back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este in sufletul tau?

Pagini: << 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 19:38

De la: 9am_25o, la data 2012-03-08 19:26:04
De la: gabigabi2, la data 2012-03-08 19:19:50
De la: 9am_25o, la data 2012-03-08 19:13:00
De la: gabigabi2, la data 2012-03-08 19:06:32
De la: 9am_25o, la data 2012-03-08 18:43:13Ev. dupa Toma

citez:

"În ziua aceea veti cunoaste ca Eu sunt în Tatal Meu, ca
voi sunteti în Mine, si ca Eu sunt în voi”si : Eu în ei si Tu în Mine"

nu exista acel citat: "Eu sunt Tu" in Ev. dupa Toma,

.................................

nu cum sunt eu

nu cum sunt eu sunt eu
ci cum esti tu sunt eu
un fel de tu sunt eu
pe care nu l-ai mai lasat sa fie eu

Nichita Stanescu

"eu sunt tu" apartine geniului poetic Stanescian, understood , Gabi?
QED.

luniseara.files.wordpress.com/2011/02/nichita-stanescu.jpg[/quote]

scumpule si nu asta inseamna , traducind fix ptr. fiecare dintre noi ce-a zis Isus ca Noi suntem El si Eu sunt Tu ?
si nu crezi ca Nichita s-a inspirat si el ,traducind poetic , exact intelesul vorbelor lui Isus ? si ca acest lucru ar trebui sa fie luat si inteles in toata profunzimea lui si nu considerat doar un vers de'a lui Nichita care suna misterios, enigmatic ?

rastalmacesti ?nu accepti evidenta? una este sa fii in cineva si cu totul altceva atunci cand---eu sunt tu, sau tu ESTI eu.,.... pricepi?

imi pare rau : tu nu pricepi ce-ti spune !
ne spune ca asa cum El este Dumnezeu INTRUPAT ptr. paminteni, aparut sub forma paminteasca a lui Isus, ptr. a-i conduce inapoi ACASA la tatal si noi suntem Tot CA EL , fii si Scinteie Divina....doar atit ca noi suntem obligati la mai multe Reintrupari si mai multe vieti si El nu - si asta-i mesajul Invierii !
si da, " rastalmacesc"....adica citesc altfel ceva ce atita s-a tabacit prin citire calpa ,ca aproape nu mai are nici-un inteles !

daca te-as clona, cum te-ai adresa clonei tale ?
ba prostovanco, Eu sunt Tu!...

Dzeu intrupat ?.. esti normala la cap? ai toate tiglele pe casa? iti zumzaie bondari prin mansarda? ia-te de mana cu @159 si mergeti la psihiatru !

jenant ! nu numai ca HABAR N-ai de nimic , dar esti si violent in Ignoranta ta si merg foarte bine mina-n mina cele doua ! ....pacat : te-ai dat domn si te-ai dovedit a fi un ....

9am_25o

28 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 19:40

De la: gabigabi2, la data 2012-03-08 19:34:28

citez:

nu cum sunt eu

nu cum sunt eu sunt eu
ci cum esti tu sunt eu
un fel de tu sunt eu

Nichita Stanescu

QED.

scumpule si nu asta inseamna , traducind fix ptr. fiecare dintre noi ce-a zis Isus ca Noi suntem El si Eu sunt Tu ?
si nu crezi ca Nichita s-a inspirat si el ,traducind poetic , exact intelesul vorbelor lui Isus ? si ca acest lucru ar trebui sa fie luat si inteles in toata profunzimea lui si nu considerat doar un vers de'a lui Nichita care suna misterios, enigmatic ?

rastalmacesti ?nu accepti evidenta? una este sa fii in cineva si cu totul altceva atunci cand---eu sunt tu, sau tu ESTI eu.... pricepi?

hai sa zic altfel, ca sa intelegi ce vreau sa-ti spun : exista o foarte frumoasa scurta proza SF....SF- SF , dar exprima foarte frumos o idee filozofico-religioasa si ea se cheama " NORUL " ! nu ma intreba autorul, ca nu-l mai stiu ! ideea este asta : toate picaturile de apa , calatorindu-se ele de colo-pe colo, prin lumea larga, se reintorceau in Norul de unde plecasera cindva, fiecare imbogatindu-l cu noi informatii ....si Norul stia tot ce stia fiecare picatura si fiecare picatura stia ce stie Tot Norul , caci ele erau Norul si el era ele !

doar SF-

FALS !..regizat SF-ul
..apa, poseda particularitati fizico-chimice corespunzatore zonei din care s-a vaporizat, izvoraste, etc. pana si picaturile de apa isi conseva o dualitate structurala....mai studiaza !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 19:51

si intorcindu-se in Nor, el nu se imbogateste cu toate elementele aduse de fiecare picatura , recombinindu-se ? dar daca tu citesti si intelegi strict materialist-dialectic....lasa-ma ,lasa-ma !

9am_25o

28 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 19:57

De la: gabigabi2, la data 2012-03-08 19:51:33si intorcindu-se in Nor, el nu se imbogateste cu toate elementele aduse de fiecare picatura , recombinindu-se ? dar daca tu citesti si intelegi strict materialist-dialectic....lasa-ma ,lasa-ma !

nu, pana acolo se purifica, apoi se trateaza ion-UV-&-&...,...dar isi pastreaza dualitatea structurala.

Dzeu nu este chimist.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 20:03

ti-a scapat ideea de baza de la care am plecat si anume ca Vaporii de apa sunt si in Nor si Norul Insusi !
individualizarea in picatura urmeaza stadiului in care toate sunt intr-u mare Tot !

9am_25o

28 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 20:12

De la: gabigabi2, la data 2012-03-08 20:03:31ti-a scapat ideea de baza de la care am plecat si anume ca Vaporii de apa sunt si in Nor si Norul Insusi !
individualizarea in picatura urmeaza stadiului in care toate sunt intr-u mare Tot !

serios ? mai sa fie, or fi gresit aia cu deterministica si indeterminarea, stii cine se ocupa cu asa ceva ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 20:18

De la: gabigabi2, la data 2012-03-08 20:03:31ti-a scapat ideea de baza de la care am plecat si anume ca Vaporii de apa sunt si in Nor si Norul Insusi !

nu stiu cine se ocupa de ce-ai zis tu, dar Ideea ,reiau ,a plecat de la Eu sunt TU si Noi in El ....vaporii de apa sunt IN nor si norul Insusi in acelasi timp !

9am_25o

28 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 20:29

De la: gabigabi2, la data 2012-03-08 20:18:09

nu stiu cine se ocupa de ce-ai zis tu, dar Ideea ,reiau ,a plecat de la Eu sunt TU si Noi in El ....vaporii de apa sunt IN nor si norul Insusi in acelasi timp !

formula | H2O
name | water

molecular weight | 18.0153 g/mol
phase | liquid (at STP)
melting point | 0 °C
boiling point | 100 °C
density | 1 g/cm^3

vapor pressure | 17.5 mmHg (at 20 °C)
dynamic viscosity | 8.9×10^-4 Pa s (at 25 °C)
surface tension | 0.0728 N/m
refractive index | 1.333
UV cutoff wavelength | 191 nm
specific heat capacity c_p | gas | 1.865 J/(g K)
| liquid | 4.18 J/(g K)
specific free energy of formation Delta_fG° | gas | -12.69 kJ/g
| liquid | -13.16 kJ/g
specific heat of formation Delta_fH° | liquid | -15.87 kJ/g
| gas | -13.42 kJ/g
specific entropy S° | gas | 10.48 J/(g K)
| liquid | 3.881 J/(g K)
specific heat of vaporization | 2.23 kJ/g |
specific heat of fusion | 0.334 kJ/g |
critical temperature | 647.14 K |
critical pressure | 22.064 MPa |
(at STP)
CAS number | 7732-18-5
PubChem CID number | 962
PubChem SID number | 24851683

acum stii ! ca norul de pe cer sau picatura de apa la robinet tot aia-i ! adica ala-i ea, si ea e ala

atat timp cat nu sunt clonat, eu sunt! unicat absolut!....personalizat si irepetabil pe cle naturala. eu sun eu !... restul, sunt ei, voi noi, etc...entitati umane unicat.

9am_25o

28 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 20:53

Homo sapiens

kingdom | Animalia (animals)
phylum | Chordata (chordates)
class | Mammalia (mammals)
order | Primates (primates)
family | Hominidae (humans, chimpanzees, gorillas, orangutans)
genus | Homo
species | Homo sapiens (human)

lifespan | 66 years
maximum recorded lifespan | 122 years (Jeanne Calment)
weight | 62 kg (kilograms)

maximum recorded weight | 640 kg (kilograms) (Jon Brower Minnoch)
number of vertebrae | 34
skeletal weight | 11 kg (kilograms)

number of tastebuds | 9000
eyeball diameter | 24 mm (millimeters)
eyeball volume | 6.5 cm^3 (cubic centimeters)
eye lens focal length | (40 to 70) mm (millimeters)
smallest perceivable visual angle | 25" (arc seconds)
flicker fusion rate | 20 images/s (reciprocal seconds)
foveal photoreceptors per dendrite in fovea | 1
periphery photoreceptors per dendrite | 130
photoreceptors per square millimeter | 160000
eardrum surface area | 55 mm^2 (square millimeters)
angle of auditory acuity | 8.4° (degrees)
upper limit of hearing ability | 21 kHz (kilohertz)
olfactory epithelium receptor count | 3×10^7
olfactory epithelium surface area | (2.5 to 5) cm^2 (square centimeters)

number of tastebuds | 9000
eyeball diameter | 24 mm (millimeters)
eyeball volume | 6.5 cm^3 (cubic centimeters)
eye lens focal length | (40 to 70) mm (millimeters)
smallest perceivable visual angle | 25" (arc seconds)
flicker fusion rate | 20 images/s (reciprocal seconds)
foveal photoreceptors per dendrite in fovea | 1
periphery photoreceptors per dendrite | 130
photoreceptors per square millimeter | 160000
eardrum surface area | 55 mm^2 (square millimeters)
angle of auditory acuity | 8.4° (degrees)
upper limit of hearing ability | 21 kHz (kilohertz)
olfactory epithelium receptor count | 3×10^7
olfactory epithelium surface area | (2.5 to 5) cm^2 (square centimeters)

total base pairs | 3082436951
total chromosomes | 24
known genes | 33565
known RNAs | 3564
known proteins | 30870

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Martie 2012, ora 23:53

La multi ani, Nicoleta.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2012, ora 23:58

citez:

nu cum sunt eu

nu cum sunt eu sunt eu
ci cum esti tu sunt eu
un fel de tu sunt eu

Nichita Stanescu

QED.

rastalmacesti ?nu accepti evidenta? una este sa fii in cineva si cu totul altceva atunci cand---eu sunt tu, sau tu ESTI eu.... pricepi?

E clar, nu mai ai scapare. Ai ajuns la ce stim eu si Gabi.
Dar nu e ce iti inchipui tu. Constiinta e baza existentei, si nu e difuza in toti. Cind se coboara in jos incepe sa fie precum apa in toti.
Constiinta chiar e de sine statatoare, personalizata si indestructibila.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2012, ora 03:11

De la: _gal_ina, la data 2012-03-07 09:25:10
De la: _KARPOV, la data 2012-03-06 23:03:31
De la: _gal_ina, la data 2012-03-06 19:03:53
De la: _KARPOV, la data 2012-03-06 18:43:59

Uneori am impresia ca scopul vietii....este moartea....
Alergam in timp si spatiu...cautam viitorul...vrem uneori sa-l simtim mai aproape...pentru a ne implini un vis.....negandind ca viitorul...inseamna ...moarte....
De fapt moartea nu ar trebui sa ne sperie...cred ca ne aduce acea liniste pe care o cautam in viata....si nu reusim sa o gasim....
E greu uneori sa te desparti de lumea aceasta ....insa atunci...cand toti...pleaca....nu mai ai nicio solutie....vrei si tu....sa pleci....
Plecam undeva unde nu exista nimic.....unde nu trebuie sa existe....nimic....
Nu putem sa parazitam un univers ...la infinit....nu putem sa-i folosim energia si sa nu producem alta.....
Peste 100 de miliarde de ani....energia va dispare....universul....nu va mai exista....si ca urmare nici eternitatea.....
Si atunci....ar trebui creat un nou univers....dar nu de catre noi.....noi ca specie ....nu reprezentam nimic....suntem doar un mod de exprimare....al materiei.....
Poate cei din viitor....o alta specie....va intelege rostul ratiunii ....a constiintei de sine....
Va fi iar ....ce a mai fost....se va relua ciclul....si poate ca atunci....cineva ne va chema....dar asta se va intampla candva....poate in alt univers....in cel ce va fi....dupa cele care....nu vor mai fi....
Eu nu mai exist....decat in visul meu....nu ma intereseaza lumea asta....este mult prea departe de sufletul meu....
Eu vreau lumea mea.....o lume curata....cu suflete care vor sa simta....si care stiu sa simta....

Nu mai generaliza! (Scrie numai ce doresti tu, am vrut sa spun!) Iata un fragment: "Eu nu mai exist....decat in visul meu....nu ma intereseaza lumea asta....este mult prea departe de sufletul meu....
Eu vreau lumea mea.....o lume curata....cu suflete care vor sa simta....si care stiu sa simta.... :sml-
Daca vei refuza la infinit "lumea noastra" nu numai ca nu-ti vei putea construi o lume a ta ci chiar vei apela la lumea existenta pentru a te salva! Oricat ma straduiesc sa mi te imaginez, nu reusesc sa te construiesc decat ca un rebut! Nu trebuie sa-ti inchipui ca te insult ci ca un rebut inseamna ceva (poate chiar mai bun) dar nefolositor, neadaptabil pentru a fi recuperat! Ceea ce scrii aici, invita-ti parintii sa citeasca si vor actiona cum vor crede de cuviinta! Poate chiar sa te ajute sa-ti construiesti lumea ta!

Am inteles....scuze !
Tie ti-a placut lumea ta...ti-a placut perioada stalinista....a lui dej...a lui ceausescu...a lui iliescu....si a lui basescu....
Eu am dreptul sa contest lumea ta....eu vreau altceva .....vreau o lume fara biserici...fara religii....o lume logica si rationala.....
Eu vreau lumea mea....tu poti trai in lumea ta...eu nu te opresc...insa eu nu vreau....sa traiesc trecutul la nesfarsit...
Ar fi timpul ca oamenii sa paraseasca pestera.....
Chiar nu inteleg....ce nu intelegi....si nici nu vreau sa cred....ca vrei sa traim asa cum ne-a fost "scris"....acum 2000 de ani.....
Eu incerc sa pasesc definitiv in sec.XXI....incerc sa uit acei i.dioti....care ,sute de ani.....au tinut...oamenii in bezna.....
Eu vreau sa simt .....ca fluier.....si sa vreau sa fluier.....

Auzi put...ca! Ti-am dat prea multa atentie incercand sa descopar ce viermi iti macina creierii! Du-te intai si fa-ti un consult pentru ca vezi ce se intampla cand obstea nu ia in seama derapajele semenilor lor si au avut posibilitatea s-o faca! Tot scheuni aici si insulti si dai verdicte la ce ne-a placut noua si tie iti repugna! Du-te baietica si construieste pe-o alta planeta ceea ce iti doresti, fa o lume dupa chipul si mintea ta bezmetica si cand o sa te trezesti (daca se va mai putea!) o sa te intorci aici! Cum poti sa scrii ca mi-a placut ceva din moment ce tu nu te aflai pe-atunci nici pe 'plansa' de proiect a familiei tale!? Sa cred ca parintii tai si-au dat seama ce au facut si s-au oprit la timp sa mai procreeze unul asemenea tie? Nu esti prea mic pentru o lume atat de mare? Crezi ca existi degeaba? Cauta motive sa nu mai traiesti degeaba! Sau iti inchipui ca noi te admiram de-atata filozofie ce misuna prin creierii tai!? Toti de-al de tine s-au salvat la timp consultand medici de specialitate si urmandu-le sfaturile! Nu e rau! Ai aflat ce fac oamenii bolnavi? Daca evoluand boala de care suferi, faci rost de-o mitraliera si iesi in strada sa distrugi aceasta lume pe care n-o agreezi?

Ar fi pacat....de gloante......
S-ar parea...ca ...nu ai inteles....nimic....
Nu ma poate obliga nimeni sa ma adaptez la o societate bolnava.....
Am dreptul sa critic....prostia.....dovedita.....de catre cei care sunt....sau au fost....prosti....
Daca voi acceptati ceea ce se intampla....asta nu inseamna ca si eu trebuie sa accept.....
Daca accept....inseamna ca imi doresc acelasi viitor....pe care voi l-ati acceptat in ultima suta de ani...si care vine de undeva dintr-un trecut milenar....
Eu stiu....ca nu este o societate normala....si chiar simt...ca am dreptate....
Si voi ati simtit....simtiti...si veti simti....insa doar pe pielea voastra....
Nu stiti sa simtiti inainte....nu aveti curajul sa vreti altceva....cautati sa va adaptati....sa treceti prin viata.....in paralel ....cu evenimentele....sperand sa nu va afecteze....
Asta a tinut.....unii nu s-au adaptat....dar au fost inghititi de gloata....va veni insa un timp.....in care nimic nu te va mai putea ajuta....
Va fi un timp apocaliptic.....si atunci nimeni nu se va mai putea "sustrage".....si lumea va disparea.....
Eu simt ca lumea ....deja nu mai exista....ca nu stie sa-si aleaga secventa castigatoare....punem doar caramizi....fara a folosi un liant corespunzator.....
Traim ca in trecut....intr-un prezent mizerabil....cautandu-ne sfarsitul.....si grabindu-l...
E o lume a prostilor....a lasilor....a celor care nu stiu....ce sunt.....e o lume statica.....in care nimic nu se schimba....traim simtind ca si cei care au trait....cu mii de ani in urma....
Simtim doar mirosul banilor....nu putem trai fara ei......insa va veni o vreme....cand nimic nu va mai conta.....si atunci multi se vor trezi....insa va fi ca si in trecut....va fi....pre tarziu....
Voi claditi acum....sfarsitul lumii....nu stiti sa opriti acest sfarsit.....sau nu puteti....sau sunteti prea egoisti....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2012, ora 06:53

De la: 9am_25o, la data 2012-03-08 20:12:14

serios ? mai sa fie, or fi gresit aia cu deterministica si indeterminarea, stii cine se ocupa cu asa ceva ?

vad ca ti-a scapat informatia asta @250 : cita vreme esti in Nor, esti el insusi si Stii tot ce stie Norul ! abia cind te "rupi" din el si te Individualizezi in picatura de apa ,capeti ce spui si tu si @ Mihail : o Constiinta de sine statatoare ce te face un Unicat....dar, dupa un timp , ciclul se reia si te-ntorci in Nor cu toate cunostintele acumulate-n cursul experientei pe Terra , cunostinte ce se Insumeaza-n Nor !
iar Norului poti sa-i spui cum vrei : Dumnezeu, Inconstientul Colectiv, Constiinta Universala, Marele Tot ...

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2012, ora 08:22

De la: gabigabi2, la data 2012-03-09 06:53:53

vad ca ti-a scapat informatia asta @250 : cita vreme esti in Nor, esti el insusi si Stii tot ce stie Norul ! abia cind te "rupi" din el si te Individualizezi in picatura de apa ,capeti ce spui si tu si @ Mihail : o Constiinta de sine statatoare ce te face un Unicat....dar, dupa un timp , ciclul se reia si te-ntorci in Nor cu toate cunostintele acumulate-n cursul experientei pe Terra , cunostinte ce se Insumeaza-n Nor !
iar Norului poti sa-i spui cum vrei : Dumnezeu, Inconstientul Colectiv, Constiinta Universala, Marele Tot ...

....sau...Apa Chioara....

9am2_5o

5 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2012, ora 10:07

nu, nu pricep...intre a fi in cineva, si a fi chiar acel cineva, este o mare dferenta.
daca fatul este in mama purtatoare, nu rezulta de nicaieri ca fatul ar fi chiar mama purtatoare insasi. Gabigabi,intelegeti ?..

dar, opaaaa !...Nastasica, ceea ce stiti voi ? Tu si, Gabigabi ?... bineee !

hai sa va vad, uimiti-ma !...
prezentati-va:
ideile
conceptele
convingerile
argumentele
redactati-va tezele, scrise aici pe forum, si daca.....
.... vor rezista unor critici analitice, atunci:
Chapeau!

9am2_5o

5 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2012, ora 10:10

De la: _KARPOV, la data 2012-03-09 08:22:42
De la: gabigabi2, la data 2012-03-09 06:53:53

....sau...Apa Chioara....

...sau cicideiapa!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2012, ora 11:13

De la: 9am2_5o, la data 2012-03-09 10:07:46nu, nu pricep...intre a fi in cineva, si a fi chiar acel cineva, este o mare dferenta.
daca fatul este in mama purtatoare, nu rezulta de nicaieri ca fatul ar fi chiar mama purtatoare insasi. Gabigabi,intelegeti ?..

prezentati-va:
ideile
conceptele
convingerile
argumentele
Chapeau!

dar chiar nu-ti dai seama ca nu-i acelasi lucru : fatul si mama vs. oceanul planetar ? na, ca te-am avansat spre oceanul planetar, dar devreme ce exista un circuit al apei in natura si totul pleaca din apa marii si a oceanelor ....se transforma prin evaporare in Norii si prin ploaie, ninsoare ,se-ntoarce iar la Matca : apa marilor si a oceanelor , ce-nseamna ? nu ca-i un tot unitar care, Ciclic, se individualizeaza luind diverse forme : ca-i riu, ca-i balta, lac sau izvoras sau "apa de ploaie ", care se-ncarca cu informatii din mediul pe care-l strabat si se-ntorc de unde au plecat ?
si de ce nu s-ar intimpla si cu omul asa, ca doar facem si noi parte din marea ciclicitate a viului ? de ce nu ?

Fosta membra 9am.ro

106 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2012, ora 14:49

Gabigabi, ti-a picat vreo picatura de apa in cap si tu te-ai vaitat ca te-a lovit oceanul?
Esti serioasa, rationala, si coerenta, sau refuzi de a-ti expune: ideile, conceptele, convingerile, etc... intr-un mod argumentat, implicit invitatia care ti-a fost oferita!...

Confunzi pana si domeniile de referinta bio-rationalul VS amorfo-mineral, in viziunea ta de pana acum totul este anamorfic, clarifica-ti sferele deterministice de cele indeterministice pe care le accesezi, eventual in care incerci sa lucrezi mintal.

Acel cadru de referinta real in care evenimentele se petrec datorita unei cauzaltai si ale caror efecte pot fi percepunte si determinate, fata de acel cadru de referinta in care evenimentele sunt lipsite de cauzalitate dar totusi ele se intampla fiind indeterminate si imperceptibile.

Mai simplu: realul si imaginativul posibil, fata de, imaginativul ireal si imposibil, Pricepi? in ambele cadre der eferinta, exista acel ingredient al utopicului pe care esti obligata sa-l elimini din sistemul ecuatiilor mintale pe care le folosesti altfel, esuarea este certa in ambele cadre de referina sau in oroce al cadru, sau sfera in care ai incerca sa patrunzi mintal.

Nu-mi veni cu baliverne, deoarece n-am timp... de pierdut, ai inteles ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2012, ora 16:25

imi pare rau ca nu reusesc sa ma fac inteleasa ,asa ca nu mai insist si va doresc tot binele din lume !
singurul lucru pe care as mai vrea sa-l spun este ca eu gindesc Terra ca pe un corp viu cu care traiesc in simbioza , atit eu ,cit si vegetalul si mineralul ! ma simt Infratita cu tot si toate , stiind ca si ele sunt suflete pe alte nivele de cunoastere si inca nu le-a venit rindul sa se Intrupeze intr-un trup de om , asa cum mi-a venit mie acum ! si iar stiu ca, dupa lepadarea de acest corp, ceea ce mi l-a animat in atitea vieti ce mi-au fost daruite a le petrece in acest spatiu si care este etern , se va intoarce de unde a plecat cindva, in lungul drum al Cunoasterii !

Fosta membra 9am.ro

106 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2012, ora 16:52

De la: gabigabi2, la data 2012-03-09 16:25:21imi pare rau ca nu reusesc sa ma fac inteleasa ,asa ca nu mai insist si va doresc tot binele din lume !
singurul lucru pe care as mai vrea sa-l spun este ca eu gindesc Terra ca pe un corp viu cu care traiesc in simbioza , atit eu ,cit si vegetalul si mineralul ! ma simt Infratita cu tot si toate , stiind ca si ele sunt suflete pe alte nivele de cunoastere si inca nu le-a venit rindul sa se Intrupeze intr-un trup de om , asa cum mi-a venit mie acum ! si iar stiu ca, dupa lepadarea de acest corp, ceea ce mi l-a animat in atitea vieti ce mi-au fost daruite a le petrece in acest spatiu si care este etern , se va intoarce de unde a plecat cindva, in lungul drum al Cunoasterii !

****************************************************************************************************************************

PERCEPTIE ANAMORFICA; LUMEA BASMELOR; UTOPII; TRAIRI ONIRICE: ....Succes !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2012, ora 17:09

De la: 0773H, la data 2012-03-09 16:52:56
De la: gabigabi2, la data 2012-03-09 16:25:21imi pare rau ca nu reusesc sa ma fac inteleasa ,asa ca nu mai insist si va doresc tot binele din lume !

****************************************************************************************************************************

ei, acum ar fi corect sa -ti expui propria perceptie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2012, ora 07:14

buuuun, eu am exprimat in 6 rinduri concise si logic expusa- chiar daca tie nu-ti place sau n-o consideri a fii ,o idee...o teorie....un crez al meu... tu o poti face ?

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 11 Martie 2012, ora 01:14

De la: nastasemihail, la data 2012-03-08 23:53:46La multi ani, Nicoleta.

...multumesc...,cu intarziere ....,sa fi iubit Mihai
.......multa,multa sanatate iti doresc

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Martie 2012, ora 07:59

De la: _KARPOV, la data 2012-03-07 23:02:53

Parintii mei stiu ce scriu....si nu ii deranjeaza....si eu pun mare pret pe parerea lor.....sunt educati de mine.....

Asa e! Si eu am pretentii numai la cei educati de mine! Adica la copiii mei! Sper sa nu ajungi sa scrii ca tu ti-ai ales parintii!

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Martie 2012, ora 14:24

De la: _gal_ina, la data 2012-03-11 07:59:18
De la: _KARPOV, la data 2012-03-07 23:02:53

Parintii mei stiu ce scriu....si nu ii deranjeaza....si eu pun mare pret pe parerea lor.....sunt educati de mine.....

Asa e! Si eu am pretentii numai la cei educati de mine! Adica la copiii mei! Sper sa nu ajungi sa scrii ca tu ti-ai ales parintii!

pai a si spus asta !
dar, e chiar adevarat .asa ca eu nu m-am luat de el pe chestia asta : cind un suflet se pregateste sa vina la Intrupare , isi alege "programul " pe care-l va "rula" si in conf. cu el isi alege locul si data nasterii si-si alege parintii....cu precadere Mama, in jurul careia sta, insuflindu-i dorinta de procreare ....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2012, ora 04:30

De la: 9am2_5o, la data 2012-03-09 10:07:46nu, nu pricep...intre a fi in cineva, si a fi chiar acel cineva, este o mare dferenta.

prezentati-va:
ideile
conceptele
convingerile
argumentele
Chapeau!

In clipa mortii, putin inainte de moment, vei intelege.
Nu se poate explica in cuvinte, cum poti fi in toti, totul in tine. Si in acelasi timp, de sine statator. Trinitatea cea mai dramatic inteleasa, cu parasirea corpului definitiv...sau inceputul parasirii.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2012, ora 04:42

Mie de ce nu mi se inchide o piz...lice in palma. Din noiembrie, mi-a intrat o surubelnita in palma, si nu se inchide. Se keranitizeaza continuu, si ....s-o ia naiba.
Pun leucoplast zilnic.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2012, ora 04:47

Nu simt nevoia sa fiu analizat de nimeni. Nu ma simt gindac....analistilor.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2012, ora 04:56

Cind o sa fii in onceput de moarte clinica din cauza unei alergii datorate unei injectii (mi-a spus cineva ce a simtit, exact ce simt cei ce....pleaca).
Cind nu vei dormi 9 nopti deloc, si dovedit dupa multi ani, ca a fost din cauza unei hemoragii interne, (cicatrice la radiografie). nedepistata in acel moment, deci un inceput de bye bye, atunci sa aspui cu atita usurinta de aceste...ce spui tu acolo. Nu stiu cine esti, dar Gabi a cunoscut si ea, daca spune de astfel de trairi.
Dar e fraiera ca spune.
Puneti cu prea multa usurinta stampile pe oameni si ce spun ei, si nu ati trait....la limita vietii.
Nu stiu cine esti asa ca te-am evitat, dar prea usor judeci oamenii. Si probabil nu stii, dar vei stii, ca realitatea e formata din 2 aspecte fundamentate. Asazisul rational si asazisul irational. Spun asa zisul, din considerente pe care le vei intelege. Daca ataci mai departe si pui stampile, cu atit mai violenta va fi ...intelegerea pe care o refuzi.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2012, ora 04:57

De la: Ebony, la data 2012-03-11 01:14:12
De la: nastasemihail, la data 2012-03-08 23:53:46La multi ani, Nicoleta.

...multumesc...,cu intarziere ....,sa fi iubit Mihai
.......multa,multa sanatate iti doresc

Pagini: << 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce este in sufletul tau?
Mergi la: