back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre orice

Pagini: << 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

492 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 18:30

da! imi pare rau pentru el!

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 18:37

De la: reis_kinga, la data 2009-07-06 18:30:17da! imi pare rau pentru el!

De ce să-ți pară rău pentru el??? Este cumva gluma zilei????
Sunt perfect capabilă să-l cresc, să-l educ și să-l sprijin în tot ce are nevoie!
Poate pentru voi, banii sunt totul! Pentru mine, el este totul! Asta face diferența!

Și dacă ai fi fost mai atentă, până acum ai fi văzut că postez pe forum doar la anumite ore! Nu stau pe forum de dimineața până seara...fără altă ocupație...nu mai face insinuări gratuite!
Dacă restul au dreptul la o opinie...și eu am dreptul să-mi spun părerea!!! la fel ca și tine, ca și Bogdan, Ioana ș.a.m.d.
Acestea sunt părerile mele...nu "judec"...că n-am nici o treabă cu tribunalul...doar mi-am spus părerea!!! Și rămâne părerea mea!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
pop_danamaria

1 mesaj
Oras: Bistrita

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 18:49

Desi initial am spus ca ma abtin de la orice comentariu si studiezi discutiile doar pentru a gasi cate un subiect nou pentru mine, discutia cu mama care isi creste copii prin corespondenta ma enervat la maxim. Asadar ....poate ca aveti o varsta si o experienta dar nu puteti jigni un om care a reusit sa dea o educatie la atatia copii si in acelasi timp sa ramana si directoarea unei institutii. Ar trebui sa stiti ca meseria de inginer si mai tarziu functia de directoare nu e una usoara. A fi femeie de succes nu inseamna neaparat ca esti o vedeta. Atat timp cat reusesti sa ti fericirea intr-o familie, sa dai nastere la atatea copii si sa ai si un serviciu din care poti sa traiesti (fie doctor, avocat sau director) cred ca deja si-a castigat numele de femeie de succe. Nu stiu de ce sunteti asa de buna la sfaturi de doi lei, sunteti cumva casnica si va frustreaza acest lucru? Nu o luati cu rautate dar nu este corect sa judecati o femeie fara ca dumneavostra sa nu dovediti ca ati reusit mai mult. Care este femeia de succes, una fara copii care munceste zi si noapte ca un rob iar de la o varsta ajung sa zica barbatii ..uite si la asta nu o are cine o f....de e asa nebuna sau una casnica. Daca trebuie neaprat sa fie o vedeta ...ei bine dati-mi voie sa va spun ca am o cunostinta vedeta de televiziune cu doi copii dragalasi care ii creste intr-un mod cat se poate de corect si bine. nici aceasta nu e o femeie de succes? nici aceasta nua reusit sa le imparta pe amandoua? mai studiati problema si o sa vedeti cate femei de succes cu o familie fericita exista.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 18:57

De la: pop_danamaria, la data 2009-07-06 18:49:58Desi initial am spus ca ma abtin de la orice comentariu si studiezi discutiile doar pentru a gasi cate un subiect nou pentru mine, discutia cu mama care isi creste copii prin corespondenta ma enervat la maxim. Asadar ....poate ca aveti o varsta si o experienta dar nu puteti jigni un om care a reusit sa dea o educatie la atatia copii si in acelasi timp sa ramana si directoarea unei institutii. Ar trebui sa stiti ca meseria de inginer si mai tarziu functia de directoare nu e una usoara. A fi femeie de succes nu inseamna neaparat ca esti o vedeta. Atat timp cat reusesti sa ti fericirea intr-o familie, sa dai nastere la atatea copii si sa ai si un serviciu din care poti sa traiesti (fie doctor, avocat sau director) cred ca deja si-a castigat numele de femeie de succe. Nu stiu de ce sunteti asa de buna la sfaturi de doi lei, sunteti cumva casnica si va frustreaza acest lucru? Nu o luati cu rautate dar nu este corect sa judecati o femeie fara ca dumneavostra sa nu dovediti ca ati reusit mai mult. Care este femeia de succes, una fara copii care munceste zi si noapte ca un rob iar de la o varsta ajung sa zica barbatii ..uite si la asta nu o are cine o f....de e asa nebuna sau una casnica. Daca trebuie neaprat sa fie o vedeta ...ei bine dati-mi voie sa va spun ca am o cunostinta vedeta de televiziune cu doi copii dragalasi care ii creste intr-un mod cat se poate de corect si bine. nici aceasta nu e o femeie de succes? nici aceasta nua reusit sa le imparta pe amandoua? mai studiati problema si o sa vedeti cate femei de succes cu o familie fericita exista.

Nu doamnă, nu sunt casnică! Sunt asistent social și am văzut cazuri de copii "crescuți" cu așaziși părinți de succes...de mi s-a ridicat păru-n cap!!!!

După cum am mai spus...sunt cazuri fericite, dar sunt foarte puține!!! Cine vrea să "riște" n-are decât!

Riscă sănătatea, fericirea și nu de puține ori chiar viețile propriilor copii...dar ce mai contează asta...dacă au o carieră de succes N"așa?!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 19:00

Gata! Răspunsuri la alte comentarii după ora 23,00!!!

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 19:45

De la: reis_kinga, la data 2009-07-06 17:00:15..... cel mai bun exemplu mama.... nu am avut bona niciodata si nu am stat nici la rude,dar ea a avut o cariera de succes si mi-a dat si o educatie adevcata!!!!! se poate ,daca vrei!!!! ah era sa uit,si nu am crescut ,ca fiind primul copil...mai am 4 frati.... cariera ei,nu a fost un impediment in educatia noastra!!!

Pe acea vreme nimeni nu avea o cariera de succes in sensul si cu semnificatia de astazi. Erau doar simple locuri de munca pe care le ocupa fiecare si un program de lucru respectat. Nu vreau sa ajung la atmosfera si ritmul de lucru in multinationale sau in alt gen de firme, unde practic nu a existat pana de curand , un program normal de lucru iar promovarea si succesul in cariera le obtii dand multe branciuri si la propriu si la figurat. Numai cine a trecut prin astfel de situatii in Romania, poate intelege ca nu poti fi in conditiile astea "de trei ori femeie". In occident, se pune cu totul altfel problema carierei, e un cadru mult mai civilizat. Se pare ca si la noi lucrurile se vor schimba in bine fiindca oamenii incept sa nu mai accepte concesii si sacrificii personale la locul de munca si ca in fond job-ul nu e un mariaj.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 19:56

Ba... lasati "aburelile" ... mai veniti la munte ?

24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 20:05

De la: pop_danamaria, la data 2009-07-06 18:49:58Desi initial am spus ca ma abtin de la orice comentariu si studiezi discutiile doar pentru a gasi cate un subiect nou pentru mine, discutia cu mama care isi creste copii prin corespondenta ma enervat la maxim. Asadar ....poate ca aveti o varsta si o experienta dar nu puteti jigni un om care a reusit sa dea o educatie la atatia copii si in acelasi timp sa ramana si directoarea unei institutii. Ar trebui sa stiti ca meseria de inginer si mai tarziu functia de directoare nu e una usoara. A fi femeie de succes nu inseamna neaparat ca esti o vedeta. Atat timp cat reusesti sa ti fericirea intr-o familie, sa dai nastere la atatea copii si sa ai si un serviciu din care poti sa traiesti (fie doctor, avocat sau director) cred ca deja si-a castigat numele de femeie de succe. Nu stiu de ce sunteti asa de buna la sfaturi de doi lei, sunteti cumva casnica si va frustreaza acest lucru? Nu o luati cu rautate dar nu este corect sa judecati o femeie fara ca dumneavostra sa nu dovediti ca ati reusit mai mult. Care este femeia de succes, una fara copii care munceste zi si noapte ca un rob iar de la o varsta ajung sa zica barbatii ..uite si la asta nu o are cine o f....de e asa nebuna sau una casnica. Daca trebuie neaprat sa fie o vedeta ...ei bine dati-mi voie sa va spun ca am o cunostinta vedeta de televiziune cu doi copii dragalasi care ii creste intr-un mod cat se poate de corect si bine. nici aceasta nu e o femeie de succes? nici aceasta nua reusit sa le imparta pe amandoua? mai studiati problema si o sa vedeti cate femei de succes cu o familie fericita exista.

Sunteti un caz fericit ! Felicitari, stim ca mai exista si astfel de cazuri. Nimeni nu dramatizeaza situatia. E o discutie la modul general, purtata in primul rand in favoarea celor mai tinere care pleaca in viata. Stilul de viata al mamelor noastre nu se potriveste cu stilul actual de viata iar noi nu vom mai putea fi un model pentru ce va insemna viata de familie in viitor, fiindca totul se schimba de la o generatie la alta, care sociologic vorbind se schimba la 10 ani.
Noi am trecut printr-operioada in care a face cariera inseamna foarte mult, mai mult decat si-ar fi putut permite o femeie ca sa nu-si neglijeze familia si copiii. A fost mai degraba o perioada de parvenitism in sensul bun,o lupta acerba, ca sa-i spunem asa. In viitor lucrurile nu vor mai sta asa si se va munci probabil intr-un cadru de normalitate, de aceea nici unul din punctele noastre de vedere nu trebuie sustinut cu incrancenare. Eu insa, imi educ baiatul in sensul ca el va trebui sa fie sustinatorul de baza al familiei ca barbat pentru a-si permite sa aiba langa el o sotie fericita, frumoasa si desteapta care sa-si permita sa aiba propriile optiuni in viata dupa bunul plac fara sa fie constransa de nevoi imediate sau imprejurari nefavorabile. Adica sa fie nevoita sa accepte un anumit job pe care nu si-l doreste, sau sa accepte o activitate sau un domeniu care ii displace fiindca sotul ei castiga insuficient si altfel nu se pot descurca. Mi-ar placea deasemenea sa cred ca sotia lui va fi o femeie care va pune in fruntea prioritatilor copiii, inainte de orice alte ambitii.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 20:14

De la: vasix, la data 2009-07-06 15:42:30Sotia se daruie sotului pe bani?!!! Mi-e...lehamite sa comentez asa ceva.Dar mi-a sarit in ochi.Spune multe despre caracterul ei.Dar nu mai multe decit am cunoscut si decit stiu.

Da. Exista si astfel de cazuri, multe intradevar dar nu au legatura cu normalitatea. De ce am discuta subiectul? E doar un can can (vorba lui cotoel).

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 20:24

Ба ... отпуск "abureli ... Могат да влязат в планината?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 22:20

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-06 20:24:48Ба ... отпуск "abureli ... Могат да влязат в планината?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 22:30

8.750 de fani ai lui Michael Jackson au castigat cate doua bilete la ceremonia care va avea loc marti in memoria lui Michael Jackson la sala Staples Center din Los Angeles. 1,6 milioane de oameni au participat la loterie.

Castigatorii au fost anuntati prin e-mail in cursul zilei de duminica. Cateva ore mai tarziu, pe EBay se vindeau bilete la ceremonie, licitatiile ajungand la 20.000 de dolari, informeaza site-ul examiner.com.

Conturile celor care vindeau bilete au fost sterse din cauza suspiciunilor privind autenticitatea acestora. Si politia din Los Angeles a anuntat ca IP-urile celor care vor incerca sa faca specula vor fi detectate.

Cei care au primit confirmarea pe e-mail sunt asteptati pana luni seara sa isi ridice bilete si bratarile cu care vor intra la ceremonie. Timpul scurt pe care il au la dispozitie i-a nemultumit pe fanii din Marea Britanie, care spun ca le este imposibil sa traverseze oceanul in doar cateva ore.

Totusi, aproape un milion de britanici au aterizat in oras in ultimele trei zile, decisi sa ia parte, cu sau fara bilet, la istoricul eveniment.

Autoritatile locale din Los Angeles se asteapta ca 700.000 de oameni sa vina la Staples Center pentru a incerca sa intre la ceremonie. Reprezentantii politiei i-au avertizat pe acestia ca nici nu vor putea vedea sala si vor sta degeaba in soare.

Autobuzele care trec prin zona Staples Center au fost redirectionate, iar accesul pietonilor va fi restrictionat pe o distanta destul de mare in jurul arenei. In perimetru vor putea intra doar cei care au atat biletul, cat si bratara de la mana.

Oficialii au facut un apel ca cei fara bilet sa stea acasa pentru a vedea ceremonia la televizor. E!, CNN, ABC, Fox, TV Guide Channel, si Fox News vor transmite evenimentul istoric.

Funeraliile vor avea loc in prezenta familiei, la cimitirul Forest Lawn din Hollywood Hills. Presa locala speculeaza ca acesta va fi un "loc de veci" temporar, pana in momentul in care familia va rezolva problemele birocratice, pentru a putea muta sicriul la Neverland.
Citeste mai multe despreMichael Jackson inmormantare Michael Jackson ceremonie Michael Jackson deces
Sursa: Ziare.com

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 23:04

Ultima scrisoare - Gabriel Garcia Marquez

www.bizcar.ro/Garcia_Marquez_Ultima_Scrisoare.php

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 11:34

De la: ioana_dark, la data 2009-07-06 16:12:49
De la: vasix, la data 2009-07-06 15:51:21
De la: reis_kinga, la data 2009-07-06 15:48:29Ioana draga! scoate-ti din cap faptul ca barbatul trebuie sa aduca mai multi bani!!!! vrei sa depinzi de el financiar? sau vrei sa traiesti in umbra lui ???? sau nu te consideri capabila sa faci la fel de multi bani ?
ESti capabila! de aceea urmezi doua facultati din cate am inteles, si da esti capabila sa fii independenta financiar indiferent de situatie!!! nu exista o siguranta mai mare pe lumea asta,decat faptul de a fi capabila sau nu sa te descurci singura!!!! in afara de asta nimic nu este sigur!

Ioana,urmeaza doua facultati ca sa-si dea seama ca nu a invata nimic.Facultatea nu te invata sa gindesti.Mai deschideti-i ochii ca e un dezastru in capusoru ei!

iar tu ești un imbecil.punct
ionico,sa inteleg ca daca eu iti spuneam acelasi lucru,tot asa imi raspundeai,catalogandu-ma ca pe victoras?sa sti ca victoras,poate nu te are la inima lui de piatra[si pe mine m-a facut paranoic,ceea ce sunt,un schizoido-paranoico-histrionico-isteric,dar numai in viziunea lui],asta nu inseamna sa-l cataloghez drept ceea ce nu este,te rog frumos,incearca sa vezi si partea plina a paharului

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 11:39

Florin,hai recunoaste ca esti paranoia! Toti sintem paranoisti,hai fii si tu in rindul lumii!!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 11:42

De la: vasix, la data 2009-07-07 11:39:08Florin,hai recunoaste ca esti paranoia! Toti sintem paranoisti,hai fii si tu in rindul lumii!!!
allloooo,stati linistiti la locurili dumneavoastra,sunt paranoico-depresiv,asa e dar numai cand cobor din deal la vale,am rau de inaltime si mi-e frica sa nu cad noaptea din pat[d'aia dorm ziua]

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 11:42

Si las-o pe Ioana sa spuna ce vrea! Nu face altceva decit sa afirme toooot ceea ce am spus despre dinsa. Da-i pace...asa vezi caracterul omului.Eu de cite ori m-am luat de tine ai dat dovada de foarte multa diplomatie si mult bun simt..chiar de esti pericol public
Recunosc:jos palaria in fata ta!

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 14:37

Eu cred ca o cariera de succes nu inseamna neaparat calatorii in lume si eu stiu ce va mai imaginati.o cariera de succes o ai atunci cand esti cel mai bun la locul unde lucrezi.
CARIÉRĂ2, cariere, s.f. Profesiune, ocupație; domeniu de activitate; timp cât cineva lucrează într-un anumit domeniu. ♦ Etapă, treaptă în ierarhia socială sau profesională. ♦ Poziție în societate, situație bună
SUCCÉS s. 1. izbândă, reușită
am dat si cele 2 definitii unde nu scrie nimic de calatorii si alte alea.
si in opinia mea, poti face si cariera, poti sa cresti si copii.depinde de fiecare.

Fosta membra 9am.ro

492 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 15:00

@ adnana!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 15:20

De la: aadnanaaa, la data 2009-07-07 14:37:35Eu cred ca o cariera de succes nu inseamna neaparat calatorii in lume si eu stiu ce va mai imaginati.o cariera de succes o ai atunci cand esti cel mai bun la locul unde lucrezi.
CARIÉRĂ2, cariere, s.f. Profesiune, ocupație; domeniu de activitate; timp cât cineva lucrează într-un anumit domeniu. ♦ Etapă, treaptă în ierarhia socială sau profesională. ♦ Poziție în societate, situație bună
si in opinia mea, poti face si cariera, poti sa cresti si copii.depinde de fiecare.

Deh...în cazul ăsta, oricine are servici intră în categoria celor cu o carieră de succes. Deci și eu!

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 15:23

De la: Dorulet, la data 2009-07-07 15:20:05
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-07 14:37:35Eu cred ca o cariera de succes nu inseamna neaparat calatorii in lume si eu stiu ce va mai imaginati.o cariera de succes o ai atunci cand esti cel mai bun la locul unde lucrezi.

Deh...în cazul ăsta, oricine are servici intră în categoria celor cu o carieră de succes. Deci și eu!

Daca esti cea mai buna acolo unde lucrezi, ai functie de conducere si ai reusit tot ce ti-a propus, da, ai o cariera.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 15:28

De la: aadnanaaa, la data 2009-07-07 15:23:01
De la: Dorulet, la data 2009-07-07 15:20:05

Daca esti cea mai buna acolo unde lucrezi, ai functie de conducere si ai reusit tot ce ti-a propus, da, ai o cariera.

Adnana, eu sunt propria mea șefă!!!! Nimeni nu-mi dictează nimic!!!! Nimeni nu pune la îndoială cuvântul sau ceea ce fac eu!!!

Cu toate astea....nici cea mai de succes persoană nu a reușit în tot....mai ales că oricând poate interveni ceva care să-ți schimbe planurile, să ți le dea peste cap...sau să te facă să renunți la ele. Și ce-i mai important....niciodată nu este destul, întotdeauna vrei mai mult sau altceva...

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 15:31

De la: Dorulet, la data 2009-07-07 15:28:01038:

Adnana, eu sunt propria mea șefă!!!! Nimeni nu-mi dicteză nimic!!!! Nimeni nu pune la îndoială cuvântul sau ceea ce fac eu!!!
Cu toate astea....nici cea mai de succes persoană nu a reușit în tot....mai ales că oricând poate interveni ceva care să-ți schimbe planurile, să ți le dea peste cap...sau să te facă să renunți la ele. Și ce-i mai important....nciiodată nu este destul, întotdeauna vrei mai mult sau altceva...
[/quote]
Dora eu chiar nu stiu unde lucrezi.stiu ca esti economist.
si da mereu vrei mai mult.e adevarat.dar asta nu inseamna ca nu ai o cariera.
si daca planurile iti vor fi date peste cap, te poti mandri cu faptul ca ai avut o cariera.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 15:46

Am scris mai sus...sunt asistent social. Nu practic meseria de economist...decât pentru prieteni....
Iubita...eu nu dau doi bani pe carieră...pur și simplu nu sunt interesată.
Consider că sunt alte aspecte ale vieții cu care să mă mândresc...nu job-ul! Un job e un simplu job...nu te învață să trăiești, să iubești, să fii OM...în adevăratul sens al cuvântului.
Eu nu trăiesc pentru a muncii, ci muncesc pentru a putea trăii!!! Este o foarte mare diferență

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 17:38

De la: Dorulet, la data 2009-07-07 15:46:18Am scris mai sus...sunt asistent social. Nu practic meseria de economist...decât pentru prieteni....
Iubita...eu nu dau doi bani pe carieră...pur și simplu nu sunt interesată.
Consider că sunt alte aspecte ale vieții cu care să mă mândresc...nu job-ul! Un job e un simplu job...nu te învață să trăiești, să iubești, să fii OM...în adevăratul sens al cuvântului.
Eu nu trăiesc pentru a muncii, ci muncesc pentru a putea trăii!!! Este o foarte mare diferență
:

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:36

All Things Grow With Love
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 20:19

Draga Adnana sa sti ca ai dreptate..intr-adevar dispar pagini...am scris deja in pagina 139 si cand m-am uitat dupa jumate de ora ,topicul acesta era la pag 138.....

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 20:38

De la: nicobekesi, la data 2009-07-07 20:19:57Draga Adnana sa sti ca ai dreptate..intr-adevar dispar pagini...am scris deja in pagina 139 si cand m-am uitat dupa jumate de ora ,topicul acesta era la pag 138.....
conspiratorii monsericilor,lucreaza si ei si reactiunea

Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 21:14

De la: aadnanaaa, la data 2009-07-07 15:23:01Daca esti cea mai buna acolo unde lucrezi, ai functie de conducere si ai reusit tot ce ti-a propus, da, ai o cariera.
fals! daca esti un sforar, seful te-a promovat ca recompensa a pupaciunilor tale (stim cu totii unde), ai reusit sa-i dai pe toti la o parte, da, ai o cariera, si inca ce cariera !!!
ai sa vezi realitatea asta dupa ce termini studiile. pana atunci nu-ti ramane decat sa visezi frumos.

Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 21:20

live.stirileprotv.ro/ live ceremonia in memoria lui michael jackson

Pagini: << 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului despre orice
Mergi la: