back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine sunt extraterestrii ?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 04:56

Deci Isus a fost extraterestru?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
vieru_cezar_iasi

247 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 05:46

De la: nastasemihail, la data 2009-04-23 04:56:48Deci Isus a fost extraterestru?

Nicidecum!
Isus Cristos nu este extraterestru! Nu știu la ce te-ai gândit când ai întrebat asta, pentru că nu am spus nicăieri așa ceva!
Isus Cristos este Fiul lui Dumnezeu, Mesia promis de Dumnezeu și prevestit de profeți, care la împlinirea timpului s-a întrupat pe pământ.

sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 15:28

Cine ti-a confirmat tie "adevarurile" astea pe care le postezi cu-atata aroganta si plin de sine, ca sa nu zic fudul, Cezare? Nu-mi raspunde ca biblia, fiindca asta-i o scriere care nu se confirma decat prin sine si nici o alta sursa independenta a vremii respective, niciuna care sa nu fie contrafacuta recent si prezentata ca autentica. Au iesit la iveala o sumedenie de falsuri de genul asta si s-a lasat cu destule scandaluri suficient de bine cunoscute ca sa nu fi aflat de ele. Vad ca Symy a lasat-o mai moale, a mai dat jos ochelarii de cal, crezi ca trebuie sa-i iei tu locul?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 07:26

Ipotezele cu privire la Isus si pe unde a fost in cei 16 ani de lipsa cuprinde si aceea ca a fost luat in ...nu se stie unde, dar nu pe Pamint. E o ipoteza. Si s-a intors cu multe cunostinte. Asta e cea mai exotica ipoteza. Si am impresia ca nici asta nu prea poate fi combatuta.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
cornelbadescu

4 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 07:38

De la: nastasemihail, la data 2009-04-24 07:26:04Ipotezele cu privire la Isus si pe unde a fost in cei 16 ani de lipsa cuprinde si aceea ca a fost luat in ...nu se stie unde, dar nu pe Pamint. E o ipoteza. Si s-a intors cu multe cunostinte. Asta e cea mai exotica ipoteza. Si am impresia ca nici asta nu prea poate fi combatuta.

mai fratilor...

chiar nu vi se pare suspect ca toate "marile" religii vin din zona asiatica - asia minor - adica de unde se impreuna continentele?

chiar nu vedeti ca ne lasam prinsi in dispute imbecile despre ce si cum si cine si cand si etc. pentru niste "adevaruri" care nu ne apartin?

eu inteleg ca religia este o notiune in care multe suflete cauta suport sprijin intarire imbarbatare etc. dar hai sa nu ne mai lasam luati de val in halul asta... pana la urma e doar religie, nu?

si tot ca sa nu ma indepartez de subiect... ca e extraterestru sau nu, ca e fiul facut prin atingere "divina" sau nu, iisus ramane un simbol al unei religii, nu altceva... ca unii il venereaza si altii il hulesc, nu inseamna decat manifestari ale constiintelor...

nu mai bine i-am lasa pe toti in pace? nu vedeti ca subiectele exista doar atat timp cat se vorbeste de ele? e o imbecilitate dovedita istoric... cu trecerea timpului, orice subiect fara valoare isi pierde din intensitate, si treptat treptat isi ia locul in panoplie, acolo, printre vechituri...
de ce nu lasati si pe iisus sa se "odihneasca" acolo, pe raftul lui, sa intre in istorie ca un fapt consumat? de ce trebuie sa il starniti mereu?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 08:42

cea mai grea lupta nu este cu oamenii vii,cea mai grea lupta este cu umbrele mortilor,asa si cu isus,duhul lui bantuie lumea

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 23:24

Luati-va de cei care l-au adus pe Isus pe topicul cu extraterestrii.
E topic du extra? Eu fac analogii, dupa ceea ce mi se pune in farfurie. Si nu e teoria mea.
Teoria mea este la fel ca a voastra. Ca Isus se invirte in mormint sau in ceruri de 2000 ani si nu e lasat deloc in pace.

mikha_ella_72

6 mesaje
Oras: Medias

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 15:42

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-07 22:09:54auzi taticu,da-ti ceata de pe creier la o parte si gandeste logic,hotaraste-te ori sunt pamanteni ca si noi,de aici ,de pe TERRA,ori vin de pe alte corpuri ceresti,io zic sa dam cu banu',ce zici?

ai dreptate...insa la urma urmelor mai bine sa ne vedem de viata noastra fugara...ca si asa e ea scurta...sa o traim cum stim noi mai bine...

Mikha Ella
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 18:04

Logica noastra nu este si logica lor.
De ce omenirea incearca sa inteleaga lucruri mari printr-un filtru mic, mintea omeneasca?
De ce raportam noi tot la cunoasterea noastra, care deja este depasita?
Ei vin dintr-o lume unde nu mai sint razboaie, unde se traieste cu miile de ani, cunostinta, tehnologia si moralitatea au ajuns la apogeu.
Cum poti intelege cu o minte limitata toate aceste lucruri?
Voi in Romania sinteti cum a spus Eminescu:
"In cercul vostru strins de legi, Norocul va petrece!"
Extraterestri nu sint oameni sint umanoizi, le-am vazut pozele.
Daca Colonelul de la baza aviatica cea mai importanta din Nevada minte, atunci nu mai am nici un comentariu.El a fost acolo.
Vrei sa crezi sau nu ca exista extraterestri, pe cine intereseaza parerea ta?
Dovezile sint covirsitoare si de necontestat.
Nu are rost sa discut cu ignoranti limitati!
Vrei nu vrei ei sint deja aici si au baze in ocean.
Sint dovezi, fotografii facute de pe vapoarele de armata care nu pot sa minta.
Si cine a lovit avionul vostru? Migul?

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 18:13

De la: nastasemihail, la data 2009-04-23 04:56:48Deci Isus a fost extraterestru?

El este creatorul a tot ce se vede si ce nu se vede, si locuieste dincolo de Univers.
Oamenii cu mintea lor ingusta incearca sa-L limiteze.
Daca vei incerca sa limitezi creatia cred ca nu sti nimic!
Biblia, este numai cartea Pamintului si nu a Universului.
Citeste Cartea lui Enoh.
Daca vei crede ca Dumnezeu a creat numai Pamintul, te inseli foarte mult.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 03:51

De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-25 18:13:26

El este creatorul a tot ce se vede si ce nu se vede, si locuieste dincolo de Univers.
Citeste Cartea lui Enoh.

E clar, Isus a fost extraterestru, s-a pamintenit ptr o viata si iar s-a extraterestriat. Ca doar nu o fi intrat in pamint...
Sau vrei sa spui de chestia aia cu "inafaratimpuluisispatiului, sau despre hiperspatiu, care e de fapt acelasi lucru, un loc care nu e loc si nici spatiu si nici timp nu prea exista sau ambele in acelasi timp.
Dar stii ceva Isus a spus ca el nu e Dumnezeu, de ce ii pui sarcina asta in spinare? Lasa-l in pace, in hiperspatiile in care o fi, ca sughite pe topicu cu extra.

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 04:07

Domnule Nastase,
Citesti Biblia?
Daca da, la Matei capitolul 28 cu versetul 18 Isus spune:
"Toata puterea Mi-a fost data in cer si pe pamint."
Deci dupa inviere Isus a intrat in toate drepturile Dumnezeirii.
La evanghelia lui Ioan capitolul 1 este clarificata istoria creatiei in special la versetul 3.
Cum poti discuta despre creatie si Univers daca elimini Creatorul?

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 04:11

De la: sirius_zegetina, la data 2009-04-23 15:28:52 Cine ti-a confirmat tie "adevarurile" astea pe care le postezi cu-atata aroganta si plin de sine, ca sa nu zic fudul, Cezare? Nu-mi raspunde ca biblia, fiindca asta-i o scriere care nu se confirma decat prin sine si nici o alta sursa independenta a vremii respective, niciuna care sa nu fie contrafacuta recent si prezentata ca autentica. Au iesit la iveala o sumedenie de falsuri de genul asta si s-a lasat cu destule scandaluri suficient de bine cunoscute ca sa nu fi aflat de ele. Vad ca Symy a lasat-o mai moale, a mai dat jos ochelarii de cal, crezi ca trebuie sa-i iei tu locul?

Daca nu sti de ce vorbesti?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 04:20

De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-26 04:07:46Domnule Nastase,
Citesti Biblia?
Daca da, la Matei capitolul 28 cu versetul 18 Isus spune:
"Toata puterea Mi-a fost data in cer si pe pamint."
Deci dupa inviere Isus a intrat in toate drepturile Dumnezeirii.
La evanghelia lui Ioan capitolul 1 este clarificata istoria creatiei in special la versetul 3.
Cum poti discuta despre creatie si Univers daca elimini Creatorul?

Vezi ca esti pe topic cu extra. Isus a fost un om ca si noi, si nu a creat el universul. Vezi ca mergi cam departe cu chestiile astea. Du-te pe topicurile respective, nu ma lua cu astfel de chestii, ca nu sint copil sa fiu impresionat cu voalari din astea. Eu nu v-am contrazis cu biblia si toate dogmele voastre.
Putin respect ptr ideile care de fapt nu va privesc.
Te rog nu ma provoca, ca ma pricem f bine la distrus dogme. Am citit singur biblia si m-am lamurit de multe lucruri si chiar nu simt nevoia sa mi se impuna ideile altora. Am si eu cap sa gindesc cu al meu, nu cu dogmele impuse de nu stiu ce umbra din trecut.
Vezi ca imi plac cutremurele. Asta, teluric, nu m-a satisfacut.
Deci estraterestrii, te rog....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 04:21

Si nu am de gind sa mai pun mina in viata mea pe biblie. Nu explica criza asta economica. Cred ca am fost clar.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 04:27

si mai am un sfat, cu toate ca nu prea e bine sa le dai, ca primesti cel mai adesea pumni in loc.
Nu mai jigni rasa umana in numele nu stiu carei entitati, ca traiesti printre oameni.
Invata sa iubesti oamenii, chiar cu defecte, fiindca asta e lectia de invatat pe pamint.
Intii traim pe pamint si dupa aceea in ceruri.
Vezi ca mai e un precept, pe undeva prin..."daca nu poti iubi oamenii sau chiar alte entitati pe care le tot blameaza tot felul de autosfintiti, atunci cum il poti iubi pe Dumnezeu..."

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 04:29

Si mai e o chestie, fiindca m-ai enervat f tare. Nu am nevoie sa-mi confirme cineva anumite convingeri la care ajumg.

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 13:25

Radita Telus, vezi ca tu esti ala care habar n-are ce scoate pe "papagal", ori - in cazul dat - ce butoneste. Tu de unde esti, mai parpanghele, din "prea inalte ceruri" ori de pe Pamant? Ce-i tot dai-nainte cu "MIG-ul vostru", de parc-ai fii venit cu harzobu` de nu stiu unde? Nu ma intereseaza de esti roman ori ba, limiteaza-te la postari nejignitoare, altfel intoarcem foaia. Nu esti atoatestiutor, poti - la fel ca noi - sa ai pareri mai apropiate sau mai indepartate de adevar si cam atat. Iar daca ai de gand sa ne-ngropi si tu, la fel cu alti cativa, in citate biblice, muta-ti sandramaua pe topicu` biblicilor, ca ne-o fi de cand ne tocati doar cu ce stiti voi mai bine - in fond, nimic - fiindca mult amintita fara rost cartulie nu reprezinta decat o incercare de rescriere a unei istorii, un fals, un episod discutabil din indelungata istorie a omenirii, un moment de ratacire a intelectului uman, de salbaticire si barbarizare, un episod primitiv in care nu e prezentata decat una din fazele de decadere a constiintei, decadere datorata compilatorilor scrierii care, in ura lor nemarginita mai ales fata de anumite rase au dorit doar subjugarea si controlul acestora; si cum o puteau face mai eficient decat prin manipularea si pervertirea credintelor celor vizati? Cam la atat se rezuma aspectul "biblic"; existenta extraterestrilor nu poate fi negata decat de minti limitate care inca mai cred ca Terra este "buricul Universului". N-a fost, nu este, nici nu va fi; ca vor terranii sa accepte sau nu existenta extraterestrilor, e indiferent - acestia vor continua sa existe si - f. probabil - sa interfereze cu existenta noastra chiar daca nu ne-ar placea, n-o sa ne-ntrebe si n-o sa ne ceara acordul, iar daca voiau sa ne stearga de pe fata planetei o puteau face demult fara ca noi sa ne putem impotrivi.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 13:59

Nu stiu cine sunt extraterestrii, dar stiu sigur ca nu intra pe www.schimbdeneveste.ro pentru ca ei nu au neveste......am auzit sa-s mai evoluati decat noi.....

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 15:03

Te mai opintesti mult sa-ti schimbi nevasta aia si tot nu reusesti? Intra pe "schimb de masculi" poate gasesti ceva pe potriva ta... ori a ei, ca i s-o fi facut lehamite de unu` "de urat, nu-i frumos, da`-i destept prostu` targului"!

vieru_cezar_iasi

247 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 06:10

De la: nastasemihail, la data 2009-04-26 03:51:55

Citeste Cartea lui Enoh.

E clar, Isus a fost extraterestru, s-a pamintenit ptr o viata si iar s-a extraterestriat. Ca doar nu o fi intrat in pamint...
Sau vrei sa spui de chestia aia cu "inafaratimpuluisispatiului, sau despre hiperspatiu, care e de fapt acelasi lucru, un loc care nu e loc si nici spatiu si nici timp nu prea exista sau ambele in acelasi timp.
Dar stii ceva Isus a spus ca el nu e Dumnezeu, de ce ii pui sarcina asta in spinare? Lasa-l in pace, in hiperspatiile in care o fi, ca sughite pe topicu cu extra.

Pentru nastasemihail

Isus Cristos a spus și a dovedit din plin că este Fiul lui Dumnezeu întrupat, una în Ființă cu Tatăl și cu Duhul Sfânt! Dumnezeu este unul în Ființă și întreit în Persoane (acesta este misterul Sfintei Treimi pe care nu-l putem înțelege decât într-o foarte mică măsură cu mintea noastră umană limitată).
Nu este nicidecum extraterestru! Extratereștrii, dacă ar exista (pentru că nu se știe sigur dacă există) ar fi tot ființe create de Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este Creatorul întregului univers!

Domnul Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu întrupat - Revelația în Persoană

În afară de profețiile cu privire la multe evenimente din lume, în Vechiul Testament au mai fost profețite cu multe secole înainte de nașterea Domnului Isus Cristos și principalele evenimente din viața sa, cum ar fi: locul și împrejurările nașterii sale, multe dintre minunile sale, moartea pe cruce și învierea sa.
El este Revelația în Persoană, supremul Revelator și, totodată, supremul Revelat.
Domnul Cristos a spus și a dovedit prin toată viața sa, prin învățăturile și prin minunile sale că este Fiul lui Dumnezeu întrupat, nu un simplu om. Dacă ar fi fost un simplu om n-ar fi avut viața prevestită de profeți cu veacuri înainte, nu s-ar fi împlinit profețiile referitoare la el, nici nu ar fi putut să învie morții, să învie el însuși din morți, să potolească furtuna pe mare, să vindece atâția orbi, bolnavi, etc. Dar el a făcut toate acestea și multe altele. După înviere el a mai rămas 40 de zile pe pământ, până la înălțare și a fost văzut de apostoli și de mulți alți oameni. Apostolii au mâncat și au vorbit cu el în aceste 40 de zile. Apoi ei au predicat toată viața despre Învierea Domnului Isus Cristos și au murit pentru acest adevăr. E clar că nu ar fi murit ei pentru o minciună. Marele matematician, fizician și filosof francez Blaise Pascal, spunea : „Cred cu bucurie în cuvântul acelora care și-au dat viața pentru ceea ce au spus. ”
Accesând linkul următor găsiți o carte foarte bună despre Isus Cristos. Poate fi citită direct pe internet:
www.profamilia.ro/sftreime.asp?isuscristos

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 06:24

cezare,de unde sti tu asa de sigur toate astea,au fost scrise de istoricii vremii sau ai momentele tale de delir cand faci regresii hipnotice si ai revelatii divine?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

130 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 09:21

De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-04-27 06:10:46
De la: nastasemihail, la data 2009-04-26 03:51:55

Citeste Cartea lui Enoh.

Pentru nastasemihail

Isus Cristos a spus și a dovedit din plin că este Fiul lui Dumnezeu întrupat, una în Ființă cu Tatăl și cu Duhul Sfânt! Dumnezeu este unul în Ființă și întreit în Persoane (acesta este misterul Sfintei Treimi pe care nu-l putem înțelege decât într-o foarte mică măsură cu mintea noastră umană limitată).
Nu este nicidecum extraterestru! Extratereștrii, dacă ar exista (pentru că nu se știe sigur dacă există) ar fi tot ființe create de Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este Creatorul întregului univers!

Domnul Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu întrupat - Revelația în Persoană

În afară de profețiile cu privire la multe evenimente din lume, în Vechiul Testament au mai fost profețite cu multe secole înainte de nașterea Domnului Isus Cristos și principalele evenimente din viața sa, cum ar fi: locul și împrejurările nașterii sale, multe dintre minunile sale, moartea pe cruce și învierea sa.
El este Revelația în Persoană, supremul Revelator și, totodată, supremul Revelat.
Domnul Cristos a spus și a dovedit prin toată viața sa, prin învățăturile și prin minunile sale că este Fiul lui Dumnezeu întrupat, nu un simplu om. Dacă ar fi fost un simplu om n-ar fi avut viața prevestită de profeți cu veacuri înainte, nu s-ar fi împlinit profețiile referitoare la el, nici nu ar fi putut să învie morții, să învie el însuși din morți, să potolească furtuna pe mare, să vindece atâția orbi, bolnavi, etc. Dar el a făcut toate acestea și multe altele. După înviere el a mai rămas 40 de zile pe pământ, până la înălțare și a fost văzut de apostoli și de mulți alți oameni. Apostolii au mâncat și au vorbit cu el în aceste 40 de zile. Apoi ei au predicat toată viața despre Învierea Domnului Isus Cristos și au murit pentru acest adevăr. E clar că nu ar fi murit ei pentru o minciună. Marele matematician, fizician și filosof francez Blaise Pascal, spunea : „Cred cu bucurie în cuvântul acelora care și-au dat viața pentru ceea ce au spus. ”
Accesând linkul următor găsiți o carte foarte bună despre Isus Cristos. Poate fi citită direct pe internet:
www.profamilia.ro/sftreime.asp?isuscristos

Bravo , domnule Cezar!

Inca o data... Mare pacat ca nu v-ati dat seama, inca, ce mare mizerie este catolicismul acesta..
Poate va amintiti evenimentul din 1054.

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 09:23

Extraterestrii sunt niste diavoli. Am parcurs un drum pana sa aflu aceasta. Nu mi-am dat cu parerea in a doua secunda dupa ce m-ar fi intrebat careva ceva.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 10:00

extra-terestri sunt niste aia care n-au alta treaba decat sa vina sa ne strice visele,de exemplu lu' cezar deja i-au varat cosmaru' ca vin si nu mai are obiectu' muncii,adica in loc sa se uite-n gura lui lumea o sa caste gura la toti aia mici verzi si ai dracu'

vieru_cezar_iasi

247 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 05:59

Pentru sabina_prodan

1. Nu era vorba aici de catolicism. Dar dacă faci afirmații gratuite, îți argumentez că nu ai dreptate. E foarte ușor să faci afirmații jignitoare și gratuite. Dar cu ce le argumentezi ? Iată, eu argumentez, foarte pe scurt, că Biserica Catolică este Biserica Creștină înființată de însuși Domnul Isus Cristos :

Biserica Catolică este cea mai veche și mai mare Biserică Creștină și este înființată de însuși Domnul Isus Cristos. Conducătorul nevăzut al Bisericii este însuși Isus Cristos, care a lăsat pe pământ un conducător văzut, Sfântul Petru, mai marele apostolilor și primul papă. În Biblie nu se folosește efectiv cuvântul « papă », dar tot așa nu se spune că drogurile sunt un păcat, însă știm că sunt păcat, pentru că nu avem dreptul să ne facem rău sănătății. Deci, multe adevăruri sunt date în Biblie implicit, nu explicit.
Domnul Isus Cristos i-a spus lui Petru: "Tu ești Petru (chefa, în aramaică; petra, în greacă și în latină, și înseamnă piatră) și pe această piatră voi zidi Biserica mea, și porțile iadului nu o vor birui." (Mt. 16,18) Schimbarea numelui din Simon în Petru indică faptul că apostolul a fost chemat la un rol special, de conducător. De asemenea, Isus Cristos îi spune Sfântului Petru că îi va da cheile Împărăției cerului. În Vechiul Testament, cine deținea cheile era al doilea în conducere (în cazul nostru Sfântul Petru și succesorii lui, papii, sunt vicarii lui Cristos, adică dețin conducerea vizibilă în Biserică după Isus Cristos, care este conducătorul nevăzut al Bisericii). În alt loc Isus Cristos îi spune lui Petru : Paște oile mele. Paște mieii mei. Deci, iată încă o confirmare a autorității de conducător al Bisericii a Sfântului Petru și implicit a succesorilor lui, papii.

Sfântul Petru a condus Biserica la Roma, a fost martirizat la Roma și este înmormântat la Roma, iar pe mormântul său a fost ridicată actuala catedrală San Pietro. După Sfântul Petru au urmat la conducerea Bisericii Lin, Clet, Clement și așa mai departe șirul papilor. Deci, Biserica a avut papi tot timpul, de la întemeierea ei. În primul mileniu creștin, când toată Biserica era una, toți episcopii și patriarhii ascultau de papa. Deci Biserica Catolică este continuatoarea Bisericii creștine inițiale, iar în 1054 Biserica Ortodoxă s-a separat de Biserica Catolică, nemairecunoscând autoritatea papei.
Totuși în crezul spus în Biserica Ortodoxă din Grecia, se spune « Cred în Una, Sfântă, Catolică și Apostolică Biserică », iar nu «sobornicească ».
Sfântul Ignațiu din Antiohia spunea : «Unde este Cristos Isus, acolo este Biserica catolică »
Chiar în Biserica Ortodoxă este o rugăciune la Sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel, în care apostolul Petru este numit « verhovnicul apostolilor ». În slavonă cuvântul « verhovnic » înseamnă « conducător, căpetenie ».
Autoritatea dată Sfântului Petru a fost dată mai departe succesorilor. Scrierile din primele secole de creștinism atestă aceasta. Sf. Irineu (+202), în "Adversus haereses" descrie cum Biserica Romei a fost fondată de Sfinții Petru și Paul, și trasează linia ministerului petrin de la Petru, prin Linus, Cletus și alți succesori până la Papa de atunci, Eleuterie. Tertulian (+250), în "De praescriptione haereticorum" susține același lucru, ca și Origene (+254) în "Comentariile la Ioan", sau Sf. Ciprian de Cartagina (+258) în "Unitatea Bisericii Universale", și mulți alți scriitori creștini.
Domnul Isus Cristos a mai spus că cine vrea să fie mare să fie slujitorul tuturor. Unul dintre titlurile oficiale ale Papei este "Slujitorul slujitorilor lui Dumnezeu".
Iată un articol interesant despre Sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel și despre autoritatea și întâietatea Sfântului Apostol Petru :

www.greco-catolic.ro/predici.asp?autor=neamtiu&id=23

2. Mă miră atitudinea ta fundamentalistă, pentru că fundamentalismul este de domeniul trecutului, iar Bisericile Catolică și Ortodoxă sunt Biserici surori, care merg spre refacerea unității din primul mileniu creștin. Învățătura celor două Biserici surori este aproape la fel, diferențele fiind mai mult de ritual.
Iată ce spune documentul Lumen Gentium despre ecumenismul cu Bisericile creștine, necatolice : «Cu aceia care, fiind botezați, poartă numele de creștini dar nu mărturisesc întreaga credință sau nu păstrează unitatea comuniunii sub conducerea succesorului lui Petru, Biserica se știe unită din mai multe puncte de vedere.» «Aceia care cred în Cristos și au primit în mod valid Botezul se află într-o anumită comuniune, deși imperfectă, cu Biserica catolică .» Cu Bisericile ortodoxe, această comuniune este atât de profundă, «încât lipsește foarte puțin ca ea să-și atingă plenitudinea care să permită o celebrare comună a Euharistiei Domnului »
Mai multe poți citi și vedea pe blogul următor :

www.cezar-iasi.blogspot.com/
Blogul contine: Argumente și dovezi ale existenței lui Dumnezeu și a vieții de dincolo de moarte. Videoclipuri. Înregistrări video cu miracole. Legături cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conțin posturi TV on-line și posturi de radio). Cărți foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în calculator). Articole. Adrese, numere de telefon și site-uri ale unor asociații care oferă servicii caritative, etc.
Vă rog intrați pe blog și trimiteți-l mai departe ca să folosească și altora. Chiar merită.

bdan1971

2 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 19:49

prieteni, informati-va in legatura cu proiectul montaux.
sint lucruri incredibile acolo.de fapt foarte normale, inevolutia omenirii ne face sa credem ca exista si paranormal.nimic mai normal,de fapt.
deci tot ce ni se pare paranormal este de fapt ABSOLUT NORMAL.Asa trebuie sa fie. Atasarea excesiva de lumea materiala ne-a facut sa ne indepartam de spiritual.Dar omenirea se va trezi incet...incet.Cit de curind.
Doamne ajuta!

Fosta membra 9am.ro

182 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 10:47

vieru_cezar_iasi
,,Biserica Catolică este cea mai veche și mai mare Biserică Creștină și este înființată de însuși Domnul Isus Cristos. Conducătorul nevăzut al Bisericii este însuși Isus Cristos, care a lăsat pe pământ un conducător văzut, Sfântul Petru, mai marele apostolilor și primul papă. În Biblie nu se folosește efectiv cuvântul « papă », dar tot așa nu se spune că drogurile sunt un păcat, însă știm că sunt păcat, pentru că nu avem dreptul să ne facem rău sănătății. Deci, multe adevăruri sunt date..."

ati utita sa spuneti ca,,sfantul Petru"s-a dezis de Isus Cristos de trei ori in decurs de numai o noapte...si ca ,,biserica"lui Isus este ,in fapt,numai in inima oamenilor!
Daca nu este acolo...nu este nici in afara!
Restul este doar politica...in acest caz a fost vorba de politica imperiul roman....romanii care l-au condamnat pe Isus!.Sa nu uitam asta!

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 14:30

Ai intrat in faza acuta de delir, moncher?! Biserica Catolica infiintata de "insusi Isus"?! Pai bine, mai, cine-a mai scris si tampenia asta crasa?! Isus a predicat in templu din Thora si Talmud, dupa vechile lor obiceiuri, nicidecum in biserica; a fost el candva la Roma? Lasati capastrul de pe creiere si vedeti de tematica, adica extraterestri, ca religia si biserica au tot atata legatura cu civilizatiile din spatiu, cata legatura are tauru` comunal cu Prefectura!!!

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 14:43

De la: sirius_zegetina, la data 2009-05-01 14:30:33 Ai intrat in faza acuta de delir, moncher?! Biserica Catolica infiintata de "insusi Isus"?! Pai bine, mai, cine-a mai scris si tampenia asta crasa?! Isus a predicat in templu din Thora si Talmud, dupa vechile lor obiceiuri, nicidecum in biserica; a fost el candva la Roma? Lasati capastrul de pe creiere si vedeti de tematica, adica extraterestri, ca religia si biserica au tot atata legatura cu civilizatiile din spatiu, cata legatura are tauru` comunal cu Prefectura!!![/quote

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cine sunt extraterestrii ?
Mergi la: