Info
x
Despre orice
|
Fosta membra 9am.ro 1512 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 03:39
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 03:36:22De la: Republicanus, la data 2009-07-09 03:34:55De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 03:32:24De la: Republicanus, la data 2009-07-09 03:29:31 lasa ca-ti trece pana te mariti
|
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 03:41
De la: Republicanus, la data 2009-07-09 03:39:08De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 03:36:22De la: Republicanus, la data 2009-07-09 03:34:55De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 03:32:24De la: Republicanus, la data 2009-07-09 03:29:31 bine ma !!! eu m-am gandit la sex cand am citit se... si tu te-ai gandit la seminte mancate in fata televizorului cand ai scri se.. si? daca m-am gandit la sex ce? in contextul dat nu am nicio vina si aveam tot dreptul pentru ca ai fost ambiguu
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 03:43
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 03:41:17De la: Republicanus, la data 2009-07-09 03:39:08De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 03:36:22De la: Republicanus, la data 2009-07-09 03:34:55De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 03:32:24De la: Republicanus, la data 2009-07-09 03:29:31 a, nu e nici o problema ca te-ai gandit la sex... I like sex , dar bine macar ca recunosti acum ca ai facut propuneri indecente
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 03:45
De la: Republicanus, la data 2009-07-09 03:43:32De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 03:41:17 nuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!! asta nu recunosc nici in o mie de ani si nu am ce recunoaste ca nu am facut asta m-am gandit la sex cand ai scris se.. si atat
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 03:46
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 03:45:30De la: Republicanus, la data 2009-07-09 03:43:32De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 03:41:17 bine bine, hai ca am ramas doar noi pe forum eu zic sa mergem sa ne culcam!
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 03:47
De la: Republicanus, la data 2009-07-09 03:46:49De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 03:45:30De la: Republicanus, la data 2009-07-09 03:43:32De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 03:41:17 si eu zic sa mergem sa dormim. somnusor
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 03:49
somn usor (ca noapte buna nu pot sa-ti spun ca-i deja dimineata)
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 10:45
Publicat de David Calmy
Omenia-i lucru mare si serveste drept antet Unei mari organizatii de milosi si cuconet In aceasta atmosfera de filantropie mare Hotari secretariatul sa convoace-o adunare Unde vor vorbi de fapte pline de marinimie Si-unde sufletul cel mare manifesta darnicie! Unde vor fi colectate diferitele donatii Insotite de-exclamatii, complimente si ovatii! Darnicie? Pentru cine? – Pentru orbi, neputinciosi Pentru cei saraci cu duhul paralitici, cancerosi Surdo-muti, mongoloizii, fel de fel de retardati Astia sunt aceasi oameni ce se cer ajutorati Pentru cei uitati de soarta, pedepsiti de la natura Sa traiasca-n intuneric, care n-au ce pune-n gura Sau sa-si cumpere-aparate ce le usureaza viata Sa le spuna daca noaptea, este zi, sau dimineata! Incercati numai o ora sa umblati fara picioare Sau sa apelati la altul sa v-aprinda o tigare Incercati la bacanie unde poate ati mai fost Cum te simti sa nu vezi marfa si nici pretul ei de cost? Cam acestea sunt in mare destinatia de donatii Si la-aceasta adunare s-au inghesuit fartatii Sa doneze cam cat poate, sa doneze cu temei, Cei cu inima, de aur, cei cu suflet si cu… lei V-asteptati ca donatoare sunt femei, de buna seama Ca au inima mai slaba, ca au inima de mama? Dar, mirati-va o, lume! Donatorii mult stimati N-a cuprins nici o femeie, au fost exclusiv, barbati !!!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 10:52
uite pe cine trebuie sa punem la munca in locul tractoarelor si robotilor: Cotidianul dezvaluie dedesubturile unei noi afaceri televizate: "Tombola castigatorilor va scoate din criza", ai carei actori principali sunt fiii celui care a comis cea mai mare frauda din istoria BCR, Petre Paul Tirdea.
De data aceasta, Bogdan Ionut Tirdea si Andrei Alexandru Tirdea, actionari la Firma Oxigen Company, organizeaza, folosindu-se de infrastructura Loteriei Romane si a TVR, un concurs care le promite naivilor sa ii scoata din criza. De cateva zile, TVR 2 a inceput sa difuzeze spotul publicitar al tombolei din care aflam cele trei categorii de premii puse in joc: categoria I - „Iti achit intretinerea pe un an”, categoria II - „Iti platesc un salariu pe un an” si categoria 3 - „Iti achit creditul de la banca”. Intretinerea pe un an ar insemna 3.600 de lei, adica 300 de lei pe luna, salariul pe un an ar fi 6.000 de lei, adica 500 de lei pe luna, iar creditul la banca s-ar ridica la 10.000 de euro. Cotidianul a aflat ca, pentru aceasta afacere, TVR 2 transmite gratis, in direct, doua ore ale emisiunii, in timp ce Loteria romana pune la dispozitie firmei Oxigen toata infrastructura sa, 914 agentii si propriii angajati, pentru a vinde bilete la acest concurs. Pentru acest serviciu, Loteria primeste un comision de 8,4% din incasari, cu o treime mai mic fata de cel pe care Loteria insasi il plateste comisionarilor care ii vand produsele loteristice. De asemenea, mari semene de intrebare ridica si faptul ca, in regulamentul depus la Ministerul Finantelor in vederea autorizarii, dar si la Loterie, cuantumul premiilor este semnificativ mai mic. Intretinerea este de doar 10 lei pe luna, salariul e de 25 de lei pe luna, iar creditul la banca de doar 200 de euro. In acelasi regulament se promite ca premiile vor creste in functie de incasari. De precizat ca doar 40 la suta din incasari intra in fondul de castiguri, restul ramanand la firma organizatoare. Programul va fi difuzat in fiecare duminica seara , incepand din data de 19 iulie 2009 si va fi prezentat de catre vedeta Playboy Andreea Mantea si cantaretul Aurelian Temisan. Tirdea senior a organizat si el in urma cu patru ani un concurs televizat care a dat faliment dupa cateva luni, aminteste publicatia centrala. In prezent, Paul Petre Tirdea este anchetat de DNA si judecat pentru criminalitate economica, spalare de bani, fals si uz de fals, inselaciune bancara si asociere in vederea savarsirii de infractiuni. Numele lui Tirdea senior este legat de devalizarea BCR Novaci si de obtinerea ilegala de credite de la Romanian International Bank si Banca Romaneasca in valoare de aproape 6.000 de miliarde de lei vechi.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 1798 mesaje Membru din: 1/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 11:06
De la: 9am007548, la data 2009-07-09 00:49:15 Tantiiiii....iti zic asa ca e cam "greu" numele ala la tau ... tzatza esti ... la restul nu ma bag... poate doar la varianta a 3-a(terminata) ...daca INSISTI... ca Ioana...
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 11:10
De la: Republicanus, la data 2009-07-09 03:26:41MAI EXISTA SI SEPUKUDe la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 03:25:35De la: Republicanus, la data 2009-07-09 03:24:10De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 03:22:05De la: Republicanus, la data 2009-07-09 03:20:34
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 11:13
9am.ro ºi lumeaemica.ro, spam cãcãlau
Ce e nou, nu? 9am fura de cand l-au infiintat. Intai de la ziare, mai nou de pe tot netul. 9am.ro e un site de stiri. Stiri premium, desigur. Infiintat in 2005 de InternetCorp, a beneficiat de aceeasi reteta ca si restul spamsiteurilor IC: abonarea automatã la newsletter a tuturor fraierilor inscrisi pe ejobs.ro. Continut? Ah, continut luam de la ziare, ca ei au! In ultimul an au incercat sa isi mai spele imaginea si spera ca pe alocuri au reusit. Cred. InternetCorp au lansat acum ceva vreme o retea sociala cu numele LumeaEMica.ro. Neimportant. Numai ca e o chestie misto cu reteaua asta sociala. Stiti ca lumea acuza Neogen ca au scrapuit hi5 si colegi.ro, nu? Ei bine, spammerii de la InternetCorp au scrapuit propriul site. Ma rog, nu l-au scrapuit, ci doar au copiat informatiile de pe lumeaemica.ro pe 9am.ro. Simplu, nu? Hai sa o luam catinel. Un utilizator al carui profil a fost importat de pe lumeaemica.ro pe 9am.ro Un utilizator al carui profil a fost importat de pe kudika.ro pe 9am.ro Si mai interesant: Utilizatorul a fost in vizita acum 34 de zile. Refresh si gata, a fost in vizita azi. Utilizatorul a fost in vizita acum 34 de zile. Refresh si gata, a fost in vizita azi. La fel de interesant: forumul lumeaemica.ro. Ia sa vedem o pagina cu subiecte de discutii. Observati ceva? Da, un forum creat cu mesaje din toate siteurile InternetCorp. 9am.ro are 100.000 de unici pe zi. Din spam. Si mii de pagini inexistente. Ce e de facut? Mergeti aici si raportati-i, punand la additional details “noresults”. Tags: dot ro, internetcorp, spam Luni, 2 Februarie 2009, 18:30 | feed4comments Pe aceeaºi temã * Seceleanu de la SpamCorp e…de nu se poate! * Presimt niste spam de la Lumeaemica.ro * Spamsiteul Kudika are doar 8.000 membri activi 22 comentarii 1. 1. gravatar Vlad a scris pe 2 Februarie 2009, 6:54 pm Reply to this comment 1. Cred ca te referi la “no results” 2. am raportat deja cautarea: www.google.at/search?hl=de&q=utilizatori+publici&btnG=Suche&meta= cu spam siturile: www.kudika.ro/comunitate/catalog/litera-B www.9am.ro/comunitate/catalog/litera-K www.sotto.ro/comunitate/catalog/litera-U (sotto ?! LOL) si nu in ultimul rand www.garbo.ro/comunitate/catalog/litera-M 2. 2. gravatar Raluca a scris pe 2 Februarie 2009, 7:00 pm Reply to this comment George draga, nu iti sunt dragi nici InternetCorp, nici Rol nici Hotnews….da tu cu cine tii? Tu cu cine votezi? Si sa nu-mi spui “cu dreptatea si adevarul” :) 3. 3. gravatar zoso a scris pe 2 Februarie 2009, 7:02 pm Reply to this comment ioana draga, eu citesc evz, standard, mediafax, gandul, hotnews. chiar si daca ii critic, imi place sa cred ca nu fac magarii de asemenea factura. 4. 4. gravatar Erised a scris pe 2 Februarie 2009, 7:04 pm Reply to this comment @Raluca: George? :p Ce ai zice daca am tine toti “cu nospam”? 5. 5. gravatar Sandossu a scris pe 2 Februarie 2009, 7:45 pm Reply to this comment I-am raportat si eu, dar nu prea se iau masuri. 6. 6. gravatar Tim a scris pe 2 Februarie 2009, 7:47 pm Reply to this comment Cred ca si asta este un bug software care o sa se rezolve acum ca le-ai atras atentia. Kudika intre timp a ajuns la 1.5 mil de pagini indexate din care 1.1 mil sunt cu profile. 7. 7. gravatar zoso a scris pe 2 Februarie 2009, 7:52 pm Reply to this comment @Tim: pai nu? 8. 8. gravatar mihai a scris pe 2 Februarie 2009, 8:11 pm Reply to this comment @zoso: 1. lumeaemica nu este un proiect InternetCorp; intr-adevar a fost dezvoltat de catre aceiasi actionari, dar separat de InternetCorp si echipa InternetCorp; 2. NU am importat niciodata automat profilele utilizatorilor / orice alt tip de informatie despre acestia, nici “intre” siteurile InternetCorp, nici “intre” acestea si lumeaemica; cred ca se poate poate vedea mai mult decat clar asta chiar in exemplele date de tine (primul, respectiv al doilea) ca, desi este vorba despre aceeasi persoana, descrierile si alte elemente ale profilelor (gen echipa favorita) sunt diferite. Cum se explica asta ? Am modificat noi descrierile ca sa nu bata la ochi ? :) Am modificat screenshot-urile de pe zoso.ro ? :) 3. intr-adevar era un bug la sistemul de caching legat de ultima vizita – s-a rezolvat – multumim pentru atentionare ;) 4. paginile respective nu sunt inexistente si nu sunt pagini de cautare care nu genereaza rezultate, ci reprezinta catalogul utilizatorilor site-ului si ajuta la navigatie, asa cum au si facebook si linkedin – pentru a face si mai clar lucrul asta am mai introdus o precizare concreta. 9. 9. gravatar zoso a scris pe 3 Februarie 2009, 5:11 am Reply to this comment 1. deci e un proiect prin care sefii spamcorp il fac separat, pentru a nu fi asociati cu mizeriile si spamul pe care il practica pe alte siteuri. 2. nici nu faceti spam. stiu. 3. al dracului bug, softurile voastre sunt pline de buguri care fac spam! 4. din contra. o pagina goala indexata in google inseamna spam. mai citeste pe tema asta. stiu ca e greu, o sa iti scada numarul de pagini indexate, dar nu poti spune ca esti publisher si faci business cu spam. 10. 10. gravatar Raluca a scris pe 3 Februarie 2009, 10:14 am Reply to this comment george draga, eu am spus cum ma cheama…si nu am zis ioana 11. 11. gravatar zoso a scris pe 3 Februarie 2009, 10:20 am Reply to this comment @Raluca: hai ma ioana, nu fi rea :) 12. 12. gravatar chriscross a scris pe 3 Februarie 2009, 10:28 am Reply to this comment @Raluca: ai vreun fetis cu numele de george? :lol: 13. 13. gravatar Raluca a scris pe 3 Februarie 2009, 10:33 am Reply to this comment @zoso: dar sunt @chriscross: nu stiu daca s-a ajuns acolo 14. 14. gravatar zoso a scris pe 3 Februarie 2009, 10:36 am Reply to this comment lasa ca am vazut eu cum te incruntai. 15. 15. gravatar Raluca a scris pe 3 Februarie 2009, 10:38 am Reply to this comment eram si eu pt prima oara in cusca cu lei 16. 16. gravatar Dragoº Mãnac » Blog Archive » Publicitatea online in .ro pe intelesul tuturor a scris pe 7 Februarie 2009, 10:13 pm Reply to this comment [...] a fost mereu zdrobitoare. Plus, nu face spam si e transparent la statistica. Poate ca o sa fie 9am cu ajutorul comunitatii si al manelelor. Poate ca o sa fie mereu un tabloid sau un ziar de sport. Sau poate ca vor fi cei care au [...] 17. 17. gravatar Mihai Seceleanu » Blog Archive » Telenovela continua: 2009 se anunta cu adevarat interesant. a scris pe 9 Februarie 2009, 2:42 pm Reply to this comment [...] line: e foarte usor sa acuzi de spam fara sa vii cu dovezi. Si nu cu genul asta de pseudo-dovezi care, o data demontate si argumentate, primesc raspunsuri la misto. Opinii si [...] 18. 18. gravatar zoso a scris pe 9 Februarie 2009, 3:05 pm Reply to this comment @Mihai: rapunsurile patetice sunt ale tale. atunci cand vei putea spune si altceva in afara de “era un bug in software” poate vom putea discuta. 19. 19. gravatar Batalia SEO pe site-urile de (hard)news din Romania | eCostin.com a scris pe 10 Februarie 2009, 1:04 pm Reply to this comment [...] lor inteligenta dpdv bh SEO + ceea ce a scris si Zoso v-a putut aduce cresterea aia destul de lejer, pentru ca sunt mii de taguri [...] 20. 20. gravatar Seceleanu de la SpamCorp e…de nu se poate! » zoso's blog a scris pe 10 Februarie 2009, 3:17 pm Reply to this comment [...] aici. Cat de nesimtit sa fii sa comentezi, cand tu faci spam mizerabil zi de [...] 21. 21. gravatar Spamsiteul Kudika are doar 8.000 membri activi » zoso's blog a scris pe 15 Februarie 2009, 9:23 am Reply to this comment [...] Cum naiba sã ai 121.000 membri înscriºi pe site ºi doar 8.000 sã scrie ceva pe forum sau sã îºi completeze profilul? Pot sã fac o speculaþie? Portat profilele femeilor înscrise pe ejobs sau de pe alte siteuri. Cum au portat profilele pe 9am.ro ºi lumeaemica.ro. [...] 22. 22. gravatar Victoria lui Zoso&Co :) | theRobi a scris pe 17 Martie 2009, 6:32 pm Reply to this comment [...] asta la care ma uit eu imi spune ca ori s’a dereglat ceva la teava cu spam, ori Zoso&Co (blogerii ce se iau la trinta cu spam‘ul) au atita influenta la Google ca dau clasamentele [..]
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 11:18
Primaria Cluj-Napoca a venit cu o solutie menita sa imbunatateasca "fata cartierelor", printr-un program de voluntariat care angajeaza "spioni de cartier".
Programul initiat de Sorin Apostu, succesorul lui Emil Boc la primaria Cluj, a inregistrat deja "12 spioni" care vor urmari tot ce misca in cartiere. Acestia isi asuma responsabilitatea de a-i raporta si reclama pe cei prinsi, potrivit unui regulament aprobat in aprilie de primaria Capitalei ardelene. Ce raporteaza spionii de cartier Cei care se angajeaza in "spionarea" neregulilor vor raporta: parcarile ilegale, murdarirea carosabilului, situatia gastilor de cartier sau nerespectarea unor norme impuse de lege. Pe baza reclamatiilor facute de voluntari, serviciile Primariei se vor deplasa in zonele indicate si vor da sanctiuni. Potrivit Primariei Cluj-Napoca, printre "paraciosii de carter" se afla si un pensionar de 74 de ani. Media de varsta a voluntarilor inscrisi in program este de 55 de ani si majoritatea acestora sunt pensionari din cartierele clujene. Acestia vor fi instruiti de catre directorii din Primarie sa raporteze neregulile privind o lunga serie de activitati, de la afisajul neautorizat la lipsa capacelor de canal, "verificarea pe teren a gropilor aparute in sistemul rutier", "murdarirea carosabilului de catre autovehicule care ies cu rotile necuratate de pe santiere", dupa cum arata regulamentul votat in aprilie de catre consiliul local Cluj-Napoca. "Este un ghid pe care li-l vom inmana, acum se lucreaza la el, este legat de ce asteptam noi de la ei, in sensul ca sa raporteze probleme de curatenie, de gropi, de spatii verzi, de iluminat, absolut necesare pentru buna desfasurare a activitatii", a declarat, pentru Cotidianul, primarul Sorin Apostu. Potrivit acestuia, criteriul de selectionare a viitorilor colaboratori voluntari din program va fi "spiritul civic". "Vom cere si vom vedea daca dansii sunt de acord, persoanele trebuie sa fie implicate si sa aiba un spirit civic, este un interviu pe care il vom face la comun sa verificam aceste calitati", a mai spus Apostu.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 11:27
...Florine, si tu ce faci nene, te platesc aia din Cluj NAPOCA cu juma' de norma pe post de raspandac, de tot bati toba p-aici ?....
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 11:29
De la: mytcor, la data 2009-07-09 11:27:13...Florine, si tu ce faci nene, te platesc aia din Cluj NAPOCA cu juma' de norma pe post de raspandac, de tot bati toba p-aici ?....IO AM NORMA INTREAGA LA SRI
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 11:46
Deci Ioana ,este o prefacuta mica si o mincinoasa mica:,,Puteti scrie orice ,eu nu mai va raspund 'zicea ea
,adica ,atunci cand zici ceva nu mananci kkat,eu cand zic ceva e lege.......pt. mine..... Tu ,Adnana esti preaa buna pentru ea,nu te merita,nu e constienta Ioana de valoarea ta......atata timp cat nu-si schimba gandirea.......in fine voi faceti ce vreti....o sa vedeti pe parcurs...daca s-a meritat sau nu..prietenia voastra....... |
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 11:57
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 03:47:19De la: Republicanus, la data 2009-07-09 03:46:49De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 03:45:30De la: Republicanus, la data 2009-07-09 03:43:32De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 03:41:17 Am ras de ma doare burta !!!!! Adnana , recunoaste ca el vrea sa recunosti ca te-ai gandit .....ce VREA EL !!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 666 mesaje Membru din: 24/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 12:01
chiar nu puteti vorbi si altceva in afara de sex ?!!!
Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 12:16
De la: amiralul, la data 2009-07-09 12:01:45chiar nu puteti vorbi si altceva in afara de sex ?!!! Pai eu stiu ca Dumnezeu exista si nu mai e necesar sa ma convinga nimeni. Ozn-uri am vazut cu ochii mei si miracole mi s-au intamplat mie personal. Intrebarilor existentiale principale le-am gasit raspuns...... Deci??!! Ce sa vorbesc?!! Cati pampers folosea fiul meu cand era mic, sau de cate ori ragaia pe minut ??!!! Daca te uiti atent, aici se rade pe marginea sexului, adica ridiculizam exact aspectul lui tabu. Daca nu iti place, nu citesti, ca eu sa incerc sa conving pe cineva ca exista sau nu Dumnezeu e atat de "NO COMMENT" ca nu stiu ce as putea sa spun. Si nici predici nu imi place sa tin....dar am facut-o deja si pe asta. Deci, be my guest !!!!
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 12:23
De la: 9am007548, la data 2009-07-09 12:16:18de exemplu, care este ultima carte citita de tine, care este ultimul film vazut de tine, care este ultima piesa de teatru vazuta de tine, ce preferinte muzicale ai, despre hoby-urile tale etc. vezi ca se poate si altceva?!!! numai bine ca trebuie sa ma intorc la treaba.De la: amiralul, la data 2009-07-09 12:01:45chiar nu puteti vorbi si altceva in afara de sex ?!!!Deci??!! Ce sa vorbesc?!!
Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
|
|
Fosta membra 9am.ro 492 mesaje Membru din: 26/05/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 12:52
Ultima carte citita este The zafir de paulo coelho , varianta in engleza, la cinematograf nu prea merg ,nu am timp , la teatru ,am fost anul treccut
in schimb la muzee merg relativ des !la cele din alta tara,de obicei
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 13:08
De la: amiralul, la data 2009-07-09 12:23:59De la: 9am007548, la data 2009-07-09 12:16:18de exemplu, care este ultima carte citita de tine, care este ultimul film vazut de tine, care este ultima piesa de teatru vazuta de tine, ce preferinte muzicale ai, despre hoby-urile tale etc. vezi ca se poate si altceva?!!! numai bine ca trebuie sa ma intorc la treaba.De la: amiralul, la data 2009-07-09 12:01:45chiar nu puteti vorbi si altceva in afara de sex ?!!!Deci??!! Ce sa vorbesc?!! Si crezi ca intereseaza pe cineva ce citesc eu ??!! Dealtel am si spus unele dintre cartile mele preferate la topicul specific (am alt avatar acolo)...si nu mi-a raspuns nimeni...sau vrei sa fac pe desteapta si sa o iau cu Oriana Fallacci si Apocalipsa.....de care n-a auzit nimeni. Sau ca citesc despre dinastia merovingilor si misterele legate de masacrele ordinate direct de Papa de la Roma. Sau ca eu renovez, si in timpul asta pregatesc (de una singura) si o colectie pt. 2010 asa ca fac tipare cate 4,5 ore pe zi....Si, pt ca nu am voie sa fac nici un fel de efort, ma apuca niste dureri de nu pot sa dorm. Asa ca stau pe net, ca sa evit analgezicele cu care ma indop pana la refuz de 5 ani. Ce muzica ascult? Pai asta nu intereseaza pe nimeni si eu nu prea am chef sa spun, pt ca e prea INTIM ! Nu ma duc la teatru pt ca nu-mi place, iar la cinema merg doar la filme cu bebeul meu.....La Harry Potter. Ca sa nu mai spun ca acasa am mai mult de 400 de casete si dvd-uri, cu filme, sau colectii intrgi despre piramidele din Egipt sai emisiunile Voyager. Despre hobby-urile mele ...sunt prea multe si imi place sa le tin pt mine. Dar am spus ca ma ocup de design vestimentar (fac si pantofi), management (restaurante), design de interioare, limbi straine (mi-am luat un curs de chineza recent), aplicatiile fizicii, istorie antica, mistere neelucidate,psihologie, psi factor..... Cine crezi ca ar suporta avalansa asta de informatii ??!! Acum citesc cartile indicate de Gerard si de Florin. Gerard e singurul de pe forum (vorbesc de capitolul real, nu uman) pe care l-as asculta de dimineata pana seara cu gura cascata. Din pacate mi-am iesit din mana asa ca mai intai ma pun la punct cu ce a indicat el, dupa care o sa incerc sa sustin o descutie cu el. Pana atunci tac....ca nu vorbesc sa ma aud vorbind. PS: imi place si Petre Tzutzea....dar il diger destul de greu si eu. Nu cred ca ti-ar placea sa ma auzi filozofand politica pe marginea lui sau a lui Toffler. ![]() Acum ma duc sa-mi beau cafeaua , ca poate imi trece durerea de la ceafa (am stat cu capul aplecat pe un tipar de rochie de seara care e compus din 18 bucati)
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 13:14
Ahhh, uitam
acum citesc Basic instinct in paralele cu alte 3,4 carti. Pt ca ma plictisesc repede de cartile usoare si le citesc ii paralel cu astea "serioase". Tie iti plac cartile de spionaj ??!! (nu beletristica, documentare) |
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 13:16
De la: 9am007548, la data 2009-07-09 13:14:11Ahhh, uitam PS: acum si scriu una, pt ca asa mi s-a sc***t. Cred ca o sa-i spun REFRAME.
|
|
illudere 13 mesaje Membru din: 9/06/2009 |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 13:21
De la: 9am007548, la data 2009-07-09 13:16:30De la: 9am007548, la data 2009-07-09 13:14:11Ahhh, uitam 3-4 carti...asa cum ai scris tu, are alta semnificatie |
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 13:48
De la: illudere, la data 2009-07-09 13:21:25De la: 9am007548, la data 2009-07-09 13:16:30De la: 9am007548, la data 2009-07-09 13:14:11Ahhh, uitam Crezi ce vrei domnule....Nu esti tu ala care manca bataie cand cumpara carti cu banii de paine si nici ala care si-a cumparat cursurile Berkley in clasa X-a. Eu nu stau pe forum ca sa demonstrez cuiva cat sunt de desteapta. Banuiesc dealtfel ca tu esti deja doxa de Oriana Fallacci......
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 15:32
De la: amiralul, la data 2009-07-09 12:01:45chiar nu puteti vorbi si altceva in afara de sex ?!!! unde am mai vorbit acuma despre sex Dorinele? ca ma si oftici.toata seara am dat-o pe prietenie si alea alea, la sfarsit am ras un pic cu Bogdan si gata ma , iar critici ca numai sex
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 15:41
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-09 15:32:23De la: amiralul, la data 2009-07-09 12:01:45chiar nu puteti vorbi si altceva in afara de sex ?!!! Mai bine ati pune la cale intalnirea aia(de pomina ) de la Moeciu, ca mai aveti aproape o saptamana...stabiliti tot exact....sa stiti in ce ape va scaldati ,parerea mea,voi faceti ce doriti
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 16:25
Printul Charles: Mai avem 96 de luni pentru salvarea planetei Mostenitorul tronului Regatului Unit a avertizat ca generatiile viitoare vor trai un dezastru ecologic daca guvernele nu pornesc urgent o lupta serioasa impotriva schimbarii climatice, dand si un termen pentru salvarea planetei. Acest avertisment a fost facut in contextul in care liderii G8 discuta la summit probleme legate de clima. “Daca dezamagim Terra, dezamagim intreaga umanitate”, a atras atentia Printul la prima sa participare la Conferinta anuala Richard Dimbleby. Facand o paralela cu actuala criza economica globala, el a spus ca natura este “o adevarata banca de resurse” si ca planeta noastra este aproape de un dezastru ecologic. Printul Charles a cerut guvernelor sa regandesaca perceptia societatii asupra lumii. El s-a referit la ultimul sau discurs din martie, cand a afirmat ca mai avem 100 de luni sa actionam pentru a salva planeta de raul ireversibil provocat de incalzirea globala si a subliniat ca acum au ramas doar 96 de luni, relateaza cotidianul britanic The Telegraph. Acesta a mai punctat faptul ca resursele se reduc din ce in ce mai mult si ca vom lasa generatiilor urmatoare un pamant sarac. “Trebuie sa recunostem ca nu suntem separati de natura, ci parte din ea”, a comentat mostenitorul tronului britanic, care a facut apel la guverne sa coopereze cu societatea civila, lacasurile de cult, organizatii si grupuri in lupta impotriva schimbarii climatice. El a dat ca solutie reintoarcerea la virtutile traditionale care ar asigura dezvoltarea unui urbanism sustenabil. Printul a tinut primul sau discurs la Palatul Sf. James, cu ocazia Conferintei anuale Richard Dimbleby a BBC. In paralel cu aceste avertismente, la summitul G8 se discuta problema evolutiei climei. Liderii G8 ii primesc in orasul italian L'Aquila pe liderii statelor emergente Brazilia, China, India, Mexic si Africa de Sud. Dupa ce a spus ca situatia economica ramane incerta si cu grave consecinte sociale, G8 va incerca sa convinga G5 de corectitudinea pozitiei sale pentru combaterea incalzirii globale, explica AFP, citata de NewsIn
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 16:47
De la: 9am007548, la data 2009-07-09 13:14:11Tie iti plac cartile de spionaj ??!! (nu beletristica, documentare)sincer, nu! mai mult prefer cele documentare.
|
|
|
|

ai vazut un S si un E si la ce te-ai gandit imediat? La X... adica, al trei de X
si mai incerci acum sa arunci totul pe mine?
gata ! m-ai suparat
si? daca m-am gandit la sex ce? in contextul dat nu am nicio vina si aveam tot dreptul pentru ca ai fost ambiguu
, dar bine macar ca recunosti acum ca ai facut propuneri indecente
....fara sa ma faca maressalul tzatza, tarfa sau terminata??!!
,adica ,atunci cand zici ceva nu mananci kkat,eu cand zic ceva e lege.......pt. mine.....
in schimb la muzee merg relativ des !la cele din alta tara,de obicei