Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 02:38
De la: ioana_dark, la data 2009-07-06 02:34:02
nu...de la dânsul am luat numai link-ul cu manual de psihopolitică al lui beria (apropo..știi cine a fost ?...caută pe net...și vei afla lucruri interesante despre sistemul represiv comunist)...
**Ioana ai scris niste aberatii.**
asta trebuie să demonstrezi mai întâi... , dar...cum ai propus să schimbăm subiectul...bănuiesc că nu mai ai de gând să o faci....așa că afirmația asta rămâne goală de conținut , deci...
tocmai ti-a demonstrat Bogdan ca ai scris niste aberatii.nu am dispozitaia necesara acum sa ma cert cu tine
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 02:43
De la: ioana_dark, la data 2009-07-06 02:36:14De la: aadnanaaa, la data 2009-07-06 02:26:06De la: ioana_dark, la data 2009-07-06 02:24:46un aspect de precizat (și de luat în calcul) ...
în momentul în care un bărbat îi cere unei femei să devină soția lui , îi cere în mod automat să fie mama copiilor lui...deci....să treacă prin durerile nașterii (sau prin durerile pe care le au luni de zile apoi , femeile care au făcut cezariană) și ...ținând cont de câte femei mor la naștere (chiar și în secolul 21, să nu vă mire) imaginați-vă că e ca și cum i-ar cere brusc să moară în chinuri groaznice pentru el....
da...fără îndoială...femeia se oferă bărbatului și ăsta e un argument bun....
bai Ioana, nu mai scrie nimic.te intreci pe tine
hai sa schimbam subiectul, ca nu mai rezist.
înseamnă că nu ești capabilă să-ți susții civilizat până la capăt ideile...
ps: trage cu ochiul la topicul *putem discuta biblia ca literatură.....* să vezi cum au vorbit toată seara adi și dorin despre turnul babel....
Ioana is mult prea obosita si ca sa imi sustin ideile sica sa ma uit pe topicul lui Adi.
stau cu cineva pe mess si de aiaa, mai scriu si pe forum.ca altfel eram in pat de mult
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 02:44
De la: Republicanus, la data 2009-07-06 02:34:17Ioana, iar o iei pe ulei cu conspiratii? Mai da-le dracu , acum vorbim de distrugerea de catre comunisti, conspiratia comunistilor de a subjuga de fapt barbatul bla bla bla. Si despre ce minoritati vorbim, ca femeile nu erau si nu sunt minoritare, draga mea!
Ce fel de istoric esti tu, Ioana, care se gandeste numai la teorii ale conspiratiei? Ce interes posibil ar fi avut comunistii sa emancipeze femeia? Sau poate tie ti se pare o idee proasta aceasta emancipare si vrei inapoi in alt secol?
Pe bune ca ma si superi acum!!!
Mai lasa-le de teorii ale conspiratiei, ca nu chiar totul e conspiratie!
Cum adica "femeia nu e pretuita la adevarata ei valoare"? Adica sustii RIDICOLA idee ca unele fiinte umana valoreaza mai mult decat altele? DAca da, atunci tu cat valorezi? Si cat valorez eu comparativ cu tine asa, dupa etalonul tau? SI cat valoreaza ceilalti care scriu pe aici? Tu incerci sa cuantifici valoarea unei fiinte umane si sa o exprimi in functie de alta fiinta umana?
Ioana, IESI din BLOCAJUL pe care ti-l auto-impui si din indoctrinarea stupida, oi fi fost tu indoctrinata de mica in familie, dar nu ai nici o scuza acum sa nu ridic capul si sa cauti chiar niste raspunsuri!!!
E PENIBIL sa incerci sa elimini niste concepte de egalitate, punandu-le eticheta de "conspiratii ale comunistilor"!!! ABERANT!
Nu mai rezista casatoriile pentru ca oamenii sunt mai LIBERI, de aia, si nu mai stai cu cineva cu care nu esti fericit doar de florile marului, ca asa s-a pomenit "din strabuni"...
Ce valori traditionale, Ioana? Alea care au sapat o PRAPASTIE intre lumea civilizata si est? La valorile alea te referi tu? La condamnarea unor natiuni la inapoiere perpetua? "Valorile" (remarca ghilimelele) ALEA le vrei tu? Evul mediu perpetu, asta vrei tu?
Ioana, iti mai spun o data, RIDICA-TE deasupra indoctrinarii cu care ai fost inzestrata de mica din familie!!! NU mai ai NICI O SCUZA ACUM, esti suficient de matura ca sa iti pui SINGURA INTREBARI si sa cauti SINGURA RASPUNSURI, nu sa le iei nemestecate de la altii!!!
deci chiar ma enervezi deja! istoria nu se face numai cu teorii ale conspiratiei! alea's pentru altceva!
Ioana, NU TE MAI LUA dupa ce scrie PROSTOVANUL ala de mihai5_2, ca ala HABAR NU ARE!!! E ZERO la istorie, daca ai sa citesti mai in urma pe topicul Monarhie v Republica ai sa gasesti mai multe momente in care l-am facut DE RAHAT pur si simplu pentru ca venea cu niste "date istorice" ABERANTE!!! Ai luat de la el obiceiul idiotic de a spune "asa au facut comunistii" la orice pas??? Tu chiar nu-ti dai seama cat de PENIBIL, NEIFORMAT si BATUT IN CAP e omul ala?
WAKE UP!!!
bogdan...sunt foarte obosită și nu-ți mai pot raspunde...
apreciez , însă faptul că tu ai argumente pentru ceea ce susții...
hai că mai vorbim mâine și-ți spun și ce cred eu ....
(ca un pont....în perioada interbelică , perioadă la care am făcut eu trimitere , romania depășise în mod clar evul mediu ....)....
oricum...dacă e să discutăm despre bărbați și femei și diferența dintre sexe...o să umplem vreo două sute de pagini....se vor găsi fel de fel de idei de dezbătut...și argumente și de o parte și de alta....
poate că e mai bine să abandonăm discuția așa cum a spus adnana...totate topicurile despre astfel de subiecte s-au sfârșit prost ....:(
oricum...mai vorbim mâine...despre ce vreți voi....:)
noapte bună tuturor!!!
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 02:57
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 09:27
nu stiu daca miscarea feminista a fost pusa la cale de catre comunisti,dar industria se dezvolta, trebuia mina de lucru mai multa si,daca-i mai multa si creste concurenta pe locurile de munca, scade pretul celei care este deja.....iar femeile atrase astfel in sistem ,sunt platite mai prost decit barbatii care se vad sabotati pe piata muncii !...si-n plus de asta ,intr-adevar ,familia traditionala primeste o lovitura care azi se dovedeste mortala ! cine nu-si da seama ca exista o incompatibilitate intre Cariera si Viata de familie,inseamna ca ori e prea tinar,ori nu gindeste ! si cei care au de suferit sunt copii,crescuti prin crese sau camine; cu bone mai mult sau mai putin educate si care se schimba mereu,copilul trecind dintr-o mina-n alta si ne mai miram ca lipsesc cei 7 ani de acasa si fundamentul necesar cresterii si devenirii lor,ca Om!
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 13:10
De la: gabigabi, la data 2009-07-06 09:27:32nu stiu daca miscarea feminista a fost pusa la cale de catre comunisti,dar industria se dezvolta, trebuia mina de lucru mai multa si,daca-i mai multa si creste concurenta pe locurile de munca, scade pretul celei care este deja.....iar femeile atrase astfel in sistem ,sunt platite mai prost decit barbatii care se vad sabotati pe piata muncii !...si-n plus de asta ,intr-adevar ,familia traditionala primeste o lovitura care azi se dovedeste mortala ! cine nu-si da seama ca exista o incompatibilitate intre Cariera si Viata de familie,inseamna ca ori e prea tinar,ori nu gindeste ! si cei care au de suferit sunt copii,crescuti prin crese sau camine; cu bone mai mult sau mai putin educate si care se schimba mereu,copilul trecind dintr-o mina-n alta si ne mai miram ca lipsesc cei 7 ani de acasa si fundamentul necesar cresterii si devenirii lor,ca Om!
Da, Gabi. Eu am asistat mereu oripilata la promovarea asidua a notiunii "De trei ori femeie". E clar ca atunci cand excelezi intr-o privinta, o faci in defavoarea celorlalte doua, barbatul si copiii. Nu detallez, dar am nenumarate exemple concrete si concluzii pe masura. Ideea ar fi ca e bine sa nu te grabesti sa faci copii atata timp cat nu ai ajuns intr-un stadiu al cariereri care sa iti permita s-o lasi mai moale pentru a modifica ponderea in alocarea timpului si anume in favoarea copilului. Ideea ca iti permiti o bona e falsa. Daca iti permitti sa angajezi pe cineva, da la treburile casei, sa dea cu mopul, sa spele, sa calce, etc dar nu sa petreaca timpul cu copilul tau. Tu ca mama trebuie sa pui ceea ce trebuie intr-un copil, tu trebuie sa comunici cu el, sa-i oferi afectiunea necesara. Bona nu are cum sa-i ofere toate astea cat ar fi de cumsecade sau educata, nu e copilul ei indefinitiv. Ceea ce pui intr-un copil, acolo ramane. Va dau doar un mic exemplu al unei colege care a facut un copil imediat dupa dupa terminarea facultatii. Ca sa se poata realiza in cariera si pentru a-si duce ratele la casa, etc in spate, a fost nevoita sa lase copilul la mama ei. De multe ori nu reusea sa-l ia nici in week-end fiindca lucra. A ajuns in punctul in care atunci cand venea s-o ia de la bunica, fetita plangea ca vrea sa stea acasa sau cand se afla la parinti plangea ca vrea acasa la mama, adica la bunica. Nu e chiar atat de grav lucrurl asta, fetita a crescut, e studenta dar in buna parte nu e creatia parintilor. Indefinitiv si tu ca parinte iti pierzi afectiunea fata de copil, ajungi sa-l tratezi ca pe un strain, altfel decat firersc. Au facut-o ca s-o creasca altii si a crescut oricum. Mai stiu o alta situatie a unor oameni de afaceri care si-au mutat afacerile in Bucuresti. Au lasat unica fetita in acea localitate la parintii ei. Au adus-o in Bucuresti cand a implinit 8 ani ca s-o dea la scoala aici. Am compatimit acel copil bogat fiindca maica-sa o dadea cu capul de birou cand nu o gasea cu lectiile facute, isi varsa tot stresul acumulat in timpul zilei pe bietul copil de parca nu era al ei. Vroia performanta maxima de la copil ca si in afaceri si stia doar sa ceara. Ceea ce ii oferea in schimb din punct de vedere material o facea bineinteles ca sa cadreze cu pozitia sociala. Un non-sens, undeva ramane ceva defect in sufletul acestor copii crescuti de altii si care nu petrec primii ani de viata alaturi de parinti. Nu e singurul caz cunoscut de mine si daca despre copiii respectivi nu stiu foarte mult, stiu in schimb ca acei parinti au ajuns sa fie oameni egoisti si tot ce vor de la copii este in functie de ego-ul lor, nu lasa nimic de la ei
Conceptul feminist "de trei ori femeie" nu e doar in detrimentul copiilor ci si propria familie are de suferit. Sunt foarte multe divorturi. Notiunea de familie s-a demonetizat.
Nu spun sa nu ai o cariera, dar sa stabilesti ca prioritate feminitatea ta, familia, copiii, dincolo de false ambitii.
La noi s-a mers foarte departe cu "de trei ori femeie". A ajuns sa fie o rusine sa te ocupi de propii copii. Cunosc mame complexate ca stau cu copiii in primii ani fiindca risca sa fie etichetate drept incapabile, au o senzatie de inferioritate si de vina.
Eu stiu ca si marile staruri internationale, ca Celine Dion si multe altele, din momentul in care au dat nastere unui copil, au facut o pauza in cariera pentru a-si dedica timpul copilului. Credeti ca nu si-ar fi permis armate de bone? Nimic nu se compara cu bratele si zambetul mamei cu afectiunea ei de care nici un copil nu trebuie lipsit in primii ani de viata.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 13:36
@Roxi, noi nu discutam despre copilasi, ci despre faptul ca femeia se ofera sotului si trebuie platita pentru asta.
asta sustine Iona si eu cu Bogdan o contrazicem.
Cat despre a alege intre cariera si cresterea copiilor, statul te plateste cu 80% din salariu in primii doi ani ca sa stai langa copilasul tau. Apoi in functie de fiecare, prin anumite metode, poti sa cresti si copilaiul, poti sa ai si servici. pana la 3 ani e un pic mai greu, ca apoi va merge la gradinita.
Daca vrei iti poti creste si copilul, poti face si cariera.
Eu zic ca ai exagerat in ce ai scris mai sus, mai ales ca ai dat exemplu de doua cazuri, in care parintii au vrut sa scape de copii nu sa ii creasca.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Oras: Dej
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 14:27
Nu Adnana,imi pare rau sa te contrazic.Nu poti creste copii,sa-ti faci sotul fericit si in acelasi timp sa ai o cariera prospera.NU SE POATE.Si nu o spun ptr ca sint misogin.
Sa dau un exemplu:am avut o prietena care lucra in vinzari..Avea multe perspective de a-si face o cariera super:multi bani,calatorii,grup de prieteni,internationale,gratuitati,masini de lux de servici,concedii gratuite...viata de lux ce mai.A ramas insarcinata..a facut 2 copii unul dupa altul.A trebuit sa renunte la tot,nu avea cum sa fie alaturi de copii ..4 ani! si sa aiba si cariera.A optat la sfirsitul concediului maternal la o functie bugetara,platita ca la voi in Romania,cu un program de 8 ore si sarbatorile libere doar ca sa fie aproape de copii.Dar este fericita si copii sint minunati ptr ca isi au mama alaturi de ei.lMama,nu o persoana straina,nu bunica,nu matusa,nu...vecina.MAMA.Cuvintul asta spune totul ,cind vei fi mama vei intelege.De asta respect atit de mult femeia ptr ca din momentul ce alege sa fie mama are o viata de sacrificiu.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
492 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 14:35
Motivul pentru care femeile sunt 'multifuncitionale' sunt banii..... si mai exista si acel sentiment de nesiguranta,indiferent de statutul pe care il ai in familie,(mama,sotie , sau mama si sotie) rata divorturilor creste ingrijorator,si in momentul in care in urma unei casatorii esuate este si un copil,acela trebuie sa creasca ,cumva...de aceea femeile opteaza pentru o cariera puternica,indiferent de ce se va intampla mai tarziu,o sa poata sa asigure copilului ei necesarul.... in privinta bonelor needucate.... exista companii specializate de plasare a bonelor.... cand cauti asa ceva,nu este de ajuns sa te uiti pe cv,trebuie sa duci o conversatie normala cu ea,ca sa vezi ce o debiteaza capul in situatii normale,si ca sa vezi ce invata copilul de la ea.... eu sunt de acord ca femeia sa aibe functii la fel de importante ca si barbatul,si cresterea copilului nu trebuie sa fie o obligatie numai a mamei...este obligatia ambilor parinti !! o educatie buna nu inseamna neaparat petrecerea timpului tau 24 din 24 cu,copilul....acel copil poate un lua exemplu rau si din asta! poate parntele care face acest lucru nu are o educatie buna de asemenea si copilul va fi si ca acel parinte needucat.... imi aduc aminte,acum cativa ani am avut grija de 2 copii in germania,timp de 3 luni. va spun foarte sincer,ca sa ajung in casa oamenilor am avut o gramada de 'teste' ....si ei au fost fff multumiti de mine. copii au invat o gramada e lucruri de la mine pe care parintii lor nu i-a invatat! asa ca ,sa nu generalizam!
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 14:36
De la: vasix, la data 2009-07-06 14:27:11Nu Adnana,imi pare rau sa te contrazic.Nu poti creste copii,sa-ti faci sotul fericit si in acelasi timp sa ai o cariera prospera.NU SE POATE.Si nu o spun ptr ca sint misogin.
Sa dau un exemplu:am avut o prietena care lucra in vinzari..Avea multe perspective de a-si face o cariera super:multi bani,calatorii,grup de prieteni,internationale,gratuitati,masini de lux de servici,concedii gratuite...viata de lux ce mai.A ramas insarcinata..a facut 2 copii unul dupa altul.A trebuit sa renunte la tot,nu avea cum sa fie alaturi de copii ..4 ani! si sa aiba si cariera.A optat la sfirsitul concediului maternal la o functie bugetara,platita ca la voi in Romania,cu un program de 8 ore si sarbatorile libere doar ca sa fie aproape de copii.Dar este fericita si copii sint minunati ptr ca isi au mama alaturi de ei.lMama,nu o persoana straina,nu bunica,nu matusa,nu...vecina.MAMA.Cuvintul asta spune totul ,cind vei fi mama vei intelege.De asta respect atit de mult femeia ptr ca din momentul ce alege sa fie mama are o viata de sacrificiu.
bine, am sa vad eu care e treaba.dar eu zic ca le poti face pe amandoua.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 14:44
....Hmmm !.. se aseaza de-o conflagratie !... conformism-nonconformism
...00???x 48 ..."vr-o si vreo "...sa nu-ti intre-n !...
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 14:48
De la: mytcor, la data 2009-07-06 14:44:52....Hmmm !.. se aseaza de-o conflagratie !... conformism-nonconformism
oricum discutia nu era despre cresterea copiilor.ca aici inca nu pot sa ma pronunt eu.ca fara experienta nu ai poti vorbi.
subiectul era despre :
O mare aberatie, sustinuta de Ioana si de Mihail, contestata de mine si de Bogdan.
|
Fosta membra 9am.ro
492 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 14:53
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-06 14:48:56De la: mytcor, la data 2009-07-06 14:44:52....Hmmm !.. se aseaza de-o conflagratie !... conformism-nonconformism
oricum discutia nu era despre cresterea copiilor.ca aici inca nu pot sa ma pronunt eu.ca fara experienta nu ai poti vorbi.
subiectul era despre :
"femeia se ofera sotului pe bani"
O mare aberatie, sustinuta de Ioana si de Mihail, contestata de mine si de Bogdan.
si eu contest treaba asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 14:58
De la: reis_kinga, la data 2009-07-06 14:53:33De la: aadnanaaa, la data 2009-07-06 14:48:56De la: mytcor, la data 2009-07-06 14:44:52....Hmmm !.. se aseaza de-o conflagratie !... conformism-nonconformism
subiectul era despre :
si eu contest treaba asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
citeste in urma sa vezi ce a scris Ioana.ramai masca.si cica sa ii demonstrez ca a scris aberatii  pai nici nu stiu daca ar mai trebui vreo demonstratie
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 14:58
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-06 14:48:56De la: mytcor, la data 2009-07-06 14:44:52....Hmmm !.. se aseaza de-o conflagratie !... conformism-nonconformism
subiectul era despre :
Vezi ca eu nu am sustinut ca femeia trebuie sa se dea pe bani. Nu-mi pune in gura altceva. Am spus ca are dreptate ca femeia da, dar in viitor cind apare copilul. Pina atunci mai mult barbatul.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 15:00
De la: nastasemihail, la data 2009-07-06 01:58:30Nu stiu de ce dar am mai auzit astfel de dulcegarii. DACA UN BARBAT NU ARE VENIT ESTE ARUNCAT AFARA DIN CASA, FARA MILA DE ORICE FEMEIE. Chiar daca este evident ca sint probleme in toata lumea. Asa ca Ioana gindeste corect. Trebuie sa aiba venit bun barbatul. Altfel trebuie sa astepte vremuri mai bune . Si barbatul si femeia. Iar dragostea intr-adevar trece prin burta.
Adnana, induci un semnal fals, ca femeia rabda un barbat cu venit, nu. NU ACCEPTA. SAU MAI BINE NU ACCEPTA CUM ACCEPTA UN BARBAT O VIATA INTREAGA.
uite ce ai scris si nu mai zi ca iti pun eunnu stiu ce in gura.ai zis ca barbatul tre sa castige mai mult sa intretina femeia.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 15:06
...ok !...de la ce pagina ?..
|
Ebony
14969 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 15:07
Interesul poarta fesul.....(interesul material?........deci ori iubesti ,ori esti interesat de capitalul partenerului....ce cont are in banca ,ce casa,ce masina....,cat castiga etc...
Si atunci ce iubesti de fapt?Pe el sau ,averea lui?
Sunt multe relatii de fapt,unde unul din parteneri sau ambii,cantaresc situatia financiara a celuilant...
Sa-ti fie oare iubirea insuflata de bani?Are mult il iubesti mult,are putin,il iubesti putin......hmm
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 15:07
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 15:12
Sint 2 situatii diferite. E vorba de femeia care are deja un copil si cea care nu are si vrea bani. In realitate in ambele situatii un barbat fara bani nu e tolerat, decit poate putin timp. iar un om care munceste exclusiv numai ptr bani decade in timp. Dar asta e alta poveste. Rabdarea partenerilor e esentiala ca sa-si revina celalalt. Iar femeile nu prea au aceasta rabdare. La asta ma refer.
Femeia intr-adevar da mai mult dar cind are copii. Nu m-am contrazis cu nimic. Cea care vrea ptr lux ar trebui sa-i cistige si ea, daca nu vrea s-o rupa cu partenerii mai saraci in venituri.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 15:14
De la: mytcor, la data 2009-07-06 15:06:39...ok !...de la ce pagina ?..
de la sfarsitul paginii 136 si toata pagina 137
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 15:16
De la: nastasemihail, la data 2009-07-06 01:58:30Nu stiu de ce dar am mai auzit astfel de dulcegarii. DACA UN BARBAT NU ARE VENIT ESTE ARUNCAT AFARA DIN CASA, FARA MILA DE ORICE FEMEIE. Chiar daca este evident ca sint probleme in toata lumea. Asa ca Ioana gindeste corect. Trebuie sa aiba venit bun barbatul. Altfel trebuie sa astepte vremuri mai bune . Si barbatul si femeia. Iar dragostea intr-adevar trece prin burta.
Adnana, induci un semnal fals, ca femeia rabda un barbat cu venit, nu. NU ACCEPTA. SAU MAI BINE NU ACCEPTA CUM ACCEPTA UN BARBAT O VIATA INTREAGA.
Greșit! Sunt femei care își întrețin soții. Am eu o vară primară, care 20 de ani și-a ținut soțul pe munca ei....el nu făcea nimic altceva decât să cheltuie...Nu intru în detalii, dar a trebuit să amenințe fică-sa că fuge de-acasă dacă mai stă cu taică-su, ca să ajungă la divorț. Deci proaste, mai sunt și nu una...aș putea să stau până dimineață să vă tot dau exemple...
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 15:19
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-06 15:14:58De la: mytcor, la data 2009-07-06 15:06:39...ok !...de la ce pagina ?..
de la sfarsitul paginii 136 si toata pagina 137
Vroiam sa te salut,stau putin pe net iar de la ora 3(acuma e 2 si 15 aici) am program artistic 
Deseara fac o Lasagna faina,o sa-ti ,tin si tie o portie  (glumeam
Oricum este interesant subiectul pe care-l discutati,sper sa mai discutam si deseara ceva la fel de interesant
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 15:21
De la: Dorulet, la data 2009-07-06 15:16:12De la: nastasemihail, la data 2009-07-06 01:58:30Nu stiu de ce dar am mai auzit astfel de dulcegarii. DACA UN BARBAT NU ARE VENIT ESTE ARUNCAT AFARA DIN CASA, FARA MILA DE ORICE FEMEIE. Chiar daca este evident ca sint probleme in toata lumea. Asa ca Ioana gindeste corect. Trebuie sa aiba venit bun barbatul. Altfel trebuie sa astepte vremuri mai bune . Si barbatul si femeia. Iar dragostea intr-adevar trece prin burta.
Greșit! Sunt femei care își întrețin soții. Am eu o vară primară, care 20 de ani și-a ținut soțul pe munca ei....el nu făcea nimic altceva decât să cheltuie...Nu intru în detalii, dar a trebuit să amenințe fică-sa că fuge de-acasă dacă mai stă cu taică-su, ca să ajungă la divorț. Deci proaste, mai sunt și nu una...aș putea să stau până dimineață să vă tot dau exemple...
Da exceptie. Si tot la divort a ajuns. Dar sint cazuri cind el tine casa si ea munceste. Dar am spus ca statistic sint mai putine decit au fost si sint cu femei casnice. Incomparabil mai putin.
Iar barbatii sint mai putori si nu prea intretin casa. Si atunci orice fel de servici e solutia.
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 15:25
Bine, trecem peste faza cu copiiisi menirea femeii in societate. Concret, la subiectul vostru, sunt de parere ca barbatul este cel care trebuie sa castige mai bine intr-o familie si pe el trebuie lasata baza in privinta asta. Cunosc familii in care lucrurile stau invers si nu e nimeni fericit. Amandoi sunt frustrati, ea reproseaza ca face totul, ca munceste pana la 1 noaptea, ca munceste in week-end si el care are un program mai lejer nu face nimic s-o ajute, nu hraneste nici animalele, etc. Gaseste ea reprosuri din belsug. El e frustrat, se mai rascoleste barbatia in el si ii reproseaza ca nu e femeie, ca adoarme pe canapeaua din living cand vine de la servici fara sa apuce sa-si faca un dus si uite asa ca soarecele si pisica. Ca barbat, daca vrei sa pastrezi femeia din sotia ta, trebuie sa te gandesti sa fii baza in casa. Ce femeie e aia, care vine cu picioarele umflate butuci, o dor toate alea, n-are timp sa ajunga pe la cosmetica, coafor, etc chiar daca castiga multi bani si si-ar permite. In timp se degradeaza si ea femeia si casnicia. In cazul asta, fuga dupa amante ca aveti motiv si timp ca sotia isi petrece timpul la munca mai mult ca voi.
All Things Grow With Love
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 15:29
De la: super_green_frog, la data 2009-07-06 15:25:34Bine, trecem peste faza cu copiiisi menirea femeii in societate. Concret, la subiectul vostru, sunt de parere ca barbatul este cel care trebuie sa castige mai bine intr-o familie si pe el trebuie lasata baza in privinta asta. Cunosc familii in care lucrurile stau invers si nu e nimeni fericit. Amandoi sunt frustrati, ea reproseaza ca face totul, ca munceste pana la 1 noaptea, ca munceste in week-end si el care are un program mai lejer nu face nimic s-o ajute, nu hraneste nici animalele, etc. Gaseste ea reprosuri din belsug. El e frustrat, se mai rascoleste barbatia in el si ii reproseaza ca nu e femeie, ca adoarme pe canapeaua din living cand vine de la servici fara sa apuce sa-si faca un dus si uite asa ca soarecele si pisica. Ca barbat, daca vrei sa pastrezi femeia din sotia ta, trebuie sa te gandesti sa fii baza in casa. Ce femeie e aia, care vine cu picioarele umflate butuci, o dor toate alea, n-are timp sa ajunga pe la cosmetica, coafor, etc chiar daca castiga multi bani si si-ar permite. In timp se degradeaza si ea femeia si casnicia. In cazul asta, fuga dupa amante ca aveti motiv si timp ca sotia isi petrece timpul la munca mai mult ca voi. Pai ce facem amplificam nedreptatea. El si mai liber si cu amanta? Deci am dreptate ca sint probleme in astfel de cazuri. dar aici vad ca el e cu reprosurile.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 15:36
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 15:36
De la: ioana_dark, la data 2009-07-06 01:10:51De la: aadnanaaa, la data 2009-07-06 00:56:28De la: Republicanus, la data 2009-07-06 00:49:42"mai ai bani, te descurci? iti mai dau de la mine? eu iti dau, dar ia baga repede un blowjob, ca ma grabesc, si dupa aia iti dau."... cam asa, Ioana?
adanana...și ..pentru faptul că în fiecare noapte ....îi ești soție , nu ai fii de acord să plătească el consumația când ieșiți undeva ?
sau ..la tine în familie e ceva de genul *..dragule...tu îți plătești ce consumi...eu ce consum* ...sau *de data asta plătesc eu...data viitoare tu*...???
nah.....un gentleman nu face așa...
dar...e ok oricum...tu vrei un bărbat pe stil nou căruia îi plac femeile independente ...eu unul pe stil vechi un gentleman perfect care știe ce atribuții are un bărbat în casă(sau...mă rog...ce atribuții avea în secolul 19)
să ne dea dumnezeu amândurora să ne găsim bărbatul potrivit...
Ioana...ce fel de căsătorie este aia unde fiecare este cu banii lui???  Aia nu se poate numi căsnicie...este un bluf...orice altceva dar nu căsnicie!!!!
Nu te poți folosii de sex pentru a primii ceva de la el, oricare ar fi el....soț sau iubit. De ce? pentru că amândoi profitați de pe urma sexului. Este ceva reciproc avantajos atât timp cât și tu și el vă simțiți bine...nu vă datorați absolut nimic unul celuilalt din acest p. de v. Datoria lui de a da bani pentru a face sex...este numai față de curve....Te consideri așa ceva? Numai acolo se plătește pentru sex....deoarece ea îi provoacă lui plăcere...iar ea nu simte nimic.
Un genleman, nu se căsătorește cu oricine...își ia o lady, cu o educație impecabilă....care nu o să-i ceară niciodată bani pentru că i-a avut întotdeauna pe ai ei!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 15:39
De la: Dorulet, la data 2009-07-06 15:36:59De la: ioana_dark, la data 2009-07-06 01:10:51De la: aadnanaaa, la data 2009-07-06 00:56:28De la: Republicanus, la data 2009-07-06 00:49:42"mai ai bani, te descurci? iti mai dau de la mine? eu iti dau, dar ia baga repede un blowjob, ca ma grabesc, si dupa aia iti dau."... cam asa, Ioana?
adanana...și ..pentru faptul că în fiecare noapte ....îi ești soție , nu ai fii de acord să plătească el consumația când ieșiți undeva ?
sau ..la tine în familie e ceva de genul *..dragule...tu îți plătești ce consumi...eu ce consum* ...sau *de data asta plătesc eu...data viitoare tu*...???
nah.....un gentleman nu face așa...
dar...e ok oricum...tu vrei un bărbat pe stil nou căruia îi plac femeile independente ...eu unul pe stil vechi un gentleman perfect care știe ce atribuții are un bărbat în casă(sau...mă rog...ce atribuții avea în secolul 19)
să ne dea dumnezeu amândurora să ne găsim bărbatul potrivit...
Ioana...ce fel de căsătorie este aia unde fiecare este cu banii lui??? Aia nu se poate numi căsnicie...este un bluf...orice altceva dar nu căsnicie!!!!
Nu te poți folosii de sex pentru a primii ceva de la el, oricare ar fi el....soț sau iubit. De ce? pentru că amândoi profitați de pe urma sexului. Este ceva reciproc avantajos atât timp cât și tu și el vă simțiți bine...nu vă datorați absolut nimic unul celuilalt din acest p. de v. Datoria lui de a da bani pentru a face sex...este numai față de curve....Te consideri așa ceva? Numai acolo se plătește pentru sex....deoarece ea îi provoacă lui plăcere...iar ea nu simte nimic.
Un genleman, nu se căsătorește cu oricine...își ia o lady, cu o educație impecabilă....care nu o să-i ceară niciodată bani pentru că i-a avut întotdeauna pe ai ei!
exact Dora.asta este subiectul. si asta incerc sa ii explic si eu Ioanei.
ca banii nu sunt separat.ca nu exista 2 la care sa se imparta.exista 1.si aceea e familia.
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Oras: Dej
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 15:42
Sotia se daruie sotului pe bani?!!! Mi-e...lehamite sa comentez asa ceva.Dar mi-a sarit in ochi.Spune multe despre caracterul ei.Dar nu mai multe decit am cunoscut si decit stiu.
|
|
|