Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:22
ce facem, incepem cu povestile de la 20 de ani?  nu de alta, dar eu le am foarte proaspete in memorie, ca doar s-au intamplat acum de curand
|
|
|
Bi_anca
1554 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:24
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:25
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:26
Ioana, intr-un singur mesaj am folosit "esti ..." si atunci cand nu mai suportam ce continuai sa zici , dupa n-insistente de a inceta discutiile alea.
acum ce vreau sa iti reprosez: ce a zis Dora si nu mai revin la partea aia.
apoi : noi vorbeam de prieteni adevarati, ca prieteni din astia am cu caruta, cu care ma distrez, discut, ma simt bine. am o gramada.
si la partea aia cu : "referitor la certuri (că tot erați curioși în legătură cu adnana) ....nu consider certurile un lucru așa important...până la urmă...asta e cu pritenii...îi ai până te cerți cu ei ... o vreme nu mai sunteți prieteni...apoi vă împăcați și suntenți iar...cam așa e ciclu ăsta..."
iarasi mi se pare total aiurea faza. daca vrei sa ai prieteni nu ii f*ti toata ziua cu certuri din orice ci discuti cu ei orice.ca de aia iti sunt prieteni. sa discuti orice cu ei.
altfel nu s-ar mai chema asa. poti avea cu ei discutii in contradictoriu, care nu pot fi condamnate, dar nu certuri si in niciun caz ce ai facut tu azi.sa imi dai ignore de pe mess, din lista de prieteni pe 9am, probabil ai sters nr meu din tel si pozele cu mine(desi la ultima parte nu cred ca ai ajuns, ca alea sunt amintiri.ar fi fost super nasol sa faci asta)
si daca ceva din ce iti zic eu nu iti convine, nu proceda cum ai procedat, zi-mi ce, fie aici fie pe privat, discutam si lamurim.nu ne stergem si pa! (asta daca si tu ma consideri prietena)
cam asta ar fi!!!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:28
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:31
De la: Republicanus, la data 2009-07-09 02:20:39Ioana e materialista (ce-o sa se mai supere pe mine)... dar asta e adevarul, si inca o materialista "hardcore" ceea ce nu prea se potriveste cu crestinismul, daca ma intrebi pe mine, dar hei, ce stiu eu despre religie, poate o fi ceva si eu habar nu am
Bogdan, faptul că cineva își dorește o siguranță din p. de v. material, nu este o boală. Până la urmă toți ne-o dorim într-o mai mică sau mai mare măsură!
Totuși contează mult ceea ce ești dispus să faci pentru ați asigura o viață " fără prea multe griji"
Aici intervine caracterul omului cu care se naște...tocmai spuneam pe un alt topic, că singurul mod în care-i poți schimba caracterul unui om, este să-i faci lobotomie.
Eu știu de la mine din casă.....am avut foarte multe discuții în contradictoriu cu mama care gândește exact ca și Ioana!!!
Până la urmă mi-am dat seama că asta este....trebuie s-o iubesc și s-o accept așa cum este ea!
....și până la urmă...faptul că poate fi așa cum este...e un lucru bun! Nu va suferii decât dacă nu-i ajung banii din portofel!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:31
la partea cu *la un moment dat nu se știe de cine ai nevoie*..da..așa consider...că pritenii se ajută între ei ....
nu mă refer numai la bani....(nu-mi stă capul exclusiv acolo  ), dar...gândiți-vă la următoarea situație...ești student și ieși pe hol să gătești (în cameră nu s-ar putea pentru că e foarte mică...și la 4 oameni..ar fii imposibil)...pe hol constați că nu mai ai ulei , sau ceapă ...sau sare, zahăr...sau orice...
ce faci în momentele alea?....bați pe la camerele unde știi că ai prieteni și le ceri...e cea mai bună soluție...faci rost de tot ce-ți trebuie....
la rândul tău...dai și tu oricui ce are nevoie...
sau...încă un aspect...eu eram singura de pe palier care avea uscător de rufe....poi uscărorul ăla stătea în permanență pe hol...tot palierul usca rufele la mine...  ..sau un lighean...sau fierul de călcat....studenții își împrumută între ei orice ...(și eu am călcat o jumătate de an numai cu fierul unei vecine  )...
consider că de asta sunt pritenii ...să se ajute între ei....
dacă nu se ajută...atunci ce rost mai au ?....și nu se ajută numai așa material...ci și altfel....eu sunt prietenă cu voi pe forum fără ajutor material , dar...e vorba de discuții frumoase...de sfaturi bune...de idei intelegente...de multe alte aspecte...
și la partea cu statul de vorbă pe hol...stăteam mereu la bârfă...dar...numai cu ăia sociabili...care ieșeau pe holuri și socializau.....că mai erau și fițoși de ăștia care spuneau că ei nu au ce să caute pe hol cu toți retardații...ei trebuie să stea în cameră și să se joace pe calculator....
ăia nu aveau nicio șansă....și-mi pare rău pentru ei pentru că pierdeau multe...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:34
De la: Dorulet, la data 2009-07-09 02:31:22De la: Republicanus, la data 2009-07-09 02:20:39Ioana e materialista (ce-o sa se mai supere pe mine)... dar asta e adevarul, si inca o materialista "hardcore" ceea ce nu prea se potriveste cu crestinismul, daca ma intrebi pe mine, dar hei, ce stiu eu despre religie, poate o fi ceva si eu habar nu am
Bogdan, faptul că cineva își dorește o siguranță din p. de v. material, nu este o boală. Până la urmă toți ne-o dorim într-o mai mică sau mai mare măsură!
Totuși contează mult ceea ce ești dispus să faci pentru ați asigura o viață " fără prea multe griji"
Aici intervine caracterul omului cu care se naște...tocmai spuneam pe un alt topic, că singurul mod în care-i poți schimba caracterul unui om, este să-i faci lobotomie.
Eu știu de la mine din casă.....am avut foarte multe discuții în contradictoriu cu mama care gândește exact ca și Ioana!!!
Până la urmă mi-am dat seama că asta este....trebuie s-o iubesc și s-o accept așa cum este ea!
....și până la urmă...faptul că poate fi așa cum este...e un lucru bun! Nu va suferii decât dacă nu-i ajung banii din portofel!
si tu acuma, eu am vrut sa fiu rautacios si tu imi strici apele
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:35
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:37
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:37
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:43
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 02:35:58De la: ioana_dark, la data 2009-07-09 02:31:51la partea cu *la un moment dat nu se știe de cine ai nevoie*..da..așa consider...că pritenii se ajută între ei ....
nu mă refer numai la bani....(nu-mi stă capul exclusiv acolo ), dar...gândiți-vă la următoarea situație...ești student și ieși pe hol să gătești (în cameră nu s-ar putea pentru că e foarte mică...și la 4 oameni..ar fii imposibil)...pe hol constați că nu mai ai ulei , sau ceapă ...sau sare, zahăr...sau orice...
ce faci în momentele alea?....bați pe la camerele unde știi că ai prieteni și le ceri...e cea mai bună soluție...faci rost de tot ce-ți trebuie....
sau...încă un aspect...eu eram singura de pe palier care avea uscător de rufe....poi uscărorul ăla stătea în permanență pe hol...tot palierul usca rufele la mine... ..sau un lighean...sau fierul de călcat....studenții își împrumută între ei orice ...(și eu am călcat o jumătate de an numai cu fierul unei vecine )...
dacă nu se ajută...atunci ce rost mai au ?....și nu se ajută numai așa material...ci și altfel....eu sunt prietenă cu voi pe forum fără ajutor material , dar...e vorba de discuții frumoase...de sfaturi bune...de idei intelegente...de multe alte aspecte...
și la partea cu statul de vorbă pe hol...stăteam mereu la bârfă...dar...numai cu ăia sociabili...care ieșeau pe holuri și socializau.....că mai erau și fițoși de ăștia care spuneau că ei nu au ce să caute pe hol cu toți retardații...ei trebuie să stea în cameră și să se joace pe calculator....
ăia nu aveau nicio șansă....și-mi pare rău pentru ei pentru că pierdeau multe...
Ioana, vorbim de prieteni adevarati. toata teoria ta este despre oameni care se inteleg.nu desre prieteni.repet.
Adnana,
Ioana vorbește aici despre amici....
Prietenii adevărați sunt foarte puțini și îi ai pe viață!!! Uite, prietenii mei sunt mai mulți de cinci, dar mai puțini de zece! Dar cum am spus azi pe un alt topic, nu aș renunța la ei pentru tot aurul din lume!
Oricum, nu poți spune despre cineva că îți este prieten adevărat...dacă tu îl/o cunoști de un an doi....și nu ai trecut prin mai multe aspecte ale vieții împreună cu aceștia!
Ioana, are dreptate când spune, în felul ei mai original că : prietenul la nevoie se cunoaște!!!
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:46
De la: Dorulet, la data 2009-07-09 02:43:43
Adnana,
Prietenii adevărați sunt foarte puțini și îi ai pe viață!!! Uite, prietenii mei sunt mai mulți de cinci, dar mai puțini de zece! Dar cum am spus azi pe un alt topic, nu aș renunța la ei pentru tot aurul din lume!
Oricum, nu poți spune despre cineva că îți este prieten adevărat...dacă tu îl/o cunoști de un an doi....și nu ai trecut prin mai multe aspecte ale vieții împreună cu aceștia!
Ioana, are dreptate când spune, în felul ei mai original că : prietenul la nevoie se cunoaște!!!
pai da Dora, eu am inteles asta.Ioana nu.noi chiar vorbeam de prieteni adevarati.ca sa vorbesti despre amici.... cine nu are din astia??? eu am o gramada.si pe categorii: de excursii, de betie, de craciun, de revelion, de suc in oras, de luat cursuri, de imprumutat bani etc
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:47
deci, mai are cineva o tema interesanta de discutie? ca am epuizat si prostitutia, si amicii, si prietenii, si tot
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:48
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:49
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:51
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Ca să vă faceți așa o idee...cel mai vechi prieten al meu, îl am de 25 de ani...și cea mai "nouă" prietenă o am de 6 ani!
Le doresc tot binele din lume și știu că și ei gândesc la fel despre mine!!!!!
Sper să nu le înșel încrederea niciodată!
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 02:26:33Ioana, intr-un singur mesaj am folosit "esti ..." si atunci cand nu mai suportam ce continuai sa zici , dupa n-insistente de a inceta discutiile alea.
acum ce vreau sa iti reprosez: ce a zis Dora si nu mai revin la partea aia.
apoi : noi vorbeam de prieteni adevarati, ca prieteni din astia am cu caruta, cu care ma distrez, discut, ma simt bine. am o gramada.
si la partea aia cu : "referitor la certuri (că tot erați curioși în legătură cu adnana) ....nu consider certurile un lucru așa important...până la urmă...asta e cu pritenii...îi ai până te cerți cu ei ... o vreme nu mai sunteți prieteni...apoi vă împăcați și suntenți iar...cam așa e ciclu ăsta..."
iarasi mi se pare total aiurea faza. daca vrei sa ai prieteni nu ii f*ti toata ziua cu certuri din orice ci discuti cu ei orice.ca de aia iti sunt prieteni. sa discuti orice cu ei.
altfel nu s-ar mai chema asa. poti avea cu ei discutii in contradictoriu, care nu pot fi condamnate, dar nu certuri si in niciun caz ce ai facut tu azi.sa imi dai ignore de pe mess, din lista de prieteni pe 9am, probabil ai sters nr meu din tel si pozele cu mine(desi la ultima parte nu cred ca ai ajuns, ca alea sunt amintiri.ar fi fost super nasol sa faci asta)
si daca ceva din ce iti zic eu nu iti convine, nu proceda cum ai procedat, zi-mi ce, fie aici fie pe privat, discutam si lamurim.nu ne stergem si pa! (asta daca si tu ma consideri prietena)
cam asta ar fi!!!
adnana...nu știu ce înțelegeți voi prin termenul *priteni* ...
vă pot spune , însă ce înțeleg eu...acei oameni cu care te înțelegi bine și la care știi că poți apela oricând ai nevoie ...desigur..cu unii te înțelegi mai bine decât cu alții, dar...asta înseamnă doar că.....unii îți sunt prieteni mai apropiați...
la partea cu certurile...e imposibi să nu apară la un moment dat...a te înțelege toată viața perfect cu un om e aproape imposibil...mai sunt și certuri...și împăcări....
în liceu m-am și bătut odată cu una cu care eram prietenă...ne-am certat la o oră și apoi în pauză am continuat cearta până a sărit ea la bătaie....noroc că ne-a despărțit fostul eu coleg de bancă (un gentleman perfect)...că restul săriseră să ne filmeze cu telefonul...
o vreme nu am mai vorbit cu ea....apoi ..peste nici o lună..am ieșit cu ea la discotecă am fost pe la pe acasă , am dormit la ea...ca și cum nimic nu s-ar fii întâmplat...și asta pentru că ne-am împăcat...
sunt și acum pritenă ea..ieșim la suc....râdem când ne amintim de bătaie
(țineți cont că a ea a sărit la mine..eu doar m-am apărat)
așa e cu pritenii...intervin și conflicte...trebuie doar să le depășim matur...
eu nu ți-am dat ignore pe mess...chiar nu...dar...eu stau pe invisible...iar numărul tău de telefon îl mai am...și am și pozele...și acleși avatar la mess...
te-am șters din listă doar pentru că ne-am certat pe forum...
când ne împăcăm...o să te am iar....
(oricum...dacă îi intrebi pe adi sau mytcor de câte ori m-am certat cu ei....și mult mai rău....o să vezi ce-ți vor spune...și în ce relații suntem acum )
oricum...asta cred eu despre certuri...oamenii se ceartă și se împacă de când lumea....așa e peste tot...
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:52
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:54
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:55
De la: Dorulet, la data 2009-07-09 02:43:43De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 02:35:58De la: ioana_dark, la data 2009-07-09 02:31:51la partea cu *la un moment dat nu se știe de cine ai nevoie*..da..așa consider...că pritenii se ajută între ei ....
nu mă refer numai la bani....(nu-mi stă capul exclusiv acolo ), dar...gândiți-vă la următoarea situație...ești student și ieși pe hol să gătești (în cameră nu s-ar putea pentru că e foarte mică...și la 4 oameni..ar fii imposibil)...pe hol constați că nu mai ai ulei , sau ceapă ...sau sare, zahăr...sau orice...
sau...încă un aspect...eu eram singura de pe palier care avea uscător de rufe....poi uscărorul ăla stătea în permanență pe hol...tot palierul usca rufele la mine... ..sau un lighean...sau fierul de călcat....studenții își împrumută între ei orice ...(și eu am călcat o jumătate de an numai cu fierul unei vecine )...
Ioana, vorbim de prieteni adevarati. toata teoria ta este despre oameni care se inteleg.nu desre prieteni.repet.
Adnana,
da...eu gândesc puțin diferit...nu fac diferența între amici și prieteni....
cu unii sunt mai apropiată...și pot discuta mai multe....cu alții doar sunt doar așa...vorbim ne înțelegem...
dar ..priteni sunt toți...
desgur...nu aș încredința secretele mele decât cuiva care mi-a câștigat încrederea...dar..prietenă sunt cu mulți....
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:56
De la: ioana_dark, la data 2009-07-09 02:51:29
adnana...nu știu ce înțelegeți voi prin termenul *priteni* ...
vă pot spune , însă ce înțeleg eu...acei oameni cu care te înțelegi bine și la care știi că poți apela oricând ai nevoie ...desigur..cu unii te înțelegi mai bine decât cu alții, dar...asta înseamnă doar că.....unii îți sunt prieteni mai apropiați...
la partea cu certurile...e imposibi să nu apară la un moment dat...a te înțelege toată viața perfect cu un om e aproape imposibil...mai sunt și certuri...și împăcări....
în liceu m-am și bătut odată cu una cu care eram prietenă...ne-am certat la o oră și apoi în pauză am continuat cearta până a sărit ea la bătaie....noroc că ne-a despărțit fostul eu coleg de bancă (un gentleman perfect)...că restul săriseră să ne filmeze cu telefonul...
o vreme nu am mai vorbit cu ea....apoi ..peste nici o lună..am ieșit cu ea la discotecă am fost pe la pe acasă , am dormit la ea...ca și cum nimic nu s-ar fii întâmplat...și asta pentru că ne-am împăcat...
sunt și acum pritenă ea..ieșim la suc....râdem când ne amintim de bătaie
(țineți cont că a ea a sărit la mine..eu doar m-am apărat)
așa e cu pritenii...intervin și conflicte...trebuie doar să le depășim matur...
eu nu ți-am dat ignore pe mess...chiar nu...dar...eu stau pe invisible...iar numărul tău de telefon îl mai am...și am și pozele...și acleși avatar la mess...
te-am șters din listă doar pentru că ne-am certat pe forum...
când ne împăcăm...o să te am iar....
(oricum...dacă îi intrebi pe adi sau mytcor de câte ori m-am certat cu ei....și mult mai rău....o să vezi ce-ți vor spune...și în ce relații suntem acum )
oricum...asta cred eu despre certuri...oamenii se ceartă și se împacă de când lumea....așa e peste tot...
Ioana, tu nu stii ce sunt prietenii adevarati.
si eu nu m-am certat nicaieri cu tine pe forum, doar ti-am zis sincer sincer ce gandeam.
acum zi? cum sa ma impac cu tine, daca nu m-am certat?
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:58
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 02:56:20cum sa ma impac cu tine, daca nu m-am certat?
flori si bomboane  daca nu le vrea, imi dai mie bomboanele, florile poti sa le pastrezi
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 02:59
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 03:00
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 03:00
|
|
|