back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este in sufletul tau?

Pagini: << 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Februarie 2012, ora 22:50

De la: _KARPOV, la data 2012-02-12 22:38:08

Cauti un suflet...il gasesti...si apoi incerci sa-l apropii de sufletul tau....
E foarte greu....trebuie sa tii cont de tot ceea ce stii tu....si de ceea ce stie ea.
Vrei sa fie ca tine insa simti...ca nu se poate....fara sa simti si ceea ce simte ea....
Poate ea nu vrea mult....poate vrea doar un strop de fericire....poate ca ceea ce eu ii ofer...pe ea o multumeste.
Nu am de unde sa stiu....nu pot sa o cred...mi-e frica...poate ca nu este indeajuns de multumita....poate vrea mai mult...poate vrea sa ma linisteasca....afirmand ca e mai mult decat spera.....
Eu cred ca stiu sa ofer...insa simt ca vreau sa-i ofer mai mult....vreau sa simta ceea ce nu credea ca exista....vreau sa simta ca este o zeita....
Este zeita sufletului meu....o vreau....vreau sa o simt....asa cum nimeni nu a stiut sa o simta....vreau ca ea sa simta....ca este de neinlocuit....
Ea este si va ramane....pentru mine....fetita din vis....nu o voi parasi niciodata....ar insemna sa ma parasesc pe mine.....

boala grea la tine !!

Daniela
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2012, ora 23:19

De la: daniela_, la data 2012-02-12 22:50:04
De la: _KARPOV, la data 2012-02-12 22:38:08

Cauti un suflet...il gasesti...si apoi incerci sa-l apropii de sufletul tau....
E foarte greu....trebuie sa tii cont de tot ceea ce stii tu....si de ceea ce stie ea.
Vrei sa fie ca tine insa simti...ca nu se poate....fara sa simti si ceea ce simte ea....
Poate ea nu vrea mult....poate vrea doar un strop de fericire....poate ca ceea ce eu ii ofer...pe ea o multumeste.
Nu am de unde sa stiu....nu pot sa o cred...mi-e frica...poate ca nu este indeajuns de multumita....poate vrea mai mult...poate vrea sa ma linisteasca....afirmand ca e mai mult decat spera.....
Eu cred ca stiu sa ofer...insa simt ca vreau sa-i ofer mai mult....vreau sa simta ceea ce nu credea ca exista....vreau sa simta ca este o zeita....
Este zeita sufletului meu....o vreau....vreau sa o simt....asa cum nimeni nu a stiut sa o simta....vreau ca ea sa simta....ca este de neinlocuit....
Ea este si va ramane....pentru mine....fetita din vis....nu o voi parasi niciodata....ar insemna sa ma parasesc pe mine.....

boala grea la tine !!

E o boala placuta....si sunt cateva remedii....naturiste.....

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 03:21

de sfantul valentin....ii doresc ....ceea ce are.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 21:09

Se aproba legea lustratiei la 64 de ani de la arestarea bunicului meu............doar i.diotii care ne conduc pot crede ca cei vinovati de atrocitatile de prin anii '50 mai spera sa ajunga senatori sau deputati.....
Acum la putere sunt copiii sau nepotii acestora....
Dau ca exemplu aici pe "julieta" Mizil -iubita lui "Romeo" Vanghelie ....suprnumit si "cel care este"(asta e titlul lui....i-no-biliar )

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 3 Martie 2012, ora 22:53

...inca nu este primavara.... ,astept....

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2012, ora 23:18

Gata! Mi-am sters cateva conturi chiar si de pe Facebook, numai sa-mi ramana timpul curat, fara ispitele virtualului! De maine voi incepe sa traiesc altfel! Fara ganduri care se transforma in injurii sau osanale; fara grija ca mi s-a mai trimis un mesaj de la 'cineva' si ca intarzii cu raspunsul! Nu ma indur sa sterg contul de aici si nu am motive absconse sa-l pastrez, dar de prea multe ori l-am sters si tot de atatea ori l-am refacut sub diferite avataruri; cu diferite preteste nicodata recunoscute in scris: nicaieri nu e ca pe forumul 9am! O primavara frumoasa cu sanatate la toti si mie, spor la munca!

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
Lylu67

1052 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 4 Martie 2012, ora 23:37

De la: _gal_ina, la data 2012-03-03 23:18:08Gata! Mi-am sters cateva conturi chiar si de pe Facebook, numai sa-mi ramana timpul curat, fara ispitele virtualului! De maine voi incepe sa traiesc altfel! Fara ganduri care se transforma in injurii sau osanale; fara grija ca mi s-a mai trimis un mesaj de la 'cineva' si ca intarzii cu raspunsul! Nu ma indur sa sterg contul de aici si nu am motive absconse sa-l pastrez, dar de prea multe ori l-am sters si tot de atatea ori l-am refacut sub diferite avataruri; cu diferite preteste nicodata recunoscute in scris: nicaieri nu e ca pe forumul 9am! O primavara frumoasa cu sanatate la toti si mie, spor la munca!
Galina multumesc de urare ......vin sa te ajut?

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2012, ora 19:13

De la: lilu_67, la data 2012-03-04 23:37:33
De la: _gal_ina, la data 2012-03-03 23:18:08Gata! Mi-am sters cateva conturi chiar si de pe Facebook, numai sa-mi ramana timpul curat, fara ispitele virtualului! De maine voi incepe sa traiesc altfel! Fara ganduri care se transforma in injurii sau osanale; fara grija ca mi s-a mai trimis un mesaj de la 'cineva' si ca intarzii cu raspunsul! Nu ma indur sa sterg contul de aici si nu am motive absconse sa-l pastrez, dar de prea multe ori l-am sters si tot de atatea ori l-am refacut sub diferite avataruri; cu diferite preteste nicodata recunoscute in scris: nicaieri nu e ca pe forumul 9am! O primavara frumoasa cu sanatate la toti si mie, spor la munca!
Galina multumesc de urare ......vin sa te ajut?

Nu! Multumesc de oferire dar e munca bruta si rabdare multa. Oricum voi tine minte...

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2012, ora 01:10

Uneori simt...ca nu am suflet...ca nu este permis....
Simt ca traiesc intr-o lume care nu mi se potriveste....care nu vibreaza cu ceea ce simt....cu ceea ce vreau....
Simt ca trebuie sa ma ascund....sa-mi ascund sufletul....sa-l apar....sa-l apar de oameni....
Oamenii , cred ca ar trebui sa invete sa fie oameni....
Ei nu mai sunt....sau poate multi nu au fost....niciodata....
Ii simt ca pe niste ciudati...care ne-au invadat planeta....sunt acei oameni care....parca... traiesc in vis...sunt oamenii lipsiti de logica....
Incerci sa te intelegi cu ei....poti...aparent....insa simti cum totul se clatina ...in momentul in care le ceri sa gandeasca logic.....
Ei nu pot gandi logic...de fapt nu pot gandi singuri....trebuie sa le spui ce sa gandeasca.....sa-i inveti sa gandeasca....insa nu poti....decat prin minciuna sau manipulare.....
Sunt acei oameni care nu reusesc sa evadeze din pestera....inca simt nevoia sa fie dominati de cineva....sa asculte orbeste.....cred in existenta unui ocrotitor....chiar si al unuia care exista doar in mintea lor .
Acesti oameni sunt bolnavi.....si oricand pot fi folositi ca masa de manevra......de catre biserica sau de catre politicieni....
Daca gandesti....nu ai nicio sansa....nu te vrea nimeni....nu au nevoie de curajul tau....de libertatea gandirii tale.....
Trebuie sa fii ca ei.....sa faci alegeri proaste si sa crezi ca exista ....ceea cei ei cred....chiar cu riscul de a face o alegere gresita....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2012, ora 01:20

Prostia e vesnica....cred in vesnicia ei.....
Nu se vrea altceva.....cei care ne conduc...se complac....sau nu au timp....sa inteleaga.....
Ei au alte preocupari.....sunt prosti.....evoluati....!
Sunt greu de suportat....dar si greu de contracarat....azi inteleg...poate ,ce vreau de la ei....insa pana maine...uita....si atunci ar trebui....sa ma repet....zilnic...insa asta ar insemna sa cad in capcana lor....temporala.....
Prefer sa-i ignor.....nu avem de ales....ei au invadat planeta....
Nimic nu poate sa intrerupa ciclul.....s-ar parea ca este nevoie de prosti.....
Si atunci ....eu trebuie sa ma retrag....in lumea mea.....si sa ma simt...pe mine.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2012, ora 01:32

As vrea sa simt mereu.....ceea ce stiu....sa simt....
As vrea sa simt cum simte ca simt....ceea ce simt eu....ca simt...
As vrea sa patrund in sufletul ei....sa simt daca intelege....as vrea poate sa stiu daca accepta....tot....ceea ce eu as vrea....sa vrea...
Poate ca simte...poate ca ma vrea...fara sa ma simta....poate ca nu vrea sa stie....cine sunt....sau ce sunt....sau....cum sunt...
Poate ca am sau nu am....ceea ce vrea....sau ceea ce nu vrea....
Poate ca daca ar sti....sa vrea....si ce sa vrea....nu ar mai vrea.....sau poate ca ar vrea sa plec....sa dispar....din sufletul ei....
Poate ca nu stie sau poate ca nu vrea sa stie....poate crede....dar nu vrea sa creada....poate ca ma accepta asa cum sunt....sau asa cum nu sunt....sau cum ar fi trebuit sa fiu....
Poate ca eu nu mai exist....poate ca viata....pentru mine ....e doar un vis....si poate ca ea....a patruns....in visul meu....
E visul meu...cu bune si rele....e un vis ....in care am poate ceea ce imi doresc....insa....poate ca vreau....ca si ea sa ramana....aici....in visul...meu.....poate o simt....ca trebuie sa fie....ca trebuie sa vrea.....ca are si ea nevoie ....de visul meu....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2012, ora 01:50

Uneori nu stiu sa doresc....uneori imi doresc totul.....insa stiu ca nu se poate....
Trebuie sa ma multumesc cu ce primesc....si sa ofer...cat mai mult din sufletul meu....atunci....cand....undeva-candva....va fi a mea....sau ...iar....a mea....
In momentul in care este....o simt...uit de lume....uit chiar de mine....nu mai simt ca exist....am impresia ca sunt EA..............Simt cum ii invadez sufletul si ca incerc o spaima....o frica....de a nu o pierde....
O simt...cum se apropie.....cum patrunde si ea....in mine....insa apoi simt...ca fuge.....simt frica de a nu pierde .....chiar tot....ce are....
Poate ca eu am totul....si poate ca vreau mai mult.....poate ca sunt egoist....dar poate ca vreau sa simt din nou....cum imi intra un suflet....in suflet.....
E o senzatie unica....vrei mereu sa inceapa....un nou....inceput....vrei sa simti mereu....senzatia ca esti...."inundat" de catre sinele celuilalt.....
O vreau....acolo....o vreau in mine....vreau sa stiu ca ma vrea....chiar daca nu poate sa ma vrea.....
Poate ca o sa inteleaga ca poate asa trebuia sa fie....poate ca doar asa ne-a fost "dat"....poate ca altceva ....nu exista....nici pentru ea....dar nici pentru mine....
Poate ca eu am simtit...ce simte....inainte de a sti...ea....ca eu exist.....
Poate ca va intelege tot ceea ce este de inteles....cat si ceea ce ....nici macar....nu se accepta....
Poate nu va intelege.....si atunci....poate viitorul se va schimba intr-un trecut...atins de vesnicie.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2012, ora 02:08

Uneori simt ca nu vreau sa exist....simt ca vreau liniste....ca vreau sa uit ca vreau....
Simt ca vreau.....viitor desi poate ca ar trebui sa vreau doar prezent si trecut....
Viitorul inseamna o evadare in neant....un drum spre o eternitate....necunoscuta....
Am venit de undeva.....in aceasta lume....sa caut.....sa gasesc.....sa doresc....si sa am....
Acum...iar am....insa am si un dusman.....am viitorul....
Nu-l mai vreau.....viitorul imi fura tot ce am......si tot ce am....pleaca in trecut....se pierde....si uneori....un nou inceput.....inseamna poate....la un moment......vesnicia....
Vesnicia nu poate fi dorita....nu inseamna decat departarea de tot ceea ce ti-a fost drag....inseamna o renuntare eterna....
Nimeni nu s-a mai intors....fericit...din alta lume....acolo nu poate exista ceea ce doar aici poti....inca gasi.....
Eu stiu sa gasesc.....am gasit.....sunt norocos....insa in final cred ca voi pierde.....
Ma voi intoarce....acolo....de unde uneori...se vine....in aceasta lume.....
Uitam ce am fost....asa cum vom uita ce vom fi.....
Si totul se va repeta....sau poate ca totul.....este de fapt doar un vis....un singur vis....cu suflete care apar....si dispar....

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Martie 2012, ora 06:23

Te urmaresc indeaproape sa nu pleci.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2012, ora 06:53

De la: _KARPOV, la data 2012-03-06 02:08:36

Uneori simt ca nu vreau sa exist....simt ca vreau liniste....ca vreau sa uit ca vreau....
Simt ca vreau.....viitor desi poate ca ar trebui sa vreau doar prezent si trecut....
Viitorul inseamna o evadare in neant....un drum spre o eternitate....necunoscuta....
Am venit de undeva.....in aceasta lume....sa caut.....sa gasesc.....sa doresc....si sa am....
Acum...iar am....insa am si un dusman.....am viitorul....
Nu-l mai vreau.....viitorul imi fura tot ce am......si tot ce am....pleaca in trecut....se pierde....si uneori....un nou inceput.....inseamna poate....la un moment......vesnicia....
Vesnicia nu poate fi dorita....nu inseamna decat departarea de tot ceea ce ti-a fost drag....inseamna o renuntare eterna....
Nimeni nu s-a mai intors....fericit...din alta lume....acolo nu poate exista ceea ce doar aici poti....inca gasi.....
Eu stiu sa gasesc.....am gasit.....sunt norocos....insa in final cred ca voi pierde.....
Ma voi intoarce....acolo....de unde uneori...se vine....in aceasta lume.....
Uitam ce am fost....asa cum vom uita ce vom fi.....
Si totul se va repeta....sau poate ca totul.....este de fapt doar un vis....un singur vis....cu suflete care apar....si dispar....

du-te mai copilule la nani ....e prea mult ptr. tine ....esti prea crud....hai, linisteste-te !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2012, ora 08:29

uneori simt..ca ar trebui...sa nu mai vreau sa vrei....ar trebui sa nu mai vreau sa simt....ar trebui sa ma multumesc....cu ceea ce am....sau cu ceea ce nu am.....
nu pot insa sa te opresc sa vrei...nici chiar daca stiu...ca nu trebuie sa vrei...ca poate este interzis....sa vrei....
poate ca eu vreau si ce nu ar trebui sa vreau...insa simt ca trebuie sa vreau...ca trebuie sa simt...ca trebuie sa te fac sa simti....
Stiu ca te pot face sa simti....sa vrei si sa ai....chiar daca in sufletul tau se da o lupta si chiar daca vrei uneori sa-ti negi.....dorinta...
Nu am dreptul sa te privez....de dorinta ta ....de a simti....poate ca ar trebui....insa nu pot....simt ca imi place ....cum simti....
Poate ca va veni un timp...cand te vei lupta cu sinele tau....si poate ca atunci vei dori...sa uiti...poate ca nu vei dori....poate ca vei accepta orice....in dorinta de a simti....
Nu poti dori la comanda....doresti sau nu doresti....iar cand doresti...atunci poti accepta si compromisuri....
Trebuie sa fii pregatit sa accepti orice ...daca vrei sa simti....ceea ce simti....
Uneori primesti totul....insa nu poti stapani acel suflet....care te vrea....poate ca cineva...sau ceva ....te impiedica....
Insa eu cred ca este suficient sa stii ca te vrea ....ca il vrei....si ca simti....ca poti sa simti....
In momentul in care nu mai poti sa simti....ai pierdut totul....chiar si libertatea de a accepta....compromisuri....
Atunci visul se termina....sau esti eliminata din vis....pentru o perioada...sau pentru totdeauna....
Trebuie sa vrei sa fii in vis....sa simti ca ai ceea ce vrei sa ai....sa simti...ca in lume exista cineva care te vrea...si pe care il vrei....
Doar asta conteaza....restul nu trebuie sa te afecteze....trebuie doar sa uiti ca existi...... si sa existi doar prin mine....

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2012, ora 09:17

De la: nastasemihail, la data 2012-03-06 06:23:45

Te urmaresc indeaproape sa nu pleci.

Nu plec! Am vazut ca nu se poate altfel: cu atatia prieteni care ma ajuta sa exist, nu vreau sa-i mai dezamagesc cu inca un capriciu! Acum, de! macar sa va salut si tot mai intru pe aici! O zi minunata!

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2012, ora 09:33

De la: _KARPOV, la data 2012-03-06 01:10:39

Simt ca traiesc intr-o lume care nu mi se potriveste....care nu vibreaza cu ceea ce simt....cu ceea ce vreau....
Simt ca trebuie sa ma ascund....sa-mi ascund sufletul....sa-l apar....sa-l apar de oameni....
Ii simt ca pe niste ciudati...care ne-au invadat planeta....sunt acei oameni care....parca... traiesc in vis...sunt oamenii lipsiti de logica....
Incerci sa te intelegi cu ei....poti...aparent....insa simti cum totul se clatina ...in momentul in care le ceri sa gandeasca logic.....
Ei nu pot gandi logic...de fapt nu pot gandi singuri....trebuie sa le spui ce sa gandeasca.....sa-i inveti sa gandeasca....insa nu poti....decat prin minciuna sau manipulare.....
Sunt acei oameni care nu reusesc sa evadeze din pestera....inca simt nevoia sa fie dominati de cineva....sa asculte orbeste.....cred in existenta unui ocrotitor....chiar si al unuia care exista doar in mintea lor .
Acesti oameni sunt bolnavi.....si oricand pot fi folositi ca masa de manevra......de catre biserica sau de catre politicieni....
Daca gandesti....nu ai nicio sansa....nu te vrea nimeni....nu au nevoie de curajul tau....de libertatea gandirii tale.....
Trebuie sa fii ca ei.....sa faci alegeri proaste si sa crezi ca exista ....ceea cei ei cred....chiar cu riscul de a face o alegere gresita....

Citesc cu foarte mare atentie ceea ce, gandind, lasi pe aici cate ceva! Tot ce scrii e pe undeva si adevar dar tu il cauti, unde? In familie? La scoala? In care societate te invarti de nu te poti regasi in alte modele? Toata lumea a trait in aceasta conjunctura de idei, visuri, dezamagiri... Dar asta nu inseamna ca trebuie sa generalizezi! Fiecare din noi are coltul lui in univers si nu se aseamana cu nici al altuia dar ca sa convetuim incercam sa le apropiem prin retusuri care uneori seamana a minciuna! Nu poti imprima dorinta ta pe dorinta aproapelui! A foarte aproapelui pentru ca fiecare e unic! De ce sa retusezi unicitatea? Ti-ar conveni sa gandeasca, sa actioneze, sa raspunda toti dupa firea ta? Dupa preceptele tale? Ar deveni totul plat care ar obosi si pe cel mai rezistent, mai profund initiator! Da, lumea e facuta cu o gena a fricii: frica de moarte! Si animalele au aceasta frica dar ele nu o simt decat atunci cand sunt in pericol. Daca omul poate gandi ca nu e de-ajuns sa-i fie frica ci sa caute si prilejul de a se apara; daca vrea sa stie ca e vesnic si ca indiferent ca aici sau dincolo trebuie sa fie supus pentru a-i fi bine, pentru a nu se mai simti in pericol de disparitie definitiva, ce deranjeaza? Deranjeaza doar actul ca unii care se cred inteligenti profita de ei, asa cum ai scris: religie; politica; Important este doar posibilitatea de a te adapta in asa fel incat sa nu lezezi integritatea aproapelui dar sa te si multumesti cu ceea ce exista real si nu cu dorinta de a nu mai exista pentru ca nimic nu-ti convine.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2012, ora 18:28

corect si frumos spus !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2012, ora 18:43

Uneori am impresia ca scopul vietii....este moartea....
Alergam in timp si spatiu...cautam viitorul...vrem uneori sa-l simtim mai aproape...pentru a ne implini un vis.....negandind ca viitorul...inseamna ...moarte....
De fapt moartea nu ar trebui sa ne sperie...cred ca ne aduce acea liniste pe care o cautam in viata....si nu reusim sa o gasim....
E greu uneori sa te desparti de lumea aceasta ....insa atunci...cand toti...pleaca....nu mai ai nicio solutie....vrei si tu....sa pleci....
Plecam undeva unde nu exista nimic.....unde nu trebuie sa existe....nimic....
Nu putem sa parazitam un univers ...la infinit....nu putem sa-i folosim energia si sa nu producem alta.....
Peste 100 de miliarde de ani....energia va dispare....universul....nu va mai exista....si ca urmare nici eternitatea.....
Si atunci....ar trebui creat un nou univers....dar nu de catre noi.....noi ca specie ....nu reprezentam nimic....suntem doar un mod de exprimare....al materiei.....
Poate cei din viitor....o alta specie....va intelege rostul ratiunii ....a constiintei de sine....
Va fi iar ....ce a mai fost....se va relua ciclul....si poate ca atunci....cineva ne va chema....dar asta se va intampla candva....poate in alt univers....in cel ce va fi....dupa cele care....nu vor mai fi....
Eu nu mai exist....decat in visul meu....nu ma intereseaza lumea asta....este mult prea departe de sufletul meu....
Eu vreau lumea mea.....o lume curata....cu suflete care vor sa simta....si care stiu sa simta....

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2012, ora 18:52

De la: gabigabi2, la data 2012-03-06 18:28:49 corect si frumos spus !

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2012, ora 19:03

De la: _KARPOV, la data 2012-03-06 18:43:59

Alergam in timp si spatiu...cautam viitorul...vrem uneori sa-l simtim mai aproape...pentru a ne implini un vis.....negandind ca viitorul...inseamna ...moarte....
De fapt moartea nu ar trebui sa ne sperie...cred ca ne aduce acea liniste pe care o cautam in viata....si nu reusim sa o gasim....
E greu uneori sa te desparti de lumea aceasta ....insa atunci...cand toti...pleaca....nu mai ai nicio solutie....vrei si tu....sa pleci....
Nu putem sa parazitam un univers ...la infinit....nu putem sa-i folosim energia si sa nu producem alta.....
Peste 100 de miliarde de ani....energia va dispare....universul....nu va mai exista....si ca urmare nici eternitatea.....
Si atunci....ar trebui creat un nou univers....dar nu de catre noi.....noi ca specie ....nu reprezentam nimic....suntem doar un mod de exprimare....al materiei.....
Poate cei din viitor....o alta specie....va intelege rostul ratiunii ....a constiintei de sine....
Va fi iar ....ce a mai fost....se va relua ciclul....si poate ca atunci....cineva ne va chema....dar asta se va intampla candva....poate in alt univers....in cel ce va fi....dupa cele care....nu vor mai fi....
Eu nu mai exist....decat in visul meu....nu ma intereseaza lumea asta....este mult prea departe de sufletul meu....
Eu vreau lumea mea.....o lume curata....cu suflete care vor sa simta....si care stiu sa simta....

Nu mai generaliza! (Scrie numai ce doresti tu, am vrut sa spun!) Iata un fragment: "Eu nu mai exist....decat in visul meu....nu ma intereseaza lumea asta....este mult prea departe de sufletul meu....
Eu vreau lumea mea.....o lume curata....cu suflete care vor sa simta....si care stiu sa simta.... :sml-
Daca vei refuza la infinit "lumea noastra" nu numai ca nu-ti vei putea construi o lume a ta ci chiar vei apela la lumea existenta pentru a te salva! Oricat ma straduiesc sa mi te imaginez, nu reusesc sa te construiesc decat ca un rebut! Nu trebuie sa-ti inchipui ca te insult ci ca un rebut inseamna ceva (poate chiar mai bun) dar nefolositor, neadaptabil pentru a fi recuperat! Ceea ce scrii aici, invita-ti parintii sa citeasca si vor actiona cum vor crede de cuviinta! Poate chiar sa te ajute sa-ti construiesti lumea ta!

Lylu67

1052 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2012, ora 22:57

De la: _KARPOV, la data 2012-03-06 01:10:39

Cine spune ca trebue sa fii ca ei?

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2012, ora 23:03

De la: _gal_ina, la data 2012-03-06 19:03:53

Nu mai generaliza! (Scrie numai ce doresti tu, am vrut sa spun!) Iata un fragment: "Eu nu mai exist....decat in visul meu....nu ma intereseaza lumea asta....este mult prea departe de sufletul meu....
Eu vreau lumea mea.....o lume curata....cu suflete care vor sa simta....si care stiu sa simta.... :sml-
Daca vei refuza la infinit "lumea noastra" nu numai ca nu-ti vei putea construi o lume a ta ci chiar vei apela la lumea existenta pentru a te salva! Oricat ma straduiesc sa mi te imaginez, nu reusesc sa te construiesc decat ca un rebut! Nu trebuie sa-ti inchipui ca te insult ci ca un rebut inseamna ceva (poate chiar mai bun) dar nefolositor, neadaptabil pentru a fi recuperat! Ceea ce scrii aici, invita-ti parintii sa citeasca si vor actiona cum vor crede de cuviinta! Poate chiar sa te ajute sa-ti construiesti lumea ta!

Am inteles....scuze !
Tie ti-a placut lumea ta...ti-a placut perioada stalinista....a lui dej...a lui ceausescu...a lui iliescu....si a lui basescu....
Eu am dreptul sa contest lumea ta....eu vreau altceva .....vreau o lume fara biserici...fara religii....o lume logica si rationala.....
Eu vreau lumea mea....tu poti trai in lumea ta...eu nu te opresc...insa eu nu vreau....sa traiesc trecutul la nesfarsit...
Ar fi timpul ca oamenii sa paraseasca pestera.....
Chiar nu inteleg....ce nu intelegi....si nici nu vreau sa cred....ca vrei sa traim asa cum ne-a fost "scris"....acum 2000 de ani.....
Eu incerc sa pasesc definitiv in sec.XXI....incerc sa uit acei i.dioti....care ,sute de ani.....au tinut...oamenii in bezna.....
Eu vreau sa simt .....ca fluier.....si sa vreau sa fluier.....

Lylu67

1052 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2012, ora 23:05

De la: _KARPOV, la data 2012-03-06 01:20:57

Prostia e vesnica....cred in vesnicia ei.....
Nu se vrea altceva.....cei care ne conduc...se complac....sau nu au timp....sa inteleaga.....
Ei au alte preocupari.....sunt prosti.....evoluati....!
Sunt greu de suportat....dar si greu de contracarat....azi inteleg...poate ,ce vreau de la ei....insa pana maine...uita....si atunci ar trebui....sa ma repet....zilnic...insa asta ar insemna sa cad in capcana lor....temporala.....
Prefer sa-i ignor.....nu avem de ales....ei au invadat planeta....
Nimic nu poate sa intrerupa ciclul.....s-ar parea ca este nevoie de prosti.....
Si atunci ....eu trebuie sa ma retrag....in lumea mea.....si sa ma simt...pe mine.....
De la un anumit nivel,unii nu sunt prosti degeaba

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2012, ora 09:11

De la: _KARPOV, la data 2012-03-06 23:03:31

Am inteles....scuze !
Tie ti-a placut lumea ta...ti-a placut perioada stalinista....a lui dej...a lui ceausescu...a lui iliescu....si a lui basescu....
Eu am dreptul sa contest lumea ta....eu vreau altceva .....vreau o lume fara biserici...fara religii....o lume logica si rationala.....
Eu vreau lumea mea....tu poti trai in lumea ta...eu nu te opresc...insa eu nu vreau....sa traiesc trecutul la nesfarsit...
Chiar nu inteleg....ce nu intelegi....si nici nu vreau sa cred....ca vrei sa traim asa cum ne-a fost "scris"....acum 2000 de ani.....
Eu incerc sa pasesc definitiv in sec.XXI....incerc sa uit acei i.dioti....care ,sute de ani.....au tinut...oamenii in bezna.....

ai grija ce-ti doresti cu lumea asta RATIONALA , ca asa s-a ajuns la cautarea RASEI PURE si tot ce nu se-ncadreaza : KAPUT .....ca n-ai aia, ca n-ai ailalta si te trezesti Epurat !

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2012, ora 09:25

De la: _KARPOV, la data 2012-03-06 23:03:31

Am inteles....scuze !

Auzi put...ca! Ti-am dat prea multa atentie incercand sa descopar ce viermi iti macina creierii! Du-te intai si fa-ti un consult pentru ca vezi ce se intampla cand obstea nu ia in seama derapajele semenilor lor si au avut posibilitatea s-o faca! Tot scheuni aici si insulti si dai verdicte la ce ne-a placut noua si tie iti repugna! Du-te baietica si construieste pe-o alta planeta ceea ce iti doresti, fa o lume dupa chipul si mintea ta bezmetica si cand o sa te trezesti (daca se va mai putea!) o sa te intorci aici! Cum poti sa scrii ca mi-a placut ceva din moment ce tu nu te aflai pe-atunci nici pe 'plansa' de proiect a familiei tale!? Sa cred ca parintii tai si-au dat seama ce au facut si s-au oprit la timp sa mai procreeze unul asemenea tie? Nu esti prea mic pentru o lume atat de mare? Crezi ca existi degeaba? Cauta motive sa nu mai traiesti degeaba! Sau iti inchipui ca noi te admiram de-atata filozofie ce misuna prin creierii tai!? Toti de-al de tine s-au salvat la timp consultand medici de specialitate si urmandu-le sfaturile! Nu e rau! Ai aflat ce fac oamenii bolnavi? Daca evoluand boala de care suferi, faci rost de-o mitraliera si iesi in strada sa distrugi aceasta lume pe care n-o agreezi?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2012, ora 10:14

asa, Galina, enerveaza-te , zi-i ce ai de zis, dar nu-l mai baga in seama prea mult ! ca e asa cum am zis : ori face pe nebunu' ....ca ,deh, teribilisme cu cosuri pe fata....ori, are o problema adevarata si eu deja am tras un semnal de alarma catre parintii lui !
oricum , faptul ca are impresia ca toti sunt Idioti, timpiti si trebuie exterminati, dovedeste ca undeva, in creierul lui s-a facut un scurtcircuit si scuza ca nu are decit 14 ani si exista un teribilism al virstei cind toti se cred Mari Reformatori ai lumii , e cam subtire , la limita cu schizofrenia !

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2012, ora 17:08

De la: gabigabi2, la data 2012-03-07 10:14:56asa, Galina, enerveaza-te , zi-i ce ai de zis, dar nu-l mai baga in seama prea mult ! ca e asa cum am zis : ori face pe nebunu' ....ca ,deh, teribilisme cu cosuri pe fata....ori, are o problema adevarata si eu deja am tras un semnal de alarma catre parintii lui !
oricum , faptul ca are impresia ca toti sunt Idioti, timpiti si trebuie exterminati, dovedeste ca undeva, in creierul lui s-a facut un scurtcircuit si scuza ca nu are decit 14 ani si exista un teribilism al virstei cind toti se cred Mari Reformatori ai lumii , e cam subtire , la limita cu schizofrenia !

Gabita, intotdeauna cand ceva e evident si ma grabesc sa-mi scriu parerea o fac dur dar in sine nu sunt nervoasa pentru ca eu ma deconectez de 9am imediat ce am terminat de scris. Acum sa trec la subiectul Karpov. La inceput l-am crezut cu o inteligenta ce depaseste media la varsta lui, apoi am inceput sa ma ingrijorez ca despre un copil ratacit care s-a oprit la poarta mea! Nu am stiut ce sa-l intreb si nici de unde vine, daca doreste ceva si daca are de gand sa plece dar si unde! Indiferent cat batem campii un pic de bun simt trebuie sa ne anime dar cand citesti ca esti abrutizata de un mucos, parca undeva e o buba! Azi nu ne mai miram de ce se intampla cu societatea care nu mai e educata in spiritul respectului fata de cei care muncesc efectiv, care incearca sa supravietuiasca haosului produs de 'alesii natiunii'! Si ca si cum nu e suficient te trezesti condamnat ca te-ai nascut intr-o epoca unde si parintii si bunicii si toate rudele lui (daca are) au trait la fel! Acum chiar sunt ingrijorata ca e pacat ca un copil care a fost luat in seama nu a stiut sa aprecieze ceea ce i se oferea fara merit! Dar asta e ultimul avertisment pentru ca totusi sunt ingrijorata, mai ales ca nu e singurul pe care il stiu! (Pe 9am, numai pe el, precizez!).
Altceva: azi a fost 'baba' mea si e la fel ca mine: nestatornica! Vremea urata nu ma lasa sa muncesc: am intins folie unde a fost nevoie dar pamantul e inghetat, asa ca mai zabovesc pe aici si pe aiurea!Te pup!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2012, ora 17:20

mda, asta-i cuvintul : ingrijorare si asta ptr. ca, de ce sa n-o recunoastem , nu numai ei sunt Debusolati - vorbesc de tinerii zilelor noastre - ci si noi si o lume-ntreaga ! e un tavalug ce ne-a antrenat pe toti si nu stim nici unde ne duce si nici de ce !
dar, cu karpovu nostru se-ntimpla ceva .....

Pagini: << 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce este in sufletul tau?
Mergi la: