back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este in sufletul tau?

Pagini: << 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 >> Sari la pagina:

9am251435

5 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2012, ora 08:36

De la: Ebony, la data 2009-05-21 15:38:57De obicei, oamenilor nu le place sa stie cineva,ce este in sufletul lor.Mai greu sa te dezvalui in fata altora,deoarece vor crede ca esti slab(nu ma refer la greutate)Probabil e un subiect delicat,dar cine indrazneste sa spuna ce are ,,pe suflet?,,

si se fac politicieni....
www.youtube.com/watch?v=F6yEbO7sW9c&feature=related

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2012, ora 08:44

De la: nastasemihail, la data 2012-03-12 04:56:58
De la: 0773H, la data 2012-03-09 16:52:56
De la: gabigabi2, la data 2012-03-09 16:25:21imi pare rau ca nu reusesc sa ma fac inteleasa ,asa ca nu mai insist si va doresc tot binele din lume !
singurul lucru pe care as mai vrea sa-l spun este ca eu gindesc Terra ca pe un corp viu cu care traiesc in simbioza , atit eu ,cit si vegetalul si mineralul ! ma simt Infratita cu tot si toate , stiind ca si ele sunt suflete pe alte nivele de cunoastere si inca nu le-a venit rindul sa se Intrupeze intr-un trup de om , asa cum mi-a venit mie acum ! si iar stiu ca, dupa lepadarea de acest corp, ceea ce mi l-a animat in atitea vieti ce mi-au fost daruite a le petrece in acest spatiu si care este etern , se va intoarce de unde a plecat cindva, in lungul drum al Cunoasterii !

****************************************************************************************************************************

PERCEPTIE ANAMORFICA; LUMEA BASMELOR; UTOPII; TRAIRI ONIRICE: ....Succes !

Cind o sa fii in onceput de moarte clinica din cauza unei alergii datorate unei injectii (mi-a spus cineva ce a simtit, exact ce simt cei ce....pleaca).
Cind nu vei dormi 9 nopti deloc, si dovedit dupa multi ani, ca a fost din cauza unei hemoragii interne, (cicatrice la radiografie). nedepistata in acel moment, deci un inceput de bye bye, atunci sa aspui cu atita usurinta de aceste...ce spui tu acolo. Nu stiu cine esti, dar Gabi a cunoscut si ea, daca spune de astfel de trairi.
Dar e fraiera ca spune.
Puneti cu prea multa usurinta stampile pe oameni si ce spun ei, si nu ati trait....la limita vietii.
Nu stiu cine esti asa ca te-am evitat, dar prea usor judeci oamenii. Si probabil nu stii, dar vei stii, ca realitatea e formata din 2 aspecte fundamentate. Asazisul rational si asazisul irational. Spun asa zisul, din considerente pe care le vei intelege. Daca ataci mai departe si pui stampile, cu atit mai violenta va fi ...intelegerea pe care o refuzi.

o da, absolut ! si daca-ti aduci aminte ,am si intrebat o data -mai demult- daca mai stiu oamenii de ce se acopera oglinzile din casa, atunci cind cineva a murit ? si am spus atunci si iar au facut unii haz ca, iesind Sufletul din trup si vazindu-se in oglinda sau geamul unui tablou , se poate speria , NEINTELEGIND ce i se-ntimpla si Deruta lui poate fi foarte mare ,ca si durerea lui !
toate astea au ramas in memoria colectiva a umanitatii , oamenii mai respecta niste " traditii" si gesturi ,chiar daca nu mai stiu de ce ; si-n asta consta tragedia noastra : am iesit din acea comuniune , ne-am ancorat intr-o Realitate mai mult sau mai putin iluzorie si negam cu inversunare, spre paguba noastra finala, orice altceva ce ne contrazice obtuzitatea ! pacat !

P.S.
pune-ti , Mihaile , un pic de MIERE pe rana aia si las-o descoperita ....2 zile, 3 zile, pina se inchide si carnea incepe sa se regenereze !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

766 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Martie 2012, ora 10:54

De la: nastasemihail, la data 2012-03-12 04:42:58Mie de ce nu mi se inchide o piz...lice in palma. Din noiembrie, mi-a intrat o surubelnita in palma, si nu se inchide. Se keranitizeaza continuu, si ....s-o ia naiba.
Pun leucoplast zilnic.

Nu stiu cat de adanca e rana si nici ce ti-au dat medicii. Eu voi scrie din experienta proprie: la o strangere putenica a unui surub la un intrerupator de 6kv, (cand lucram!) deci o surubelnita destul de mare, mi-a alunecat in palma si mi-a strapuns pulpa degetului mare. Dupa ce mi-a trecut surpriza prin creier, am dezinfectat locul, mi-am facut o atela destul de moale si mi-am prins laba pe partea exterioara ca sa nu se mai miste. Am lasat rana libera si s-a cicatrizat, dar a durat mai bine de o saptamana. Acum cand scriu am vrut sa gasesc urma si nu se mai vede nimic. Daca m-ai intreba sa-ti dovedesc nu as mai avea cu ce. Nu trebuie sa intre praf si nici umezeala, adica sa te chinui nitel ca si cum mana (care-o fi ea!) si-a luat un mic concediu si trebuie sa te descurci numai cu cealalta sanatoasa! Iti urez, reusita!

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Martie 2012, ora 11:21

De la: _gal_ina, la data 2012-03-12 10:54:43
De la: nastasemihail, la data 2012-03-12 04:42:58Mie de ce nu mi se inchide o piz...lice in palma. Din noiembrie, mi-a intrat o surubelnita in palma, si nu se inchide. Se keranitizeaza continuu, si ....s-o ia naiba.
Pun leucoplast zilnic.

Nu stiu cat de adanca e rana si nici ce ti-au dat medicii. Eu voi scrie din experienta proprie: la o strangere putenica a unui surub la un intrerupator de 6kv, (cand lucram!) deci o surubelnita destul de mare, mi-a alunecat in palma si mi-a strapuns pulpa degetului mare. Dupa ce mi-a trecut surpriza prin creier, am dezinfectat locul, mi-am facut o atela destul de moale si mi-am prins laba pe partea exterioara ca sa nu se mai miste. Am lasat rana libera si s-a cicatrizat, dar a durat mai bine de o saptamana. Acum cand scriu am vrut sa gasesc urma si nu se mai vede nimic. Daca m-ai intreba sa-ti dovedesc nu as mai avea cu ce. Nu trebuie sa intre praf si nici umezeala, adica sa te chinui nitel ca si cum mana (care-o fi ea!) si-a luat un mic concediu si trebuie sa te descurci numai cu cealalta sanatoasa! Iti urez, reusita!

Nu e rana adinca. Nu se inchide pielea fiind prea groasa. Mereu patesc asa iarna, si la degete. Se crapa pielea. Pateam asa si la mare de la aerul uscat si nisip. Se crapa si se inchide doar cu leucoplast tinut vreo 2 sapt. La mine nu sta leuco, fiindca stau cu miinile in apa f mult.
Chiar nu pot folosi miinile cum trebuie. Am bagat marcatoare ptr plante in fata blocului, si iar a plesnit pielea. Problema e ca nu are cine sa ma trosneasca cind fac prostii.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2012, ora 11:22

Nu inteleg de ce a plecat Ingrid. S-a suparat pe celalat forum, si a plecat si de aici. Noi nu i-am facut nic.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2012, ora 11:23

De la: gabigabi2, la data 2012-03-12 08:44:39
De la: nastasemihail, la data 2012-03-12 04:56:58
De la: 0773H, la data 2012-03-09 16:52:56
De la: gabigabi2, la data 2012-03-09 16:25:21imi pare rau ca nu reusesc sa ma fac inteleasa ,asa ca nu mai insist si va doresc tot binele din lume !
singurul lucru pe care as mai vrea sa-l spun este ca eu gindesc Terra ca pe un corp viu cu care traiesc in simbioza , atit eu ,cit si vegetalul si mineralul ! ma simt Infratita cu tot si toate , stiind ca si ele sunt suflete pe alte nivele de cunoastere si inca nu le-a venit rindul sa se Intrupeze intr-un trup de om , asa cum mi-a venit mie acum ! si iar stiu ca, dupa lepadarea de acest corp, ceea ce mi l-a animat in atitea vieti ce mi-au fost daruite a le petrece in acest spatiu si care este etern , se va intoarce de unde a plecat cindva, in lungul drum al Cunoasterii !

****************************************************************************************************************************

PERCEPTIE ANAMORFICA; LUMEA BASMELOR; UTOPII; TRAIRI ONIRICE: ....Succes !

Cind o sa fii in onceput de moarte clinica din cauza unei alergii datorate unei injectii (mi-a spus cineva ce a simtit, exact ce simt cei ce....pleaca).
Cind nu vei dormi 9 nopti deloc, si dovedit dupa multi ani, ca a fost din cauza unei hemoragii interne, (cicatrice la radiografie). nedepistata in acel moment, deci un inceput de bye bye, atunci sa aspui cu atita usurinta de aceste...ce spui tu acolo. Nu stiu cine esti, dar Gabi a cunoscut si ea, daca spune de astfel de trairi.
Dar e fraiera ca spune.
Puneti cu prea multa usurinta stampile pe oameni si ce spun ei, si nu ati trait....la limita vietii.
Nu stiu cine esti asa ca te-am evitat, dar prea usor judeci oamenii. Si probabil nu stii, dar vei stii, ca realitatea e formata din 2 aspecte fundamentate. Asazisul rational si asazisul irational. Spun asa zisul, din considerente pe care le vei intelege. Daca ataci mai departe si pui stampile, cu atit mai violenta va fi ...intelegerea pe care o refuzi.

o da, absolut ! si daca-ti aduci aminte ,am si intrebat o data -mai demult- daca mai stiu oamenii de ce se acopera oglinzile din casa, atunci cind cineva a murit ? si am spus atunci si iar au facut unii haz ca, iesind Sufletul din trup si vazindu-se in oglinda sau geamul unui tablou , se poate speria , NEINTELEGIND ce i se-ntimpla si Deruta lui poate fi foarte mare ,ca si durerea lui !
toate astea au ramas in memoria colectiva a umanitatii , oamenii mai respecta niste " traditii" si gesturi ,chiar daca nu mai stiu de ce ; si-n asta consta tragedia noastra : am iesit din acea comuniune , ne-am ancorat intr-o Realitate mai mult sau mai putin iluzorie si negam cu inversunare, spre paguba noastra finala, orice altceva ce ne contrazice obtuzitatea ! pacat !

P.S.
pune-ti , Mihaile , un pic de MIERE pe rana aia si las-o descoperita ....2 zile, 3 zile, pina se inchide si carnea incepe sa se regenereze !

Eu cu miere pe miini. Ma crezi mimoza. chiar acum am de lucrat un suport de metal, Cu gauri in otel.

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2012, ora 12:29

De la: nastasemihail, la data 2012-03-12 11:21:44
Pun leucoplast zilnic.

Nu e rana adinca. Nu se inchide pielea fiind prea groasa. Mereu patesc asa iarna, si la degete. Se crapa pielea. Pateam asa si la mare de la aerul uscat si nisip. Se crapa si se inchide doar cu leucoplast tinut vreo 2 sapt. La mine nu sta leuco, fiindca stau cu miinile in apa f mult.
Chiar nu pot folosi miinile cum trebuie. Am bagat marcatoare ptr plante in fata blocului, si iar a plesnit pielea. Problema e ca nu are cine sa ma trosneasca cind fac prostii.

Asta inseamna ca s-a dezghetat pamantul! La mine nu pot nici sa adun pamant de pe musuroaiele cartitelor pentru a-l amesteca cu cel gras si folosi la rasaduri. Cat priveste pielea uscata si eu am probleme din cauza medicamentelor care au reactii adverse dar mi-a adus fata ceva 'usoderma' si 'monoderma' si sunt eficace numai ca mereu trebuie sa le intrebuintez. Cred ca ai si momente de odihna cand ai putea sa folosesti ceva hranitor recomandat de medicul de familie. Fara putina vointa nu rezolvi nimic. Gabita ti-a recomandat miere de albine. E incovenient dar sunt alifii care contin produse apicole! In legatura cu lipsa cuiva care sa te trosneasca... daca nu ai si nu gasesti, umbla putin la vointa si la intelepciunea de care nu duci lipsa dar nu faci uz de ele!

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2012, ora 13:03

Iata, ma bucur ca un copil cand vede un strugure copt si nu ajunge la el dar spera ca va trece cineva si i-l va oferi: am descoperit ca @208 este Melody sau Rodica pentru cei ce au cunoscut-o si isi mai amintesc de ea! Are un avatar cu un chip gingas de copil!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2012, ora 03:55

De la: _gal_ina, la data 2012-03-12 13:03:45Iata, ma bucur ca un copil cand vede un strugure copt si nu ajunge la el dar spera ca va trece cineva si i-l va oferi: am descoperit ca @208 este Melody sau Rodica pentru cei ce au cunoscut-o si isi mai amintesc de ea! Are un avatar cu un chip gingas de copil!

Are alt stil de a intra.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2012, ora 20:18

Pun leucoplast zilnic.

galbenele, tataneasa, aloe......

Daniela
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2012, ora 21:15

Erai in sufletul meu....esti in sufletul meu...insa uneori chiar daca esti langa mine....te simt departe....
Uneori simt ca te "uit".....sau simt ca nu te-am avut....desi te am....
As vrea sa fii mereu in mine....in sufletul meu...ca sa nu mai fiu nevoit sa invat sa te am....
Nu inteleg de ce nu ma satur de tine....de ce mereu trebuie sa invat sa te am....sa invat sa te simt cu sufletul....
De fiecare data esti alta.....uneori simt ca te insel.....cu tine....
As vrea sa te am.....si sa te simt mereu....sa nu ma simt ca un strain .....in preajma ta ....
Nu reusesc sa ma "satur" de tine....te vad....te vreau....te am....si totusi parca te simt....undeva....departe....
Nu reusesc sa ma adaptez....am impresia ca nu esti a mea....desi esti.....
Te simt si nu te simt....te vreau.....insa simt ca vreau mai mult....sau poate vreau altceva....poate ca vreau sa simt ca te am....ca esti a mea....si ca nu te voi pierde....
Uneori nu imi vine sa cred ca esti a mea.....sau ca ai fost....uneori cred ca nu te merit....sau ca de fapt nu esti a mea....
Nu imi vine sa cred ca te-am avut.....simt ca te vreau....ca te mai vreau....insa cand te am....simt ca te pierd....
Nu vreau sa te pierd....vreau sa simt ca esti a mea....nu suport sa te mai simt departe de mine.....
As vrea sa simt ca te-am avut....si ca te am....si ca ma vrei....
Acum ...cand esti langa mine.....simt ca nu stiu cine esti....si ca as vrea sa-mi amintesc acele clipe in care tu mi te oferi....
Nu pot constientiza trecutul....eu as vrea sa te am mereu....intr-un prezent fara de sfarsit....si fara viitor....
Trecutul ma nelinisteste....prezentul uneori nu exista....iar viitorul incepe atunci cand te vad.....
Te vreau din nou in mine...te vreau asa cum esti.....te vreau asa cum stii tu sa vrei....si vreau sa vrei.....sa simti.....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2012, ora 07:57

De la: daniela_, la data 2012-03-13 20:18:29
Pun leucoplast zilnic.

galbenele, tataneasa, aloe......

eu i-am zis si de miere naturala....face minuni, dar nu vrea !

Lylu67

1052 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 14 Martie 2012, ora 16:21

Pun leucoplast zilnic.

Daca imi permiti.....ti-as da un sfat........pentru rana deja existenta gelul de aloe di planta cu un plasture peste ajuta......si daca ai putea sa cumperi crema cu urea 10% sau chiar si 5% urea ai scapa de aceasta problema........de cite ori te speli pe miini date ci aceasta crema.
Aaaaaa.....ceva important lucra cu manusi .

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2012, ora 02:19

Un vid total , in ultimii 5 ani incepand cu luna mai 2007 am fost tradat de oameni ain acre am avut tincrdere totala , pentru care as fi fost in stare sa-mi dau viata.
A nu se intelege ca sunt probleme sentimentale. Nu sunt probleme profesionale si de afaceri pe care i-am ajutat , pe unii mai mult , pe altii mai putin, iar cand am nevoi de ajutorul lo..ma ajuta sa ajung in ..faliment.
Niciodata sa nu crezi nici macar ceea ce vezi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2012, ora 08:40

ohoooo, lordule, de'o groaza de timp nu ti-am mai vazut scrisul....deci, ai avut probleme grave ! imi pare rau ptr. tine si ptr. toti cei in asemenea situatie.....dar, acum ce faci ? ti-ai mai revenit devreme ce ai mai intrat pe un forum de socializare ! hai, fruntea sus si cu Dumnezeu inainte !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2012, ora 20:45

De la: lorduljohn, la data 2012-03-15 02:19:57Un vid total , in ultimii 5 ani incepand cu luna mai 2007 am fost tradat de oameni ain acre am avut tincrdere totala , pentru care as fi fost in stare sa-mi dau viata.
A nu se intelege ca sunt probleme sentimentale. Nu sunt probleme profesionale si de afaceri pe care i-am ajutat , pe unii mai mult , pe altii mai putin, iar cand am nevoi de ajutorul lo..ma ajuta sa ajung in ..faliment.
Niciodata sa nu crezi nici macar ceea ce vezi !

Solutii exista.....conteaza insa uneori...... cui ii ceri ajutorul sau sfatul....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2012, ora 21:02

Acum te am...in gandurile mele...fara tine....universul e pustiu....pentru mine....
Sufletul meu este prins in capcana timpului....incerc sa ies...insa nu reusesc...tu esti undeva departe...in universul tau paralel...
Incerc sa patrund in linistea mea....de atunci....pe cand inca nu eram...insa nu reusesc decat sa ma apropii....
Incerc sa uit ca exist....incerc sa simt ca visez...visez la o lume in care sa fim doar noi doi....si eternitatea....
Nu reusesc sa inteleg cum esti....de ce nu reusesc sa-ti fur mintea....sa ma bucur de tine...in gand....
As vrea sa plec undeva pe o stea...sa uit ca exist pentru o clipa.....sa uit calatorind pe o raza de lumina....si sa revin in aceasta lume....atunci cand nu va mai fi.....
E o lume imposibila....este o lume unde doar zambetul tau....mai conteaza....este o lume in care doar sufletul tau mai exista pentru mine.....
Nu stiu ce sa vreau....sa mai vreau o clipa cu tine sau sa aleg eternitatea.........
Imi esti atat de draga....incat as pleca daca as sti ca tu vei ramane aici pentru vecie.....
Nu as vrea sa te stiu altfel....vreau sa ramai asa cum esti....si sa te pastrez asa in mintea mea.....chiar cu riscul de a nu te mai vedea.....
Sufletul meu e rupt....nu se mai poate repara....incerc doar sa mi te pastrez pe tine acolo undeva prin mintea mea tulburata de tine.....
Nu stiu cat voi mai putea sa vreau....cat voi mai putea sa doresc.....zambetul tau......
Vreau sa-ti gust glasul.....mi-e dor sa te aud....vreau sa te simt......si as vrea sa vrei sa ma mai simti....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2012, ora 21:54

Eram singur....si acum sunt singur uneori.....insa de cand te cunosc pe tine simt ca nu mai stiu cum sunt....
Sunt sau nu sunt....poate exist....sau poate nu exist....poate ca acum eu sunt tu....insa inca nu constientizez....
Esti atat de greu de suportat incat as vrea sa renunt la inima....si sa-mi golesc creierul de ganduri.....
As vrea uneori sa nu te cunosc insa nu pot trai fara zambetul tau.....fara glasul tau....fara sanii tai.....
Imi esti atat de draga ....incat as renunta la viata asta....pentru a te cauta in alta viata....pentru a te avea de la inceput ....sa simt cum vii in asta lume ....sa simt ca ma cauti.....
Nu stiu ce sa fac....ma obsedeaza chipul tau....incerc sa uit...insa nu reusesc....esti in mine......si simt ca ma indrept spre prapastia sufletului meu.....ca ma apropii de acel sfarsit care inseamna de fapt...o noua despartire....
Acum te am....parca te am inca de la inceputuri..... insa simt in acelasi timp....ca nu esti a mea.....ca esti tot timpul in miscare.....si ca nu reusesc sa te ating..... decat pentru o clipa.....
Insa e o clipa cat o viata.....esti viata mea....si nu vreau sa te pierd....

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 17 Martie 2012, ora 08:37

De la: _KARPOV, la data 2012-03-16 21:54:53

Eram singur....si acum sunt singur uneori.....insa de cand te cunosc pe tine simt ca nu mai stiu cum sunt....
Sunt sau nu sunt....poate exist....sau poate nu exist....poate ca acum eu sunt tu....insa inca nu constientizez....
Esti atat de greu de suportat incat as vrea sa renunt la inima....si sa-mi golesc creierul de ganduri.....
As vrea uneori sa nu te cunosc insa nu pot trai fara zambetul tau.....fara glasul tau....fara sanii tai.....
Imi esti atat de draga ....incat as renunta la viata asta....pentru a te cauta in alta viata....pentru a te avea de la inceput ....sa simt cum vii in asta lume ....sa simt ca ma cauti.....
Nu stiu ce sa fac....ma obsedeaza chipul tau....incerc sa uit...insa nu reusesc....esti in mine......si simt ca ma indrept spre prapastia sufletului meu.....ca ma apropii de acel sfarsit care inseamna de fapt...o noua despartire....
Acum te am....parca te am inca de la inceputuri..... insa simt in acelasi timp....ca nu esti a mea.....ca esti tot timpul in miscare.....si ca nu reusesc sa te ating..... decat pentru o clipa.....
Astenie de primavara...micutule???

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2012, ora 14:56

De la: symy1, la data 2012-03-17 08:37:59

Nu! E astenie de varsta pentru ca asa scrie de un an de zile!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2012, ora 02:17

E vorba despre ....cunoastere......
Incerc sa va ajut sa recuperati.....sa va invat ceea ce nu stiti.....sa va ajut sa intelegeti.....ca ceea ce este .....nu exista.....

Lylu67

1052 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 19 Martie 2012, ora 14:21

De la: nastasemihail, la data 2012-03-19 06:17:16
De la: lilu_67, la data 2012-03-14 16:21:21
Pun leucoplast zilnic.

Daca imi permiti.....ti-as da un sfat........pentru rana deja existenta gelul de aloe di planta cu un plasture peste ajuta......si daca ai putea sa cumperi crema cu urea 10% sau chiar si 5% urea ai scapa de aceasta problema........de cite ori te speli pe miini date ci aceasta crema.
Aaaaaa.....ceva important lucra cu manusi .

Multumesc. De fapt imi e lene, sa tratez cu ce stiu eu. Propolis si o crema cu spirulina. Si plasture. Stau de 2 zile fara nimic, si iar s-a desfacut. Practic, nu pot folosi mina dreapta. Neglijenta.
Dar ureea eu stiu ca infecteaza.
Nu...crema de maini sau crema de corp cu 5%sau 10% ureea intretine elasticitatea pieli......dar cum este vorba.....Dumnezeu da dar nu-ti baga si-n traista........asa ca tu copil mare o sa te ocupi singurel de problemuta.

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 19 Martie 2012, ora 14:47

De la: _KARPOV, la data 2012-03-19 02:17:08

Incerc sa va ajut sa recuperati.....sa va invat ceea ce nu stiti.....sa va ajut sa intelegeti.....ca ceea ce este .....nu exista.....

Ma bucur ca traim in lumi paralele.... doar cuvintele se intalnesc..

symy-apocalipsa.blogspot.ro
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2012, ora 16:32

De la: _KARPOV, la data 2012-03-19 02:17:08

adica traim intr-o realitate virtuala ? filozofii i-au zis ,in alte timpuri, ILUZIE !

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2012, ora 18:33

PUTEREA UNEI RUGACIUNI

O femeie imbracata saracacios, cu o privire de om invins,a intrat intr-o zi intr-o bacanie. S-a apropiat de stapanul magazinului intr-un mod foarte umil si l-a intrebat daca nu ar putea sa-i dea si ei pe datorie cateva alimente. I-a explicat cu glas usor ca sotul ei era foarte bolnav, nu putea munci si ca aveau si sapte copii care trebuiau hraniti.

Bacanul, a privit-o de sus si i-a cerut sa paraseasca imediat magazinul sau.

Avand insa in gand nevoile familiei sale, femeia i-a mai spus:

Va rog, domnule, o sa va aduc banii inapoi de indata ce voi putea.

Bacanul insa ii spuse ca nu-i poate da pe datorie, pentru ca nu are credit deschis la magazinul sau. Langa tejghea se mai afla inca un client, care a auzit discutia dintre cei doi. Clientul facu cativa pasi inainte si ii spuse bacanului ca o sa acopere el costurile pentru orice are aceasta femeie nevoie pentru familia sa.

Bacanul raspunse parca in sila:
- Ai o lista cu cumparaturile de care ai nevoie?

Louise a raspuns:
- Da domnule.

-O.K! spuse bacanul.
- Atunci pune-o pe cantar si eu o sa-ti dau marfa de aceeasi greutate cu lista dumitale.

Louise, ezitand o clipa, cu privirea in jos, baga mana in geanta si scoase o bucatica de hartie pe care scrise ceva in graba. Apoi puse cu grija biletelul pe cantar, cu privirea tot aplecata.

Ochii bacanului si ai celuilalt client priveau plini de uimire cum talerul pe care ara asezata hartia a decalat substantial balanta. Bacanul, privind la cantar, s-a intors usor catre client si ii spuse mormaind:

- Nu-mi vine sa cred!

Clientul a zambit, iar bacanul a inceput sa tot puna pe cantar alimente.

Balanta tot nu se echilibra, asa incat acesta tot punea pe cantar alimente, din ce in ce mai multe, pana cand acesta a devenit neincapator.

Bacanul sedea privind cu dezgust. In fine, smulse bucatica de hartie de pe cantar si o privi cu mare uimire.

Nu era vorba de o lista de cumparaturi, ci era o rugaciune care spunea asa:

Iubite Doamne, Tu i-mi cunosti nevoile, asa ca eu le pun in mainile Tale

Bacanul ii dadu femeii alimentele si privea in continuare tacut, inmarmurit. Femeia ii multumi si pleca din magazin. Celalat client ii dadu bacanului o hartie de 50 de dolari si ii spuse:
- A meritat toti banii! Numai Dumnezeu stie ce greutate are o rugaciune.

PUTEREA UNEI RUGACIUNI:

Cand veti primi acest mesaj, sa spuneti o rugaciune... Doar atat trebuie sa faceti.

Opriti-va chiar acum si spuneti o rugaciune de multumire pentru ceea ce aveti in viata voastra.

Apoi va rog trimiteti mesajul acesta catre toti prietenii si rudele voastre.

Eu cred ca daca trimiteti aceasta marturisire insotita de o rugaciune cu credinta, veti primi tot ceea ce aveti nevoie ca Domnul sa aduca in viata voastra si a familiei voastre.

Asadar, draga inima, increde-te in Dumnezeu pentru a-i vindeca pe cei bolnavi, pentru a-i hrani pe cei infometati, pentru a le da haine si adapost, celor ce nu au, din ceea ce avem noi. Amin.

Trimiteti, va rog, acest mesaj si altora.

Rugaciunea este cel mai bun dar pe care il putem primi pe gratis.

Nu e cu nicio plata, dar aduce o mare rasplata.

In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!

In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!

In momentele dureroase AI incredere in Dumnezeu!

In toate momentele multumeste-I Bunului Dumnezeu!

Cu multa dragoste pentru tine.

Pe cat de repede a venit, pe atat de repede trebuie sa se duca. …

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2012, ora 20:20

Si eu care credeam ca sa terminat comentariile la acest subiect dupa atata timp il vad activ???
Buna ziua

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2012, ora 22:05

De la: obliografic, la data 2012-03-19 20:20:02Si eu care credeam ca sa terminat comentariile la acest subiect dupa atata timp il vad activ???
Buna ziua

sufletul?.... e vesnic

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2012, ora 22:08

De la: nastasemihail, la data 2012-03-19 06:17:16
Multumesc. De fapt imi e lene, sa tratez cu ce stiu eu. Propolis si o crema cu spirulina. Si plasture. Stau de 2 zile fara nimic, si iar s-a desfacut. Practic, nu pot folosi mina dreapta. Neglijenta.
Dar ureea eu stiu ca infecteaza.

da sa pupe mama ca sa treaca!!

Daniela
Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 19 Martie 2012, ora 22:58

Eu nu am suflet-deci exist !

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2012, ora 23:06

De la: The_Mummy, la data 2012-03-19 22:58:44Eu nu am suflet-deci exist !

stiam eu...

Daniela
Pagini: << 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce este in sufletul tau?
Mergi la: