back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este in sufletul tau?

Pagini: << 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 20:49

despre religie si societate....daca discuti...ti se impun reguli....nu gasesti oameni...care sa inteleaga ...instant....atunci cand vii cu argumente...
In politica la fel....sunt reguli deja....prestabilite...
In iubire ....ce sa mai zic....sunt putini cei care au iubit cu adevarat....si chiar ei au inceput sa uite...si nu isi dau seama ca e posibil sa existe si altceva....
Eu stiu ca exista ....si am....
Eu stiu sa caut....si gasesc....eu stiu sa primesc....ce mi se ofera....
Altii nu stiu sa gaseasca....se multumesc....cu ceea ce cred ca este bine....si fac pe ...in patru....ca sa fie bine ....binele lor...adica incearca sa fie in ....randul lumii....
Iubirea adevarata ...e altceva....e ceva ce vine...din sufletul persoanei iubite....e ceva ce nu poti intalni mereu....e ceva ce trebuie sa stii sa simti....sa stii ca exista si sa stii sa cauti....
Daca faci o confuzie....te poti trezi cu sufletul...spart....in mii de bucati....si nu mai poti sa repari nimic...o viata....
Sufletul meu....era... undeva in asteptare....a gasit ...si stie...ca a gasit....ce trebuie....
Daca ar fi sa nu fie....atunci....ma multumesc....cu ce a fost....a fost...deja....o vesnicie....
Asa ca pot....de maine sa-mi doresc....sa intrerup....vesnicia....pentru...a nu rupe vraja.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 23:07

De la: _KARPOV, la data 2012-01-28 20:25:47
De la: 9am131669, la data 2012-01-28 14:15:59
De la: _KARPOV, la data 2012-01-27 23:00:04
De la: 9am131669, la data 2012-01-27 18:30:18
De la: _KARPOV, la data 2012-01-26 01:06:55
De la: gabigabi2, la data 2012-01-25 14:26:29
De la: _KARPOV, la data 2012-01-24 01:22:15

Tu esti fetita din vis....
Esti asa cum a fost sa fie.....
Mii-e drag zambetul tau....imi sunt dragi....sanii tai mici....pe care mi-e drag sa-i privesc.....imi plac umerii tai de zeita....imi plac buzele tale.....
Mi-e dor de ochii tai....mi-e dor de timbrul vocii tale....ai un glas care ma infioara.... simt cum imi patrunde in suflet.
Nu stiu ce mi se intampla....nu inteleg....cum poti sa existi....acum....doar pentru mine.....
Cred ca nu te merit desi poate ca da....
Poate ca asa a fost sa fie....poate cineva a dorit sa ramai ...asa cum esti....ca o fetita.....ca sa-mi patrunzi mie in suflet.
Esti fetita mea din vis....tu poate nu te mai simti....cum esti....tu poate te vrei femeie....insa nu reusesti decat sa fii asa cum te simt eu.....Nu ai cum sa evadezi....trebuie sa ramai asa cum esti acum....si sunt sigur ca asa vei ramane.....o fetita.....
Nu ai cum sa te schimbi....asa ai fost programata....sa ramai....o fetita dulce....pentru eternitate...ca sa poti fi acum....fetita mea din vis......
Te simt in suflet....ai intrat....nu poti sa mai evadezi.....trebuie sa te multumesti cu ceea ce eu iti ofer.....si sper....sper sa fie ceea ce iti doresti.....

S.O.S......S.O.S.....S.O.S ....
Puiule, opreste-te , te rog, opreste-te ! invita o fata Reala la cofetarie, la un film, plimba-te cu ea de mina-n parc, ca-i superb afara....scutura-i zapada-n par si sarut-o cind ii stergi fata , dar in numele lui Dumnezeu, ce faci acum, poate dintr-o fronda sau pura joaca, se poate transforma in ceva ingrozitor de trist ! opreste-te, te rog din INIMA si cu toata dragostea, OPRESTE-TE e periculos ce faci si ti se FRINGE Mintea ! AJUTOOOOR Cronos ! AJUTOOOR Alehin ! treziti-va !

Bei....detin controlul.....
Nu apela la cei care poate nu stiu ce stiu eu sa simt.....
Eu stiu sa o simt pe ea.....pe fetita din vis....o duc la cafenea....o sarut pe strada....o tin de mana....ma uit la ea cu......gura cascata.....si nu ma mai satur.....
Eu stiu sa o simt si ea stie ca stiu....simte cum o simt....stie ca mi-e draga....simte ca vreau ...poate...uneori...doar,sa o ating....Vreau sa ma asigur ca este reala....si stiu ca este....
Este mai reala decat ai putea tu sa crezi....este o fiinta....ireala....este o mica printesa....este zeita sufletului meu.....

Puiule tu controlul il pierzi incet incet,parintii tai unde sant,nu te vad ? Mergi pana nu e prea tarziu la un doctor,ca sa inteleaga ce ai inteles si nu inteleg decat cei care inteleg ca tine.

te crezi...istet (isteata)...?

Nu copile,nu ma cred isteata deloc,dar tu puiule ai nevoie de ajutor ,stiu ca tu esti nemaipomenit de destept si tocmai de acceia ar trebui sa-ti deschizi sufletul in fata unu-i profesor care sa iteleaga .....nu vreau sa te contrazic,dar daca ai curajul de care tot vorbesti,de ce nu te confrunti si cu un doctor,asa ca sa-l umilesti si sa ma umilesti si pe mine.

Sa spunem ca as face ca tine.....dar daca nimeresc o profesoara sau o doctorita .....frigida....ce crezi ca ar intelege ?
Eu vad ce este in jurul meu....vad un cuplu la 1 milion...peste 50 de ani....care...inca se tin de mana....
Asta imi da de inteles ca cei mai in varsta....nu inteleg nimic....si ca au trait de pomana....Eu vreau sa simt....toata viata....chiar si dupa ce nu o sa mai fiu....
Ceea ce stiu eu....ceea ce stiu eu sa simt....ceea ce stiu eu sa ofer si sa primesc....multi nu au intr-o viata....si atunci cum ar putea ei sa ma sfatuiasca pe mine...?

Cred ca am "dezacordat"....niste cuvinte.....dar ce conteaza....dragoste sa fie.....

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Ianuarie 2012, ora 14:54

Sa va luati si un foehn pe baterie, sa va dezmortiti. Pe afara......

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

766 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Ianuarie 2012, ora 17:27

De la: _KARPOV, la data 2012-01-24 00:57:11

Acum te-am simtit....am simtit ca simti.
Nu stiu ce sa cred....nu stiu cum sa inteleg....ce mi se intampla.
Poate ca este inceputul unui sfarsit....un inceput de intelegere...de depasire a unor tare...din trecutul meu.
Poate ca vreau sa simt....fara sa simt...poate ca mi-e frica sa simt...poate mi-e frica de ceea ce sunt in stare sa simt.
Nu stiu daca al meu creier va reusi sa accepte ....ceea ce pana acum....nu accepta....
Poate ca a sosit momentul schimbarii...poate ca trebuia sa ma schimb ....cu mult timp in urma...poate ca trebuia sa ma nasc cu tine in gand....
Nu stiu daca o sa suport sa te suport....imi esti atat de draga....nici nu imi vine sa cred ca existi....ca esti a mea....simt ca nu esti....desi stiu ca existi....
Te simt de parca ai fi intr-o lume paralela....o lume in care eu nu pot intra....dar te pot vedea....Te vad....am impresia ca te ating...ca te am....ca esti cu mine....in acele ore.....insa simt ca totusi nu te am...

Acum si eu te-am simtit… am simtit ca vrei sa simt… Nu poate este inceputul! Chiar este inceputul fara de sfarsit… ecela din cosmos… stiu… acolo ne-am intalnit… te-am cautat atat de mult desi te simteam in mine… in sufletul meu vreau sa zic… si tu stiai si totusi te-am cautat… de aceea mi-au fugit ochii care incotro si numai unul din ei a ramas incotro, celalalt inca mai patrunde cosmosul… cosmosul sufletului tau geaman! Am stiut dintotdeauna ca esti tu dar daca am avut reticente pot da vina pe frigul de afara ca iata, a patruns si in suflet si daca nu era sa simbiozam ar fi inghetat ambele suflete si nimeni nu ar fi aflat ca au ramas impreunate si dupa imbratisarea de gheata! Acum, acum cand amandoi ne-am gasit… cand tu esti savoarea si eu liantul, n-are decat Gabita sa cheme daca nu SMURD-ul pentru ca nu e cazul macar un medic prihiatru… trebuie sa se mire cineva si de capacitatea noastra de simtire in absolut… absolutul nu e chiar atat de rau cum cred altii care au trait o viata si nu au simtit… nu au stiut ca s-au contopit cu sufletul pereche… numai din cauza perceptiei slabe… o palpaire ca ar fi ceva cu ei dar nu-i dau de capat si atunci ratacesc si habar nu au ca nu sunt singuri rataciti … ca de fapt nici nu mai trebuie sa hoinareasca! Iubirea sau simtirea ( o fi tot una?) e in ei si ei sunt pe acelasi pol… nu, nu magnetic si nici pecuniar… mai este un pol pe care nu l-au descoperit cei neavizati… ei nu stiu ce e contopirea si ii rog sa nu dea ortul popii pana nu afla!
"Poate e prea putin....poate eu vreau mai mult....poate te vreau zile intregi....ca sa simt ....ca te simt...
Vreau sa te simt....sa simt ca esti....sa uit ca nu ai fost cu mine ....de cand ai aparut in lumea mea....paralela.
Incerc sa uit anii in care nu ai fost...incerc sa te recladesc in minte....sa simt cum erai....cand de fapt nu erai......
Acum esti....esti in totalitate....te stiu....nu mi-a ramas ceva din tine...nestiut...si tu stii asta....stii....deoarece ai simtit.... "

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
Fosta membra 9am.ro

1142 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2012, ora 18:05

asta e un colaj ?

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2012, ora 18:30

De la: oLady, la data 2012-01-31 18:05:32asta e un colaj ?

Nu 'oLady'! E un micut pamlet original la ceea ce scrie dragutul de Karpov care, in ciuda franelor trase de mai multi coforumisti, nu se opreste!

Fosta membra 9am.ro

1142 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2012, ora 19:20

De la: _gal_ina, la data 2012-01-31 18:30:40

Nu 'oLady'! E un micut pamlet original la ceea ce scrie dragutul de Karpov care, in ciuda franelor trase de mai multi coforumisti, nu se opreste!

Tehnica cu franele n-o sa mearga niciodata ! Se stie ca cei mici sunt atrasi ca un magnet de lucrurile interzise !
Cine poate sti la ce "Scrisori din camera de-alaturi " lucreaza Karpov !?

...gen Sorescu da' prozaic ; nu faceti cine stie ce speculatii !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2012, ora 19:27

Spalatul cu apa rece te face sa uiti si orice urma de...romantism.
Doar sti, ca locuiesti la curte.
Cine i-a pus frina. Ca spune ce ii trazneste prin cap. Nu ii spune nimeni mai nimic, decit atunci cind devine exagerat.
Lilu e psihiatra.
Eu sint cu apa rece. deci nu poti cere cald....la rece.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2012, ora 19:29

E de fapt stilul lui. Si el procedeaza la fel.

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2012, ora 20:17

De la: nastasemihail, la data 2012-01-31 19:27:52

Spalatul cu apa rece te face sa uiti si orice urma de...romantism.
Doar sti, ca locuiesti la curte.
Cine i-a pus frina. Ca spune ce ii trazneste prin cap. Nu ii spune nimeni mai nimic, decit atunci cind devine exagerat.
Lilu e psihiatra.
Eu sint cu apa rece. deci nu poti cere cald....la rece.

M-am exprimat cam departe de ce i s-a recomandat. Fiecare scrie ce vrea; fiecare citeste ce vrea din ceea ce s-a scris si comenteaza sau nu. Pe mine ma amuza si imi creaza o stare in afara firii mele normale din care cauza mi-e teama sa nu ma molipsesc de astfel de scriere. Acest stil introspectic apare ca un foc de paie pus in mai multe locuri deodata.

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2012, ora 20:21

De la: oLady, la data 2012-01-31 19:20:23

Tehnica cu franele n-o sa mearga niciodata ! Se stie ca cei mici sunt atrasi ca un magnet de lucrurile interzise !
Cine poate sti la ce "Scrisori din camera de-alaturi " lucreaza Karpov !?

...gen Sorescu da' prozaic ; nu faceti cine stie ce speculatii !

Nu sunt speculatii! Atata timp cat imi place pentru ca e ceva original, ma amuza si citesc si eu cat am rabdare sau chiar mai mult. Karpov e o fire complexa.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2012, ora 21:06

Gata...nu mai am voie....sa-mi expun....gandurile....am trecut la nivelul 2....acolo nu aveti acces....
Sunt anumite trairi..... pe care voi nu le intelegeti si eu nu am timp sa vi le explic.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2012, ora 21:07

Poate va invat....japoneza......

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2012, ora 22:03

De la: _KARPOV, la data 2012-01-31 21:06:34

Gata...nu mai am voie....sa-mi expun....gandurile....am trecut la nivelul 2....acolo nu aveti acces....
Sunt anumite trairi..... pe care voi nu le intelegeti si eu nu am timp sa vi le explic.....

Te rog gaseste-ti timp!!!! Mai ales cum e cu gandurile de la nivelul doi, apoi trecem si la alte limbi! Nu trebuie sa fii suparat ca altfel nu am mai scrie nimic. Ti-am spus demult ca imi esti simpatic si ca acesta e motivul pentru care uneori intervin. Oricum in afara de simpatie e si un fel de respect...

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2012, ora 13:55

Voi vreti poate sa stiti....ce este in sufletul meu...voi insa nu stiti sau nu vreti sa spuneti ce este in sufletul vostru....sau poate ati uitat...sau vreti sa uitati....
Cand se intampla ceva deosebit...in viata ta....simti nevoia sa stie si cei din jurul tau....simti nevoia sa spui....ce ai descoperit...si ce altii poate nu stiu... sau poate nu au avut.
Daca a fost bine ...candva....nu vad de ce te-ai feri sa spui ce ai in suflet...poate asta ajuta....ii ajuta pe altii....sa se fereasca sau sa-si doreasca....acel...ceva....
Daca ne ascundem...nu rezolvam nimic....nu facem altceva decat...sa pierdem ,eventual....o sansa.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2012, ora 09:00

Nu reusesc sa aflu....ce este in sufletul....unei femei...in sufletul femeii....care isi doreste un alt suflet....
Banuiesc ....ca isi doreste mai mult decat si-a dorit la inceput....acum stie sa aleaga....insa alegerea e cu mult mai grea....
Acum stie ce sa isi doreasca....insa simte ca ceea ce isi doreste nu poate intalni....decat numai ....dupa indelungi cautari....
Ea reuseste sa inteleaga altfel....se poate decide mai usor,,,insa concurenta e mare....multe ajung sa-si doreasca acelasi barbat....acel barbat care stie sa le inteleaga....
Sunt putini barbati....care reusesc sa simta femeia....care stiu sa ofere.....si care stiu sa le ajute ....sa simta....ca sunt femei.....
Femeia te simte daca ....simte ....ca stii sa o simti....
Femeia vrea sa simta....daca simte ....atunci si tu ....ca barbat....simti ....cu mult....mai mult....
Simti....ca se abandoneaza....simti...ca iti ofera tot corpul.....ca cedeaza....ca te lasa sa o simti....si simti....ca ii stapanesti sufletul.....
Femeia cand te simte....se transforma intr-o mica zeita....a placerilor...permise....sau interzise....
Ea....femeia.....poate sa te faca...sa simti....cat de deosebit esti....ea poate sa-ti atinga sufletul cu al ei corp....o vrei....nu te mai saturi....si o simti cum te doreste....o simti....ca te vrea....o simti....cum incearca sa te lege de inima ei.
Femeia daca stie ce vrea....si gaseste.....atunci....sigur vei simti....ca nimic nu este mai important....decat sufletul ei.....corpul ei....dorintele ei....
Femeia care doreste.....e cu mult deasupra oricarei...alte placeri...simti ca vrei sa o ai....ca vrei sa-i oferi...mult...din ce in ce mai mult....nu vrei sa se sature....vrei sa vrea mereu....vrei sa o simti ore in sir....zi de zi....
O vrei langa tine....deoarece te bucuri ca a stiut....ca a stiut sa te aleaga.....ca a reusit sa inteleaga....ca tu esti alesul.....ca tu stii sa ii oferi....ceea ce ea credea ca nu exista....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2012, ora 15:08

Cu Nicoleta ce este?
Dadea cineva un apropo ca ar fi grav bolnava.

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2012, ora 12:48

Azi in sufletul meu e SOARE: Nepoata mea Simona implineste (a implinit deja!) doua zeci de ani! Azi sufletul meu e umbrit de faptul ca nu am avut cum sa-i fiu alaturi dar o parte din el l-am rupt de cand a aparut pe lume si a insotit-o mereu. Dumnezeu sa-i dea sanatate si tot ce si-a pus in gand sa implineasca pentru ca este o temerara! O luptatoare care stie sa realizeze cele mai frumoase visuri! La multi ani, draga mea Simona!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 00:39

La multi ani si sa fie fericita.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 08:44

De la: _gal_ina, la data 2012-02-03 12:48:31Azi in sufletul meu e SOARE: Nepoata mea Simona implineste (a implinit deja!) doua zeci de ani! Azi sufletul meu e umbrit de faptul ca nu am avut cum sa-i fiu alaturi dar o parte din el l-am rupt de cand a aparut pe lume si a insotit-o mereu. Dumnezeu sa-i dea sanatate si tot ce si-a pus in gand sa implineasca pentru ca este o temerara! O luptatoare care stie sa realizeze cele mai frumoase visuri! La multi ani, draga mea Simona!

Uraaaa ! sa traiasca, sa traiasca !

Lylu67

1052 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 15:08

Am fii mai saraci fara expunerea gindurilor tale.

Lylu67

1052 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 15:10

De la: gabigabi2, la data 2012-02-04 08:44:45
De la: _gal_ina, la data 2012-02-03 12:48:31Azi in sufletul meu e SOARE: Nepoata mea Simona implineste (a implinit deja!) doua zeci de ani! Azi sufletul meu e umbrit de faptul ca nu am avut cum sa-i fiu alaturi dar o parte din el l-am rupt de cand a aparut pe lume si a insotit-o mereu. Dumnezeu sa-i dea sanatate si tot ce si-a pus in gand sa implineasca pentru ca este o temerara! O luptatoare care stie sa realizeze cele mai frumoase visuri! La multi ani, draga mea Simona!

La multi ani

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 17:22

De la: nastasemihail, la data 2012-02-04 00:39:02La multi ani si sa fie fericita.

Multumesc mult, mult, Nastasemihail! Iti doresc si eu sa ai mereu bucurii de la ai tai! Ale mele cand nu mai incap in suflet le rezol cu internetul.

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 17:27

Saru'mana Gabita si Dumnezeu sa ne ocroteasca pe toti pentru a ne bucura de copii, de copiii copiilor nostri! In iunie merg in Italia pentru un timp si vom fi impreuna doua saptamani ca restul i-l ofer familiei lui Daniela. Simona mea e un copil deosebit, foarte lucida si muncitoare. Nu ma asteptam desi...

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 17:31

De la: lilu_67, la data 2012-02-04 15:10:41

La multi ani
Lilu, iti multumesc din suflet si va rog pe toti sa ma scuzati ca imi stri bucuriile si necazurile aici. Cu multa pretuire pentru toti! Tie,

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 17:33

De la: _gal_ina, la data 2012-02-04 17:27:52

Saru'mana Gabita si Dumnezeu sa ne ocroteasca pe toti pentru a ne bucura de copii, de copiii copiilor nostri! In iunie merg in Italia pentru un timp si vom fi impreuna doua saptamani ca restul i-l ofer familiei lui Daniela. Simona mea e un copil deosebit, foarte lucida si muncitoare. Nu ma asteptam desi...

sa va bucurati de ea si ea de voi ! cind te uiti la copii stii ca n-ai trait chiar degeaba

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 17:33

De la: lilu_67, la data 2012-02-04 15:08:08

Si eu am gandit la fel, cu atata experienta... imi imbunatateam si eu viziunea despre suflet!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 19:59

De la: lilu_67, la data 2012-02-04 15:08:08

Seriooooos...ca era sa ma iau de tine ca il faci ....bolnavior.
Eu macar il bag in apa rece. E mai ieftin.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 00:44

Da....cred ca ea este....credeam ca nu o sa pot sa simt....credeam....ca a iubi.....e doar un moft...
Acum stiu ce inseamna sa simti....inseamna sa poti atinge......sa o simti....sa simti sufletul...ei...atunci cand ii atingi....usor....umerii....Ii simt pielea fina....o simt cu sufletul.....imi place sa o ating....pe gat....pe umeri....pe spate......imi place sa cred.....ca ii place......
Atat as vrea de la ea.....sa simta....sa ma accepte.....si sa mai vrea....sa fie cu mine....
Imi plac buzele ei....simt ca exista....e o fetita dulce....a carei glas....imi patrunde in suflet......
Cand o aud....sufar....simt ca nu mai vreau sa plec....vreau sa o aud mereu....sa-i privesc buzele....cum se misca.....sa-i vad ochii...tristi....
Ai niste buze....senzuale....le simt....ca si cum m-ar chema....insa nu sunt sigur....ca ele simt....ca exist.....
Eu nu mai exist....
In momentul in care te-am vazut....te-am simtit....atunci am simtit....ca sufletul meu....este condamnat la moarte....
Da....cred ca e ultima oara cand vreau sa simt.....daca nu va fi sa fie....atunci....eu voi pleca....voi pleca sa te caut....acolo...unde stiu....ca nu voi mai da de tine....Vreau sa plec....sa plec in neant....sa plec ....cu tine in gand....sa plec....gandind ca tu existi....
As vrea sa simta....ca o simt....ca mi-e tare...drag de ea....
Sa ma lase sa o privesc...sa ma satur de ochii ei....de buzele ei....de gatul ei....de umerii ei....sa ma lase sa o ating....peste tot....
Daca mi-ar permite....cred ca as putea ....daca mi-ar cere....sa plec....sa fug ....din universul ei....As pleca....in lumea de....dincolo....in aceea lume....din care ...poate am venit....as pleca spre infinit....
As pleca....ca sa scap....sa pot pleca....undeva ,departe....cu ea in gand....sa-mi ramana doar ea....pentru eternitate....
Nu as mai vrea sa intre altcineva in mintea mea....as pleca doar cu ea in suflet....
Chiar daca as sti ca asa o pierd....ca poate nu o sa mai am sansa sa o simt......undeva....candva....in prezent....in viitor....sau de ce nu....in trecut...in caz....ca universul....se intoarce.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 00:56

As vrea sa te pierd....luandu-te cu mine in gand....in lumea ce exista....poate....doar in mintea mea.....sa plec....fara tine....dar cu tine....sa raman...cu imaginea ta de acum.....
Tu esti fetita mea....si nu vreau sa te pierd......vreau sa fii....cum ai fost...si pana acum....ca sa pot sa te iau cu mine.....
Imi esti ata de draga....vreau.....sa te simt.....vreau sa te gust....vreau sa fii a mea.....pentru o clipa.....
Sa cred ca vrei....chiar daca nu ma vrei....sa-mi spui ca vrei.....chiar daca nu poti....sa-mi spui ....ceea ce poate ca mi-ai spus....acel ceva ce sufletul meu....nu vrea....sau nu poate sa inteleaga....
Dar stie....sufletul meu stie ca nu se poate.....si atunci va trebui sa plece....pentru a te putea....pastra.....
De ce trebuia sa existi....logic....trebuia sa nu existi....sau daca existai....nu trebuia sa te intalnesc....
De ce te-am intalnit....cine a hotarat asta....cine se joaca....cu sufletul meu?
Simt sufletul cum se rupe....il simt....bucata ....cu bucata.....este invadat....te simte....si unde....poate nu ar trebui...
Imi plac mainile tale....imi place corpul tau....de fetita....imi place ....tot ce este frumos la tine.....
Imi place mintea ta....as vrea sa intru in creierul tau....sa te simt.....sa simt ce te face atat....de stranie....
Simt....cum imi patrunzi in creier....simt o frica....o durere....as vrea sa se termine....si se va termina....

Pagini: << 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce este in sufletul tau?
Mergi la: