Info
x
Putem citi ºi discuta biblia ca literaturã – indiferent dacã o acceptãm (sau nu) ca sursã pentru gândi teologic ºi a trãi creºtineºte?
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 00:50
Masonii sunt o organizatie semi-secreta,Masonii (oamenii din umbra) sunt cei ce controleaza lumea. Ei sunt cei care controleaza guvernele lumii, si oricine le va sta in calea asupra telului vor fi eliminatii. Singurul presedinte a Romaniei care nu a fost mason a fost Constantinescu , Ceausescu a fost si el mason chiar avand un mare rank printre ei , si se spune ca ar fi fost eliminat pentru ca ar fi intors ochii asupra poporului (pt cei ce nu intelege: a inceput sa faca pt popor mai mult). Prea multe sa ii impiedecati nu puteti face si nu va recomand pt ca ,s-ar putea sa avetzi un accident foarte urat in caz care s-ar simti amenintati. God bless you, dragii mei. |
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 00:51
POPOARELE LUMII CER UN SINGUR GUVERN MONDIAL
Suprabancherii internationali încurajeaza, finanteaza si înarmeaza ambele parti ale conflictelor armate, realizând profit din varsarea de sânge a popoarelor manipulate de ei si furnizând un argument în plus în favoarea Noii Ordini Mondiale. Acest argument este: "Nationalismul este principala cauza a razboaielor si a atrocitatilor. Trebuie ca popoarele lumii sa renunte la nationalism si sa accepte sa traiasca în pace, fara varsare de sânge, sub un singur guvern mondial". Dar, vom vedea mai jos ca exact acesti "technocrati" si suprabancheri internationali, aceasta elita care conduce din umbra prin marionetele pe care le plaseaza în fruntea guvernelor nationale, planifica razboaiele si moartea în masa ca sa reduca populatia globului cu cel putin 85%. Masacrul pe care l-au efectuat trupele americane în Irak ar putea fi doar o repetitie generala la un masacru mai mare care sa atinga ambele scopuri ale guvernului din umbra: sa reduca populatia globului si sa-i convinga pe supravietuitori sa renunte la nationalitate si sa devina sclavi benevoli ai elitei conducatoare, care le vor da în schimb mult dorita pace. Dupa fiecare razboi mondial, omenirea a fost cu un pas mai aproape de Noua Ordine Mondiala. Dupa primul a aparut Liga Natiunilor, care însa nu cuprindea decât 63 de tari. Dupa cel de-al doilea, au aparut Organizatia Natiunilor Unite, care cuprinde 159 de natiuni, aproape întreaga populatie a globului, si pe lânga care au aparut Tribunalul International, fortele de "pace" ale Natiunilor Unite, Fondul Monetar International, Banca Mondiala, Organizatia Mondiala a Sanatatii, UNESCO, UNICEF, si asa mai departe. In momentul în care guvernul din umbra gaseste ca a sosit momentul sa aboleasca guvernele nationale, toate structurile statale care sa le înlocuiasca pe cele nationale vor fi deja pregatite. Una dintre ele este Asociatia Pentru Constitutia si Parlamentul Mondial (World Constitution and Parliament Association - WCPA), care a fost organizata ca sa functioneze deghizându-se într-o miscare de masa a particularilor doritori de pace si fratie între popoare. |
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 01:08
La înfiintarea Asociatiei pentru Constitutia si Parlamentul Mondial - WCPA, un rol mare l-a jucat Uniunea Mondiala (World Union), al carei presedinte, N. S. Rao, este unul dintre cei doi presedinti ai WCPA. Celalalt presedinte, Philip Isely, este si el membru în Uniunea Mondiala; si secretarul general al acestei uniuni, Samar Basu, este ofiter în WCPA. Dar Uniunea Mondiala s-a contopit cu Bunavointa Mondiala (World Goodwill), care este o creatie a trustului Lucis (Lucifer). Printre membrii trustului Lucifer - Lucis se enumera: Robert McNamara, care a fost Secretarul Apararii Statelor Unite, Donald Regan, Henry Kissinger, care a fost Secretarul de Stat al Statelor Unite, David Rockefeller, Paul Volker, care a fost presedinte la Federal Reserve, Ramsey Clark, care a fost Procurorul General al Statelor Unite si George Schulz, care a avut multe functii înalte în guvernul american, inclusiv cea de Secretar de Stat, toti vârfuri în CFR si în Comisia Trilaterala; si, în fine, reverendul Jesse Jackson, care da tonul politic populatiei de culoare din Statele Unite. O alta asociatie care colaboreaza cu WCPA este Consiliul Mondial al Bisericilor, a carei presedinta din 1975, Cynthia Wedel, este membra de onoare a Parlamentului Mondial Provizoriu. Pentru ca sa ne facem o idee despre cum este tesuta reteaua conspiratiei guvernului din umbra, sa-l examinam pe Philip Isely; el este membru în Asociatia Internationala a Educatorilor pentru Pace, Asociatia Federalista Mondiala, Amnistia Internationala (Amnesty International), Uniunea Libertatilor Civile Americane, Academia Americana de Stiinte Politice si Sociale, Asociatia pentru Educatia Globala, Prietenii Pamântului, Clubul Sierra, Societatea Audubon, Societatea Naturii Salbatice, Asociatia Umanistilor Americani, SANE, Asociatia Planetara, Institutul pentru Protectia Lumii, Cetatenii Planetei, Reteaua Viitorului Global, si alte astfel de asociatii "de mase" - toate finantate de cineva. Supraîncarcat de atributii cum este, în 1958 Philip Isely, de profesiune "inginer de integrare", a candidat pentru Congresul Statelor Unite. Dar, cele mai strânse legaturi le are WCPA cu Societatea pentru Viitorul Globului, unde Philip Isely e membru alaturi de John W. Gardner, fost Secretar al Departamentului de Sanatate, Educatie si Asistenta Sociala, Robert S. McNamara, fost presedinte al Bancii Mondiale, Glenn T. Seaborg, fost presedinte al Comisiei de Energie Atomica, si altii. Activitatea acestei societati consta din faurirea planului pe care-l urmeaza guvernele pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale. Marele public îsi închipuie ca si aceasta Societate pentru Viitorul Globului este, ca diverse alte societati si asociatii, o miscare populara cu scopuri de binefacere sau de protejare a naturii. In 1984, la sesiunea acestei societati, au participat Asociatia Umanistilor Americani, Baha’i, Institutul Brookins, Clubul de la Roma, CFR, Fratia Luminii Interioare (termen masonic), Proiectul Global al Anului 2000, Asociatia Internationala a Educatorilor pentru Pace, Organizatia Nationala a Femeilor, Initiativa Planetara, Proiectul Foametei, Fondul Monetar International, Banca Mondiala, Comisia Trilaterala, Societatea pentru Viitorul Lumii si Y.E.S. Societatea pentru Viitorul Lumii se afla sub egida marilor industrii ca AT&T (telefoanele Statelor Unite), General Electric, General Motors, IBM, Ortho Pharmaceutical, Xerox, si altele. General Electric, General Motors si Xerox finanteaza si Comisia Trilaterala. De aceea, când Philip Isely publica noua Constitutie a omenirii desnationalizate, sefii de state o iau în serios (GHK, pp. 83-86).
|
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 01:08
Intre 1946 si 1950, Philip Isely a fost organizatorul Actiunii pentru Federatia Mondiala, iar între 1954 si 1958, al Consiliului Americii de Nord pentru Conventia mondiala a Popoarelor. Apoi, în 1958-59, a fost seful Comitetului pentru Adunarea Constituanta a Constitutiei Mondiale, devenind secretarul ei general, pentru a deveni finalmente, în 1966, secretarul general al WCPA. Philip Isely a emis prima circulara pentru convocarea unei adunari constituante mondiale între 1958 si 1961; mii de înalti demnitari de stat au aderat la ea, prim ministri, ministri de cabinet si laureati ai premiului Nobel. Lucrarile au început în 1965, întâi la Milano, si apoi la Wolfach în Germania si au durat pâna în 1968. In 1977 a avut loc a doua sesiune de lucrari la Innsbruck, cu numele de Adunarea Constituanta Mondiala. La Constitutia mondiala au aderat 25 de tari la acea data. A treia sesiune a avut loc în 1979 la Colombo, în Sri Lanka; altele trei au avut loc în 1982 la Brighton, în Anglia, în 1985 la New Delhi, în India si în 1987 la Miami Beach, în Florida. S-au adoptat 11 acte la aceste sesiuni si la ultima au fost desemnati membrii Prezidiului Mondial si ai Parlamentului Mondial Provizoriu. Acest guvern provizoriu va fi înlocuit cu un guvern mondial deplin dupa ce 25 de tari vor ratifica Constitutia mondiala. Intre 29 aprilie si 9 mai 1991 a avut loc o alta sesiune la Lisabona, unde s-a lansat procesul de ratificare a Constitutiei mondiale (GHK, pp. 164-165).
|
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 01:09
Cartea lui Gary Kah contine în facsimil corespondenta si documentele pe care le-a primit el de la Filip Isely pe vremea când acesta credea ca Gary Kah este, ca si el, devotat cauzei înrobirii maselor si distrugerii structurii nationale si statale a popoarelor. Scrisorile oficiale contin lista demnitarilor WCPA, care se recruteaza dintre membrii proeminenti politic ai tuturor religiilor - iudaism, crestinism, hinduism, budism, alte religii asiatice, cu preponderenta religiilor pagâne, pentru ca acestea au multe puncte comune cu Noua "Religie" a "Noii Ere". De asemenea, este de remarcat strânsa legatura dintre ONU si agentiile ONU, pe de o parte, si WCPA pe de alta. Dintre 150 membri de onoare, 34 sunt înalti functionari ai ONU; 14 sunt bancheri din marea finanta; 8 sunt laureati ai Premiului Nobel (care în ultimele decenii a devenit un for pur politic). Ca nationalitate, 26 sunt din India, 10 din Nigeria, 9 din Statele Unite, 9 din Marea Britanie, 8 din Canada, 6 din Pakistan. Desi acestia decoreaza cu renumele lor WCPA, adevaratii conducatori sunt necunoscuti si lucreaza din umbra. Gary Kah a primit ultima scrisoare la 28 februarie 1991, în care era invitat sa participe la sesiunea din Lisabona; pentru ca sa fie demn de a participa, trebuia sau sa promoveze ideea Noii Ordini Mondiale în afise publicate în ziare cu circulatie de cel putin 25.000 de exemplare, sau sa adune semnaturile a cel putin 700 de noi aderenti. Asta însemna ca el trebuia sa înceapa sa promoveze activ Noua Ordine Mondala; cum constiinta nu l-a lasat sa faca acest lucru, s-a retras si s-a grabit sa-si publice cartea - pe de-o parte din convingerea adânca a imensului rau pe care Noua Ordine Mondiala îl pregateste pentru omenire, pe de alta pentru a-si proteja viata si familia, caci conspiratia satanica mondiala îsi elimina adversarii pe ascuns, nu la lumina zilei, când au devenit cunoscuti, ca sa nu-si arate adevarata fata (GHK, pp.169;82).
|
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 01:10
Câta vreme americanul nu si-a pierdut dreptul de a fi purtator de arma, elita conspiratoare se fereste de a trezi banuielile publicului pe care îl împinge spre sclavie. In 1787, parintii natiunii americane ("our founding fathers") i-au prescris cetateanului în Constitutia Statelor Unite dreptul de a purta arme tocmai pentru a se apara de "abuzurile guvernului". De aceea, în ziua de azi a început o campanie masiva în mass-media americana pentru a convinge cetatenii sa renunte la dreptul de a purta arme, concomitent cu o avalansa de omoruri misterioase si fara nici un scop aparent; psihopati care, sub influenta drogurilor sau a altor mijloace de alterare a constiintei, dau buzna în magazine, în restaurante, în scoli si împusca la întâmplare, ca apoi sa ramâna nauci sau sa se sinucida. Aceste asasinate absurde, aparent la întâmplare au darul sa convinga publicul ca guvernul trebuie sa confiste armele de la cetateni.
In ultima sa scrisoare catre Gary Kah, Philip Isely scrie: "Când se vorbeste despre Noua Ordine Mondiala, se pomeneste doar despre rearanjarea echilibrului de forte între natiuni suverane, gratie concentrarii puterii militare în locuri strategice, în timp ce toate natiunile ramân înarmate în suficienta masura ca sa nu fie expuse agresiunii. Dar NU aceasta este Noua Ordine Mondiala... (ci) o Federatie Mondiala de natiuni dezarmate sub constitutia unui Guvern Francmasonic Federal Mondial, nici mai mult nici mai putin. Constitutia e deja scrisa." (GHK, facsimilul scrisorii). Atât în aceasta scrisoare, cât si în cea trimisa sefilor de stat, se accentueaza nereusita ONU de a mentine pacea în lume - motiv pentru care este necesara WCPA, care pastreaza însa logo-ul ONU. Tot asa, aparitia ONU a fost justificata prin nereusita Ligii Natiunilor, de dupa primul razboi mondial, de a mentine pacea în lume. Dar, acelasi grup de persoane au faurit atât Liga Natiunilor cât si ONU si WCPA .(GHK, p.176) |
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 01:12
Eu am vazut filmari secrete ale masonilor. L-am vazut chiar pe Adrian Nastase intr-unul din ele, insa si multi altii. Ei dezvolta o politica mondiala. De atatea ori se intalnesc fara ca noi sa stim, in secret pentru a tine ritualuri in jurul acelei bufnite pe care ei o venereaza. Ai fi surprins sa vezi unde se intalnesc cei mai mari capi ai lumii si cum se destrabaleaza. Basescu a fost indepartat tot in urma unei astfel de conspiratii, pt ca a refuzat regulile lor.
Pentagonul stii ca are 5 laturi, ei daca le prelungesti vei obtine steaua cu 5 colturi, iar in capatul fiecareia se afla cate-o cladire unde isi tin ei ritualurile de cateva ori pe an, nu stiu exact, dar am vazut filmarea unui reporter englez si studiile acestuia. Banii sunt tipariti de ei punand diferite semne ascunse cu impact in subconstient. In prezent e cea mai mare organizatie activa, care din pacate inca mai selectioneaza membrii, dintre noi chiar. Daca vrei si o mini lista, pot sa-ti spun ca Nastase are gr. 33, Petre Roman gr. 28, Ion Iliescu gr.33 etc. - majoritatea sunt implicati. |
|
Fosta membra 9am.ro 1798 mesaje Membru din: 1/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 11:05
De la: adipopa, la data 2009-04-07 20:40:03De la: maressalul_, la data 2009-04-07 13:03:20Pai voi ce "resurse" aveti ? O gloata de oameni dintre care ... jumate' pot fi cumparati cu o farfurie de mancare. O parte ies de plictiseala, gen pensionari ..sutudenti cu hormanii in sange... bla bla. Daaaaa.... si marmota invelea ciocolata
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
|
|
|
|
|
adipopa 3001 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 13:22
De la: gabita_n_07, la data 2009-04-07 23:04:00adipopa, Gãbiþa, înainte ca discuþia (în care acum regret cã am intervenit) sã degenereze ºi mai mult, dã-mi voie sã-mi reafirm credinþa creºtinã în opoziþie ºi în acelaºi timp distantã faþã de cvasipanteismul nepersonal al religiei sau ideologiei masonice. Nu sunt nici competent nici interesat de acest subiect la nivelul cerut (recunosc!), dar m-am întreþinut (spre regretul meu) cu câþiva „prieteni” pe forum – fãrã sã mã gândesc însã cã aº putea eu însumi deveni þinta suspiciunilor conspirative sau cã cineva ar putea insista atât de mult sã aprofundez subiectul. Nu zic cã francmasoneria nu meritã studiatã din punct de vedere istoric ºi filosofic (ba din contrã!), ci zic doar cã pentru mine nu constituie o prioritate iar postãrile tale sau ale Ioanei sunt extrem de problematice din punct de vedere metodologic. De aceea, aici (pe acest fir) promit sã nu mai contribui...ºi sper sã fiu înþeles. |
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 13:28
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-07 22:58:54hai adi...k te las in pace....dar...mai gandeste-te bine la unele lucruri...analizeaza-le in profunzime....nu te mai grabi sa crezi k nu exista o conspiratie la nivel global inainte sa analizezi toate punctele de vedere.....altfel...o sa faci greseala pe kr mi-o reprosezi mie... Ioana, de obosealã ºi probabil nervi, am aruncat asearã destul de dezordonat douã lucruri pe forum fãrã nici o legãturã cu preocupãrile tale – ºi cu orice alt subiect discutat aici. (Incidental, erau douã piese arheologice de pe o paginã unde mai poposesc din când în când din interes pur personal). Dar, în mintea mea, le legasem totuºi între ele pentru a-þi spune ceva – ºi nu am mai avut timp: Mai folositor decât un interes aproape patologic ºi paranoic faþã de rolul masonilor (ºi/sau evreilor, Vaticanului, etc.) ar fi sã te dedici istoriei serioase (pietrelor, manuscriselor) ºi iubirii/relaþiei (a propos, poezia era de pe gâtul unui ciob de vas ceramic). Fã istorie adevãratã nu de birt, ºi iubeºte, chiar dacã stai mai puþin pe forum dupã aceea! Dacã îþi cade în mâni Think Again, de Sydney Finkelstein, Jo Whitehead ºi Andrew Campbell (pub. 2009), lasã tot ºi citeºte-o (mai ales capitolul Emotional tagging). Este o carte despre business (dar nu numai) ºi despre greºelile pe care le facem atunci când luãm decizii. Sydney Finkelstein este unul dintre cei mai rafinaþi „decizioniºti” – ºi a mai scris ceva similar în Why Smart Executives Fail. Fiindu-mi proaspãtã în memorie aceastã carte, nu pot sã nu observ (ºi sã subliniez) împovãrarea emoþionalã uriaºã cu care tu abordezi orice subiect (inclusiv mondialismul). Am ºi eu bârna mea desigur, dar prefer sã vorbesc despre paiul altora. |
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 13:30
De la: adipopa, la data 2009-04-08 13:22:25De la: gabita_n_07, la data 2009-04-07 23:04:00adipopa, |
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 18:51
Da Adipopa am inteles... |
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 23:57
De la: adipopa, la data 2009-04-08 13:28:02De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-07 22:58:54hai adi...k te las in pace....dar...mai gandeste-te bine la unele lucruri...analizeaza-le in profunzime....nu te mai grabi sa crezi k nu exista o conspiratie la nivel global inainte sa analizezi toate punctele de vedere.....altfel...o sa faci greseala pe kr mi-o reprosezi mie... **Ioana, de obosealã ºi probabil nervi, am aruncat asearã destul de dezordonat douã lucruri pe forum fãrã nici o legãturã cu preocupãrile tale – ºi cu orice alt subiect discutat aici. (Incidental, erau douã piese arheologice de pe o paginã unde mai poposesc din când în când din interes pur personal)** adi..nu are nimik....uite...chiar ma gandeam sa va tin si eu un curs de epigrafie....am vorbit cu proful de la epigrafie latina ...l-am intrebat in pauza ce crede despre pilat din pont....si mi-a dat dreptate....a spus k o sa ne aduk data viitoare o incriptie despre pontiu pilat(e incorect pilat din pont)...sa facem un curs special de pasti....o sa va postez si voua apoi inscriptia...si va ajut sa o descifrati.... **Mai folositor decât un interes aproape patologic ºi paranoic faþã de rolul masonilor (ºi/sau evreilor, Vaticanului, etc.) ar fi sã te dedici istoriei serioase (pietrelor, manuscriselor) ºi iubirii/relaþiei (a propos, poezia era de pe gâtul unui ciob de vas ceramic)** adi....e un interes pentru tara mea....si pentru poporul roman....nu ma intereseaza masonii decat in masura in kr au de a face cu romania!!!....dak conspira aiurea aiurea impotriva noastra (si conform intereselor lor) e normal sa ma revolt....nu pot sta si privi pur si simplu cum altii isi bat joc de romani...de mine.....de viitor nostru.... **Fã istorie adevãratã nu de birt, ºi iubeºte, chiar dacã stai mai puþin pe forum dupã aceea!** da...ma preocupa istoria foarte mult....cat despre iubire.... da...pun mult suflet in ceea ce scriu....si in tot ceea ce fac de obicei..... numai bine!!! |
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 00:22
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-08 23:57:24adi..nu are nimik....uite...chiar ma gandeam sa va tin si eu un curs de epigrafie....am vorbit cu proful de la epigrafie latina ...l-am intrebat in pauza ce crede despre pilat din pont....si mi-a dat dreptate....a spus k o sa ne aduk data viitoare o incriptie despre pontiu pilat(e incorect pilat din pont)...sa facem un curs special de pasti....o sa va postez si voua apoi inscriptia...si va ajut sa o descifrati.... Ioana, nu ºtiu în ce privinþã profesorul tãu de epigrafie latinã þi-a dat dreptate, dar bãnuiesc cã m-ai bârfit. În privinþa numelui lui Pilat, este adevãrat. Din pãcate, în Crez, ne-a rãmas expresia Pilat din Pont - ºi ar trebui probabil corectatã. Neavând decât o singurã inscripþie (cea de la Cezareea) nu e greu sã anticipãm subiectul cu care doreºti sã ne încânþi.
|
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 00:33
De la: adipopa, la data 2009-04-09 00:22:37De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-08 23:57:24adi..nu are nimik....uite...chiar ma gandeam sa va tin si eu un curs de epigrafie....am vorbit cu proful de la epigrafie latina ...l-am intrebat in pauza ce crede despre pilat din pont....si mi-a dat dreptate....a spus k o sa ne aduk data viitoare o incriptie despre pontiu pilat(e incorect pilat din pont)...sa facem un curs special de pasti....o sa va postez si voua apoi inscriptia...si va ajut sa o descifrati.... adi...nu te-am barfit....in sensul k nu am dat numele tau...am spus doar ceva de genul...*zicea unul pe un forum.....*(si am spus teoria ta).... nu,adi...in crezul pe kr il stiu eu se spune...*In zilele lui pontiu pilat*....si stiu crezul de cand aveam 5 ani....cine stie in ce carte ai gasit tu formula asta.....sau...cum de toata lumea a ajuns sa spuna...*pilat din pont*...(cred k au avut si dacistii o contributie importanta...ma mir k nu au spus....*pilat din dacia*) nu stiu ink despre ce inscriptie e vorba....proful meu e un foarte bun epigrafist....a publikt mii de inscriptii latine .....sa vad despre ce e vorba....martea viitoare am epigrafie...mai vorbim atunci.... ps:adi...si totusi....de buna voie si silit de imprejurari recunosti(pentru tine...nu e nevoie sa postezi pe forum) k exista o conspiratie la nivel modial? numai bine!!!
|
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 00:47
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-09 00:33:01adi...nu te-am barfit....in sensul k nu am dat numele tau...am spus doar ceva de genul...*zicea unul pe un forum.....*(si am spus teoria ta) ...ºi mai umilitor! Sunt convins cã vei întâlni formulãri ale crezului cu Pilat din Pont în loc de Ponþiu Pilat. (Nu vreau sã caut acum). În ce priveºte inscripþia, dacã vrei sã mergi pregãtitã la lecþie, îþi sugerez sã vizitezi pagina oficialã a Muzeului Israel din Ierusalim unde este pãstratã: www.english.imjnet.org.il/htmls/Popup.aspx?c0=13142 |
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 00:54
...ºi mai umilitor!
am zis ceva aiurea?...... de ce te superi....?..... multumesc pentru link...o sa-l verific in weekend (cand o sa am mai mult timp).... |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 14:14
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-09 00:54:30...ºi mai umilitor! Study claims 'highly engineered explosive' found in WTC rubble Stephen C. Webster Published: Saturday April 4, 2009 A team of scientists claim to have unearthed startling data from dust and debris gathered in the days and weeks after the World Trade Center towers collapsed on Sept. 11, 2001. In a study published by the Open Chemical Physics Journal -- a peer-reviewed, scientific publication -- Steven E. Jones and Niels Harrit level a stark allegation: that within the dust and rubble of the World Trade Center towers lays evidence of "a highly engineered explosive," contrary to all federal studies of the collapses. "We have discovered distinctive red/gray chips in all the samples we have studied of the dust produced by the destruction of the World Trade Center," reads the paper's abstract. "One sample was collected by a Manhattan resident about ten minutes after the collapse of the second WTC Tower, two the next day, and a fourth about a week later. The properties of these chips were analyzed using optical microscopy, scanning electron microscopy (SEM), X-ray energy dispersive spectroscopy (XEDS), and differential scanning calorimetry (DSC)." The study, however, shows that the dust was collected from four different sites, three of which were not in the immediate area surrounding the fallen towers. Most of the samples are collections of dust taken from blocks away. They claim their analysis has uncovered "active thermitic material": a combination of elemental aluminum and iron oxide in a form of thermite known as "nanostructured super-thermite." Thermite, used in steel welding, fireworks shows, hand grenades and demolition, can produce a chemical reaction known for extremely high temperatures focused in a very small area for a short period of time. According to the Navy's Small Business Innovation Research, super-thermite "is restricted under the International Traffic in Arms Regulation (ITAR), which controls the export and import of defense-related material and services." "This finding really goes beyond anything that has previously been shown," said Jones in a media advisory. "We had to use sophisticated tools to analyze the dust because this isn't just a typical explosive, RDX or CD4 or something -- this is a highly engineered material not readily available to just anyone." "The cost and production rate of super-thermite composites has limited the use of these materials in DoD applications," claims the Navy's SBIR. Dr. Steven E. Jones, a former physicist at Brigham Young University and a founding member of Scholars for 9/11 Truth & Justice, presented a paper in 2005 discussing alternatives to the government's theory that massive structural damage combined with burning jet fuel to weaken the towers' support infrastructure, causing a rapid "pancake" collapse. In September 2006, under heavy criticism in the media and by several colleagues, the university placed Jones on paid administrative leave and his paper was removed from the BYU database. The National Institute of Standards and Technology, which investigated the WTC tower collapses, maintains there was no recovered evidence of explosive materials. An electronic FAQ to the government's theory is available online. "We get a lot of calls from people who have heard these theories," NIST spokesman Michael Newman told Newsday. "But we conducted what was probably the most complex investigation of a building collapse in history." "We based our conclusion on the talents of the world's best engineers and scientists, state of the art computer models and 236 pieces of steel recovered from the site," reads the NIST FAQ. "The collapse of the WTC towers was not caused either by a conventional building fire or even solely by the concurrent multi-floor fires that day," NIST says. "Instead, NIST concluded that the WTC towers collapsed because: (1) the impact of the planes severed and damaged support columns, dislodged fireproofing insulation coating the steel floor trusses and steel columns, and widely dispersed jet fuel over multiple floors; and (2) the subsequent unusually large, jet-fuel ignited multi-floor fires weakened the now susceptible structural steel." "No building in the United States has ever been subjected to the massive structural damage and concurrent multi-floor fires that the towers experienced on Sept. 11, 2001," the agency claims. This latest report, Jones told Visibility 9/11, "explodes the official story that 'no evidence' exists for explosive/pyrotechnic materials in the WTC buildings. The red/gray chips are the 'loaded gun' of 9-11." rawstory.com/news/2008/Scientists_find_active_superthermite_in_W...
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 14:25
De la: marinescuirina, la data 2009-04-07 22:49:03Ioana, sper ca nu te superi ca-ti scriu.. cred ca important este ceea ce crezi tu, nu ce cred altii! Irinaaaaaaaaa...nota 10 macar eu nu cred in aceste teorii...dar m-am straduit sa-i explic si eu..cam aceleasi lucruri!
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 14:27
De la: mytcor, la data 2009-04-07 11:39:19Am cautat pt. voi si am plagiat din arhiva zr.Romania libera un articol de care mi-am amintit scriindu-va com-ul precedent. plagiaza, plagiaza..mon cher
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 22:21
De la: mytcor, la data 2009-04-09 14:14:50De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-09 00:54:30...ºi mai umilitor! Am vãzut ºi eu un documentar, pe Naþional Geografic, cu ce srie în acest articol !!! Nu ºtiu dacã este sau nu adevãrat....
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 23:18
adi...esti on line?
ma gandeam sa-ti povestesc ce am vazut eu azi la o conferinta la mine la facultate....intitulata *cultura si tinerii*...cu ministrul culturii(stai linistit ..nu are legatura cu cipuri,masoni si atentate *teroriste*).... voiam sa-mi spui si parerea ta.... ??? |
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 23:26
|
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 23:31
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-09 23:26:47...sau...mai bine.... Nu, de o mie de ori nu! Nu saccsiv! Mai bine tinerii ºi cultura - cât mã pricep bineînþeles.
|
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 23:41
De la: adipopa, la data 2009-04-09 23:31:12De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-09 23:26:47...sau...mai bine.... conferinta a fost un fiasco total...a venit ala acolo...si...desi parea un tip foarte destept(si nu ma indoiesc k e) la final am ramas cu o senzatie ciudata k am pierdut timpul aiurea.... a spus k decat o sa raspunda la intrebari...si ...normal...fiind ministru....toti au inceput sa se planga de problemele lor...sa-i aduca cereri....sa-l roage sa salveze diferite cladiri....bani pentru ong-uri...etc.... (de obicei nu merg absolut deloc la conferinte...dar...azi in mod intamplator m-am italnit pe hol cu niste prieteni kr se duceau....si mi-au zis...*hai si tu...k o sa fie super fain*....) deci...nici makr nu a definit cineva termenul de *cultura*.... s-au pus si niste intrebari jenante(de clasa a 5-a) de genul.....*ce modele trebuie sa ne alegem in viata*( )...* de ce trebuie sa avem cultura*( )...si...in rest...numai probleme de-ale lorsi...cand am propus eu sa vorbim despre libertate,dreptate,egalitate...etc....a inceput sa rada...si a zis k...nu e interesant!.....:( mai interesanta era trupa de teatru a uneia...organizase ea o trupa de copii...si a stat 20 de minute sa ne povesteasca..... tu despre ce ai fii vorbit in locul lui?....ce ne-ai fii spus?....cum ti-ai fii organizat conferinta? ce rol crezi k are cultura in viata tinerilor? |
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 23:45
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-09 23:26:47...sau...mai bine.... raspuns: Lumea se þine cu rugãciunea. Dacã mãcar o orã va înceta rugãciunea, ºi lumea va mai înceta sã existe. (sursa: www.razbointrucuvant.ro/2009/03/06/proorociile-schimonahiei-nila... macar siturile crestine nu arunca cititorii in disperare)
|
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 23:59
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-09 23:41:17tu despre ce ai fii vorbit in locul lui?....ce ne-ai fii spus?....cum ti-ai fii organizat conferinta? Hmmmm. Habar n-am. Nu ºtiu ce înseamnã sã fii ministru. Despre ce vorbesc miniºtrii culturii? Deºi tânãr, Theodor Palelologul este, personal, un om de culturã. Dilema lui mai degrabã, cred, e cum sã fie în acelaºi timp ºi un politician bun (mai ales când ai bani puþini). Multe evenimente publice depind de planificare. Ar fi fost bine probabil sã aibã o temã pregãtitã. Dar chiar aºa, ad-hoc, un eveniment poate sclipi - însã depinde de calitatea provocãrilor ºi nivelul contribuþiilor din salã. |
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 00:07
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-09 23:41:17si...cand am propus eu sa vorbim despre libertate,dreptate,egalitate...etc....a inceput sa rada...si a zis k...nu e interesant Apropo, tu ce te-ai fi aºteptat sã rãspundã la o astfel de provocare? Subietele propuse pot pãrea cãzute din biblioteca departamentului de filosofie mai degrabã decât din viaþa de zi-cu-zi. Iar, dacã eram de faþã, ºi apucai sã spui ceva despre masoni sau saccsiv, s-ar fi prãbuºit cu siguranþã tavanul peste mine de ruºine.
|
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 00:11
De la: adipopa, la data 2009-04-09 23:59:20De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-09 23:41:17tu despre ce ai fii vorbit in locul lui?....ce ne-ai fii spus?....cum ti-ai fii organizat conferinta? mie mi-a lasat impresia k eu as fii facut-o mult mai bine.... nu trebuie sa fii ministru k sa dezbati niste probleme relativ simple....si...in plus....nu venise acolo in calitate de ministru ci de om de cultura.... mare pakt...tipul chiar parea destept...dar...din pakte...a stat prea mult de vorba cu diversi tineri despre problemele lor....20 de minute despre trupa de teatru...(fara a specifik ce rol ar trebui sa aiba teatrul in viata tinerilor)...30 de minute despre caldirile vechi din bucuresti(mai exact despre ong-ul unde lucra una...fara a sublinia importanta salvarii lor...ci doar faptul k...nu sunt bani!!)...30 de minute despre castelul bran(dar probleme strict administrative...)...etc...si asa ne-am plictisit cu totii vreo doua ore.... mi-a fost mila sa plec din sala(deja disparuse mai mult de jumatate din ea pana la sfarsit)...si...cand intr-un final a indraznit unul sa spuna k se astepta la altceva...a intrebat la ce?...si am spus eu k ar fii trebuit sa vorbim despre valori(normal...doar era o dezabatere despre cultura)...si.....culmea....mi-a spus k nu e interesant asta..... am fost dezamagita....:( |
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 00:11
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-09 23:41:17ce rol crezi k are cultura in viata tinerilor? Cultura este ceea ce suntem ºi facem noi - niciodatã ceva din afarã care sã joace un rol în viaþa noastrã.
|
|
|
|

), nu voi ajunge nicaieri!! Este ca si cum ma invart intr-un labirint.. a iesit cineva din el? NU.)