Info
x
Galceava buburuzei republicane cu gandacul monarhist
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Mai 2012, ora 13:50
De la: Marin56, la data 2012-05-01 13:44:30EI , ATI VAZUT CUM UN 1MAI `MUNCITORESC` A REUSIT SA DEZLEGE LIMBILE..., BUBURUZEI... Si faza ta? unde-i?
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Fosta membra 9am.ro 541 mesaje Membru din: 15/02/2012 |
Postat pe: 1 Mai 2012, ora 13:51
So, everybody:
Cu mult drag, AMINTIRI DIN COPILARIE www.youtube.com/watch?v=ZMsXCA1IMHU&feature=related P.S. Asta am zis-o serios P.P.S. Am sters indemnul la bucurie, ca sa nu lase loc de "partizanat", ASTAZI. In fond, de dorit e sa ne putem bucura in ORICARE zi. |
|
Fosta membra 9am.ro 1478 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Galati |
Postat pe: 1 Mai 2012, ora 13:52
Si mai cred ca guvernantii astia ai nostri scumpi si foarte dragi , terbili de dragi, sau inspirata si eu de la acel film cu Pacala. ca nu stiu decat sa ne pacaleasca.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Mai 2012, ora 14:17
De la: Sagittarius_A, la data 2012-05-01 13:51:33So, everybody:
|
|
Postat pe: 1 Mai 2012, ora 14:18
www.youtube.com/watch?v=5loKLhLIofs
De ce barbatii nu asculta si femeile nu stiu sa se uite pe harta
|
|
Fosta membra 9am.ro 1400 mesaje Membru din: 6/04/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Mai 2012, ora 15:12
De la: _Ingrid, la data 2012-05-01 13:50:58De la: Marin56, la data 2012-05-01 13:44:30EI , ATI VAZUT CUM UN 1MAI `MUNCITORESC` A REUSIT SA DEZLEGE LIMBILE..., BUBURUZEI... ioute-o ! www.youtube.com/watch?v=vRReIcD0PEw&feature=related |
|
Fosta membra 9am.ro 1400 mesaje Membru din: 6/04/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Mai 2012, ora 15:34
|
|
Postat pe: 1 Mai 2012, ora 16:24
De la: 9am_184, la data 2012-05-01 15:12:18De la: _Ingrid, la data 2012-05-01 13:50:58De la: Marin56, la data 2012-05-01 13:44:30EI , ATI VAZUT CUM UN 1MAI `MUNCITORESC` A REUSIT SA DEZLEGE LIMBILE..., BUBURUZEI... stresul mare, nene!! dar ce naiba avea pe birou ca eu mai contondent decat pixul.. capsatorul, maxim!
|
|
|
|
|
Postat pe: 1 Mai 2012, ora 20:51
Trei amici, evident români, erau într-o barcã ºi dãdeau la peºte când deodatã un înger vindecãtor apare lângã ei.
útia, înmãrmuriþi, dupã ce le revine glasul încep sã îi cearã: Eu am o durere mare de spate de câþiva ani, nu pot sã scap de ea... Îngerul îi atinge spatele ºi e vindecat! Eu trebuie sã port ochelari toatã viaþa, cã nu vãd bine, ºi aº vrea sã vãd ºi eu clar lucrurile care mã înconjoarã... Îngerul îi ia ochelarii, îi aruncã în apã ºi ochii i se vindecã, vede perfect.. Se uitã îngerul ºi la al treilea... Pe mine sã nu mã atingi!!! Io primesc pensie de boalã.
|
|
Postat pe: 1 Mai 2012, ora 21:23
- Am gãsit mai devreme o bancnotã de 10 euro ºi am aruncat-o
- De ce?!? -Pentru ca era falsa. - De unde ºtii? - Unde ai mai vãzut tu zece euro scris cu doi de zero?! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 541 mesaje Membru din: 15/02/2012 |
Postat pe: 1 Mai 2012, ora 23:52
Daca le stiti deja, eh! nu-i nimic
Le mai cititi inca o data Cele 13 diferenþe dintre femei ºi bãrbaþi 1. Numele. Dacã Ana, Maria, Cristina ºi Corina se întâlnesc la o cafea, ele vor dialoga, spunându-ºi pe nume. Dacã Radu, Mihai, George ºi Marius ies la o bere, vor dialoga, spunându-ºi (afectuos): „Grasule”, „Prostule”, „Jegosule”, „Cap” sau „Moºule”. 2. Achitarea notei de platã. Când se primeºte nota de platã, Radu, Mihai, George ºi Marius vor plãti fiecare câte 10 lei, chiar dacã nota este de 25 lei. Niciunul nu va avea mãrunt ºi niciunul nu va recunoaºte cã ar dori rest… Când femeile primesc nota, scot imediat calculatorul din geantã. 3. Banii. Un bãrbat va plãti 20 de lei pentru ceva ce valoreazã doar 10 lei, însã îi este necesar. O femeie va plãti 10 lei pentru ceva ce valoreazã 20 lei ºi nu îi este necesar, dar este la reducere. 4. Baia ºi lucrurile personale. Un bãrbat are cinci obiecte în baie: o periuþã de dinþi, pasta de ras, aparatul de ras, un sãpun ºi un prosop luat de la hotel. Numãrul mediu aproximativ al obiectelor din baia unei femei este de 337. Pe majoritatea acestor obiecte un bãrbat nu este capabil sã le identifice. 5. Argumente ºi discuþii: Femeia are întotdeauna ultimul cuvânt în orice fel de conflict. Orice ar avea de spus un bãrbat dupã aceea, este doar începutul unei noi discuþii. 6 Pisicile. Femeile iubesc pisicile. Bãrbaþii afirmã cã iubesc pisicile, însã le alungã imediat ce femeia nu mai este de faþã. 7. Viitorul. O femeie îºi face griji cu privire la viitor pânã când se cãsãtoreºte. Un bãrbat nu îºi face niciodatã griji referitoare la viitor pânã când se cãsãtoreºte. 8. Succesul. Un bãrbat realizat este acela care produce mai mult decât poate cheltui soþia sa. O femeie realizatã este aceea care poate gãsi un astfel de bãrbat. 9. Mariajul. O femeie se cãsãtoreºte cu un bãrbat, sperând cã acesta se va schimba, însã el nu o va face. Un bãrbat se cãsãtoreºte cu o femeie, sperând ca aceasta sã nu se schimbe, însã ea o va face. 10. Vestimentaþia îngrijitã. O femeie este îngrijitã când merge la cumpãrãturi, când udã plantele, aruncã gunoiul, rãspunde la telefon, citeºte o carte sau un mail etc. Un bãrbat va fi aranjat cu ocazia unei nunþi sau a unei înmormântãri. 11. Natural. Bãrbaþii se trezesc la fel de atrãgãtori ca atunci când s-au culcat. Femeile, cumva… se deterioreazã în timpul nopþii! 12. Familia. Ah, copiii! O femeie ºtie totul despre copiii ei. ªtie la ce orã este programarea la dentist, cunoaºte relaþiile lor sentimentale ºi anturajul, mâncarea preferatã, temerile ascunse, speranþele ºi visele. Un bãrbat are o vagã idee cã în aceeaºi casã existã niºte omuleþi mici. 13. Concluzia. Orice bãrbat cãsãtorit ar trebui sã îºi uite greºelile. Nu ar avea sens ca doi oameni sã îºi aminteascã mereu acelaºi lucru…
|
Postat pe: 2 Mai 2012, ora 11:41
De la: _Ingrid, la data 2012-05-01 13:50:58De la: Marin56, la data 2012-05-01 13:44:30EI , ATI VAZUT CUM UN 1MAI `MUNCITORESC` A REUSIT SA DEZLEGE LIMBILE..., BUBURUZEI... Iar...? Faza ? Poi faza e ca daca nu era 1mai , nu mergeam la defilare, daca nu ma duceam la defilare , nu mancam parfeu, daca nu mancam parfeu , nici nu eram sa mor. Iar daca nu era tanti Zamfir saraca, eram ca si mort, daca nu cumva m-am si reincarnat. Ca oricum atunci nu mai aveam timp sa mai observ asta si nici azi sa mai vorbesc cu voi , as mai fi putut. Vad ca totusi aici , cineva ma `iubeste`....Nea Tudor zis si` frunza de arama` sau `sagetatorul`. Sau poate... ....Si eu care credeam ca va plac povestile mele... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Iar...?
Faza ? Poi faza e ca daca nu era 1mai , nu mergeam la defilare, daca nu ma duceam la defilare , nu mancam parfeu, daca nu mancam parfeu , nici nu eram sa mor. Iar daca nu era tanti Zamfir saraca, eram ca si mort, daca nu cumva m-am si reincarnat. Ca oricum atunci nu mai aveam timp sa mai observ asta. Vad ca totusi aici , cineva ma `iubeste`....Nea Tudor zis si` frunza de arama` sau `sagetatorul`. Sau poate... ....Si eu care credeam ca va plac povestile mele... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Iar...?
Faza ? Poi faza e ca daca nu era 1mai , nu mergeam la defilare, daca nu ma duceam la defilare , nu mancam parfeu, daca nu mancam parfeu , nici nu eram sa mor. Iar daca nu era tanti Zamfir saraca, eram ca si mort, daca nu cumva m-am si reincarnat. Ca oricum atunci nu mai aveam timp sa mai observ asta. Vad ca totusi aici , cineva ma `iubeste`....Nea Tudor zis si` frunza de arama` sau `sagetatorul`. Sau poate... ....Si eu care credeam ca va plac povestile mele... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Mai 2012, ora 11:47
De la: Marin56, la data 2012-05-02 11:41:54Iar...? Dadusi in balbaiala...de la parfeu ne plac povestile tale, dar de ce nu le mai pui la Minuni?ca era topicul dedicat!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Mai 2012, ora 13:15
POI VAZUI CA PE ACOLO NU MAI TRECE PREA MULTA LUME....
APROPO DE PACALA:ZzICEA BINE ...CA ATUNCI CAND ERA BINE , ZICEAM CA E RAU. IAR ACU CAND E BINE ZICEM CA E RAU. CINE SA NE MAI INTELEAGA? CA VAD CA NICI CU ACEST NOU GUVERN CREAT , TOT LUMEA E NEMULTUMITA. SI PARERILE IMPARTITE. OARE CAND O FI MULTUMITA? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Mai 2012, ora 13:16
RECTIFIC : CAND ERA RAU ZICEAM CA E BINE , IAR ACU CAND ESTE BINE , ZICEM CA E TOT RAU.
|
Postat pe: 4 Mai 2012, ora 23:01
Se pare ca Administratia Federala a Aviatiei Americane are un dispozitiv unic pentru testarea parbrizelor de la avioane. Dispozitivul este o arma care lanseaza un pui mort asupra parbrizului avionului cu viteza aproximativa la care acesta zboara.
Teoria este ca daca parbrizul rezista la testul cu impactul carcasei, va supravietui o coliziune reala cu o pasare in timpul zborului. Dupa cat se pare..., englezii erau foarte interesati de acest fapt si au vrut sa testeze un tren de mare viteza pe care-l construiesc. Au imprumutat dispozitivul de lansare a puiului de la Federatia Aeriana Americana si au tras.... Puiul balistic nu numai ca facut bucati parbrizul, ci a trecut si prin scaunul mecanicului, a distrus un panou de comanda si s-a infipt in peretele cabinei in care se afla motorul. Britanicii au fost uimiti si i-au cerut Administratiei Federale Aeriene Americane sa revada testul pentru a vedea daca totul a fost facut corect. Federatia a revazut datele si a trimis o recomandare: "Folositi pui dezghetati." Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Mai 2012, ora 23:12
Cativa politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate. Pe un drum de tara, masina se izbeste de un copac si accidentu-i gata. Aflat in trecere, un taran cu frica lui Dumnezeu ii aduna, ii ingroapa pe loc si isi vede de treaba. Dupa un timp, se observa lipsa politicienilor. Ancheta, reconstituire, interogatorii, etc. Anchetatorul il intreaba pe taran:
- Cand ai sosit la locul accidentului mai era vreunul in viata? - Unii dintre ei ziceau ca sunt, dar poti sa-i crezi pe astia? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Mai 2012, ora 23:14
Intr-o firma de contabilitate, 4 femei in birou: sefa (nu se specifica ce culoare de par) si 3 contabile, una bruneta, una roscata, si cealalta blonda. De la o vreme, sefa pleca totdeauna mai devreme de la serviciu, sub
diverse pretexte. Intr-o zi, se gandesc fetele ca daca sefa pleaca, pleaca si ele. Zis si facut, si cum a iesit sefa pe usa, hop si ele, sa profite de 2 ore libere. Bruneta, merg...e direct la sala de fitness, profitand de faptul ca are timp mai mult sa fie in forma. Roscata merge la cumparaturi. Blonda, ca o sotie cuminte si iubitoare, merge acasa, sa profite de 2 ore in plus langa sotul ei iubit. Acasa, insa, dupa ce intra, aude zgomote din dormitor,si cand se uita pe furis pe usa, ii vede pe barbatu-sau si pe sefa ei.. Tiptil, se strecoara afara din casa fara sa zica nimic si se duce in parc, asteptand sa treaca timpul... A doua zi, sefa iar dispare cu doua ore inainte de terminarea programului... Celelalte vor si ele sa plece, numai blonda statea la birou. - Haide, tu nu pleci? - Nu, nu plec, ca ieri era cat pe ce sa ma prinda sefa! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Mai 2012, ora 12:32
Aud în spatele meu o maºinã de poliþie, mã uit, îmi face semn sã trag pe dreapta, opresc ºi poliþistul îmi zice:
- ªtii cã ai pierdut-o pe soþia ta cu câþiva km în urmã ? - Slavã cerului, îi zic poliþistului, credeam cã am rãmas surd ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Mai 2012, ora 14:06
Cine imi da si mie adresa - link-ul, cu minunile ca nu mai pot intra in ele. S8i vad ca nici la mine pe web sau blog...
|
Postat pe: 6 Mai 2012, ora 14:35
De la: Marin56, la data 2012-05-06 14:06:37Cine imi da si mie adresa - link-ul, cu minunile ca nu mai pot intra in ele. S8i vad ca nici la mine pe web sau blog... Iote-l-ai! www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/24730/Minuni-altele-decit...
|
|
Postat pe: 6 Mai 2012, ora 15:16
MERSI !
|
Postat pe: 6 Mai 2012, ora 21:26
Nu stiu pe ce baza se fac departajarile concurenti lor la cocursul – vorba vine `concurs`, ``Romanii au talent``. Niste promovari de la o etapa la alta, date de trei personae din acel juriu- Andra , Andy si Mihai. Niste personae care ori nu stiu sa apreceieze adevarata valoare a unor concurenti - sau si aici miroase a aranjamente de ` n ` luate cate ` m`, ca altfel nu-mi explic cum niste tineri inzestrati cu adevarat cu talent sunt defafavorizati in dauna unora care nustiu ce ar cauta pe aceea scena. Vad ca unii sunt incurajati , care nu au nimic deaface cu talentul. Mai sunt si exceptii unde chiar unii nici nu ar trebui sa se mai oboseasca sa mai vina de la sute de Km , daramite sa mai si intre si in scena. Dupa parerea mea multi din ei au fost real nedreptatiti. Unii chiar merita. Dar nu toti. Vad ca se merge pe promovarea circarilor, si a magiei , chiar daca nu e neagra. Mai précis pe prestidigitatie. Pe inselatorie, pe furt, pe prestidigitatie, unde mana trebuie sa fie mai iute decat ochiul. Vad ca juriul mai mult ,pe aceste scene pun accent si aceste scene sunt promovate mai departe. Nu vad de ce trebuie promovate astefel de talente. Poate se merge pe premiza : ` Uite banii nu-s banii. Sau : ` Uite salariile , nu-s salariile. Trebuie doar ca cineva sa ne invete si cu asta. Ca e la moda doar. Nu ? Urmaresc demult aceste scenarii ` regizate` de multa vreme, unde juriul format din ``cei trei muschetari ``, isi dau verdictul. Poate au fost si mai sunt multi tineri talentati, dar care nu au curaj sa o arate , sau nu-si permit sa vina pana acolo. Asta nu inseaman ca nu avem de unde tria. Ca nu mai avem multe talente care nu sunt lasate sa rasara. Care nu sunt incurajate. Chiar as vrea sa stiu si eu pe ce baza de selectie sau facut toate acestea? Sunt multi asa zisi ` magicieni` si `circari` cu talente mai mari decat cei prezentati pana acu. Chiar nu mai asta este? Nu se mai poate observa si alte talente din alte domenii. Unde este muzica noastra , jocurile noastre ? Ca tocmai acelea nu sunt incurajate. Se merge pe muzica starina , hip –hop, si altele care nici nu ar fi trebui amintite macar. Ce noi nu avem ` falitii ` nostrii? Is curios sa vad si finalul. Ca sa trag si ultima concluzie , care cred ca nu va fi prea departe de cea de acu. Imi place ca Andra este entuziastmata uneori , de muzica si de ritmuri , si chiar foarte bucuroasa, dar se perde pe drum tot entuziasmul cand e vorba de votare, unde sa i-a o hotarare. Nu mai spun de ceilalti doi, Mihai sau Andy, care parca sunt frati. Chiar si la ei am observant si niste reserve. Ca se cam contrazic. Dar …Asta e parerea mea. Cred ca un pic de dreptate , seriozitate si nepartinire ar fi mai binevenita. Sa se stie stie ce se vrea. Adica sa fie mai seriosi in luarea deciziilor. Nustiu cum se va termina, dar inclin sa cred ca in finala nu ar ramane cine merita cu adevarat. Acu au bagat-o din totp ca ar vota spectatorii. Sa fim seriosi. Zarurile erau aruncate de mult. Este cum ar spune acel personaj, din `Titanic Vals` : Stimata doamna , politica este aceea care se numeste cineva, si iese cine trebuie` . Poate cine stie isi vor schimba opiniile pe ultima suta de metri. Sau poate nu …Ramane de vazut !
|
myriam_bozen 4016 mesaje Membru din: 7/03/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Iunie 2012, ora 12:20
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Iunie 2012, ora 12:44
De la: myriam_bozen_, la data 2012-06-01 12:20:38
Daniela
|
|
Postat pe: 1 Iunie 2012, ora 12:56
YESSS!
Coradule, mai las-o mai pe veta sa rasufle, treci colea si presteaza bancurile din dotare!
|
|
_geta_ 271 mesaje Membru din: 12/04/2012 |
Postat pe: 1 Iunie 2012, ora 13:52
De la: GRINGOS, la data 2012-05-06 21:26:31 Nu stiu pe ce baza se fac departajarile concurenti lor la cocursul – vorba vine `concurs`, ``Romanii au talent``. Niste promovari de la o etapa la alta, date de trei personae din acel juriu- Andra , Andy si Mihai. Niste personae care ori nu stiu sa apreceieze adevarata valoare a unor concurenti - sau si aici miroase a aranjamente de ` n ` luate cate ` m`, ca altfel nu-mi explic cum niste tineri inzestrati cu adevarat cu talent sunt defafavorizati in dauna unora care nustiu ce ar cauta pe aceea scena. Vad ca unii sunt incurajati , care nu au nimic deaface cu talentul. Mai sunt si exceptii unde chiar unii nici nu ar trebui sa se mai oboseasca sa mai vina de la sute de Km , daramite sa mai si intre si in scena. Dupa parerea mea multi din ei au fost real nedreptatiti. Unii chiar merita. Dar nu toti. Vad ca se merge pe promovarea circarilor, si a magiei , chiar daca nu e neagra. Mai précis pe prestidigitatie. Pe inselatorie, pe furt, pe prestidigitatie, unde mana trebuie sa fie mai iute decat ochiul. Vad ca juriul mai mult ,pe aceste scene pun accent si aceste scene sunt promovate mai departe. Nu vad de ce trebuie promovate astefel de talente. Poate se merge pe premiza : ` Uite banii nu-s banii. Sau : ` Uite salariile , nu-s salariile. Trebuie doar ca cineva sa ne invete si cu asta. Ca e la moda doar. Nu ? Urmaresc demult aceste scenarii ` regizate` de multa vreme, unde juriul format din ``cei trei muschetari ``, isi dau verdictul. Poate au fost si mai sunt multi tineri talentati, dar care nu au curaj sa o arate , sau nu-si permit sa vina pana acolo. Asta nu inseaman ca nu avem de unde tria. Ca nu mai avem multe talente care nu sunt lasate sa rasara. Care nu sunt incurajate. Chiar as vrea sa stiu si eu pe ce baza de selectie sau facut toate acestea? Sunt multi asa zisi ` magicieni` si `circari` cu talente mai mari decat cei prezentati pana acu. Chiar nu mai asta este? Nu se mai poate observa si alte talente din alte domenii. Unde este muzica noastra , jocurile noastre ? Ca tocmai acelea nu sunt incurajate. Se merge pe muzica starina , hip –hop, si altele care nici nu ar fi trebui amintite macar. Ce noi nu avem ` falitii ` nostrii? Is curios sa vad si finalul. Ca sa trag si ultima concluzie , care cred ca nu va fi prea departe de cea de acu. Imi place ca Andra este entuziastmata uneori , de muzica si de ritmuri , si chiar foarte bucuroasa, dar se perde pe drum tot entuziasmul cand e vorba de votare, unde sa i-a o hotarare. Nu mai spun de ceilalti doi, Mihai sau Andy, care parca sunt frati. Chiar si la ei am observant si niste reserve. Ca se cam contrazic. Dar …Asta e parerea mea. Cred ca un pic de dreptate , seriozitate si nepartinire ar fi mai binevenita. Sa se stie stie ce se vrea. Adica sa fie mai seriosi in luarea deciziilor. Nustiu cum se va termina, dar inclin sa cred ca in finala nu ar ramane cine merita cu adevarat. Acu au bagat-o din totp ca ar vota spectatorii. Sa fim seriosi. Zarurile erau aruncate de mult. Este cum ar spune acel personaj, din `Titanic Vals` : Stimata doamna , politica este aceea care se numeste cineva, si iese cine trebuie` . Poate cine stie isi vor schimba opiniile pe ultima suta de metri. Sau poate nu …Ramane de vazut ! Parerea mea este ca cei trei 'muschetari' cum au fost numiti, isi joaca bine rolurile de actori. La prima editie a concursului am pariat pe Narcis Iustin Ianau. Toti cei trei 'actori' au ramas cu gurile cascate dar dupa inca doua spectacole le-au inchis pentru ca ceva abscons s-a intamplat. Au apelat la votul publicului pentru a justifica rezultatele. Raporteaza abuz de limbaj
Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 1 Iunie 2012, ora 15:26
extraordinar, a reaparut topicul ! felicitari Ingrid, Myriam, bravooooo fetelor !
|
|
|

capsatorul, maxim!
ne plac povestile tale, dar de ce nu le mai pui la Minuni?ca era topicul dedicat!