Ebony
14969 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 18:58
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 19:00
ioana, intreb desi ai spus ca nu ai sa mai raspunzi: tu pe ce lume traiesti? sau mai exact, in ce perioada?
adica eu sa ma marit ca sa fac sex cand are chef sotul, pentru a primi bani de la el ?????indiferent daca am chef sau nu, fac sex cu el in fiecare seara pentru ca asa vrea el???? doamne, fetito, sincer acuma, tu ai niste probleme serioase, ai fost abuzata in copilarie sau care e problema de gandesti asa?
dar pe lumea asta, mai exista si alte feluri de barbati decat cei pe care ti-i imaginezi tu. iar sexul are cu totul si cu totul alte fețe decat cele pe care le descrii tu aici. daca ai senzatia ca facand sex cu sotul in fiecare zi, el nu isi cauta amanta sau nu se satura de tine, cred ca te inseli....tu zici ca noi restul santem sclavele barbatilor, sau ceva de genul te-ai exprimat, dar tu ce esti daca o faci din obligatie si pentru bani????
nici nu mai am cuvinte sa comentez ce scrii tu aici, sincer. atata spun, ca decat sa am o relatie descrisa de tine, adica sa fiu obligata sa fac sex pentru ca sa primesc bani de la sot, si deci, sa ma marit cu unul mai instarit nu cu un ratat, sincer, mai bine am o viata linistita, fac sex cand am chef si ma marit cu unul care sa aibe salar mai mic ca mine si rate la banci. dar macar sa fiu tratata ca o femeie nu ca o sclava.
sau preferi sclavia? aaaa, nu, e pentru bani ..... aia nu mai e sclavie.....noi santem sclave ca o facem fara bani....mda
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 19:16
De la: ioana_dark, la data 2009-07-08 18:30:29vă mai adaug ceva....nu încercați să-mi răspundeți pentru că nu mai intru pe topicul ăsta (unde se adeverește foarte bine proverbul românesc *decă intri în cocină , te mănâncă porcii*)..
ce voiam să mai adaug referitor la relația dintr-o căsătorie dintre cei doi soți....când e vorba de sex ca femeie nu comentezi în fața soțului . bine ar fii să fie altfel , dar de obicei (în 90% dintre cazuri ) e așa cum spun eu . sex zilnic și ..obligatoriu (în caz contrar își va face o amantă ...nu stă fără sex orice ar fii).
într-un final...cam ăsta e scopul căsătoriei și una dintre funcțiile ei , dar...nu se acceptă într-o căsnicie normală probleme gen *nu am chef * sau *sunt obosită * sau *mă doare capul* (decât eventual la el ). ca femeie ai obligația să spui da zilnic.....și nu-mi spuneți că nu am dreptate pentru că știu prea bine că am.
pe vremuri când nu existau contraceptive și femeile încă nu descoperiseră *binefacerile* avortului motivul *aș putea rămâne însărcinată* era un motiv bun pentru a mai diminua obsesia asta vizavi de sex. contactele sexuale era doar undeva pe la sfarșitul lunii , mai rare , dar incredibil de frumoase. astfel se evita și plictiseala și banalitatea relațiilor conjugale. sexul devenea ceva incredibil de frumos, mai ales că nu era făcut zilnic.
credeți că toate contraceptivele și avorturile au dus la emanciparea femeii de sub autoritatea bărbatului?...nah...nici vorbă... au transformat-o în sclava lui .
deci..ani de zile de sex zilnic (cu exceptia a 3 sau 4 zile pe luna) ....fără comentarii ....
acum...stau să mă întreb și eu ...care femeie o fii așa de proastă încât să se mărite cu un bărbat care câștigă mult mai puțin decât ea?...în acest context va trebui să-l întrețină cu bani (muncind foarte mult la servici) să-și întrețină și copiii , să întrețină și casa (spălând , căcând și gâtind atunci când vine de la servici) și pe deasupra , după toate astea, la 12 noaptea când cade frântă de oboseală după o zi de muncă să se mai culce și cu soțul ei ....ar însemna să fie proasta , proastelor dacă acceptă sa facă asta.
ca femeie înainte de a te căsători iei în calcul și aspectele astea.
până la urmă.....dacă totul e gratuit ...dacă te culci cu bărbatul tău fără a-i cere absolut nimic în schimb...ai putea la fel de bine să te căsătorești și cu o femeie, nu?...ar fii chiar recomandabil!!!...nu te stresează toată ziua cu sex...vrea atunci când vrei și tu ...se descurcă bine și cu gâtitul , crește și copiii (ăia concepuți în laborator și născuți pe rând de fiecare dintre voi ...unul tu , unul ea), câștigă cam la fel , iar banii se împart la două....super tare!!!
de ce preferăm totuși bărbații?...pentru siguranța și confortul pe care ni-l acordă. din moment ce știm că ne-am căsătorit știm că vom avea mereu pe cineva care va fii în stare să facă orice pentru noi ...care ne va aduce orice îi vom cere...ne vom muta în casa lui , îi vom purta numele , și...după toate astea nu va mai trebui să ne temem de nimic . vom avea copii cu el și un trai liniștit.
cât despre bani...e posibil să nu aibă o carieră de succes (deși...nu știu cine s-ar mărită cu un loser), dar...măcar își va da silința în permanență să nu ne lipsească nimic .
până la urmă...a fii soția cuiva e tot ce contează. bărbații (cel puțin unii dintre ei ) au grijă să nu le lipsească nimic soțiilor lor.
la asta m-am referit...oricum...dacă voi susțineți altceva ..(cum că femeia nu se dăruiește bărbatului și deci nu e îndreptățită să primească nimic în schimb...logic..pentru că nu oferă nimic ) e treaba voastră. puteți alege să vă susțineți în continuare ideile cu calm (la fel cum au făcut până acum puțini dintre voi ...mihail , dora , broscuta super verde, gabi...etc) sau să continuați cu injurii la adresa mea...
hai..faceți câte spume la gură vreți.....nu-mi pasă (gândiți și voi logic , de ce mi-ar păsa de injuriile primite de la niște persoane cu care nu am nicio treabă?...sau...ar trebui să-mi pese? )...de rezolvat nu rezolvați nimic și e o notă proastă pentru voi ....
(un bărbat care se laudă că are fire de păr albe în cap și o experiență de viață incredibilă injură și insultă o fetiță de 20 de ani ...nu știu pentru cine e umilitoare situația , dar mi se pare că nu pentru mine )...
oricum...aveți grijă de voi...
nu-mi place cum gândiți subiectul ăsta , dar ...ne mai vedem pe alte topicuri... ...
în alte contexte găsesc la voi idei interesante pe care mi le însușesc de multe ori...
Vai Ioana...m-a luat cu călduri...nu pot să cred că gândești așa....suntem în sec. XXI iubita, cine ți-a băgat prostiile astea în cap???? Hai să le luăm pe rând..repede că trebuie să merg în parc la joacă..:
"când e vorba de sex ca femeie nu comentezi în fața soțului . bine ar fii să fie altfel , dar de obicei (în 90% dintre cazuri ) e așa cum spun eu . sex zilnic și ..obligatoriu (în caz contrar își va face o amantă ...nu stă fără sex orice ar fii)."
Când este vorba de sex, trebuie să vă bucurați de el amândoi, în aceeași măsură. Îți spun asta fără glumă sau mișto! Iubita...soțul tău își va lua o amantă sau va avea aventuri indiferent cât sex faci tu cu el dacă gândești așa cum ai spus mai sus!. Pentru că niciodată nu va fi suficient...sau va vrea sex oral...sau mai știu și eu ce, cu care tu nu ești de acord, ori o face pur și simplu pentru că este alta!
"acum...stau să mă întreb și eu ...care femeie o fii așa de proastă încât să se mărite cu un bărbat care câștigă mult mai puțin decât ea?...în acest context va trebui să-l întrețină cu bani (muncind foarte mult la servici) să-și întrețină și copiii , să întrețină și casa (spălând , căcând și gâtind atunci când vine de la servici) și pe deasupra , după toate astea, la 12 noaptea când cade frântă de oboseală după o zi de muncă să se mai culce și cu soțul ei ....ar însemna să fie proasta , proastelor dacă acceptă sa facă asta. "
Acum stau eu și mă întreb Ioana, dacă după doi ani de la căsătorie, soțul tău care câștigă de trei ori mai mult ca și tine, rămâne invalid /viață....ce faci??? Îl părăsești pentru că nu mai poate câștiga la fel de mult ca și tine ...că doar tu nu ești fraieră!!  N"așa?!
Un alt aspect ar fi înșiruirea de spălat, călcat, gătit..ș.s.m.d.....care în mod normal, atât timp cât amândoi muncesc pentru a întreține familia, se face de ambii soți!!! Nu doar de femeie!
Eu îți dau exemplu la mine acasă, când trăia tata...făceau amândoi aceeași treabă atunci când unul era ocupat, făcea celălalt! Adică tata a spălat, călcat, gătit...etc.Tot ce trebuie făcut într-o casă se face de amândoi! Tocmai pentru că se presupune că sunteți UNUL!!!
"până la urmă.....dacă totul e gratuit ...dacă te culci cu bărbatul tău fără a-i cere absolut nimic în schimb...ai putea la fel de bine să te căsătorești și cu o femeie, nu?..."
NU!!!! SEXUL TREBUIE SĂ FIE PLĂCERE PENTRU AMÂNDOI!!!!!
Nu o faci "gratuit". O faci pentru că TU îl dorești pe el iar el te dorește pe tine, este reciproc avantajos!!! Și la urma urmei chiar tu ai nevoie să faci sex...corpul tău o cere, pentru sănătatea ta fizică și psihică!!! Sper că de data asta m-ai înțeles!
"...ne vom muta în casa lui , îi vom purta numele , și...după toate astea nu va mai trebui să ne temem de nimic . vom avea copii cu el și un trai liniștit. "
Nu este corect! Corect este în felul următor: ..ne vom muta în casa NOASTRĂ; îi vei purta numele doar dacă dorești asta...puteți fi căsătoriți sub orice nume...poți să-ți păstrezi numele de fată, poți să-l adaugi p-a lui, sau el poate trece pe numele tău! Oricum o faceți este ok și valabil! Greșită faza cu teama...întotdeauna o femeie care depinde de un bărbat va trăii cu teama în suflet...că nu este destul de bună sau că va putea fi părăsită...de fapt de-aia s-au tot luptat "kăkatele de feministe" ca să nu mai trebuiască să se simtă o femeie așa! Faptul că o să ai sau nu copii cu el, nu-ți garantează un trai liniștit draga mea....niciodată!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 19:25
De la: Dorulet, la data 2009-07-08 19:16:05De la: ioana_dark, la data 2009-07-08 18:30:29vă mai adaug ceva....nu încercați să-mi răspundeți pentru că nu mai intru pe topicul ăsta (unde se adeverește foarte bine proverbul românesc *decă intri în cocină , te mănâncă porcii*)..
ce voiam să mai adaug referitor la relația dintr-o căsătorie dintre cei doi soți....când e vorba de sex ca femeie nu comentezi în fața soțului . bine ar fii să fie altfel , dar de obicei (în 90% dintre cazuri ) e așa cum spun eu . sex zilnic și ..obligatoriu (în caz contrar își va face o amantă ...nu stă fără sex orice ar fii).
într-un final...cam ăsta e scopul căsătoriei și una dintre funcțiile ei , dar...nu se acceptă într-o căsnicie normală probleme gen *nu am chef * sau *sunt obosită * sau *mă doare capul* (decât eventual la el ). ca femeie ai obligația să spui da zilnic.....și nu-mi spuneți că nu am dreptate pentru că știu prea bine că am.
pe vremuri când nu existau contraceptive și femeile încă nu descoperiseră *binefacerile* avortului motivul *aș putea rămâne însărcinată* era un motiv bun pentru a mai diminua obsesia asta vizavi de sex. contactele sexuale era doar undeva pe la sfarșitul lunii , mai rare , dar incredibil de frumoase. astfel se evita și plictiseala și banalitatea relațiilor conjugale. sexul devenea ceva incredibil de frumos, mai ales că nu era făcut zilnic.
credeți că toate contraceptivele și avorturile au dus la emanciparea femeii de sub autoritatea bărbatului?...nah...nici vorbă... au transformat-o în sclava lui .
deci..ani de zile de sex zilnic (cu exceptia a 3 sau 4 zile pe luna) ....fără comentarii ....
acum...stau să mă întreb și eu ...care femeie o fii așa de proastă încât să se mărite cu un bărbat care câștigă mult mai puțin decât ea?...în acest context va trebui să-l întrețină cu bani (muncind foarte mult la servici) să-și întrețină și copiii , să întrețină și casa (spălând , căcând și gâtind atunci când vine de la servici) și pe deasupra , după toate astea, la 12 noaptea când cade frântă de oboseală după o zi de muncă să se mai culce și cu soțul ei ....ar însemna să fie proasta , proastelor dacă acceptă sa facă asta.
până la urmă.....dacă totul e gratuit ...dacă te culci cu bărbatul tău fără a-i cere absolut nimic în schimb...ai putea la fel de bine să te căsătorești și cu o femeie, nu?...ar fii chiar recomandabil!!!...nu te stresează toată ziua cu sex...vrea atunci când vrei și tu ...se descurcă bine și cu gâtitul , crește și copiii (ăia concepuți în laborator și născuți pe rând de fiecare dintre voi ...unul tu , unul ea), câștigă cam la fel , iar banii se împart la două....super tare!!!
de ce preferăm totuși bărbații?...pentru siguranța și confortul pe care ni-l acordă. din moment ce știm că ne-am căsătorit știm că vom avea mereu pe cineva care va fii în stare să facă orice pentru noi ...care ne va aduce orice îi vom cere...ne vom muta în casa lui , îi vom purta numele , și...după toate astea nu va mai trebui să ne temem de nimic . vom avea copii cu el și un trai liniștit.
cât despre bani...e posibil să nu aibă o carieră de succes (deși...nu știu cine s-ar mărită cu un loser), dar...măcar își va da silința în permanență să nu ne lipsească nimic .
până la urmă...a fii soția cuiva e tot ce contează. bărbații (cel puțin unii dintre ei ) au grijă să nu le lipsească nimic soțiilor lor.
la asta m-am referit...oricum...dacă voi susțineți altceva ..(cum că femeia nu se dăruiește bărbatului și deci nu e îndreptățită să primească nimic în schimb...logic..pentru că nu oferă nimic ) e treaba voastră. puteți alege să vă susțineți în continuare ideile cu calm (la fel cum au făcut până acum puțini dintre voi ...mihail , dora , broscuta super verde, gabi...etc) sau să continuați cu injurii la adresa mea...
hai..faceți câte spume la gură vreți.....nu-mi pasă (gândiți și voi logic , de ce mi-ar păsa de injuriile primite de la niște persoane cu care nu am nicio treabă?...sau...ar trebui să-mi pese? )...de rezolvat nu rezolvați nimic și e o notă proastă pentru voi ....
(un bărbat care se laudă că are fire de păr albe în cap și o experiență de viață incredibilă injură și insultă o fetiță de 20 de ani ...nu știu pentru cine e umilitoare situația , dar mi se pare că nu pentru mine )...
nu-mi place cum gândiți subiectul ăsta , dar ...ne mai vedem pe alte topicuri... ...
în alte contexte găsesc la voi idei interesante pe care mi le însușesc de multe ori...
Vai Ioana...m-a luat cu călduri...nu pot să cred că gândești așa....suntem în sec. XXI iubita, cine ți-a băgat prostiile astea în cap???? Hai să le luăm pe rând..repede că trebuie să merg în parc la joacă..:
"când e vorba de sex ca femeie nu comentezi în fața soțului . bine ar fii să fie altfel , dar de obicei (în 90% dintre cazuri ) e așa cum spun eu . sex zilnic și ..obligatoriu (în caz contrar își va face o amantă ...nu stă fără sex orice ar fii)."
Când este vorba de sex, trebuie să vă bucurați de el amândoi, în aceeași măsură. Îți spun asta fără glumă sau mișto! Iubita...soțul tău își va lua o amantă sau va avea aventuri indiferent cât sex faci tu cu el dacă gândești așa cum ai spus mai sus!. Pentru că niciodată nu va fi suficient...sau va vrea sex oral...sau mai știu și eu ce, cu care tu nu ești de acord, ori o face pur și simplu pentru că este alta!
"acum...stau să mă întreb și eu ...care femeie o fii așa de proastă încât să se mărite cu un bărbat care câștigă mult mai puțin decât ea?...în acest context va trebui să-l întrețină cu bani (muncind foarte mult la servici) să-și întrețină și copiii , să întrețină și casa (spălând , căcând și gâtind atunci când vine de la servici) și pe deasupra , după toate astea, la 12 noaptea când cade frântă de oboseală după o zi de muncă să se mai culce și cu soțul ei ....ar însemna să fie proasta , proastelor dacă acceptă sa facă asta. "
Acum stau eu și mă întreb Ioana, dacă după doi ani de la căsătorie, soțul tău care câștigă de trei ori mai mult ca și tine, rămâne invalid /viață....ce faci??? Îl părăsești pentru că nu mai poate câștiga la fel de mult ca și tine ...că doar tu nu ești fraieră!! N"așa?!
Un alt aspect ar fi înșiruirea de spălat, călcat, gătit..ș.s.m.d.....care în mod normal, atât timp cât amândoi muncesc pentru a întreține familia, se face de ambii soți!!! Nu doar de femeie!
Eu îți dau exemplu la mine acasă, când trăia tata...făceau amândoi aceeași treabă atunci când unul era ocupat, făcea celălalt! Adică tata a spălat, călcat, gătit...etc.Tot ce trebuie făcut într-o casă se face de amândoi! Tocmai pentru că se presupune că sunteți UNUL!!!
"până la urmă.....dacă totul e gratuit ...dacă te culci cu bărbatul tău fără a-i cere absolut nimic în schimb...ai putea la fel de bine să te căsătorești și cu o femeie, nu?..."
NU!!!! SEXUL TREBUIE SĂ FIE PLĂCERE PENTRU AMÂNDOI!!!!!
Nu o faci "gratuit". O faci pentru că TU îl dorești pe el iar el te dorește pe tine, este reciproc avantajos!!! Și la urma urmei chiar tu ai nevoie să faci sex...corpul tău o cere, pentru sănătatea ta fizică și psihică!!! Sper că de data asta m-ai înțeles!
"...ne vom muta în casa lui , îi vom purta numele , și...după toate astea nu va mai trebui să ne temem de nimic . vom avea copii cu el și un trai liniștit. "
Nu este corect! Corect este în felul următor: ..ne vom muta în casa NOASTRĂ; îi vei purta numele doar dacă dorești asta...puteți fi căsătoriți sub orice nume...poți să-ți păstrezi numele de fată, poți să-l adaugi p-a lui, sau el poate trece pe numele tău! Oricum o faceți este ok și valabil! Greșită faza cu teama...întotdeauna o femeie care depinde de un bărbat va trăii cu teama în suflet...că nu este destul de bună sau că va putea fi părăsită...de fapt de-aia s-au tot luptat "kăkatele de feministe" ca să nu mai trebuiască să se simtă o femeie așa! Faptul că o să ai sau nu copii cu el, nu-ți garantează un trai liniștit draga mea....niciodată!
Ai dreptate,Dorulet....  .......Pe mine sincer ,ma uimeste felul in care Ioana vede lucrurile......ca si cum nu poate fi altfel decat asa cum le vede ea....
Felul in care vede ea relatia, dintre sot si sotie,pare a fi pentru ea ,ceva standard.......total gresit....
|
|
|
Bi_anca
1554 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 19:26
Cred ca ioana confunda sexul cu gimnastica....de intretinere.  si nu e sigura daca e vreo diferenta intre iubire si sex.
E nevoie urgenta de domnul Platon....  sau de Shlomi !!!
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 20:15
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 20:18
De la: ioana_dark, la data 2009-07-08 18:30:29vă mai adaug ceva....nu încercați să-mi răspundeți pentru că nu mai intru pe topicul ăsta (unde se adeverește foarte bine proverbul românesc *decă intri în cocină , te mănâncă porcii*)..
Doamne fereste  scrii niste aberatii , niste fraze de tot kktul, care nici macar nu pot fi com,entate si ce ai vrea sa iti zic ???? cum ai vrea sa ma sustin???
ceva gen :Ioana gandesti foarte bine doar ca eu nu as face asa???? asta ai vrea sa zic??? sa te mint pe fata??? crezi ca asta inseamna prietenie Ioana???? daca tu asta crezi ca inseamna prietenie, atunci nici macar cuvantul asta nu stii ce inseamna.
Ioana, tu in afara de istorie, nu stii nimic.habar nu ai ce inseamna cat de cat viata asta. esti pe dianafara, vorba lui Victor : "intr-un glob de sticla", nici macar de cristal, ca nu e nimic frumos in gandirea ta.
zici ca nu mai intri aici??? pe cine pacalesti?? stiu ca o sa citeste fiecare cuvant de aici si o sa te abtii sa nu scrii, dar de citit stiu ca citesti.
sincer iti spun, nimeni de aici nu ti-a zis nimic cu rautate.inclusiv cuvintele de la Victor au fost de bine.dar esti mult prea increzuta sa iti dai seama.
hai inapoi pe pamant, ca altfel nu te vad bine
subscriu tot ce ti-a zis Dora
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 20:23
Ioana... ce pot sa zic decat Ioana = o gluma proasta... Ia minte ca daca nu (chiar daca fugi de porci) ... o sa te manance cainii...
vă mai adaug ceva....nu încercați să-mi răspundeți pentru că nu mai intru pe topicul ăsta
Lasa aburela... stim bine ca o sa "revii"... doar esti o TZATZA. Calitatea nu a contat nicodata pt tine ... doar cantitatea ... ca la C.A.P. ... ca la global...fara numar ... sa fie acolo...
dar de obicei (în 90% dintre cazuri ) e așa cum spun eu . sex zilnic și ..obligatoriu
ZILNIC si OBLIGATORIU... ce RAHAT? Ma fato... unde ai auzit tu de asa ceva? SEX ZILNIC? Ba da=l in fratii lui de barbat ... ala nu e om ... poate TAUR. Cred ca nici cel mai mare micinos nu s-ar lauda ca face sex zilnic. Si pitzza e FOARTE BUNA ...dar nu POTI MANCA IN FIECARE ZI!!! Mai ales ca femeile cam 5 zile pe luna au ciclu. Sa nu mai vorbim de unele cau mai au si probleme si sunt destule carora le dureaza ciclul mai mult... si foarte "abundent". Tu zici ZILIC ..adica 90 % dinte barbati isi obliga sotiile sa stea pe baricade si ei sa lucreze cu sangele tasnind? Sau cum ? Bai esti normala?
Sa revenim la sexul zilnic... nu cred ca mai mult de 0,001% din cuplurile de pe pamant fac sex zilnic. Ma ieste si faza ca femeile intre cicluri au o perioda in care sunt "in calduri"... si daca te prind .. TE RUP... ca barbat ... NU-TI MAI TREBUIE 3-4 zile. Iar asta cu sexul la 2-3 zile cred ca este valabila mai la varste fragede. Sau tu cum crezi... ca la 50 de ani tebuie sa ajungi acasa inaite sotului ..sa-to faci baie ..si sa-l asteti ca... TE RUPE ... in fiecare zi. Primul lucru care-mi trece prin cap este ca esti handicapata mintal. Am mai auzir de barbati isperati de sex ..dar majoritatea prin armata(plecati prin Irak , Afganstan) ..sau pe vase marine ... saracii cand prind (nevazuti cu lunile)... dau pana "nu mia respira".Io' zoc sa o lasi mia moale ca habar nu ai ce e la SEX... nici cum se face...nici de ce se face.
...în caz contrar își va face o amantă ...nu stă fără sex orice ar fii
OOOO da ..ca femeile stau fara... Sta mintea ta in loc. Hai sa "calculam" ce debitezi tu ... avem X cupluri pe pamant. X/2 barbati ...care-si fac ...EVIDENT...X/2 amante. ASta inseamana ca toate femeile sunt curve nu ? Si mai este o "implicatie" ... Facand si parte din acel X/2.. daca scapi de barbat o zi ... te babardeste ...amantul. Asa ca tot ..."ti-o furi". Ce PENALA ESTI.
ca femeie ai obligația să spui da zilnic.....
Poate esti dragura si ne arati si noua de unde ai acesta informartie ... Aaaaaa...stiu ...din minicreierasul! Sa stii ca nu se pune. Daca suferi de Tzatzism ... te tratam noi... cu carbid...
Deci ...fara comentarii... ESTI RETARDATA ... Sa stii ca mai ales pe vremuri cand veneau oamenii de la o zi de secerat ... pana dimineata faceau sex ... in fiecare zi... La fel si aia care incarcau/descarcau saci ... Pe vremuri ...TOTUL era mecanizat ... existau peste tot roboti... barbatii se duceau la serviciu/ munca doar ca se odihneasca si sa vina croiti pe neveste sa le-o traga. Trage-ti tu o palma peste fatza ... si trezeste-te...
care femeie o fii așa de proastă încât să se mărite cu un bărbat care câștigă mult mai puțin decât ea?
Asa este Ioana ... Daca tu ai un salariu de 10.000 de ron si iubirea vietii tale are 90.000 de ron pe luna ...atunci tu o sa te mariri cu unul care are 120.000 de ron ... care o iubeste pe una cu un salariu de 150.000 de ron ..dar aia nu se marita cu el. Deci toata lumea nu face sex cu persoana iubita... si parca te bateai cu pumnul in piept ca nu o sa te culci cu unul pe care nu-l iubesti. Pai si atunci ce faci ... cu asta pe care il iei..nu-l iubesti ..dar are salariu mai mare decat ala tau. Prob abil asta e fericirea pt CREIERUL TAU RETARDAT. Nu o sa te daruiesti lui ca ..nu-l iubesti... si o sa mori virgina ..nu ? PENALO!
să întrețină și casa (spălând , căcând și gâtind...
Pai s-au mai inventat ... masina de spalat automata ...unele dintre ele le si usuca, robot de bucatarie, spator de vase... sis tot asa. Aaaa...pardon ..tu traiesti in EVUL MEDIU. Apropo..ce e cu cuvantul ala dupa ..spaland ? :)))
vom avea mereu pe cineva care va fii în stare să facă orice pentru noi ...care ne va aduce orice îi vom cere...ne vom muta în casa lui
Da Ioana.. adica cu un superman ... sa-ti aduca ORICE. Si cand stai sa te gandesti ca nu toti burlacii nu au asa peste noapte 80.000 E sa cumpre o locuinta ... chiar visezi la un superman... Viseaza-l draga... da sa-ti faci rezerve de baterii...
de ce mi-ar păsa de injuriile primite de la niște persoane cu care nu am nicio treabă?...sau...ar trebui să-mi pese? )...de rezolvat nu rezolvați nimic și e o notă proastă pentru voi ....
Mda ..noi primim o nota proasta ..tu vei primii o lectie de viata la 50 de ani...daca te-oi trezii atuci ... BRAVO TIE ...
un bărbat care se laudă că are fire de păr albe în cap și o experiență de viață incredibilă injură și insultă o fetiță de 20 de ani
Stai linistita ca la 30 de ani ...ai vrea sa te intorci in timp... si ca barbatul ala cu parul carunt sa-ti dea si cateva PALME...
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
|
|
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 20:24
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 20:30
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 20:33
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 20:30:19De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 20:24:03Buna seara draga Adnana,esti pe faza? ,Ce faci ,esti bine?Parca te vad cam suparata,sau, iar mi se pare mie?
buna scumpa
nu is suparata, deloc chiar.e asa bine in vacanta
si uite ce devreme am intrat de dragul tau
Aaaa..ce dulce esti,  stau si eu vreo juma de ora si mai revin peste vreo 2 ore...din nou
Ma pregatesc cu ultimele cumparaturi...sti cum e ,cadouri peste cadouri,pentru cei de acasa........
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 20:36
De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 20:33:57De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 20:30:19De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 20:24:03Buna seara draga Adnana,esti pe faza? ,Ce faci ,esti bine?Parca te vad cam suparata,sau, iar mi se pare mie?
buna scumpa
Aaaa..ce dulce esti, stau si eu vreo juma de ora si mai revin peste vreo 2 ore...din nou
Ma pregatesc cu ultimele cumparaturi...sti cum e ,cadouri peste cadouri,pentru cei de acasa........
pai cum sa nu fiu dulce? stiu ca vii in Ro si astept si eu cadou
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 20:39
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 20:36:34De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 20:33:57De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 20:30:19De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 20:24:03Buna seara draga Adnana,esti pe faza? ,Ce faci ,esti bine?Parca te vad cam suparata,sau, iar mi se pare mie?
buna scumpa
Aaaa..ce dulce esti, stau si eu vreo juma de ora si mai revin peste vreo 2 ore...din nou
Vi la Timisoara?.......
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 20:41
De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 20:39:42De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 20:36:34De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 20:33:57De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 20:30:19De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 20:24:03Buna seara draga Adnana,esti pe faza? ,Ce faci ,esti bine?Parca te vad cam suparata,sau, iar mi se pare mie?
buna scumpa
Vi la Timisoara?.......
nu imi mai aminti de timisoara
azi a murit cel mai de treaba unchi al meu care statea in Timisoara  si nu avem nici macar cum sa mergem la inmormantare ca e prea departe  si inmormantarea e maine
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 20:43
De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 20:39:42De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 20:36:34De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 20:33:57De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 20:30:19De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 20:24:03Buna seara draga Adnana,esti pe faza? ,Ce faci ,esti bine?Parca te vad cam suparata,sau, iar mi se pare mie?
buna scumpa
Vi la Timisoara?.......
Nico ..ia-ne o sticla de "CEVA BUN"..i-o dai lui AdiPopa(in Timisoara) ..si o aduce el la Moeciu si cinstim si pr tine ..ce zici ...???
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 20:44
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 20:41:58De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 20:39:42De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 20:36:34De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 20:33:57De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 20:30:19De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 20:24:03Buna seara draga Adnana,esti pe faza? ,Ce faci ,esti bine?Parca te vad cam suparata,sau, iar mi se pare mie?
buna scumpa
Vi la Timisoara?.......
nu imi mai aminti de timisoara
azi a murit cel mai de treaba unchi al meu care statea in Timisoara si nu avem nici macar cum sa mergem la inmormantare ca e prea departe si inmormantarea e maine
A,scuze,nu aveam de unde sa stiu...condoleante...
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 20:47
De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 20:44:16
A,scuze,nu aveam de unde sa stiu...condoleante...
Dumnezeu sa il ierte!
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 20:52
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 20:53
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 20:58
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 20:53:24De la: maressalul_, la data 2009-07-08 20:43:11
Nico ..ia-ne o sticla de "CEVA BUN"..i-o dai lui AdiPopa(in Timisoara) ..si o aduce el la Moeciu si cinstim si pr tine ..ce zici ...???
ia zi Nico ne trimiti "ceva bun" ?
Nu cred ca ma complic eu cu sticle,am voie doar 15 kg,pentru bagajul de avion,si 10 pentru bagajul de mana...
Am cumparat si eu niste chestii ,gen ornamente de sticla si trebuie sa le invelesc bine sa nu mi se sparga,ca am vazut eu cum arunca aia gentile de voiaj,si daca ai ceva de sticla mai mare imediat o gasesti sparta,cand deschizi geamantanul
Ok ,te pup draga Adnana am plecat.......
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 21:29
De la: nicobekesi, la data 2009-07-08 20:58:42De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 20:53:24De la: maressalul_, la data 2009-07-08 20:43:11
ia zi Nico ne trimiti "ceva bun" ?
Nu cred ca ma complic eu cu sticle,am voie doar 15 kg,pentru bagajul de avion,si 10 pentru bagajul de mana...
Am cumparat si eu niste chestii ,gen ornamente de sticla si trebuie sa le invelesc bine sa nu mi se sparga,ca am vazut eu cum arunca aia gentile de voiaj,si daca ai ceva de sticla mai mare imediat o gasesti sparta,cand deschizi geamantanul
Ok ,te pup draga Adnana am plecat.......
doar am glumit, ca oricum ajungi prea tarziu
ne vedem cand vii
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Oras: Dej
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 21:49
1.PRIMITIVISM
2.NESATISFACUTA SEXUAL-SEXUL E O POVARA PTR EA
3.DE CITE ORI FACE SEX ARE IMPRESIA CA E ABUZATA
4.ALTA VARIANTA:NU A FACUT SEX {a auzit de la vreo babuta de 100 de ani ca daca barbatu vrea tu trebuie sa spui da ca altfel....asa trebuie sa fie femeia}
5.CASNICIA,SEXUL,IUBIREA,SINT TREBURI DE FACUT CONTRACOST
6.EXISTA UN ECHIVALENT INTRE CASNICIE SI PROSTITUTIE IN VIZIUNEA EI DECI! ATENTIE FEMEILE CASATORITE SINT....
7POSIBIL SA VADA IN SEX CEVA MURDAR,UN PACAT .dupa ea l-a face strict numai cit sa conceapa copii
8 AH DUMNEZEULE,CIT II SINTEM DE INFERIORI
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 22:00
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 22:12
O, vai!!!! Ioana, m-ai sters si din lista de prieteni
acum ce vrei sa fac ?? sa sterg si pozele cu tine de la profil? sau ce?
|
Fosta membra 9am.ro
666 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 22:13
De la: ioana_dark, la data 2009-07-08 18:30:29acum...stau să mă întreb și eu ...care femeie o fii așa de proastă încât să se mărite cu un bărbat care câștigă mult mai puțin decât ea?...în acest context va trebui să-l întrețină cu bani (muncind foarte mult la servici) să-și întrețină și copiii , să întrețină și casa... Ioana, fara suparare, am gasit raspunsul la intrebarea ta: mama ta !!! daca tatal tau castiga doar 600 de lei (si nici pe astia nu-i ia, conform dupa spusele tale), mama ta va intretine, si pe voi, si pe el, si casa ....
acum sa nu-mi spui ca restul banisorilor, ca si compensare, vin din munca campului facuta de tatal tau, in contextul in care mama ta, banuiesc, are un venit mediu, conform pregatirii ei de doctor. mai exact: castiga tatal tau din aceasta munca cel putin 2500 de lei/luna - asta banuiesc ca ar fi venitul mediu al mamei tale? sau restul banisorilor vin de la babele alea surde si/sau jupuiala crestinilor pentru orice banalitate? adica, si de pe mort, si de pe viu?
Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
|
Fosta membra 9am.ro
666 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 22:22
De la: Dorulet, la data 2009-07-08 19:16:05"...ne vom muta în casa lui , îi vom purta numele , și...după toate astea nu va mai trebui să ne temem de nimic . vom avea copii cu el și un trai liniștit.
Nu este corect! Corect este în felul următor: ..ne vom muta în casa NOASTRĂ; îi vei purta numele doar dacă dorești asta...puteți fi căsătoriți sub orice nume...poți să-ți păstrezi numele de fată, poți să-l adaugi p-a lui, sau el poate trece pe numele tău! Oricum o faceți este ok și valabil! Greșită faza cu teama...întotdeauna o femeie care depinde de un bărbat va trăii cu teama în suflet...că nu este destul de bună sau că va putea fi părăsită...de fapt de-aia s-au tot luptat "kăkatele de feministe" ca să nu mai trebuiască să se simtă o femeie așa! Faptul că o să ai sau nu copii cu el, nu-ți garantează un trai liniștit draga mea....niciodată!  nu degeaba te-am considerat inteleapta acestui forum !!! Ioana, pentru binele tau: mai invata, esti inca tanara, ai tot timpul din lume sa te schimbi si sa scapi de frustari !!!
Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 22:25
De la: amiralul, la data 2009-07-08 22:22:39De la: Dorulet, la data 2009-07-08 19:16:05"...ne vom muta în casa lui , îi vom purta numele , și...după toate astea nu va mai trebui să ne temem de nimic . vom avea copii cu el și un trai liniștit.
Nu este corect! Corect este în felul următor: ..ne vom muta în casa NOASTRĂ; îi vei purta numele doar dacă dorești asta...puteți fi căsătoriți sub orice nume...poți să-ți păstrezi numele de fată, poți să-l adaugi p-a lui, sau el poate trece pe numele tău! Oricum o faceți este ok și valabil! Greșită faza cu teama...întotdeauna o femeie care depinde de un bărbat va trăii cu teama în suflet...că nu este destul de bună sau că va putea fi părăsită...de fapt de-aia s-au tot luptat "kăkatele de feministe" ca să nu mai trebuiască să se simtă o femeie așa! Faptul că o să ai sau nu copii cu el, nu-ți garantează un trai liniștit draga mea....niciodată! nu degeaba te-am considerat inteleapta acestui forum !!! Ioana, pentru binele tau: mai invata, esti inca tanara, ai tot timpul din lume sa te schimbi si sa scapi de frustari !!!
ai grija ce zici ca o sa te stearga din lista de prieteni.sau vai tu nu ai lista?  ma intreb ce iti face
si nu o sa iti raspunda aici, ca ea crede ca e topicul meu
|
Fosta membra 9am.ro
666 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 22:31
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 22:32
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 22:57