Info
x
Divertisment :))
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 02:04
Turcii?
Romanii? Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 02:13
canadienii
americanii europenii rominii Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 02:19
deci toti au elicoptere.
iote ma ce stiinta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 04:09
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-19 02:19:56deci toti au elicoptere.La noi e un elicopter pe cap de om..... Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 09:56
De la: nastasemihail, la data 2010-01-19 04:09:24De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-19 02:19:56deci toti au elicoptere.La noi e un elicopter pe cap de om..... nasol..cred ca o sa scada media de inaltime,daca toti romanii o sa fie obligati sa poarte elicopter pe cap...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 10:21
Un medic iese transpirat din sala de operație și dă nas în nas cu un alt doctor, care îl întreabă ce s-a întâmplat.
- Am avut o operație foarte grea. Pacientul, un polițist, nu prezenta activitate cerebrală. I-am deschis calota craniană, și nu îmi venea să cred ochilor, era goală doar un fir de ață am găsit în ea. Timp de patru ore m-am gândit dacă să tai ața sau nu. Până la urmă, am tăiat-o. - Și ce s-a întâmplat? întreabă celălalt doctor. - I-au căzut urechile. O femeie de la țară spăla un butoi din lemn. Cuum stătea ea aplecată, pe jumătate băgată în butoi și fără chiloți, un bărbat o vede și o f... pe la spate. În timp ce își aranjează părul zburlit și blesteamă pe futăcios apare soțul. - Ce-i cu tine, femeie? - M-a f.... unul pe la spate în timp ce spălam butoiul. - Unde s-a dus, că îl omor! zbiară soțul. - Dragă bărbate, nu-l mai cauta! După p..., nu-i din satul nostru.
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:18
Actorul Puiu Iancovescu pescuia fara autorizatie,pe malul unui lac.Un politist l-a vazut si l-a intrebat rastit:
--Cu ce drept pescuiesti dumneata aici? Iancovescu i-a raspuns pe un ton apasat si cu un gest teatral: --Cu dreptul spiritului genial,asupra creaturii meschine. Politistul s-a inclinat,plin de umilinta,si a incropit urmatorul raspuns: --Scuzati va rog,ca noi aici n-avem de unde sa cunoastem toate legile. . Arthur Schopenhauer,filosoful pesimismului,statea pe o banca in parcul Tiergarten din Francfurt,murdar si neglijent imbracat. Paznicul parcului l-a luat drept un vagabond si l-a intrebat : --- Cine esti tu? La care ,filozoful a raspuns: --- Tare mult as vrea sa stiu!
Raporteaza abuz de limbaj
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:21
SCRISOARE CĂTRE PĂRINȚI
Draga mami si tati Ghidul nostru ne-a spus sa scriem acasa ca poate ati vazut la televizor inundatia si sunteti ingrijorati. Suntem bine. Apa a luat doar un cort si doi saci de dormit. Din fericire, nimeni nu sa-a inecat pentru ca eram toti pe munte si il cautam pe Cristi. A, da, sun-o pe mama lui Cristi si spune-i ca totul e bine. Cristi nu poate scrie pentru ca si-a rupt mana. Am mers si eu cu unul dintre jeep-urile Salvamont. A fost super. Nu la-am fi gasit niciodata in intunericul acela daca nu fulgera. Ghidul nostru, Victor, sa-a enervat foarte tare pe Cristi pentru ca a plecat fara sa spuna nimanui. Cristi zice ca i-a spus, dar era in timpul incendiului, asa ca probabil n-a auzit. Stiai ca daca pui benzina pe foc, canistra o sa explodeze? Lemnul ud nu ardea, dar unul dintre corturi, da. Si hainele noastre la fel. Danut o sa arate ciudat pana ii creste parul la loc. Ne intoarcem acasa sambata, daca Victor reuseste sa repare masina. Nu a fost vina lui. Franele mergeau bine cand am plecat. Victor spune ca, la o masina atat de veche, ceva se strica mereu. Probabil de asta nu are asigurare. Mie mi se pare o masina misto. Nu se supara daca i-o murdarim, si cand e cald, ne lasa sa stam pe capota ca sa ne mai racorim. Se face destul de cald, cu 13 oameni intr-o masina. Ne lasa sa stam si in portbagaj pana la-a oprit un politist. Ghidul nostru e misto. Il invata pe Tudorel sa conduca masina pe drumurile de munte, unde nu e trafic. Tot ce vedem pe aici sunt camioane cu busteni. Dimineata asta, toti tipii sareau in lac de pe stanci. Pe mine nu m-a lasat, pentru ca nu stiu sa inot, iar Cristi avea mana rupta, asa ca ne-a lasat sa mergem cu barca. A fost super. Se pot vedea sub apa copacii rupti de inundatie. Victor nu e un scortos ca ceilalti ghizi pe care ii stiu. Ne-a lasat sa mergem fara veste de salvare. Trebuie sa petreaca mult timp lucrand la masina, asa ca incercam sa nu-i facem probleme. Ghici ce! Am primit toti insigne pentru ca am trecut cursul de prim ajutor.Cand Danut si-a taiat mana cu toporul, am invatat sa coasem vene. Marius si eu am vomitat, dar ghidul nostru zice ca era de la puiul stricat. Ne-a mai spus ca mancarea din inchisoare era si mai rea. Ma bucur ca a iesit de acolo. Zice ca acum a invatat cum sa faca lucrurile cum trebuie. Apropo, ce e un pedofil? Trebuie sa plec acum. Mergem in oras sa ne trimitem scrisorile si sa cumparam vaselina. Nu va faceti griji. Suntem bine. Alexandru
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1572 mesaje Membru din: 20/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 19:41
Dragă primitorule!
Tocmai ai primit un virus taliban! Avînd în vedere faptul că în Afganistan nu sîntem încă atît de avansați, acesta este un virus manual. Așa că te rog frumos să trimiți tu singur virusul tuturor celor pe care îi cunoști și să-ți ștergi tu singur toate fișierele de pe hard disk! Mulțumesc frumos. Abdullah. Hacker Taliban. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 07:56
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-19 19:41:22Dragă primitorule! Ambasadorul irakian la Națiunile Unite tocmai a terminat un discurs și iese în hol, unde se întâlnește cu președintele Statelor Unite. Își strâng mâinile și irakianul spune: - Știți, am și eu o întrebare apropo de cultura Americii. Fiul meu se uită la Star Trek, și acolo sunt și ruși, și negri, și asiatici, dar niciodată arabi. Președintele zâmbește și zice: - Asta e din cauză că acțiunea se petrece în viitor.
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 08:29
Bulă vrea să-și vândă mașina. Își scrie numărul de telefon pe o hârtie și o lipește pe geamul din spatele al mașinii. În timp ce era în trafic, primește un telefon:
- Alo, da! Cine este? - Aici e poliția, suntem în spatele dumneavoastră. Vă rog să trageți pe dreapta pentru că nu aveți voie să vorbiți la telefon în timp ce conduceți!
|
reio 486 mesaje Membru din: 13/11/2009 |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 15:05
Merge unul intr-un bar si vede, in spatele tejghelei, un borcan plin ochi cu bancnote de 50.
Evalueaza din ochi suma, care se afla in borcan, si curios, il intreaba pe barman: - Care-i treaba cu borcanul ? - Pai pe scurt? daca pui o bancnota de 50 si treci 3 teste, toti banii din borcan sunt ai tai. - Si care sunt cele 3 teste ? - Regula este sa le afli dupa ce pui bancnota de 50 in borcan. Ii da omul o bancnota de 50 la barman, barmanul o baga in borcan si ii spune: - Treaba merge cam asa: prima data trebuie sa bei, dintr-un foc, o sticla intreaga de palinca; apoi sa mergi in spatele barului, in curte, unde avem un pitbull, pe care il doare tare rau o masea, tu, cu mainile goale, trebuie sa i-o scoti. Ultimul test este cu o baba, de 90 de ani, locuieste deasupra barului, niciodata in viata ei nu a avut orgasm, tu trebuie sa o ajuti la capitolul asta. - Stiu ca am dat bancnota de 50, dar nu fac testele. Trebuie sa fii nebun sa beai o sticla de palinca si apoi sa mai executi si testele urmatoare. - Este alegera ta, dar banii raman in borcan, zice barmanul. Dupa ce bea cateva pahare, omul nostru prinde curaj si-l intreaba pe barman: - Unde dracu-i sticla aia de palinca ? Barmanul ii da sticla. Omul, cu ambele maini pe ea, o goleste fara sa se strambe, apoi, impiedicandu-se, isi face drum catre curtea din spate, de unde, foarte curand, se aud zgomotele luptei crancene, dupa un timp, se asterne o liniste deplina? si fix cand, restul clientilor si barmanul, credeau ca eroul nostru a murit, el intra pe usa, muscat, zgariat si cu camasa flenduri pe el, se indreapta spre bar si, spre stupefactia asistentei, striga: - Noooh? acu? unde-i baba aia pe care o durea maseaua ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 23:08
- Serviti mormoloci in acest restaurant ?
- Servim pe oricine ! Luati loc ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 23:16
- Cum te numești?
- Maria Stan, zâmbește candidata. - De ce zâmbești? Întreabă profesorul - Mă bucur că am răspuns bine la prima întrebare Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 23:19
- Câți copii aveți?
- Unsprezece! Noroc că luna trecută am reușit să ne luăm televizor Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 23:35
De la: serena, la data 2010-01-21 23:19:22- Câți copii aveți? Fiica in vasta de 16 ani isi invita tatal si mama sa se aseze pe canapeaua din sufragerie pentru a le spune ceva: - Mama, tata, .sunt insarcinata ! - Cine a putut fi porcul ordinar, nesimtitul, nenorocitul, animalul care si-a batut joc de tine? Daca pun mana pe el in clipa asta, il omor !!! explodeaza mama fetei. Foarte calma, tanara ia un celular si formeaza un numar. In mai putin de 15 minute in fata casei franeaza energic un Ferrarri Scaglieti 512 argintiu si, in mai putin de 2 minute, in cadrul usii apare un barbat elegant cu pirul usor grizonant, imbracat intr-un costum Armani impecabil, cu un imens buchet de trandafiri in brate : - Iubita doamna, stimate domn, va rog - Ce sa ne mai rogi magarule, pedofil nenorocit.. - Conditia si pozitia mea sociala nu-mi permit sa o iau de sotie pe fiica dumneavoastra. Dar, daca copilul nascut de aceasta va fi baiat, va primi cadou de botez o fabrica de piese auto, un supermarket, un restaurant de lux, un apartament de 300 mp in centrul Bucurestiului, o vila pe litoral si o vila la munte. Daca va fi fata, va primi la botez o fabrica de confectii, o casa de moda haute couture, un supermarket si de asemeni un apartament si cate o vilă la mare si la munte. Daca vor fi gemeni, vor primi cate o fabrica de procesare a carnii, cate o fabrica de produse lactate, cate un apartament si cate un pachet de actiuni Gazprom fiecare in valoare de 5 milioane de dolari. Daca va pierde sarcina - I-o mai tragi odata ! Interveni tatal .
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 08:03
- Doctore, zice Bulă, de la un timp, am început să fac pe mine noaptea.
Doctorul, neatent, îi prescrie niște calmante. Peste o săptămână, Bulă vine iar la control. - Ei, cum e? întreabă doctorul. Mai faci pe tine noaptea? La care Bulă, în transă, zice: - Da, da nu mă mai interesează. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 08:11
De la: coradu, la data 2010-01-21 23:35:01De la: serena, la data 2010-01-21 23:19:22- Câți copii aveți? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 08:12
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 23:24
Un pastor, un doctor și un inginer se duc să joace golf, dar sunt nevoiți să stea după un grup care juca golf neobișnuit de încet. Inginerul este de-a dreptul înfuriat:
- Ce e cu tipii ăștia? Cred că stăm de 15 minute după ei! Incredibil! Pastorul spune: - Uite că vine îngrijitorul. Hai să-l întrebăm pe el. - Bună George. Ce e cu grupul dinaintea noastră? Joacă prea încet! Îngrijitorul terenului răspunde: - Oh, da, e un grup de pompieri orbi. Și-au pierdut vederea când încercau să ne salveze clubul anul trecut într-un incendiu, și de atunci îi lăsăm să joace gratis. Cei trei se gândesc o clipă. Pastorul spune: - Este foarte trist. Mă voi ruga pentru ei în seara asta. Doctorul spune: - Bună idee. Și eu îmi voi contacta colegul oftalmolog, ca să văd dacă putem face ceva pentru ei. Inginerul spune: - Dar nu pot juca noaptea?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 23:30
Un fermier avea probleme cu găinile lui. Dintr-o dată s-au îmbolnăvit toate și nu știa ce au.
După ce a încercat metodele convenționale, a chemat un biolog, un chimist și un fizician ca să afle ce au. Biologul se uită un pic la ele, le ia niște probe de țesuturi, dar nu reușește să rezolve problema. Chimistul combină niște substanțe prelevate din găini, dar nici el nu ajunge la vreun rezultat. Încearcă și fizicianul. Se uită la ele câtva timp fără să le atingă, apoi ia o hârtie și un creion și scrie câteva pagini. În sfârșit după câteva calcule complicate exclamă: "Am găsit o soluție! Dar se aplică numai pentru găini sferice aflate în vid. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 23:33
Unde se afla punctul G la femei?
În lumina ultimelor cercetări, s-a descoperit că el este situat... la sfârșitul cuvântului SHOPPING! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 23:33
Sună soneria. Soția disperată se roagă:
- Doamne fă să dispară amantul, iar soțul să nu știe nimic. La care un glas din înalturile cerului spune: - Bine, fie... te scap... dar când o să mori o să ți se tragă de la APĂ. Soția a fost bucuroasă că a scăpat de amant, gândindu-se că în ceea ce privește apa...va avea grijă și se va feri. Peste un timp apare o ofertă pentru o croazieră pe mare, împreună cu toate prietenele ei. Se duce femeia în excursie, când deodată începe o furtună. Femeia iar se roagă: - Doamne, știu că mi-ai spus că o să mor din cauza apei... dar acum, gândește-te... sunt atâția oameni nevinovați... pentru mine o să omori toți oamenii de pe acest vas? La care glasul răspunde: - De-ai ști de când mă chinui să vă adun pe toate la un loc... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 23:34
5 Secrete pentru a găsi FEMEIA PERFECTĂ
1. Este important să găsești o femeie care are grijă de casă, știe să gătească bine și are un serviciu bine plătit. 2. Este important să găsești o femeie care te face să râzi, care te înțelege, cu care poți să discuți orice. 3. Este important să găsești o femeie pe care să te poți baza, care știi că nu te minte niciodată. 4. Este important să găsești o femeie bună la pat, care face dragoste cu plăcere și de câte ori vrei tu. 5. Este important ca aceste 4 femei să nu se cunoască între ele! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
De la: xzy, la data 2010-01-22 23:33:20Unde se afla punctul G la femei? Ma facusesi curios
Nu trageti in pianist!
|
|
Într-un compartiment de tren urcă un vânător și își așează arma pe genunchi, cu țeava îndreptată spre vecinul din fața lui. Acesta îi atrage atenția:
Aveți grijă, să nu se descarce din greșeală! Nu-i nici o problemă, răspunde vânătorul impasibil. O încarc din nou. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 23:35
Doi prieteni discutau despre banchetul ce urma să aibă loc seara.
Unul din ei a promis să aducă două tipe. - Dar ele cum sunt, OK? - A mea e frumoasă, dar a ta, dacă ai să bei puțin, tot nu e rău. Seara sună la ușă. Stăpânul deschide cu nerăbdare ușa și își vede prietenul cu două tipe. Gândindu-se puțin, spune: - Eu n-o să pot să beau atâta! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 23:35
Un ateu se plimba prin pădure minunându-se de frumusețile naturii: Ce copaci impresionanți! Ce râuri cristaline! Ce animale frumoase! La un moment dat, în timp ce se relaxa, omul aude în spatele lui zgomote ciudate.
Când se întoarce vede un urs ca-n povești: mare, frumos, sănătos și cu poftă de mâncare. Îngrozit, ateul o ia la fugă, însă ursul avea condiție fizică, așa că îl urmează conștiincios... Tipul era atât de îngrozit încât la un moment dat se împiedică și cade. Ursul îl apucase deja de un picior așa că omul, paralizat de frică, răcnește: − Doamnee! În secunda următoare, timpul se opri, ursul îngheță în poziția în care se afla, pădurea rămase neclintită și o lumină se revărsă din cer. Tipul, șocat, auzi o voce: − Mi-ai negat existența toată viața, le-ai explicat și altora că sunt un mit, ai pus toată creația Mea pe seama întâmplării cosmice... vrei acum să te salvez? Pot eu să te consider credincios, cu adevărat? Ateul se uită fix în lumină și răspunse: − Aș fi ipocrit să îți cer brusc să mă consideri credincios, dar poate ai reuși într-un fel să devină ursul creștin? − Foarte bine, răspunse vocea. Lumina dispăru, zgomotul pădurii reveni. Ursul îl eliberă din ghearele sale, își împreună labele din față și spuse: − Doamne, binecuvântează aceste bucate. Amin. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 23:37
De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-22 23:34:48De la: xzy, la data 2010-01-22 23:33:20Unde se afla punctul G la femei? Ma gandeam eu... Tu lucrezi sambata ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 23:38
Scoțianul, proprietar al unei firme, se adresează angajaților:
− Voi ați lucrat anul acesta foarte bine, drept care profiturile firmei au crescut substanțial. Drept recunoștință, fiecare dintre voi va primi câte un cec de douăzeci de lire. Bucurie generală. Patronul continuă: − Dacă și la anul veți lucra la fel de bine, atunci am să le și semnez. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|