a pune gunoiul in ele. Dupa o saptamana, ursii lucrau deja in echipe de cate doi: unul deschidea containerul, tinea capacul si zambea la poze, iar celalalt se servea. Daca va mai amintiti, anul trecut s-au montat chiar si niste garduri electrice in jurul tomberoanelor. Dat fiind ca ursii sunt tot acolo, am impresia ca gardul a fost cerut de fapt chiar de ei, ca sa-i tina la distanta pe toti cocalarii care se uita in gura lor cand iau masa.
|
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 20:23
Un batran isi cumpara o casa modesta langa un liceu.
Isi petrece primele saptamani in liniste si pace. Apoi incepe anul scolar. A doua zi dupa amiaza trei baieti plini de viata si de entuziasm trec pe strada sa, batand cu veselie in fiecare cos de gunoi pe care-l intalneau. "Muzica" se repeta in fiecare zi pana cand intr-o zi batranul decide ca e vremea sa actioneze si iese pe strada ca sa-i intalneasca pe "percutionisti". Ii opreste si le spune: - Baieti, sunteti foarte haiosi. Imi place sa vad cum va exprimati exuberanta. Vreti sa-mi faceti o favoare? Va voi da fiecaruia cate un dolar daca imi promiteti ca veniti in fiecare zi si faceti ce faceti voi de obicei. Copiii sunt incantati si continua sa faca zgomotul obisnuit in fiecare dupa amiaza. Dupa cateva zile, batranul ii intampina din nou, de data asta cu tristete. - Baieti, am o veste proasta, le spune. De acum incolo, va voi putea plati doar 50 de centi ca sa bateti in butoaie. Zgomotosilor nu prea le convine, dar accepta oferta batranului si continua vacarmul de dupa amiaza. Dupa cateva zile, batranul se apropie din nou de ei. - Uitati care este problema, spune el. Nu mi-am primit ajutorul social inca, asa ca nu va voi putea da decat 25 de centi. Va convine? - O amarata de moneda de 25? - exclama liderul grupului. Daca dvs. credeti ca noi o sa ne pierdem timpul batand in butoaiele astea pentru asa de putini bani va inselati! Nici o sansa, prietene. Nu mai venim! Si astfel batranul s-a bucurat de liniste.
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 00:05
Pachet de salvare economica!!!
Sa presupunem ca... Guvernul acorda fiecaruia din noi cam 100.000 de roni. . Daca cheltuim acesti bani prin hypermarketuri, ei vor ajunge in China. . Daca cumparam benzina, vor ajunge la Arabi. . Daca cumparam calculatoare, vor ajunge in India si Hong Kong. . Daca cumparam fructe si legume, vor ajunge in Turcia, Spania, Italia, Egipt sau Iran. . Daca cumparam autoturisme mici si economice, vor ajunge inJaponia sau Germania. . Daca cumparam unul din multele gadgeturi electronice, vor ajunge in Taiwan, si nu vor ajuta cu NIMIC economia româna. Singura posibilitate de a pastra acesti bani acasa in Romania, este de a-i cheltui pe curve, gustosul vin românesc sau pe tuica, deoarece acestea sunt garantat produse autohtone. Eu asa incerc sa fac! Dar e cam greu de convins sotia ca fac aceste lucruri numai din patriotism!
|
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 00:08
De la: xzy, la data 2010-04-09 00:05:22Pachet de salvare economica!!! ce scuza buna si-au tras.....
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 00:12
Initial ma gandeam sa bag la 'politice'...dar e deja ''zbor deasupra unui cuib de cuci'' pe-acolo...
|
REGRETE 134 mesaje Membru din: 17/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 00:15
Inainte de culcare;Honeymoon Home Video
Vasile Blaga a fost ales preºedinte al PDL cu 1097 de voturi pentru ºi 28 împotrivã. El a candidat cu moþiunea "PDL pentru o societate dreaptã" . Noul preºedinte a spus cã partidul are nevoie de unitate ºi este dispus sã colaboreze cu fostul premier Mihai Rãzvan Ungureanu în perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completatã de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberalã din care sã facã parte alãturi de PDL, Noua Republicã, PNÞCD, PER ºi Mihai Rãzvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL.
INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
|
|
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 00:25
Un roman in tren. Se relaxeaza omul, isi scoate pantofii si incalta o pereche de papuci comozi,si dupa citeva minute de conversatie constata ca in locul din stanga sta un ungur, in locul din dreapta alt ungur. Dupa juma' de ora romanu politicos catre unguri:
- Eu ma duc sa iau o bere, voi vreti ceva? Unguru' din stanga: - Da, o cola fara gheata. Dupa ce pleca sa ia bauturile, unguru' din stanga ii ia un pantof si trage o flegma sanatoasa in pantof si il pune la loc. Aduce romanu' bauturile, dupa juma' de ora ii intreaba din nou. Unguru' din dreapta: - Mie adu-mi o cola cu gheata. Romanu' pleaca dupa bauturi, unguru' din dreapta trage o flegma in celalalt pantof. Inainte de destinatie, romanu' isi pune pantofii si isi da seama de situatie, dupa care politicos li se adreseaza: - Ma intreb oare cand o sa inceteze ura asta intre romani si unguri, cand o sa putem sa ne purtam si noi civilizat, fara sa tragem flegme in pantofi, fara sa ne pisam in cola... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 00:26
|
|
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 00:30
Mda, mi-a fost jena sa bag la topicul cu ungurii...am venit pe topicul lui Coradu...el ma intelege...
|
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 21:29
De la: xzy, la data 2010-04-09 00:30:25Mda, mi-a fost jena sa bag la topicul cu ungurii...am venit pe topicul lui Coradu...el ma intelege... asa-i!
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 21:34
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 23:20
Ursul, lupul si magarul la carciuma din padure:
- O sticla de votca! ceru ursul. - O sticlã?! se mirarã ceilalti doi. - Da, mãi baieti! Am o treabã cu o ursoaica si vreau sa fiu tare! - O sticla de votca! ceru si lupul. - O sticla?! se mirara ceilalti doi. - Da, mai baieti! Am o treaba cu o lupoaica si vreau si eu sa fiu tare! - O cinzeaca de votcã! ceru si mãgarul. - Numai o cincizeacã?! se mirarã ceilalti doi. - Mãi baieti, eu sculã am, beau doar ca sã-mi sclipeasca ochii...
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 23:26
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 23:28
Cum fac evreii afaceri de succes
Morris ii spune fiului sau: "Vreau sa te casatoresti cu o fata pe care o aleg eu." Fiul raspunde:"Imi pare rau, dar imi voi alege singur mireasa." Morris:"Bine, cum vrei, dar ma gandisem la fiica lui Bill Gates." Fiul: "Ok atunci, raspunsul meu este da." Morris se duce apoi la Bill Gates si-i spune: "Am gasit un sot pentru fiica ta." Bill Gates:" Fiica mea este prea tanara pentru a se casatori." Morris: "Pacat. Tanarul este vicepresedinte la World Bank." Bill Gates: "Ok atunci, raspunsul meu este da." In final, Morris se duce la presedintele World bank si-i spune: "Cunosc un tanar pe care-l recomand ca vicepresedinte al bancii." Presedintele: "Dar sunt deja mai multi vicepresedinti decat este necesar." Morris: "Da, dar acest tanar este ginerele lui Bill Gates." Presedintele: "Ok atunci, raspunsul meu este da." Astfel au evreii succes in afaceri. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 23:31
daaa....evreii stiu sa vanda si sa cumpere bine....poate ar trebui sa luam ceva lectii....
|
|
|
|