Info
x
Ce este in sufletul tau?
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 01:11
De ce iubirea....este ca o condamnare....? De ce trebuie sa simti....ca te doare ....sufletul? De ce trebuie sa simti....ca fiecare celula ....din corpul ei....iti apartine.....ca vrei...sa le atingi... As vrea...sa te simt.....sa te ating......sa te sarut....peste tot....sa simti...prima si ultima....mea atingere.... Sa simti cum imi arde sufletul....sa simti cum ma doare....sa simti...ca nu mai exist....nu doar pentru tine....pentru toti.... Ori cu tine ....totul.....ori fara tine....nimic..... Asa vreau sa fie....si va fi....Va fi cum vreau eu.... Va fi ,cum va vrea....ea....eu voi fi......sau nu voi mai fi..... Si asta ma face fericit.....o voi avea....aici....sau dincolo..... |
|
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 01:14
De fapt...nu cred ca se va termina.....imi place sa sufar.....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 09:55
imi tremura sufletul...mi-e atat de dor de ea....nu am mai vazut-o de 24 de ore....mi-e dor sa o aud.....sa-i vad buzele.....sa-i simt glasul.....mi-e dor de gatul ei....mi-e dor de umerii ei....cred ca mi-e dor....de tot...ce ea ascunde ...... Mi-e dor sa o simt....langa mine sa simt....clipa....sa o simt...ca mai intra putin...in sufletul meu.... O simt peste tot....este in mine.....o simt...cum este....si stiu ca este frumoasa.... Mi-ar place sa o ating....peste tot....mereu....cand o intalnesc.....sa-i fur o parte din frumusete....sa fur o parte ....din ea.... Nu frumusetea ei ...ma incanta....imi place felul ei de a fi...felul ei....de a se exprima....modul in care ofera placerea....placerea de a o simti....chiar si atunci cand nu se daruieste.... E o fiinta stranie.....cu un zambet trist....uneori....pe care nu stie sa si-l controleze....insa eu il vad.... As vrea sa nu mai fie trista niciodata....as vrea sa cred.....ca pot......sa o fac sa uite....sa uite ce nu ar fi trebuit sa simta ,in trecut....acel ceva ....ce o intristeaza...... Ea este a mea....chiar daca nu este....este deja in sufletul meu.....asta este foarte important....deoarece nu toti....pot sa o iubeasca.... Asta ma face sa cred....ca o parte din sufletul ei....ma simte....si mi-a transmis....chemarea....am primit acceptul....sa o iubesc.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 10:01
Nu vreau sa ma iubeasca....eu ma bucur ca ea exista.....ma bucur....ca am simtit-o....ma bucur....ca ma lasa ....sa o iubesc.... Simt ca imi permite , ca ii place sa fie iubita.....insa uneori....simt...cat de departe...este de mine....si atunci sufar.... As vrea.....sa o port in mine....sa o simt....sa-i simt......corpul....sa simt....de unde vine....chemarea.... As vrea sa o inteleg....sa inteleg ce vrea....ce si-ar dori....si cum simte ea dorinta...... Mi-e greu sa-i cer ...sa se deschida....nu vreau sa o supar cu ceva....o vreau....asa cum este.... E cea mai frumoasa....ea este fetita din vis...... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Lylu67 1052 mesaje Membru din: 30/08/2011 Oras: Arad |
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 16:02
De la: nastasemihail, la data 2012-02-04 19:59:31De la: lilu_67, la data 2012-02-04 15:08:08De la: _KARPOV, la data 2012-01-31 21:06:34 Bolnavior ...este .....tinjeste dupa gingasia femei din cuvintele lui........tinjeste dupa armonia ce i-ar putea fii oferita de cea la care viseaza........Si aici intervii tu ..un dus rece si il trezesti la realitate.....femeile mai au si defecte.
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 03:58
De la: lilu_67, la data 2012-02-05 16:02:16De la: nastasemihail, la data 2012-02-04 19:59:31De la: lilu_67, la data 2012-02-04 15:08:08De la: _KARPOV, la data 2012-01-31 21:06:34 Atunci ii fac doar o sapuneala cu zapada.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 12:19
Sunt suparat....nu merg...2 zile...la scoala..... ....s-a inchis....au probleme....cu caldura....
|
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 18:58
Ce ma fac eu....cu fetita din vis..... O vreau....nici eu ...nu mai stiu ce vreau....cum o vreau....cum sa o mai vreau.... Poate ca vreau sa o iau cu mine....si sa plec.....sa plec....undeva.... unde ne asteapta destinul.... Insa ea inca nu poate pleca.....
