back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist

Pagini: << 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Aprilie 2012, ora 15:15

....citesc si plang

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2012, ora 15:15

Pilotul: - De unde vine linistea asta?
Copilotul: - De la motoare.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2012, ora 16:09

Un taran s-a intors de la Bucuresti. S-a adunat tot satul. Stau, beau incet. Taranul spune:
- Am fost intr-un magazin interesant, "Sex Shop" se numeste! Deci, foarte interesant magazin, ce sa va spun! Si aveau femei gonflabile de vanzare!
Cea mai plina de viata femeie din sat intreaba:
- Aveau si barbati gonflabili?
- Cinstit, barbati n-am vazut. Probabil n-au adus inca. In schimb aveau piese de rezerva pentru ei, cat duce trenul!

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2012, ora 21:58

De la: _Ingrid, la data 2012-04-13 16:09:20Un taran s-a intors de la Bucuresti. S-a adunat tot satul. Stau, beau incet. Taranul spune:
- Am fost intr-un magazin interesant, "Sex Shop" se numeste! Deci, foarte interesant magazin, ce sa va spun! Si aveau femei gonflabile de vanzare!
Cea mai plina de viata femeie din sat intreaba:
- Aveau si barbati gonflabili?
- Cinstit, barbati n-am vazut. Probabil n-au adus inca. In schimb aveau piese de rezerva pentru ei, cat duce trenul!

Tot gonflabile dar mai robuste.

Sa va spun o chestie credibila. Cu cativa ani in urma am fost la o cunostinta in Germania. Am vizitat-o pe mama ei( era singura). Cumparasem ceva lucruri si nu-mi incapeau in geamantan. Batrana s-a oferit sa-mi dea un geamantan din pivnita ei. L-am adus sus si surpriza..Era chiar o piesa de rezerva de barbat. Ce sa fac cu ea, m_am gandit? Dupa ce mi-a dat geamantanul sa-i arunc jucaria?
I-am pus-o sus pe dulap, poate mai avea nevoie.

Fosta membra 9am.ro

4095 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2012, ora 22:21

De la: 9am250228, la data 2012-04-13 21:58:50
Sa va spun o chestie credibila. Cu cativa ani in urma am fost la o cunostinta in Germania. Am vizitat-o pe mama ei( era singura). Cumparasem ceva lucruri si nu-mi incapeau in geamantan. Batrana s-a oferit sa-mi dea un geamantan din pivnita ei. L-am adus sus si surpriza..Era chiar o piesa de rezerva de barbat. Ce sa fac cu ea, m_am gandit? Dupa ce mi-a dat geamantanul sa-i arunc jucaria?
I-am pus-o sus pe dulap, poate mai avea nevoie.

cine stie cat o fi cautat-o !!!

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2012, ora 18:56

Doi condamnati la moarte.
- Vreo ultima dorinta?
- As vrea sa ascult un disc cu Guta.
- De acord! Si tu?
- Pe mine va rog sa ma omorati inainte!

Unuia i-a murit soacra si i-a scris urmatorul epitaf:
"Doamne primeste-o cu aceeasi bucurie cu care ti-o trimit eu"

O tânara la spovedanie:
- Parinte, am pacatuit cu parintele din parohia vecina!
- Fiica mea, sa nu mai pacatuiesti, sa iei aghiazma mare, sa faci 25 de matanii si data viitoare aminteste-ti ca asta e parohia ta!

Un colonel ii spune generalului:
-Domnule general, aveti pantalonii descheiati.
-Experimentez, colonele! Aseara am avut camasa descheiata si mi-a intepenit gitul.

La un serviciu funerar, cei care tineau sicriul se lovesc de perete, il scapa, iar dinauntru se aude un geamat. Deschid astia sicriul si vad ca femeia este inca vie.
Mai traieste femeia cativa ani si, la moartea ei, din nou vin cei de la serviciul funerar, se ridica sicriul....
Din spate se aude vocea barbatului:
- Aveti grija la nenorocitul ala de perete!

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 14 Aprilie 2012, ora 21:08

Oare cand or invata oamenii sa nu mai creada in chiar tot ce ce a se vrea sa sboare. Cand oare om inceta cu minciuna ,cu lasitatea, cu fatarniciile , cu inselatoria , cu acea publicitate falsa , de care unii profita. Si cred ca stiti la cine ma refer. La acei care din toate aceste insirate mai sus isi fac din asta o meserie si un mijloc de imbogatire, in timp ce noi o ducvem din greu si mai greu. Au transformat o traditie intr-un mod de imbogatire. Se folosesc in mod nemijlocit de cele doua mari sarbatori din an importante , pentru a ne prosti cu povestile lor. Nimic din toate astea nu sunt adevarate !!! Credeti-ma pe cuvant. Ca eu stiu cand este ceva adevarat si cand este totul o minciuna. Sa mers pe ideea despicarii in patru a Bibliei, pentru a atrage cat mai multi – hai sa le zic neinitiati, creduli, inocenti si multi altii , care deja au mostenit o credinta falsa inca din vremuri vechi si la care nu vor sa renunte cu usurinta. La ce sa ne asteptam ? Daca intradevar a existat cineva cu numele de Iisus, nu inseamna ca toate povestile despre el, sunt si adevarate. Multe din ele sunt adaugate si infrumusetate de catre biserica pentru a da o mai mare tarie credintei. Credinta ce incepe , incet , incet sa se naruie. Suntem in sec 21 , sinoi tot mai credem in povesti cu zane si Feti- Frumosi, ca sa nu mai zic de celelalte neadevaruri. Ca a fost un om pe aceea vreme nu contest. Ca a incercat sa le deschida ochii , la multi oameni, despre cum trebuie sa tep[orti in viata, ca asa zisele lui invataturi au mers prea departe si au atins apogeul prin inventarea asa ziselor miracole, infaptuite de el, nu pot sa cred asa ceva. Ca s-a nascut un fiu dintr-o fecioara , nu o mai crede nici copilul din fasa. Ca a murit din cauza chinurilor datorate de multiplele torturi la care a fost expus trupul lui, poate fi un adevar. Dar ca a si inviat , asta e prea de tot. Spuneti-mi mie unul care a inviat din morti, ca m-ar interesa si pe mine reteta asta. Chiar credeti totul? S8 asta ca asa zice tata Floarea sau nea Gheorghe din fundul tarii, la care se adauga zisele piopilor, sa fim seriosi ! Chiar credeti toata povestea cu mormantul asa zis `sfant`? Aceatsa poveste e buna pentru nestiutori, pentru cei care nu au studiat . dar aceste scene contrafacute , se pot face acu cu usurinta. Cu efescte de proiectii holografice, pentru a minuna sau inspaimanta pe cei neavizati, cu lumanari ` contrafacute` care asa zis , se aprind singure. Nu vedeti ca totul este o farsa? Ca se pot preluca acele lumanari ` sfinte`? De fosfor ati auzit ? de telecomanda , ati auzit . De toate astea minuni ale tehnicii de care se profita prin combinarea lor. De de credeti ca nu te lasa sa vii cu lumanarea de acasa ? Ca aceea, nu se v-a aprinde niciodata, oricat de`credincios` sau `sfan` ai fi. De ce credeti ca nu te lasa sa filmezi si sa studiezi, sau sa nu intrii pana cand te lasa sfiintiile sale. Nu vedeti ca este ceva putred aici? Auzi lumina de la mormantul ` sfant` !!! Si noi credem prosteste asta de secole si poate si ceva mai incolo. Dar cred ca nu pentru multa vreme, sau foarte multa vreme. Poate ca se v-a destepta cine trebuie,ca sa puna capat la toata aceasta farsa . Sau cum spunea si la TV – `credinta sau spectaco`? E intradevar un spectacol. Un mare ... curat spectacol, de care profita cei care nu trebuie. Iar daca e sa-i dam crezare in spusele lui Iisus sau in `spectacolele pe care le tinea si el in aer liber, cu numerele lui de magie, de unde nu stim ca `erau aranjate` si in buna masura si cu stiinta celor 12 , pentru a convinge acea prostime din trecut . Si vad ca si astazi, Poate fi si adevarat , ca el cunostea , spre deosebire de altii , `taine` pe care si le-a insusit din tinerete, citind multe manuscrise , pe acea vreme secrete , din Alexandria. Ca a invata ritualile hinduse si alte alea , in as controla ` moartea clinica` cu ajutorul mintii, sau cu bauturi contrafacute. Si asta a invata-o pe parcursul celor 30 de ani. De ce credeti ca nimic din acea perioada nu s-a dezvaluit? Ca era secret. Pregate campul . Asa putea sa insele pe oricine din acea vreme, care la acest cpitolul, medicina statea cam prost. Ca isi reducea bataile inimii si toate astea prin diferite tehnici. Cand a inceput sa afirme ca el este fiul lui Dumnezeu, ori era `` beat ` de etnobotanice`` - diferite sucuri si fierturi de ierburi, pe care le consuma si pe care numai el le cunostea, fiind constient de ceea ce va urma - Adica moartea lui. Cum credeti ca un om care a fost tintuit pe o cruce , si care a pierdut destul sange , infometat si insetat, ar mai fi putut supravietui. Asa ca ucenicii lui stiau lectia si l-au salvat dupa asa zisa ` inviere`. L-au ascuns intarind si mai mult credinta de atunci oarba , ca el ar fi inviat. Dca a inviat de ce nu a iesit in fata tuturor sa le spuna: ` `Uite eu sunt aici din nou in mijlocul vostru . Lipsa voastra de credinta in mine este suparatoare. Si sa fi luat masuri. Ori asta nu s-a intamplat si multe din acele povesti cusute cu ata neagra sau ce culoare vreti voi, pe care le-au adfaugat altii , adica cei interesati, pentru a face si ei un ban gramada. Si uite asa `prostia` a dainuit atatia ani si mai dainuie si astazi, pana intr-o zi. Stiu ca vor fi multi care se vor ridca impotriva mea , dar atsa e situatia reala, de care nu trebuie sa fugim. Vor veni iar cu citate din carti crestine si biblie si alte testamente , care au fost scrise tocmai pentru a intari si mai mult credinta falsa in ramdurile oamenilor. Pentru mine asta nu este decat o poveste de seara. , si asa va ramane toata viata. A ramas o traditie. Si vad ca un popor lipsit de credinta a reusit sa prosteasca o lume intreaga.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2012, ora 21:22

Macar odata sa fie sincere si sfintiile sale, in a marturisi ca de fapt totul este o traditie , si ca nu are cu nimic a face cu rastignirea sau moartea , ba mai mult cu presupusa inviere. Restul este un basm. Ca povestile cu balauri cu 9-12 ...capete , pe care Fat – Frumos i le taia. Chiar as propune ca toate sfiintiile sale , si cand spun toate , printre ei sa se numere si cele mai mari si cinstite fete bisericesti, in frunte cu Papa, sa le deie o declaratie la Pro TV sau Antena de exemplu, ca tot le place lor sa umble dupa senzational si sa le dea apa la moara si publicitate popilor, ca acestia, sa marturiseasca cu mana pe inima, cum ca , toate cele pomenite in Biblie, sau in alte carti sfinte, sunt numai o insirare de minciuni , farse , plastografii , ca episodul cu Iisus este de asemeni o mare si grosolana farsa si minciuna. Ca nimic din toate astea, nimic nu e adevarat. Iar din acestia , macar unul sa aiba curajul raspunderii, sau frica de Dumnezeu in suflet , pentru marturisirea acestora. Iar daca nu se v-a gasi nimeni sa faca asta , dovedeste ca totul este o farsa, o ticluire de ei insusi, actualizata si revizuita, pentru a prostii intreaga lume. Poate in acest fel vor fi si ei odata sinceri , stiindu-se cu musca pe caciula. Daca nu recunosc , inseamna ca sunt sarlatani, ca sunt lasi , ca nu vor sa mai dea inapoi, si pentru gestul lor Dumnezeu ii v-a pedepsi aspru cand vor ajunge pe lumea ailalta. Pentru ca ei insusi se joaca de-a Dumnezeu, afirmand ca are un fiu care a fost omorat tot de semeni ca ei. As vrea ca intr-o zi acesta sa revina si sa pedepseasca pe toti care fac afirmatie false pentru al denigra pe el. Poate fi si asta un mijloc de constrangere mai bun decat detectorul de minciuni. Dar frica de el daca se crede adevarat credincios il v-a face sa i se luminmeze mintea. Poate `Forta` .. ii v-a convinge. Caci ea e puternica. Poate o v-a face si insusi Papa. Ei nu faca decat sa mestece marfa cu ambvalajul. Au inventata un personaj caruia i-au atribuit pe nemerit niste calitati pe care el nu le are, si care l-au transformat dintr-un plastograf , intr-un martir. Ei nu se joaca de-a Dumnezeu. Daca Dumnezeu v-a apare intr-o zi sii va chema la judecata de apoi?...Macar sa vedem cum vor pune problema. Chiar azi la B1, am vazut un interviu intre un doctor si alti oameni de stiinta, unde unul din ei propunea ca si mine ca a venit vremea sa se faca o schimbare in descrierea Bibliei. Ca nu mai este la moda. A fost buna odata pentru bunicii nostrii , poate. Dar nu si acu ! Si la final inca o sugestie: La scoala aia de popi sa se introduca ca materie obligatorie si stiintele exacte , cum ar fi Fizica , Chimia si altele, pentru invata si ei putina carte. Ca alfel nici ei nu ar mai crede minciunile de acolo. Poate se vor destepta si ei oleaca. Ca de alfel le plac sa se faca popi. Toti de la un timp nu viseaza decat la popie. La jumuleala. Ca de cand se naste omul , si cat traieste si cand moare popa il usureaza de bani. Bani cu care s-ar face altele mai bune. Chiar statul asta stie cati bani NEDECLARATI RATI INTRA IN BUZUNARUL LOR, NUMAI PENTRU A PROSTII LUMEA. Ba mai mult ne mai impun si conditii: ` daca nu dai atat nu –ti duc mortul la groapa .. etc ... Sarlatanie pe fata . De doua ori , de sute de ori...

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2012, ora 22:02

de la Marin, n-am mai dat citatele lungi.

Sa facem o diferenta intre toate canoanele si masluirile Biblice, apetitul capilor bisericii si preotilor
de profituri pe seama tagmei de naivi si realitatea Isus.Nu ca am face o blasfemie cum o numesc
capii ortodoxiei si ciracii lor, ci pentru respectarea unui adevar. Isus a existat mai intai ca om, nascut de
o fecioara- Maria, logodita cu Iosif, neexplicabil cum, dar totusi explicabil cunoscand azi tehnologii de fertilizare, a trait ca om simplu( fapt nerecunoscut in evanghelii( masluite si ele). Sunt scrieri sacre in care se atesta initierea sa Spirituala si revenirea sa in constienta ca trimis a Lui Dumnezeu, ca fiu al Sau.
Utopiile Bisericesti cu revenirea Sa si invierea mortilor, au acelasi dar de infricosare a credulilor, astfel incat, prin supunerea la posturi indelungte si repetate intrun an, agoniselile lor sa ajunga in buzunarele Patriarhiei si ale preotilor. Indrazneala si tupeul tagmelor bisericesti se datoreste si faptului ca in comoditatea lor, enoriasii nu citesc numai spusele lui Isus din evanghelii, spuse in care nu apar canoane, posturi, daruri catre biserici, pomeni, plata preotilor si un arsenal de dari, ci ingurgiteaza ce zice popa ca ceva sfant. De aici si sintagma: - sa nu faci c e face popa ci ce zice popa-
Este interesanta o scrisoare descoperita ulterior la Vatican scrisa de Pilat guvernatorul Ierusalimului in vremea lui Isus, catre Imparat, privind adevarul despre Isus. Poate o gasesc si o voi posta pe topic.

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2012, ora 22:16

Adevar sau fals?

'Cunosteai aceste intamplari ?
In ceea ce ma priveste, nu le cunoscusem.
Moartea este un lucru sigur, insa Biblia vorbeste si despre moartea finala !
Te rog sa reflectezi la acestea.....
Citeste pana la sfarsit..
Scrie in Biblie (Galateni 6:7):
'Sa nu va lasati inselati; sa nu radeti de Domnul:
caci
ce a semanat omul,
aceea va si culege.

Iata povestea catorva barbati si femei
care L-au luat in ras
pe Domnul:
John Lennon
(Cantaret):
Cu cativa ani inainte de a muri, intr-un interviu pentru o revista americana , el a declarat:
'Crestinatatea va lua sfarsit, va disparea.
Nu este nevoie sa imi sustin aceasta idee. Sunt sigur.
Nu am ce spune despre Iisus, insa cei ce-L urmau erau oameni prea simpli, astazi noi suntem mai cunoscuti decat El" (1966).
Lennon, dupa ce a declarat ca membrii formatiei Beatles erau mai cunoscuti decat Iisus Christos, a fost impuscat de sase ori.
Tancredo
Neves
(Presedinte al Braziliei ):
In timpul campaniei prezidentiale, acesta a declarat ca, daca ar obtine 500.000 de voturi din partea partidului sau, nici Dumnezeu nu l-ar mai putea indeparta de la Presedintie.
Bineinteles, a obitnut voturile, insa s-a imbolnavit cu o zi inainte de a deveni presedinte, apoi a murit.
Cazuza
(Compozitor, cantaret si poet bi-sexual):
In timpul unui spectacol in Canecio ( Rio de Janeiro ), in timp ce isi fuma tigarea, a pufait fumul in aer si a spus: 'Doamne, asta e pentru tine.'
A murit la varsta de 32 de ani, de CANCER pulmonar, intr-un fel groaznic.
Cel care a construit Vasul Titanic

Dupa ce s-a incheiat construirea Vasului Titanic, un reporter l-a intrebat cat de sigur era Vasul.
El a raspuns cu un ton ironic:
'Nici chiar Dumnezeu
nu il poate scufunda'
Cred ca stiti cu totii ce a urmat
Marilyn
Monroe (Actrita)
A fost vizitata de Billy Graham, in timpul unei reprezentatii a unui spectacol.
Acesta a declarat ca Spiritul Lui Dumnezeu l-a trimis sa ii predice.
Dupa ce a ascultat ceea ce a avea de spus Predicatorul, ea a replicat:
'N-am nevoie de Iisus al tau'.
O saptamana mai tarziu, a fost gasita moarta, in apartamentul ei.
Bon Scott (Cantaret)
Fostul vocalist al formatiei AC/DC. Intr-un cantec din 1979, el spunea:
'Nu ma opriti: ma indrept pe drumul meu, pe drumul care duce in infern'.
Pe 19 februarie 1980, Bon Scott a fost gasit mort, inecat cu propria voma.
Campinas
(in 2005)

In Campinas , Brazilia, un grup de prieteni, beti, au luat, in drum, o alta prietena....
Mama a insotit-o pana la masina si, ingrijorata de starea in care se aflau prietenii ei, i-a spus, tinand-o de mana pe fata care se asezase in masina:
'Fiica mea, mergi cu Dumnezeu si fie ca El sa te apere.'
Aceasta a raspuns: 'Poate doar daca El (Dumnezeu) merge in portbagaj, pentru ca aici, inauntru, ....e deja plin. '
Peste cateva ore, a sosit vestea ca tinerii au fost implicati intr-un accident mortal, toti au murit, masina era de nerecunoscut, nu se mai putea spune ce tip de masina fusese, insa, in mod surprinzator, portbagajul era intact.
Politia a declarat ca nu vedea in ce mod a putut ramane intact portbagajul. Spre surprinderea lor, in portbagaj, au gasit un carton de oua, iar ouale erau toate intregi.
Christine Hewitt (ziarista si redactora de emisiuni de divertisment din Jamaica )
a declarat ca
Biblia (Cuvantul lui Dumnezeu) este cea mai proasta carte scrisa vreodata.

In iunie 2006
a fost gasita arsa in masina proprie.

Multi alti oameni importanti au uitat ca nu exista nici un alt nume caruia sa i se fi acordat atata autoritate, precum numele lui Iisus.
Multi dintre acestia au murit, numai Isus a murit si a inviat si este viu.'

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2012, ora 01:01

Bula a mai murit si a inviat.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 16 Aprilie 2012, ora 10:41

Sunt sigur Marine ca acest eseu voiai sa il publici pe alt subiect ... Nu la bancuri .
Oricum , bune remarci .

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2012, ora 13:36

De la: Marin56, la data 2012-04-16 10:05:58Totusi prea multa publicitate se face pentru cele sfinte. Omul nu trebuie `impins` de la spate ca sa creada in chiar tot, orbeste. Eu nu am nimic cu Dumnezeu cand vine vorba de un creator, chiar daca si aici am obiectii si vad alfel lucrurile. Un singur lucru e real – Viata , pe care noi nu o stim cum o avem si cine ne-a dat-o si de unde vine. Si va intreb iar - este nevoie chiar de atata publicitate ? In fiecare zi si in perioada celor sarbatari, se face atat tam – tam. Chiar ieri la proTV sau Antena se vorbea de o familie care a facut o troita, si s-ar fi laudat ca vor sa faca si o manastire. Oare chiar e de crezuit? De unde au astia atatia bani? Eu nu am cu ce sa-mi platesc medicamentele lunar, si astia arunca cu bani si in caini? ``de ce oare``... Sau si asta e un `aranjament de `n ` luate cate `m`...ca sunt `pusi` unii oameni sa o faca pe grandomanii pentru a castiga tot mai multi adepti? Sau cea cu cumpararea unui scaun in strana, si multe alte lucruri, inventate de ei sau pusi sa zica asa, pentru publicitate. Poate si prea multa publicitate strica. Oare nu bate la ochi , precum faptul ca prea multi vad in aceste perioade de sarbatori , tot felul de cruci sau chipuri cu Iisus pe tot felul de obiecte , lemne, cartofi si alte obiecte. Unii chiar vad , in imaginatia lor, si ingeri pe cer, sau chipul fecioarei Mariei. Nu trebuie sa credem chiar toate. Uneori prea multe amanunte strica. E la fel cum un om ar comite o crima cu sau fara premiditatre si ca sa scape basma curata isi fabrica tot felul de alibiuri. Unele dintre ele mai mult il poate incrimina , decat sa-l desculpe. Iar la o ancheta mai severa toate aceste surplusuri, poate mai mult sa-i dauneze. Ca in filmele cu Columbo. Asa si ei . De fiecare data ProTV –ul si Antena si de curand vad ca si alte posturi s-au afiliat la dorinta bisericii de a li se face publicitate. Posturile astea ar da orice , numai ca sa faca ele bani. Nimic evlavios nu au in ele. Si le fac jocul. Oare ele nu se joaca de-a Dumnezeu. De aici rezulta ca nimic sfant numai exista nici la biserica si nici la enoriasi. Ca toate sunt de pamflezi. Ca totul e teatru si decor. Ca spun una si fac alta. Dai lui nea gh. Dupa ce iesit de la o slujba de la biserica o cana doua de vin la o carciuma si sa vedeti ca dupa un timp , daca il intrebi cum a fost la biserica – bade ? o sa –ti de-a chiar mai multe biserici decat cuprinde sau alte veorbe imprumutate din cele sfinte, sau fac obiectul religiei. Si asta e ceva general. Chiar si popi apeleaza la aceste artificii. Cred ca v-am m,ai spus intamplarea dintr-un oras, cand am intrat in biserica si popa s-a luat injurandul de `candela` pe dascal ca uitase sa-i puna tamaie in cadelnita. Si exemplele pot continua. Si cred ca daca m-asi duce mereu la cate o biserica , ar fi imposibil sa nu strang multe de asemenea exemple sau anecdote `sfiintite`. Deci asta ma intriga si ma fustreaza ca tocmai cei care sunt lasati a fi in slujba Domnului , il blameazasau comit blasfemie , cum spun ei. Da stiu ! O sa spuneti : ` faceti cum spune popa , si nu ce face popa`. O expresie fara un pic de evlavie. Numai spun de multimea filmelor si filmuletelor care au invadat netul. La tot pasul te lovesti de cate o scena biblica. Ca nea Ion sau tata marghioala povesteste in interviuri aranjate despre existenta lui sau a ei sau a lui Iisus si multe altele. Numai ca sa fie. Si asta este ceva general nu numai la noi. Sau poate credeti ca am ceva ca cu ei ca transmit si aceste stiri. Nu ! Din 45 de minute de stiri , jumate sau chiar mai mult li se atribuie stirilor senzationale. Ca a murit ala , ca a decedat altul , ca al s-a aruncat in limba, ca ala a spart seifuri ca ala a violat-o ca a ucis-o... etc. Ori aceste stiri nu le vad ca ar face ceva bun. Din contra le da idei la muti , ca sa faca si altii la fel ca ei. Ar trebui, daca tot trebuie , sa dea astfel de stiri dupa 12- 1 noaptea . Ca sa nu mai spun ca tot ce se transmite la TV pe oricare post nu fac bine pentru tinertetul de azi. Ca il invata la prostii , la destrabalare si numai la munca – NU!!! Ar trebui ministrul culturii a audiovizualului sa i-a masuri. Asta ca sa vedeti ca nu numai cu popii am ce am. Ei de fapt joaca cum li se canta. Daca mai marele lor le spune ca Iisus a murit , zic si ei ca el. Dar nici ei nu sunt fermi convinsi. Daca nustiu ce e scris acolo, trebuie luat de bun , fara a mai fi trecut si prin prisma stiintifica . Sa vedem si noi daca este intemeiata acea scriere. Toti merg dupa un calapod captusit cu tot felul de legende care nu vor sa fie verificate. Si cred ca nu se vrea sa fie verificate, pentru a se face `lumina ` si in acest domeniu. Poi cascavalul.... Si mai este si faptul ca indoctrineaza si pe fraieri cu minciunile lor. Nu vor sa mai schimbe nimic. Macar in partile esentiale ... cum zicea Caragiale. Sa nu credeti ca credinta `orbeste`, este calea. Ca nici popii- fie vorba intre noi, nu respecta chiar toate. Si nu in prezenta noastra. Sau credeti ca daca oamenii asa zisi credinciosi dau buzna in biserici, este ca o faca din curiozitate sau sa dea buzna la `pomana`. Poate este si asta un inceput bun din partea lor. Ca se mai gandesc si la cei saraci.Poate asta e o cale mai buna decat sa tina discursuri interminabile pe teme religioase/. Foamea trece prin burta. Si sa stiti ca am luat in seama si apropourile DVS. Sa stiti ca un om ca mine care a vazut moartea cu ochii de atatea ori, ce ar mai conta o alta moarte in plus. Eu ma ghidez pe mine prin mine. Si nu prin el, cum spune popa. Eu am credinta mea – in mine si nu in altii. Cand mi-a fost rau nu ma-m dus la popa sa ma spovedesc – ca e o mare greseala- ci la doctor sau am apelat la ..serviciile mele, la secretul meu de auto sugestie. Ce , Iisus cum a stiut sa primeasca moartea. Ca doar era constient de ea. Si inca o chestie : Este chiar necesar ca in biblie sau alte carti, asa zise `sfinte` sa se scrie, cand se pomeneste de EL sau altul cu rang suprem , e nevoie sa fie scris cu litere mari? Eu pot sa iau in seama ideea si fara ca pronumele sa fie scrise cu litere mari. Ce s-ar fi intamplat si cum ar fi sunat oare biblia daca Duimnezeu avea mai multi fii. Poate imi spune cineva si mie de ce se tot schimba Pastele mereu ? Ca nu are o data fixa? Oare Dumnnezeu ii spune papei cand sa vina cu lumina. Lumina ce apare la ` Mormantul sfant`? Dar daca s-ar muta mormantul la Bucuresti sau ori ce alt oras din lume in orce tara, ar mai veni si acolo lumina , dar asta singura fara interventia popilor, Ei ? Ca dupa mintea mea daca de undeva acea lumina ar fi comandata ar trebui sa vina la data ora si secunda fixa , la fel in fiecare an. De ce se fac asemenea decalaje? Nu inteleg misterul asta. Inainte 1 mai era la 1 mai . 23 August la 23 August Unirea sau alte evenimente, asisderea la date fixe. Ori aici. Bine ca nu se mai decaleaza si cu data sfiintilor, principali ca ar fi iesit o mare tragedie. Si asa de la an la an calendarul se umple cu tot felul de nume de sfiinti , mucenici si alti arhi...mandriti sau ce grad mai au, ca intr-o zi calendarul ortodoz din camera o sa arat precum un tapet , pe tot peretele. Ma opresc aici deocamdata poate un alt episod din amintiri mai tarziu. Pe bune.

In toate celelalte ai perfecta dreptate si subscriu. Cand spun si repet de atatea ori ca Biblia a fost masluita, poate deranjez pe enoriasii creduli. Invataturile lui Isus au fost interpretate dupa voia si placul capilor celor doua biserici, Crestin Ortodoxa si Crestin Catolica. Raul si marea incurcatura provine de la Schisma produsa intre ele, fapt ce a determinat ca fiecare sa aiba un calendar al timpului propriu, calendarul Gregorian si calendarul Iulian ('Calendarul iulian a fost introdus de Iuliu Cezar în 46 î.Hr., intrând în uz în anul 45 î.Hr. Calendarul iulian are un an obiºnuit de 365 de zile, împãrþit în 12 luni, cu un an bisect adãugat la fiecare patru ani, ceeace face ca anul mediu sã aibã 365,25 de zile. Calendarul iulian a rãmas în uz în unele þãri pânã în secolul al XX-lea ºi mai este folosit încã de mai multe biserici naþionale ortodoxe.)' iar (Calendarul gregorian este varianta de calendar cea mai rãspândit folositã. O modificare a calendarului iulian a fost pentru prima oarã propusã de doctorul napolitan Aloysius Lilius și a fost decretatã de Papa Grigore al XIII-lea (numele cãruia l-a primit calendarul) pe 24 februarie 1582.[1]
Introducerea calendarului gregorian a fost necesarã deoarece, în cazul calendarului iulian, anul mediu era ceva mai lung decât anul astronomic, fãcând ca echinocțiul de primãvarã sã se mute ușor înapoi în anul calendaristic.[1]'
Asta m-am intrebat si eu: cum nu e pacat pentru enoriasii catolici sa manance de dulce, cand enoriasii ortodocsi tin post si invers? Deci postul este o gaselnita, cum am mai spus, si cine vrea sa citeasca Evanghelia dupa Toma, considerata apocrifa de cele doua biserici, se va convinge ca Isus, n-a recomandat postul. El raspunde apostolilor: _ nu este pacat ce bagati in gura voastra ci pacat este ce scoateti din gura voastra- Bine ca nu suntem pe un topic religios ca ne-ar sari in cap bigotii ca alb inele africane in furiate. Totusi sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului, cum a spus si Isus, adica sa pastram adevarata credinta.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2012, ora 17:17

Asa e domnu 9 am 250 228 aveti dreptate. Dar daca imi raspundeti si la intrebarea cu mutatul mereu al zilei de Pasti... e perfect fara ca sa suparam pe nimeni. Si ce e cu acea lumina si cat de reala e?E adevarat sau falsa arnajata de ei. Eu dupa parerea mea asa inclin. Acu minnile tehnice fac chiar adevarate minuni.Deci totul e posibil.

coradu

3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Aprilie 2012, ora 23:46

Dupa o ora de discutii, Tony Blair scoate un ceas cu capac sa vada cat este ora, iar pe capac era gravat
"De la George Bush pentru Tony".
Dupa o perioada de discutii, scoate si Bush un ceas de argint cu capac, iar pe capac era gravat
"De la Tony Blair pentru George".
Dupa alta ora de discutii aprinse, Vladimir Putin scoate un ceas din
aur cu diamante, iar pe capac era gravat:
"De la IC Bratianu pentru Carol I".

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2012, ora 09:44

De la: Marin56, la data 2012-04-16 17:17:38Asa e domnu 9 am 250 228 aveti dreptate. Dar daca imi raspundeti si la intrebarea cu mutatul mereu al zilei de Pasti... e perfect fara ca sa suparam pe nimeni. Si ce e cu acea lumina si cat de reala e?E adevarat sau falsa arnajata de ei. Eu dupa parerea mea asa inclin. Acu minnile tehnice fac chiar adevarate minuni.Deci totul e posibil.

Buna dimineata. Voi raspunde cu placere dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti insusesti parerile sau convingerile mele, desi in mare parte avem convingeri comune.

Pastele isi schimba data in fiecare an calendaristic, conform cu calendarul solar astronomic si este intotdeauna intre 4 aprilie si 8 mai. Se stie ca Pastele nu se schimba din Duminica asa cum Craciunul nu se schimba din data(25). Mai concret, depinde de calendarul Iulian si mai ales de fenomenele astrologice;
- miscarea aparenta a soarelui(miscarea de rotatie care da echinoctiul de primavara)
-miscarea de rotatie a lunii in jurul pamantului( luna plina dupa echinoctiu, numita si pascala.
Aceasta rotatie face ca luna plina sa fie in unii ani mai aproape de echinoctiu iar in altii mai departe,
intervalul fiind de 35 de zile.
Cert este ca in functie de evenimentele astronomice amintite, datat Pastelui se calculeaza dupa un algoritm greoi, stabilit se pare la conciliul(sinodul) de la Niceea. Acest fapt a creat diferente in lumea crestina( ortodoxa si Catolica) Schisma dintre cele doua biserici crestine, fiecare cu calendarul astronomic propriu si calculul datei pastelui dupa fenomenele amintite mai sus a condus la aceste diferente de date.
Cat priveste luarea de lumina, acest ritual este tot o mare manipulare si exagerare. Dumnezeu a creat lumina ca energie. Cum se stie focul da lumina, energie. Oricine isi poate face luzmina fara s-o aduca de la Ierusalim. Sa ne imaginam ce profituri uriase au Bisericile, cultele prin aceste manipulari.
Credinta nu are nimic comun cu prostia.
E cam acelasi lucru ca si cu aghiazma, crez in care enoriasii naivi se dezumanizeaza pentru o sticluta de apa 'sfintita', din butoaiele umplute cu apa de la canalizare. Ori pe langa faptul ca acea apa poate contine multe impuritati, ea este si o apa moarta, fara energia vitala,
este de o mie de ori mai pura, mai curata, mai vitala apa de izvor decat apa din aghiazma.

Pentru convingere dau mai jos adresa unui video clip -APA- in care se va vedea proprietatile ei miraculoase, atunci cand este apa pura.

www.youtube.com/watch?v=cmp6MgrPb24

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje

De la: Marin56, la data 2012-04-16 17:17:38Asa e domnu 9 am 250 228 aveti dreptate. Dar daca imi raspundeti si la intrebarea cu mutatul mereu al zilei de Pasti... e perfect fara ca sa suparam pe nimeni. Si ce e cu acea lumina si cat de reala e?E adevarat sau falsa arnajata de ei. Eu dupa parerea mea asa inclin. Acu minnile tehnice fac chiar adevarate minuni.Deci totul e posibil.

Buna dimineata. Voi raspunde cu placere dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti insusesti parerile sau convingerile mele, desi in mare parte avem convingeri comune.

Pastele isi schimba data in fiecare an calendaristic, conform cu calendarul solar astronomic si este intotdeauna intre 4 aprilie si 8 mai. Se stie ca Pastele nu se schimba din Duminica asa cum Craciunul nu se schimba din data(25). Mai concret, depinde de calendarul Iulian si mai ales de fenomenele astrologice;
- miscarea aparenta a soarelui(miscarea de rotatie care da echinoctiul de primavara)
-miscarea de rotatie a lunii in jurul pamantului( luna plina dupa echinoctiu, numita si pascala.
Aceasta rotatie face ca luna plina sa fie in unii ani mai aproape de echinoctiu iar in altii mai departe,
Cert este ca in functie de evenimentele astronomice amintite, datat Pastelui se calculeaza dupa un algoritm greoi, stabilit se pare la conciliul(sinodul) de la Niceea. Acest fapt a creat diferente in lumea crestina( ortodoxa si Catolica) Schisma dintre cele doua biserici crestine, fiecare cu calendarul astronomic propriu si calculul datei pastelui dupa fenomenele amintite mai sus a condus la aceste diferente de date.
Cat priveste luarea de lumina, acest ritual este tot o mare manipulare si exagerare. Dumnezeu a creat lumina ca energie. Cum se stie focul da lumina, energie. Oricine isi poate face luzmina fara s-o aduca de la Ierusalim. Sa ne imaginam ce profituri uriase au Bisericile, cultele prin aceste manipulari.
E cam acelasi lucru ca si cu aghiazma, crez in care enoriasii naivi se dezumanizeaza pentru o sticluta de apa 'sfintita', din butoaiele umplute cu apa de la canalizare. Ori pe langa faptul ca acea apa poate contine multe impuritati, ea este si o apa moarta, fara energia vitala,
este de o mie de ori mai pura, mai curata, mai vitala apa de izvor decat apa din aghiazma.

Pentru convingere dau mai jos adresa unui video clip -APA- in care se va vedea proprietatile ei miraculoase, atunci cand este apa pura.

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2012, ora 10:05

Repetitia n-a fost intentionata. Dau mai jos adresa unui alt videclip cu proprietatile miraculoase ale apei,
bazate si pe experienta umana.

www.youtube.com/watch?v=cxROTKBW4hU&feature=relmfu

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2012, ora 20:58

Buna .....228. Nu am inteles partea cu aluzia.... La ce va referiti? Ca am copiat comntul matale? Eu asa fac la cele mai interesanta , le pastrez . Eu merg pe acelasi dicton , ca al lui Anton Pann: ` ` De la lume adunate si inapoi la lume date`. Nimic personal. Imi pare bine ca mai sunt oameni care mai sunt de acord si cu mine si imi impartasesc parerile. Chiar daca unele mai scapa de sub control un pic...Dar atsa e treaba . Nu pot tolera atata minciuna , prostie si ignoranta de la atatia oameni, care chiar unii recunosc asta, dar mergem inainte... cand o veni vremea pentru o schimbare ... mai ales in punctele esentiale, pe toate fronturile si in toate domeniile ? Cred ca asta e si cauza , ca stam pe loc , in loc sa ``luam exemplul gintelor noastre latine``....Adica sa mai facem si noi ceva bun fara altii.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2012, ora 07:35

Un cuplu bogat avea o fiica destul de uratica. Ea a facut cunostinta cu un tanar. Odata mama fetei i-a surprins sarutandu-se. Ea l-a intrebat destul de sever pe tanar:
- Sper ca o faci cu intentii serioase?
- Bineinteles ca da, doar nu din placere!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2012, ora 07:35

Status pe Facebook:
" Tin sa mentionez ca nu vreau sa fiu taguita pe ouale nimanui "

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2012, ora 07:36

O femeie suna disperata la doctor:

- Dle. doctor, pisica mea a baut circa 300-400 mililitri de benzina si s-a invartit ca nebuna prin toata casa si acum sta linistita pe canapea. Ce credeti ca s-a intamplat ?

Doctorul se gandeste putin si raspunde:

- Doamna, o fi ramas fara benzina...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2012, ora 07:43

Un tip catre o tipa:
-Nu vreau sa par nesimtit dar vreau sa va f*t
Tipa:
-Nu vreau sa par cu*va dar accept.

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 19 Aprilie 2012, ora 00:28

De la: _Ingrid, la data 2012-04-18 07:35:18Un cuplu bogat avea o fiica destul de uratica. Ea a facut cunostinta cu un tanar. Odata mama fetei i-a surprins sarutandu-se. Ea l-a intrebat destul de sever pe tanar:
- Sper ca o faci cu intentii serioase?
- Bineinteles ca da, doar nu din placere!

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2012, ora 14:53

Vai! Conita mea . Ce bancuri ... stiii. Eu sunt un pic ...pudic.

Cred ca am sa fac si eu o ... asta ... cum ii zice.... O cura de ... asta .. dezoxi.... dezotoxicara... asta cum ii zice... ce lapsus am ... Dealfel am memorie buna, dar altminterea... asta cum ii zice ...toxica Aaaa! O cura de dizintoxicare a organismului. Ar fi bine venita acu dupa Sfintele Pasti...

Si mai voiam sa spun una dar ... emmoria asta ...imi joaca fite ..asta feste...Mai tarziu...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2012, ora 20:58

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2012, ora 11:46

Da , Povesti trasnite ! .. sau povesti de `n ` luate cate `m`...Si din combinarea lor poate iesi o noua poveste...Da ce te faci daca unesti sau combini povestile bunicilor, cu cele SF de astazi. Cu Star Wars , Star gate , Atlantis etc... Ceva de genul...: Fat - Frumos era cavaler jedi ( gedai) , Jaba de hurt era capcaunul , Printesa Leia- Ileana Sanziana, Iar Zmeul - `Imparatul`, iar Dark Vader eu stiu-...vreun vrajitor ..ceva... Poate iese ceva... nu ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2012, ora 14:24

Nu mai dati benzina la pisici, ca creste pretul benzinei, la cite pisici sint. Si nici nu va puteti urca pe ele sa mergeti precum cu masinile.
Inconstientilor.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2012, ora 14:27

De la: nastasemihail, la data 2012-04-22 14:24:14Nu mai dati benzina la pisici, ca creste pretul benzinei, la cite pisici sint. Si nici nu va puteti urca pe ele sa mergeti precum cu masinile.
Inconstientilor.
Eu am trecut pe motorina

Pagini: << 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
Mergi la: