back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 23:34

Soacra, pe patul de moarte catre ginere:
- Sa repari (tuseshte, sleita de puteri) pendula aia de pe (tuseste iar)
perete...
- O repar mama soacara, o repar; dumneata concentreaza-te acolo

coradu

3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 23:35

De la: herra, la data 2010-04-12 23:31:06 daaa....evreii stiu sa vanda si sa cumpere bine....poate ar trebui sa luam ceva lectii....

pentru un pumn de arginti?????

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 23:38

Cum incepe o reteta tiganeasca de prajituri ????...
Se fura patru oua ....

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 23:41

De la: xzy, la data 2010-04-12 23:38:09Cum incepe o reteta tiganeasca de prajituri ????...
Se fura patru oua ....

si reteta olteneasca?
,,Furã patru oua....,,

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 23:48

De la: coradu, la data 2010-04-12 23:35:24
De la: herra, la data 2010-04-12 23:31:06 daaa....evreii stiu sa vanda si sa cumpere bine....poate ar trebui sa luam ceva lectii....

eram sigura ca cineva se va gandi la acest aspect......
coradu, nu l-a asta m-am gandit.......ci la spiritul comercial al evreilor, exploatat si boicotat de-a lungul istoriei pe plan politic, religios, comercial....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 23:52

De la: herra, la data 2010-04-12 23:48:13

coradu, nu l-a asta m-am gandit.......ci la spiritul comercial al evreilor, exploatat si boicotat de-a lungul istoriei pe plan politic, religios, comercial....

sunt previzibil..nu?
nu ma defineste antisemitismul,pur si simplu credeam ca la asta te-ai gandit tu..
chiar am o admiratie pentru evrei fiindca nu e usor sa fii enclava intr-un ocean de musulmani

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 23:55

Douã cãlugãriteau iesit de lamãnãstire ca sã vândã prãjituri.
Una era sora Matematica (M), cealaltã sorã Logica (L).
M : Se apropie noaptea si suntem încã departe de mãnãstire.
L: Sorã, ti-ai dat seama cã ne urmãreste un bãrbat de peste o jumatate de orã ?
M : Da, ce-o vrea de la noi ?
L: Este logic. Vrea sã ne violeze .
M: Oh Doamne! Calculez cã dacã continuãm sã mergem în acest ritm, ne va ajunge în 15 minute . Ce putem face ?
L: Unicul lucru logic pe care îl putem face este sã mergem mai repede !!!
M : Nu cred sã functioneze asta !!!
L : Bineînteles cã nu, pentru cã si el a facut ultimul lucru logic pe
care-l putea face, a început si el sã meargã mai repede !!!
M : si acum, ce vom face? O sã ne ajungã într-un minut.
L : Unicul lucru logic pe care îl putem face este sã ne separãm, d-voastrã o luati pe acolo si eu pe aici ; nu va putea sã ne
urmareascã pe amandouã !
Atunci, bãrbatul s-a decis s-o urmareascã pe sora Logica. Sora Matematica
a ajuns la mãnãstire preocupatãde ceea ce i s-o fi întâmplat sorei Logica, dar dupã un timp a
sosit si sora Logica.
M : Sorã Logica!!. Multumesc lui D-zeu ca ati ajuns cu bine . Povestiti-mi
ce s-a întâmplat ?.
L : S-a întâmplat ceea ce era logic . Bãrbatul nu putea sã ne urmareascã
pe amandouã, asa cã a optat pentru mine .
M : Si ce s-a întâmplat dupã aceea ?
L : Ceea ce era logic . Am început sã fug cât mai repede, si el dupã mine, la fel.
M : Si?
L : Din nou ceea ce era logic. M-a ajuns.
M : Dumnezeule, si d-voastrã ce ati fãcut ?
L: Am facut ceea ce era logic, mi-am ridicat fusta.
M : Dumnezeule, si omul ce a fãcut ?
L : El a facut ceea ce era logic ,si-a dat jos pantalonii
M : Oh, nu !. Ce s-a întâmplat dupã aceea ?
L : Pãi nu este logic, sorã? O cãlugãritã cu fusta ridicatã fuge mult mai
repede decât un bãrbat cu pantalonii în vine !

PERSOANELE CARE AU AVUT GÂNDURI MURDARE PRIMESC CA "PEDEAPSÃ" 100 TATAL
NOSTRU si 500 flotãri...

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 23:56

De la: coradu, la data 2010-04-12 23:52:46

sunt previzibil..nu?
nu ma defineste antisemitismul,pur si simplu credeam ca la asta te-ai gandit tu..
chiar am o admiratie pentru evrei fiindca nu e usor sa fii enclava intr-un ocean de musulmani

da mai coradu......si rezista ma.....cinste lor....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 23:58

De la: xzy, la data 2010-04-12 23:55:09Douã cãlugãriteau iesit de lamãnãstire ca sã vândã prãjituri.
Una era sora Matematica (M), cealaltã sorã Logica (L).
M : Se apropie noaptea si suntem încã departe de mãnãstire.
L: Sorã, ti-ai dat seama cã ne urmãreste un bãrbat de peste o jumatate de orã ?
M : Da, ce-o vrea de la noi ?
L: Este logic. Vrea sã ne violeze .
M: Oh Doamne! Calculez cã dacã continuãm sã mergem în acest ritm, ne va ajunge în 15 minute . Ce putem face ?
L: Unicul lucru logic pe care îl putem face este sã mergem mai repede !!!
M : Nu cred sã functioneze asta !!!
L : Bineînteles cã nu, pentru cã si el a facut ultimul lucru logic pe
care-l putea face, a început si el sã meargã mai repede !!!
M : si acum, ce vom face? O sã ne ajungã într-un minut.
L : Unicul lucru logic pe care îl putem face este sã ne separãm, d-voastrã o luati pe acolo si eu pe aici ; nu va putea sã ne
urmareascã pe amandouã !
Atunci, bãrbatul s-a decis s-o urmareascã pe sora Logica. Sora Matematica
a ajuns la mãnãstire preocupatãde ceea ce i s-o fi întâmplat sorei Logica, dar dupã un timp a
sosit si sora Logica.
M : Sorã Logica!!. Multumesc lui D-zeu ca ati ajuns cu bine . Povestiti-mi
ce s-a întâmplat ?.
L : S-a întâmplat ceea ce era logic . Bãrbatul nu putea sã ne urmareascã
pe amandouã, asa cã a optat pentru mine .
M : Si ce s-a întâmplat dupã aceea ?
L : Ceea ce era logic . Am început sã fug cât mai repede, si el dupã mine, la fel.
M : Si?
L : Din nou ceea ce era logic. M-a ajuns.
M : Dumnezeule, si d-voastrã ce ati fãcut ?
L: Am facut ceea ce era logic, mi-am ridicat fusta.
M : Dumnezeule, si omul ce a fãcut ?
L : El a facut ceea ce era logic ,si-a dat jos pantalonii
M : Oh, nu !. Ce s-a întâmplat dupã aceea ?
L : Pãi nu este logic, sorã? O cãlugãritã cu fusta ridicatã fuge mult mai
repede decât un bãrbat cu pantalonii în vine !

PERSOANELE CARE AU AVUT GÂNDURI MURDARE PRIMESC CA "PEDEAPSÃ" 100 TATAL
NOSTRU si 500 flotãri...

FLOTARILE....Intr-o mânã,sorã?????????

Fosta membra 9am.ro

946 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 00:04

Am facut 100.. nu mai pot... sunt iertata?

Plimbându-se printr-un bâlci, un bãrbat ajunge la cortul unei ghicitoare. Gândindu-se cã se va amuzã straºnic, omul intrã în cort ºi se aºazã.
- Vãd cã eºti tatãl a doi copii, spune ghicitoarea, privind în globul de cristal.
- Aºa crezi tu, replicã dispreþuitor bãrbatul. Sunt tatãl a trei copii.
- Asta s-o crezi tu!, zice ghicitoarea.

"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 00:06

O ratusca plangea pe malul unui rau. plangea si repeta continuu: "nu stiu cine sunt, nu stiu cine sunt, nu stiu cine sunt "; crocodilul iese si îi spune ca nu poate sa o vada asa trista si ca ii spune el cine este: "ai un cioc portocaliu, corp mare, codita mica si dai tot timpul din ea, gatul mai lung si subtire, ai picioruse scurte si portocalii... tre’ sa fii ratusca!"

Vesela, ratusca sare in apa, se zbenguie si se intoarce la crocodil si ii spune "pot si eu sa incerc sa iti spun cine esti, acum ca m-ai facut fericita si am invatat cum sa ghicesc."

Crocodilul: "eh, n-ai fost in stare sa ghicesti cine esti tu, o sa ghicesti acum cine sunt eu? hai sa vedem...."
Ratusca se baga in apa, se uita atent la crocodil, se baga pe sub el, se uita, mai da doua ture si iese din apa:

"Ai gura foooarte mare, o geaca de piele spectacol, picioare scurte, nu prea ai oua. Esti... italian".

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 00:06

De la: herra, la data 2010-04-12 23:56:04
De la: coradu, la data 2010-04-12 23:52:46

sunt previzibil..nu?

da mai coradu......si rezista ma.....cinste lor....

eii..acum deja le facem concurentza puternica la titlul de nomazii globului..
doar ca evreii..cu finantele..
românii..cu capșunii..

Fosta membra 9am.ro

946 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 00:09

Din cauza recesiunii, pentru a economisi costurile la energie, luminiþa de la capãtul tunelului va fi stinsã. Semnat: Dumnezeu

"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 00:11

O femeie s-a aventurat pe starzile orasului curand dupa ce si-a luat permisul de conducere.
Pentru ca nu stia incotro s-o ia, s-a tinut dupa masina din fata. Aceasta a oprit. Neintelegand ce s-a intamplat, s-a pus pe claxonat. Soferul a strigat la ea:
− Doamna draga, unde vreti sa ajungeti? Sunteti in garajul meu..

Fosta membra 9am.ro

946 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 00:13

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 00:14

De la: Thelma_, la data 2010-04-13 00:04:10Am facut 100.. nu mai pot... sunt iertata?

Plimbându-se printr-un bâlci, un bãrbat ajunge la cortul unei ghicitoare. Gândindu-se cã se va amuzã straºnic, omul intrã în cort ºi se aºazã.
- Vãd cã eºti tatãl a doi copii, spune ghicitoarea, privind în globul de cristal.
- Aºa crezi tu, replicã dispreþuitor bãrbatul. Sunt tatãl a trei copii.
- Asta s-o crezi tu!, zice ghicitoarea.

poate se prescrie cu niste mãtãnii..BONUS..

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 00:17

De la: xzy, la data 2010-04-13 00:11:17O femeie s-a aventurat pe starzile orasului curand dupa ce si-a luat permisul de conducere.
Pentru ca nu stia incotro s-o ia, s-a tinut dupa masina din fata. Aceasta a oprit. Neintelegand ce s-a intamplat, s-a pus pe claxonat. Soferul a strigat la ea:
− Doamna draga, unde vreti sa ajungeti? Sunteti in garajul meu..

Problemã mare cu locurile de parcare in ziua de azi...

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 19:48

- In parlamentul britanic care numara 650 de membri sunt doar 400 de locuri. Cine intarzie trebuie sa stea in picioare…

*- Un melc poate dormi trei ani.

*- Greutatea tuturor furnicilor de pe Terra este mai mare decat greutatea tuturor oamenilor.

*- Crocodilul nou-nascut este de trei ori mai mare decat oul din care a iesit. *

*- Ursii polari sunt stangaci. *

*- Puricele poate sari peste de 350 de ori lungimea trupului sau. Este ca si cum un om ar sari peste un teren de fotbal. *

*- Inima unei balene albastre este la fel de mare cat o masina. *

*- In Marea Britanie, din 99 de oameni accidentati moare 1, in Germania, din 60 de oameni accidentati moare 1, iar in Romania , din
3 oameni accidentati moare 1. *

*- Sunt mai multe gaini decat oameni in lume. *

*- CocaCola poate fi folosita si pentru a curata parbrizul masinii tale cand se murdareste la drum lung si ai ramas fara lichid de
spalare... *

*- Pentru a desprinde orice fel de hartii, guma sau silicon, lipite pe orice suprafata de sticla, umezeste zona respectiva cu CocaCola. *

*- Apelul de urgenta este 112 peste tot in lume. Acest numar poate fi apelat si daca ai tastele blocate. Incearca! *

*- Un creier uman genereaza mai multe impulsuri electrice intr-o zi decat toate telefoanele din lume. *

*- Cat de destept este piciorul tau drept? Incearca asta :
1. In timp ce stai la birou in fata calculatorului, ridica piciorul drept de pe podea si fa cu el cercuri in sensul acelor de ceasornic.
2. Acum, in timp ce faci asta, deseneaza cifra "6" in aer cu mana dreapta. Piciorul isi va schimba sensul de rotatie.... *
*Inainte de sfarsitul zilei vei incerca din nou, daca nu ai facut-o deja. *

* - Nu se poate stranuta cu ochii deschisi. *

*- Un stranut iese din gura cu o viteza de peste 965 km/h. *

*- Propozitia: "The quick brown fox jumps over the lazy dog" foloseste fiecare litera a alfabetului.*

*- Cuvantul cimitir vine din grecescul _koimetirion_, care inseamna "dormitor".*

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 22:22

Contrar opiniei multor femei, e uºor sã dezvolþi o relaþie de lungã duratã, intimã ºi reciproc avantajoasã cu un tip. Tipul trebuie sã fie, bineînþeles, un Labrador. Cu bãrbaþii, este extrem de dificil. ªi asta pentru cã bãrbaþii nu prea pricep ce înþeleg femeile prin cuvântul relaþie.

Sã ne imaginãm cã un tip, pe nume Robert, invitã o femeie, pe nume Elena, în oraº. Ea acceptã; se distreazã amândoi de minune. Dupã câteva zile, o invitã la un restaurant ºi, din nou, se distreazã bine. Continuã sã se vadã regulat, ºi curând, nici unul nu se mai întâlneºte cu nimeni altcineva.
Apoi, într-o searã, în timp ce merg amândoi spre casã, Elenei îi trece un gând prin minte. Ea zice:
‚Îþi dai seama cã ne vedem de exact ºase luni?’
În maºinã se lasã tãcerea. Elenei i se pare cã tãcerea þipã. κi spune în gând: ‚Mãi sã fie! Mã întreb dacã l-a deranjat ce am spus. Poate se simte încorsetat de relaþia noastrã. Poate crede cã încerc sã-l prind în laþ.’
Iar Robert gândeºte: ‚Doamne! ªase luni!’
În timp ce Elena îºi spune: ‚Ei, dar nici eu nu sunt sigurã cã doresc acest tip de relaþie. Încotro o luãm? Spre cãsãtorie? Copii? Spre o viaþã întreagã împreunã? Sunt eu pregãtitã pentru acest tip de angajament? Cunosc bine aceastã persoanã?’
Iar Robert îºi spune: ‚Aºa deci, asta înseamnã cã era… sã vedem… februarie când sã ne întâlnim, chiar dupã ce am dus maºina în service… asta a fost… ia sã verific kilometrajul… ufff! Trebuia demult sã schimb uleiul.’
Iar Elena îºi spune: ‚E supãrat. I se citeºte pe faþã. Dar poate cã eu interpretez greºit. Poate cã el vrea mai mult de la relaþia noastrã – mai multã intimitate, un angajament mai serios. Poate sesizeazã cã sunt reþinutã. Da, asta trebuie sã fie. Se teme sã nu fie respins.’
Iar Robert îºi spune: ‚O sã-i pun sã se mai uite o datã la transmisie. Nu dau doi bani pe ce spun tâmpiþii ãia – tot nu merge ca lumea. ªi ar face bine sã nu mai dea vina pe frigul de afarã ºi de data asta. Sunt 30 grade C, iar chestia asta merge ca o maºinã de gunoi, ºi i-am plãtit pe cretinii ºi hoþii ãia incompetenþi… 600 $!’
Iar Elena îºi spune: ‚E înfuriat, ºi-i dau dreptate. ªi eu aº fi. Mã simt vinovatã cã-l fac sã treacã prin asta, dar nu pot sã nu simt aºa. Nu sunt încã sigurã.’
Iar Robert îºi spune: ‚O sã-mi spunã, probabil, cã perioada de garanþie e doar de 90 zile. Asta o sã-mi spunã!’
Iar Elena gândeºte: ‚Poate cã sunt prea idealistã, aºteptând sã vinã un cavaler pe un cal alb, când eu stau chiar acum lângã un om foarte bun, îndurerat din cauza imaginaþiei mele egoiste, de ºcolãriþã.’
Iar Robert gândeºte: ‚Garanþie?!!! Le-arãt eu lor garanþie!!!’
‚Robert’, spune Elena tare.
‚Ce este?’, zice Robert.
‚Sunt o proastã’, zice Elena, suspinând. ‚Adicã, ºtiu cã nu existã cavaleri ºi nici cai albi!’
‚Nu existã cai albi?’ repetã Robert.
‚Mã crezi o proastã, nu-i aºa?’ zice Elena.
‚Nuuuuuuuuu!’ zice Robert, bucuros cã ºtie rãspunsul corect.
‚Doar cã… am nevoie de timp’, zice Elena.
Urmeazã o pauzã de 15 secunde în care Robert se chinuie sã dea un rãspuns sigur. ‚Da’, spune el în final.
Elena, adânc miºcatã, îl mângâie pe mânã. ‚O, Robert, chiar crezi aºa ?’
‚Aºa cum?’ – Robert.
‚Aºa, în legãturã cu timpul’, zice Elena.
‚A, da’, zice Robert.
Elena se uitã lung în ochii lui, fãcându-l sã se simtã nervos din cauza a ceea ce ar putea spune ea, mai ales dacã e vorba de un cal. În fine, ea zice: ‚Mulþumesc, Robert!’.
‚Eu îþi mulþumesc’, replicã el.
Apoi el o conduce acasã, ea se întinde în pat, un suflet plin de contradicþii care varsã lacrimi pânã în zori, în timp ce Robert, odatã ajuns acasã, deschide o pungã de chips, dã drumul la televizor ºi se scufundã imediat în reluarea unui meci de tenis între doi jucãtori cehi de care nici mãcar nu auzise. Un glãscior din conºtiinþa lui îi spune cã s-a întâmplat ceva de importanþã majorã în maºinã, dar îºi imagineazã cã e mai bine sã nu se gândeascã la asta.
A doua zi, Elena îºi sunã cea mai bunã prietenã, ºi amândouã discutã timp de ºase ore bãtute pe muchie. Analizeazã, în cele mai mici detalii tot ce a spus ea ºi tot ce a spus el. Vor continua sã dezbatã subiectul sãptãmâni de zile, fãrã sã ajungã la vreo concluzie, dar ºi fãrã sã se plictiseascã vreodatã de el.
Între timp, Robert, antrenându-se într-o zi la tenis cu un prieten de-al lui ºi al Elenei, se opreºte chiar înainte de a servi ºi întreabã: ‚A avut Elena vreodatã un cal, George?’

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 08:34

Coradu, pe unde umbli, dom'le? Ai lasat topicul asta vraiste...daca nu apari in 24 de ore il vand. Cu 1 euro.

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 08:37

Un tip sta in Danny's Bar la aeroportul Changi din Singapore si observa o femeie foarte atragatoare la masa de langa el.
>> E atat de frumoasa, ca trebuie sa fie insotitoare de zbor, isi spune. Dar pentru ce companie o lucra?
>> Ca sa intre in vorba, se intoarce catre ea si-i sopteste sloganul Delta: "Love to fly and it shows?"
>> Femeia se uita la el derutata. "Deci nu lucreaza la Delta", isi spune omul.
>> Peste o clipa, ii vine alta idee: "Something special in the air?".
>> Ea pare la fel de derutata, deci Singapore Airlines cade de pe lista.
>> Mai incearca si sloganul Thai Airways: "Smooth as silk".
>> De data asta, femeia se intoarce catre el: "What the f*** do you want?".
>>
>> Tipul se lasa pe spate satisfacut: "Aaahhhh, TAROM !".

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 08:38

De la: yxz, la data 2010-05-19 08:34:53Coradu, pe unde umbli, dom'le? Ai lasat topicul asta vraiste...daca nu apari in 24 de ore il vand. Cu 1 euro.

Iaaarta-l, aseara a aparut pentru o fapta cavalereasca. TOATA STIMA!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 08:41

De la: Ingrid, la data 2010-05-19 08:38:13
De la: yxz, la data 2010-05-19 08:34:53Coradu, pe unde umbli, dom'le? Ai lasat topicul asta vraiste...daca nu apari in 24 de ore il vand. Cu 1 euro.

Iaaarta-l, aseara a aparut pentru o fapta cavalereasca. TOATA STIMA!

Ce fapta? Iar sunt ultima care aflu...

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 08:42

Un italian angajeaza 3 romani sa-i vopseasca gardul care imprejmuia casa. Dis-de-dimineata, inainte de a pleca la serviciu, italianul le da celor 3 instructiunile:
-Aveti aici 3 galeti de vopsea care va vor ajunde sa vopsiti tot gardul. In bucatarie e mancare, cand o sa va vina foame, va puteti servi. Aaa, era sa uit. Ati vazut calul pe care il tin inchis in spatele curtii? Sa nu cumva sa lasati poarta dechisa sa scape de acolo ca nu stiu ce fac cu voi. S-a inteles?
-Am inteles sefu,raspund romanii intr-un glas.
Pleaca italianul, iar romanii se apuca de treaba. Nu dupa mult timp, unul din ei zice:
-Ma, mie mi-a venit foame, hai sa vedem ce are asta de mancare!
Bucataria italianului, plina de bunatati. Dupa un ospat pe cinste, romanii cauta si ceva de baut, dar nu gasesc decat apa si suc. Atunci, unul dintre ei zice:
-Ma, stiu eu cum sa facem rost de bautura. Mergem si vindem o galeata de vopsea, cumparam bautura, iar vopseaua de ramane o mai diluam, o mai “lungim” si terminam noi gardul. Dupa ce au baut s-au apucat de vopsit, dar cand mai aveau vreo 3 m din gard se termina vopseaua.
-Acum ce dracu facem? De unde luam vopsea? Italianul o sa-si dea seama ca noi am luat-o…
-Ma fratilor, las’ pe mine,zice unul mai istet, ca stiu eu cum facem. Mai strangem putina vopsea pe pensula si ii dam calului pe bot, iar cand va veni italianul ii vom spune ca acesta a scapat si a mancat-o.
Zis si facut. Pe seara, ajunge si italianul acasa.
-Ma, ce-ati facut cu vopseaua? Eu am calculat la fix si trebuia sa va ajunga.
-Sefu’, ne pare tare rau, dar a scapat calul si a mancat-o.
La auzul acestor vorbe, italianul intra in casa, ia pusca si nici una nici doua, impsca calul.
-Ce naiba dom’le, pt o galeata de vopsea ai omorat saracul animal? Iti cumparam noi alta…
-Ba fratilor, vedeti voi casa asta? Tot cu romani am facut-o. Da-l in mortii ma-sii de cal ca mi-a mai mancat 30 de saci de ciment, 800 de caramizi, 4 grinzi…

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 08:42

De la: coradu, la data 2010-04-18 22:22:36Contrar opiniei multor femei, e uºor sã dezvolþi o relaþie de lungã duratã, intimã ºi reciproc avantajoasã cu un tip. Tipul trebuie sã fie, bineînþeles, un Labrador. Cu bãrbaþii, este extrem de dificil. ªi asta pentru cã bãrbaþii nu prea pricep ce înþeleg femeile prin cuvântul relaþie.

Sã ne imaginãm cã un tip, pe nume Robert, invitã o femeie, pe nume Elena, în oraº. Ea acceptã; se distreazã amândoi de minune. Dupã câteva zile, o invitã la un restaurant ºi, din nou, se distreazã bine. Continuã sã se vadã regulat, ºi curând, nici unul nu se mai întâlneºte cu nimeni altcineva.
Apoi, într-o searã, în timp ce merg amândoi spre casã, Elenei îi trece un gând prin minte. Ea zice:
‚Îþi dai seama cã ne vedem de exact ºase luni?’
În maºinã se lasã tãcerea. Elenei i se pare cã tãcerea þipã. κi spune în gând: ‚Mãi sã fie! Mã întreb dacã l-a deranjat ce am spus. Poate se simte încorsetat de relaþia noastrã. Poate crede cã încerc sã-l prind în laþ.’
Iar Robert gândeºte: ‚Doamne! ªase luni!’
În timp ce Elena îºi spune: ‚Ei, dar nici eu nu sunt sigurã cã doresc acest tip de relaþie. Încotro o luãm? Spre cãsãtorie? Copii? Spre o viaþã întreagã împreunã? Sunt eu pregãtitã pentru acest tip de angajament? Cunosc bine aceastã persoanã?’
Iar Robert îºi spune: ‚Aºa deci, asta înseamnã cã era… sã vedem… februarie când sã ne întâlnim, chiar dupã ce am dus maºina în service… asta a fost… ia sã verific kilometrajul… ufff! Trebuia demult sã schimb uleiul.’
Iar Elena îºi spune: ‚E supãrat. I se citeºte pe faþã. Dar poate cã eu interpretez greºit. Poate cã el vrea mai mult de la relaþia noastrã – mai multã intimitate, un angajament mai serios. Poate sesizeazã cã sunt reþinutã. Da, asta trebuie sã fie. Se teme sã nu fie respins.’
Iar Robert îºi spune: ‚O sã-i pun sã se mai uite o datã la transmisie. Nu dau doi bani pe ce spun tâmpiþii ãia – tot nu merge ca lumea. ªi ar face bine sã nu mai dea vina pe frigul de afarã ºi de data asta. Sunt 30 grade C, iar chestia asta merge ca o maºinã de gunoi, ºi i-am plãtit pe cretinii ºi hoþii ãia incompetenþi… 600 $!’
Iar Elena îºi spune: ‚E înfuriat, ºi-i dau dreptate. ªi eu aº fi. Mã simt vinovatã cã-l fac sã treacã prin asta, dar nu pot sã nu simt aºa. Nu sunt încã sigurã.’
Iar Robert îºi spune: ‚O sã-mi spunã, probabil, cã perioada de garanþie e doar de 90 zile. Asta o sã-mi spunã!’
Iar Elena gândeºte: ‚Poate cã sunt prea idealistã, aºteptând sã vinã un cavaler pe un cal alb, când eu stau chiar acum lângã un om foarte bun, îndurerat din cauza imaginaþiei mele egoiste, de ºcolãriþã.’
Iar Robert gândeºte: ‚Garanþie?!!! Le-arãt eu lor garanþie!!!’
‚Robert’, spune Elena tare.
‚Ce este?’, zice Robert.
‚Sunt o proastã’, zice Elena, suspinând. ‚Adicã, ºtiu cã nu existã cavaleri ºi nici cai albi!’
‚Nu existã cai albi?’ repetã Robert.
‚Mã crezi o proastã, nu-i aºa?’ zice Elena.
‚Nuuuuuuuuu!’ zice Robert, bucuros cã ºtie rãspunsul corect.
‚Doar cã… am nevoie de timp’, zice Elena.
Urmeazã o pauzã de 15 secunde în care Robert se chinuie sã dea un rãspuns sigur. ‚Da’, spune el în final.
Elena, adânc miºcatã, îl mângâie pe mânã. ‚O, Robert, chiar crezi aºa ?’
‚Aºa cum?’ – Robert.
‚Aºa, în legãturã cu timpul’, zice Elena.
‚A, da’, zice Robert.
Elena se uitã lung în ochii lui, fãcându-l sã se simtã nervos din cauza a ceea ce ar putea spune ea, mai ales dacã e vorba de un cal. În fine, ea zice: ‚Mulþumesc, Robert!’.
‚Eu îþi mulþumesc’, replicã el.
Apoi el o conduce acasã, ea se întinde în pat, un suflet plin de contradicþii care varsã lacrimi pânã în zori, în timp ce Robert, odatã ajuns acasã, deschide o pungã de chips, dã drumul la televizor ºi se scufundã imediat în reluarea unui meci de tenis între doi jucãtori cehi de care nici mãcar nu auzise. Un glãscior din conºtiinþa lui îi spune cã s-a întâmplat ceva de importanþã majorã în maºinã, dar îºi imagineazã cã e mai bine sã nu se gândeascã la asta.
A doua zi, Elena îºi sunã cea mai bunã prietenã, ºi amândouã discutã timp de ºase ore bãtute pe muchie. Analizeazã, în cele mai mici detalii tot ce a spus ea ºi tot ce a spus el. Vor continua sã dezbatã subiectul sãptãmâni de zile, fãrã sã ajungã la vreo concluzie, dar ºi fãrã sã se plictiseascã vreodatã de el.
Între timp, Robert, antrenându-se într-o zi la tenis cu un prieten de-al lui ºi al Elenei, se opreºte chiar înainte de a servi ºi întreabã: ‚A avut Elena vreodatã un cal, George?’

Calul TROIAN

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 09:01

Trei tipi mor si ajung la poarta Raiului.
Sf Petru ii intreaba:
- De cate ori v-ati inselat nevestele?
- Eu niciodata in 30 de ani de casnicie, raspunde primul.
- Foarte bine, uite ai aici un Mercedes sa te plimbi in Rai.
- Eu o singura data in 40 de ani de casnicie, spune al doilea.
- Nu e chiar atat de grav, se iarta. Uite un Hyundai sa mergi cu el prin
rai.
- Eu de vreo 10 ori in 20 ani de casnicie, raspunde ultimul.
- Aoleu, ce rau ai fost. Insa pentru ca ai fost cinstit, uite un Logan sa
mergi cu el prin Rai.
Dupa cativa ani se intalnesc cel cu Loganul si cel cu Mercedesul la un
stop. Cel cu Mercedes plangea.
- De ce plangi omule? Ce s-a intamplat?
- Uite... a murit nevasta-mea ieri...
- Asa, si?
- Si am vazut-o azi prin Rai .. pe role...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 21:01

DA..CHIAR ASA..
Cine liciteaza?
Daca mai gasesti doua le poti mãrita in programul RABLA si îți cumperi un satãr nou-nouț

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 21:35

De la: yxz, la data 2010-05-19 09:01:22Trei tipi mor si ajung la poarta Raiului.
Sf Petru ii intreaba:
- De cate ori v-ati inselat nevestele?
- Eu niciodata in 30 de ani de casnicie, raspunde primul.
- Foarte bine, uite ai aici un Mercedes sa te plimbi in Rai.
- Eu o singura data in 40 de ani de casnicie, spune al doilea.
- Nu e chiar atat de grav, se iarta. Uite un Hyundai sa mergi cu el prin
rai.
- Eu de vreo 10 ori in 20 ani de casnicie, raspunde ultimul.
- Aoleu, ce rau ai fost. Insa pentru ca ai fost cinstit, uite un Logan sa
mergi cu el prin Rai.
Dupa cativa ani se intalnesc cel cu Loganul si cel cu Mercedesul la un
stop. Cel cu Mercedes plangea.
- De ce plangi omule? Ce s-a intamplat?
- Uite... a murit nevasta-mea ieri...
- Asa, si?
- Si am vazut-o azi prin Rai .. pe role...

Un arab scutura un covor de la etajul 4.
Un trecator il intreaba:
-Ce are? Nu porneste?

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 21:43

Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un dar de Craciun, si nu prea stia ce pentru ca erau de putina vreme impreuna. Dupa ce s-a gandit cu grija, a ales sa ia o pereche de manusi ca fiind cadoul cel mai potrivit: romantic, dar nu prea personal. Insotit de sora mai mica a iubitei, s-a dus la magazin si a cumparat o pereche de manusi albe. Sora si-a cumparat o pereche de chiloti. In timp ce-i impacheta, vanzatoarea a incurcat pachetele, asa ca sora a luat manusile iar tanarul a luat chilotii.

Fara sa verifice continutul, el a expediat pachetul iubitei sale impreuna cu urmatorul mesaj:

"Am ales acest dar pentru ca in timp ce ne plimbam seara prin parc am obsevat ca nu obisnuiesti sa porti asa ceva. Daca n-ar fi fost sora ta as fi ales modelul mai lung, cu nasturi, dar ea poarta modelul scurt, care se da jos mai usor. Chiar daca culoarea e mai pastel, nu se murdaresc usor. Vanzatoarea mi-a aratat ca si ea poarta aceeasi culoare si chiar dupa o purtare de trei saptamani aratau inca bine. Am pus-o sa incerce perechea pe care am cumparat-o pentru tine si ii venea minunat.
As vrea sa fiu langa tine sa te ajut prima oara cu imbracarea lor; sunt gelos ca alti barbati vor atinge matasea lor delicata inaite de a te vedea din nou. Dupa ce te dezbraci, aminteste-ti sa sufli inauntru putin pentru ca altfel va ramane umezeala ce se formeaza in timpul purtarii.
Ah, de cate ori ii voi saruta in anul care vine!
Sper ca miercuri seara, in ajun de Craciun, cand ne vom intalni ii vei purta numai pentru mine.

Cu toata dragostea !

P.S. Am auzit ca ultima moda e sa nu se traga chiar pana sus, ca sa se vada putin blanita.

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 22:22

De la: coradu, la data 2010-05-19 21:43:07Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un dar de Craciun, si nu prea stia ce pentru ca erau de putina vreme impreuna. Dupa ce s-a gandit cu grija, a ales sa ia o pereche de manusi ca fiind cadoul cel mai potrivit: romantic, dar nu prea personal. Insotit de sora mai mica a iubitei, s-a dus la magazin si a cumparat o pereche de manusi albe. Sora si-a cumparat o pereche de chiloti. In timp ce-i impacheta, vanzatoarea a incurcat pachetele, asa ca sora a luat manusile iar tanarul a luat chilotii.

Fara sa verifice continutul, el a expediat pachetul iubitei sale impreuna cu urmatorul mesaj:

"Am ales acest dar pentru ca in timp ce ne plimbam seara prin parc am obsevat ca nu obisnuiesti sa porti asa ceva. Daca n-ar fi fost sora ta as fi ales modelul mai lung, cu nasturi, dar ea poarta modelul scurt, care se da jos mai usor. Chiar daca culoarea e mai pastel, nu se murdaresc usor. Vanzatoarea mi-a aratat ca si ea poarta aceeasi culoare si chiar dupa o purtare de trei saptamani aratau inca bine. Am pus-o sa incerce perechea pe care am cumparat-o pentru tine si ii venea minunat.
As vrea sa fiu langa tine sa te ajut prima oara cu imbracarea lor; sunt gelos ca alti barbati vor atinge matasea lor delicata inaite de a te vedea din nou. Dupa ce te dezbraci, aminteste-ti sa sufli inauntru putin pentru ca altfel va ramane umezeala ce se formeaza in timpul purtarii.
Ah, de cate ori ii voi saruta in anul care vine!
Sper ca miercuri seara, in ajun de Craciun, cand ne vom intalni ii vei purta numai pentru mine.

Cu toata dragostea !

P.S. Am auzit ca ultima moda e sa nu se traga chiar pana sus, ca sa se vada putin blanita.

probabil i-au venit ca o manusa..

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
Mergi la: