Info
x
Despre orice
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 14:46
De la: maressalul_, la data 2009-07-08 14:39:09De la: Dorulet, la data 2009-07-08 14:32:58De la: mytcor, la data 2009-07-08 14:29:20....Maresal, n-ai cum s-o faci pe bani, ca doar ala nu-i prost sa-i tina la saltea in sec.XXI ( ....dar mai stii ?!?!?).... Ba, din păcate am văzut!!! Prefer totuși să cred că s-a exprimat greșit și nu a vrut să spună ceea ce s-a înțeles!!! Că și eu am făcut ochii așa când am citit....De altefel i-am și spus părerea mea...
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 14:49
...rational, rationat si dietetic !...Ioanna, ce-ai cu el,... de ce-i plangi de mila !?...
...ce crezi, ca Maresal nu se "puoate" daruii ?... ...'a spune Maresal, cum te-ai darui tu, ca profesionist sau amator ?...si-ti platesti creditul restant , repede repede !...
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 14:56
De la: mytcor, la data 2009-07-08 14:49:46...rational, rationat si dietetic !...Ioanna, ce-ai cu el,... de ce-i plangi de mila !?... mă pufnește râsul când văd un pârlit așa ca el...dar , în realitate nu e de râs....e de plâns așa ajung toți tinerii din ziua de azi sclavii băncilor pentru toată viață lor (mai scapă de credit undeva pe la 50 de ani )și mă enervează fițele lui de *dur* în tot contextul ăsta... ps:mytcor...nu eu am început ...
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:03
De la: ioana_dark, la data 2009-07-08 14:56:18De la: mytcor, la data 2009-07-08 14:49:46...rational, rationat si dietetic !...Ioanna, ce-ai cu el,... de ce-i plangi de mila !?... ...Întrebare...că nu mă pot abține: "așa ajung toți tinerii din ziua de azi".....Dar tu cu cine te vei căsătorii??? Nu tot cu unul dintre acești tineri??? ...Sau poate preferi un septuagenar?! ...Fără rate la bănci și toate celelalte...
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:06
De la: Dorulet, la data 2009-07-08 15:03:12De la: ioana_dark, la data 2009-07-08 14:56:18De la: mytcor, la data 2009-07-08 14:49:46...rational, rationat si dietetic !...Ioanna, ce-ai cu el,... de ce-i plangi de mila !?... nu dau detalii despre viața mea personală pe forum... prefer să nu răspund la întrebările astea... nu contează inima mea....contează însă ce se întâmplă în ziua de azi... |
|
Fosta membra 9am.ro 1798 mesaje Membru din: 1/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:12
Ioana... ha isa-ti reimprospatez memoria aia de (sub) 2 minute :
De la Ioana : Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 00:01 aaa...si încă un lucru...trebuie să fie un om bun , cu suflet mare si dispus să-mi dea...cî dacă e un zgârcit ...detest oamenii zgârciti Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 00:12 dar acum...zii si tu dacă nu e logic ...adică...eu îi dau lui ....(ce îi dau ) ...el să nu-mi dea nimic? Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 00:23 dar...normal mi se pare ca într-o căsnicie bărbatul să-i dea femeii bani...e firesc...până la urmă...nu te oferi degeaba (sau...doamne fereste...să mai ceară el de la mine... ) Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 00:23 mă interesează un om cu suflet mare ...care să mă iubească asa mult încât să fie în stare să-si dea si viata pentru mine...(nu numai o parte din salariu.... ) Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 00:44 nah..fără tarife...un gentleman se prinde singur când am nevoie de bani...sau ...mă întreabă pur si simplu...*tu mai ai bani?*...*cum te mai descurci cu banii?..îti ajung?...vrei să-ti mai dau eu ?*.. Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 01:10 adanana...si ..pentru faptul că în fiecare noapte ....îi esti sotie , nu ai fii de acord să plătească el consumatia când iesiti undeva ? Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 01:22 într-un final...găsesti o femeie care ti se oferă cu totul...nu e normal să te întrebi...eu ce fac pentru ea?..oare ea nu merită nimic pentru tot ce-mi oferă? Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 01:42 si..consider că el..din salariul ăla mic trebuie să se simtă si să-ti cumpere cadouri si să plătească el mereu consumatia
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:18
De la: maressalul_, la data 2009-07-08 15:12:59Ioana... ha isa-ti reimprospatez memoria aia de (sub) 2 minute : nu mai adăuga niciun comentariu....doar dispari....
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:18
De la: maressalul_, la data 2009-07-08 15:12:59Ioana... ha isa-ti reimprospatez memoria aia de (sub) 2 minute : Un gentleman nu insulta pe nimeni, nici macar o femeie in bordel, dupa ce a "consumat-o" si apoi a platit-o. Eu cred ca esti un tip sensibil, dar esti mult prea dur in exprimari si e doar in detrimentul tau.
|
|
|
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:20
De la: ioana_dark, la data 2009-07-08 14:56:18De la: mytcor, la data 2009-07-08 14:49:46...rational, rationat si dietetic !...Ioanna, ce-ai cu el,... de ce-i plangi de mila !?... N-am zis niciodata ca dunt dur sau ca am bani... sau nu stiu ce ... zic doar ca nu o sa ajung sa ma prostituez pt ei ... asa cum viseaza "altele"...
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:25
De la: 9am007548, la data 2009-07-08 15:18:17De la: maressalul_, la data 2009-07-08 15:12:59Ioana... ha isa-ti reimprospatez memoria aia de (sub) 2 minute : Gentalmanii traiesc un SUA.. UK... in Romania traiesc gentilomii... asa ca este de inteles ....
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
|
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:30
Dar cum ar trebui sa vorbeasca?Stii ca si diplomatia are o limita.Citind si eu in aprofunzime comentariile Ioanei...fata asta e de plins.Am inteles o singura chestie:ori e virgina,ori nu a avut niciodata orgasm,uraste sexul,dar il uraste asa de mult ca daca ii dai o oglinda ii e rusine sa se priveasca in partile intime.Astea sint probleme mari! Va cauta un barbat care sa vrea sa o plateasca ptr un sex de 2 lei care ptr dinsa e deja prea mult dar va avea un maaare esec:barbatii nu sint chiar atit de prosti ,iar ea nu e desteapta precum se crede.Din contra ,are mari frustrari,multe probleme de natura emotionala,eu cred ca am spus-o primul dar vad ca rasar si altii care-si dau seama.Deci decit sa-i cintam in struna ,sa-i marim si mai mult casa asta de sticla inchisa ermetic in care sta,mai bine folosim un limbaj mai dur..cine stie..poate ca odata isi va da seama ca universul in care traieste este o maare iluzie.
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:31
De la: vasix, la data 2009-07-08 15:30:05Dar cum ar trebui sa vorbeasca?Stii ca si diplomatia are o limita.Citind si eu in aprofunzime comentariile Ioanei...fata asta e de plins.Am inteles o singura chestie:ori e virgina,ori nu a avut niciodata orgasm,uraste sexul,dar il uraste asa de mult ca daca ii dai o oglinda ii e rusine sa se priveasca in partile intime.Astea sint probleme mari! Va cauta un barbat care sa vrea sa o plateasca ptr un sex de 2 lei care ptr dinsa e deja prea mult dar va avea un maaare esec:barbatii nu sint chiar atit de prosti ,iar ea nu e desteapta precum se crede.Din contra ,are mari frustrari,multe probleme de natura emotionala,eu cred ca am spus-o primul dar vad ca rasar si altii care-si dau seama.Deci decit sa-i cintam in struna ,sa-i marim si mai mult casa asta de sticla inchisa ermetic in care sta,mai bine folosim un limbaj mai dur..cine stie..poate ca odata isi va da seama ca universul in care traieste este o maare iluzie. deja ți-am spus că ești un imbecil...mai vrei ceva? |
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:33
De la: vasix, la data 2009-07-08 15:30:05Dar cum ar trebui sa vorbeasca?Stii ca si diplomatia are o limita.Citind si eu in aprofunzime comentariile Ioanei...fata asta e de plins.Am inteles o singura chestie:ori e virgina,ori nu a avut niciodata orgasm,uraste sexul,dar il uraste asa de mult ca daca ii dai o oglinda ii e rusine sa se priveasca in partile intime.Astea sint probleme mari! Va cauta un barbat care sa vrea sa o plateasca ptr un sex de 2 lei care ptr dinsa e deja prea mult dar va avea un maaare esec:barbatii nu sint chiar atit de prosti ,iar ea nu e desteapta precum se crede.Din contra ,are mari frustrari,multe probleme de natura emotionala,eu cred ca am spus-o primul dar vad ca rasar si altii care-si dau seama.Deci decit sa-i cintam in struna ,sa-i marim si mai mult casa asta de sticla inchisa ermetic in care sta,mai bine folosim un limbaj mai dur..cine stie..poate ca odata isi va da seama ca universul in care traieste este o maare iluzie. Si crezi ca asa o trezesti? vasix, eu de la tine am pretentii..... |
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:37
Dar alte cuvinte mai ai in vocabular?Eu nu scriu ptr tine ,tu oricum nu ai destui neuroni ca sa intelegi ce-ti spun deci..spune pas peste comentariile mele si da-i mai departe cu inteligenta ta.Sau n-ai decit sa te certi ca la usa cortului e alegerea ta.Da-i inainte,am pielea tare am sa ma fac ca te ingnor cind te porti ca la mahala.
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:38
Eu cred ca reactioneaza ceva in creierul ei daca nu mai primeste ovatii de la nimeni si i se demonstreaza ca greseste.Si in plus...eu imi aleg persoanele cu care lucrez frumos.Trebuie sa-mi faca si mie placere ca la servici sint obligat destul sa fac si ceea ce nu-mi place.
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:41
@mytcor si @vasix sunt
AMANDOI de @ioana
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:46
De la: 9am007548, la data 2009-07-08 15:41:59@mytcor si @vasix sunt Mai 9am,nu-i mai da apa la moara!!! Si asa se crede miss univers!!! Da-o-n aia masii ca si asa o bag prea mult in seama.Deci inca o data: Deci eu cind o citesc nu-mi insipra nimic de parca intregul eu al ei este un big O.crede-ma as vrea sa vad o sclipire de ceva in tot ceea ce spune dar..Inca o data Doamne..chiar vorba ta:am pretentii de la mine! Da tu ce-ai patit?Ai mincat scoici de mare stricate?
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:51
De la: vasix, la data 2009-07-08 15:46:49De la: 9am007548, la data 2009-07-08 15:41:59@mytcor si @vasix sunt E frumusica...de ce minti??!! Nu e frumos..... Mie nu-mi plac scoicile ...am alte preferinte .Altcineva s-a intoxicat cu peste pe topicurile 9am.
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:59
Draguto ,depinde de gusturi.Am par alb in cap,stiu ce e frumos si ce nu.Cred ca nici cind aveam 15 ani nu ma uitam dupa un chip.Da am vazut femei care intr-o oarecare viziune erau frumoase dar intr-un final erau doar frumuseti urite.Nu stiu daca ma intelegi.Dar sincer,crede-ma :Nu.Sint femei frumoase pe acest forum daca ar fi sa ne referim la ceea ce cunoastem dar nu pot vorbi ca s-ar spune ca vreau sa agat .
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 16:09
De la: vasix, la data 2009-07-08 15:59:37Draguto ,depinde de gusturi.Am par alb in cap,stiu ce e frumos si ce nu.Cred ca nici cind aveam 15 ani nu ma uitam dupa un chip.Da am vazut femei care intr-o oarecare viziune erau frumoase dar intr-un final erau doar frumuseti urite.Nu stiu daca ma intelegi.Dar sincer,crede-ma :Nu.Sint femei frumoase pe acest forum daca ar fi sa ne referim la ceea ce cunoastem dar nu pot vorbi ca s-ar spune ca vreau sa agat . @vasix o sa fie un tatic cu parul alb !!! Frumuseti urate = urate pe dinauntru (urate rau!!! ), urate cand se stinge lumina...bleah !! Te inteleg Victor......Stim toti ca nu vrei sa agati. Inima ta a ramas in Piatra Neamt
|
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 16:31
De la: maressalul_, la data 2009-07-08 14:19:54De la: aadnanaaa, la data 2009-07-08 13:41:43De la: mytcor, la data 2009-07-08 12:03:38 ...maresalul de ceva timp incoace, face pe duru' !.... ma daca nu am sesizat noi niciun fel de problema inseamna ca nu este sau ce ai vrea sa zic in fiecare zi mai sunt x zile pana la moeciu
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 16:32
De la: vasix, la data 2009-07-08 15:59:37Draguto ,depinde de gusturi.Am par alb in cap,stiu ce e frumos si ce nu.Cred ca nici cind aveam 15 ani nu ma uitam dupa un chip.Da am vazut femei care intr-o oarecare viziune erau frumoase dar intr-un final erau doar frumuseti urite.Nu stiu daca ma intelegi.Dar sincer,crede-ma :Nu.Sint femei frumoase pe acest forum daca ar fi sa ne referim la ceea ce cunoastem dar nu pot vorbi ca s-ar spune ca vreau sa agat . cine naiba sa creada ca vrei sa agati, cand tu esti un tatic in devenire
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 16:38
De la: Dorulet, la data 2009-07-08 15:03:12De la: ioana_dark, la data 2009-07-08 14:56:18De la: mytcor, la data 2009-07-08 14:49:46...rational, rationat si dietetic !...Ioanna, ce-ai cu el,... de ce-i plangi de mila !?... eu zic ca nu are sens intrebarea asta Dora Ioana se va casatori cu un popa la care ii da comunitatea casa si care va trai pe spatele comunitatii.nici vorba de rate la banci
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 17:23
Daaa,multumesc doamnelor ca ma intelegeti.Ma feresc sa fac complimente ptr ca la un moment dat am complimentat-o pe Dora cam mult si gata s-a gasit cineva care sa-mi spuma ca vreau s-o agat.Eu la fel cum fac observatii la fel fac si complimente daca imi place ceva,asta-s eu sint liber la gura ca o ...tzatza.Nici nu-mi dau seama uneori ca pot fi dat in hartuire sexuala
Apropo de frumusete,sint putine femei urite...fiecare are ceva bun in el si frumos...eu inca mai caut.La mine. Stiti era o poveste.Diogene umbla cu luminarea aprinsa ziua in amiaza mare si cineva indrazneste sa-l intrebe:ce cauti cu luminarea aprinsa pe ziua? -Caut un om! |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 17:47
si ESOP a fost trimis de stapinul sau in piata cetatii si ce oameni trec pe acolo sa-i invite la masa stapinului ; si orele trec si Esop nu mai vine si in sfirsit,cind apare ,este insotit de un singur om ...enervat la culme ,stapinul il intreaba de ce numai unul ? unde-s ceilalti ?raspunsul a fost ca, doar unul singur s-a aplecat sa dea de'oparte din drum piatra de care se-mpiedicau toti si, ca atare, doar pe acela la considerat a fi OM !
|
|
Fosta membra 9am.ro 492 mesaje Membru din: 26/05/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 18:16
Pentru maresalull ... in legatura cu postarile ioanei,nu am citit foarte atent ce a scris ,insa din punctul meu de vedere,este de apreciat faptul ca a fost sincera..... nu ma aflu in postura in care sa critic pe cineva, tocmai de accea consider ca este de apreciat sinceritatea ioanei....
eu am fost din totdeauna o persoana mai 'independenta' ,nu as putea niciodata sa ma intretina cineva! sunt maritata ,dar niciodata nu s-a pus problema ca stefan (sotul meu) sa imi dea mie bani. amandoi avem un venit,si facem chieltuielile ,cine cum apuca,luna asta poate eu am platit lumina ca am avut timp sa o platesc luna viitoare o plateste el , ca a trecut pe-acolo , s.a.m.d .... daca facem cumparaturi,la supermarket, este la fel.... azi merg eu,maine ,merge el.... cand mergem impreuna platim ,cu cardul , la care avem acces amandoi.... Iar postarile facute de cativa oameni 'misogini' nu-si au rostul..... in opinia mea.... nu exista om perfect,si nici un 'sex' mai perfect decat altul....
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 18:20
De la: reis_kinga, la data 2009-07-08 18:16:59Pentru maresalull ... in legatura cu postarile ioanei,nu am citit foarte atent ce a scris ,insa din punctul meu de vedere,este de apreciat faptul ca a fost sincera..... nu ma aflu in postura in care sa critic pe cineva, tocmai de accea consider ca este de apreciat sinceritatea ioanei.... Unguroaica desteapta !
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 18:21
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 18:30
vă mai adaug ceva....nu încercați să-mi răspundeți pentru că nu mai intru pe topicul ăsta (unde se adeverește foarte bine proverbul românesc *decă intri în cocină , te mănâncă porcii*)..
ce voiam să mai adaug referitor la relația dintr-o căsătorie dintre cei doi soți....când e vorba de sex ca femeie nu comentezi în fața soțului . bine ar fii să fie altfel , dar de obicei (în 90% dintre cazuri ) e așa cum spun eu . sex zilnic și ..obligatoriu (în caz contrar își va face o amantă ...nu stă fără sex orice ar fii). într-un final...cam ăsta e scopul căsătoriei și una dintre funcțiile ei , dar...nu se acceptă într-o căsnicie normală probleme gen *nu am chef * sau *sunt obosită * sau *mă doare capul* (decât eventual la el ). ca femeie ai obligația să spui da zilnic.....și nu-mi spuneți că nu am dreptate pentru că știu prea bine că am. pe vremuri când nu existau contraceptive și femeile încă nu descoperiseră *binefacerile* avortului motivul *aș putea rămâne însărcinată* era un motiv bun pentru a mai diminua obsesia asta vizavi de sex. contactele sexuale era doar undeva pe la sfarșitul lunii , mai rare , dar incredibil de frumoase. astfel se evita și plictiseala și banalitatea relațiilor conjugale. sexul devenea ceva incredibil de frumos, mai ales că nu era făcut zilnic. credeți că toate contraceptivele și avorturile au dus la emanciparea femeii de sub autoritatea bărbatului?...nah...nici vorbă... au transformat-o în sclava lui . deci..ani de zile de sex zilnic (cu exceptia a 3 sau 4 zile pe luna) ....fără comentarii .... acum...stau să mă întreb și eu ...care femeie o fii așa de proastă încât să se mărite cu un bărbat care câștigă mult mai puțin decât ea?...în acest context va trebui să-l întrețină cu bani (muncind foarte mult la servici) să-și întrețină și copiii , să întrețină și casa (spălând , căcând și gâtind atunci când vine de la servici) și pe deasupra , după toate astea, la 12 noaptea când cade frântă de oboseală după o zi de muncă să se mai culce și cu soțul ei ....ar însemna să fie proasta , proastelor dacă acceptă sa facă asta. ca femeie înainte de a te căsători iei în calcul și aspectele astea. până la urmă.....dacă totul e gratuit ...dacă te culci cu bărbatul tău fără a-i cere absolut nimic în schimb...ai putea la fel de bine să te căsătorești și cu o femeie, nu?...ar fii chiar recomandabil!!!...nu te stresează toată ziua cu sex...vrea atunci când vrei și tu ...se descurcă bine și cu gâtitul , crește și copiii (ăia concepuți în laborator și născuți pe rând de fiecare dintre voi ...unul tu , unul ea), câștigă cam la fel , iar banii se împart la două....super tare!!! de ce preferăm totuși bărbații?...pentru siguranța și confortul pe care ni-l acordă. din moment ce știm că ne-am căsătorit știm că vom avea mereu pe cineva care va fii în stare să facă orice pentru noi ...care ne va aduce orice îi vom cere...ne vom muta în casa lui , îi vom purta numele , și...după toate astea nu va mai trebui să ne temem de nimic . vom avea copii cu el și un trai liniștit. cât despre bani...e posibil să nu aibă o carieră de succes (deși...nu știu cine s-ar mărită cu un loser), dar...măcar își va da silința în permanență să nu ne lipsească nimic . până la urmă...a fii soția cuiva e tot ce contează. bărbații (cel puțin unii dintre ei ) au grijă să nu le lipsească nimic soțiilor lor. la asta m-am referit...oricum...dacă voi susțineți altceva ..(cum că femeia nu se dăruiește bărbatului și deci nu e îndreptățită să primească nimic în schimb...logic..pentru că nu oferă nimic ) e treaba voastră. puteți alege să vă susțineți în continuare ideile cu calm (la fel cum au făcut până acum puțini dintre voi ...mihail , dora , broscuta super verde, gabi...etc) sau să continuați cu injurii la adresa mea...hai..faceți câte spume la gură vreți.....nu-mi pasă (gândiți și voi logic , de ce mi-ar păsa de injuriile primite de la niște persoane cu care nu am nicio treabă?...sau...ar trebui să-mi pese? )...de rezolvat nu rezolvați nimic și e o notă proastă pentru voi ....(un bărbat care se laudă că are fire de păr albe în cap și o experiență de viață incredibilă injură și insultă o fetiță de 20 de ani ...nu știu pentru cine e umilitoare situația , dar mi se pare că nu pentru mine )...oricum...aveți grijă de voi... nu-mi place cum gândiți subiectul ăsta , dar ...ne mai vedem pe alte topicuri... ...în alte contexte găsesc la voi idei interesante pe care mi le însușesc de multe ori... |
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 18:35
iana,sexul nu este o obligatie fata de sot! sexul trebuie sa fie o placere pentru amandoi,si barbatul care te obliga sa faci sex cu el in fiecare zi fara ca lui sa-i pese daa te simti bine sau nu,este un om care nu merita nici un fel de atentie din partea unei femei! acel om cae face acest lucru ,nu are nici un fel de respect fata de o femei! este chiar josnic.....
|
|
|
|

când am citit....
)
...Fără rate la bănci și toate celelalte...
.