back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este in sufletul tau?

Pagini: << 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 >> Sari la pagina:

9a_m25o

5 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2012, ora 18:03

o-oooo !..a-aaa! iiii-ihihihiii !.... s-au opărit, s-au urzicat cotoroanțele de vârsta a treia, spre a patra, tufanelele si crizantemele forumului, hahahah !... și c-un picior in groapă....la buc., borta, prin targuŽ iesilor...
...haide bre isprăvniceselor, ca voi l-ați tot dadacit, îmbrâncit, si intepat pe ici pe colo, acum cand v-a spus-o verde și oglinda-n față nu vă mai convine !?...phoaiiii lumeeeeee, lume.

...ați declanșat răzbeluŽ pisichotronic împotriva pățanului karpov inainte de a-i retrage scrisorile de acreditate, inainte de a-i trimite o declarație de rezbel între generații?... poi bine conițelor, de ce v-ați introdus cozile in ciorbița romantică a lui Karpovel, cine dreaq v-a îmboldit ssă vă auto introduceți ne invitate în viziunile sentimentale pe care cildu' Karpov le descrie pŽaciișa !?
...poi, după ce v-ați vârât codițele in ciorbița subiectului languros ați dorit s-o și degustați, dar v-ati oparit papilele , degustibusu' o fost nesimțitor, atrofiat, și acum învinuiți propitaru' compoziției că nu v-a avertizat din tip că ciorbița lui frige, arde, opareste, intrusii&intrusele care doresc s-o guste făra a primi prealabil invitații, stal , și tacâmuri adecvate necesare degustării fastuosului menuu .

...poi bine conițelor, dar aiasta mârșăvie mișelească se numește; amestec înafacerile și treburile interne ale unei entități libere și independente, suverane, understood? ... v-ați scormonit voi limbicul zbârcit de vreme și ce v-ai spus; aiast țânc visător și-o luat nasuŽla purtare și ne-o facut de tăt carameluŽ bulversându-ne tăt arhetipu' psihico-intelectual preconceput, hai să-i tragem o clăbuceală și-o zmetie peste bot semnată olograf ca să știe cine-i expeditoruŽ, ș-alŽdat să-și țină-n frâu prin subconștientul latent anticipativ aspirațiile romantico-socio-sentimentale că pe noi îste ofilite ne cam oripilează perceperea efectelor induse de acest țâpulitor virtual cu caș la gură, sunt de neinteles și practicat, avem o varstă respectabilă între noi, dar el, ne-o terfelește-n public, n-avem posibilitatea nici măcar să ne aciuăm pe lângă somitățile noastre vreo câțiva mușterii dornici s-o punem de-o evolutie fierbinte într-un cadru romanțios , nu mai gasim.

....coțohârlelor, nu vă puneți poalele-n cap tocmai când vă pregatiți trusoul de plecat pe dincolo, lăsați dreaq și voi pizma olecuțică de-o parte și nu vă mai ofuscați la vedere, vârâți-o-n cufărul cu zestre expirată,sau în cel de nevoi personale din sec.XX, acele sentimentalisme ieftine însoțite de acele aplauze furtunoase la care ati aspirat dar pentru care n-ati prea avut putirinta sa le realizati. dati-o la pace cu mr.karpov, lasati-l sa schimbe lumea nu-i frangeti aripa,cotoroantelor! era sa zic; zgripturoaicelor, il pizmuiti pe Karpov ca-i ateu, ca-i un radicalist de drapta, ca-i elitist, ca-i asa si pe dincolo, ca mmmmm !?

.................................

"În fața unei gropi s-aduni
Atîta lume de nebuni !
Să mori rîzînd..."

Și clopotele-n limba lor
Plîngeau cu glas tînguitor;
Și-adînc din bubuitul frînt
Al bulgărilor de pămînt,
Vorbea un glas, un cîntec sfînt
Și nălțător.

"-Nu cerceta aceste legi,
Că ești nebun, cînd le-nțelegi !
Din codru rupi o rămurea,
Ce-i pasă codrului de ea !
Ce-i pasă unei lumi întregi
De moartea mea !" ...a Ta, etc....

G.Coșbuc-Moartea lui Fulger.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Martie 2012, ora 21:32

pot sa spun si eu ce e in sufletul meu?
........ se pare ca nu.

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2012, ora 21:34

De la: gabigabi2, la data 2012-03-07 17:20:39mda, asta-i cuvintul : ingrijorare si asta ptr. ca, de ce sa n-o recunoastem , nu numai ei sunt Debusolati - vorbesc de tinerii zilelor noastre - ci si noi si o lume-ntreaga ! e un tavalug ce ne-a antrenat pe toti si nu stim nici unde ne duce si nici de ce !
dar, cu karpovu nostru se-ntimpla ceva .....

Sincer, m-as bucura sa fie numai exuberanta unui novice care s-a trezit debusolat in lumea asta ca o meduza! Uite acum cateva ore aflu ca se vor da inapoi toti banii luati de la bugetari! Foarte bine, dar de ce acum cateva zile Ungureanu nu promitea nimic? De ce s-au mai esalonat restituirile castigate in instanta prin anii 2013/2014? Ori nu se stie ca inainte de alegeri nu se pot acorda nici un fel de marire de salariu cu sase luni de zile? Dar de ce a spus ca" sa lase" salariile pe care le-au avut inainte, adica se referea la parlamentari? Inseamna ca alegerile vor fi la anul ca sa respecte cele sase luni? Acum ma gandesc ca un om matur trecut prin viata in fel si chip, abia mai razbeste sa se abtina de a contesta ameteala din "capul guvernului base' ori un tanar ce poate sa inteleaga? Ar putea sa-si explice de ce parintii si bunicii lui nu au contestat vechiul regim, spre exemplu?! Daca acum putem iesi macar in strada si sa strigam 'jos', fara repercursiuni imediate, inainte nu puteai sa vorbesti nici in soapta!
Ce nu inteleg e ca plange, se framanta, se rostogoleste peste societate, ca o neaga; ca insusi pamantul nu-l mai incape, dar de ce atunci cand vrem sa-l ajutam nu raspunde ci se razvrateste in contunuare si eu ma ingrijorez!? A scrie aici, trebuie sa-si asume si consecintele, altfel ar scrie intr-un caiet! Raspunsul e altul: copilul e singur! Simte nevoia de a se destainui si pentru ca nu poate sa poarte un dialog cu o persoana reala se 'varsa aici'! Daca l-as adula exprimandu-mi uimirea de cata inteligenta debordanta dispune, si-ar reveni? Oare asta cauta?

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2012, ora 21:40

De la: daniela_, la data 2012-03-07 21:32:54pot sa spun si eu ce e in sufletul meu?
........ se pare ca nu.

De ce nu? Chiar am ajuns atat de rau incat sa ne temem de consecinte? Ori scriem ce gandim, ce ne framanta si putem accepta niste raspunsuri care se leaga de subiect si nu de biografiile persoanelor reale, ori riscam sa nu mai existam pe forum!

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2012, ora 22:58

Bei....copii......
Eu cand scriu....nu gandesc...imi vin cuvintele si le arunc p-aici pe forum......credeam ca se intelege acest lucru....
Daca va uitati cu atentie la postarile mele o sa observati....ca sunt ...una dupa alta....deci nu este ceva "premeditat'.....e ceea ce imi vine in minte in secundele in care scriu.....legandu-ma de uneori....de un singur cuvant...
Am impresia ca anumite cuvinte va deranjeaza....eu nu pot sa tin cont...de tarele fiecaruia.....
Poate ca uneori nu intelegeti...dar credeti ca intelegeti....
Pentru a intelege ....trebuie sa fii cea care "primeste" cuvintele sau sa fii....EU.....ceea ce nu este posibil....
Cand nu intelegi....intrebi sau stai in banca ta.....
Eu nu scriu pentru voi....scriu pentru EA....si pentru mine....
Ea intelege....e o isteata.....nu are nevoie de "traducere".....voi aveti....dar nu va ajuta....
Ceea ce este de inteles....nu este de inteles si pentru voi.....intelege doar cel ce stie sa inteleaga.....
Daca stii ....intelegi.....daca nu stii....nu stii sa intelegi....
Ca sa stii ....trebuie sa stii ce stiu eu....iar ceea ce stiu eu....voi....s-ar parea...ca......nu ati reusit sa stiti.....nici "macar"....intr-o viata....
Ca sa stiti cum simt.....este nevoie sa stiti....sa simtiti....sa puteti sa simtiti.....sa intelegeti ce inseamna a simti....
Eu stiu sa simt....eu stiu sa intru in sufletul cuiva....eu stiu ce vrea un suflet.....eu stiu ce sa ii ofer unui suflet....si stiu....unde sa ma opresc.....
Stiu ce inseamna un zambet....ii cunosc forta.......il simt....in creier....il simt in inima si in suflet....
Daca nu ai avut si nu ai simtit ceea ce eu stiu sa simt....poti trai si o suta de ani....si tot nu intelegi nimic......
Eu stiu oameni care au fost crescuti in comunism.....nu stiu sa simta decat comunismul....
Stiu oameni care au fost indoctrinati....si cred pana la moarte intr-un dumnezeu ....oarecare.....
Acestia nu se pot schimba....cred doar in ceea ce "simt"...ei.....si din acest motiv si voi....nu reusiti sa simtiti si altceva....
Nu puteti intelege decat ceea ce stiti....eu inteleg si ceea ce stiti voi.....insa voi nu intelegeti ceea ce stiu eu.....
Voi vreti sa ma adaptez la lumea voastra.....eu insa nu vreau.....nu vreau sa fiu partas la o ideologie....i.dioata....nu vreau sa fiu partas....la un model de societate....falimentar....
Prefer sa fiu ....EU........cel care sunt.....NU .....cel ce sunt.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2012, ora 23:02

Parintii mei stiu ce scriu....si nu ii deranjeaza....si eu pun mare pret pe parerea lor.....sunt educati de mine.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2012, ora 23:18

Multi se supara uneori....gandind ca eu sunt impotriva "sistemelor"......
Daca ar fi sa aveti dreptate.....atunci lumea asta ar fi o lume...ideala.....
Se "simte".....educatia ,omului nou......se simte gandirea utopica.....despre o societate in care toti traiesc bine.....cu exceptia celor care mor de foame sau prin spitale.....Politica functioneaza.....nimeni nu fura.....cu exceptia hotilor (80%) .....toti gandesc logic....cu exceptia crestinilor....care nu au voie (80%).
Daca este atat de bine ....si eu gresesc....atunci de ce nu exista o singura religie ?.....de ce este nevoie de politie daca toti sunt credinciosi?.....De ce exista divorturi....daca toti se inteleg?
De ce nu pretuim....ceva "bun"...?.....De ce vrem mereu schimbare ?
Nu cumva voi vreti....ca si mine altceva....?
La voi insa acest....altceva ....inseamna ...putin....eu vreau....totul....
....insa voi nu intelegeti ce inseamna totul....voi va multumiti cu....cioburi......cu bucatele de suflet....cu bucatele de democratie......cu procente din stiinta....ca sa nu-l suparati....pe cel ....ce nu este.....
Voua va este FRICA.....pana in ultima clipa.......
Mie nu imi este frica ....insa vreau......vreau sa simt.....si simt......
Simt si greselile voastre....stiu ca sunt fara leac.....
Aveti nevoie de un psiholog....sa va deschida ....mintea......
Atentie.....nu am spus.....Psihiatru....
Cel care intelege ceea ce simt....si stiu... eu.....se numeste psiholog......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2012, ora 23:23

De la: 9a_m25o, la data 2012-03-07 18:03:30o-oooo !..a-aaa! iiii-ihihihiii !.... s-au opărit, s-au urzicat cotoroanțele de vârsta a treia, spre a patra, tufanelele si crizantemele forumului, hahahah !... și c-un picior in groapă....la buc., borta, prin targuŽ iesilor...
...haide bre isprăvniceselor, ca voi l-ați tot dadacit, îmbrâncit, si intepat pe ici pe colo, acum cand v-a spus-o verde și oglinda-n față nu vă mai convine !?...phoaiiii lumeeeeee, lume.

...ați declanșat răzbeluŽ pisichotronic împotriva pățanului karpov inainte de a-i retrage scrisorile de acreditate, inainte de a-i trimite o declarație de rezbel între generații?... poi bine conițelor, de ce v-ați introdus cozile in ciorbița romantică a lui Karpovel, cine dreaq v-a îmboldit ssă vă auto introduceți ne invitate în viziunile sentimentale pe care cildu' Karpov le descrie pŽaciișa !?
...poi, după ce v-ați vârât codițele in ciorbița subiectului languros ați dorit s-o și degustați, dar v-ati oparit papilele , degustibusu' o fost nesimțitor, atrofiat, și acum învinuiți propitaru' compoziției că nu v-a avertizat din tip că ciorbița lui frige, arde, opareste, intrusii&intrusele care doresc s-o guste făra a primi prealabil invitații, stal , și tacâmuri adecvate necesare degustării fastuosului menuu .

...poi bine conițelor, dar aiasta mârșăvie mișelească se numește; amestec înafacerile și treburile interne ale unei entități libere și independente, suverane, understood? ... v-ați scormonit voi limbicul zbârcit de vreme și ce v-ai spus; aiast țânc visător și-o luat nasuŽla purtare și ne-o facut de tăt carameluŽ bulversându-ne tăt arhetipu' psihico-intelectual preconceput, hai să-i tragem o clăbuceală și-o zmetie peste bot semnată olograf ca să știe cine-i expeditoruŽ, ș-alŽdat să-și țină-n frâu prin subconștientul latent anticipativ aspirațiile romantico-socio-sentimentale că pe noi îste ofilite ne cam oripilează perceperea efectelor induse de acest țâpulitor virtual cu caș la gură, sunt de neinteles și practicat, avem o varstă respectabilă între noi, dar el, ne-o terfelește-n public, n-avem posibilitatea nici măcar să ne aciuăm pe lângă somitățile noastre vreo câțiva mușterii dornici s-o punem de-o evolutie fierbinte într-un cadru romanțios , nu mai gasim.

....coțohârlelor, nu vă puneți poalele-n cap tocmai când vă pregatiți trusoul de plecat pe dincolo, lăsați dreaq și voi pizma olecuțică de-o parte și nu vă mai ofuscați la vedere, vârâți-o-n cufărul cu zestre expirată,sau în cel de nevoi personale din sec.XX, acele sentimentalisme ieftine însoțite de acele aplauze furtunoase la care ati aspirat dar pentru care n-ati prea avut putirinta sa le realizati. dati-o la pace cu mr.karpov, lasati-l sa schimbe lumea nu-i frangeti aripa,cotoroantelor! era sa zic; zgripturoaicelor, il pizmuiti pe Karpov ca-i ateu, ca-i un radicalist de drapta, ca-i elitist, ca-i asa si pe dincolo, ca mmmmm !?

Atîta lume de nebuni !
Să mori rîzînd..."

Și clopotele-n limba lor
Al bulgărilor de pămînt,
Și nălțător.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2012, ora 23:28

De la: daniela_, la data 2012-03-07 21:32:54pot sa spun si eu ce e in sufletul meu?
........ se pare ca nu.

poti sa spui si ce nu este....asta deranjeaza....mai....tare....!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Martie 2012, ora 04:20

De la: _gal_ina, la data 2012-03-06 09:17:33
De la: nastasemihail, la data 2012-03-06 06:23:45
De la: _gal_ina, la data 2012-03-03 23:18:08Gata! Mi-am sters cateva conturi chiar si de pe Facebook, numai sa-mi ramana timpul curat, fara ispitele virtualului! De maine voi incepe sa traiesc altfel! Fara ganduri care se transforma in injurii sau osanale; fara grija ca mi s-a mai trimis un mesaj de la 'cineva' si ca intarzii cu raspunsul! Nu ma indur sa sterg contul de aici si nu am motive absconse sa-l pastrez, dar de prea multe ori l-am sters si tot de atatea ori l-am refacut sub diferite avataruri; cu diferite preteste nicodata recunoscute in scris: nicaieri nu e ca pe forumul 9am! O primavara frumoasa cu sanatate la toti si mie, spor la munca!

Te urmaresc indeaproape sa nu pleci.

Nu plec! Am vazut ca nu se poate altfel: cu atatia prieteni care ma ajuta sa exist, nu vreau sa-i mai dezamagesc cu inca un capriciu! Acum, de! macar sa va salut si tot mai intru pe aici! O zi minunata!

Imi facusem griji. Am crezut ca te-a suparat un banc facut de mine.
Daca nu te-a suparat, acum pot sa te supar.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2012, ora 04:21

Eu stau f prost cu niste stari. Depresive putin spus. Nu imi dau seama de la ce, ca sint pe maxim cu toate. Enigma.
Mytcor, sa taci, ca te altoiesc.

De obicei astea le am inainte de evenimente f stresante. Nu stiu daca negative. Evenimente f mari.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2012, ora 04:28

Ii supar pe toti, parintii, era si pe copiii din Germania sa le zic ceva ca nu raspund. Vecinii, daca nu sint atent le dau foc, prin vorbe. Nu stiu ce am.
Si tare mult as vrea sa le spun, dar imi e ca iese razboi cu toti.
De exemplu aerienii astia isi inchipuie ca daca stau agatati de stat e totul regula, Cu ce se stie. Doar un aspect.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 07:51

........ se pare ca nu.

de ce nu ? cine te opreste ? noi, in nici-un caz ! hai, mai bine zi-i de ce-ai parasit 9Am ? ti-ai gasit alti prieteni mai interesanti ? subiectele-s mai proaspete ? ....pina cind ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 08:28

De la: 9a_m25o, la data 2012-03-07 18:03:30o-oooo !..a-aaa! iiii-ihihihiii !.... s-au opărit, s-au urzicat cotoroanțele de vârsta a treia, spre a patra, tufanelele si crizantemele forumului, hahahah !... și c-un picior in groapă....la buc., borta, prin targuŽ iesilor...

Atîta lume de nebuni !
Să mori rîzînd..."

Și clopotele-n limba lor
Al bulgărilor de pămînt,
Și nălțător.

" ei vezi ? asta-i cusurul tau : esti magar si violent ....si n-ai manere !"

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 08:37

De la: _KARPOV, la data 2012-03-07 22:58:24

Bei....copii......
Eu cand scriu....nu gandesc...imi vin cuvintele si le arunc p-aici pe forum......credeam ca se intelege acest lucru....
Daca va uitati cu atentie la postarile mele o sa observati....ca sunt ...una dupa alta....deci nu este ceva "premeditat'.....e ceea ce imi vine in minte in secundele in care scriu.....legandu-ma de uneori....de un singur cuvant...
Am impresia ca anumite cuvinte va deranjeaza....eu nu pot sa tin cont...de tarele fiecaruia.....
Poate ca uneori nu intelegeti...dar credeti ca intelegeti....
Pentru a intelege ....trebuie sa fii cea care "primeste" cuvintele sau sa fii....EU.....ceea ce nu este posibil....
Cand nu intelegi....intrebi sau stai in banca ta.....
Eu nu scriu pentru voi....scriu pentru EA....si pentru mine....
Ea intelege....e o isteata.....nu are nevoie de "traducere".....voi aveti....dar nu va ajuta....
Ceea ce este de inteles....nu este de inteles si pentru voi.....intelege doar cel ce stie sa inteleaga.....
Daca stii ....intelegi.....daca nu stii....nu stii sa intelegi....
Ca sa stii ....trebuie sa stii ce stiu eu....iar ceea ce stiu eu....voi....s-ar parea...ca......nu ati reusit sa stiti.....nici "macar"....intr-o viata....
Ca sa stiti cum simt.....este nevoie sa stiti....sa simtiti....sa puteti sa simtiti.....sa intelegeti ce inseamna a simti....
Eu stiu sa simt....eu stiu sa intru in sufletul cuiva....eu stiu ce vrea un suflet.....eu stiu ce sa ii ofer unui suflet....si stiu....unde sa ma opresc.....
Stiu ce inseamna un zambet....ii cunosc forta.......il simt....in creier....il simt in inima si in suflet....
Daca nu ai avut si nu ai simtit ceea ce eu stiu sa simt....poti trai si o suta de ani....si tot nu intelegi nimic......
Eu stiu oameni care au fost crescuti in comunism.....nu stiu sa simta decat comunismul....
Stiu oameni care au fost indoctrinati....si cred pana la moarte intr-un dumnezeu ....oarecare.....
Acestia nu se pot schimba....cred doar in ceea ce "simt"...ei.....si din acest motiv si voi....nu reusiti sa simtiti si altceva....
Nu puteti intelege decat ceea ce stiti....eu inteleg si ceea ce stiti voi.....insa voi nu intelegeti ceea ce stiu eu.....
Voi vreti sa ma adaptez la lumea voastra.....eu insa nu vreau.....nu vreau sa fiu partas la o ideologie....i.dioata....nu vreau sa fiu partas....la un model de societate....falimentar....
Prefer sa fiu ....EU........cel care sunt.....NU .....cel ce sunt.....

asta se cheama scriere indusa sau automata....poti sa-i spui cum vrei ! dar atunci apare o intrebare intrebatoare : Cine e la capatul celalalt , acolo de unde-ti vin aceste ginduri ? sa fie vreo Entitate, pe care, de altfel, tu o refuzi cu indirjire ? sa fie un Inconstient colectiv , in care sunt adunate ca-ntro banca mondiala tot ce s-a spus si s-a gindit in lumea asta ? si, in anumite conditii, o accesam si de acolo Ne VIN IDEILE !? pai, scumpici, sa stii ca si cei ce-au scris Biblia si Evangheliile sustin ca Exact asa au scris-o : prin aceasta scriere indusa ! ei au fost doar tocul ce scria pe hirtie ceea ce le sosea de "sus"!

Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2012, ora 11:13

De la: Ebony, la data 2009-05-21 15:38:57De obicei, oamenilor nu le place sa stie cineva,ce este in sufletul lor.Mai greu sa te dezvalui in fata altora,deoarece vor crede ca esti slab(nu ma refer la greutate)Probabil e un subiect delicat,dar cine indrazneste sa spuna ce are ,,pe suflet?,,

regrete dupa trecut si teama de viitor
www.youtube.com/watch?v=gOxah3iz3jE

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
9am_25o

28 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 12:48

Žoute domŽle , ofilimea foumistica s-a coalizat, vrea rezbel !
Phai bine senilitatile voastre, o sa va tina bracinarele, pachestile, harnasamentele, sunteti dotati cu armament corespunzator pntru a rezista onorabil intr-o asemenea conflagratie de proportii cahahastrofice?

Gabi, asuma-ti sintagma, daca tot m-ai suduit intr-un mod literar artistic,cel putin fa-o cu propriile aranjamente literar argotice, nu-i frumos din partea ta sa te comporti ca o haimana sutind arme din rastelul caragialesc, ai sa ajungi si tu exact in situatia lui buth,dupa gratii.

Nastasica, iar iti este obturat canalul de comuunicatii in alfa,dŽaia nu poti sa-ti conectezi armonica-n canalizarea de comunicatii trans frontariera, iar pe ruta Buc.- Stuttgart,Bonn,Berlin,Munich, etc., nu se poate levita, o sa ai nevoie de un tiket, cel putin lowcost, si-un mijloc aerian de transport,A310,B747,Suhoi,Tu-144,RomBac 1-11, etc., altfel...o sa levitezi la sol,bara fixa,si paralele....
Nastasica, observ, mai nou, ca te-ai si recalificat, ai ajuns pomicultor ocupandu-te cu altoitul...ce spui, reusesti sa-mi altoiesti un butas de baobab pe un port altoi de palmier agatonian, se poate ?

Gabi, la celalalt capat al "intracomunicatiilor" se afla tot El, Karpov----->el + el. el vs el, el & el. el U el, el int.el...etc....ce te bagi tu, in eÉul lui?... regresif,transgerif, transcendent ?...un lant dialogal intre origini si prezent isi idealizeaza si conceptizeaza viitorul, iar tu faci pe desteapta, dar esti incapabila sa-i intelegi flashurile starilor traite.

Ce este in sufletul meu? intr-o anumita zona , o imensa intindere de amar absintuita, m-am nascut si am convietuit 25 de ani din viata intr-o tara ai caror cetateni,- niciodata indeajuns;educati, si instruit-i, n-au reusit sa devina un popor nicicand, au fost, sunt, si vor ramane vesnic..................o populatie umila, servila, si... la cheremul tuturor ....vantura lume!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 16:55

citi ani ai tu, jmecheria ta, de ne faci pe noi babatii si -n alte gingase cuvinte, ne insultezi ? hai, ia zi ?
si zi-i sarut' mina ca fiind "Amici " te-am gratulat ca la carte ! adevarul e ca nu stiu altfel si nici nu pot sa-njur !
dar, Karpov insusi e un pic alaturea cu drumul, caci in acuzarea facuta catre Galina....aia cu lumea in care am trait si ne-a placut , zice el , a fost in eroare : stie si el ca Poporului nu i-a placut comunismul ; s-a luptat cu arma-n miini impotriva lui , pina hat, prin 52-53 si ca mii de oameni au fost ori transmutati din locurile lor, ori au murit la canal si prin inchisori ! asa ca acea acuza mi s-a parut una gratuita, nascuta doar din neputinta....din oftica aia ca ai vrea sa rupi,sa lovesti si dai orbeste si-n stinga si-n dreapta, lovind la intimplare, ca sa te racoresti !

ntzzzz si stii si tu...sau cred ca stii ,ca Eul inferior acceseaza la un moment dat Eul superior si de acolo ne vin ideile mai....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 17:05

EU sunt TU !....iti spune ceva asta @250 ?

9am_25o

28 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 18:12

consideri ca protestul ar fi avut/produs vreun efect favorabil mie ? hahahahah

eu iti pot oferi versul, sau chiar poezia lui N STANESCU, tu-mi poti oferi citatul continand acel"EU sunt TU "de-acum 2000 de ani?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 18:21

De la: 9am_25o, la data 2012-03-08 18:12:28 consideri ca protestul ar fi avut/produs vreun efect favorabil mie ? hahahahah

eu iti pot oferi versul, sau chiar poezia lui N STANESCU, tu-mi poti oferi citatul continand acel"EU sunt TU "de-acum 2000 de ani?

pai, e putin viceversa, as zice : ti-a convenit sa fii confundat si acceptat ca Mytcor....d'aia n-ai protestat, in acest caz....e posibil sa ma-nsel si atunci, scuzati, pardon, bonsoar !
am spus ca nu Contest versul lui Nichita !
si da, in Evanghelia dupa Toma !

9am_25o

28 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 18:25

I quote exactly! altfel...............ti-ai fasait propria afirmatie! ...Cine-i Toma ? CITEAZA-L Please you!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 18:30

De la: gabigabi2, la data 2012-03-08 18:21:06
De la: 9am_25o, la data 2012-03-08 18:12:28 consideri ca protestul ar fi avut/produs vreun efect favorabil mie ? hahahahah

pai, e putin viceversa, as zice : ti-a convenit sa fii confundat si acceptat ca Mytcor....d'aia n-ai protestat, in acest caz....e posibil sa ma-nsel si atunci, scuzati, pardon, bonsoar !

cum adica mi-am fisiit propria afirmatie ? nu inteleg !

9am_25o

28 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 18:36

De la: gabigabi2, la data 2012-03-08 18:30:31
De la: gabigabi2, la data 2012-03-08 18:21:06

cum adica mi-am fisiit propria afirmatie ? nu inteleg !

...adica, umbli cu citate din tolba cu amintiri a nimanui !
prezinta citatul , sau las-o balta !

9am_25o

28 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 18:43

Ev. dupa Toma

citez:

"În ziua aceea veti cunoaste ca Eu sunt în Tatal Meu, ca
voi sunteti în Mine, si ca Eu sunt în voi”si : Eu în ei si Tu în Mine"

nu exista acel citat: "Eu sunt Tu" in Ev. dupa Toma,

nu cum sunt eu

nu cum sunt eu sunt eu
ci cum esti tu sunt eu
un fel de tu sunt eu
pe care nu l-ai mai lasat sa fie eu

Nichita Stanescu

"eu sunt tu" apartine geniului poetic Stanescian, understood , Gabi?
QED.

luniseara.files.wordpress.com/2011/02/nichita-stanescu.jpg

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 19:06

De la: 9am_25o, la data 2012-03-08 18:43:13Ev. dupa Toma

citez:

nu cum sunt eu

nu cum sunt eu sunt eu
ci cum esti tu sunt eu
un fel de tu sunt eu

Nichita Stanescu

QED.

luniseara.files.wordpress.com/2011/02/nichita-stanescu.jpg[/quote]

scumpule si nu asta inseamna , traducind fix ptr. fiecare dintre noi ce-a zis Isus ca Noi suntem El si Eu sunt Tu ?
si nu crezi ca Nichita s-a inspirat si el ,traducind poetic , exact intelesul vorbelor lui Isus ? si ca acest lucru ar trebui sa fie luat si inteles in toata profunzimea lui si nu considerat doar un vers de'a lui Nichita care suna misterios, enigmatic ?

9am_25o

28 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 19:13

De la: gabigabi2, la data 2012-03-08 19:06:32

citez:

nu cum sunt eu

nu cum sunt eu sunt eu
ci cum esti tu sunt eu
un fel de tu sunt eu

Nichita Stanescu

QED.

scumpule si nu asta inseamna , traducind fix ptr. fiecare dintre noi ce-a zis Isus ca Noi suntem El si Eu sunt Tu ?
si nu crezi ca Nichita s-a inspirat si el ,traducind poetic , exact intelesul vorbelor lui Isus ? si ca acest lucru ar trebui sa fie luat si inteles in toata profunzimea lui si nu considerat doar un vers de'a lui Nichita care suna misterios, enigmatic ?

rastalmacesti ?nu accepti evidenta? una este sa fii in cineva si cu totul altceva atunci cand---eu sunt tu, sau tu ESTI eu.... pricepi?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 19:19

De la: 9am_25o, la data 2012-03-08 19:13:00

citez:

nu cum sunt eu

nu cum sunt eu sunt eu
ci cum esti tu sunt eu
un fel de tu sunt eu

Nichita Stanescu

QED.

rastalmacesti ?nu accepti evidenta? una este sa fii in cineva si cu totul altceva atunci cand---eu sunt tu, sau eu SUNT tu.,.... pricepi?

imi pare rau : tu nu pricepi ce-ti spune !
ne spune ca asa cum El este Dumnezeu INTRUPAT ptr. paminteni, aparut sub forma paminteasca a lui Isus, ptr. a-i conduce inapoi ACASA la tatal si noi suntem Tot CA EL , fii si Scinteie Divina....doar atit ca noi suntem obligati la mai multe Reintrupari si mai multe vieti si El nu - si asta-i mesajul Invierii !
si da, " rastalmacesc"....adica citesc altfel ceva ce atita s-a tabacit prin citire calpa ,ca aproape nu mai are nici-un inteles !

9am_25o

28 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 19:26

De la: gabigabi2, la data 2012-03-08 19:19:50

citez:

nu cum sunt eu

nu cum sunt eu sunt eu
ci cum esti tu sunt eu
un fel de tu sunt eu

Nichita Stanescu

QED.

rastalmacesti ?nu accepti evidenta? una este sa fii in cineva si cu totul altceva atunci cand---eu sunt tu, sau tu ESTI eu.,.... pricepi?

imi pare rau : tu nu pricepi ce-ti spune !
ne spune ca asa cum El este Dumnezeu INTRUPAT ptr. paminteni, aparut sub forma paminteasca a lui Isus, ptr. a-i conduce inapoi ACASA la tatal si noi suntem Tot CA EL , fii si Scinteie Divina....doar atit ca noi suntem obligati la mai multe Reintrupari si mai multe vieti si El nu - si asta-i mesajul Invierii !
si da, " rastalmacesc"....adica citesc altfel ceva ce atita s-a tabacit prin citire calpa ,ca aproape nu mai are nici-un inteles !

daca te-as clona, cum te-ai adresa clonei tale ?
ba prostovanco, Eu sunt Tu!...

Dzeu intrupat ?.. esti normala la cap? ai toate tiglele pe casa? iti zumzaie bondari prin mansarda? ia-te de mana cu @159 si mergeti la psihiatru !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 19:34

citez:

nu cum sunt eu

nu cum sunt eu sunt eu
ci cum esti tu sunt eu
un fel de tu sunt eu

Nichita Stanescu

QED.

rastalmacesti ?nu accepti evidenta? una este sa fii in cineva si cu totul altceva atunci cand---eu sunt tu, sau tu ESTI eu.... pricepi?

hai sa zic altfel, ca sa intelegi ce vreau sa-ti spun : exista o foarte frumoasa scurta proza SF....SF- SF , dar exprima foarte frumos o idee filozofico-religioasa si ea se cheama " NORUL " ! nu ma intreba autorul, ca nu-l mai stiu ! ideea este asta : toate picaturile de apa , calatorindu-se ele de colo-pe colo, prin lumea larga, se reintorceau in Norul de unde plecasera cindva, fiecare imbogatindu-l cu noi informatii ....si Norul stia tot ce stia fiecare picatura si fiecare picatura stia ce stie Tot Norul , caci ele erau Norul si el era ele !

Pagini: << 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce este in sufletul tau?
Mergi la: