back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Putem citi ºi discuta biblia ca literaturã – indiferent dacã o acceptãm (sau nu) ca sursã pentru gândi teologic ºi a trãi creºtineºte?

Pagini: << 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 13:55

ups

Hazardul este mãsura ignoranþei noastre. (Henry Poincare)
Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje

ups2

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-23 12:07:31bai baieti[andulica si adi],daca nu puteti face diferenta intre un utilizator si altul de ce nu incercati voi cu memosan,face bine si nici nu e scumpa,pt.ce afirm eu imi asum raspunderea,mai recititi inca o data si vedeti cine,ce si cum

Florine,

Ai o clona.

Iarta-ma ca am fost rau cu tine pe nedrept, te-am confundat

Cine e tipu care-ti foloseste avatarul? Un admirator?

adipopa

3001 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 15:41

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-23 12:07:31bai baieti[andulica si adi],daca nu puteti face diferenta intre un utilizator si altul de ce nu incercati voi cu memosan,face bine si nici nu e scumpa,pt.ce afirm eu imi asum raspunderea,mai recititi inca o data si vedeti cine,ce si cum

Florin, confuzia trece, întrebarea rãmâne; postarea care a generat întrebarea îþi aparþine.

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 15:46

De la: AMIRALUL, la data 2009-07-23 11:30:26sunt mai multe surse de luat in seama, cea pe care vreau sa o aduc in discutie este chiar 9AM. Adi, sincer, tu ce parere ai? oare de ce nu isi vede Biserica de treburile ei, de menirea ei, de enoriasii ei, de comunitatea pe care o pastoreste, de activitati umanitare, de imbogatirea spirituala si culturala a credinciosilor, si mereu o vedem implicanduse in afaceri si politica ..., nu stiu !!! sau chiar doreste cu tot dinadinsul sa alunge si ultima bruma de credinta ?!!! personal, poate nu ma crezi, chiar ma revolta asta !

Voi comenta mai spre searã. Deocamdatã am reuºit sã dau de un articol ceva mai detaliat din Cotidianul de anul trecut (4 iulie 2008):

www.cotidianul.ro/catolicii_polonezi_isi_fac_retea_de_telefonie_...

=========

Catolicii polonezi îºi fac reþea de telefonie mobilã
Dana Neagu

Biserica Catolicã polonezã va lansa din septembrie o “reþea” de telefonie mobilã, care le va permite credincioºilor sã fie permanent conectaþi cu cele sfinte. Ei vor primi prin SMS-uri extrase din rugãciuni ºi citate din Evanghelie, iar în acelaºi timp vor fi direcþionaþi spre diverse programe de radio ºi de televiziune catolice.

Noua reþea va funcþiona pe infrastructura releþei Orange, unul dintre cei patru operatori de telefonie mobilã din Polonia, ºi va putea fi folositã cu ajutorul cartelelor pre-plãtite. “Ea va oferi acces la jurnalele catolice, agenþiile de informare, radiouri ºi televiziuni în lumea creºtinã", a precizat coordonatorul proiectului, pãrintele Maciej Chibowski, citat de NewsIn.

Noul proiect a fost conceput la iniþiativa unei comisii media a episcopatului polonez, care nu va deþine reþeaua ºi nici o va susþine financiar. De asta se va ocupa societatea MNI Mobile, care estimeazã cã numãrul potenþialilor clienþi se ridicã la douã milioane în Polonia, un stat de 38 de milioane de locuitori, dintre care catolici sunt peste 90%. Catolicii polonezi nu reprezintã primul popor care a decis sã îºi pãstreze enoriaºii aproape prin intermediul celularelor, servicii similare fiind diponibile în insulele Filipine ºi Italia.

Catolicii din Statele Unite pot primi ºi ei mesaje text cu rugãciuni, gânduri de la Papã ºi pasaje din scripturã, prin intermediul site-ului CatolicMobile.com. În plus, credincioºii americani pot comanda, contra cost, wallpapere cu Iisus, Fecioara Maria ºi Maica Tereza, precum ºi sã-ºi downloadeze pe telefoanele mobile cântece bisericeºti pe post de tonuri de apel.

Comunicarea prin intermediul SMS-urilor i-a fost dragã ºi lui Papa Ioan Paul al II-lea, care a folosit tehnologia modernã pentru a-ºi þine discipolii aproape. Vaticanul nu s-a dezminþit de la direcþia high-tech nici la moartea Pontifului, când vestea nefericitului eveniment le-a fost transmisã jurnaliºtilor prin intermediul unui mesaj scris. Papa Benedict al XVI-lea nu se dã nici el în spate de la proiecte inedite de promovare a Bisericii Catolice.

El se va implica, între 5 ºi 11 octombrie, alãturi de alte 1.200 de persoane, într-o lecturã integralã a Bibliei, difuzatã în direct de televiziunea publicã italianã, RAI. Potrivit MEDIAFAX, cititorii care vor lua parte la aceastã iniþiativã originalã vor citi fãrã întrerupere cele 73 de cãrþi biblice, de la Genezã la Noul Testament, în faþa camerelor de luat vederi.

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 15:51

De la: aadnanaaa, la data 2009-07-23 09:55:13

Adi sa stii ca vreau ciocolata aia de care ziceai ieri.pentru ea m-am intors

Dau ciucalata, dau. Am promis, am promis. Ne vedem la Leonard Cohen. Îl rugãm pe Bogdan sã ne ia bilete.

Bi_anca

1554 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 16:05

De la: adipopa, la data 2009-07-23 15:51:11

Dau ciucalata, dau. Am promis, am promis. Ne vedem la Leonard Cohen. Îl rugãm pe Bogdan sã ne ia bilete.

Adi, nu mai folosi termenul ala, ca se poate intelege "altceva".
Spune chocolait daca vrei, pt ca celalalt termen mai are o acceptiune de care sunt convinsa ca nu esti la curent. Suza-ma ca mi-am permis sa-ti spun.....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 16:08

/

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 16:10

De la: Bi_anca, la data 2009-07-23 16:05:18

Spune chocolait daca vrei, pt ca celalalt termen mai are o acceptiune de care sunt convinsa ca nu esti la curent. Suza-ma ca mi-am permis sa-ti spun.....

Ce accepþiune Bianca???
ªi eu îi spun tot aºa "ciucalatã"...aºa cã poate ar trebui sã ne pui la curent cu "celãlalt termen"

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 16:44

De la: Dorulet, la data 2009-07-23 16:10:21
De la: Bi_anca, la data 2009-07-23 16:05:18

Ce accepþiune Bianca???
ªi eu îi spun tot aºa "ciucalatã"...aºa cã poate ar trebui sã ne pui la curent cu "celãlalt termen"

nu conteazã celelalte sensuri...limba românã permite ficãruia dintre noi sã aibã propriul argou ...conteazã doar sensul din dicționar în contextul ãsta , dar...cine vrea...se poate gândi la orice....liber.

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 16:44

De la: mytcor, la data 2009-07-23 16:08:36 /

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 16:49

De la: ioana_dark, la data 2009-07-22 23:30:25
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-22 23:23:55
De la: ioa_d, la data 2009-07-22 23:18:44
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-22 23:14:02din categoria ... d'ale crestinismului ...
,,O nouã iniþiativã ce þinteºte folosirea tehnologiei de ultimã orã! Este vorba de biserica romano-catolicã din Polonia care va lansa propria reþea de telefonie mobilã “creºtinã”, la începutul toamnei. Utilizatorii reþelei vor primi prin SMS pasaje din Biblie, rugãciuni ºi ‘Sfantul zilei’, dar ºi ultimele noutãþi despre Biserica Catolicã''
abonaaaaatiiiiiiivaaaaaaaaa !
astia fac si acte de caritate....adica ceva tarife ieftine?
ceri preaaaaaa multeeeeee !
imagineaza-ti o zi de weekend, de dimineata, primesti un mesaj pe telefon: ,,Omule, pogoarã-te cu mintea în cãmara inimii tale ºi atunci ai ajuns în ...cer ! ''

dorine...aici se vorbea despre cu totul atceva....despre învierea oamenilor !!!
referitor la învierea lui iisus din morți pot intui ce crezi tu ...cã nu este adevãratã...cã e un fals....problema e cã nu-mi dau seama la ce fel de argumente ai recurge ca sã demonstrezi cã pãrerea ta e cea corectã....
uimește-mã!

ps: nici eu nu sunt de acord cu rețeau ãlora...dar...dã-i încolo...ce ne intereseazã pe noi românii (popor ortodox) ce fac polonezii (catolici)?....sã le fie de bine....
ionico,tu il pui pe dorin sa demonstreze un lucru absurd pe care nici tu nu-l poti demonstra si anume reversul celor cerute lui,invierea lui isus cum a fost posibila si cum poate fi demonstrata logic,istoric si arheologic,cu documente si alte scrieri istorice in afara falsurilor grosolane ale bibliei sau ale celor care asa au vrut ei sa se creada pt.a putea prin asta tine mai usor masele de prosti sub control strict

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 16:52

adnana nu e din bucurești...:(...stã tocmai în iași . e foarte departe și nu cred cã va veni...:(

dar..nu-i nimic...eu vin în bucurești pe 1 septembrie ...:)...și am sã rãmân pânã la crãciun....:)

așa cã...în loc de adnana o sã te vezi cu mine....:)

iar pentru adnana..... ciocolatã virtualã...:)

Ciocolata
Vezi mai multe imagini Diverse

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 16:56

Ioanaaaa!!!!
Nu mai îmi face poftã cu ciocolata aia...cã mã

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 16:58

De la: adipopa, la data 2009-07-23 09:24:35
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-23 08:08:56da;este foarte bine ca le da citate din marea bilbaiala,decat paine,hrana,adapost si ocrotire,e mai buna cartea neagra...

Florin, ce culoare moralã are cartea sfântã a religie tale? Te-am întrebat de mai multe ori, ºi repet: este o religie pãgânã, nu? În timpul studenþiei am cunoscut niºte studenþi pãgâni; dar ei insistau sã nu fie consideraþi atei ºi nu se sfiau sã se afiºeze ca pãgâni. Tu de ce nu-þi afiºezi deschis pãgânismul (dacã aceasta este religia ta)? Ce cãrþi sfinte foloseºti (dacã foloseºti) ºi cum hrãneºte, oferã adãpost ºi ocrotire religia ta? Apoi îþi voi spune eu cum hrãneºte, oferã adãpost ºi ocrotire religia mea - practic, aici unde sunt eu, în pãtrãþica mea...

in primul rand eu nu imbratisez o religie anume,asadar povestea cu coloristica morala a religiei mele cade din start,in al doilea rand nu exista nici macar o singura carte sfanta pe planeta pamant,o carte este si va fi intotdeauna o carte pur si simplu,indiferent de nume sau autor,cat despre biblie nu poate fi numita nici macar carte de colorat sau de povesti pt.simplul motiv ca este o carte care incurajeaza idolatria,sacrificiile de vieti omenesti,razboaie,incesturi,crime,hotii,paricide,fratricide,proxenetism,prostitutie si alte rele,noroc ca nu erau cunoscute pe vremea primitivilor despre care se spune ca ar fi fost influentati divin,cocaina,extasy sau mitraliera si praful de pusca,ai fi vazut atunci impuscaturi si deliruri sfinte la greu cu acceptul fatis al lui savaot sau yahwe sau isus sau adonai sau alt bagabont mistic

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 16:59

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-23 16:49:06
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-22 23:14:02din categoria ... d'ale crestinismului ...
,,O nouã iniþiativã ce þinteºte folosirea tehnologiei de ultimã orã! Este vorba de biserica romano-catolicã din Polonia care va lansa propria reþea de telefonie mobilã “creºtinã”, la începutul toamnei. Utilizatorii reþelei vor primi prin SMS pasaje din Biblie, rugãciuni ºi ‘Sfantul zilei’, dar ºi ultimele noutãþi despre Biserica Catolicã''
imagineaza-ti o zi de weekend, de dimineata, primesti un mesaj pe telefon: ,,Omule, pogoarã-te cu mintea în cãmara inimii tale ºi atunci ai ajuns în ...cer ! ''

referitor la învierea lui iisus din morți pot intui ce crezi tu ...cã nu este adevãratã...cã e un fals....problema e cã nu-mi dau seama la ce fel de argumente ai recurge ca sã demonstrezi cã pãrerea ta e cea corectã....
uimește-mã!

ps: nici eu nu sunt de acord cu rețeau ãlora...dar...dã-i încolo...ce ne intereseazã pe noi românii (popor ortodox) ce fac polonezii (catolici)?....sã le fie de bine....
ionico,tu il pui pe dorin sa demonstreze un lucru absurd pe care nici tu nu-l poti demonstra si anume reversul celor cerute lui,invierea lui isus cum a fost posibila si cum poate fi demonstrata logic,istoric si arheologic,cu documente si alte scrieri istorice in afara falsurilor grosolane ale bibliei sau ale celor care asa au vrut ei sa se creada pt.a putea prin asta tine mai usor masele de prosti sub control strict

dacã religia creștinã a fost o simplã religie creatã de oameni...cum îți explici cã s-a rãspândit așa de repede?....și cã sute de mii de oameni au murit în numele ei?
oamenii ãia au crezut cu adevãrat în iisus hristos....
sfinții sãi apostoli care l-au vãzut înviat din morți și-au dedicat apoi întreaga lor viațã propovãduirii cuvântului sãu....dacã nu ar mai fii înviat din morți.....ar fii devenit un simplu muritor , al cãrui cuvânt s-ar fii pierdut repede.
chiar nu crezi cã a fost dumnezeu?....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:01

....sa fie pentru toate lumileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !...

www.lebensmittelfotos.com/wp-content/gallery/obst_hg/obst_missfi...">

am auzit ca s-a inventat ciocolata cu lapte de camila, p-asta o s-o recomand lui Vasix !...

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:05

De la: mytcor, la data 2009-07-23 17:01:01....sa fie pentru toate lumileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !...

am auzit ca s-a inventat ciocolata cu lapte de camila, p-asta o s-o recomand lui Vasix !...

Mytcor & Ioana...mãi copii, ÎNCETAÞI ODATÃ CU ASTFEL DE FOTO!!!!!!! Vã dau bãtaie la poponeþ!!!!

Sunt la regim....nu mai îmi faceþi poftã!!!! Îmi plouã în gurã...ºi voi veniþi cu de-astea???!!!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:06

De la: ioana_dark, la data 2009-07-23 16:59:20
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-23 16:49:06

uimește-mã!

dacã religia creștinã a fost o simplã religie creatã de oameni...cum îți explici cã s-a rãspândit așa de repede?....și cã sute de mii de oameni au murit în numele ei?
oamenii ãia au crezut cu adevãrat în iisus hristos....
sfinții sãi apostoli care l-au vãzut înviat din morți și-au dedicat apoi întreaga lor viațã propovãduirii cuvântului sãu....dacã nu ar mai fii înviat din morți.....ar fii devenit un simplu muritor , al cãrui cuvânt s-ar fii pierdut repede.
chiar nu crezi cã a fost dumnezeu?....
ionico,noi am mai discutat pe tema asta,dumnezeu nu poate si nici nu trebuie confundat cu nici o alta zeitate umana sau mai putin umana,nici cu buda,nici cu isus,nici cu zamolxe,nici cu confucius sau mahomed,dumnezeu este unic,infinit,universal si reprezinta forta si energia suprema a universului cunoscut de noi[s-ar putea in alte universuri la care noi nici macar nu ne putem inchipui cum arata sa actioneze alte forte in alte moduri si dumnezeul lor sa se numeasca altfel],el isi face simtita prezenta nu prin intermediul religiilor sau a popilor de orice culoare sau cofesiune ar fi ei ci prin legi clare si precise,legi fizice,chimice si matematice

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:07

De la: mytcor, la data 2009-07-23 17:01:01....sa fie pentru toate lumileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !...

KYLIE MINOGUE - Chocolate
Asculta mai multe audio Muzica

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:08

...ce regim, ce regim , ce regim, ce regim.?????.....(rostire; repede-repede,)

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:09

PÃGẤN, -Ã, pãgâni, -e, s.m. și f., adj. 1. S.m. și f. Persoanã care se închinã zeilor sau idolilor; idolatru; p. ext. nume dat de creștini celor care sunt de altã religie decât cea creștinã sau care nu are nici o religie; p. restr. turc, mahomedan. 2. Adj. Care aparține unei religii politeiste sau cultului civilizației antice greco-romane sau care se referã la antichitatea greco-romanã; p. restr. turcesc. 3. S.m. și f. Persoanã care se abate de la dogmele religiei (creștine); eretic. 4. S.m. și f. Fig. Om rãu la suflet, crud, nemilos. 5. Adj. Pãtimaș, sãlbatic, cumplit. – Lat. paganus.
Sursa: DEX '98 | Trimisã de valeriu, 3 Feb 2004 | Greșealã de tipar

PÃGÂN adj. v. turcesc.
Sursa: Sinonime | Trimisã de siveco, 4 Aug 2004 | Greșealã de tipar

PÃGÂN adj., s. (BIS.) 1. adj., s. idolatru, politeist, (înv.) idoloslugaș, idoloslujebnic. (Popoarele ~ antice.) 2. adj. pãgânesc. (Credințe ~.) 3. adj. necredincios, (înv. și reg.) pogan, (înv.) agarinesc, proclet, viclean. (Persoane creștine și persoane ~.) 4. s. necredincios, (înv.) agarean, viclean. (Un ~ hulit de creștini.)

PÃGÂN adj., s. v. turc.

PÃGÂN s. v. mahomedan, musulman.

PÃGÂN s., adj. v. ateu, eretic, liber-cugetãtor, necredincios, schismatic.
Sursa: Sinonime

Pãgân ≠ creștin
Sursa: Antonime

pãgân s. m., adj. m., pl. pãgâni; f. sg. pãgânã, g.-d. art. pãgânei, pl. pãgâne

PÃGÂN ~i m. 1) Persoanã care se închinã zeilor sau idolilor; idolatru. 2) (în concepția credincioșilor creștini) Persoanã de altã credințã. 3) Persoanã care nu ține nici de o credințã. 4) Om rãu la suflet. /

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:09

De la: Dorulet, la data 2009-07-23 17:05:09

Mytcor & Ioana...mãi copii, ÎNCETAÞI ODATÃ CU ASTFEL DE FOTO!!!!!!! Vã dau bãtaie la poponeþ!!!!
Sunt la regim....nu mai îmi faceþi poftã!!!! Îmi plouã în gurã...ºi voi veniþi cu de-astea???!!!!

dora...dacã vii puțin pe topicul adnanei îți spun acolo pãrerea mea despre gurele de slãbire , diete și alte chestii de-astea....

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:10

mesajul de mai sus este pt.adi popa,te rog citeste toate aceste definitii si intelege ca eu nu ma simt definit de nici una dintre ele,DECI NU SUNT PAGAN

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:12

De la: mytcor, la data 2009-07-23 17:08:22...ce regim, ce regim , ce regim, ce regim.?????.....(rostire; repede-repede,)

Pãi am un nenorocit de ulcer gastro-duodenal, pe care eu nu-l bag în seamã...dar are el grijã din când-în-când sã-mi aducã aminte cã existã!!!
So, mãnânc fff puþin, ptr cã dacã mãnânc mai mult mã doare...dacã nu prea mãnânc nu mã doare...ºi nu pot multe, cum ar fi ciocolata care-mi place de mor....sau fructele care la fel îmi plac...
Doar pâine prãjitã, grãtar...fierturi...supe, ciorbe mai puþin.

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:13

De la: ioana_dark, la data 2009-07-23 16:52:30

adnana nu e din bucurești...:(...stã tocmai în iași . e foarte departe și nu cred cã va veni...:(
dar..nu-i nimic...eu vin în bucurești pe 1 septembrie ...:)...și am sã rãmân pânã la crãciun....:)

CiocolataVezi mai multe imagini Diverse

ce Ioana geloasa

Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:13

De la: ioana_dark, la data 2009-07-22 23:30:25dorine...aici se vorbea despre cu totul atceva....despre învierea oamenilor !!!
uimește-mã!
Ioana, fizic si nu in ultimul rand logic, nu este posibil asa ceva.
dar sa trec peste partea logica si sa te intreb daca te-ai gandit un moment cam cati oameni au trait de-a lungul timpului pe acest Pamant ? apropo, te-ai gandit ? imagineaza-ti daca acum suntem 6 miliarde ... cam cati crezi ca vom fi la ,,judecata de indarat'' ?!!! vom avea toti loc sub soare ? sau vine ,,bunul'' Dumnezeu si ne triaza pe majoritatea prin foc si sabie ? sau numai pe cei adepti ai altor religii ,,false'' ?!!!
de exemplu, dupa presupusa revenire a lui Isus, tu vei putea trai in armonie cu gaina din cotet ? caprioara cu lupul se vor imbratisa?
duhhduhhduhh

Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:21

De la: AMIRALUL, la data 2009-07-23 17:13:44
De la: ioana_dark, la data 2009-07-22 23:30:25dorine...aici se vorbea despre cu totul atceva....despre învierea oamenilor !!!

uimește-mã!
Ioana, fizic si nu in ultimul rand logic, nu este posibil asa ceva.

dar sa trec peste partea logica si sa te intreb daca te-ai gandit un moment cam cati oameni au trait de-a lungul timpului pe acest Pamant ? apropo, te-ai gandit ? imagineaza-ti daca acum suntem 6 miliarde ... cam cati crezi ca vom fi la ,,judecata de indarat'' ?!!! vom avea toti loc sub soare ? sau vine ,,bunul'' Dumnezeu si ne triaza pe majoritatea prin foc si sabie ? sau numai pe cei adepti ai altor religii ,,false'' ?!!!

de exemplu, dupa presupusa revenire a lui Isus, tu vei putea trai in armonie cu gaina din cotet ? caprioara cu lupul se vor imbratisa?

DORINE,DEJA INTRI IN ALTA LATURA CU ANIMALELE,ESTE CLAR CA SI VEGETALELE SI ANIMALELE POSEDA SPIRIT NUMAI CA ACESTE ANIMALE DUPA MOARTEA FIZICA SPIRITUL LOR SE DEZINTEGREAZA AUTOMAT,LA FEL SI VEGETALELE,SUNTEM SINGURELE SPIRITE[CELE UMANE] CARE ORI SE REINCARNEAZA PT.A-SI TERMINA MISIUNEA SPIRITUALA IN ALT CORP FIZIC ,ORI SUNT TINUTE SI TRIMISE IN ALTE UNIVERSURI LA CARE NOI NU PUTEM AVEA INCA ACCES[POATE DUPA MOARTEA FIZICA],ORI PUR SI SIMPLU SUNT SI ELE DEZINTEGRATE DACA IN VIATA TRAITA IN CORP FIZIC AU DEMONSTRAT CA NU SE POT ADAPTA SI MODELA DUPA LEGILE UNIVERSALE ALE LUI DUMNEZEU

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:21

De la: aadnanaaa, la data 2009-07-23 17:13:38
De la: ioana_dark, la data 2009-07-23 16:52:30

CiocolataVezi mai multe imagini Diverse

ce Ioana geloasa

nici vorbã...

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:23

De la: Dorulet, la data 2009-07-23 17:12:47
De la: mytcor, la data 2009-07-23 17:08:22...ce regim, ce regim , ce regim, ce regim.?????.....(rostire; repede-repede,)

Pãi am un nenorocit de ulcer gastro-duodenal, pe care eu nu-l bag în seamã...dar are el grijã din când-în-când sã-mi aducã aminte cã existã!!!
So, mãnânc fff puþin, ptr cã dacã mãnânc mai mult mã doare...dacã nu prea mãnânc nu mã doare...ºi nu pot multe, cum ar fi ciocolata care-mi place de mor....sau fructele care la fel îmi plac...
Doar pâine prãjitã, grãtar...fierturi...supe, ciorbe mai puþin.

și eu care am crezut cã vrei sã slãbești... (și ți-am și lãsat un mesaj)...
scuze , dora....

Pagini: << 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Putem citi ºi discuta Biblia ca literaturã – indiferent dacã o acceptãm (sau nu) ca sursã pentru gândi teologic ºi a trãi creºtineºte?
Mergi la: