Ebony
14969 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 23:01
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 22:12:06O, vai!!!! Ioana, m-ai sters si din lista de prieteni
acum ce vrei sa fac ?? sa sterg si pozele cu tine de la profil? sau ce?
Serios?Da ce s-a suparat asa de tare?Sau o suparat-o adevarul spus de altii?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
666 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 23:10
De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 22:57:45Ca si pe mine m-ai sters de pe lista......dar oricum nu am pierdut nimica... de unde stii?
n-am sters pe nimeni, doar am renuntat la nick-ul anterior definitiv (acel nick avea un cont). vreau sa intelegeti ceva: n-am nimic cu nimeni ! mai era si 9am007548 tot asa nedumerita. pentru toate
Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 23:12
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 23:17
Bun Ioana, mi-ai dat si ignore pe mess.hai zi : vrei sa nu mai vin la Moeciu?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
314 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 23:20
IOANA, te voi trata ca pe copilul meu, asadar imi voi cere scuze, pentru felul simplist in care iti voi vorbi, apropo de parerile tale vizavi de casnicie,implicit relatia barbat-femeie. Nu as vrea sa fac o paralela intre tot ce dezbati tu fff aprofundat pe topice despre religie si credinta ortodoxa vorbita literar si adevarata credinta ce se simte si cu care urci simplu si smerit pe scara spre DUMNEZEU cu IUBIRE de EL. Asa e si in casnicie, daca iubire nu e, e posibil sa fie si asa cum spui tu, si nu e numaidecit ca barbatul sa fie un prost, nuuu, ci doar sa nu existe iubire intre ei. Asadar din experienta mea de viata in doi peste 24 de ani, si din postura de femeie, iti spun ca nu m-am aflat niciodata, dar absolut niciodata intr-o postura descrisa de tine. Esti o fata fff desteapta, dar scoala vietii pe care o o frecventezi e foarte proasta. Lasa caldura din suflet sa predomine egoismul din tine, banii nu sint totul in viata, credinta te invata sa iubesti pe aproapele tau, sa te daruiesti conform religiei tale celui pe care il iubesti si te iubeste, nu oricui si mai ales pe bani, fad si insipid, fara implicatii emotionale sexul e doar gimnastica, cum spunea cineva aici. Atit iti spun, incearca sa iubesti frumos, viata are si laturi rele dar si bune, depinde de noi pe ce parte a ei vrem sa o traim. Esti ff desteapta, dar uneori nu e de ajuns sa poti alege partea cea buna, ca fara dragoste nimic nu e
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 23:22
Vreun subiect anume ,seara asta?  ,hai, nu ma lasati sa bat campii singura  haideti sa-i batem impreuna
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 23:25
|
|
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 23:29
Pai nici nu stiu ,care mai e prezent pe topicul asta....Se pare ca toti urmaresc din umbra....si scrie care vrea..
Republicanus e?  ........,ma gandesc la un subiect tare
|
|
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 23:31
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 23:31
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 23:34
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 23:37
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 23:40
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 23:25:26De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 23:22:50Vreun subiect anume ,seara asta? ,hai, nu ma lasati sa bat campii singura haideti sa-i batem impreuna
ohhh!!! ce subiect sa imi vina acum in cap? is dezamagita de Ioana.propuneti voi ceva tare sa imi revin
Poate ai fost prea dură cu Ioana...ca prietenă, dacă aveai ceva de comentat mai dur....cred că se aștepta să-i răspunzi în privat! Părerea mea!
Și eu am ezitat de multe ori să-i răspund pe forum....acum am făcut-o...sper că nu s-a supărat pe mine, dar dacă mai sunt persoane, care "din umbră" citesc (și știu că sunt pentru că și eu am citit tot ce se scria pe forum vreo doi ani fără să intervin), nu vreau să creadă că într-adevăr aceea este o relație adevărată soț-soție! Am vrut să arăt cum trebuie să fie cu adevărat!!!
O FEMEIE SAU UN BĂRBAT NU TREBUIE SĂ SUPORTE NICI UN FEL DE ABUZ DIN PARTEA PARTENERULUI / PARTENEREI.
Mie mi s-a părut acea relație descrisă de Ioana...un adevărat abuz asupra femeii
Tot aurul din lume, nu justifică un astfel de comportament "macist"...în care ea să fie "obligată" la ceva ce nu-și dorește...doar de teama că el o va părăsii sau va merge la alta.
Adevărul este că nimic, în afară de o iubire trup și suflet față de ea, nu-l va opri pe un bărbat să o părăsească, să o înșele sau să o lipsească de respect!
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 23:42
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 23:31:17De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 23:29:20Pai nici nu stiu ,care mai e prezent pe topicul asta....Se pare ca toti urmaresc din umbra....si scrie care vrea..
Republicanus e? ........,ma gandesc la un subiect tare
da normal ca Bogdan e.Mytcor lipseste in seara asta.si e foarte ciudat.deja incep sa imi fac griji
astept subiectul
Eu as vrea sa-mi dau cu parerea,referitor la subiectul anterior..
Sex din obligatie,nu as face,..zilnic..deja ar fi prea mult...poate ca nu am chef,sunt prost dispusa ,sau ma doare capul,i convine bine, nu ,inghite in sec si asteapta data viitoare..Sex pe bani ,nici atata,aia e valabil doar pt.prostituate....
Recunosc ca sunt zile in care am un apetit mai mare....  ca si cu mancarea
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:03
De la: Dorulet, la data 2009-07-08 23:40:41De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 23:25:26De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 23:22:50Vreun subiect anume ,seara asta? ,hai, nu ma lasati sa bat campii singura haideti sa-i batem impreuna
ohhh!!! ce subiect sa imi vina acum in cap? is dezamagita de Ioana.propuneti voi ceva tare sa imi revin
Poate ai fost prea dură cu Ioana...ca prietenă, dacă aveai ceva de comentat mai dur....cred că se aștepta să-i răspunzi în privat! Părerea mea!
Și eu am ezitat de multe ori să-i răspund pe forum....acum am făcut-o...sper că nu s-a supărat pe mine, dar dacă mai sunt persoane, care "din umbră" citesc (și știu că sunt pentru că și eu am citit tot ce se scria pe forum vreo doi ani fără să intervin), nu vreau să creadă că într-adevăr aceea este o relație adevărată soț-soție! Am vrut să arăt cum trebuie să fie cu adevărat!!!
O FEMEIE SAU UN BĂRBAT NU TREBUIE SĂ SUPORTE NICI UN FEL DE ABUZ DIN PARTEA PARTENERULUI / PARTENEREI.
Mie mi s-a părut acea relație descrisă de Ioana...un adevărat abuz asupra femeii
Tot aurul din lume, nu justifică un astfel de comportament "macist"...în care ea să fie "obligată" la ceva ce nu-și dorește...doar de teama că el o va părăsii sau va merge la alta.
Adevărul este că nimic, în afară de o iubire trup și suflet față de ea, nu-l va opri pe un bărbat să o părăsească, să o înșele sau să o lipsească de respect!
Dora, bine am fost dura recunosc.am incerc si pe mess sa vb de multe ori cu ea,sa fiu subtila poate se prinde si nu am avut nicio sansa.si daca ea a scris porcariile pe care le-a scris direct pe forum, cum sa ii scriu eu in privat.i-a spus toata lumea ca vorbeste aiurea si nu a incetat. tot eu sunt vinovata.
eu credeam ca un prieten este ala care iti spune ce crede despre tine cu sinceritate.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:06
De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 23:42:12De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 23:31:17De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 23:29:20Pai nici nu stiu ,care mai e prezent pe topicul asta....Se pare ca toti urmaresc din umbra....si scrie care vrea..
da normal ca Bogdan e.Mytcor lipseste in seara asta.si e foarte ciudat.deja incep sa imi fac griji
astept subiectul
Sex din obligatie,nu as face,..zilnic..deja ar fi prea mult...poate ca nu am chef,sunt prost dispusa ,sau ma doare capul,i convine bine, nu ,inghite in sec si asteapta data viitoare..Sex pe bani ,nici atata,aia e valabil doar pt.prostituate....
Recunosc ca sunt zile in care am un apetit mai mare.... ca si cu mancarea
in secolul 21 doar sa nu stii ce este cu tine sa faci sex din obligatie.
sexul pe bani e o mare porcarie.in general se face din saracie sau de lux.nu stiu daca e de condamnat, dar in niciun caz de apreciat.
chiar voi condamnati prostitutia sau vi se pare ca fetelea alea pot fi intelese?
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:06
De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 23:42:12De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 23:31:17De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 23:29:20Pai nici nu stiu ,care mai e prezent pe topicul asta....Se pare ca toti urmaresc din umbra....si scrie care vrea..
astept subiectul
Mie mi-a pierit cheful de vreo câțiva ani încoace  așa...de vreo 4 ani...nimik, nimik!
Dar sunt
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:10
De la: Dorulet, la data 2009-07-09 00:06:53De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 23:42:12De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 23:31:17De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 23:29:20Pai nici nu stiu ,care mai e prezent pe topicul asta....Se pare ca toti urmaresc din umbra....si scrie care vrea..
astept subiectul
Mie mi-a pierit cheful de vreo câțiva ani încoace așa...de vreo 4 ani...nimik, nimik!
Dar sunt
dora nu cred ca o sa ramai toata viata asa.oricand poate aparea cineva cu care sa o iei de la capat.si eu stiu sigur ca nu o sa mai treaca mult
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:11
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 00:06:09De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 23:42:12De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 23:31:17De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 23:29:20Pai nici nu stiu ,care mai e prezent pe topicul asta....Se pare ca toti urmaresc din umbra....si scrie care vrea..
astept subiectul
sexul pe bani e o mare porcarie.in general se face din saracie sau de lux.nu stiu daca e de condamnat, dar in niciun caz de apreciat.
chiar voi condamnati prostitutia sau vi se pare ca fetelea alea pot fi intelese?
Prostituția este condamnată de lege Adnana! Crezi că acele legi se dau aiurea???!!!
Oricum, nu, eu pe acele fete nu le pot înțelege! Dacă nu aș mai avea un venit și un loc de muncă, m-aș duce la sapă cu ziua...dar nu m-aș injosi și nu mi-aș bate joc de trupul, mintea și sănătatea mea...ca să nu mai vorbim de faptul că nu m-aș mai putea uita în ochii fiului meu nciodată cu mândrie.
Ce fel de respect aș mai putea eu cere de la cineva?!
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:12
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 00:06:09De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 23:42:12De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 23:31:17De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 23:29:20Pai nici nu stiu ,care mai e prezent pe topicul asta....Se pare ca toti urmaresc din umbra....si scrie care vrea..
astept subiectul
Referitor la intrebarea ta....Am vizitat renumitul District Rosu din Amsterdam....unde o multime de fete fac sex pe bani....le am vazut de afara....stau intr-un fel de camarute mici,cu geam mare si usa(desigur),imbracate sumar...si incearca sa-si atraga clientii prin dansuri ,gesturi sau prin felul cum arata...
Erau unele asa de grasune  ca ma si miram sa le vad in lenjerie intima...dar trebuie sa recunosc ca erau si unele care aratau bine.....
Imi venea sa rad ca aproape toti mosnegii se duceau la usa lor sa intrebe ceva...
Aici e ceva legal chestia asta,ca si drogurile (nu prea am inteles de ce sunt legale ,dar in fine
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:15
neatza (ca deja e "maine") tuturor
ma bag si eu in seama in seara asta, abia acum am citit ce s-a scris astazi aici.
@ioana, nu stiu daca mai citesti. eu zic sa nu te superi asa de rau, stii vorba aia, daca 3 insi iti spun ca esti beat te duci acasa si te culci? Pai aici ti-au zis vreo 30 (sigur, exagerez un pic pentru dramatism, dar mult mai multi oricum) ca lumea, relatiile, sexul, casatoriile, familiile functioneaza altfel decat le vezi tu. Eu cred ca daca ai avea puterea si taria necesara te-ai uita acum in oglinda si ti-ai da seama ca sunt foarte rare cazurile in care "20 de insi sunt nebuni si doar eu sanatos", iar cu siguranta asta nu e unul din cazurile alea.
Oricum, in "viziunea" mea, sa stii ca te-am "promovat" (vezi ghilimelele) de la "pudica" la "frigida", poti sa te si superi, dar asta e adevarul.
Nu stiu de unde ai tu informatiile alea despre sex, dar se pare ca n-ai facut niciodata sex cum trebuie... sa-ti mai spun ceva, daca un barbat face sex cu tine fara ca tu sa vrei ala se numeste viol! tu spui ceva de genul ca intr-o casnicie vei fi practic violata zilnic daca urmam firul asta, ceea ce e cel putin absurd...
Eu cred ca vii din "urma" (din familie adica) cu un bagaj de informatii extrem de eronate si cu o viziune de "glob de sticla" (cum bine au spus multi)... numai ca ai grija, mie sticla aia mi se pare cam mata, si pare ca nu prea trece lumina prin ea... ai fost crescuta intr-un anumit fel, cu siguranta extrem de rigid si ai fost invatata ca sexul e ceva rau, murdar, pacat... pentru asta chiar nu ai vreo vina. Dar totusi nu te impiedica nimeni ca astazi, la maturitate, sa te uiti tu cu ochii tai proprii si sa vezi daca chiar asa o fi sau altfe... familia ta nu e infailibila, sa stii.
Eu iti recomand sa nu te superi "ca vacarul pe sat", calmeaza-te un pic, gandeste-te bine, ai sa vezi ca nu sunt 20 de nebuni pe forum care vor doar sa te jigneasca pe tine...
@nico
ce subiect interesant ai? hai, zi
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:17
De la: Dorulet, la data 2009-07-09 00:11:55
Prostituția este condamnată de lege Adnana! Crezi că acele legi se dau aiurea???!!!
Oricum, nu, eu pe acele fete nu le pot înțelege! Dacă nu aș mai avea un venit și un loc de muncă, m-aș duce la sapă cu ziua...dar nu m-aș injosi și nu mi-aș bate joc de trupul, mintea și sănătatea mea...ca să nu mai vorbim de faptul că nu m-aș mai putea uita în ochii fiului meu nciodată cu mândrie.
Ce fel de respect aș mai putea eu cere de la cineva?!
Dora asa ca tine gandesc si eu.dar gandidu-ma la mine.dar daca te gandesti la ele?
dar de alea de lux? ce zici? e vreo diferenta intre el?
PS sa nu bagam legea in discutie, ca legea nu considera avortul crima, dar tu da.insa nu ne agatam de subiectul asta, ca nu mai am chef de el
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:22
De la: Republicanus, la data 2009-07-09 00:15:59neatza (ca deja e "maine") tuturor
ma bag si eu in seama in seara asta, abia acum am citit ce s-a scris astazi aici.
@ioana, nu stiu daca mai citesti. eu zic sa nu te superi asa de rau, stii vorba aia, daca 3 insi iti spun ca esti beat te duci acasa si te culci? Pai aici ti-au zis vreo 30 (sigur, exagerez un pic pentru dramatism, dar mult mai multi oricum) ca lumea, relatiile, sexul, casatoriile, familiile functioneaza altfel decat le vezi tu. Eu cred ca daca ai avea puterea si taria necesara te-ai uita acum in oglinda si ti-ai da seama ca sunt foarte rare cazurile in care "20 de insi sunt nebuni si doar eu sanatos", iar cu siguranta asta nu e unul din cazurile alea.
Oricum, in "viziunea" mea, sa stii ca te-am "promovat" (vezi ghilimelele) de la "pudica" la "frigida", poti sa te si superi, dar asta e adevarul.
Nu stiu de unde ai tu informatiile alea despre sex, dar se pare ca n-ai facut niciodata sex cum trebuie... sa-ti mai spun ceva, daca un barbat face sex cu tine fara ca tu sa vrei ala se numeste viol! tu spui ceva de genul ca intr-o casnicie vei fi practic violata zilnic daca urmam firul asta, ceea ce e cel putin absurd...
Eu cred ca vii din "urma" (din familie adica) cu un bagaj de informatii extrem de eronate si cu o viziune de "glob de sticla" (cum bine au spus multi)... numai ca ai grija, mie sticla aia mi se pare cam mata, si pare ca nu prea trece lumina prin ea... ai fost crescuta intr-un anumit fel, cu siguranta extrem de rigid si ai fost invatata ca sexul e ceva rau, murdar, pacat... pentru asta chiar nu ai vreo vina. Dar totusi nu te impiedica nimeni ca astazi, la maturitate, sa te uiti tu cu ochii tai proprii si sa vezi daca chiar asa o fi sau altfe... familia ta nu e infailibila, sa stii.
Eu iti recomand sa nu te superi "ca vacarul pe sat", calmeaza-te un pic, gandeste-te bine, ai sa vezi ca nu sunt 20 de nebuni pe forum care vor doar sa te jigneasca pe tine...
@nico
ce subiect interesant ai? hai, zi
Cred ca subiectul de asta seara este prostitutia,dar nu eu l-am deschis ,mi se pare ca Adnana  ,dar la o adica putem oricand deschide ,un nou subiect
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:24
pfff, Dora... prostitutia e condamnata de lege si daca dai un search pe google gasesti prostituate cu carul... si evident si clienti, ca doar nu someaza fetele (chiar daca e criza).
E un fenomen pe care nu-l poti opri, asa ca decat sa te lupti cu el orbeste (si fara efect), e mult mai civilizat sa-i aplici niste norme, sa-l organizezi, exact cum spunea Nico de red light district (si nu numai in Olanda e legalizata prostitutia).
O fi nobil ce spui tu, dar dpdv practic e suficient sa ne uitam in jurul nostru si o sa vedem alta realitate.
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:25
Sunt si barbati care fac prostitutie .....ei de ce credeti ca o fac?tot pentru bani ca si femeile.....
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:28
De la: nicobekesi, la data 2009-07-09 00:25:54Sunt si barbati care fac prostitutie .....ei de ce credeti ca o fac?tot pentru bani ca si femeile.....
in general, barbatii care fac prostitutie sunt gay si transexuali.mai exista si gigolo (barbat intretinut de o femeie mai in varsta).
si da prostitutia asta inseamna bani din sex.nu e o placere.unii o numesc chiar meserie.
de asta intreb daca se condamna sau daca poate fi inteleasa.
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:28
De la: nicobekesi, la data 2009-07-09 00:25:54Sunt si barbati care fac prostitutie .....ei de ce credeti ca o fac?tot pentru bani ca si femeile.....
pentru ce altceva? crezi ca ei se distreaza facand sex cu toate babele?  (n-as vrea sa jignesc persoanele de varsta a 3-a prin expresia "babe" dar na, asta e, daca se simte cineva, ghinion  )
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:29
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:30
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 00:28:06De la: nicobekesi, la data 2009-07-09 00:25:54Sunt si barbati care fac prostitutie .....ei de ce credeti ca o fac?tot pentru bani ca si femeile.....
in general, barbatii care fac prostitutie sunt gay si transexuali.mai exista si gigolo (barbat intretinut de o femeie mai in varsta).
si da prostitutia asta inseamna bani din sex.nu e o placere.unii o numesc chiar meserie.
de asta intreb daca se condamna sau daca poate fi inteleasa.
pai a dat nico mai devreme exemplul de red light district. Acolo nu vorbim despre fete care sunt luate cu forta si "scoase la produs" de pesti, vorbim de fete care sunt pe cont propriu, platesc o chirie lunara pentru "vitrina" pe care o inchiriaza si de unde isi vand "serviciile", deci sunt acolo din propria lor vointa, nu le obliga nimeni...
poti tu sa le condamni pentru asta?
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:31
|
|
|