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1142 mesaje Membru din: 16/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 20:22
De la: _KARPOV, la data 2012-02-06 18:58:34 Canta-i un Compact -Fata din vis !
|
Postat pe: 7 Februarie 2012, ora 02:09
Oare ce vrea? Ce vrea sufletul ei? Stie oare sa simta....stie oare ce vrea sau poate cauta.... Poate ma vrea....insa nu stie...poate ca stie...dar poate incearca sa scape.... Eu as vrea sa ma doreasca....sa simta cat de mult....doresc....cat de mult....vreau sa-i simt buzele...... Vreau sa-i simt sufletul....sa-l inteleg...sa vad ce poate sa simta....sa pot sa o ajut...sa simta....mai mult....sa vrea mai mult.....Eu vreau ca ea sa simta....cred ca mi-ar place sa o privesc....cand simte....sa simt cum simte....sa ma bucur ca simte.... As vrea sa simt ca doreste......ca vrea mereu sa ma simta ....in gand.... O vreau pentru mine....o vreau in mine....si vreau sa vrea....sa ma lase sa o privesc.... Vreau sa ma satur....sa o vad....ore in sir....sa simt de ce o simt.... Imi place sa-i vad zambetul.....imi place sa-i aud glasul.....imi plac gesturile ei....de fetita.... O simt atat de cuminte....incat imi vine sa vreau....sa nu mai fie..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2012, ora 02:28
Incerc sa inteleg....dar nu pot.... Nu inteleg de ce este atat de frumoasa.... Nu inteleg...de ce altele nu sunt la fel.....de ce nu stiu....sa fie.... De ce oare ea....are atatea calitati....de ce oare altele nu stiu sa fie femei..... Ea este fetita din vis....o simt atat de mult....incat....imi vine sa plang.... Mi-e imposibil sa inteleg....de ce un zambet....si niste buze senzuale....au o asemenea forta.... Ma simt dominat....inlantuit.....fara scapare.... As vrea....sa ma uit in ochii ei....ore in sir....sa-i ating buzele....sa-i simt cuvintele ....sa inteleg de ce are un asemenea glas.....un asemenea timbru....al vocii ....care ma rascoleste... De cate ori o aud....simt ca ma topesc....simt ca sufletul meu...dispare....pleaca in cautarea ei.... Simt ca nu mai am mult ....suflet....cred ca am sa-l pierd....se va topi...in sufletul ei.... Cred ca voi dispare.....nu suport....sa nu inteleg....vreau sa inteleg....ce se intampla....si simt ca vreau sa o am.... Vreau sa simt cum sufar....vreau sa fiu mai mult timp cu ea......sa o vad atunci....cand vrea sa simta....sa o vad cand simte......sa simt cum simte.... Am creierul plin de ganduril...si toate se indreapta spre ea.....si simt cum ma indrept spre nicaieri....spre un loc....unde poate o voi gasi....si va fi a mea....pentru....eternitate..... Simt....ca nu mai vreau sa exist....insa daca ar fi sa nu mai fiu.....as vrea....sa fiu....tot cu ea.... As vrea sa fie cu mine....chiar daca nu mai exist....As vrea o eternitate.......fara sa o simt....dar sa stiu....ca este in mine....Simt ca nu pot evada....va ramane in mine....chiar daca ar fi sa plec.....acolo de unde nimeni....inca nu s-a intors.... O simt atat de mult....incat....cred...ca este putin probabil....sa scap...cred ca as fi primul....care s-ar intoarce.... Mi-am legat....sufletul....de sufletul ei.....nu mai pot pleca....decat....o clipa....apoi sunt nevoit sa ma intorc.... As vrea sa mor....o clipa....sa simt...daca pot sa ma eliberez....Vreau sa fiu liber o clipa....simt ca sufletul meu arde.....simt durerea....si nu stiu...cat o mai pot...suporta.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2012, ora 02:47
Ochii tai...ma ard....buzele tale ma ard....zambetul tau ma ucide.....iar glasul tau....ma lasa fara suflet..... Vreau mereu....sa simt la fel....e un amestec de durere si placere....poate chiar....si o speranta.... Te simt....dar nu te simt...cand nu esti....simt o frica....sa nu te pierd........te vreau....mi-e dor....vreau sa-ti sarut zambetul.....vreau sa-ti preiau cuvintele....cu buzele mele.....vreau sa stau cu urechea pe buzele tale.....sa-ti prind glasul.....sa nu se mai piarda.....cuvintele tale....in spatiu.... Vreau....sa nu mai vreau....e atat de greu de suportat......... Tu te ai pe tine.....eu nu te am....mereu....Tu poti sa te atingi....eu nu pot....decat foarte rar....si as vrea sa te ating....mereu..... Vreau tot ce ai....simt ca esti peste tot ....in tine....Nu stiu de unde ....sa te incep....unde sa te ating....mai intai....nu stiu....unde...in tine....existi..... Eu te simt peste tot....in ochi....buze...zambet.....glas....gat....umeri..... As vrea sa te caut....sa te simt....peste tot....sa simt ca existi....chiar daca nu inteleg.... As vrea sa inteleg....cum functioneaza sufletul tau....ca sa te prind....si sa te aduc in mine....sau sa il vad.... As vrea sa vad....sufletul tau.....sa-l ating....sa-l sarut.... Cred ca sufletul tau.....este ca un zambet....Zambetul tau......este poate....forma de exprimare a sufletului tau.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2012, ora 02:52
Esti cea mai frumoasa .....In comparatie cu altele....tu ai ceva in plus.....ai prea multe calitati....totul....la tine e frumos....emani feminitate....si esti de o senzualitate....iesita din comun.... Altele au cate 2-3 calitati....tu poate ai prea multe.... Ma bucur ca existi....ma bucur de clipele petrecute cu tine....ma bucur de tot ce ai....ma bucur....ca ma lasi sa te ating....cu ochii mei.....Imi place sa te vad....esti atat de frumoasa......
|
Postat pe: 7 Februarie 2012, ora 02:59
Nu vreau sa te superi...pe mine...niciodata.....si vreau sa ma lasi sa te iubesc....mereu....
|
Postat pe: 7 Februarie 2012, ora 09:42
Eu nu sunt rau...eu vreau doar sa te alint.....este poate...mai mult....o forma de terapie.... Avem nevoie....uneori de atentie....avem nevoie...poate....de iubire.... Eu nu vreau decat sa ma lasi....sa te ating....sa te sarut....si sa-ti spun ca esti....frumoasa.... Poate asta te ajuta .....poate chiar reusesti sa te simti ....femeie....sa simti iar...ca esti fetita....care visa....cu ...ceva, ani in urma... Eu nu urmaresc...sa fac,doar... sex cu tine....mi-ar fi suficient....daca ai vrea sa ma lasi sa te alint....m-as bucura daca as reusi sa te fac sa simti....m-as bucura sa simt ca doresti.... Te-as saruta pe ochi....pe buze....pa gat....pe umeri.....pe sani.....si ti-as spune ca esti frumoasa.... Te-as atinge....ca sa te simt....sa simt cum simti.....ti-as saruta....coapsele si pulpele....ti-as framanta sanii....ore in sir...... Atunci poate ca ai invata sa simti....sa simti ca cineva te poate place....si fara sa-si doreasca sa mai faca si altceva...... Si poate ca o sa te deschizi....poate ca o sa vrei....sa ma primesti in suflet.... Nu pierzi... nimic....te alegi,in cel mai rau caz....cu cateva mii de ....pupici.. Cand te vad....nu mi-as dori ...decat sa simti....ca vrei sa simti....vreau sa nu crezi ca visez....la altceva..... Te vreau pe tine....vreau sufletul tau....vreau sa simt....ca ma vrei....ca ma vrei.....in interiorul tau....ca vrei..sa-ti transmit....dorinta mea....ca vrei sa-mi cunosti....sufletul...
|
Postat pe: 7 Februarie 2012, ora 19:33
Credeam ca te pierd...insa acum simt.....ca iar ma apropii...de sufletul tau...simt ca ma lasi sa te doresc... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 18:28
Exista...o simt....si cred ....ca si ea ma simte.....
|
Lylu67 1052 mesaje Membru din: 30/08/2011 Oras: Arad |
Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 21:31
De la: _KARPOV, la data 2012-02-08 18:28:23 La cita energie trimiti,cu siguranta te simte.
|
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 02:03
De la: _KARPOV, la data 2012-02-06 18:58:34 Pe frigul asta, mai usor cu fetitele. Fugariti-va pe strazi, sa va incalzit....si atit.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 02:06
La virsta asta se poate si levita. Am vazut pe un filmulet, intr-un depozit, filmat pe o camera de supraveghere, un lucrator f tinar, dupa corp, se vedea. S-a ridicat vreo juma de m, si vreo 3 m, a levitat. Facea in fata altui coleg.
|
|
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 20:20
De la: lilu_67, la data 2012-02-08 21:31:35De la: _KARPOV, la data 2012-02-08 18:28:23 ma simte....stiu sa o fac...sa simta....am dat de sufletul ei.....
|
Fosta membra 9am.ro 766 mesaje Membru din: 14/10/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 20:36
De la: _KARPOV, la data 2012-02-07 02:52:43 Analiza pe text: E cea mai frumoasa din cate fete ai vazut tu! In comparatie cu altele are ceva in plus dar in comparatie cu unele are ceva in minus! Care e limita numarului de calitati? Cand se depaseste numarul inseamna ca nu au fost inventariate toate! Fereasca Dumnezeu sa emane masculinitate! Mi-am adus aminte de EBA: "In timp ce unii rostesc cateva cuvinte boc...'! In timp ce unele au 2-3 calitati... (Cu calitatile prea multe, te repeti!) Bucura-te in continuare! Si acum o descoperire: de la primul oftat pentru o fata, recte pentru un baiat,acesta se va repeta toata viata. Va fi un ciclu: la fiecare noua descoperire vei activa si mai multa abnegatie pana ti se va parea ca nu ai iubit pana in acel moment atat de profund si te vor durea si mai tare 'toate cele'! Nu ma lua in seama, mie imi place sa citesc din cand in cand si pe sarite ceea ce 'suferi'!! Raporteaza abuz de limbaj
Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
|
|
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 20:38
De la: _KARPOV, la data 2012-02-09 20:20:00De la: lilu_67, la data 2012-02-08 21:31:35De la: _KARPOV, la data 2012-02-08 18:28:23 Ai participat si tu la deszapezire? Nu cumva era sufletul femeii inghetate pe drum?
|
|
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 22:00
De la: _gal_ina, la data 2012-02-09 20:36:00De la: _KARPOV, la data 2012-02-07 02:52:43 Bei....adica poti crede ca eu nu ma pricep?....Pai am citit cateva carti de specialitate....am vazut destule....fete.....eu le plac doar pe cele care au o inteligenta....peste medie.....care sunt frumoase....deoarece le vad eu frumoase.....si care imi plac mai mult cand sunt imbracate......
|
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 22:11
Imi place parul ei....imi plac ochii....imi plac buzele ei....imi place zambetul....imi place mult glasul ei....cand se alinta..... Imi place sa o vad imbracata......sa ii admir formele trupului....sa o simt....cat este de frumoasa.... Este ca in vis....are tot ce mi-as putea dori.....o simt si o vreau....dar totusi poate prefer sa fie departe de mine.... Nu vreau sa-mi fie mereu aproape ....nu vreau sa risc....sa o supar....nu vreau poate nici eu sa ma supar....prefer poate sa sufar.....sa sufar de dor.... O inteleg....o vreau asa cum este si vreau sa ma simta cum sunt.....vreau sa inteleaga....sa stie....ca o doresc.... Sa stie ca nu vreau mai mult....vreau doar sa ma lase sa o privesc...... Mi-e sufletul plin de ea......ii simt sinele....si as vrea sa o am....o clipa.....asa cum nu a mai fost......sa fie ....si sa o simt....si apoi as pleca....spre infinit....cu ea in mine.... Simt ca nu va mai pleca....ca va ramane in sufletul meu....si chiar daca eu....candva....acum....sau in viitor.....poate ca nu voi mai fi.... ea va ramane.....in infinitul meu....Nu va mai putea iesi din timpul meu....ea poate ca va urma o alta cale....insa o parte din sufletul meu....o va urma..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 23:37
|
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 07:51
Multi nu inteleg....cat de important este sa fii inteligent....Multi nu inteleg....de ce....cei inteligenti au o frumusete aparte....Ea este inteligenta...poate asta e motivul....ca este atat de frumoasa....Are o anumita expresie....are o privire care te patrunde...pana in suflet....are un zambet senzual....si buze ...care te cheama....Iar glasul....si cuvintele ei....iti patrund in suflet.... E atat de frumoasa .......mi-e greu sa cred ca poate fi doar a mea....Nu stiu ce isi doreste....nu pot sa-i patrund....gandurile....cred ca nici ea nu stie ce vrea....ea inca......este in cautarea unui suflet....Poate incearca sa inteleaga daca eu sunt cel care merita sa-i stea alaturi.....poate ma simte....insa nu are inca certitudinea ca eu sunt....alesul.... Este atat de senzuala.....simti ca sufletul ei...a iesit...la suprafata....te cheama...simti ca doreste....insa se fereste sa ia o decizie...finala..... O simt pe moment....insa in clipa urmatoare....o simt departe....Chiar daca as avea parte de ea....zilnic.....tot nu as simti....ca este a mea.... O simt de parca ar fi ea....si sufletul ei....doua entitati....eu o pot avea pe ea....insa sufletul inca nu vrea sa intre inca ....in corpul ei atunci...cand este cu mine.... Simt ca nu o am....simt....ca este altcineva......dupa ce nu mai este langa mine....Simt ca nu exista....ca nu poate fi ea....cea care ma vrea......simt ca nu a existat nimic....intre noi...chiar daca ceva....s-a intamplat.... Poate fuge de mine....poate si eu fug....poate ca a iubi o asemenea femeie....mie....imi este interzis....
|
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 12:49
De la: _KARPOV, la data 2012-02-09 22:00:24De la: _gal_ina, la data 2012-02-09 20:36:00De la: _KARPOV, la data 2012-02-07 02:52:43 Am recitit textul scris de mine si nu reiese ca nu te pricepi! Eu am luat cateva fraze si le-am comentat. Tu care te pricepi la toate, as putea eu sa am indoieli ca nu cunosti ce materie esoterica este sufletul unei fete? Vorbind insa din experienta proprie (deci fara legatura cu divagatiile tale scrise, ca sa zic asa), sufletul comunica perfect cu gandirea si de aceea intreprinderile noastre uneori ne surprind chiar si pe noi care suntem carcasa lui! Complexul suflet-gandire-actiune nu tine de caracter de educatia primara, de judecata de apoi pentru a nu repeta greselile ci doar de acea durere neexplicabila, nelocalizata, care ucide pofta de mancare, orice fel de activitate normala pana atunci. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 13:33
De la: _gal_ina, la data 2012-02-10 12:49:12De la: _KARPOV, la data 2012-02-09 22:00:24De la: _gal_ina, la data 2012-02-09 20:36:00De la: _KARPOV, la data 2012-02-07 02:52:43 Iubirea este ceva ce vine din inconstient....Nu poti sa hotarasti ca vrei sa iubesti.... Gandirea....gandurile nu te ajuta.... Iubesti...ca simti....simti ...din senin...o suferinta...simti...cand cineva iti patrunde in suflet.....simti ca nu poti sa te aperi.... E un atac impotriva sufletului tau....e un atac neprevazut....nu poti scapa decat prin suferinta.... Chiar daca si ea te iubeste....tot suferi....suferi si daca o ai....suferi ca nu este in tine.... O vrei in tine...langa sufletul tau....nu e suficient sa o atingi....sa o saruti....sa o ai....cu totul..... Ceva nu se imbina.....e greu sa cuplezi 2 suflete...sunt ca un magnet....pe de o parte se atrag...insa pe alta parte se resping.... Cred ca sufletul se apara....nu are curajul sa lupte....nu stie cum sa intre in celalalt suflet...... El vrea....el sufera ....insa nu poate gasi linistea.... Uneori...suferinta te face sa vrei....sa dispari....sa trimiti sufletul tau...in neant....sa te simti iar ocrotit....ca atunci...cand poate ...erai....in drum spre viata pamanteana.....cu 9 luni...inainte de a te naste.... Acea liniste o cautam....poate cautam sufletul mamei.....acel suflet pe care atunci il simteam... Poate ca sufletul pereche....de fapt e un suflet asemanator celui...al mamei....care ti-a dat viata.... Poate il cauti....si vrei sa-l gasesti...poate ca nu exista....decat in mintea ta..... Insa asta simti....si atunci cauti...cand gasesti....incepi sa suferi....
|
Postat pe: 12 Februarie 2012, ora 22:38
Cauti un suflet...il gasesti...si apoi incerci sa-l apropii de sufletul tau.... E foarte greu....trebuie sa tii cont de tot ceea ce stii tu....si de ceea ce stie ea. Vrei sa fie ca tine insa simti...ca nu se poate....fara sa simti si ceea ce simte ea.... Poate ea nu vrea mult....poate vrea doar un strop de fericire....poate ca ceea ce eu ii ofer...pe ea o multumeste. Nu am de unde sa stiu....nu pot sa o cred...mi-e frica...poate ca nu este indeajuns de multumita....poate vrea mai mult...poate vrea sa ma linisteasca....afirmand ca e mai mult decat spera..... Eu cred ca stiu sa ofer...insa simt ca vreau sa-i ofer mai mult....vreau sa simta ceea ce nu credea ca exista....vreau sa simta ca este o zeita.... Este zeita sufletului meu....o vreau....vreau sa o simt....asa cum nimeni nu a stiut sa o simta....vreau ca ea sa simta....ca este de neinlocuit.... Ea este si va ramane....pentru mine....fetita din vis....nu o voi parasi niciodata....ar insemna sa ma parasesc pe mine..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Am fii mai saraci fara expunerea gindurilor tale.
....s-a inchis....au probleme....cu caldura....