back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Putem citi ºi discuta biblia ca literaturã – indiferent dacã o acceptãm (sau nu) ca sursã pentru gândi teologic ºi a trãi creºtineºte?

Pagini: << 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 11:05

De la: andu30, la data 2009-08-24 08:02:24
De la: alehin, la data 2009-08-24 01:24:53ei ajunge ca Adi Popa si nu vei avea fericirea pe care orice om o merita .O sa te simti mereu vinovata si o sa speri ca vei ajunge undeva ,undeva ,unde nu exista nimic .

Stai ca nu inteleg acum ....noi despre NIMIC vorbeam ...nu ...? Cum sa nu existe ???Adi Popa stie precis si cum si cand ,unde in ce forma te vei reincarna ...daca vrei 90/60/90 ..daca nu asa mai plinuta ca Ioana ...e ok pt ei oricum ii place cum arata ....Mai nu inteleg nimic ai facut un MARE GHIVECI si nu stiu ce sa mai aleg ...sa o luam metodic.... (astepta putin ca vin cu lectia invatata ....)

De ce oare exista o categorie de oameni care in momentul in care isi epuizeaza argumentele si nu mai fac fata unei discutii incep sa-si arate adevarata fata? Oare pentru ca cea mai buna latura a lor este misto-ul ieftin? Acesti oameni care sunt plin de ei in a critica istoria si faptele altora de parca faptele lor ar fi extraordinare... acesti oameni care judeca cu usurinta faptele oricui om din orice timp si orice secol dar faptele si incoerentele lor nu le pot judeca niciodata...

Tot acest tip de oameni neaga credinta si pretind ca au evoluat intr-o dimensiune noua minunata, si pretind ca pot intelege "totul" detasati de natura si lumea inconjuratoare, dar tot ce spun sunt variante proprii de basme si franturi inventate de mintea lor sau auzite la coltul strazii. Si surpriza cand ii combati se supara si devin orgoliosi. Pentru ca da, ei considera ca ideile lor nesustinute de nimic (poate de o imaginatie bogata) sunt imbatabile si le jignesti inteligenta daca ii combati.

Apropo de argumente forte : felicitari pentru comemorarea ,asatazi , a masacrului din noaptea Sf. Bartolomeu ( 30000 de morti -culmea prostiei ,tot crestini )

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 11:15

De la: radita09_telus_net, la data 2009-08-24 08:14:35
De la: alehin, la data 2009-08-24 03:02:47fara bani .....fara bani....dar cum sa construiesti Catedrala Tichie de Margaritar...??

Noi vorbeam de credinta ortodoxa, nu de afaceri ortodoxe!

si aici tot despre crestini e vorba : FELICITARI ,azi se comemoreaza masacrul din Noaptea Sf. Bartolomeu cand s-a scapat de o parte din concurenta (30000 de morti -tot crestini )
Vorbeam de credinta ortodoxa ,poate ,daca si respectiva e inspirata din biblie atunci mai bine lipsa ,daca voiam sa-mi dau adeziunea la o organizatie criminala e de preferat Miscarea Legionara .

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 11:39

De la: ioana_dark, la data 2009-08-24 01:42:22
De la: Dorulet, la data 2009-08-24 01:39:40
De la: ioana_dark, la data 2009-08-24 01:31:39horus....nu-mi vorbi mie despre ortodoxie...merg in fiecare duminica la biserica si cunosc atmosfera de acolo ...stiu in ce cred!!!
a incerca sa-mi vorbesti mie despre ceea ce se intampla in timpul slujbelor ortodoxe e ca si cum ai incerca sa-i vorbesti lui adi popa despre ...codul lui hamurabi
cat despre fericire...am facut si eu filozofie in liceu si stiu ce inseamna

ps: horus...tu nu esti cumva tot karpov , dar ti-ai schimbat username-ul? ..nu de alta , dar si ala o tot da cu giordano bruno , copernic si galilei ...ca numai pe astia ii stia....aaaaa....si pe hypathia

Nu pot sã cred ce s-a ales de topicul ãsta!
Ioana....nu te-ai obosit sã tot dai aceleaºi rãspunsuri la infinit pentru toþi care intrã pe forum...dar nici mãcar nu au decenþa sã citeascã un topic de la cap la coadã, înainte de a lansa comenturi?!

da...puteau si ei sa citeasca , dar...deh....prefera sa vorbeasca urat la adresa lui adi...
dar...asta e...cum bine spunea alehin...cand pisica nu-i acasa soarecii joaca pe masa....isi permit sa faca asta in absenta lui...ca daca era de fata nu mai comenta niciunul .....

DACA AVETI CEVA CONSTIINTA ,astazi mergeti la biserica sa puneti o lumanare ,se comemoreaza victimele din Noaptea Sf.Bartolomeu ! Eu nu am nevoie sa citesc tot ce s-a postat ca sa am suflet,exista oameni ca mine care se gandesc la cei care sufera de pe urma atrocitatilor care au avut loc in numele unei cauze "nobile "...crestinismul !
'
'" Poate ca omul s-a obisnuit sa i se porunceasca . El isi permite sa fie surd la rugaminti ,dar devine atent cand i se porunceste. Nu ati vazut ca si Dumnezeu a folosit aceeasi metoda ? In loc sa ne ilumineze ,a descoperit ca e mult mai comod sa ne porunceasca .In 10 porunci a rezolvat totul.Dupa aceea s-a putut retrage linistit .Poruncile aveau sa imbranceasca pe cel ce trebuia imbrancit ,sa ucida pe cel ce trebuia ucis ,pentru ca lumea sa vada ca nu e de glumit cu imparatia cerurilor si ca ,la nevoie,pacatosii vor fi manati cu biciul spre mantuire " din Viata pe un peron de Octavian Paler ! Eu cred ca paler e ceva mai istet decat Adi P. si cred ca a citit si studiat mai mult decat el !
acest raspuns e valabil si pentru dorulet care-si da cu presupusul !

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 11:41

De la: karpov, la data 2009-08-24 11:15:13
De la: alehin, la data 2009-08-24 03:02:47fara bani .....fara bani....dar cum sa construiesti Catedrala Tichie de Margaritar...??

si aici tot despre crestini e vorba : FELICITARI ,azi se comemoreaza masacrul din Noaptea Sf. Bartolomeu cand s-a scapat de o parte din concurenta (30000 de morti -tot crestini )
Vorbeam de credinta ortodoxa ,poate ,daca si respectiva e inspirata din biblie atunci mai bine lipsa ,daca voiam sa-mi dau adeziunea la o organizatie criminala e de preferat Miscarea Legionara .

Iarasi esti in eroare, credinta ortodoxa nu are nimic de a face cu ce s-a intamplat in Franta anului 1572. Dar este normal, atunci cand faci ghiveci ingredientele se amesteca.

Hazardul este mãsura ignoranþei noastre. (Henry Poincare)
Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 11:46

----------

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 11:47

Pe acelasi principiu vezi sa nu te mai duci niciodata la spital. Sunt raportate cazuri de malpraxis care anuleaza rostul medicinei. Este limpede ca s-au facut crime in spitale asadar acestea ar trebui imediat inchise.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 11:51

``-

Pai de cand e nevoie de bani pentru a construi o catedrala ,nu mai suntem pe vremea lui Stefan cel Mare cand cu doi bani construiai o manastire pentru enoriasii de 2 bani ( a se studia hermeneutica textelor din lucrarea Punguta cu 2 bani a preotului Ion Creanga supranumit SACERDOTUL ) .
In prezent o asemenea tichie ....pardon ! biserica ,se construieste cu Euro ,ca sa aiba de unde se infrupta tot romanul care da aprobari .
In prezent aprobarile nu mai vin de la cel ...de SUS ,sunt viitorii sfintisori ,de aici ,de pe pamant ,ca vorba ateului ...pana la dumnezeu te mananca toti sfintii !

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 12:03

De la: andu30, la data 2009-08-24 11:41:01

Iarasi esti in eroare, credinta ortodoxa nu are nimic de a face cu ce s-a intamplat in Franta anului 1572. Dar este normal, atunci cand faci ghiveci ingredientele se amesteca.

asta stiam si eu ,dar tot crestini se cheama si dumnezeul e acelasi si cartea neagra idem - ganditi la fel si daca a-ti avea un rug la indemana v-ati transforma iar in fochisti -sunteti adeptii aceleiasi credinte criminale ! aveti la baza acelasi tratat despre crima ,incest ...

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 12:45

De la: karpov, la data 2009-08-24 12:03:42
De la: andu30, la data 2009-08-24 11:41:01

asta stiam si eu ,dar tot crestini se cheama si dumnezeul e acelasi si cartea neagra idem - ganditi la fel si daca a-ti avea un rug la indemana v-ati transforma iar in fochisti -sunteti adeptii aceleiasi credinte criminale ! aveti la baza acelasi tratat despre crima ,incest ...

Exact asa am zis si eu... de ce sa mai mergi la doctor pentru ca toti invata la aceeasi facultate si dupa aceleasi carti, deci nu e diferenta intre doctorul care face malpraxis si cel care nu greseste. Super gandire...

alehin

2584 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 August 2009, ora 13:03

Pt Andu30:
Karpov iti vorbeste de crestini -credinta ortodoxa si Dumnezeul lor inventat ....si tu faci o comparatie deplasata ...cu spital -medici -malpraxis .......el nu ti-a vorbit de preoti (ar fi fost o comparatie buna -ca slujitori ai credintei cu medici -juramant Hipocrat).....!!?? El nu ti-a vorvit de victimele preotilor si biserica ..... a mers la cauza ,....iar tu vorbesti de niste efecte ...si mai vorbeai de eroare ......

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 13:30

AdiPopa :

cuvântul „ape” [mayim] nu presupune mai multe întinderi de ape întrerupte de alte întinderi de uscat, ci doar o cantitate incomensurabilã de apã.

De ce ?

24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 13:41

De la: DorYnel, la data 2009-08-23 23:59:58Am sa ma retrag de pe acest topic, unde dupa zeci de postari si posibile alte cateva miliarde, nu o sa ajungem la un consens; fapt care ma indreptateste sa cred ca ''religia'' (si nu credinta) si ceea ce discutam noi aici, este o IMENSA PIERDERE DE TIMP. Imi pastrez convingerea in credinta mea, in felul meu de a crede in Dumnezeu, cum si voi, banuiesc, ca o sa o pastrati pe a voastra. El este in tot si in toate, si ne vrea OAMENI. Numai bine tuturor.

Inainte de a ne desparti va spun un secret: eu cred in Dumnezeu! Am ales felul meu de a-l descrie si percepe; asta pentru o imagine mai buna, cu mult diferita de cea criminala, uneori, a Bibliei, si mai aproape de sufletul meu si a multora.

Cat despre istorie !? Ramane cum am stabilit: este scrisa de invingatori si pentru interesul pentru care au luptat!

Hai mai Dorinele ... lasa ABURELILE... ai luat deja "drogul".

Ce-ai? Te-a tinut "bebeaca" treaz nopatea si ai dat-o in DEPRIMARI / SPASMOFILII / DECEPTII ? Esti ANOREXIC ... doar dupa cateva saptamani?

Inca ceva ... aici nu am incercat sa ne convingem de existenta lui dumnezeu. Ci doar impartasim idei ... discutam biblia ...CHIAR ASTA E TITLUL TOPICULUI. Facem ... "exegeza". Tu ai luat-o cam "personal". Nu incerca sa convingi pe cineva ... ca NU O SA REUSESTI! Dar poti sa-ti "ascuti" inteligenta...deductia... si poti sa afli lucrui si opinii noi.

Trage aer in piept si ... AFIRMA-TE !!

Apropo de existenta lui dumennezeu ...e cam PENAL sa crezi in existenta lui dar sa nu-i recunosti opera "literara"

Eu nu o sa cred nici in anul 5000... nici daca ar venii Iisus pe cer ... prefer sa cred ca sunt extraterestrii .

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 13:48

De la: maressalul_, la data 2009-08-24 13:41:28
De la: DorYnel, la data 2009-08-23 23:59:58

Ce-ai? Te-a tinut "bebeaca" treaz nopatea si ai dat-o in DEPRIMARI / SPASMOFILII / DECEPTII ? Esti ANOREXIC ... doar dupa cateva saptamani?

Inca ceva ... aici nu am incercat sa ne convingem de existenta lui dumnezeu. Ci doar impartasim idei ... discutam biblia ...CHIAR ASTA E TITLUL TOPICULUI. Facem ... "exegeza". Tu ai luat-o cam "personal". Nu incerca sa convingi pe cineva ... ca NU O SA REUSESTI! Dar poti sa-ti "ascuti" inteligenta...deductia... si poti sa afli lucrui si opinii noi.

Apropo de existenta lui dumennezeu ...e cam PENAL sa crezi in existenta lui dar sa nu-i recunosti opera "literara"

Eu nu o sa cred nici in anul 5000... nici daca ar venii Iisus pe cer ... prefer sa cred ca sunt extraterestrii .

maresale, ce-i cu tine? emoticons Pictures, Images and Photos />

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 13:52

Ioana :

dorinel...dumnezeu nu este doar iubire...
dorinel.....un alt motiv pentru care el s-a intrupat ca om si trait printre oameni
dorinel...tu si crestinismul aveti in comun mai multe decat crez

Ce a sarit "leoaica" pe "gazeluta bolnava". Asa Ioana ...acum cat e SLAB ... INDOCTRINEAZA-L....

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 14:21

---------

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 14:23

De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-24 13:48:03
De la: DorYnel, la data 2009-08-23 23:59:58

maresale, ce-i cu tine?

Tocmai trasesm aer in ...piept.

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 August 2009, ora 14:29

De la: DorYnel, la data 2009-08-23 23:59:58Am sa ma retrag de pe acest topic, unde dupa zeci de postari si posibile alte cateva miliarde, nu o sa ajungem la un consens; fapt care ma indreptateste sa cred ca ''religia'' (si nu credinta) si ceea ce discutam noi aici, este o IMENSA PIERDERE DE TIMP. Imi pastrez convingerea in credinta mea, in felul meu de a crede in Dumnezeu, cum si voi, banuiesc, ca o sa o pastrati pe a voastra. El este in tot si in toate, si ne vrea OAMENI. Numai bine tuturor.
Inainte de a ne desparti va spun un secret: eu cred in Dumnezeu! Am ales felul meu de a-l descrie si percepe; asta pentru o imagine mai buna, cu mult diferita de cea criminala, uneori, a Bibliei, si mai aproape de sufletul meu si a multora.
Cat despre istorie !? Ramane cum am stabilit: este scrisa de invingatori si pentru interesul pentru care au luptat!

Hai mai Dorinele ... lasa ABURELILE... ai luat deja "drogul".

Subscriu!!!!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 14:30

De la: maressalul_, la data 2009-08-24 13:52:37
Ioana :

dorinel...dumnezeu nu este doar iubire...
dorinel.....un alt motiv pentru care el s-a intrupat ca om si trait printre oameni
dorinel...tu si crestinismul aveti in comun mai multe decat crez

Ce a sarit "leoaica" pe "gazeluta bolnava". Asa Ioana ...acum cat e SLAB ... INDOCTRINEAZA-L....

adriane...spuneam mai demult pe topicul despre ortodoxie ca ortodocsii nu fac prozelitism cu nimeni ( cand va povesteam despre placide deseille si cartea sa *nostalgia ortodoxiei*)...nu am incercat sa-l coving sa vina la ortodoxism....eu doar am vrut sa scriu ceva in apararea religiei mele de care isi batea joc pin expresii gen *biserica criminala *...i-a spus ca nu este asa...ca morala crestina promoveaza doar iubirea....

uite ...placide deseille a fost un calugar francez catolic care a trecut de bunavoie la ortodoxism. spune in cartea sa ca nimeni niciodata nu a incercat sa-l converteasca ....el a realizat singur ca ortodoxismul este religia adevarata citind scrierile sfintilor parinti.
si eu impreuna cu toti ortodocsii imbratisem opinia sa ....la ortodoxism nu se ajunge decat descoperindu-l singur...

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 14:37

De la: karpov, la data 2009-08-24 11:39:08
De la: ioana_dark, la data 2009-08-24 01:42:22
De la: Dorulet, la data 2009-08-24 01:39:40
De la: ioana_dark, la data 2009-08-24 01:31:39horus....nu-mi vorbi mie despre ortodoxie...merg in fiecare duminica la biserica si cunosc atmosfera de acolo ...stiu in ce cred!!!
a incerca sa-mi vorbesti mie despre ceea ce se intampla in timpul slujbelor ortodoxe e ca si cum ai incerca sa-i vorbesti lui adi popa despre ...codul lui hamurabi
cat despre fericire...am facut si eu filozofie in liceu si stiu ce inseamna

ps: horus...tu nu esti cumva tot karpov , dar ti-ai schimbat username-ul? ..nu de alta , dar si ala o tot da cu giordano bruno , copernic si galilei ...ca numai pe astia ii stia....aaaaa....si pe hypathia

Nu pot sã cred ce s-a ales de topicul ãsta!
Ioana....nu te-ai obosit sã tot dai aceleaºi rãspunsuri la infinit pentru toþi care intrã pe forum...dar nici mãcar nu au decenþa sã citeascã un topic de la cap la coadã, înainte de a lansa comenturi?!

da...puteau si ei sa citeasca , dar...deh....prefera sa vorbeasca urat la adresa lui adi...
dar...asta e...cum bine spunea alehin...cand pisica nu-i acasa soarecii joaca pe masa....isi permit sa faca asta in absenta lui...ca daca era de fata nu mai comenta niciunul .....

DACA AVETI CEVA CONSTIINTA ,astazi mergeti la biserica sa puneti o lumanare ,se comemoreaza victimele din Noaptea Sf.Bartolomeu ! Eu nu am nevoie sa citesc tot ce s-a postat ca sa am suflet,exista oameni ca mine care se gandesc la cei care sufera de pe urma atrocitatilor care au avut loc in numele unei cauze "nobile "...crestinismul !
'
'" Poate ca omul s-a obisnuit sa i se porunceasca . El isi permite sa fie surd la rugaminti ,dar devine atent cand i se porunceste. Nu ati vazut ca si Dumnezeu a folosit aceeasi metoda ? In loc sa ne ilumineze ,a descoperit ca e mult mai comod sa ne porunceasca .In 10 porunci a rezolvat totul.Dupa aceea s-a putut retrage linistit .Poruncile aveau sa imbranceasca pe cel ce trebuia imbrancit ,sa ucida pe cel ce trebuia ucis ,pentru ca lumea sa vada ca nu e de glumit cu imparatia cerurilor si ca ,la nevoie,pacatosii vor fi manati cu biciul spre mantuire " din Viata pe un peron de Octavian Paler ! Eu cred ca paler e ceva mai istet decat Adi P. si cred ca a citit si studiat mai mult decat el !
acest raspuns e valabil si pentru dorulet care-si da cu presupusul !

Cu mine ai dato-n barã!!! Eu nu fac parte din teagma celor care "cred în viaþa veºnicã".....doar am remarcat faptul cã se reiau again & again...aceleaºi comenturi care au mai fost!!!
Dacã tu crezi cã poþi convinge un credincios, cã singura viaþã pe care o are este asta ºi dupã ce moare nu este decât un hoit fãrã nici o valoare.....be my guest!....dar mã crezi sau nu, chiar îþi pierzi timpul de pomanã!!!
Dacã te-ai deranja sã citeºti topicul de la început....ai înþelege atât reacþia mea, cât ºi faptul cã aceste comenturi pe care le-aþi fãcut sunt cel mult infantile!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 16:12

[teal][u]Orkut Scraps[/u][/teal] - [red]Religious Scraps[/red]
Orkut Scraps - Religious

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 17:57

De la: alehin, la data 2009-08-24 13:03:47Pt Andu30:
Karpov iti vorbeste de crestini -credinta ortodoxa si Dumnezeul lor inventat ....si tu faci o comparatie deplasata ...cu spital -medici -malpraxis .......el nu ti-a vorbit de preoti (ar fi fost o comparatie buna -ca slujitori ai credintei cu medici -juramant Hipocrat).....!!?? El nu ti-a vorvit de victimele preotilor si biserica ..... a mers la cauza ,....iar tu vorbesti de niste efecte ...si mai vorbeai de eroare ......

in cazul medicilor cred ca e vorba mai mult de IPOCRIT ,NU DE HIPOCRAT !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 18:08

Orkut Scraps

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 21:29

De la: maressalul_, la data 2009-08-24 13:41:28 ...

......................

Mai rãmîne sã clarificãm problema: Pe extratereºtrii cine i-a creat?!

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 21:46

De la: mihai5_2, la data 2009-08-24 21:29:48
De la: maressalul_, la data 2009-08-24 13:41:28 ...

......................

Mai rãmîne sã clarificãm problema: Pe extratereºtrii cine i-a creat?!

Pai si pe dumnezeu cine l-a creat?

Daca-mi zici ca el este DINTOTDEAUNA.... o sa-ti raspund si eu si extraterestrii sunt DINTOTDEUNA...

mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 21:56

De la: maressalul_, la data 2009-08-24 21:46:13
Daca-mi zici ca el este DINTOTDEAUNA.... o sa-ti raspund si eu si extraterestrii sunt DINTOTDEUNA...

Dacã extratereºtrii sînt materiali, se pare cã nu pot avea mai mult de vreo zece-douãzeci de miliarde de ani.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 21:59

De la: mihai5_2, la data 2009-08-24 21:56:42

Dacã extratereºtrii sînt materiali, se pare cã nu pot avea mai mult de vreo zece-douãzeci de miliarde de ani.

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 22:00

De la: mihai5_2, la data 2009-08-24 21:56:42

Poti sa demonstrezi ?

mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 22:07

De la: maressalul_, la data 2009-08-24 22:00:40 Poti sa demonstrezi ?

Eu da. Dar e ceva mai complicat. Nu cred cã o sã poþi înþelege teoria lui Steven Hawking.

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 24 August 2009, ora 22:45

De la: mihai5_2, la data 2009-08-24 22:07:42

Eu da. Dar e ceva mai complicat. Nu cred cã o sã poþi înþelege teoria lui Steven Hawking.
o intelegi mataluta

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 22:47

De la: mihai5_2, la data 2009-08-24 22:07:42

sah mat!!!!!!!!!!!

Pagini: << 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Putem citi ºi discuta Biblia ca literaturã – indiferent dacã o acceptãm (sau nu) ca sursã pentru gândi teologic ºi a trãi creºtineºte?
Mergi la: